بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hm1386
    عضو عادی
    • May 2011
    • 24

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

سلام دكتر
    چند ماهه كه واتي رو دارم الان هم ير به ير هستم نظرتون چيه با سهمهاي پيشنهادتون عوض كنم .
    اگر نظرتون بر تعويض مثبت هست كدوم سهم رو بيشتر ترجيح ميدهيد

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

جدا بازار باحالی داریم،من موندم کی بود خبهمن رو تو منفی2 داشت میداد:.thumbsupsmileyanim.... با حد ضرر 290 وارد شدم امروز،انشالله که تا همون 500 خودت میره سید،البته چارتش یه کم ترسو تره،تارگت 450 رو نشون میده...

وانصار هم بالای 320 دووم بیاره هم مسیره با خبهمن...

این بیمه ایران رو نمیشه ازش شکایت کرد به سازمان بازرسی؟؟؟40 میل سهم رو زیر 230 فروخته اونوقت بلوک میخره رو 2375!!!!واقعا که اینا نابغه ان...به نظرم بدجوری بو دار و مشکوکه این معاملات ولساپا...

سید به نظرت خکاوه میتونه بالای 145 بمونه؟یعنی به زودی منتظر خکاوه 180-200 تومنی باشیم؟؟؟

این خساپای طفلکی هم بتونه بالای 250 دووم بیاره به نظرم تا 350 هم بتونه رشد کنه...

راستی در مورد ذوب،اون افزایش سرمایه که صحبتش رو کردیم ظاهرا قطعیه فقط در مورد میزانش هنوز مطمئن نیستم...ظاهرا بانک ملت داره کاراش رو میکنه،حداقل 100% از محل تجدید ارزیابی(شنیده ی تایید نشده 400% از محل تجدید ارزیابی)یه واحدشون هم ظاهرا قراره برای تعمیر و بازسازی و افزایش بهره وری یک ماه دیگه چند روزی متوقف بشه که البته برنامه ریزی شده اس و جای نگرانی نداره ظاهرا!در مورد افتتاح خط جدید هم دارن سعی میکنن به دهه فجر برسوننش اما ممکنه تا عید هم طول بکشه،در هر حال ظاهرا تا عید حتما به بهره برداری کامل میرسه...

سید دیدم دتولید فروختی،رود فروختیااااااا،رفیق نیمه راه شدی/:.nono.:/:.thumbsupsmileyanim

ولیز طفلک منم خوب دارن بازیش میدن،ببینیم برداشتم ازش درست بوده یا غلط،کلا از حق تقدم خاطره ی خوبی دارم...فملیح،وبشهرح،پردیسح...امیدوارم ولیزح حال گیری نکنه!/:.weirdsmiley.:/

ببخشید هم پر چونگی کردم،هم تاپیکت رو شلوغ کردم،آخه ما خونه دیگه تو بورسی نداریم که،مجبوریم بیایم اینجا رو به هم بریزیم.../:.ph34r-smiley.:/

یا علی/:.Heart.:/
      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

وپاسار معاملات جالبی داره،اونم میتونه با وانصار و خبهمن هم مسیر باشه،بمونه بالای 300،حداقل تا 400 و حداکثر تا 450 میتونه بره...

صف خبهمن رو عشقه،فروشنده منفی 2.5 رو عشقه،بازار خنده دار رو عشقه.../:.grlim:./

سید نتونستم رفیق نیمه راه بشم،منم دتولید رو فروختم،نکن این کارا رو با ما،طاقت دوریتو نداریم،میفروشیم.../:.wubsmiley.:/

به نظرم بیمه ایران امروز ولساپا فروخته،خداییش یعنی اینقدر این مملکت بی در و پیکره؟!!!کی این دزدی از بیمه ایران قراره تموم بشه واقعا!!!!

سید نظرت در موردپیگیری گند کاری های بیمه ایران چیه؟ممکنه به نظرت؟

پ.ن1:اگه دوستان از پست زدن من تو تاپیک اقا سید اذیت میشن بگن که پست نزنم...

پ.ن2:سید جان بازم ببخشید بی اجازه اینجا رو دارم شلوغ میکنم،اما اگه اجازه بدی دوست دارم تو تاپیکت تفکرات نپخته ام رو بنویسم،یه نیمچه تکنیکال هم بلدم دیگه،شاید به درد خورد...laughingsmiley
        تمام سال من بی تو...

