در اصل توسط taherishahram پست شده است
View Post
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
-
در اصل توسط 12478512 پست شده است View Postدرود آقا سید... از چپ و راست میشنوم چهارشنبه نفت پاسارگاد عرضه میشه!!! ولی ناظر هیچی نگفته!! شما اطلاعی ندارین...؟!
ضمن اینکه ۶ ماهه ۱۵۰ ساخته امکان عرضه زیر ۱۵۰۰ هست؟!
در هر صورت سهم عالیه و بعیده زیر 1500 عرضه بشه. بالشخصه امیدوارم همون محدوده باز بشه تا یه سود شیرین به همه دوستان برسهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
جایزه ویژه امروز به ترتیب 100 تا شرانل و 200 تا شاوان میرسد به اون کسی که کفرا رو روی -6 فردا روی 600 فروخت و کسی که کلوند رو روی -7 فردا روی 107 تومان فروخت. دوستان عزیز مدارک لازم برای احراز هویت لازم است البته!
امروز مقداری کلوند خریدم روی محدوده 110-111 تومان و برای تامین مالیش کمی کسعدی و فباهنر به صف خرید تقدیم کردیم!
راستی... حقوقی توی کفرا روی قیمت های بالای 600 هنوز هم خریداره... سهم 1000 تومانی رو مفت نفروشیدبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
عرضه پتروشمی خلیج فارس و نفت پاسارگاد بعد از عید میباشد به احتمال 99%:Dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
راستی یاسر دیدی چه خون و خونریزی تو کروی فاسمین راه افتاده میگم به محض اینکه فراور و باما بسته شدن این خونریزی رخ داده نکنه وقتشه؟!!!;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postبا سلام من تازه به تاپیک جناب عالی سر می زنم. کفرا برام جالب بود میشه بفرمائید چگونه انتظار 1000 تومن را برای سهم دارید؟ من خودم کفرا رو با فاراک عوض کردم! البته نه در 600 بلکه در 630! سود امسال سهم رو 250 بگیریدو سود سال اینده رو هم 150 من فک می کنم تهش 750 بیارزه ! ممنون میشم از توضیحاتی که خواهید دا. با تشکر از لطف شما و وقتی که به بنده اختصاص میدید.
در ارزش گذاری شرکت هایی که دارای نرخ رشد بالاتر از متوسط بازار دارند می بایست پی به ای حداقل برابر با متوسط بازار و یا برابر با نرخ ریسک فری بدهیم. بنابراین پی به ای هدف سهم 5 خواهد بود نه 3. در کنار این پی به ای عملیاتی سهم برای من خیلی مهمه که هنوز زیر 3 هست در مورد کفرا. در مورد سود سال آتی هم باید عرض کنم قطعا بالاتر از امسال خواهد ساخت. هر 10% افزایش قیمت حدود 50 درصد افزایشنرخ ارز رو برای مواد اولیه شرکت جبران می کنه.
جالبه بدونیم افزایش نرخ های اصلی شرکت در نیمه دوم انجام شده و در سال آتی تاثیر خودش رو نشون خواهد داد. علاوه بر این موقعیت رقابتی شرکت بسیار عالیه. تجزیه و تحلیل محیط رقابتی این شرکت نشان میده که تنها قدرت چانه زنی تامین کننده ها زیاده که عرض کردم به چه شکل
صنعت نسوز یک صنعت الیگوپولیه از نظر ساختار که اشاره بر تعداد کم بازیگران و تعداد زیاد خریداران داره. در این نوع بازار بازیگران صنعت براحتی می تونند تغییر قیمت بدهند همون طور که در سالی که بیشتر صنایه برای 20 درصد افزایش نرخ به در و دیوار می خوردند این صنعت حدود 60 درصد افزایش نرخ گرفت. اضافه می کنم که کفرا تامین کننده استراتژیک فولاد مبارکست و کاذر تامین کننده استراتژیک ذوب آهن
از این بازار حفاظت شده و محیط بسیار ایمن بگذریم می رسیم به رفتار سهامداران عمده که ملاحظه می کنید به هیچ عنوان فروشنده نیستند و حتی بعضا حمایت های خوبی هم دیده میشه. همه این عوامل بعلاوه اونهایی که فراموش کردم الان ذکر کنم باعث میشه دادن پی به ای 5 رو برای این شرکت خیلی عادی بدونیم. با سود 200 تومانی و پی به ای 5 قبل مجمع انتظار 1000 تومان اصلا چیز عجیبی نیست.
