بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط سردارسپه پست شده است View Post
    یاسر عزیز خسته نباشید

به نظر شما مقصد بعدی سرمایه گذاری می تونه حوزه بورس باشه یا اینکه در عرصه دیگری خودشو نشون خواهد داد

یاشا
    درود بر شما؛

ببینید ما دو دسته سرمایه گذار داریم در بازارهای مالی. دسته اول اونهایی هستند که با یک یا دو بازار "ازدواج" می کنند! و دسته دوم سرمایه گذارهایی که اصطلاحا سرمایه "سیال" دارند و در واقع بین بازارهای مالی سوئیچ می کند.
    دسته اول بیشتر در بازار مسکن دیده می شوند و به ندرت حاضرند سود کم ریسک اون بازار رو با بازار دیگه ای تعویض کنند. بازار ملک و مسکن همیشه طرفداران خود را داشته از طرفی نقدشوندگیش پایینه نسبتا و در نتیجه سوئیچ کمی صورت میگیره. از نظر حجم، بیش از 40 درصد بازار اقتصادی کشور به نظر من همین بازاره

متاسفانه خیلی در ایران نمیشه با تئوری های اقتصادی بازارها رو تحلیل کرد و همین تحلیل های روانشناختی بهترین نتیجه رو میده. مثلا خانه های محدوده تجریش در تهران یا اتوموبیل های پورشه قطعا کالای لوکس محسوب میشند و با افزایش قیمت باید شاهد کاهش شدیدی در تقاضا باشیم اما در ایران بدین شکل نیست و اگر خانه متری 25 میلیون شده حتما می ارزه و هجوم برای خرید بوجود میاد و رونق جای رکود منطقی رو میگیره ووووو

اما سایر بازارهای تا حدود زیادی موازی هستند و سرمایه سیال زیادی در اونها وجود داره. نمونه بارزش بازار طلا و ارز است که نقدشوندگی بالایی هم دارند و این احتمال وجود داره که با رکود در این بازارها سرمایه ها به سمت بورس بیاد. البته در مورد بازار مسکن همین که رکود نسبی داشته بشه و سرمایه بیشتری جذب نکنه خودش بزرگترین نعمته برای بورس!
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Post
      البته منظور من شپارس بود یاسر جان نه شپاس
      تارگت اول و بعد از اون ؟؟؟
      درود بر صالح عزیز؛
      اون که تکلیفش مشخصه و فعلا فقط سهامدراش باید لذتش رو ببرند!! علی الحساب تا 350 نباید مشکلی داشته باشه

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

سید من اخرش این جمع حقوق صاحبان سهام رو نفهمیدم یعنی چی!

مثلا برای غمارگ رو در نظر میگیرم
        ازتقسیم کردن جمع حقوق صاحبان سهام به تعداد سهام شرکت به عدد 293 تومن میرسیم!خب این یعنی شرکت به ازای هر سهمش 293 تومن میتونه پرداخت کنه؟!:D

ببخشید که سوالای مبتدیانه میپرسم!به هر حال وقتی ادم یه موضوعی اونم به تخصصی بودن صورت های مالی رو میخواد خودش خودخوان یاد بگیره،از این سوالای خنده دار هم پیش میاد دیگه!:D
        تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود بر تمام عزیزان حتی بر کسی که کفرا رو 731 فروخت امروز!

همچنان با کفرا و کسعدی هستیم تا رسیدن به اهداف مشخص شده؛ کفرا حدود 5 هفته دیگه مجمع خواهد داشت و ملزم به تقسیم سود بالای 70 درصدیست. با پی ه ای 3.5 هنوز هم یکی از مهجورترین سهم های بازاره! علی رغم رشد 200 درصدی از شهریورماه! کسعدی هم با سود تحلیلی 60 تومان امسال و حدود 100 تومان سال اتی هنوز جای رشد خواهد داشت قطعا

همچنان فملی مفت ترین سهم بازاره برای کم ریسک ها و بازده عالی هم خواهد داشت تا مجمع. نمی تونم تصور کنم در خرداد و تیر ملی مس زیر 800 باشه قیمتش!

باهنر همچنان برای پر ریسک تر ها و بلندمدتی تر ها توصیه میشه با بازده بالای 100 درصد در بلند مدت.

