کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سدور منفی دو درصد.
    منظورم چیست؟
    نه. نمی خواهم دیدی گفتم از خودم در کنم...
    منظورم این است که من می خواستم صبح به صف خرید احتمالی بفروشم. ولی صف نشد. الان اگر صف خریدش کنند دیگر به احتمال قوی من نمی فروشم! چرا؟ (چرایش را بعدا عرض می کنم.)
    شفارس را خارج شدم البته احتمالا بالا رود.

سدور را در حدود 110 تومان اوردر خرید دارم البته 10 هزار تاش خرید شد . مابقی را صبر می کنیم
    پلاسک هم در حدود 95 به پایین اوردر خرید دارم هنوز خرید نشد.

و اما ازدواج : من در 21 سالگی ازدواج کردم 3 فرزند دارم و 2 نوه . نتیجه گیری نکنید که خیلی پیرم شدم .
    می بینید که زود ازدواج کرده ام.

نتیجه : اگر محمد حسین هم در 21 سالگی ازدواج می کرد حالا می توانست 2 فرزند داشته باشه .
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

رضا جان الان خیلی زود است برای شما که این حرف را می زنی... (هنوز یک سال هم نشده) معمولا بعد از 3.5 تا 5 سال همچین احساسی به وجود می آید که البته در بسیاری از موارد برطرف می شود... ان شاء الله در دل شما هم نسبت به همسرتان مهر بیشتری ایجاد شود این مسائل را خود به خود از بین ببرد...
      =========
      اما در مورد انتخاب...
      مشکل من هم همین است رضا جان... دنبال یک نفر می گردم که هم به دلم بنشیند و هم بتوانم در بلند مدت از در کنار او بودن لذت ببرم... /:.wubsmiley.:/ (بورسی شد!! کوتاه مدت، بلند مدت) هم مادر بچه هایم شود هم آبرویم را داشته باشد و هم...
      بگذار الیوتی اش کنم! :-B:-B:-B/:.coolsmiley02:./
      دنبال یک نفر هستم که یک پنج موجی خوب با او داشته باشم...
      ?@_@?
      * هم زمان آشنایی و لاو ترکاندن و نامزد بازی (موج 1) که از نگر ظاهری به دلم بنشیند...
      * هم زمان بی پولی و احتمالا بی مسکنی و بچه دار شدن و درگیری ها و تنش های اول زندگی (موج 2) به جای اینکه مقابلم باشد پشت هم باشیم.
      * هم زمان میان سالی و آرامش و راحتی (موج 3) از در کنار او بودن احساس آرامش و لذت کنم. بتوانم جلوی دو نفر درش بیاورم... بچه هایمان را خوب تربیت کند... درون خانه ام را خوب مدیریت کند... با مهرش کانون خانوادگی مان را گرم نگه دارد...
      * هم زمانی که کاملا آب ها از آسیاب افتاد و دیگر همه چیز کامل شد (موج 4) مسائل آن زمان را با او نداشته باشم. (تازگی ها زیاد می بینم زنان و مردان میان سال بلکه پیری را که تازه به فکر طلاق افتاده اند... :( بیشرشان زنانی هستند که به خاطر به هم نخوردن زندگی فرزندانشان خودشان را و احساساتشان را تا آن زمان زنده به گور کرده بودند...)
      * هم زمان پیری... (موج 5)

