کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

غشهداب در بالا پس پیشنهاد خرید نیست. به خصوص با توجه به اینکه دو نشانگر پیشنهاد فروش داده اند و اگر درصدی احتمال بدهیم که حرفشان درست باشد نباید خرید انجام دهیم...
    از طرف دیگر وقتی نمادهای خوب در بازار هستند نباید برویم سراغ نمادهای نامعلوم.

=================

در غشهداب حجم در کوتاه مدت خوب بوده و می تواند باز هم موقتا قیمت را بالا ببرد... اگر باز هم بالا برود باز هم می تواند بالاتر ببرد و و و («می تواند» به معنی «پیشبینی می شود» نیست.)

================

در غشهداب شکل امواج کاملا اصلاحی است و خبری از امواج جنبشی نیست... (حتی اگر بخواهیم در بعد تاریخ نمودار را جمع و فشرده اش کنیم.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

سلام بر دوستان

با جوانان داریم کار می کنیم خیلی خوبه ( فکر بد نکنید من هنوز پیر نیستم ) ولی با شما کمی اختلاف سنی دارم .
      به همین دلیل تا می یام تاپیک را نگاه کنم سه چهار صفحه ای رفته جلو !!! جوان هستید و پر انرژی.

من در زندگی پر تلاش بوده ام و این تلاش برایم تفریح بوده است.
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

برای اندیشه
        =======

الان مدتی است دارم به این نگاه می کنم:

هر جور فکر می کنم می بینم اگر باز هم به همان تاریخ بر می گشتم همان پیبینی را می کردم.

چرا این پیشبینی اشتباه شده؟ چرا فقط نصف آن میزانی که باید را رفته؟ بعد سریع هم برگشته؟ یعنی همه ی نشانگر هایم با هم اشتباه کردند؟ هم این معمولی ها و هم آنها که خودم اختراع کردم؟
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 520

اصلا این تاپیک یک جوری باحال شده
          هم بحث بورسی داریم، هم زندگی، هم شناخت همدیگه
          این تاپیک اینقدر برام جذاب شده که خدا میدونه اول که سایت رو باز میکنم اول بار نگاه میکنم ببینم مطلب تازه ای هست که بیام بخونم یا نه؟
          مثلا من تا الان فک میکردم اینجا من از همه پیرتر باشم اما دیدم برعکس شده!!
          من فک میکردم جناب محمد حسین که فک کنم اگه یادم نرفته باشه گفته بودن من دانشجو هستم و رو این حساب فک میکردم نزدیک های 19تا23 سال باشه یا جناب abad چون مطالبشون رو میخوندم فک میکردم خیلی جوونتر باشه حتی از آقا محمد حسین هم جوونتر باشه مثلا دبیرستانی یا کنکوری باشه یا دیگه دانشجو باشه اونم سال های اول دانشگاه اما الان دیدم همه چیز خلاف اون چیزی هست که فکرشو میکردم
          باور میکنید الان خیلی راغب شدم که هر دو دوست عزیز( آقا محمد حسین و جناب آباد) رو از نزدیک حتی ببینم و باهاتون آشنا بشم.
          آخه یهو کلا همه چیز جابجا شد و اون چیزی که فک میکردم نشد:D

