بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد مهرابی
    عضو فعال
    • May 2012
    • 543

با درود

سید جان من ثباغ رو 275 خریدم....میریم مجمع و اگه 75 تقسیم کنه میفته 200 تومن برا سال بعدم 93 تومن سود اعلام کرده میفته p/e=2که مطمئنا بعذ از بازگشایی بازار p/eبیشتری بهش خواهد داد مثلا 3 قیمت میفته 270 تومن
    میشه 25% سود حداکثر چهل یا پنجاه روز........

نظرت چیه سید جان؟؟؟؟؟؟
    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود بر جواد عزیز؛
      جواد جان ثباغ خیلی پرداخت سودش بدتر از آ س پ هست ها! آ س پ از بهمن شروع می کنه ثباغ از خرداد سال دیگه... لااقل 15% هزینه خواب سرمایش میشه که زیاده
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

فردا با بازگشایی شیران (اگر اجازه بدند درست و حسابی باز بشه) حدود 100 واحد روی شاخص تاثیر خواهد گذاشت

با این افزایش قیمت های جهانی بعیده فملی و کروی و بر و بچ منفی باشند و اینها هم مثبت معامله خواهند شد

دوقلوها و ومعادن جوشون بستگی به فولاد داره و اگه همین طور از فولاد حمایت بشه اینها هم مثبت خواهند بود!

اخابر هم که یه حرکت هایی داره میکنه از اون زیر زمینی که گرفتارش شده!

حتی کل بقیه بازار هم منفی باشند باز هم فردا شاخص مثبت خواهند ماند!
        آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/12/10, 21:01.

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

یاسر آماده باش که کگل داره به هدفش نزدیک میشه.
          به عنوان جانشینش به کنور میشه فکر کرد.
          هنوز راه درازی در پیش داره...
          نظرت چیه برادر؟
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود بر عزیزان؛

برای علم تکنیکال احترام خاصی قایلم و بسیاری از دوستانم هم چارتیست هستند و بارها و بارها ثمره خوب استفاده از آن را دیده ام و به علم پیش بینی اعتقاد دارم اما... سه ایراد عمده به ای روش در حال حاضر بازار خودمون وارد می دونم:

1- در همه متون اومده که ضعف اصلی تکنیکال وابستگی قضاوتی به فرد تحلیل کننده است و بستگی به توانایی درک و نگاه فردی داره

2- دقت و اثربخشی علم تکنیکال در پیش بینی آینده در تحقیقاتی که صورت گرفته حدود 60 درصد بوده (البته در برخی کشورها مثل چین حدود 70 درصد هم بوده) اما در ایران به نظر حساسیت و پافشاری بیش از حدی روی اون وجود داره و دوستان برخی تا 100 درصد میدونند قدرت پیش بینی رو!

3- متاسفانه به نظر من استفاده فعلی افراد از این علم یک سیکل تبهکار ایجاد کرده در اصطلاح علم سیستم ها. این حلقه به این صورته که درصد زیادی از افراد حقیقی و حقوقی به این روش رجوع کردند و اون رو سرلوحه معاملات قرار دادند. این افراد به محض اینکه به مقومت ها برسند سهم خود را می فروشند و فشار فروش بیشتر ایجاد می کنند و سهم منفی تر می شود. همین مساله باعث می شود بیشتر به تکنیکال اعتقاد پیدا کنند و سری بعد با قدرت بیشتری عرضه را تقویت کنند و به همین صورت این سیکل افزایشی تقویت خواهد شد...

به نظر من باید در استراتژی معاملات افراد قدری اصلاح صورت بگیرد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
              یاسر آماده باش که کگل داره به هدفش نزدیک میشه.
              به عنوان جانشینش به کنور میشه فکر کرد.
              هنوز راه درازی در پیش داره...
              نظرت چیه برادر؟
              درود؛ اصولا این بخش از زنجیره ارزش آهن و فولاد بخش سودآوری است و تمام شرکت های فعال در رده های بالاسری (تا قبل از تولید شمش) حاشیه سود مناسبی دارند

اما کنور را بررسی دقیقی انجام ندادم و نمی تونم قضاوت کنم اما... شمارو لینک میدم به افزایش سرمایه مهرماه پارسال کگل... قیمت حدود 1500 بود... 1ساله بازگشت سرمایه داره اتفاق میافته...
              این کگل است، گل سرسبد بورس ایران! بالای سالی 50-60 درصد بازدهی تضمین شده...