نظر

• aliamanat
          عضو جدید
          • Dec 2013
          • 8

ﺑﺎﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻭاﺗﻲ ﺩاﺭﻡ ﺑﺎ ﻗﻴﻤﺖ 630 ﻭاﺭﺩ ﺷﺪﻡ ﺁﻳﺎ ﺗﻌﻮﻳﺾ ﺭا ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻴﺪﻫﻴﺪ ﻭﻳﺎ ﺳﻬﺎﻣﺪاﺭﻱ ﺑﺎ ﻭاﺗﻲ

نظر

• morteza63
            عضو جدید
            • Dec 2013
            • 4

سلام سیدجان راستش بیمه ملت از ۲۵۰ شروع کردم پله ای اما رو ۳۱۱ خیلی سنگینش کردم(۳۱۱تمام شده)...یه جورایی تا میذارمش واسه فروش صف میشه متاسفانه...چهارشنبه میخواستم ردش کنم با اجازت که سرور مفید قطع شد...حالا هستم باهاش اما به نظرت برمیگرده؟!!یا تا بدتر نشده با ضرر شدید خارج شم؟!

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

سید یه چیز جالی دیدم!بیمه ایران که تا قبل از این خزامیا رو هم فروشنده بود دیروز باز یه بلوک خزامیا خریده!!!جدا چه خبره تو این بیمه ایران!!!اون از ولساپا این از خزامیا!!!دیگه چی میفروخت این بیمه ایران،بریم چک کنیم ببینیم نخریده!!!
              ما که سر از کار اینا در نیاوردیم.../:.weirdsmiley.:/^#(^
              تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                سید یه چیز جالی دیدم!بیمه ایران که تا قبل از این خزامیا رو هم فروشنده بود دیروز باز یه بلوک خزامیا خریده!!!جدا چه خبره تو این بیمه ایران!!!اون از ولساپا این از خزامیا!!!دیگه چی میفروخت این بیمه ایران،بریم چک کنیم ببینیم نخریده!!!
                ما که سر از کار اینا در نیاوردیم.../:.weirdsmiley.:/^#(^
                درود بر محمدرضاي عزيز؛

اولا اينجا تاپيك خودته اتفاقا خوشحالم ميشم اينجا مطلب بزني استفاده هم مي كنيم :)
                در مورد بيمه ايران هم گمان بنده بر اينه كه خريد بلوك ها بر اساس مطالبات و طلب از گروه سايپا انجام شده در حالي كه عرضه هاي خرد روزهاي قبلشون بصورت نقد بوده. يعني درواقع هم طلبشون رو زنده كردن اينطوري هم پول نقد حاصل از فروش دارايي رو دارند كه استفاده كنند ازش. با اين ديد منطقي بوده كارشون اما باز هم دستكاري در قيمت محسوب ميشده حركات روزهاي قبلشون

در مورد توليد هم سود بالاي 50 درصد در بازه كمتر از 1ماه براي بنده سيگنال سيو سوده و دوست هم ندارم در سقف بفروشم هيچ وقت. فلذا فروختيم كه خريدار هم حداقل تا 3تومان 20 درصد سود كنه

در مورد بيمه ملت به نظرم صبر كنيد. نمي دونم الان نمودار سهم به چه صورتيه واقعيتش اما مي دونم اون صعود صعود آخر سهم نبوده قطعا و بايد اون سقف شكسته بشه

واتي هم مثل شيران خسته كننده شده اما نگهداريش توصيه ميشه. بايد رشد مجددي داشته باشند قطعا

خبهمن هم نوشن داده چقدر قدرتمنده روندش... 102 روز اصلاح و استراحت احتمالي دليل نميشه فرصت همراهي با روند رو از دست بديم...
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• lilium
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 115

سلام جناب شریعت گرامی
                  من 25% سبدم شپدیسه، 2100 خریدم، بنظرتون نگهش دارم و باهاش برم مجمع؟

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    درود بر محمدرضاي عزيز؛

اولا اينجا تاپيك خودته اتفاقا خوشحالم ميشم اينجا مطلب بزني استفاده هم مي كنيم :)
                    در مورد بيمه ايران هم گمان بنده بر اينه كه خريد بلوك ها بر اساس مطالبات و طلب از گروه سايپا انجام شده در حالي كه عرضه هاي خرد روزهاي قبلشون بصورت نقد بوده. يعني درواقع هم طلبشون رو زنده كردن اينطوري هم پول نقد حاصل از فروش دارايي رو دارند كه استفاده كنند ازش. با اين ديد منطقي بوده كارشون اما باز هم دستكاري در قيمت محسوب ميشده حركات روزهاي قبلشون

در مورد توليد هم سود بالاي 50 درصد در بازه كمتر از 1ماه براي بنده سيگنال سيو سوده و دوست هم ندارم در سقف بفروشم هيچ وقت. فلذا فروختيم كه خريدار هم حداقل تا 3تومان 20 درصد سود كنه

