بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
    انتظار صف خرید برای کسعدی :)
    درود؛ صف خرید اصلی سهم از قیمت های 280 به بعد دیدن داره تازه... بازار هنوز درک نکرده گروه رو...
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      سید جان فملی هدف بنیادیش چند بود؟!
      درود ویژه بر داداش گلم! فملی سقف نداره! سود 200 تومانی پی به ای 6 هدف بنیادی حدود 1200 قبل مجمع ;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
        درود آقا سید... از چپ و راست میشنوم چهارشنبه نفت پاسارگاد عرضه میشه!!! ولی ناظر هیچی نگفته!! شما اطلاعی ندارین...؟!
        ضمن اینکه ۶ ماهه ۱۵۰ ساخته امکان عرضه زیر ۱۵۰۰ هست؟!
        درود؛ والا منم از چند جای معتبر! شنیده بودم این هفته چهارشنبه عرضست اما امروز با کارگزارم صحبت می کردم می گفت فرابورس گفته عرضه احتمالا میافته بعد عید!
        در هر صورت سهم عالیه و بعیده زیر 1500 عرضه بشه. بالشخصه امیدوارم همون محدوده باز بشه تا یه سود شیرین به همه دوستان برسه

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود؛
          جایزه ویژه امروز به ترتیب 100 تا شرانل و 200 تا شاوان میرسد به اون کسی که کفرا رو روی -6 فردا روی 600 فروخت و کسی که کلوند رو روی -7 فردا روی 107 تومان فروخت. دوستان عزیز مدارک لازم برای احراز هویت لازم است البته!

امروز مقداری کلوند خریدم روی محدوده 110-111 تومان و برای تامین مالیش کمی کسعدی و فباهنر به صف خرید تقدیم کردیم!

راستی... حقوقی توی کفرا روی قیمت های بالای 600 هنوز هم خریداره... سهم 1000 تومانی رو مفت نفروشید
          با سلام من تازه به تاپیک جناب عالی سر می زنم. کفرا برام جالب بود میشه بفرمائید چگونه انتظار 1000 تومن را برای سهم دارید؟ من خودم کفرا رو با فاراک عوض کردم! البته نه در 600 بلکه در 630! سود امسال سهم رو 250 بگیریدو سود سال اینده رو هم 150 من فک می کنم تهش 750 بیارزه ! ممنون میشم از توضیحاتی که خواهید دا. با تشکر از لطف شما و وقتی که به بنده اختصاص میدید.
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

عرضه پتروشمی خلیج فارس و نفت پاسارگاد بعد از عید میباشد به احتمال 99%:D
            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

راستی یاسر دیدی چه خون و خونریزی تو کروی فاسمین راه افتاده میگم به محض اینکه فراور و باما بسته شدن این خونریزی رخ داده نکنه وقتشه؟!!!;)
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                با سلام من تازه به تاپیک جناب عالی سر می زنم. کفرا برام جالب بود میشه بفرمائید چگونه انتظار 1000 تومن را برای سهم دارید؟ من خودم کفرا رو با فاراک عوض کردم! البته نه در 600 بلکه در 630! سود امسال سهم رو 250 بگیریدو سود سال اینده رو هم 150 من فک می کنم تهش 750 بیارزه ! ممنون میشم از توضیحاتی که خواهید دا. با تشکر از لطف شما و وقتی که به بنده اختصاص میدید.
                درود بر شما؛
                در ارزش گذاری شرکت هایی که دارای نرخ رشد بالاتر از متوسط بازار دارند می بایست پی به ای حداقل برابر با متوسط بازار و یا برابر با نرخ ریسک فری بدهیم. بنابراین پی به ای هدف سهم 5 خواهد بود نه 3. در کنار این پی به ای عملیاتی سهم برای من خیلی مهمه که هنوز زیر 3 هست در مورد کفرا. در مورد سود سال آتی هم باید عرض کنم قطعا بالاتر از امسال خواهد ساخت. هر 10% افزایش قیمت حدود 50 درصد افزایشنرخ ارز رو برای مواد اولیه شرکت جبران می کنه.
                جالبه بدونیم افزایش نرخ های اصلی شرکت در نیمه دوم انجام شده و در سال آتی تاثیر خودش رو نشون خواهد داد. علاوه بر این موقعیت رقابتی شرکت بسیار عالیه. تجزیه و تحلیل محیط رقابتی این شرکت نشان میده که تنها قدرت چانه زنی تامین کننده ها زیاده که عرض کردم به چه شکل

صنعت نسوز یک صنعت الیگوپولیه از نظر ساختار که اشاره بر تعداد کم بازیگران و تعداد زیاد خریداران داره. در این نوع بازار بازیگران صنعت براحتی می تونند تغییر قیمت بدهند همون طور که در سالی که بیشتر صنایه برای 20 درصد افزایش نرخ به در و دیوار می خوردند این صنعت حدود 60 درصد افزایش نرخ گرفت. اضافه می کنم که کفرا تامین کننده استراتژیک فولاد مبارکست و کاذر تامین کننده استراتژیک ذوب آهن

از این بازار حفاظت شده و محیط بسیار ایمن بگذریم می رسیم به رفتار سهامداران عمده که ملاحظه می کنید به هیچ عنوان فروشنده نیستند و حتی بعضا حمایت های خوبی هم دیده میشه. همه این عوامل بعلاوه اونهایی که فراموش کردم الان ذکر کنم باعث میشه دادن پی به ای 5 رو برای این شرکت خیلی عادی بدونیم. با سود 200 تومانی و پی به ای 5 قبل مجمع انتظار 1000 تومان اصلا چیز عجیبی نیست.

