بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • almerindo portfolio
    Banned
    • Oct 2013
    • 158

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود بر همه عزیزان و بزرگوارانی که بنده رو مورد لطف خودشون قرار دارند. ان شالله همه در سایه مرتضی علی سلامت و سعادتمند باشید؛

کگاز رو بررسی دقیق نداشتم ازش. سود غیر عملیاتی که شناسایی کرده بابت چه بوده؟
    بابت فروش زمین.
    ولی به جاش گفته تو گزارشی که اعلام کرده سود واحد شیشه سازی لایت رو که از آبان به چرخه تولید درمیاد در نظر نگرفته.
    حالا این واحد شیشه سازیش نمیدونم چه قد میتونه تاثیر گذار باشه!

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

سيد جون دوست داريم لااقل روزي يه بار يك تحليل از كليت بازار و روند سهم هاي خوب و شناخته شده اي كه مورد سوال همگي است اينجا داشته باشيد.
      التماس دعا
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• حميد ١٠٠٠
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 51

سید بزرگوار ضمن تبریک ایام سادات.
        ممنون میشوم در مورد نگهداری یا خروج از وانصار راهنمائی نمائید.
        قیمت خرید و فروشم الان تقریبا سر به سر شده.
        سپاسگذار

نظر

• alooche
          عضو عادی
          • May 2013
          • 52

درود بر آقاى شريعت
          سيد جان خپارس هر سهم كلا ١٢٧ تومان هست و حالا با توجه به گزارش شش ماهه به ازاى هر سهم ١٣٧ تومان ضرر پيش بينى كرده آينده سهم رو چگونه ميبينيد؟

نظر

• amirleo
            عضو عادی
            • Sep 2013
            • 101

چناب شریعت ینظرتون پخش البرز و شدوص رو بفروشم برای نوسانگیری؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود بر همه عزیزان؛

امیدوارم که روزگار همچنان بر وفق مرادتون باشه. بازار هم جای نگرانی نداره و همون طور که پیش تر عرض کرده بودم از سه شنبه (فردا) شاهد بازگشت بازار و حرکت به سمت 90000 واحد خواهیم بود. البته در رالی های بازار سعی کنید از خرید و نگهداری سهم هایی که Overvalue هستند خودداری کنید و بیشتر به پتانسیل سهم ها دقت کنید. و اما بعد...
              قطعا همه ما امسال در سود خیلی خوبی هستیم و نیز قطعا همه ما مسئولیت هایی هم نسبت به جامعه خودمون داریم و باید این قرض رو ادا کنیم. قبلا چند بار در همین تاپیک بانیاد کودک رو معرفی کرده بودم خدمت دوستان گلم. مجددا عرض می کنم این بنیاد سازماندهی بسیار خوبی داره و با شناسایی کودکان واقعا نیازمند، با کمک همیارهایی مانند من و شما در صدد رفع نیازهای اولیه و مهم کودکان معصوم بر اومده. فلذا به عنوان برادر کوچکتر ازتون خواهش می کنم نگاه جدی تری نسبت به این مسائل داشته باشیم. قطعا زندگی یک کودک نیازمند خیلی بیشتر از شفاف سازی شبندر اهمیت داره!

در کلام آخر، این کمترین به خودش جرات میده که از دوستانی که از صحبت ها و سهم هایی که بنده معرفی کردم سود خوبی برده اند (که البته نوش جانشان) بخواهم حداقل کفالت یکی از کودکان نیازمند بنیاد کودک رو عهده دار شوند. با فقط و فقط پرداخت ماهیانه 40000 تومان میتونید این مهم رو انجام بدید. پیشاپیش ممنونم که حرف بنده رو زمین نمی اندازید. آرزوی سلامت وسعادت روزافزون برای همه دوستان گل بورسی@};-

آدرس سایت: www.childf.com
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود؛

در مورد سهمي كه ديروز وارد شديم يعني وتوسم دوستان سوال داشتند. عرض كنم با فرض عدم فروش پروژه برزيل و حقيقيت داشتن شفاف سازي شركت، تا آخر مهر تونسته 55+8=63 تومان بسازه. پيش بيني سود تا آخر آذر هم واقع بينانه 75 تومان خواهد بود و پي به اي فعليش با توجه به نزديك بودن پايان سال مالي جذاب براي خريد. به نظرم اين سهم تا محدوده 350 تا 400 هم مي تونه پيش بره بدون هيچ محرك جديدي
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• haghighat123
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 77

باعرض سلام وادب خدمت سید بزرگوار
                  سید جان میشه لطفا نظرتون رو درباره "وخارزم" بگید؟ با توجه به مذاکرات آتی و وجود کارشناس بانکها همراه تیم هسته ای.
                  به نظر شما خرید وخارزم بهتره یا وتوسم ؟
                  با تشکر

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

سید جان سلام در مورد گزارش فنوال واینکه 430 تومان زیان بابت بدهی ارزی خواهد داشت لطفا یک تحلیلی انجام بدین..........................ایا این بدهی اگر به نرخ 1226 تومان پرداخت شود 430 تومان تبدیل به سود خواهد شود یا خیر؟ممنون از بزرگواری شما
                    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• abtinsalari
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 306

سید جان یه سوال به نظر شما با خروج مذاکرات ایران و آژانس از بن بست و نشست بعدی که در 11 نوامبر هست در تهران . اگه دلار کفش رو سوراخ کنه و شدید بریزه آیا ما که تو سبدمون یه سری سهم ها رو داریم که به دلار وابستن فروششون و مواد اولیشون با ریزش شدید شاخص و قیمت سهام مواجه خواهیم شد؟واقعیتش یه جوری نگران بازارم حس خوبی ندارم

سبد من و میانگین خریدم : وپاسار 186. پکویر1460 . شپاکسا 2500. فرآور615 . ساراب498)
                      ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• aryana
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 88

سید جان نظرت درباره حق های مداران چیه؟ آیا صلاح میدونی با خود سهم تعویضشون کنم؟ و اینکه چه زمان؟
                        با سهم ازدواج نکنید!!!

نظر

• پاسال
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 304

با سلام نظرتون در باره خکاوه چیست با تشکر
                          در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• محمد حقانی
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 447

سلام دوست خوبم آقای شریعت عزیز
                            روی بعضی سهمها برای خرید فردا نطرم مثبته ،میخواستم نظر شما رو هم داشته باشم. وصنا 300 - وبشهر 340 - خگستر 260 - مارگارین 980
                            و یا اگر به سهم بهتری برای فردا رسیدید لطفا معرفی فرمایید.
                            با سپاس

نظر

• amirleo
                              عضو عادی
                              • Sep 2013
                              • 101

سلام.ارادت.جناب شریعت بنظر شما ایا بازار تا جلسه 5+1 همینطور نوسانی و بلاتکلیف میمونه؟پیشنهادی برای گروه خاصی ندارین؟

نظر

• Mohammadreza
                                عضو جدید
                                • Oct 2013
                                • 1

سلام جناب شریعت، متاسفانه نمی دونم چرا امکان ارسال پیام برای من در این صفحه مقدور نیست، از این رو این پیام رو در پاسخ به آخرین پیام گذاشتم:
                                اول اینکه آیا شما کلاس یا دوره ی آموزشی در جایی برگزار نمی کنید تا ما بتونیم شرکت کنیم؟
                                در ثانی نظرتون در مورد کسرا چیه؟ رشد میان مدتش چه طوره؟

نظر

در حال کار...
                                X