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post

ازتقسیم کردن جمع حقوق صاحبان سهام به تعداد سهام شرکت به عدد 293 تومن میرسیم!خب این یعنی شرکت به ازای هر سهمش 293 تومن میتونه پرداخت کنه؟!:D

ببخشید که سوالای مبتدیانه میپرسم!به هر حال وقتی ادم یه موضوعی اونم به تخصصی بودن صورت های مالی رو میخواد خودش خودخوان یاد بگیره،از این سوالای خنده دار هم پیش میاد دیگه!:D
            درود بر محمدرضای گل؛

نه دوست من اول اینکه سوال پرسیدن هیچ وقت عیب و عار نیست ثانیا دارایی یک شرکت از مجموع بدهی ه و حقوق صاحبان سهام شکل می گیره. به بیان دیگه شما شرکتی دارید که یکسری دارایی ها داره که مال بقیست (بدهی) و یکسری که مال سهامداراست (ح ص س)
            اما این ح ص س یک قسمتیش سرمایه ثبت شده شرکته که سهمی 100 تومان (همون ارزش اسمی) به اون تخصیص داده میشه و نمیشه تقسیم کرد. مورد اصلی دیگه در قسمت ح ص س سود انباشتست که بالاخره یا تقسیم خواهد شد یا صرف افزایش سرمایه و طرح توسعه و...

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

محمدرضا جان اون عددی که بهش رسیدی "ارزش دفتری" هر سهم محسوب میشه.
              ارزش دفتری برای شرکتهایی که خدماتی هستن ملاک ارزشگذاریه.
              مثلا بانکیها و بیمه ها.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود بر تمام عزیزان حتی بر کسی که کفرا رو 731 فروخت امروز!

همچنان با کفرا و کسعدی هستیم تا رسیدن به اهداف مشخص شده؛ کفرا حدود 5 هفته دیگه مجمع خواهد داشت و ملزم به تقسیم سود بالای 70 درصدیست. با پی ه ای 3.5 هنوز هم یکی از مهجورترین سهم های بازاره! علی رغم رشد 200 درصدی از شهریورماه!
                باهنر همچنان برای پر ریسک تر ها و بلندمدتی تر ها توصیه میشه با بازده بالای 100 درصد در بلند مدت.
                سید جان کفرا سود سال اینده اش چقدره به نظرت؟!!

این کفرا که خیلی اکازیونه حتی همین الان!
                اینجور که شما میفرمایی 140 تومن تا یک ماه و نیم اینده تقسیم میکنه حداقل،با قیمت امروزش میشه 620 تومن
                اگه سود سال اینده اش همین 208 تومن امسال هم باشه یعنی پی بر ای زیر 3 داره معامله میشه؟!!

سید جان کفرا امروز به خط مقاومت کوتاه مدت خودش برخورد کرد که تا حالا دو بار جلوی رشد رو گرفته بود اما کندل امروز نشوندهندهی تمایل سهم به عبور از سطح مقاومت 761 تومنیه...

به هر حال تکنیکال اینطور نشون میده که مقاومت جدی در محدوده ی 793-800 تومنه...;)

در صورتی که عبور کنه هدف نهایی این موج صعودی رو 855 تومن میبینیم،اونجا حتما باید سهم استراحت کنه یه مدت;)
                البته صرفا تکنیکالی ها،اساعه ادب نکرده باشم قربان;)

-----
                سید جون در مورد باهنر جواب منو ندادی که بالاخره با دلار مرجع حساب کتاب مبکنه یا مبادلاتی؟
                تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

درود بر محمدرضای گل؛

نه دوست من اول اینکه سوال پرسیدن هیچ وقت عیب و عار نیست ثانیا دارایی یک شرکت از مجموع بدهی ه و حقوق صاحبان سهام شکل می گیره. به بیان دیگه شما شرکتی دارید که یکسری دارایی ها داره که مال بقیست (بدهی) و یکسری که مال سهامداراست (ح ص س)
                  اما این ح ص س یک قسمتیش سرمایه ثبت شده شرکته که سهمی 100 تومان (همون ارزش اسمی) به اون تخصیص داده میشه و نمیشه تقسیم کرد. مورد اصلی دیگه در قسمت ح ص س سود انباشتست که بالاخره یا تقسیم خواهد شد یا صرف افزایش سرمایه و طرح توسعه و...
                  مرسی سید جان
                  خب یعنی الان تو همین مثال غمارگ
                  شرکت میتونه به ازای هر سهمش تا سقف 193 تومن پرداخت کنه...حالا با توجه به برنامه تقسیم سود 80 تومنی تو مجمع پیش رو،سود انباشته به ازای هر سهم بعد از مجمع چند روز اتی میشه 113 تومن+ سودی که تو این سه ماهی که از 92 گذشته ساخته و ما از مقدارش خبر نداریم،درسته؟!
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