موفق باشید دوست منإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postراستی یاسر دیدی چه خون و خونریزی تو کروی فاسمین راه افتاده میگم به محض اینکه فراور و باما بسته شدن این خونریزی رخ داده نکنه وقتشه؟!!!;)
قطعا یک رالی 100 درصدی رو در کروی، فراور، کبافق و کاما خواهیم داشت + فملی;)
گروه روی جای بچه ها نیست خدایی! سهامدار میخواد که واقعا روی تحلیلش وایسته و به هدفش برسه >:D<إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
در ارزش گذاری شرکت هایی که دارای نرخ رشد بالاتر از متوسط بازار دارند می بایست پی به ای حداقل برابر با متوسط بازار و یا برابر با نرخ ریسک فری بدهیم. بنابراین پی به ای هدف سهم 5 خواهد بود نه 3. در کنار این پی به ای عملیاتی سهم برای من خیلی مهمه که هنوز زیر 3 هست در مورد کفرا. در مورد سود سال آتی هم باید عرض کنم قطعا بالاتر از امسال خواهد ساخت. هر 10% افزایش قیمت حدود 50 درصد افزایشنرخ ارز رو برای مواد اولیه شرکت جبران می کنه.
جالبه بدونیم افزایش نرخ های اصلی شرکت در نیمه دوم انجام شده و در سال آتی تاثیر خودش رو نشون خواهد داد. علاوه بر این موقعیت رقابتی شرکت بسیار عالیه. تجزیه و تحلیل محیط رقابتی این شرکت نشان میده که تنها قدرت چانه زنی تامین کننده ها زیاده که عرض کردم به چه شکل
صنعت نسوز یک صنعت الیگوپولیه از نظر ساختار که اشاره بر تعداد کم بازیگران و تعداد زیاد خریداران داره. در این نوع بازار بازیگران صنعت براحتی می تونند تغییر قیمت بدهند همون طور که در سالی که بیشتر صنایه برای 20 درصد افزایش نرخ به در و دیوار می خوردند این صنعت حدود 60 درصد افزایش نرخ گرفت. اضافه می کنم که کفرا تامین کننده استراتژیک فولاد مبارکست و کاذر تامین کننده استراتژیک ذوب آهن
از این بازار حفاظت شده و محیط بسیار ایمن بگذریم می رسیم به رفتار سهامداران عمده که ملاحظه می کنید به هیچ عنوان فروشنده نیستند و حتی بعضا حمایت های خوبی هم دیده میشه. همه این عوامل بعلاوه اونهایی که فراموش کردم الان ذکر کنم باعث میشه دادن پی به ای 5 رو برای این شرکت خیلی عادی بدونیم. با سود 200 تومانی و پی به ای 5 قبل مجمع انتظار 1000 تومان اصلا چیز عجیبی نیست.
موفق باشید دوست منبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام جناب شریعت . شیران راباتوجه بمنفی کل پتروها چگونه میبینید ؟؟ بنظر میرسد شما واتی هم دارید شایدبدلیل جدابیت شیران . باتشکرإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط behruz پست شده است View Postسلام و شب بخیر
اگر امکان داره تحلیل شما از فسرب چیه؟
ممنون از وقتی که به ما اختصاص میدی
واقعیتش هیچ وقت نتونستم رفتار این سهم رو درک کنم! پتانسیل های شرکت کاملا مشهوده اما متاسفانه بازی با گزارش ها زیاد صورت میگیره. اگر سهم رو دارید که نگهداری توصیه میشه اما اگر قصد خرید دارید فراور، کروی، کبافق رو ارزنده تر و کمریسک تر می دونمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر مهدی عزیز؛
قطعا یک رالی 100 درصدی رو در کروی، فراور، کبافق و کاما خواهیم داشت + فملی;)
گروه روی جای بچه ها نیست خدایی! سهامدار میخواد که واقعا روی تحلیلش وایسته و به هدفش برسه >:D<
نظر
نظر