بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

درود بر دوستان؛

امروز باز هم کسعدی و کمی فملی افزودیم! برای تامین هزینه مجبور شدیم فولاد و کمی باهنر و کمی کروی بفروشیم؛ دیگه محدودیت سرمایه هم بد دردیه =((

منفی تر هم بدهند باز هم می خرم!

پ.ن: يادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند *** طلب عشق ز هر بي سر و پايي نکنيم + بیاییم کمتر گول بخوریم!
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• پدر پسر شجاع
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 93

سلام سید گرامی
      یه سوال در مورد کاذر داشتم
      آیا این شرکت هم میتونه راه کفرا رو بره؟ با توجه به عدم وجود رقبای چینی در فروش محصولشون و...
      فعلا که از زیاندهی به سود رسیده.
      ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...

نظر

• راهکار جدید
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 139

سلام یاسر جان وقت بخیر و خداقوت
        یه سؤال داشتم در خصوص انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد حقیقتش من رشته ام ژنتیک هست اما می خوام امسال تو آزمون کارشناسی ارشد رشته مدیریت بزنم و مدیریت بخونم ممنون میشم در خصوص انتخاب رشته مدیریت منو راهنمایی کنی که آیا می تونم به عنوان مثال کد انتخابی اولو مدیریت بازاریابی بزنم بعد دومو مدیریت بازرگانی بعد سومو مدیریت اجرایی و... و اقتصاد هم می تونم انتخاب کنم یا باید همه کدها بر پایه کد انتخابی اولم باشه؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط پدر پسر شجاع پست شده است View Post
          سلام سید گرامی
          یه سوال در مورد کاذر داشتم
          آیا این شرکت هم میتونه راه کفرا رو بره؟ با توجه به عدم وجود رقبای چینی در فروش محصولشون و...
          فعلا که از زیاندهی به سود رسیده.
          درود؛ بله! چرا که نه؟! کفرا تامن کننده استراتژیک فولاد مبارکست و کاذر تامین کننده استراتژیک ذوب آهن؛ هر دو هم سهم بازار مناسبی دارند و رقابتی هم به اون صورت وجود نداره
          اما برای خرید! کفرای 560 تومانی مثل کاذر 90تومانیه! به نظرم کسی بخواد انتخاب کنه کفرا بهتره خیلی... کفرا امسال سودش 200 تومانه و پی به ای فعلیش 2.7 =))

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
            سلام یاسر جان وقت بخیر و خداقوت
            یه سؤال داشتم در خصوص انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد حقیقتش من رشته ام ژنتیک هست اما می خوام امسال تو آزمون کارشناسی ارشد رشته مدیریت بزنم و مدیریت بخونم ممنون میشم در خصوص انتخاب رشته مدیریت منو راهنمایی کنی که آیا می تونم به عنوان مثال کد انتخابی اولو مدیریت بازاریابی بزنم بعد دومو مدیریت بازرگانی بعد سومو مدیریت اجرایی و... و اقتصاد هم می تونم انتخاب کنم یا باید همه کدها بر پایه کد انتخابی اولم باشه؟
            درود بر شما؛

شرمنده تا حالا آزمون آزاد ندادم و از مکانیزم های امتحانیش اصلا آشنا نیستم :">
            اما پیشنهاد می کنم روی همون مدیریت بازرگانی (اکثر گرایش هاش مناسبند) تمرکز کنید بهتره تا برید اقتصاد ووووو هم امحتان بدید

نظر

• راهکار جدید
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 139

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              درود بر شما؛

شرمنده تا حالا آزمون آزاد ندادم و از مکانیزم های امتحانیش اصلا آشنا نیستم :">
              اما پیشنهاد می کنم روی همون مدیریت بازرگانی (اکثر گرایش هاش مناسبند) تمرکز کنید بهتره تا برید اقتصاد ووووو هم امحتان بدید
              ممنونم یاسر جان

نظر

• taherishahram
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 708

درود بر دوستان؛

امروز باز هم کسعدی و کمی فملی افزودیم! برای تامین هزینه مجبور شدیم فولاد و کمی باهنر و کمی کروی بفروشیم؛ دیگه محدودیت سرمایه هم بد دردیه =((

منفی تر هم بدهند باز هم می خرم!

