بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 12478512
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 176

سید جان واتی کف خودشه تو این قیمت؟! حدود ۲۰٪ منفی پشت سرهم خورده؟
    در رابطه با ومعادن هم نظر سازندتون رو میخوام...
    صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
      سید جان واتی کف خودشه تو این قیمت؟! حدود ۲۰٪ منفی پشت سرهم خورده؟
      در رابطه با ومعادن هم نظر سازندتون رو میخوام...
      درود؛
      والا تو این بازار سخت ترین کار یافتن سقف و کف سهم هاست! برای همین هم ورود هم خروج باید بصورت پله ای باشه... من امروز مجددا وارد شدم فردا و پس فردا هم منفی بدند می خرم

ومعادن هم سهم بلندمدتی سبد باید باشه و بازده عالی داره همیشه... اما خوب وابسته به زیر مججموعه هاشه دیگه... فقط بازار اشتباهی که می کنه فخاس رو زیاد در نظر نمیگیره در جو روانی ومعادن
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• هادی129
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 296

سلام سید جان نظرت در مورد کپشیر چیه ؟خریدش خوبه تو این قیمت ها؟مقاومتش رو چنده ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
          سلام سید جان نظرت در مورد کپشیر چیه ؟خریدش خوبه تو این قیمت ها؟مقاومتش رو چنده ؟
          درود؛
          من 248 خرید داشتم و بارها هم اعلام شد برای خرید؛ امروز باز هم خرید کردم امان ندادند اگه نه بیشتر هم می خریدم... البته من نگاهم بلندمدته و ممکنه نگاه شما متفاوت باشه...
          در مورد مقاومت والا از دوستان تکنیکال بپرسید اما بعید می دونم تا 350 مشکل خاصی وجود داشته باشه

نظر

• mahdipourmehr
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 68

سلام خدمت جناب شریعت لطفاً راهنمایی بفرمایید من اینبار با دید میان مدت وارد شدم و میخواهم تا شب عید نقد بشوم ، سبد من (فملی ، فاسمین ، کگل و شاراک) هست لطفاًنظر بدهید که در این قیمت ها فعلاً خروج کنم و در قیمت های پایین تر وارد شوم یا سهامداری کنم؟ با تشکر از زحماتتون
            [B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط mahdipourmehr پست شده است View Post
              سلام خدمت جناب شریعت لطفاً راهنمایی بفرمایید من اینبار با دید میان مدت وارد شدم و میخواهم تا شب عید نقد بشوم ، سبد من (فملی ، فاسمین ، کگل و شاراک) هست لطفاًنظر بدهید که در این قیمت ها فعلاً خروج کنم و در قیمت های پایین تر وارد شوم یا سهامداری کنم؟ با تشکر از زحماتتون
              درود بر شما؛

قیمت خریدتون مهمه دوست من. اگر در سود یا ضرر هستید میزان حدودیش چقدره... بفرمایید یا نظرم رو اعلام کنم

نظر

• mahdipourmehr
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 68

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود بر شما؛

قیمت خریدتون مهمه دوست من. اگر در سود یا ضرر هستید میزان حدودیش چقدره... بفرمایید یا نظرم رو اعلام کنم
                فملی میانگین 780
                کگل 1100
                شاراک 920
                فاسمین 700
                با تشکر
                [B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود؛
                  من 248 خرید داشتم و بارها هم اعلام شد برای خرید؛ امروز باز هم خرید کردم امان ندادند اگه نه بیشتر هم می خریدم... البته من نگاهم بلندمدته و ممکنه نگاه شما متفاوت باشه...
                  در مورد مقاومت والا از دوستان تکنیکال بپرسید اما بعید می دونم تا 350 مشکل خاصی وجود داشته باشه
                  خیلی معذرت میخوام اما سعی کنیم ساده لوح نباشیم، کم فریب بخوریم... الان اون دوست عزیزمون که کپشیر 297 تومان فروخت مرده بود دیروز به صف خرید بفروشه؟! نه وجدانا خودش بیاد تو خصوصی جواب منم بده که آبروش نره!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط mahdipourmehr پست شده است View Post
                    فملی میانگین 780
                    کگل 1100
                    شاراک 920
                    فاسمین 700
                    با تشکر
                    خیر فروش رو درست نمیدونم حتی اگه فقط تا عید فرصت داشته باشید.
                    بازار وقتی وحشیانه منفی میشه و بدون منطق یعنی هرکی می خواسته بفروشه فروخته رفته، احتمال برگشت بیشتره تا ادامه روند منفی