نظر

• جواد مهرابی
                عضو فعال
                • May 2012
                • 543

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود بر جواد عزیز؛
                جواد جان ثباغ خیلی پرداخت سودش بدتر از آ س پ هست ها! آ س پ از بهمن شروع می کنه ثباغ از خرداد سال دیگه... لااقل 15% هزینه خواب سرمایش میشه که زیاده
                با درود خدمت سید عزیز

آره نکته مهمی را یادآوری کردی سیدجان فردا عوضش میکنم 1/5% کارمزد رفت تو پاچه مون ولی ارزش داره که سودش رو زودتر بگیریم ..... البته اگه فردا ثباغ باز باشه...
                بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

درود بر عزیزان؛

برای علم تکنیکال احترام خاصی قایلم و بسیاری از دوستانم هم چارتیست هستند و بارها و بارها ثمره خوب استفاده از آن را دیده ام و به علم پیش بینی اعتقاد دارم اما... سه ایراد عمده به ای روش در حال حاضر بازار خودمون وارد می دونم:

1- در همه متون اومده که ضعف اصلی تکنیکال وابستگی قضاوتی به فرد تحلیل کننده است و بستگی به توانایی درک و نگاه فردی داره

2- دقت و اثربخشی علم تکنیکال در پیش بینی آینده در تحقیقاتی که صورت گرفته حدود 60 درصد بوده (البته در برخی کشورها مثل چین حدود 70 درصد هم بوده) اما در ایران به نظر حساسیت و پافشاری بیش از حدی روی اون وجود داره و دوستان برخی تا 100 درصد میدونند قدرت پیش بینی رو!

3- متاسفانه به نظر من استفاده فعلی افراد از این علم یک سیکل تبهکار ایجاد کرده در اصطلاح علم سیستم ها. این حلقه به این صورته که درصد زیادی از افراد حقیقی و حقوقی به این روش رجوع کردند و اون رو سرلوحه معاملات قرار دادند. این افراد به محض اینکه به مقومت ها برسند سهم خود را می فروشند و فشار فروش بیشتر ایجاد می کنند و سهم منفی تر می شود. همین مساله باعث می شود بیشتر به تکنیکال اعتقاد پیدا کنند و سری بعد با قدرت بیشتری عرضه را تقویت کنند و به همین صورت این سیکل افزایشی تقویت خواهد شد...

به نظر من باید در استراتژی معاملات افراد قدری اصلاح صورت بگیرد...
                  یاسر جان من هم باهات موافقم . اما این وسط متاسفانه بازار رو همین دوستان با هدف گزاری های تکنیکال دارند جهت میدن و عملا سرمایه گزار صبورتری مثه ما متضرر میشه.
                  اگه خاطرت باشه هفته های پیش که کفرا گازش رو گرفته بود و رسید به 480 یه باره همه عرضه کردنش و این سهم خوش آتیه رو تا زیر 450 هم پایین آوردند. در مورد شپارس هم این داستان تکرار شد و رو 187 عرضه می کنند و میارنش تا 180 و زیرش.
                  فکر می کنم ما هم باید واسه استفاده از موقعیت و با دانستن یقینی که رو نقاط بحرانی سهم افت می کنه با فروش و خرید در قیمت پایین تر حجم سهم رو در سبد بالا ببریم.
                  فقط این نگرانی می مونه که از رشدش جا بمونیم...
                  اون هم شدنیه از رصد و مراقبت بازار و این که در لحظه های صعودی که سهم شتاب می گیره و نزدیک 3+ میشه سوارش شد.
                  در نتیجه میشه برنامه ریزی کرد که چون شاه بازار فولاد چند تا سکته می کنه و عقب گرد می کنه. ما هم به سهممون اضافه می کنیم...