موفق باشید دوست من

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                  راستی یاسر دیدی چه خون و خونریزی تو کروی فاسمین راه افتاده میگم به محض اینکه فراور و باما بسته شدن این خونریزی رخ داده نکنه وقتشه؟!!!;)
                  درود بر مهدی عزیز؛

قطعا یک رالی 100 درصدی رو در کروی، فراور، کبافق و کاما خواهیم داشت + فملی;)

گروه روی جای بچه ها نیست خدایی! سهامدار میخواد که واقعا روی تحلیلش وایسته و به هدفش برسه >:D<

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

درود بر شما؛
                    در ارزش گذاری شرکت هایی که دارای نرخ رشد بالاتر از متوسط بازار دارند می بایست پی به ای حداقل برابر با متوسط بازار و یا برابر با نرخ ریسک فری بدهیم. بنابراین پی به ای هدف سهم 5 خواهد بود نه 3. در کنار این پی به ای عملیاتی سهم برای من خیلی مهمه که هنوز زیر 3 هست در مورد کفرا. در مورد سود سال آتی هم باید عرض کنم قطعا بالاتر از امسال خواهد ساخت. هر 10% افزایش قیمت حدود 50 درصد افزایشنرخ ارز رو برای مواد اولیه شرکت جبران می کنه.
                    جالبه بدونیم افزایش نرخ های اصلی شرکت در نیمه دوم انجام شده و در سال آتی تاثیر خودش رو نشون خواهد داد. علاوه بر این موقعیت رقابتی شرکت بسیار عالیه. تجزیه و تحلیل محیط رقابتی این شرکت نشان میده که تنها قدرت چانه زنی تامین کننده ها زیاده که عرض کردم به چه شکل

صنعت نسوز یک صنعت الیگوپولیه از نظر ساختار که اشاره بر تعداد کم بازیگران و تعداد زیاد خریداران داره. در این نوع بازار بازیگران صنعت براحتی می تونند تغییر قیمت بدهند همون طور که در سالی که بیشتر صنایه برای 20 درصد افزایش نرخ به در و دیوار می خوردند این صنعت حدود 60 درصد افزایش نرخ گرفت. اضافه می کنم که کفرا تامین کننده استراتژیک فولاد مبارکست و کاذر تامین کننده استراتژیک ذوب آهن

از این بازار حفاظت شده و محیط بسیار ایمن بگذریم می رسیم به رفتار سهامداران عمده که ملاحظه می کنید به هیچ عنوان فروشنده نیستند و حتی بعضا حمایت های خوبی هم دیده میشه. همه این عوامل بعلاوه اونهایی که فراموش کردم الان ذکر کنم باعث میشه دادن پی به ای 5 رو برای این شرکت خیلی عادی بدونیم. با سود 200 تومانی و پی به ای 5 قبل مجمع انتظار 1000 تومان اصلا چیز عجیبی نیست.

موفق باشید دوست من
                    با تشکر از وقتی که گذاشتید. افتخار اشنایی با شما و تاپیکتون رو امروز داشتم.
                    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2125

سلام جناب شریعت . شیران راباتوجه بمنفی کل پتروها چگونه میبینید ؟؟ بنظر میرسد شما واتی هم دارید شایدبدلیل جدابیت شیران . باتشکر

نظر

• behruz
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 44

سلام و شب بخیر
                        اگر امکان داره تحلیل شما از فسرب چیه؟
                        ممنون از وقتی که به ما اختصاص میدی
                        [B][COLOR="#0000FF"]افراد سست اراده همیشه بر گذشته تأسف می خورند، حال را فراموش كرده و درباره آینده نگرانند.[/COLOR][/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                          با تشکر از وقتی که گذاشتید. افتخار اشنایی با شما و تاپیکتون رو امروز داشتم.
                          خواهش می کنم دوست گرامی؛ باعث افتخار بندست که مطالبم خواننده های فهیمی چون شما داشته باشه @};-

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                            سلام جناب شریعت . شیران راباتوجه بمنفی کل پتروها چگونه میبینید ؟؟ بنظر میرسد شما واتی هم دارید شایدبدلیل جدابیت شیران . باتشکر
                            درود؛ سهمی که 9 ماهه تونسته انقدر سود بسازه واقعا بهش کم لطفی شده که این قیمته اون هم دم مجمع... بله بنده واتی دارم و دلیل انتخاب واتی بجای شیران کاهش ریسک و افزایش قدرت نقد شوندگی بود. اگر نه هر دو 1-2 هفته دیگه مجمع های جالب خواهند داشت

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط behruz پست شده است View Post
                              سلام و شب بخیر
                              اگر امکان داره تحلیل شما از فسرب چیه؟
                              ممنون از وقتی که به ما اختصاص میدی
                              درود بر شما؛

واقعیتش هیچ وقت نتونستم رفتار این سهم رو درک کنم! پتانسیل های شرکت کاملا مشهوده اما متاسفانه بازی با گزارش ها زیاد صورت میگیره. اگر سهم رو دارید که نگهداری توصیه میشه اما اگر قصد خرید دارید فراور، کروی، کبافق رو ارزنده تر و کمریسک تر می دونم

نظر

• noori
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 206

درود بر مهدی عزیز؛

قطعا یک رالی 100 درصدی رو در کروی، فراور، کبافق و کاما خواهیم داشت + فملی;)

گروه روی جای بچه ها نیست خدایی! سهامدار میخواد که واقعا روی تحلیلش وایسته و به هدفش برسه >:D<
                                سلام جناب شریعت دل من خون شد که پس فاسمین چی؟ من سه ماهه دارمش از 680 رفت بالا و اومد پایین اما من نفروختم اگر بالا نداره بدمش بره

نظر

در حال کار...
                                X