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
            اصلا این تاپیک یک جوری باحال شده
            هم بحث بورسی داریم، هم زندگی، هم شناخت همدیگه
            این تاپیک اینقدر برام جذاب شده که خدا میدونه اول که سایت رو باز میکنم اول بار نگاه میکنم ببینم مطلب تازه ای هست که بیام بخونم یا نه؟
            مثلا من تا الان فک میکردم اینجا من از همه پیرتر باشم اما دیدم برعکس شده!!
            من فک میکردم جناب محمد حسین که فک کنم اگه یادم نرفته باشه گفته بودن من دانشجو هستم و رو این حساب فک میکردم نزدیک های 19تا23 سال باشه یا جناب abad چون مطالبشون رو میخوندم فک میکردم خیلی جوونتر باشه حتی از آقا محمد حسین هم جوونتر باشه مثلا دبیرستانی یا کنکوری باشه یا دیگه دانشجو باشه اونم سال های اول دانشگاه اما الان دیدم همه چیز خلاف اون چیزی هست که فکرشو میکردم
            باور میکنید الان خیلی راغب شدم که هر دو دوست عزیز( آقا محمد حسین و جناب آباد) رو از نزدیک حتی ببینم و باهاتون آشنا بشم.
            آخه یهو کلا همه چیز جابجا شد و اون چیزی که فک میکردم نشد:D
            @};-@};-@};-@};-@};-
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              رضا جان الان خیلی زود است برای شما که این حرف را می زنی... (هنوز یک سال هم نشده) معمولا بعد از 3.5 تا 5 سال همچین احساسی به وجود می آید که البته در بسیاری از موارد برطرف می شود... ان شاء الله در دل شما هم نسبت به همسرتان مهر بیشتری ایجاد شود این مسائل را خود به خود از بین ببرد...
              =========
              اما در مورد انتخاب...
              مشکل من هم همین است رضا جان... دنبال یک نفر می گردم که هم به دلم بنشیند و هم بتوانم در بلند مدت از در کنار او بودن لذت ببرم... /:.wubsmiley.:/ (بورسی شد!! کوتاه مدت، بلند مدت) هم مادر بچه هایم شود هم آبرویم را داشته باشد و هم...
              بگذار الیوتی اش کنم! :-B:-B:-B/:.coolsmiley02:./
              دنبال یک نفر هستم که یک پنج موجی خوب با او داشته باشم...
              ?@_@?
              * هم زمان آشنایی و لاو ترکاندن و نامزد بازی (موج 1) که از نگر ظاهری به دلم بنشیند...
              * هم زمان بی پولی و احتمالا بی مسکنی و بچه دار شدن و درگیری ها و تنش های اول زندگی (موج 2) به جای اینکه مقابلم باشد پشت هم باشیم.
              * هم زمان میان سالی و آرامش و راحتی (موج 3) از در کنار او بودن احساس آرامش و لذت کنم. بتوانم جلوی دو نفر درش بیاورم... بچه هایمان را خوب تربیت کند... درون خانه ام را خوب مدیریت کند... با مهرش کانون خانوادگی مان را گرم نگه دارد...
              * هم زمانی که کاملا آب ها از آسیاب افتاد و دیگر همه چیز کامل شد (موج 4) مسائل آن زمان را با او نداشته باشم. (تازگی ها زیاد می بینم زنان و مردان میان سال بلکه پیری را که تازه به فکر طلاق افتاده اند... :( بیشرشان زنانی هستند که به خاطر به هم نخوردن زندگی فرزندانشان خودشان را و احساساتشان را تا آن زمان زنده به گور کرده بودند...)
              * هم زمان پیری... (موج 5)

حالا من تو همان قدم اول یعنی «ظاهر» مشکل دارم و از کسی خوشم نمی آید... :( چه برسد به اینکه بخواهم بروم در مورد خانواده و فرهنگش و اخلاقش و ... بررسی کنم.
              اصلا حالم گرفته است... دوست هم ندارم سراغ کسی بروم که به دلم نمی چسبد...
              از آن طرف مشکل پول و مسکن و خودرو و خرج مراسم ازدواج و ... هم هست... #:-S این حالت بلاتکلیفی در بورس و کار هم که... دیگر می شود نور علی نور. (به عبارت بهتر: قوز بالای قوز!)
              آقا محمد حسین عزیز من هم دنبال یکی میگشتم که به دلم بشینه و با معیارهای من حداقل جوری باشه که بگم این خانم رو من خودم رو معیارهایی که داشتم انتخاب کردم اما بعضی مواقع(مثل من) یه چیزهایی مثل خانواده، محیط زندگی، فرهنگ محیط یه جوری روی آدم تاثیر میذاره که متوجه نمیشی این انتخابت تحت تاثیر اون ها بوده و بعدها خود آدم بعدها تعجب میکنه که چرا من این انتخاب رو کردم؟؟؟ من که یه چیز دیگه میخواستم چرا اینجوری شد و....
              برای همین هم هست که میگم من اشتباه کردم. کاش قبلش خیلی بیشتر مشورت میگرفتم از این از اون و از ....
              برای همین هم میگم با روانشناس صحبت کنید که کمک کنه چی به نفع آدم هست و کی رو انتخاب کنه؟