حالا من تو همان قدم اول یعنی «ظاهر» مشکل دارم و از کسی خوشم نمی آید... :( چه برسد به اینکه بخواهم بروم در مورد خانواده و فرهنگش و اخلاقش و ... بررسی کنم.
      اصلا حالم گرفته است... دوست هم ندارم سراغ کسی بروم که به دلم نمی چسبد...
      از آن طرف مشکل پول و مسکن و خودرو و خرج مراسم ازدواج و ... هم هست... #:-S این حالت بلاتکلیفی در بورس و کار هم که... دیگر می شود نور علی نور. (به عبارت بهتر: قوز بالای قوز!)
      اولا سلام
      بعدش بحث ازدواج شد خواستم بگم خیلی هم خوب است البته تماما بستگی به طرف مقابلتان دارد من که شکر خدا راضیم با این 4 سال از محمد حسین و 2 سال از اون دوست عزیزمون کوچکتر هستم ولی خب سال 90 ازدواج کردم و الان یه دختر 3 ساله هم دارم شکر خدا زندگی خوب و خوشی هم 3 نفری کنار هم داریم و تمام خستگی و فشار کار روزانه و دلخستگی بورسی با کنار خانم و دختر بودن به فراموشی سپرده میشه و خیال آسوده و راحت میشه
      همسر خوب گلی از گلهای بهشت است
      @};-@};-@};-
      یادم میاد تو سال 93 که کلی تو ضرر بودم و شبا خواب نداشتم خانومم پا به پای من بود حتی میگفت خرج هامون رو کمتر کنیم تا این بدهی ها صاف بشوند و بنده خدا همیشه حامی و یار و یاور من بوده
      پس بشتاب محمد حسین تا گرد پیری بر چهره ات ننشسته و تا جوان هستی آستین هال رو بالا بزنما هم بیایم شیرینی بخوریم :.thumbsupsmileyanim/:.wubsmiley.:/
      آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2017/07/12, 12:07.
      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

منظورم از ربط روانشناسی و انتخاب های محدود این بود که حالا من از دیدگاه روانشناسی بیایم بررسی کنم که من یک آدم سلطه گر هستم و باید به دنبال یک آدم سلطه پذیر باشم که با هم کنار بیاییم... یا من یک آدم درون گرا هستم و باید از آن طرف دنبال یک آدم درون گرا باشم تا به هم بخوریم...
        خوب...
        حالا من مگر چند نفر را می شناسم که بیایم ببینم از میان آنها چند نفر سلطه پذیر ِ درون گرای جنبشی ِ سمعی ِ فلان ِ بهمان است؟؟؟ چند نفر به تور ِ من می خورند؟ که ظاهرشان به من می خورد (قد و هیکل) که قیافه شان را بپسندم که بعد بیایم ببینم از نگر ِ روانشناسی به هم می خوریم؟؟؟ نمی خوریم؟؟؟

این است که حالا ظاهر را یک جور درست کنم باقی مطالب هم یک جورهایی طرف نصفه نیمه داشته باشد... باقی اش را یا کوتاه می آیم... یا اینکه یک جور درستش می کنم... یا اینکه آخر سر یک خاکی بر سرم می ریزم...

مشکل من بیشتر موج 1 است!
        یک بنده خدایی یک حرفی می زد:
        می گفت با یک نفر ازدواج کن که پس فردا دعوایتان شد با خودتان بگویید لا اقل خدا را شکر قیافه دارد. :d
        /:.yead.:/

================

شب بخیر
        یا علی
        اینو واقعا راست میگه.اگه هر کاری میکنی حتما دنبال این یکی حتما باش

نظر

• gholamk
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 520

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
          اولا سلام
          بعدش بحث ازدواج شد خواستم بگم خیلی هم خوب است البته تماما بستگی به طرف مقابلتان دارد من که شکر خدا راضیم با این 4 سال از محمد حسین و 2 سال از اون دوست عزیزمون کوچکتر هستم ولی خب سال 90 ازدواج کردم و الان یه دختر 3 ساله هم دارم شکر خدا زندگی خوب و خوشی هم 3 نفری کنار هم داریم و تمام خستگی و فشار کار روزانه و دلخستگی بورسی با کنار خانم و دختر بودن به فراموشی سپرده میشه و خیال آسوده و راحت میشه
          همسر خوب گلی از گلهای بهشت است
          یادم میاد تو سال 93 که کلی تو ضرر بودم و شبا خواب نداشتم خانومم پا به پای من بود حتی میگفت خرج هامون رو کمتر کنیم تا این بدهی ها صاف بشوند و بنده خدا همیشه حامی و یار و یاور من بوده
          پس بشتاب محمد حسین تا گرد پیری بر چهره ات ننشسته و تا جوان هستی آستین هال رو بالا بزنما هم بیایم شیرینی بخوریم :.thumbsupsmileyanim/:.wubsmiley.:/
          خب خدا رو شکر که شما از ازدواجتون راضی هستی چون واقعا زنی که مثل خانم شما باشه خیلی کم هست. وقتی گفتم اکثرا ناراضی هستند به همین خاطر هست.جناب iligal باور کنید خیلی از دخترها مثل خانم شما نیستند. پس قدر خانمتون رو بدونید چون خیلی های دیگه اگه جای خانم شما بودند چنان کاری با اعصاب شما میکردن که کلا از زندگی و ازدواج سیر می شدید.منو نگاه کنیدا همش دارم نصیحت میکنم حالا از نصیحت دیگران اینقدر بدم میاد که نگو همش میگم فقط کارشون نصیحت کردنه:D
          آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2017/07/12, 10:25.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام و وقت به خیر؛

