کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود بر همه بزرگواران؛ همه خانواده مجازی من در سایت بورسی!
اول از همه دوستان گرامی که عید رو تبریک گفتند تشکر می کنم. ان شالله روح بزرگ مرتضی علی نگهدار همتون باشه. عیدی هم به روی چشم! اگه باز مثل فرآور نشه که آبرومون بره حتما یک سهم عیدی معرفی می کنم :)
فقط توروخدا نگید که از 2800 تا الان که هی می گفتیم کسرا تازه امروز وارد شدید... اگر دیدتون بلندمدت باشه مطمئن باشید با سود خوب خارج خواهید شد. روند کوتاه مدت سهم هم ممکنه نوسان زیاد داشته باشه اما همچنان روند کلی صعودی خواهد بود
نظرت راجب کسعدی چیه؟
فکر می کردم گزارشش بهتر از اینا باشه
به نظرتون ارزش داره نگه داریش کنم >
دو روز پیش خریدم
والا عرض کرده بودم که گزارش 6 ماهه انتظار زیادی نداشته باشید. نکته مهم خریدهای پر تعداد سهامدار عمده و کاهش شناوری سهمه. همچنین افزایش سرمایه خواهد داشت طی یکی دو ماه آینده
سلام
خسته نباشید. در صورت امکان نظر شما را راجع به کسرا می خواستم بدانم.
ممنون
اوقات خوشی داشته باشید
دوست من نظرم در مورد سهمی که حدود 50 درصد از سبدم رو به خودش اختصاص داده چی می توه باشه؟ ;)
با مفروضات فعلی و طرح توسعه شرکت ارزش فعلی اون حدود 7500 به دست میاد که به نظرم با کمی کش و قوس همین امسال به اون میرسه. ضمنا در صورتی که سود سال آتی رو بالا پیش بینی کنه باید دوباره بررسی بشه
سيد عيديت براي ما ميتونه دعاي خير باشه كا انشاالله همگي عاقبت بخير باشيم. سود و زيان اين دنيا و اين بازار كوتاه مدت است ولي اون چيزي كه هميشه ميمونه كردار و اعمال نيك و بد ماست. شب همگي خوش
سيد عيديت براي ما ميتونه دعاي خير باشه كا انشاالله همگي عاقبت بخير باشيم. سود و زيان اين دنيا و اين بازار كوتاه مدت است ولي اون چيزي كه هميشه ميمونه كردار و اعمال نيك و بد ماست. شب همگي خوش
این که صد در صد
منم صحبت هام جنبه طنز داشت،وگرنه ما که انتظاری از آقا سید نداریم
ایشون معرفتشون ثابت شده است
نظر