خبهمن هم نوشن داده چقدر قدرتمنده روندش... 102 روز اصلاح و استراحت احتمالي دليل نميشه فرصت همراهي با روند رو از دست بديم...
                    سید جان،من بدون اجازه این بودم،با این اجازه ای که دادی رسما تاپیک رو میفرستم رو هوا،منتظر حمله ی انتحاری من باش:.thumbsupsmileyanim/:.Heart.:/

اگه سناریو این باشه بنابر این نباید دیگه فروشنده باشه رو ولساپا و خزامیا،اخر شب ببینیم چه کرده امروز!!!/:.weirdsmiley.:/

در مورد تولید هم راستش خیلی با خودم کلنجار رفتم تا فروختمش بالاخره،دقیقا هم با همین دیدی که فرمودی،بالاخره شاگرد شما بودن این حسن ها رو هم داره،هرچند من 30% تو سود بودم،اما بقیه اش انشالله نوش جون خریدار،تقریبا مطمئنم که تا 3 تومن رو حداقل باید بره بالا،چارت حتی 3500 رو هم نشون میده...

خبهمن شاید یکی از شیرین ترین ترید های شش ماهه ی اخیرم بود،لذت بردم وقتی رو تحلیل خودم موندم و نترسیدم و تا فرصت ورود داد وارد شدم،خدا رو چه دیدی،شاید تونستم جسارت روزهای گذشته رو به یاد بیارم،یادش به خیر شب عید پارسال،چقدر جسورانه براساس تکنیکال نیم بند خودم ترید میکردم،چقدر هم راضی بودم خداییش،واقعا مدتیه از عدم اعتماد به نفس رنج میبرم!/.:blinksmiley.:/

سه تا سهم بدجوری چشمم رو گرفتن!خبهمن و وانصار و وپاسار،هر سه هم همین الان تو یه رنج قیمتی هستن،ببینیم کدومشون زودتر به تارگت 450 که باز هم مشترکه بین هرسه میرسه!من که میگم خبهمن... ;)
                    (البته امروز یه کمی وپاسار هم گرفتم،بعد از بازار با دوست بزرگواری که اسم نمیبرم چون ممکنه دوست نداشته باشه صحبت سهم شد،خبر از سود 60-70 تومنی داد برا امسال سهم!واقعا چارت هیچوقت دروغ نمیگه!!!)
                    (یه البته دیگه هم بگم!در مجموع به نظرم وانصار باید شارپ تر از وپاسار باشه،انتخاب من صرفا به دلیل معاملات جالب توجه امروز وپاسار بود...)

در مورد بیمه ملت هم جسارتا عرض کنم کاملا تکنیکالی داره عمل میکنه،یه AB=CD زده بوده که دقیقا به تارگتش خورده که اتفاقا مصادف بوده با بسط فیبوس 161 درصد سهم!و حالا داره اصلاح میکنه،اولین حمایتش 280 تومنه حدودا که فردا بهش میرسه و باید دید چه خواهد کرد،حمایت بعدی و محکم تر سهم محدوده ی 260 تومنه که به شخصه انتظار دارم از این محدوده برگرده ولی تو بدترین حالت ممکنه تا 240 هم پایین بیاد که اونجا به نظرم دیگه کف نسبی سهم خواهد بود!
                    با فرض برگشت حداکثر از 260 تومن پتانسیل رشد تا حوالی 400 تومن تو سهم دیده میشه...(محتمل ترین گزینه ای که الان به ذهنم میرسه اینه که فردا یه نوسان خوشگل بده و برگرده و بره برا شکستن سقف قبلی و ادامه ی ماجرا!شایدم من زیادی خوشبینم.../:.yead.:/

راستی سید نظرت در مورد سیلام چیه؟چارت میگه بالای 1070-1100 بمونه تا 1400 میتونه بره حداقل،شاید هم تا 1800،خدا رو چه دیدی... ;)
                    ساراب هم چارت جالبی داره،به نظرم تا حوالی 1000 تومن راحت بره...
                    (برخلاف تصورم چارت سیمانی ها جالبه!!!نمیدونم چرا اما فکر میکردم سیمانی ها فعلا تموم شده باشن اما ظاهرا اینطور نیست و من اشتباه میکردم...)

سید جان ونیکی هم بتونه 560 رو بزنه و دووم بیاره استارت رالی بعدیش رو میتونه جشن بگیره به نظرم،مقاومت مهمی( قله تاریخی سهم تو چارت تعدیل شده) رو روی 500 تومن زده،پس انتظار میره که رشدش بیشتر از این 10% فعلی باشه...

