کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بله قربان وصنا رو هم بررسی کردیم.. همون راهی که وبشهر رفت و خواهد رفت دیر یا زود وصنا هم خواهد رفت! فقط یه قلم ونوینش کافیه واسه اینکه یه 20-30 درصدی بالا بره!
بله قربان وصنا رو هم بررسی کردیم.. همون راهی که وبشهر رفت و خواهد رفت دیر یا زود وصنا هم خواهد رفت! فقط یه قلم ونوینش کافیه واسه اینکه یه 20-30 درصدی بالا بره!
ااااا...چه جالب...پس میتونه تا 210 بره بنیادی؟!
تکنیکال بالای 150 برسونه خودشو تا 210 مشکلی نداره...;)
مهدی جان دیگه نوبتی هم باشه نوبت این گروه.. مخصوصا بسته شدن اکثرنمادهای گروه هم کمک کرد به صف شدنش
هرچند معتقدم صف های اصلی کروی بالای 350 شروع خواهد شد، بازار همیشه یه مقدار زیادی اختلاف فاز داره! تا بفهمه سهم 30 درصد بالا رفته ;)
یاسر جون گزارش کروی رو خوندی؟؟!!میدونم از خنده دل درد گرفتی با این گزارش کروی نرخ دلار و فروش محصولات رو دیدی؟بخدا اینا فکرکردن با دسته کور و کر ها طرفن!!
نوشته اصلی توسط آریو نمایش ارسال ها
یاسر جان خرید کسعدی مونو امروز کامل کردیم
یکی از سبد ها 211... و سبد خودم 206 ...ببینیم چی کار میکنه ... هدف های پیش روی سهم رو 240...270...300 میبینم
عملکرد مناسب 9 ماهه ...نسبت پی به ای عالی ... احتمال تعدیل مثبت سهم ... مصرف انرژی مناسب ... صادرات محصولات ... از ویژگی های مناسب سهم هست
؟
جواد عزیز ورود شما رو به فال نیک میگیرم چون میدونم برای 10 درصد حاضر نمیشی سهم رد کنی بره! من خودم هرقدر لازم باشه روش صبر می کنم میانگین خودم هم 210 شد امروز. ضمنا به نکات قبلی مثبتی که فرمودین این رو هم اضافه کنم که سهامدار عمده تا 300 قطعا فروشنده نخواهد بود و حتی دیدی که حدود 1 میل هم روی 210-220 جمع کرد هفته های پیش
رفقا سلام @
من که 50% باهاش تو سودم اما دلم نیومد نوسان بگیرم تعدادشم بالاست
اما حالا که بست به نظرتون چی میشه؟؟
من که سونامی هم بیاد به این زودیا ولش نمیکنم
رفقا سلام @
من که 50% باهاش تو سودم اما دلم نیومد نوسان بگیرم تعدادشم بالاست
اما حالا که بست به نظرتون چی میشه؟؟
من که سونامی هم بیاد به این زودیا ولش نمیکنم
درود بر شما؛ اولین پیش بینی سهم بالای 60 تومان خواهد بود، اولین پیش بینی کلوند هم بالای 30 تومان... هر دو این سهم ها محکوم به صعود 50 درصدی هستند
یاسر جون گزارش کروی رو خوندی؟؟!!میدونم از خنده دل درد گرفتی با این گزارش کروی نرخ دلار و فروش محصولات رو دیدی؟بخدا اینا فکرکردن با دسته کور و کر ها طرفن!!
درود بر مهدی عزیز؛
بلا نسبت شما و بقیه دوستان، نه که با دسته کور و کرها طرف نیستند؟! این همه تونستند سهم جمع کنند به راحتی از همین راه ها بوده دیگه... اواخر رالی تازه ملت میاند پشت صف خرید سهم که چرا به ما نمی رسه!
بلا نسبت شما و بقیه دوستان، نه که با دسته کور و کرها طرف نیستند؟! این همه تونستند سهم جمع کنند به راحتی از همین راه ها بوده دیگه... اواخر رالی تازه ملت میاند پشت صف خرید سهم که چرا به ما نمی رسه!
اما باید قبول کنیم که با این گزارش بود که صف کروی ریخت از فردا هم نمه نمه منفی می خوره ( که امیدوارم اینجوری نشه )......اما یه چیز دیگه گزارش نیومده ی فرآور ه ...که کروی 667 دیده !!!
نظر