البته یادم هست تو سر کلاسی و وقتی میای پای سیستمت می بینی فولاد پررررررررررر!!!!:d
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود بر همراه عزیز؛

موافقم کاملا. من عقیده دارم پافشاری روی یک مطلب ذهن انسان رو دچار محدودیت های بدی می کنه و نا خودآگاه نسبت به موارد دیگه گارد میگیره. بنابراین خودم همیشه سعی می کنم از نظرات تکنیکال هم استفاده کنم و همون طور که فرمودین عمل می کنم. مثلا نصف کفراهارو روی اون مقاومته فروختم چون نمی خوام با روند بجنگم چون همه بازار اون طرفی هستند و یه تنه نمیشه مقابله کرد! اما نصف دیگش رو نگه داشتم.. همون کاری که در فولاد کردم و نگه داشتم نصف بیشترش رو

نظر

• fallah
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 692

سید جون خسته نباشی
                      بنظرت پتایر این هفته جمع میشه یا هفته بعد؟
                      خریدش واسه نوسان ۸درصدی چطورا؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود بر فلاح عزیز؛

معمولا 2-3 تا حجم ک بخوره برمیگیرده.امروز اولیش بود. به نظرم شنبه محتمل باشه برای برگشتش

نظر

• تازه کار
                          كاربر فعال
                          • Aug 2025
                          • 121

درود بر شما؛
                          بسیار بسیار بعیده کم تقسیم کنه. معمولا مینیموم رو اعلام می کنند و در جلسه مجمع بحث میشه. اگر ثباغ و آس پ زیر 80-90 درصد تقسیم کنند ثاخت رسما تعطیل میشه!!

والا راجع به شاراک بررسی جدیدی نداشتم که بخواهم صحبتی داشته باشم. فرصت کنم نگاه دقیق کنم حتما پاسخ خواهم داد. ان شالله سود خوبی کنید دوست من اما اصل تشکیل سبد و کاهش ریسک رو نادیده گرفتید و مشخصه انسان ریسک پذیری هستید. امیدوارم به فراخور ریسک بالا بازده خوبی هم کسب کنید
                          سلام مجدد بر سید عزیز؛

در مورد آ.س.پ: تصمیم گرفتم مجمع بروم. تعداد سهامم آنقدری نیست که استرس بکشم. فوقش یکی از سناریوهایی که گفتم را سرمان درمیاورند... ما هم عوضش پشت سرشان "آه" میکشیم.
                          ناله مظلوم در آهن سرایت میکند ............ زین سبب در خانه زنجیر دائم شیون است.

در مورد سبد و ریسک پذیری: بله شدیدا ریسک پذیر هستم ولی رویم به دیوار, سبد که چه عرض کنم زنبیل و حتی انباری دارم.
                          به جز مدت کوتاهی (اخیرا) همواره بیش از 10 سهم داشته ام. الان هم:
                          شراز , فرآور, فملی(البته این مال دخترم است), شاراک, کهمدا(زمانی بسیار سنگین بود ولی در رشد اخیر سبکش کرده ام), تپمپی, وتوشه, وبشهر, سخزر و کچاد و وسینا و همین آ.س.پ را دارم.
                          بیش از 70% سرمایه در فرآور و تپمپی و شراز و کچاد است. 10% نقد بودم که دیروز شاراک خریدم. مابقی هرکدام فقط چنددرصدی هستند.
                          تازه سبد بلندمدتی هم دارم که سهام با تمام شده صفر را در آن نگهداری میکنم شامل درازک و فولاژ و دلر (فقط 1000 تا دلر دارم ولی چون اولین سهمیست که خریده ام یادگاری نگهش داشتم!)

راستی سیدجان, خودروییها با دید چند ساله توجیه دارند؟ امروز دوستی ازم پرسید و یکسری دلایل آورد که با دید حداقل دوساله ارزش خرید دارند (جالب اینکه پس از رفتنش کارگزار پنهانی خبرم کرد که خودش نخریده). البته بنده برای اینکه کم نیاورم (!) توضیحات مبسوطی برایش داده بودم و قبولانده بودمش که اشتباه میکند! ولی راستش توجیهاتم را خودم هم نفهمیدم. نظر شما بزرگوار چیست؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود؛
                            در صنعت بیمه یک فاکتور اصلی در مورد ریسک شرکت های بیمه ای فاکتوری هست به نام"سالونسی" که بین کننده میزان دارایی و سرمایه شرکت برای عمل به تعهدات احتمال خود می باشد. به بیا ندیگه اگه سالونسی 50 درصد باشه شرکت در صورتی که تمام هزینه ها و ریسک های احتمالیش به وقوع بپیوندد تنها نیمی از آن را قادر به جبران خواهد بود و ورشکست خواهد شد. اما سالونسی چند شرکت بیمه مشهور...