این قند مرودشت انگار نمی خواهد سهام جایزه اش را آزاد کند... گمان کنم یک سال شد... اعصاب من را دارد خرد می کند... گمان کنم می خواهند جو بازار روی این نماد که نزولی شد بعد آزادش کنند...
            :(

خدا را شکر امسال از این قندی ها یک مقدار حال گرفتیم... (البته در جاهای دیگر این حال ازمان گرفته شده و می شود... ولی باز جای شکر دارد.)

خدا کند از این سیمانی ها هم بتوانیم یک حالی بگیریم....
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

امروز دوباره نتوانستم بروم مجمع (ساعت 15 تاید واتر خاورمیانه که خیلی دوست داشتم بروم) و باز خواب ماندم و باز دوباره کارگزاری زنگ زد بیدارم کرد! خیلی حیف شد... مجمع خوبی می توانست باشد... از آدم های حتاید و حبندر و حسینا و حتی حاریا و کلا حمل و نقلی های آبی خوشم می آید... در این مجمع هم می توانستم اطلاعات خوبی در مورد خبندر و آن تصمیم گیری در مورد افزایش سرمایه ای که داشت و قرار بود حتاید برایش انجام دهد کسب کنم... همچنین در مورد فروش حتاید توسط وکوثر... اصلا در مورد خود وکوثر و ادغامش با موسسه ثامن و و و
              البته دوستان حتما رفتن... ببینم تلگرامی جوابم را می دهند؟ هر چند... در اینترنت هم دیده ام پر است... خیلی از چیزها را در اینترنت می گذارند... ولی اینکه آدم خودش پا شود برود آنجا ببیند چه به چه است فرق می کند... (مانند همین دانش ضمنی ای است که اینجا در موردش چندین بار صحبت کرده ایم... خیلی چیزها هست که آدم با نگاه متوجه می شود... اگر بخواهم این ضمنیات را بیان کنم باید عرض کنم... مثلا اینکه می بینی فلان نماینده ی کارگزاری هم آنجا است! خوب شاخک های آدم تیز می شود! یا مثلا ببینی جو مجمع عالی است و همه خوشحال اند... یا مثلا ببینی فلان سفته باز خودش یا دور و اطرافیانش آنجا هستند... یا ببینی آنجا یک نفر رفته پیش نماینده ی سهامدار اصلی و دارد سوال های خاصی از او می پرسد... اینها یک چیزهایی در ناخودآگاه آدم ثبت می کند که بعدا در بررسی نموداری خیلی به کمک آدم می آید... یا مثلا اینکه ببینی در یک شرکتی که قیمتش ذلیل شده سهامداران همچنان امیدوار به آینده هستند؟ یا اینکه خسته شده اند و یک سری رفته اند فروخته اند...)
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

زراعت
                ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

کانه فلزی
                  ======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سایر معادن
                    =====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

محصولات چوبی
                      =======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

فراورده های نفتی
                        ========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

لاستیک
                          =====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

فلزات اساسی
                            =======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

ماشین آلات
                              ======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

دستگاه های برقی
                                =========

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X