کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

آقای ماکارونی هم انگار هیچ تاثیری روی خودرویی های ما (خزامیا و خاذین و خاور و البته یک کوچولو خوساز) نداشت.
    فقط طرف به یورو یک حالی داد و تمام شد و رفت پی کارش...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در خساپا حقوقی عجیب دارد می فروشد.
      در تلگرام نوشته بودند قرار است روی 1200 یا 1140 ریال بلوکی جابه جایی انجام بگیرد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خپارس هم نمودارش مناسب است. و در این منفی خساپا با خرید حقوقی این گونه سبز شده دارد سیگنال می دهد. شب یک بررسی ای روی نمودارش داشته باشم.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          در خساپا حقوقی عجیب دارد می فروشد.
          در تلگرام نوشته بودند قرار است روی 1200 یا 1140 ریال بلوکی جابه جایی انجام بگیرد.
          این می تواند احتمالا علامت صعود گروه خودرو باشد
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            این می تواند احتمالا علامت صعود گروه خودرو باشد
            سلام؛
            دقیقا؛
            ولی یک مسئله ای که هست... این است که کلا همه چیز به هم ریخته...
            انتخابات فرانسه... انتخابات ایران... نمودارها... حمایت قبلی در خودرو و خساپا... فروش امروز خساپا به همراه شایعه ی بلوک...

به شخصه اصلا فکر آقای رئیسی را برای ریاست جمهوری نمی کردم... با خودم می گفتم یا روحانی یا قالیباف... حالا نمی دانم... آقای رئیسی بخواهد بیاید... چه می شود؟ بازار چه کار می کند؟ این آقای روحانی نامرد هم که تا لحظه ی آخر فتیله ی بورس را پایین نگه داشته :D هر جور حساب می کردم با خودم می گفتم باید بزند زیر خودرویی ها... ولی الان دیگر دقیقه ی 90 هم گذشته! می خواهد در وقت اضافی کاری کند؟ که تاثیر ندارد...

آقای ماکارونی هم باید یک روز قشنگ و کامل بازار را (از طریق خودرویی ها) مثبت می کرد... ولی آن هم نمی دانم چرا نکرده؟
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

سلام؛
              دقیقا؛
              انتخابات فرانسه... انتخابات ایران... نمودارها... حمایت قبلی در خودرو و خساپا... فروش امروز خساپا به همراه شایعه ی بلوک...

به شخصه اصلا فکر آقای رئیسی را برای ریاست جمهوری نمی کردم... با خودم می گفتم یا روحانی یا قالیباف... حالا نمی دانم... آقای رئیسی بخواهد بیاید... چه می شود؟ بازار چه کار می کند؟ این آقای روحانی نامرد هم که تا لحظه ی آخر فتیله ی بورس را پایین نگه داشته :D هر جور حساب می کردم با خودم می گفتم باید بزند زیر خودرویی ها...
              ولی الان دیگر دقیقه ی 90 هم گذشته! می خواهد در وقت اضافی کاری کند؟ که تاثیر ندارد...

آقای ماکارونی هم باید یک روز قشنگ و کامل بازار را (از طریق خودرویی ها) مثبت می کرد... ولی آن هم نمی دانم چرا نکرده؟

گروه خودروی بعیده دیگه مثبت بشه تا نتیجه نهایی انتخابات ایران معلوم بشه اگر روحانی ماند این گروه هم رشد میکند و گر نه ریزش داریم !!
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

سلام؛
                دقیقا؛

به شخصه اصلا فکر آقای رئیسی را برای ریاست جمهوری نمی کردم... با خودم می گفتم یا روحانی یا قالیباف... حالا نمی دانم... آقای رئیسی بخواهد بیاید... چه می شود؟ بازار چه کار می کند؟ این آقای روحانی نامرد هم که تا لحظه ی آخر فتیله ی بورس را پایین نگه داشته :D هر جور حساب می کردم با خودم می گفتم باید بزند زیر خودرویی ها... ولی الان دیگر دقیقه ی 90 هم گذشته! می خواهد در وقت اضافی کاری کند؟ که تاثیر ندارد...

