بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vahid68
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 79

سلام سید
    اگه وامید با وغدیر رو در هم ادغام کنند به نظرت چه اتفاقی میفته؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود؛ میبینم که بازار داغون بوده و فولاد مثبت! وپارس هم بلوک اولیش زده شده! مپنا هم برگشته! بقیه سهام هم بدک نبودند;)

ببینید هر کسی سود کردن دوست داره باید این واقعیت رو قبول کنه که بازار فعلی جای نوسانگیری نیست... حالا هرکی پافشاری کنه جا میمونه هر کی هم با شرایط وفق بده خودش رو قطعا سود بیشتری خواهد کرد... والسلام!
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط s400 پست شده است View Post
        سلام سید جان :نظرت درخصوص خرید شتران برای میان مدت چیست ؟(باتشکر)
        درود؛
        عالیست اگر باز شود و گیر آید! از همه پالایشگاه ها وضعیتش بهتره...

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط vahid68 پست شده است View Post
          سلام سید
          اگه وامید با وغدیر رو در هم ادغام کنند به نظرت چه اتفاقی میفته؟
          درود؛ فعلا که غدیر داره درو می کنه هرچی هست! شرکت ما یه مناقصه معدنی شرکت کرده یه محدوده معدنی آهن... رقیبش غدیر بوده!! :-|

اما این اتفاق بعیده، یکی مال صادراته و دیگری سپه... اما اگر تلفیق شوند تمام زنجیره های ارزش ارزشمند داخلی از آن شرکت فوق خواهد بود!!

نظر

• شطرنج باز
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 169

با سلام
            ممکنه نظرتون رو در مورد بانک سرمایه بفرمایید ممنون
            سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• محمدرضا 87
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1522

درود سید جان خسته نباشی.
              امروز کروی رو 300 تومن پله اولو برداشتم. به نظرت معاملاتش چجوری بود؟
              به نظرم بعیده زیر 300 تومن بیاد خوب کفشو بستن.
              راجع به کرماشا چه نظری دارین فردا پایین 700 میزنه؟
              و هدف میان مدتش تا گزارش 9 متهه رو چند می بینید؟
              مرسی.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                درود سید جان خسته نباشی.
                امروز کروی رو 300 تومن پله اولو برداشتم. به نظرت معاملاتش چجوری بود؟
                به نظرم بعیده زیر 300 تومن بیاد خوب کفشو بستن.
                راجع به کرماشا چه نظری دارین فردا پایین 700 میزنه؟
                و هدف میان مدتش تا گزارش 9 متهه رو چند می بینید؟
                مرسی.
                درود بر شما؛
                کروی حالا حالاها کار داریم باهاش... زیر 300 خودم هم منتظرم اضافه کنم و به نظرم هنوز جای رشد خوبی وجود داره

کرمانشا کامل بررسی نکردم اما تا اونجا که نگاه کردم به نظرم کمترین ریسک رو بین همه پتروشیمی ها داشت و وضعیتش خیلی خوبه. برای نقطه ورود به نظرم خرید یه پله خوب باشه. والا هدفش رو باید اول ببینم اوضاع صورت هاش رو ببینیم چقدر میتونه بسازه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط شطرنج باز پست شده است View Post
                  با سلام
                  ممکنه نظرتون رو در مورد بانک سرمایه بفرمایید ممنون
                  درود؛
                  سراغ این دسته سهم ها فقط و فقط زمانی برید که معامله بلوکی چیزی در کار باشه و حتما قبل از قیمت توافق شده با صف خرید بفروشید با خیال راحت. در این نوع سهم ها سیو سود خیلی مهمه

نظر

• shahmir
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 368

سید جان

نظرت در مورد فاذر چیه؟ با توجه به برگشت امروز خریدش رو برای فردا کمریسک میبینی؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

درود؛
                      ببینید این گروه حاشیه زیاد داره و بستگی زیادی به وضعیت تحریم ها دارند. همین مساله باعث افزایش ریسکشون شده و مطلوبیت سرمایه گذاری بلند مدت رو کاهش میده
                      اما ب دلیل اینکه باید هر سناریویی را درنظر گرفت به نظرم یک سهم از این گروه در سبد باشه در حدود 10 درصد خوبه.
                      می تونید به تشخیص خودتون انتخاب کنید اما من مپنا رو انتخاب می کنم. اما فاذر هم انتخاب بدی نیست و می توننه بصورت محدود در سبد قرار بگیره

نظر

• mane1659
                        كاربر فعال
                        • Dec 2011
                        • 235

سلام آقا یاسر
                        من امروز به دلیل نیاز به نقدینگی مجبورم یکی از سهامهای ذیل را بفروشم تا یک ماهه دیگه بتونم جایگزین کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید کدامیک برای فروش بهتر است فاسمین کروی پارسان