پ.ن: يادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند *** طلب عشق ز هر بي سر و پايي نکنيم + بیاییم کمتر گول بخوریم!
                پس اونی که تو یه لحظه همهی 206 ها رو جمع کرد شما بودی ..:) ........من تا دیدم 30000 تا 206 گذاشتن اومدم اردر بدم دیدم یکی جمعش کرد به من 6000 تا رسید :)
                دم اونایی که کسعدی رو تو 206 میدن گرمممممم
                A man should get to bleed in peace

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
                  پس اونی که تو یه لحظه همهی 206 ها رو جمع کرد شما بودی ..:) ........من تا دیدم 30000 تا 206 گذاشتن اومدم اردر بدم دیدم یکی جمعش کرد به من 6000 تا رسید :)
                  دم اونایی که کسعدی رو تو 206 میدن گرمممممم
                  دروغش رو بگم آره من بودم! اما راستش من روی 209 تومان خرید کردم چون واقعا فکر نمی کردم امروز منفی کامل رو ببینه.... سهامدارای خسته خداروشکر دارند خارج میشند دیگه بطور کامل از سهم...

تا هر جا پایین بره باهاش میرم چون ریسکش واقعا مثل کفرا داره به 0 میل می کنه... بخرید دوستان گلم اگر سهم کم ریسک پر بازده می خواهید و البته توان صبر کردن هم دارید!

نظر

• taherishahram
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 708

دروغش رو بگم آره من بودم! اما راستش من روی 209 تومان خرید کردم چون واقعا فکر نمی کردم امروز منفی کامل رو ببینه.... سهامدارای خسته خداروشکر دارند خارج میشند دیگه بطور کامل از سهم...

تا هر جا پایین بره باهاش میرم چون ریسکش واقعا مثل کفرا داره به 0 میل می کنه... بخرید دوستان گلم اگر سهم کم ریسک پر بازده می خواهید و البته توان صبر کردن هم دارید!
                    من یه لحظه رفتم چایی ریختم اومدم دیدم یکی 30000 تا 206 گذاشته تا اومدم بخرم جمعش کردن نامردا :) .....من یه کم کهمدا هم خریدم امروز قبل صف شدنش.....یه کم هم حقتقدم وسپه ..می خوام ببینم با کدومش زودتر به سود می رسم !!!
                    A man should get to bleed in peace

نظر

• tiktak
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 54

آقا یاسر منظورتون از صبر کردن و موندن با کسعدی حدودا چند وقته داداش ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط tiktak پست شده است View Post
                        آقا یاسر منظورتون از صبر کردن و موندن با کسعدی حدودا چند وقته داداش ؟
                        درود؛ منظورم اینه که وقتی شما سهم پی به ای 3 می خرید انتظار دارید تا پی به ای 5 بالا بره یعنی بیش از 50 درصد؛ برای 50 درصد من حاضرم 6 ماه صبر کنم اما قطعا بسیار کمتر خواهد بود. ان شالله قبل از خرداد بازده خوبی خواهد داد. احتمالا 3 ماه صبر لازم باشه البته شایدم نیاز شد مجمع رفت...

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

تست هوش جالب در قالب داستان زیبای پیرمرد بدهکار و دخترش

روزگاری یک کشاورز در روستایی زندگی می کرد که باید پول زیادی را که از یک پیرمرد قرض گرفته بود، پس می داد.

