بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • metitondar
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 443

سلام جناب شریعت عزیز
    قبل از هرچیز از اینکه وقت میذارین و ما تازه واردای بورس رو راهنمایی میکنین از شما صمیمانه تشکر میکنم.
    من حدود 4 ماهه که وارد بورس شدم. با اصول و قواعد ابتدایی بازار سرمایه آشنا نبودم و مسلماً نه تحلیل بنیادی بلد بودم و نه تکنیکال ...! (یه تازه وارد ناشی!!!)
    اولین سایت گفتگوی بورسی که باهاش آشنا شدم همین سایت بود و با خوندن تحلیل (تحریک...!!!) بعضی از دوستان در تاپیک "چی...چرا؟" بصورت ناشیانه و احساسی شروع به خرید سهام کردم!
    بدون تحلیل، بدون استراتژی، بدون حد ضرر و ... ، طبق تعریف بچه های تاپیک از "ارزنده..." بودن فلان سهم ...
    با "غبشهر" 1658 تومنی شروع کردم!!! و چند بار خرید پله ای از این سهام ارزنده ...!!!
    الان حدود %60 درصد سهام منو تشکیل میده با میانگین 1500 تومن!!!
    قیمت سهم زیر 1000 تومن!
    و بعد "آ.س.پ" 415 تومنی که بعداً میانگینشو به 400 تومن هم رسوندم و حدود %30 درصد سبد سهامم میشه.
    قیمت سهم زیر 250 تومن!
    "شپترو" 1010 تومنی که الان زیر 840 تومنه!
    و یکسری خورده سهامهای دیگه...
    وقتی عملکرد خودمو توی این 4 ماه لعنتی (به قول بعضیا روزای طلایی بورس!) نگاه میکنم گریم میگیره. بالای %35 درصد ضرر!!!
    هم روزای مثبت بازار هم روزای منفی بازار وضعیت ما که قرمزه قرمز بوده، حالا هم که وضعیت بازار سرمایه حسابی بهم ریخته و خیلیا توصیه به خروج از بازار میکنن، ولی از طرفی دلم نمیاد بفروشم!
    با پولی که توی چند سال برای خرید ماشین پس انداز کرده بودم وارد بورس شدم و حالا میبینم با کاهش شدید سرمایم و افزایش شدید قیمت ماشین دیگه نمیتونم با پولم ماشین بخرم!!!
    (قیمت امروز ال 90 حدود 35.000.000 و پراید 17.500.000 تومن)
    اصلاً موندم چکار کنم....
    خواهش میکنم راهنمایی کنین چطور میتونم از وضعیت بدی که توش گرفتار شدم خلاص بشم. ممنونم

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

گزارش باما رو مطالعه کنند دوستان تا بیشتر به پوشش 99 درصدی فراور در 9 ماهه و مزخرفات فاسمین و... بخندند...

بیاییم زین پس کمتر گول بخوریم....
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        گزارش باما رو مطالعه کنند دوستان تا بیشتر به پوشش 99 درصدی فراور در 9 ماهه و مزخرفات فاسمین و... بخندند...

بیاییم زین پس کمتر گول بخوریم....
        دکتر جان صورتهای مالی شگل رو هم مطالعه کنیم تا به مزخرفات دلار 1800 و 2500 تومنی توی صورتا بخندیم;)

نرخ تسعیرو 3500 گرفته
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

یاسر جون بازی روی داره شروع میشه فقط منتظر یه پیش بینی یه گزارشی چیز از فاسمین یا فراور باید بود با این گزارش باما دیگه باید اون کسایی که تو صف فراوری بودن یا کروی زیر 280 فروختن یا فاسمینشونو دو دستی تقدیم کردن خجالت بکشن البته تو فاسمین و کروی که خریدار بد جوری صف فروش رو درو میکرد دیگه به چه زبونی بگیم اقا شرکتهای رویی با دلار 2500 تومان هم در گزارشات تعدیلهای وحشتناک دارن اقا روی نیست داره ته میکشه سهام رویی رو به فولاد و ذوب و دیگر گروه فلزات وصل نکنیددددددددددددددددد سهام روی رو قدرشو بدونید باشد که رستگار شوید:D
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