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود؛
                          از بین روی و فاسمین یکی رو بفروشید چون همبستگی زیاد دارند با هم. اگر قرار به صعود باشه هر دو صعود خواهند کرد و بالعکس... در مورد انتخاب کروی وفاسمین نظری ندارم چون هر دو عالی هستند! البته ریسک کروی کمتره اما بازدهی احتمالی فاسمین بیشتر. اگر شخصا فرد ریسک گریزی هستید کروی رو نگهدارید و اگر متحور و ریسک طلب هستید فاسمین رو نگهدارید

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود بر همه دوستان؛

بانک پارسیان که خوب داره حرکتش رو شروع می کنه و همچنان در لیست طلایی قرار داره

مس باهنر حجم زدنش عجیبه اما هنوز خبر موثق نتونستم بگیرم اما اگ یه روز مطمئن شدم و گفتم، بدون تردید شیرجه بزنید توش!!

فولاد همچنان یگانه مبارز بازاره

آ س پ زیر 400 مناسبه برای مجمع رفتن. سودش برای زیر 20000 سهم 2ماهه پرداخت میشه ازش زمانی این دو ماه حدودا میشه 5% اگه 120 تقسیم کنه و با قیمت فعلی 390 بره مجمع تئوریکش میشه 270 برای بازگشایی که بسیار بعیده. پیش بینی خودم اینه که زیر 320 باز نخواهد شد و می تونه یه بازده ریسک فری ایجاد کنه

کفرا افت زیادی براش متصور نیستم و در منفی بخرید به نیت همون 600 تومان که عرض شد

کگل هم که روسفیدمون کرد و داره به هدف 1300 تومانیش میرسه کم کم

نظر

• تازه کار
                              كاربر فعال
                              • Aug 2025
                              • 121

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              درود بر همه دوستان؛

...
                              آ س پ زیر 400 مناسبه برای مجمع رفتن. سودش برای زیر 20000 سهم 2ماهه پرداخت میشه ازش زمانی این دو ماه حدودا میشه 5% اگه 120 تقسیم کنه و با قیمت فعلی 390 بره مجمع تئوریکش میشه 270 برای بازگشایی که بسیار بعیده. پیش بینی خودم اینه که زیر 320 باز نخواهد شد و می تونه یه بازده ریسک فری ایجاد کنه

...
                              سلام بر استاد و دوست عزیز@};-

سید جان دو سوال داشتم خدمتتان:

1- آ.س.پ: در گزارش هیئت مدیره(91/9/14) تقسیم سود را حدود 10 تومان و سود ساخته شده را 1005 ریال (اگر درست یادم مانده باشد) درنظر گرفته اند. علاوه بر این همین گپ دو ماهه که میان تقسیم سود وجود دارد کمی مرا بدبین کرده. کاری ندارد میرود مجمع و میگویند همه اردیبهشت سال بعد! مجمع تپمپی هم همینطور شد. قرار بود 30 تقسیم کند و از دی شروع کنند ولی بعد تصویب کردند که 60 بدهند اما از خرداد آینده!~X(
                              الان هم این کارهای آ.س.پ مرا کمی ترسانده. میدانید که طبق قانون تا 9 ماه پس از مجمع میتوانند به تاخیر بیندازند و ضمنا میتوانند بیش از 10% هم ندهند....
                              نمیدانم چرا ولی یک حسی بهم میگه احتمال بروز یکی از این دو حالت (یا حتی شاید هر دو!x_x) بالاست, شناسایی ضرر کنم و خارج شوم.
                              از طرف دیگر نکاتی که شما فرمودید و نیز اسم باکلاس "ASP" هستند که کفه را درخصوص نگهداری اندک سهامی که دارم سنگین میکنند.
                              نمیدانم چه کنم؟

1- از آنجا که امروز با بازگشایی شاراک در این سهم خودکشی کرده و تا آخرین ریال نقدینگی را به خریدش اختصاص دادم, خواهشمندم نظر مثبت خود را در رابطه با شاراک بیان فرمایید.[-o<
                              البته خودتان مستحضرید که هر چه نظرتان مثبت تر باشد, بیشتر موجبات شادمانی بنده را فراهم خواهید کرد.

ارادتمند- رضا

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر شما؛
                                بسیار بسیار بعیده کم تقسیم کنه. معمولا مینیموم رو اعلام می کنند و در جلسه مجمع بحث میشه. اگر ثباغ و آس پ زیر 80-90 درصد تقسیم کنند ثاخت رسما تعطیل میشه!!

والا راجع به شاراک بررسی جدیدی نداشتم که بخواهم صحبتی داشته باشم. فرصت کنم نگاه دقیق کنم حتما پاسخ خواهم داد. ان شالله سود خوبی کنید دوست من اما اصل تشکیل سبد و کاهش ریسک رو نادیده گرفتید و مشخصه انسان ریسک پذیری هستید. امیدوارم به فراخور ریسک بالا بازده خوبی هم کسب کنید

نظر

در حال کار...
                                X