در مورد خکاوه هم یه نکته عرض کنم،کلا سر از معاملات امروز خودرویی ها در نیاوردم،اشفتگی به نظرم بوضوح مشخص بود،خزامیا رو مقاومت کم اورد،خکاوه و خساپا اخرشم نفهمیدم میتونن مقاومت بشکنن یا نه!!!خبهمن که انصافا عالی معالمه شد،خاور هم به نظرم باید یه حال و احوال با 215-222 تومن داشته باشه حداقل...
                    خکاوه 145 رو بتونه بشکنه تا 180-200 مشکلی نداره...
                    خساپا 250 رو بزنه بعدی 300،نهایتا 350...
                    خزامیا230-240 رو بزنه تا 300-320 مشکلی نداره...
                    خبهمن بالای 290 بمونه که ظاهرا میمونه یه مقاومت جدی رو 350 داره،یه گیر کوچیک رو 400 و نهایتا تو میان مدت به نظرم باید تا 450 بره حداقل...

یا علی
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• حميد ١٠٠٠
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 51

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود بر محمدرضاي عزيز؛

در مورد بيمه ملت به نظرم صبر كنيد. نمي دونم الان نمودار سهم به چه صورتيه واقعيتش اما مي دونم اون صعود صعود آخر سهم نبوده قطعا و بايد اون سقف شكسته بشه

واتي هم مثل شيران خسته كننده شده اما نگهداريش توصيه ميشه. بايد رشد مجددي داشته باشند قطعا

سلام و عرض ادب با عنایت به نوشته جنابعالی بنده منظور شما را متوجه نشدم که نگهداری خبهمن را توصیه میفرمایید و یا خروج از این سهم را؟؟؟
                      ممنون از راهنمائی شما.

نظر

• mane1659
                        كاربر فعال
                        • Dec 2011
                        • 235

اقای شریعت نظرتون روی وخارزم را بدونم معاملاتش شده مثل خبهمن بین 264 تا 285 اهداف بالایی ظاهرا دارد ؟

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

سلام یاسر جان خوبی؟

اقا قندی ها سیگنال صعود میدن

بین قندی ها کدوم یکی رو از دید بنیادی ارزنده تر میبینی و نظرت در مورد قنیشا چیه؟ اگه قنیشا ok بودی نمودارشو بزارم

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

سید بفرما،ظاهرا من درست دیده بودم نشونه های خوب قند بازی رو!چارتیست ها رو جدی بگیر اقا سیـــــد/:.grlim:.//:.wubsmiley.:/

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            راستی سید جان حیف ما قند خونمون بالاست وگرنه این قهکمت چارت خیلی خوبی ساخته،2 تومن رو رد کنه کوتاه مدت تا 3 تومن هم میتونه بره بالا،ضمن اینکه یه نامه زده رو کدال که داریم کارای 360% افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی رو انجام میدیم،اخیرا هم که 100% افزایش از محل انباشته داده،130 تومن سود سال منتهی به شهریور 92 اش بوده که برای اولین پیش بینی شهریور منتهی به 93 اومده 200 تومن پیش بینی کرده...نظرت چیه؟:.thumbsupsmileyanim
                            در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                            سلام یاسر جان خوبی؟

اقا قندی ها سیگنال صعود میدن

بین قندی ها کدوم یکی رو از دید بنیادی ارزنده تر میبینی و نظرت در مورد قنیشا چیه؟ اگه قنیشا ok بودی نمودارشو بزارم
                            بابک خان نظرت رو چارت قهکمت رو هم بدی ممنون میشم/:.Heart.:/
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

ای بابا این رشد قندیا یعنی رشد شاخص کل هوتوتو سابید به الک؟ نگید تو رو خدا! /:.negaran.:/ تازه داشتیم گرم میشدیم.:D

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر دوستان عزيز؛

از سوالات: خارزم مثل اكثر سرمايه گذاري ها روش مثبت هستم هرچند خاطرات خوشي از خودش و نحوه معاملاتش ندارم. شپديس هم ديگه اينجا فروشي نيست دوست من. بريد مجمع سودش رو بگيريد نوش جون كنيد. بازگشايي بدي نخواهد داشت

و اما قندي ها... يك نكته عرض كنم خدمت علي آقاي عزيز كه بتاي گروه به اون منفي سابق نيست و نميشه با قاطعيت گفت اگه اينا بالا برند فلاني ميره پايين. روي قندي ها والا كلا بنيادي خيلي مثبت نيستم اما خيلي هاشون به حالت عادي و تعادلي رسيدند و انگيزه تكنيكالي مي تونه 20-30 درصدي بالا ببردشون. ترجيحا اونهايي كه افزايش سرمايه دارند در اولويت بالاتري هستند. هگمتانه رو هم نگاه مي كنم امروز حتما

بعضيام هستند سرگرمي و فانتزي هر روزشون اينه كه تو تايم مچينگ قبل بازار اردر فروش تو منفي كامل بگذارند يا اردر خريد تو صف خريد. بعد ساعت 8:55 اردر رو كنسل كنند برند تو افق محو بشند:D
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X