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

تو تلگرام دو تا کانال دارم که فک میکنم خوب باشن
                بهتون پیشنهاد میدم یه نگاهی بهشون بندازید پیشنهاد های بدی نمیدن
                یکی تحلیل های متین هست و اون یکی کم ریسک- علی زارعی(sahamkamrisk@) هست
                این دوتا کانال بد نیست

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                  آقا محمد حسین عزیز من هم دنبال یکی میگشتم که به دلم بشینه و با معیارهای من حداقل جوری باشه که بگم این خانم رو من خودم رو معیارهایی که داشتم انتخاب کردم اما بعضی مواقع(مثل من) یه چیزهایی مثل خانواده، محیط زندگی، فرهنگ محیط یه جوری روی آدم تاثیر میذاره که متوجه نمیشی این انتخابت تحت تاثیر اون ها بوده و بعدها خود آدم بعدها تعجب میکنه که چرا من این انتخاب رو کردم؟؟؟ من که یه چیز دیگه میخواستم چرا اینجوری شد و....
                  برای همین هم هست که میگم من اشتباه کردم. کاش قبلش خیلی بیشتر مشورت میگرفتم از این از اون و از ....
                  برای همین هم میگم با روانشناس صحبت کنید که کمک کنه چی به نفع آدم هست و کی رو انتخاب کنه؟
                  مشاوره را من گذاشته ام برای زمانی که یکی ار پیدا کردم... آن موقع، (البته پیش از اینکه به هم وابسته شویم) با هم برویم پیش روانشناس که بگوید به هم می خوریم یا نه؟

البته من یک عادتی که دارم این است که موقع پیاده روی توی گوشم هندزفری می گذارم و یک چیزی گوش می دهم... معمولا درس های اخلاق و مطالب عرفانی و دینی گوش می دهم ولی یک چند باری هم مطالب روانشناسی (به خصوص دوره های ازدواج دکتر شاهین فرهنگ @};- ) را گوش داده ام...

گمان کنم همان کافی باشد...

می دانید چیست؟؟؟

این فقط دختر ها نیستند که انتخاب محدود دارند... (چون باید بنشینند یکی بیاید خواستگاری شان...)
                  ما هم انتخاب هایمان محدود است...
                  من به شخصه چند نفر را می توانم ببینم؟ تا حالا چند نفر را به من معرفی کرده اند؟ (گمان کنم 16 - 17 نفر) از اینهایی که دیده ام و به من معرفی کرده اند چند تا به دلم می نشیند؟ چند تا هستند که حالا 70 درصد که نه، ولی تنها بتوانند 40 درصد چیزهایی که من می خواهم را داشته باشند؟ از اینها چند تا من می توانم بروم خواستگاری؟ که یک تحقیقی هم از خانواده شان داشته باشم (هر چند ظاهری)

(البته یک عزیزی می گفت زن ها همه شان یکی هستند! همه شان با یک شاخه گل چیز می شوند (خر می شوند!) همه شان حسود هستند همه شان مهربانند و ...)

حالا... در کل منظورم این است که انتخاب های ما محدود است. این نشد آن، آن نشد این. ولی در کل انتخاب محدود است. (از این سایت های همسریابی هم که الحمد لله در کشور نیست! :( دیگر آن را نمی دانم برای چه نمی گذارند؟ :-/ غیر شرعی است؟؟؟)

حالا ما هم مجبور هستیم با این انتخاب محدود راه بیاییم... بدون زن که نمی شود ماند... (حالا بقیه را نمی دانم ولی من اهل خانم بازی که نیستم، (و البته اعتقاد دارم کسی که اهلش باشد ضربه اش را می خورد!)، از آن طرف بدون نیازهای عاطفی و زناشویی هم که نمی شود زندگی کرد) پس آدم مجبور هست در میان همین انتخاب های محدود انتخاب کند... :( و باقی ماجرا را با سازش و تدبیر و سیاست های درست و ... بسازد...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

مشاوره را من گذاشته ام برای زمانی که یکی ار پیدا کردم... آن موقع، (البته پیش از اینکه به هم وابسته شویم) با هم برویم پیش روانشناس که بگوید به هم می خوریم یا نه؟

البته من یک عادتی که دارم این است که موقع پیاده روی توی گوشم هندزفری می گذارم و یک چیزی گوش می دهم... معمولا درس های اخلاق و مطالب عرفانی و دینی گوش می دهم ولی یک چند باری هم مطالب روانشناسی (به خصوص دوره های ازدواج دکتر شاهین فرهنگ @};- ) را گوش داده ام...