با درود

انتخابات است و نتیجه نامعلوم
                امکان هر گزینه ای هست رئیسی قالیباف یا روحانی
                می دانید من با روحانی هستم شفاف ، شفافیت رو هم دوست دارم
                فبلا اصول گرا بودم به خاتمی رای ندادم ولی الان از اصول گرایی توبه کردم. کلا از تند روی خوشم نمی یاید چه این وری چه اون وری
                یا باید نقد شد یا باید ریسک کرد من ریسک می کنم و نقد نمی شم.
                دارم سیمان را در سبد سنگین تر می کنم چون هر کی رای بیاره خیلی فرق نمی کنه
                در سیمان هم تک سهم سدور هستم.
                در سایر سهام هر چه بشه توکل بر خدا ، وقتی ریسک هست صیر را چاشنی می کنیم
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                  با درود

انتخابات است و نتیجه نامعلوم
                  امکان هر گزینه ای هست رئیسی قالیباف یا روحانی
                  می دانید من با روحانی هستم شفاف ، شفافیت رو هم دوست دارم
                  فبلا اصول گرا بودم به خاتمی رای ندادم ولی الان از اصول گرایی توبه کردم. کلا از تند روی خوشم نمی یاید چه این وری چه اون وری
                  یا باید نقد شد یا باید ریسک کرد من ریسک می کنم و نقد نمی شم.
                  دارم سیمان را در سبد سنگین تر می کنم چون هر کی رای بیاره خیلی فرق نمی کنه
                  در سیمان هم تک سهم سدور هستم.
                  در سایر سهام هر چه بشه توکل بر خدا ، وقتی ریسک هست صیر را چاشنی می کنیم

برداشت من از صحبتهای برخی دوستان و فعالان بازار اینه که اگر روحانی دوباره رای بیاره، از لحاظ بنیادی وضع سیمانی ها و ساختمانی ها بهتر نخواهد شد !

به نظر شما این ریسک برای این گروه قابل قبوله یا نه ؟

البته سیمانی ها افزایش نرخ گرفتند اما به نظرم افزایش نرخ در کنار افزایش مقداری فروش ناشی از حرکت بخش ساختمان میتونه رشد خوب و قبل اعتمادی رو برای سیمانی ها بسازه !

اگر بخش ساختمان تحرکی نداشته باشه باز دچار همون بحث تخفیفات در فروش خواهند شد !

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

برداشت من از صحبتهای برخی دوستان و فعالان بازار اینه که اگر روحانی دوباره رای بیاره، از لحاظ بنیادی وضع سیمانی ها و ساختمانی ها بهتر نخواهد شد !

به نظر شما این ریسک برای این گروه قابل قبوله یا نه ؟

البته سیمانی ها افزایش نرخ گرفتند اما به نظرم افزایش نرخ در کنار افزایش مقداری فروش ناشی از حرکت بخش ساختمان میتونه رشد خوب و قبل اعتمادی رو برای سیمانی ها بسازه !

اگر بخش ساختمان تحرکی نداشته باشه باز دچار همون بحث تخفیفات در فروش خواهند شد !

در گروه ساختمان درسته ولی در سیمان نه ، مثلا شما فرض کنید رئیسی رای بیاره ، ممکنه پروژه های مجانی در عراق شروع کنن و در داخل هم وقتی میگن می خواهیم اشتغال درست کنیم خوب باید بودجه عمرانی را انبساطی کنند.

از طرفی من واقعا در گروه سیمان گشتم و به سدور رسیدم.
                    به رشد سدور با هر گزینه ای اطمینان دارم با احتمال 80 درصد ، تنها ممکنه زمان را در رشد سدور زیاد کنه
                    حد ضرر هم برای سدور ندارم پایین تر بیاد باز هم می خرم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

آقای رئیسی یک طرح دارد مانند طرح مسکن مهر...
                      اگر بیاید و بکند کلا سیمانی ها همان سیمانی های عالی می شوند که سال ها پیش داشتیم...

البته حرف حرف است... آقای روحانی هم طرح «مسکن اجتماعی» داد... ولی کو؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

آقای رئیسی یک طرح دارد مانند طرح مسکن مهر...
                        اگر بیاید و بکند کلا سیمانی ها همان سیمانی های عالی می شوند که سال ها پیش داشتیم...

البته حرف حرف است... آقای روحانی هم طرح «مسکن اجتماعی» داد... ولی کو؟

خوب بحث تغییر در مورد همین است !

اینکه اگر دولت فعلی بماند ! وعده ها و رویه ها همین خواهد ماند !

حتی در خودرویی !

از 92 تا الان سر قرارداد خاور با بنز ! تا حالا چندین بار نوسان سازی کرده اند و آخرش هم هیچ !

یا همین مسکن اجتماعی به قول شما !

بحث این است که اگر تغییر پیش آید چه می شود ؟

اگر تغییر حاصل نشود اوضاع از لحاظ بنیادی به نظرم بهتر نخواهد نشد ! شاید دوباره نوسانی بدهند و بعدش هم رها کنند !

اما تغییر شاید امیدوارهایی در مورد گروههای مختلف از جمله همین سیمان که شما اشاره کردید ایجاد کند !

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

می خواستم در جستار «اخبار و نظرات انتخاباتی» بنویسم گفتم دوستان ممکن است ناراحت شوند...

اینجا بنویسم بهتر است...

شما هم نخوانید بهتر است... مانند من اذیت می شوید... بیشتر برای دل خودم دارم می نویسم...