بیمه دانا 2%

بیمه معلم 1%

بیمه آسیا 13%

بیمه ایران 35%

بیمه پارسیان 70%

متوسط صنعت 45%

بیمه ملت 200% !!!

وقتی عرض میشه بیمه ملت رو با بقیه بیمه ها یکی نکنید به همین خاطره... این شرکت توانایی سودسازی به اندازه قیمت فعلی خود رو هم داره... اما سیاست فعلا رشد سهم بازاره و هنوز در دوره عمر خودش به بلوغ نرسیده که زمان "شیردهی" به سهامداراش باشه...

قویا توصیه می کنم به جز بیمه ملت، بیمه پارسیان و تا حدودی بیمه پاسارگاد هیچ وقت نزدیک هیچ شرکت بیمه ای دیگر نشوید! حتی اگه در اول موج سوم 500 درصدی خود قرار داشت! چون ممکنه اول موج بره مرخصی دیگه برنگرده!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

درود بر شما جناب تازه کار؛
                              آخه طوری که شما فرمودید شیرجه زدید من گفتم لااقل 70 درصد سبد رو شاراک خریدید! این درصد که چیزی نیست، تا 30% اجازه خرید از یک سهم هست در تئوری

در مورد آ س پ به نظرم ریسکش خیلی پایینه مجمع رفتنش تو این قیمت ها...

در مورد خودرویی ها! فعلا هیچ افق روشنی نمی بینم اما... اما یه امای بزرگ هست... اگه حتی 1% احتمال توافق و کاهش تحریم وجود داشته باشه بدون استثنا همه بالای 100 درصد سود خواهند داد! بنابراین توصیه میشه بین 10-15 درصد سبد حتما یه خودرویی باشه بلند مدت.. من خودم رایان رو انتخاب کردم اما خودرو، خاور، خساپا، خزامیا اینا همه و همه عجیب پتانسیل دارند برای بازگشت راه رفته به قهقرا... 10-15 درصد از سبد نه بیشتر...تاکید می کنم باز هم

نظر

• راهکار جدید
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 139

درود؛
                                در صنعت بیمه یک فاکتور اصلی در مورد ریسک شرکت های بیمه ای فاکتوری هست به نام"سالونسی" که بین کننده میزان دارایی و سرمایه شرکت برای عمل به تعهدات احتمال خود می باشد. به بیا ندیگه اگه سالونسی 50 درصد باشه شرکت در صورتی که تمام هزینه ها و ریسک های احتمالیش به وقوع بپیوندد تنها نیمی از آن را قادر به جبران خواهد بود و ورشکست خواهد شد. اما سالونسی چند شرکت بیمه مشهور...

بیمه دانا 2%

بیمه معلم 1%

بیمه آسیا 13%

بیمه ایران 35%

بیمه پارسیان 70%

متوسط صنعت 45%

بیمه ملت 200% !!!

وقتی عرض میشه بیمه ملت رو با بقیه بیمه ها یکی نکنید به همین خاطره... این شرکت توانایی سودسازی به اندازه قیمت فعلی خود رو هم داره... اما سیاست فعلا رشد سهم بازاره و هنوز در دوره عمر خودش به بلوغ نرسیده که زمان "شیردهی" به سهامداراش باشه...

قویا توصیه می کنم به جز بیمه ملت، بیمه پارسیان و تا حدودی بیمه پاسارگاد هیچ وقت نزدیک هیچ شرکت بیمه ای دیگر نشوید! حتی اگه در اول موج سوم 500 درصدی خود قرار داشت! چون ممکنه اول موج بره مرخصی دیگه برنگرده!!
                                ممنونم یاسر جان منم با نظر شما کاملاً موافقم و به نکته بسیار کلیدی و تأثیرگزار اشاره کردین به نظر من الان وقت ورود به بیمه ملت است چون این سهم در قیمت 110 تومان می باشد و از قیمت عرضه اولیه خود نیز 25 تومان پایین تر است و در واقع در کف قیمتی خود می باشد 20% سبدم را به این سهم اختصاص داده ام و مطمئنم در زمان شروع استارت گروه بیمه این سهم حرف زیادی برای گفتن دارد با تعدیلات مثبت پیش رو و افزایش سرمایه و تقسیم سود

نظر

در حال کار...
                                X