گمان کنم همان کافی باشد...

می دانید چیست؟؟؟

این فقط دختر ها نیستند که انتخاب محدود دارند... (چون باید بنشینند یکی بیاید خواستگاری شان...)
                    ما هم انتخاب هایمان محدود است...
                    من به شخصه چند نفر را می توانم ببینم؟ تا حالا چند نفر را به من معرفی کرده اند؟ (گمان کنم 16 - 17 نفر) از اینهایی که دیده ام و به من معرفی کرده اند چند تا به دلم می نشیند؟ چند تا هستند که حالا 70 درصد که نه، ولی تنها بتوانند 40 درصد چیزهایی که من می خواهم را داشته باشند؟ از اینها چند تا من می توانم بروم خواستگاری؟ که یک تحقیقی هم از خانواده شان داشته باشم (هر چند ظاهری)

(البته یک عزیزی می گفت زن ها همه شان یکی هستند! همه شان با یک شاخه گل چیز می شوند (خر می شوند!) همه شان حسود هستند همه شان مهربانند و ...)

حالا... در کل منظورم این است که انتخاب های ما محدود است. این نشد آن، آن نشد این. ولی در کل انتخاب محدود است. (از این سایت های همسریابی هم که الحمد لله در کشور نیست! :( دیگر آن را نمی دانم برای چه نمی گذارند؟ :-/ غیر شرعی است؟؟؟)

حالا ما هم مجبور هستیم با این انتخاب محدود راه بیاییم... بدون زن که نمی شود ماند... (حالا بقیه را نمی دانم ولی من اهل خانم بازی که نیستم، (و البته اعتقاد دارم کسی که اهلش باشد ضربه اش را می خورد!)، از آن طرف بدون نیازهای عاطفی و زناشویی هم که نمی شود زندگی کرد) پس آدم مجبور هست در میان همین انتخاب های محدود انتخاب کند... :( و باقی ماجرا را با سازش و تدبیر و سیاست های درست و ... بسازد...
                    منظورم از ربط روانشناسی و انتخاب های محدود این بود که حالا من از دیدگاه روانشناسی بیایم بررسی کنم که من یک آدم سلطه گر هستم و باید به دنبال یک آدم سلطه پذیر باشم که با هم کنار بیاییم... یا من یک آدم درون گرا هستم و باید از آن طرف دنبال یک آدم درون گرا باشم تا به هم بخوریم...
                    خوب...
                    حالا من مگر چند نفر را می شناسم که بیایم ببینم از میان آنها چند نفر سلطه پذیر ِ درون گرای جنبشی ِ سمعی ِ فلان ِ بهمان است؟؟؟ چند نفر به تور ِ من می خورند؟ که ظاهرشان به من می خورد (قد و هیکل) که قیافه شان را بپسندم که بعد بیایم ببینم از نگر ِ روانشناسی به هم می خوریم؟؟؟ نمی خوریم؟؟؟

این است که حالا ظاهر را یک جور درست کنم باقی مطالب هم یک جورهایی طرف نصفه نیمه داشته باشد... باقی اش را یا کوتاه می آیم... یا اینکه یک جور درستش می کنم... یا اینکه آخر سر یک خاکی بر سرم می ریزم...

مشکل من بیشتر موج 1 است!
                    یک بنده خدایی یک حرفی می زد:
                    می گفت با یک نفر ازدواج کن که پس فردا دعوایتان شد با خودتان بگویید لا اقل خدا را شکر قیافه دارد. :d /:.yead.:/

================

شب بخیر
                    یا علی
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/12, 01:02.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