کشاورز دختر زیبایی داشت که خیلی ها آرزوی ازدواج با او را داشتند. وقتی پیرمرد طمعکار متوجه شد کشاورز نمی تواند پول او را پس بدهد، پیشهاد یک معامله کرد و گفت اگر با دختر کشاورز ازدواج کند بدهی او را می بخشد، و دخترش از شنیدن این حرف به وحشت افتاد و پیرمرد کلاه بردار برای اینکه حسن نیت خود را نشان بدهد گفت : اصلا یک کاری می کنیم، من یک سنگریزه سفید و یک سنگریزه سیاه در کیسه ای خالی می اندازم، دختر تو باید با چشمان بسته یکی از این دو را بیرون بیاورد. اگر سنگریزه سیاه را بیرون آورد باید همسر من بشود و بدهی بخشیده می شود و اگر سنگریزه سفید را بیرون آورد لازم نیست که با من ازدواج کند و بدهی نیز بخشیده می شود، اما اگر او حاضر به انجام این کار نشود باید پدر به زندان برود.

این گفت و گو در جلوی خانه کشاورز انجام شد و زمین آنجا پر از سنگریزه بود.

در همین حین پیرمرد خم شد و دو سنگریزه برداشت.

دختر که چشمان تیزبینی داشت متوجه شد

او دو سنگریزه سیاه از زمین برداشت

و داخل کیسه انداخت. ولی چیزی نگفت !

سپس پیرمرد از دخترک خواست که یکی از آنها را از کیسه بیرون بیاورد.

تصور کنید اگر شما آنجا بودید چه کار می کردید ؟

چه توصیه ای برای آن دختر داشتید ؟

اگر خوب موقعیت را تجزیه و تحلیل کنید می بینید که سه امکان وجود دارد :

۱ـ دختر جوان باید آن پیشنهاد را رد کند.

۲ـ هر دو سنگریزه را در بیاورد و نشان دهد که پیرمرد تقلب کرده است.

۳ـ یکی از آن سنگریزه های سیاه را بیرون بیاورد و با پیرمرد ازدواج کند

تا پدرش به زندان نیفتد.

لحظه ای به این شرایط فکر کنید.

هدف این حکایت ارزیابی تفاوت بین تفکر منطقی و تفکری است

که اصطلاحا جنبی نامیده می شود.

معضل این دختر جوان را نمی توان با تفکر منطقی حل کرد.

به نتایج هر یک از این سه گزینه فکر کنید، اگر شما بودید چه کار می کردید ؟!
                          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

و این کاری است که آن دختر زیرک انجام داد :

دست خود را به داخل کیسه برد و یکی از آن دو سنگریزه را برداشت و به سرعت و با ناشی بازی، بدون اینکه سنگریزه دیده بشود، وانمود کرد که از دستش لغزیده و به زمین افتاده. پیدا کردن آن سنگریزه در بین انبوه سنگریزه های دیگر غیر ممکن بود.

در همین لحظه دخترک گفت : آه چقدر من دست و پا چلفتی هستم ! اما مهم نیست. اگر سنگریزه ای را که داخل کیسه است دربیاوریم معلوم می شود سنگریزه ای که از دست من افتاد چه رنگی بوده است….

و چون سنگریزه ای که در کیسه بود سیاه بود، پس باید طبق قرار، آن سنگریزه سفید باشد. آن پیرمرد هم نتوانست به حیله گری خود اعتراف کند و شرطی را که گذاشته بود به اجبار پذیرفت و دختر نیز تظاهر کرد که از این نتیجه حیرت کرده است.نتیجه ای که ۱۰۰ درصد به نفع آنها بود.

۱ـ همیشه یک راه حل برای مشکلات پیچیده وجود دارد.

۲ـ این حقیقت دارد که ما همیشه از زاویه خوب به مسایل نگاه نمی کنیم.

۳ـ هفته شما می تواند سرشار از افکار و ایده های مثبت و تصمیم های عاقلانه باشد
                          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• kasma
                            عضو فعال
                            • Jun 2012
                            • 171

اقای محمدی خیلی خیلی عالی بود

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

چه می کنه گروه پالایش و پترو

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

به قول فردوسی پور خیلی خودجوش در آستانه 22 بهمن شپنا به تنهایی بیش از 1000 واحد با شاخص اضافه خواهد کرد و رکورد تاریخی بورس خواهد بود...

اونوقت برخی دوستان تکنیکال می ایند این شاخص رو مبنای نمودارهاشون قرار میدند...

نظر

در حال کار...
                                X