به خدا کارد بزنید خونم در نمی آید...
                          اعصابم واقعا از دست این دولت خرد خرد است...
                          فساد به بیشترین حد رسیده... بدبختی به بیشترین حد رسیده... اقتصاد به بدترین حد رسیده...
                          همه اش دروغ... همه اش...
                          هر روز با کمال وقاحت می آید می گوید رونق شده و فردا شما آن را می بینید.... امروز کمر تحریم شکسته شده... امروز سوئیفت برقرار شده و تعامل با دنیا داریم...

بعد جالب است مردم را از دولت قبلی می ترساند...
                          خوب دولت قبلی اگر ما را برد درون چاله تو ما را در آوردی انداختی ته چاه! آن وقت ما را از دوره ی قبلی می ترسانی؟
                          فقط با ترساندن مردم از دولت قبلی می خواهد رای جمع کند... خوب آخر **** شده تو خودت چه گلی به سر مردم زدی؟ با ترساندن که نمی شود، یعنی نباید، رای جمع کرد...

چهار سال گذشت...
                          در این چهار سال چه شد؟ چه کار کردیم؟ چقدر پیشرفت اقتصادی و فناوری داشتیم؟ چقدر جوانان وضعشان بهتر شد؟
                          همه اش حرف... حرف... حرف...
                          در حرف بهترین دولت دنیا است که ماشین را از ته چاه! درآورده!
                          در حرف رونق آمده و تحریم ها برداشته شده...
                          در حرف هفتصد هزار شغل ایجاد شده...
                          در حرف رشد اقتصادی 8 درصدی داشته ایم...
                          ولی در عمل چه؟
                          فقط حرف...

در عمل اقتصاد همینی است که می بینیم.
                          در بورس این طور...
                          در خیابان می روی هر روز با تعداد بیشتر جوانان سیگاری و الاف مواجه می شوی...
                          امید؟ در حرف همه امید دارند! ولی تو خیابان؟
                          هیچ کس هیچ امیدی ندارد... هیچ انگیزه ای نیست...
                          فقط در حرف است...

چهار سال از بهترین سال های عمر ما دهه شصتی ها چگونه سپری شد؟
                          خدا لعنتت کند...
                          در حرف همه ی کارهای خودت را انداختی گردن آن قبلی... فقط حرف... قرار بود در صد روز جمعش کنی مثلا...
                          چهار سال فقط دویدی دنبال کدخدا... آخر یک تف هم کف دستمان نیانداختند... کاش لا اقل هم دم کدخدا را می دیدی هم یک تلاش دیگری هم می کردی... 4 سال گفتی همه چیز مربوط به کدخدا است و رفتی دنبال کدخدا... کاش لا اقل کدخدا یک مقدار نظر لطف به تو می کرد...

تنها دستاوردت هم هواپیماهای ایرباس و بوئینگ بود... که به ما گفتی به نفع شماست...

این آخری هم که چند میلیارد دلار را ورداشتی بردی در بورس ژاپن سرمایه گذاری کردی... با این هم مطمئنا می خواستی به نفع ما کار کنی...

فساد را در این چهار سال روز به روز بیشتر حس کردم... روز به روز...

وقتی پول مسئولان را رو کردند اولش شروع کردی به ماست مالی... بعدش گفتی جرمی نبوده... بعدش...

یعنی در این چهار سال بیشتر از همیشه فساد را با چشم و گوشم بلکه با گوشت و استخوانم احساس کردم....
                          در حرف هم باز مربوطش می کنند به این و آن... می گویند مال دولت قبل بوده مال سپاه است مال فلانی است...
                          آخر آقای ***** اگر در دیگران هست و می دانی خوب چرا رو نمی کنی؟ اگر فساد در دیگران هست به وضوح خود من که دارم می بینم در تو هم هست!
                          به آن جهانگیری می گویند چرا برای خودت پول تصویب کرده ای می گوید بروید اول سپاهی ها را بگیرید...
                          خوب آخر **** فساد تو چه ربطی به فساد بقیه دارد؟ فساد آنها هم باید بررسی شود ولی این که دلیل نمی شود توی فاسد فسادت بماند سر جایش...
                          این آخر سری هم که **** شده در آمد گفت آن فلانی مظلوم از افسردگی رفته همه اش 200 میلیون قاچاق کرده...
                          خدا ازتان نگذرد...
                          به ازای تمام 4 سال عمر ما خدا ازتان نگذرد.

از دولت قبلی می ترسانند... خوب دولت قبلی هم بیاید قرار است فوقش چه شود؟ یعنی قرار است وضع از اینی که الان هست هم بدتر شود؟؟؟
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

آموزشی-اتفاقات خاص
                            ==========

یک نکته ی آموزشی می خواستم بگویم...