اما در مورد انتخاب...
                      مشکل من هم همین است رضا جان... دنبال یک نفر می گردم که هم به دلم بنشیند و هم بتوانم در بلند مدت از در کنار او بودن لذت ببرم... /:.wubsmiley.:/ (بورسی شد!! کوتاه مدت، بلند مدت) هم مادر بچه هایم شود هم آبرویم را داشته باشد و هم...
                      بگذار الیوتی اش کنم! :-B:-B:-B/:.coolsmiley02:./
                      دنبال یک نفر هستم که یک پنج موجی خوب با او داشته باشم...
                      ?@_@?
                      * هم زمان آشنایی و لاو ترکاندن و نامزد بازی (موج 1) که از نگر ظاهری به دلم بنشیند...
                      * هم زمان بی پولی و احتمالا بی مسکنی و بچه دار شدن و درگیری ها و تنش های اول زندگی (موج 2) به جای اینکه مقابلم باشد پشت هم باشیم.
                      * هم زمان میان سالی و آرامش و راحتی (موج 3) از در کنار او بودن احساس آرامش و لذت کنم. بتوانم جلوی دو نفر درش بیاورم... بچه هایمان را خوب تربیت کند... درون خانه ام را خوب مدیریت کند... با مهرش کانون خانوادگی مان را گرم نگه دارد...
                      * هم زمانی که کاملا آب ها از آسیاب افتاد و دیگر همه چیز کامل شد (موج 4) مسائل آن زمان را با او نداشته باشم. (تازگی ها زیاد می بینم زنان و مردان میان سال بلکه پیری را که تازه به فکر طلاق افتاده اند... :( بیشرشان زنانی هستند که به خاطر به هم نخوردن زندگی فرزندانشان خودشان را و احساساتشان را تا آن زمان زنده به گور کرده بودند...)
                      * هم زمان پیری... (موج 5)

حالا من تو همان قدم اول یعنی «ظاهر» مشکل دارم و از کسی خوشم نمی آید... :( چه برسد به اینکه بخواهم بروم در مورد خانواده و فرهنگش و اخلاقش و ... بررسی کنم.
                      اصلا حالم گرفته است... دوست هم ندارم سراغ کسی بروم که به دلم نمی چسبد...
                      از آن طرف مشکل پول و مسکن و خودرو و خرج مراسم ازدواج و ... هم هست... #:-S این حالت بلاتکلیفی در بورس و کار هم که... دیگر می شود نور علی نور. (به عبارت بهتر: قوز بالای قوز!)
                      درود
                      محمد حسین جان توی این زمینه تنها نیستی :D... منم مثل خودت یکی از دغدغه های فکریم همین موضوعه ... یه شرایط و زمان ویژه ای هست زمان ازدواج که اتفاقا هم فکری و مشورت با دوستان و البته مشاور رو میطلبه ..
                      منم مثل خودت تو موج یکم ولی موجیه که لا مصب تکون نمیخوره .. یعنی دلم با این موج راه نمیاد.. موج سختیه:D
                      جالبه فکر میکردم کم سن و سال تر باشید ولی دقیقا هم سنیم با هم ;)

شب بخیر همگی در پاسی از شب :!!(*)
                      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                        درود
                        محمد حسین جان توی این زمینه تنها نیستی :D... منم مثل خودت یکی از دغدغه های فکریم همین موضوعه ... یه شرایط و زمان ویژه ای هست زمان ازدواج که اتفاقا هم فکری و مشورت با دوستان و البته مشاور رو میطلبه ..
                        منم مثل خودت تو موج یکم ولی موجیه که لا مصب تکون نمیخوره .. یعنی دلم با این موج راه نمیاد.. موج سختیه:D
                        جالبه فکر میکردم کم سن و سال تر باشید ولی دقیقا هم سنیم با هم ;)

شب بخیر همگی در پاسی از شب :!!(*)
                        سلام. @};-
                        دم ِ صحر ِ شما هم بخیر! (البته شما نیستی که... ولی گفتم شاید یک وقت کلاس داشته باشد.)
                        عجب! :d
                        اصلا انگار مسئله ی جهانی شده! :d
                        می گویم این کارگاه را کلا رها کنیم برویم یک کارگاه ازدواج بزنیم! :d
                        از برخی از بانوان محترم هم دعوت کنیم حضور به هم رسانند... :"> حالا همچین مجازی نبود هم اشکال ندارد... /:.rolleyessmileyani دست آخر در آن کارگاه همچین تمرین هم کردیم زیاد جای دوری نمی رود... >:)>:)>:)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                          ستاره دار(1)
                          • May 2012
                          • 481

