کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رتکو – کند است.
ثپردیسح و ثپردیس – خرید با احتیاط زیاد
ثالوند - خیلی قوی نیست
واعتبار
حرهشا – صف خرید است و نمی توان خرید.
حاریا
توریل - البته شیبش زیاد تند نیست حسینا
توریل - زیاد جالب نیست. سدبیر وآرین
کفپارس
منتظر
تجار – منتظر حجم بالای 2.5 میلیون
حپارسا
ومهر
واتی - منتظر افزایش حجم به بالای 8 میلیون
عدم خرید
مفاخر – نه. باید ابتدا یک افت بکند بعد ما وارد شویم.
حبندر – نامعلوم با احتمال بیشتر رشد – بدون خرید قوی
شکف– نامعلوم با احتمال بیشتر رشد – بدون خرید قوی
مرقام
مداران
وتوس
دانا
پارسیان
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
بالاس فوق العاده است. خصدرا هم همچنان کسی خالی نکرده... عجیب است! تا حالا حتی یک افت نکرده که عیار کارشان دستمان بیاید... همین جور دارند می برندش بالا و سازمان بورس هم چیزی نمی گوید... به احتمال قوی نتیجه ی حرف هایی است که iligal عزیز یم گفتند...
با سلام خدمت محمد حسین عزیز
یعنی نه اینکه بخوام بگم از سود دوستانی که در صدرا از قدیمها موندن ناراحت باشم اما شدیدا از دست خودم و وفاداریم به فاذر ناراحتم بگو آخه مرد حسابی تو خودت با چشمهای خودت قبل از عید رفتی تو جزیره صدرا به چشم دیدی اوضاع رو 12 تا سکو رو دیدی که چه جور کارگرا در حال کار هستن رفتی تو محوطه و بدنه کشتی افرا مکس 2 رو دیدی و خودت با گوشهای خودت از مهندس بخش ابزار دقیق شنیدی که کارگاهامون دوباره از برج 6 95 که قرارگاه اومده دارن نوسازی میشن کارهامون شروع شده و 1001 حرفی که تو اون 3/4 ساعت اونجا بودی شنیدی و چرا دو دل شدی واقعا چرا اون روزی که تو اسفند رفتی و وضعیت به روز شرکت رو دیدی چرا ترسیدی آخه مگه قراره فاذر به چند برسه ازش دل بکنی تا حالا از سال 92 به این ور چند بار ضربه موندن با فاذر رو خوردم یکی سر خکاوه یکی سر خصدرا و شپلی همین تازگیها که میدونستم و برام مثه روز روشن بود که اینها هوایی میشن ولی خب این دفعه خیلی بخوام با فاذر بمونم نهایت تا قبل انتخاباته و بعد از فروش فاذر یه استراتژی میذارم برا سبدم و بیشتر وقت برا خرید و فروش هام میذارم و در آخر اینم بگم که صدرا حالا حالاها به بازار بدهکاره و مطمئن باش بعد از خروج از فاذر اول تو قیمت مناسب به صدرا وارد میشوم صدرا افزایش سرمایه در پیش داره و طرح های توسعه ای در آینده!!!!!
صف فاذر رو ببین 79 میلیون اما اصلا برا من جذابیتی نداره منی که تو 650 رکب خوردم وگفتم بالاتر میره و طمع کردم و با سهم موندم تا همین 305 که الان این رشد هم باز برام خیلی جذاب نیس!!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
ای آقا!
شما که باز خوبید...
من را بگو...
این را بگو:
(پیشبینی پیشینم است... که اگر اشتباه نکنم همان موقع بود که با شما داشتم در موردش صحبت می کردم...)
:)) اشکال ندارد... سود را از دست دادن زیان دیدن نیست... ولی شمایی که با فاذر ماندید و منی که با وقوام ماندم... آن زیان دارد... که ان شاء الله جبران می شود...
من احتمالا امروز فاذر بخرم! اگر صفش را بدهند...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر