کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شدوص وبیمه کمنگنز هر سه منفی شنبشون می تونه خرید خوبی باشه البته با دید های متفاوت.
در مورد شلعاب فکر می کنم شنبه حجم عجیب غریبی بخوره و منفی شنبه فرصت خرید خوبی خواهد بود. بنشینید و از بذل و بخشش احتمالی کاشی اصفهان استفاده کنید!
وبصادر بسیار کم ریسک اما پیرمردیست! نگهداریش تا 150 برای بخش کم ریسک سبد توصیه میشه. البته کمی زمان بر خواهد بود احتمالا
کسرا رو بنده عرض کردم اون بخش بلندمدتیش رو خارج نخواهم شد زیر 10000 تومان
خبهمن هم نگهداریش توصیه میشه
در مورد رویی ها همیشه عرض کردم که جای رشد دارند البته گروه معادن روی مدیراش کمی رو راست نیستند اما باما و بافق کم حاشیه تر هستند
شدوص وبیمه کمنگنز هر سه منفی شنبشون می تونه خرید خوبی باشه البته با دید های متفاوت.
در مورد شلعاب فکر می کنم شنبه حجم عجیب غریبی بخوره و منفی شنبه فرصت خرید خوبی خواهد بود. بنشینید و از بذل و بخشش احتمالی کاشی اصفهان استفاده کنید!
وبصادر بسیار کم ریسک اما پیرمردیست! نگهداریش تا 150 برای بخش کم ریسک سبد توصیه میشه. البته کمی زمان بر خواهد بود احتمالا
کسرا رو بنده عرض کردم اون بخش بلندمدتیش رو خارج نخواهم شد زیر 10000 تومان
خبهمن هم نگهداریش توصیه میشه
در مورد رویی ها همیشه عرض کردم که جای رشد دارند البته گروه معادن روی مدیراش کمی رو راست نیستند اما باما و بافق کم حاشیه تر هستند
کمنگنز رو یک ماهه دارم تکون نمیخوره :D شروع به رشد کرد .. تا چه هدفی میتونه بره و نگهداریش مناسبه ..؟ تو چه مدتی .. حدودا ؟
سبدی مناسب برای دوستان در وبلاگ بنده اراده شده است که می توانید تحلیلهای تکنیکال آن در مورد اکثر آنها را در
بخوانید.
سید عزیز هم اگر وقت داشت یه نظری بذاره که دیگه منت بر ما گذاشته.
هفته ای شاد و پرسود داشته باشید.
توجه: * اين سبد کوتاه مدت مي باشد و تحليل هاي تکنيکال نمادهاي فوق الذکر در وبلاگ آمده است *اين پيشنهاد نبايد مبناي معامله شما قرار گيرد و نويسنده هيچ گونه مسئوليتي در قبال زيان و خسران شما نخواهد داشت. همانگونه که از سود شما نيز نصيبي نخواهد برد *تنها بر مبناي شناخت و تحليل خود معامله کنيد و تنها به قصد تکميل کردن اطلاعات خود از داده هاي اين وبلاگ استفاده کنيد.
زکات علم، نشر آن است
وبلاگ مورد علاقه من ودوستان : hamidtrader.blogfa.com مکانی برای ارائه سیگنالهای خرید رایگان
امیدوارم که روزگار همچنان بر وفق مرادتون باشه. بازار هم جای نگرانی نداره و همون طور که پیش تر عرض کرده بودم از سه شنبه (فردا) شاهد بازگشت بازار و حرکت به سمت 90000 واحد خواهیم بود. البته در رالی های بازار سعی کنید از خرید و نگهداری سهم هایی که Overvalue هستند خودداری کنید و بیشتر به پتانسیل سهم ها دقت کنید. و اما بعد...
قطعا همه ما امسال در سود خیلی خوبی هستیم و نیز قطعا همه ما مسئولیت هایی هم نسبت به جامعه خودمون داریم و باید این قرض رو ادا کنیم. قبلا چند بار در همین تاپیک بانیاد کودک رو معرفی کرده بودم خدمت دوستان گلم. مجددا عرض می کنم این بنیاد سازماندهی بسیار خوبی داره و با شناسایی کودکان واقعا نیازمند، با کمک همیارهایی مانند من و شما در صدد رفع نیازهای اولیه و مهم کودکان معصوم بر اومده. فلذا به عنوان برادر کوچکتر ازتون خواهش می کنم نگاه جدی تری نسبت به این مسائل داشته باشیم. قطعا زندگی یک کودک نیازمند خیلی بیشتر از شفاف سازی شبندر اهمیت داره!
در کلام آخر، این کمترین به خودش جرات میده که از دوستانی که از صحبت ها و سهم هایی که بنده معرفی کردم سود خوبی برده اند (که البته نوش جانشان) بخواهم حداقل کفالت یکی از کودکان نیازمند بنیاد کودک رو عهده دار شوند. با فقط و فقط پرداخت ماهیانه 40000 تومان میتونید این مهم رو انجام بدید. پیشاپیش ممنونم که حرف بنده رو زمین نمی اندازید. آرزوی سلامت وسعادت روزافزون برای همه دوستان گل بورسی@};-
من در مورد "فباهنر" سوال داشتم. در بودجه 92 فروش صادراتی اش رو مبلغ 57 میلیون دلار پیش بینی کرده ولی در گزارش 6 ماهه 6 میلیون دلار فروخته. میشه بفرمایید دلیل خاصی داره یا نه. و اینکه برای 6 ماه دوم سال فروش صادراتی رو چقدر باید در نظر بگیریم؟
کلا میشه بفرمایید نظرتون در مورد "فباهنر" چیه؟
ممنون سربلند و پر سود باشید
[COLOR=#ff3366][B]اگر برای قطع یک درخت هشت ساعت به من فرصت بدهند، شش ساعت آن را به تیز کردن تبرم اختصاص می دهم
[/B][/COLOR]
نظر