یعنی تو شرکتهایی که تولیدی باشن بالا رفتن این عدد هیچ ارزشی نداره؟

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    محمدرضا جان اون عددی که بهش رسیدی "ارزش دفتری" هر سهم محسوب میشه.
                    ارزش دفتری برای شرکتهایی که خدماتی هستن ملاک ارزشگذاریه.
                    مثلا بانکیها و بیمه ها.
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

کفرا با همین شرایط 250-300 می سازه، اگر محصولاتش ارزون بشند به خاطر ارزون شدن دلار، فولاد یا هر عامل دیگه حداقل همین 200 رو خواهد ساخت.
                      تقسیم سودش هم خوبه اما معمولا 4 مای طول می کش واریز بشه که باید ارزش زمانیش رو در نظر گرفت. به تکنیکال احترام می گذارم اما یکی از کسانی که از همه بیشترش قبول دارم بهم گفته بود اتمام حرکت صعودی کفرا روی 470 تومانه ;)

سهم پی به ای 3.5-3 فعلا تکنیکال نیاز نداره، بالای 4 که رفت پی به ایش اونوقت باید نگاه کرد به نمودارش ;)

نظر

• abtinsalari
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 306

درود بر شما؛

ببینید ما دو دسته سرمایه گذار داریم در بازارهای مالی. دسته اول اونهایی هستند که با یک یا دو بازار "ازدواج" می کنند! و دسته دوم سرمایه گذارهایی که اصطلاحا سرمایه "سیال" دارند و در واقع بین بازارهای مالی سوئیچ می کند.
                        دسته اول بیشتر در بازار مسکن دیده می شوند و به ندرت حاضرند سود کم ریسک اون بازار رو با بازار دیگه ای تعویض کنند. بازار ملک و مسکن همیشه طرفداران خود را داشته از طرفی نقدشوندگیش پایینه نسبتا و در نتیجه سوئیچ کمی صورت میگیره. از نظر حجم، بیش از 40 درصد بازار اقتصادی کشور به نظر من همین بازاره

متاسفانه خیلی در ایران نمیشه با تئوری های اقتصادی بازارها رو تحلیل کرد و همین تحلیل های روانشناختی بهترین نتیجه رو میده. مثلا خانه های محدوده تجریش در تهران یا اتوموبیل های پورشه قطعا کالای لوکس محسوب میشند و با افزایش قیمت باید شاهد کاهش شدیدی در تقاضا باشیم اما در ایران بدین شکل نیست و اگر خانه متری 25 میلیون شده حتما می ارزه و هجوم برای خرید بوجود میاد و رونق جای رکود منطقی رو میگیره ووووو

اما سایر بازارهای تا حدود زیادی موازی هستند و سرمایه سیال زیادی در اونها وجود داره. نمونه بارزش بازار طلا و ارز است که نقدشوندگی بالایی هم دارند و این احتمال وجود داره که با رکود در این بازارها سرمایه ها به سمت بورس بیاد. البته در مورد بازار مسکن همین که رکود نسبی داشته بشه و سرمایه بیشتری جذب نکنه خودش بزرگترین نعمته برای بورس!
                        اقتصاد جدید ما منو یاد اقتصاد چین میندازه پایین نگه داشتن ارزش پول ملی و.... پس ما در بازار مسکن هم از اونها الگو میگیریم در چین دست مزد یک کارگر 400$ که اجاره آپارتمان هم همینقدر است به طور متوسط
                        چین زاغه نشین ندارد همون کارتن خواب خودمون اما این افراد میرن و آپارتمان در طبقات پایین و زیر زمین کرایه میکنند در حدود 70$ حالا اینجا چی میشه؟ما که زیر زمین منفی 10 نداریم ملت کجا میرن؟شهرک های اطراف خانه های نقلی داخل شهر. قیمت خانه نسبت به سایر کشور های دنیا در ایران بسیار ارزان است و جای رشد داره حالا حالاها اما دقت کنید سهام و سرکه و کاغذ رو میشه وقتی پول لازمید ظرف 1 روز با ضرر فروخت و پول را آزاد کرد اما خانه و زمین و آپارتمان را حتی زیر قیمت هم نمیشود رد کرد همه جوانب را در نظر بگیرید بهترین سرمایه گذارب برای هرکسی فرق میکنه بسته به مدتی که نیاز به پول ندارید . ولی بازار مسکن سرمایه ی بالای 40 تومن میطلبه حداقل اما با 1 تومن میشه وارد بازار بورس شد . سال 92 سال آپارتمان های نقلیه این نظر منه . ببخشید که تو تاپیک شما روده درازی کردمو نظر دادم سید جان
                        ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

کفرا با همین شرایط 250-300 می سازه، اگر محصولاتش ارزون بشند به خاطر ارزون شدن دلار، فولاد یا هر عامل دیگه حداقل همین 200 رو خواهد ساخت.
                          تقسیم سودش هم خوبه اما معمولا 4 مای طول می کش واریز بشه که باید ارزش زمانیش رو در نظر گرفت. به تکنیکال احترام می گذارم اما یکی از کسانی که از همه بیشترش قبول دارم بهم گفته بود اتمام حرکت صعودی کفرا روی 470 تومانه ;)

سهم پی به ای 3.5-3 فعلا تکنیکال نیاز نداره، بالای 4 که رفت پی به ایش اونوقت باید نگاه کرد به نمودارش ;)
                          خداییش هرکی بوده دمش گرم،تحلیلش حرف نداشته!نمودارش رو نگاه کردم...سهم بعد از رسیدن به 480 یه بازه ی یک ماهه نزول و استراحت داشته و بعد از یک ماه برگشته به 480 و اونو شکسته و ادامه صعود...

به نظرم سناریوی مشابهی میتونه تو 855 شکل بگیره...

قشنگیش به اینه که همون خط مقاومتی که سهم رو تو 480 متوقف کرده حالا تو 855 حدودا دوباره به سهم برخورد میکنه،منتظر این جنگ تموم عیار میمونم تا ببینم بنیادی میبره یا تکنیکال;)

به نظر من تکنیکال برای بازه های کوتاه مدت بهتر از بنیادی جواب میده و بالعکس...;)

داداش من همیشه میام تاپیکت رو به هم میریزم!واقعا عذاب وجدان میگیرم هر وقت میام تاپیکت!شرمنده،سعی میکنم کمتر افاضه فضل کنم!:D;)
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

ضمن تشکر از آبتین عزیز بابت تحلیلشون که بنده هم تا حدود زیادی موافق هستم

محمدرضا جان اختیار دارید تاپیک مال خودته؛ مساله من اینه که واقعا گاهی اوقات سهم اصلاح رو بصورت زمانی انجام میده نه قیمتی. مثل همین کفرا. به نظرم در این نوع اصلاح صبر کردن و موندن روی سه بازده بهتری میده چون احتمال جا موندن هم هست. اما در مورد اصلاح های قیمتی موافقم و میشه نوسان های خوبی گرفت و دلیلی نداره با تمام صعودها و نزول های سهم همراه موند

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

یعنی تو شرکتهایی که تولیدی باشن بالا رفتن این عدد هیچ ارزشی نداره؟
                              ارزش داره اما به اندازه سایر فاکتورها مهم نیست.
                              مثلا توی یه شرکت تولیدی، نسبت فروش به سرمایه خیلی مهمتر از ارزش دفتریه.
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• علی ایرانی
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 82

من حدودا پنج یا شش ماهی میشه که کفرا به پیشنهاد شما اقای شریعت خریدم و یه مدتی سرم بدجور شلوغ بود وقت بازار نداشتم
                                وقتی دیدم سودی 70 درصدی کردم (420 خریدم) واقعا خیر دنیا و اخرت رو برا خودت و خانوادت ارزو کردم..
                                تشکر.

نظر

در حال کار...
                                X