ببینید... اتفاقات خاص. اگر امروز را بخواهم بگویم... مثلا انتخابات ریاست جمهوری ایران یا فرانسه یا همین حجم های عجیب غریب در سایپا
                            که می دانیم عجیب و خاص هستند
                            ولی نمی دانیم مثبت هستند یا منفی

را باید اینگونه در نگر گرفت (handle کرد.) :
                            اگر این اتفاقات خاص و نامعلوم در کف می افتند باید «خوب» ارزیابی شوند.
                            و اگر در سقف اتفاق می افتند باید «بد» تعبیر شوند.
                            اگر هم در شرایط نوسانی و نامعلوم این اتفاق می افتد باید «صبر» کرد و دید روندی که بازار نسبت به این اتفاق به خودش می گیرد چیست؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

می خواستم در جستار «اخبار و نظرات انتخاباتی» بنویسم گفتم دوستان ممکن است ناراحت شوند...

اینجا بنویسم بهتر است...

شما هم نخوانید بهتر است... مانند من اذیت می شوید... بیشتر برای دل خودم دارم می نویسم...

محمد حسین عزیز مطلبت را خواندم اما عزیز میگن حرمت امامزاده به متولی اش است ، آنچه ما در انقلاب در پی آن بودیم محقق نشد شما فکر می کنید این فساد ها را چه کسی انجام داده ، این جناح و اون چناح نداره ، ، یه عده ای دنبال مقدمات حکومت بر این مملکت هستند شما نگاه کن همین دوستان سیاستمدار که به جان هم افتاده اند مگر همکاران سابق نیستند ، اگر هدف خدمت بود که این همه اختلاف و افشا سازی فساد های یگدیگر چه معنی داره !!!

چر آقای سیستانی در عراق در سیاست خیلی دخالت نکرد ؟؟؟ هدف یک روحانی چه در کلیسا چه در مسجد باید انسان سازی باشه ، آیا واقعا الان هست ، آیا دین در کشور ما سقوط کرده یا بهتر شده ؟؟؟ و خیلی حرف های دیگر. ببخش که یه کم درد دل کردم
                              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/05/08, 14:32.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نکته ی آموزشی - خروج قدرت
                                ================

یک نکته ی دیگر هم در ذهن داشتم که می خواستم بگویم...

وقتی قدرت (سفته بازان یا حقوقی های بنیادگرا... در کل کله گنده ها) وارد یک نماد شدند و ما این را با اطمینان بالا فهمیدیم و بعد از مدتی بدون اینکه اتفاق خاصی بیافتد نماد منفی خورد چه کنیم؟

در این جور مواقع باید بررسی کرد که قدرت از نماد خارج شده یا نه؟ قدرتی که پیش تر وارد شده بود و ما آن را احساس کردیم آیا توانست (یا خواست که) خارج شود؟ آیا علائمی دال بر خروج آن داریم یا نه؟

اگر خارج شده (خالی کردند!) که به سرعت ما هم باید بفروشیم...

اگر خارج نشده باید بررسی کرد چرا منفی خورده؟ و از دو حال (به نگرم) خارج نیست:
                                یا زورش نرسیده... سرش به سنگ خورده... که منتظر فرصت می گردد که خارج شود و ما هم آن زمان باید خارج شویم.
                                یا اینکه موقتا سهم را ول کرده و گذاشته یک اصلاح بخورد تا طبق نظم و حالت طبیعی محیط (یعنی طبق آهنگ تاپ! اگر خاطرتان باشد) دوباره ادامه ی ماجرا را از سر بگیرد.

حالا ما باید اینها را تطبیق بدهیم با امواج الیوت.
                                تمام اینهایی که گفتم مربوط به شکل گیری یا عدم شکل گیری موج 3 است!

موج 5 که اصلا آدم حساب نمی شود... و اشتباه احمق ها است! :d (خاطرتان باشد با زن خانه دار و بقال سر کوچه گفتیم...)
                                موج 1 هم پیش درآمد موج 3 است...
                                همه چیز موج 3 است!
                                همه چیز موج 3 است.

پس ما اگر دیدیم قدرت به نماد (یا به قول برخی پول به سهم!) وارد شده و هنوز خارج نشده و سفارش ها هم خوب گذاشته می شود (مثلا در صف خرید هیچ کس سنگین نمی فروشد!) و حجم و نشانگر ها مناسب هستند (زمانسنجی به صورت خودکار در نشانگرهایی مانند مکدی... اصلا کلا در همه ی نشانگرها لحاظ می شود... چون اساس همه شان میانگین متحرک است.) و واکنش ها به نقاط حساس (دره ها و قله ها و فیبوها و خطوط کانال و روند و ...) به خوبی صورت می گیرد... بدانیم یک موج 3 اصلی هست... و سهاممان را با آستانه زیان نفروشیم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X