دیگه قضاوت با خود دوستانه و مختارند برای فروش یا نگهداری سهم خودشون...
            حساب کنید دلار 3500 تومانی رو برای سال آتی شرکت های گروه روی یا فملی... حالا هرقدر که بخواند طرح تحول رو شدید انجام بدند برای شرکتی مثل ملی مس کاملا ناچیزه
            اونوقت باید پی به ای 3.5 معامله بشند فروار و فملی و....

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
              یاسر جون بازی روی داره شروع میشه فقط منتظر یه پیش بینی یه گزارشی چیز از فاسمین یا فراور باید بود با این گزارش باما دیگه باید اون کسایی که تو صف فراوری بودن یا کروی زیر 280 فروختن یا فاسمینشونو دو دستی تقدیم کردن خجالت بکشن البته تو فاسمین و کروی که خریدار بد جوری صف فروش رو درو میکرد دیگه به چه زبونی بگیم اقا شرکتهای رویی با دلار 2500 تومان هم در گزارشات تعدیلهای وحشتناک دارن اقا روی نیست داره ته میکشه سهام رویی رو به فولاد و ذوب و دیگر گروه فلزات وصل نکنیددددددددددددددددد سهام روی رو قدرشو بدونید باشد که رستگار شوید:D
              مهدی جان خیلی واضحه که فراور و فاسمین تعدیل خواهند داشت.. اگه بعد از حسابرسی شده فراور سودش کمتر از 160 بود به قول قلعه نویی من بورس رو می بوسم میگذارم کنار!!:D
              جالبه به پی به ای 4و5 تو سهم های در حال رشد نگاه هم نمی کنند اونقت هنوز هزار ها میلیارد تومان توی حساب های کوتاه مدت بانک ها نگه داشتند ملت... خوشیم دیگه در کنار هم

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

نه بابا تجلی سامانه امروز اون همه کروی خریده پس دیگه احیانا حبرایی هست اخه این حرکتها از تجلی بعیید بود!!!:D
                یکی نیست بهش بگه برا تو که 10 میلیون سهم پول خورد بود خوب زودتر میزدی زیر سهمهای کوثر دیگه اینه بچه ها بازی رویی گول نخورید یعنی اراده میکرد تجلی تو ال صدم ثانیه سهمهای کوثر رو میخرید اما چرا نخریده به نظر شما ؟باز هم میگم اسیر رکبهای گروه رویی نشید خبرهای خوبی در راه است:->
                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

امروز صدرتامین بیش از 400 هزار سهم کسعدی خریده (حدود 0.5 درصد کل شرکت) و بیش از 250 هزار تا کلوند...

1- آخرین بار کی این حجم خرید رو داشته؟
                  2- دلیلش چی بوده که انقدر خریده؟ خصوصا کسعدی...

پاسخ با دوستان...

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                    نه بابا تجلی سامانه امروز اون همه کروی خریده پس دیگه احیانا حبرایی هست اخه این حرکتها از تجلی بعیید بود!!!:D
                    یکی نیست بهش بگه برا تو که 10 میلیون سهم پول خورد بود خوب زودتر میزدی زیر سهمهای کوثر دیگه اینه بچه ها بازی رویی گول نخورید یعنی اراده میکرد تجلی تو ال صدم ثانیه سهمهای کوثر رو میخرید اما چرا نخریده به نظر شما ؟باز هم میگم اسیر رکبهای گروه رویی نشید خبرهای خوبی در راه است:->
                    جالبه 75% معاملات امروز کروی دست حقوقی بوده

البته 900 تا هم گروهی خریدن ....
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• داش مهدی
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 595

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      جالبه 75% معاملات امروز کروی دست حقوقی بوده

البته 900 تا هم گروهی خریدن ....
                      من با حقیقی های خرد سهمهای زنجانی ( کروی، کالسیمین، فسرب، بترانس و ....) زیاد در ارتباطم. خیلی بد معامله میکنن، خیلی بد. به معنی واقعی کلمه صف نشینن این دوستان زنجانی مون
                      مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• yahya
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 334

امروز صدرتامین بیش از 400 هزار سهم کسعدی خریده (حدود 0.5 درصد کل شرکت) و بیش از 250 هزار تا کلوند...