نظر

• هادی129
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 296

خیلی معذرت میخوام اما سعی کنیم ساده لوح نباشیم، کم فریب بخوریم... الان اون دوست عزیزمون که کپشیر 297 تومان فروخت مرده بود دیروز به صف خرید بفروشه؟! نه وجدانا خودش بیاد تو خصوصی جواب منم بده که آبروش نره!!
                      صف فروشش کردن

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                        صف فروشش کردن
                        کو صف؟! کلا 26 تا رو منفی کامل معامله شده بعد اومده بالای 300
                        دارم در به در دنبال نقدینگی می گردم واسه صف فروش های فردا

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

کو صف؟! کلا 26 تا رو منفی کامل معامله شده بعد اومده بالای 300
                          دارم در به در دنبال نقدینگی می گردم واسه صف فروش های فردا
                          یاسر جان نظرت در مورد سود سال اینده کپشیر چیه؟
                          میتونه سال بعد همین روند رو به رشد رو ادامه بده؟
                          ممنون
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            یاسر جان نظرت در مورد سود سال اینده کپشیر چیه؟
                            میتونه سال بعد همین روند رو به رشد رو ادامه بده؟
                            ممنون
                            درود بر وحید عزیز؛

وضعیت شرکت کاملا رو به رشده، مقایسه سه سال اخیرش این رشد رو نشون میده. امسال تعمیرات اساسی داشتند که تا 2-3 سال دیگه نخواهند داشت و این کاهش بهای تمام شده به خاطر همین انجام تعمیرات بود که باعث افزایش بهره وری شده

شاید تنها شرکتی باشه که از هدفمندی هم سود می بره! رهبر بازار عایق کشور با سهم بازار حدود 70 درصدی می تونه بهترین استفاده رو از این فرصت احتمالی ببره با افزایش فروش

امسال چیزی که برای من مهم بود افزایش عجیب حاشیه سود بود که واقعا امیدوار شدم به شرکت

شرکت جز گروه تامین هست و شرکت های زیرمجموعه تامین موظف به تقسیم سود حداقل 70 درصدی هستند که این هم یک فاکتور مثبته

در کنار اینها، شرکت دارایی های عجیب و غریبی هم در شیراز داره که دنبال تغییر کاربری یا فروش یا استفاده دیگه از اونهاست

از لحاظ برند، جالبه بدونید ایزوگام و پشم شیشه محصول و برند انحصاری این شرکت بودند که متاسفانه حفاظت از برند صورت نگرفته و هر شرکتی می تونه الان پشم شیشه تولید کنه!! اما این مساله میزان انحصار و موقعیت رقابتی عالی شرکت رو نشون میده که برند محصولاتش چقدر معروف هستند

بنده فکر می کنم روند سودسازی همچنان مثبت باشه، برای امسال حدود 70 تومان وبرای سال آتی اگر شرایط تغییر خاصی نکنه حدود 90 تومان عایدی هر سهم پی بینی می کنم ضمن اینکه وجود دارایی ها باعث شده همیشه یه واحد پی به ای بالتر از متوسط گروه و بازار بگیره

نظر

• taherishahram
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 708

بحث تعصب رو یه سهم نیست. وقتی کپشیر از 256 میاد رو 312 باید انتظار یکی دو روز در جا زدن خالی کردن باشیم دیگه. من نصفشو دیروز دادم تو 312 نصفش هم امروز متوسطش شد 314.5 . بیاد 270 می خرم دوباره
                              A man should get to bleed in peace

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
                                بحث تعصب رو یه سهم نیست. وقتی کپشیر از 256 میاد رو 312 باید انتظار یکی دو روز در جا زدن خالی کردن باشیم دیگه. من نصفشو دیروز دادم تو 312 نصفش هم امروز متوسطش شد 314.5 . بیاد 270 می خرم دوباره
                                افرین این نگاه درسته نه اینکه دیروز به صف نفروختند امروز منفی 4 عرضه کنند... من خودم 1/3 سهمم رو روی حدود 314 فروختم و در حوالی منفی کامل جایگزین کردم ;)

نظر

در حال کار...
                                X