منظورم از ربط روانشناسی و انتخاب های محدود این بود که حالا من از دیدگاه روانشناسی بیایم بررسی کنم که من یک آدم سلطه گر هستم و باید به دنبال یک آدم سلطه پذیر باشم که با هم کنار بیاییم... یا من یک آدم درون گرا هستم و باید از آن طرف دنبال یک آدم درون گرا باشم تا به هم بخوریم...
                          خوب...
                          حالا من مگر چند نفر را می شناسم که بیایم ببینم از میان آنها چند نفر سلطه پذیر ِ درون گرای جنبشی ِ سمعی ِ فلان ِ بهمان است؟؟؟ چند نفر به تور ِ من می خورند؟ که ظاهرشان به من می خورد (قد و هیکل) که قیافه شان را بپسندم که بعد بیایم ببینم از نگر ِ روانشناسی به هم می خوریم؟؟؟ نمی خوریم؟؟؟

این است که حالا ظاهر را یک جور درست کنم باقی مطالب هم یک جورهایی طرف نصفه نیمه داشته باشد... باقی اش را یا کوتاه می آیم... یا اینکه یک جور درستش می کنم... یا اینکه آخر سر یک خاکی بر سرم می ریزم...

مشکل من بیشتر موج 1 است!
                          یک بنده خدایی یک حرفی می زد:
                          می گفت با یک نفر ازدواج کن که پس فردا دعوایتان شد با خودتان بگویید لا اقل خدا را شکر قیافه دارد. :d /:.yead.:/

================

شب بخیر
                          یا علی
                          صبح بخیر چه انرژی دارین بخدا که ساعت 4 بیدارین
                          ما هم یه بنده خدایی دارین می گفت با کسی ازدواج کن اگه باهاش دعوا کردی صبح با هات آشتی کنه /:.Heart.:/

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام
                            من که اصلا نخوابیدم...
                            ولی اینجا در سایت دیده ام که یک سری از دوستان اصلا شب کار هستند! مثل مهران مدیری.... من هم که ماشاء الله ساعات خوابم چرخشی است! /:.wacsmiley.:/ مانند دوران مدرسه که یک هفته صبحی بودیم یک هفته بعد از ظهری!
                            می خواستم امروز صبح دو تا مجمع بروم (یکی خگستر و یکی هم لازما) ولی انرژی ام نکشید خود به خود رفتم تو رخته خواب...
                            عجب خواب های قشنگی هم داشتم می دیدم... /:.wubsmiley.:/ ولی یهو وسطش (همین الان) از کارگزاری تماس گرفتند که فلان سفارشت نمی شود برو لغوش کن... :( :( :((

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                            ما هم یه بنده خدایی دارین می گفت با کسی ازدواج کن اگه باهاش دعوا کردی صبح با هات آشتی کنه /:.Heart.:/

این که دیگر می شود ایده آل!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سدور منفی دو درصد.
                              منظورم چیست؟
                              نه. نمی خواهم دیدی گفتم از خودم در کنم...
                              منظورم این است که من می خواستم صبح به صف خرید احتمالی بفروشم. ولی صف نشد. الان اگر صف خریدش کنند دیگر به احتمال قوی من نمی فروشم! چرا؟ (چرایش را بعدا عرض می کنم.)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                                ستاره دار(1)
                                • May 2012
                                • 481

/:.wubsmiley.:/
                                سلام
                                من که اصلا نخوابیدم...
                                ولی اینجا در سایت دیده ام که یک سری از دوستان اصلا شب کار هستند! مثل مهران مدیری.... من هم که ماشاء الله ساعات خوابم چرخشی است! /:.wacsmiley.:/ مانند دوران مدرسه که یک هفته صبحی بودیم یک هفته بعد از ظهری!
                                می خواستم امروز صبح دو تا مجمع بروم (یکی خگستر و یکی هم لازما) ولی انرژی ام نکشید خود به خود رفتم تو رخته خواب...
                                عجب خواب های قشنگی هم داشتم می دیدم... /:.wubsmiley.:/ ولی یهو وسطش (همین الان) از کارگزاری تماس گرفتند که فلان سفارشت نمی شود برو لغوش کن... :( :( :((

این که دیگر می شود ایده آل!

سلام صبح دل انگیزت بخیر
                                خدا هر چی بخواد همونه

نظر

در حال کار...
                                X