1- آخرین بار کی این حجم خرید رو داشته؟
                        2- دلیلش چی بوده که انقدر خریده؟ خصوصا کسعدی...

پاسخ با دوستان...
                        شاید از فردا کاشیها هم در کنار قندیها قرار بگیرند
                        (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• yahya
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 334

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                          دکتر جان صورتهای مالی شگل رو هم مطالعه کنیم تا به مزخرفات دلار 1800 و 2500 تومنی توی صورتا بخندیم;)

نرخ تسعیرو 3500 گرفته
                          فکر میکنم باید گریه کنیم چون سازمان این گزارش ها را قبول کرده باید گفت خوش به حال اونی که دلارها را خریده مال سهامدارها را حراج کردند

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود؛

یه خواهشی دارم. اگه کسی با پیشنهادهای بنده سودی کرده یه لطفی به بنده بکنه و در این بنیاد NGOعضو بشه. این ارگان خیلی معتبره و زیر نظر سازمان ملل کار می کنه و ماموریتش حمایت از کودکان نیازمنده. هزینه تکفل هر کودک هم فقط ماهیانه 40 هزار تومان ناقابله... هر تعداد ماه که دوست داشتید....
                            پیشنهاد من اینه که با اون 40 هزار تومان زندگی یه کودک معصوم رو نجات بدیم با کمک همدیگه...@};-

تمام توضیخات لازم هم داخل وبسایت اومده. پیشاپیش از همه دوستانی که روی بنده رو زمین نمی زنند و حتی از اونهایی که به هر دلیل خواسته بنده رو اجابت نمی کنند تشکر می کنم:">
                            درود بر دوستان عزیزم؛
                            می دونم الان روحیه ها خوب نیست و همه ناراحت و نگران... اما به قول شیخ عجل در هر نفسی شکریست واجب ایزد....
                            عزیزان قدر نعمت هایی که دارید رو بدونید، اونهایی که سلامت هستند، کنار خانواده هستند و... بدونند دنیا هیچ چیز جز عشق و دوستی نیست... در این وضعیت نابسامان بیاییم اگر توانایی داریم دست همنوعان خودمون رو بگیریم. در این سایت برید سرچ کنید پروفایل های کودکان نیازمند رو... کمکشون کنیم، 40-50 تومان خرج یه روز اکثر ما هم نمیشه... روی برادر کوچکترتون رو زمین نیندازید...

@};-

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط yahya پست شده است View Post
                              شاید از فردا کاشیها هم در کنار قندیها قرار بگیرند
                              درود؛ برای مقایسه کاشی ها با قندی ها اول باید قیمتشون 5 برابر بشه تا بشه قیاس کرد... به نظر من همه گروه کف قیمتی خود هستند. سهم هایی که حمایت حقوقی رو دارند فروشنده بسیار کمتری دارند

نظر

• yahya
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 334

درود؛ برای مقایسه کاشی ها با قندی ها اول باید قیمتشون 5 برابر بشه تا بشه قیاس کرد... به نظر من همه گروه کف قیمتی خود هستند. سهم هایی که حمایت حقوقی رو دارند فروشنده بسیار کمتری دارند
                                درود سید جان
                                منظورم فقط سبز شدن و تشکیل صف خرید بود که معمولن در بازار منفی برای کاشیها اتفاق می افتد والا اون پی بر ای ها فقط برای گروه قنده و بس

نظر

در حال کار...
                                X