سيد يه عيدي قرار بود بدين . فراموش شد /.:biggrinsmiley.:/ يه سهم مثه كسرا براي كساني كه مثل من جا موندن /.:biggrinsmiley.:/
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
جناب شریعت به علت فعال نبودن پیام خصوصی مجبورم در تالار عمومی بیان کنم....
در مورد افرادی که در دوره مقدماتی شرکت کرده اند و منتظر کلاس های دوره پیرفته اند تدابیر جدیدی نیاندیشیده اید؟ اخه دوره جدید از مقدماتی تا پیرفته می باشد.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
به روز رسانی سبد تا پایان معاملات امروز:
پامچال 27 درصد
کسرا 13 درصد
شاملا 10 درصد
سفارس 7.5 درصد
ونوین 7.5 درصد
فباهنر 6 درصد
خگستر، خعتبار، قلرست، سبجنو، وتوسم هر کدوم حدودا 5 درصد
4 درصد نقد
نظر
-
درود بر همه عزیزان و آرزوی سلامتی برای همه؛
در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Postبا سلام
لطفا تحلیل تاپیکو
در اصل توسط رستم پست شده است View Postجناب شريعت با سلام تحليلتان از شراز چيست؟ متشكرم
در اصل توسط پاسال پست شده است View Postجناب شریعت با سلام در صورت امکان خکاوه را برای خرید چطور میبینید با تشکر
در اصل توسط sepehr.pcc پست شده است View Postسلام اقای شریعت ، در یکی از پاسخ ها فاراک بهتر از فاذر دونستید . لطفا اگه میشه یه مقدار در مورد فاذر توضیح بدید و اینکه روندش چگونه پیش بینی میکنید ؟
در اصل توسط ali-79 پست شده است View Postسيد يه عيدي قرار بود بدين . فراموش شد /.:biggrinsmiley.:/ يه سهم مثه كسرا براي كساني كه مثل من جا موندن /.:biggrinsmiley.:/
علی الحساب شاملا تازه افسارش رو از فردا پاره می کنه و می تونه تو کوتاه مدت هم سود خوبی بده.
خبهمن هم در جای بسیار خوبی برای خرید قرار داره. ضمنا یک سهم خودرویی هست که امسال سود خوبی در مجمع تقسیم خواهد کرد. خعتبار حداقل 60 تومان سود تقسیم خواهد کرد. به نظرم زیر 200 مناسب باشه
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postجناب شریعت به علت فعال نبودن پیام خصوصی مجبورم در تالار عمومی بیان کنم....
در مورد افرادی که در دوره مقدماتی شرکت کرده اند و منتظر کلاس های دوره پیرفته اند تدابیر جدیدی نیاندیشیده اید؟ اخه دوره جدید از مقدماتی تا پیرفته می باشد.
در اصل توسط salehiar پست شده است View Postسلام جناب شریعت.نظر شما راجعبه کطبس رو این قیمتها چی هست؟ممنون
در اصل توسط DJANGO پست شده است View Postدکتر پس کو وسکاب؟
در اصل توسط mahdavi1 پست شده است View Postسلام. جناب شریعت کفرا واسه کوتاه مدت یا میان مدت چطوره؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
با سلام
دوست عزیز لطفا در مورد سبدم نظرتون رو بفرمایید وراهنمایی کنین
شپنا 15درصد 3500تومان -ونوین 15درصد قبل از افزایش سرمایه تو پیک 440 که الان میشه 313-وتوسم20درصد 225تومان -فولاد 25درصد 449تومان -کاما25درصد 1089تومان
راستش فولاد خیلی کنده ولی به خاطر هرمزگان نگه داشتم تا حالا میخواستم میانگین شپنا رو کم کنم با فروش نصف فولاد یا وتوسم یا ونوین که دیگه کلافم کرده نمیدونم کدومو نگه دارم
با تشکر
نظر
-
سلام آقای شریعت گرامی
لطف میکنید تحلیل خودتون رو راجع به کاما ارایه نمایید؟ آیا الان وقت خرید است ؟ یا سهم بهتری مدنظر دارید؟
با تشکر و سپاس
نظر
-
-
اين عرضه هاي نفس گير و گسترده حقوقي رو خبهمن چي هست!!!
همه به ارزندگي سهم از دوست و دشمن واقفند اما چرا نمياد سهمشو رو قيمت بالاتر بفروشه!!
نظر
-
درود سید جان. اگه امکان داره روش تامین نقدینگی از فروش سهام خود را بیان بفرمایید. منظورم اینه که مثلا اگه بین یه سهم تا چند در صد در ضرر باشیم بفروشیم و .... اصلا روش و متد خاصی داریم؟سپاس[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
نظر