کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rasam
    ستاره دار(1)
    • May 2012
    • 481

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    دیروز هم چند تا حرف منطقی زد که من هم رد نکردم...
    گفت هر چیزی یک زمانی دارد...

پرسید الان به من دوچرخه بدهند خوشحال می شوم؟؟؟؟
    (نه!)

دوچرخه زمانی حال می داد که من نوجوان بودم... (انصافا چه حالی هم داد... من در همین 13-14 سالگی دوچرخه گرفتم و یک دنیا با آن حال کردم...)

زن گرفتن هم همین است...
    من الان حوصله نامزد بازی و ازدواج و عاشقی و از این جور حرف ها دارم... (من شصت و چهاری هستم) ولی یک سال دیگر دو سال دیگر سه سال دیگر معلوم نیست همین قدر حال داشته باشم...

سلام اولی رو درس اومدی ولی در مورد دومی بیشتر فکر کن
    /:.Heart.:/:.thumbsupsmileyanimهر چی سن بیشتر بهتر
    من که تو بحث شما نبودم یکی نیس بگه تو چه کاره ای سر پیاز نه پیازی
    ولی خوب اردواج هوبه که پریدم وسط/:.yead.://:.wubsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

آهان...
      اصلا می خواستم یک چیز دیگر بگویم... اصلا اصل حرف این بود که نکته ی بالا در شاخص قدرت نسبی تایید نمی شود...
      چرا؟
      چون این شاخص قدرت نسبی این قدر باحال است که برخی موارد اصلا پیش فاز کار می کند و خودش خود به خود پیشبینی می کند!!!
      همان تصویر بالا را نگاه کنید منظورم را متوجه می شوید.

همان طور که گفتم این نشانگر یک مقدار چموش است و به یک مرد می خواهد که با حوصله و با قدرت بنشیند و رامش کند...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
        سلام اولی رو درس اومدی ولی در مورد دومی بیشتر فکر کن
        /:.Heart.:/:.thumbsupsmileyanimهر چی سن بیشتر بهتر
        من که تو بحث شما نبودم یکی نیس بگه تو چه کاره ای سر پیاز نه پیازی
        ولی خوب اردواج هوبه که پریدم وسط/:.yead.://:.wubsmiley.:/
        سلام @};-
        اولی؟ دومی؟
        یعنی مثال در مورد دوچرخه درست است؟ در مورد زن اشتباه؟

شما وضعیتت چطور است؟ نظرت چیست؟
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در گروه سیمانی خیلی ها هستند که هنوز هیچ رشدی نکرده اند... هنوز زمان برای خرید از دست نرفته.
          سپاها هنوز هیچ رشدی نکرده..
          ساراب نیز.
          و نیز
          سبزوا
          سشرق!
          سصوفی!
          سقاین (خوب است ولی فوق العاده کم حجم است و مثل تله می تواند عمل کند! سنیر هم مانند این است ولی سقاین بهتر است. سهرمز هم همین طور.)
          سکرد! (مخصوصا به دید بلــــــند مدت)
          سکرما

سفارس و ستران و سیدکو هم که هلدینگ هستند و گفتیم عالی بودند و هستند ولی چون سرمایه گذاری هستند باید الان اینها را بی خیال شویم... بعدا ان شاء الله نوبت اینها هم می رسد...
          (سباقر و سجام منفی 10 فردا خوب است... سغرب با اینکه افت نداشته و همین جور رشد داشته باز در کوتاه مدت بد نیست. از سین ها بانک سامان اگر فردا منفی خوبی بدهند خوب است.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

شلیا دارد خوب منفی می خورد...
            به 10000 ریال که برسد بررسی می کنیم برای خرید.
            فاهواز هم الان در قیمت 400 ریال گمان کنم دارد مناسب می شود... لکما هم شاید. کلا یک سری از این نمادها بودند که خوب رشد کردند و خوب افت کردند و شاید دوباره خوب رشد کنند... در خاطر بسپاریم برای بعد...
            (فعلا که هر چه داشتیم دادیم سیمان خریدیم... باز هم می خواهیم بخریم...)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خگستر هم خیلی مستعد رشد است ولی هنوز آن چه باید نشان دهد را نشان نداده.
              اگر کسی می خواهد بخرد بد نیست با آستانه زیان همین جاها خرید کند. (آستانه زیانش را هم خیلی مراعات کند.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

آقا محمد حسین من متاهل هستم که کاش نبودم
                من سال 94 عقد کردم و پارسال اول مهر ازدواج کردم.اما االان میبینم اشتباه کردم یعنی طرفم رو اشتباه انتخاب کردم حالا موندم چکار کنم.
                شما 64 هستی و من 66ایی:.thumbsupsmileyanim
                یه چیز رو بگم ها؛ باور کنید با هر کسی ازدواج کنید اولاش همش درگیری رو دارید پس لطفا شریک زندگیتون رو جوری انتخاب کنید که بعدها همش آرزو نکیند کاش برمیگشتم به اولین روزی که رفتم خواستگاری و....
                شما به فکر این هستید که اختلاف سنیتون با بچتون زیاد نشه اما به این فکر کنید که خدای ناکرده طرفتون خوب از آب درنیاد اونوقت مثل من به فکر این هستید که اصلا بچه دار نشید و یه جوری تمومش کنید.
                پس به عنوان یک برادر کوچکتر البته اگه قابل بدونید( من که برادر ندارم که حداقل تو این مورد(ازدواج)کمکم کنه و راهنماییم کنه) بهتون میگم خواهش میکنم موقع انتخاب شریک زندگی واقعا دقت کنید. حتی یکی بعد از ازدواج بهم پیشنهاد کرد که البته دیگه دیر شده بود که حتما برای شناخت بیشتر خودتون و اینکه چه شخصیتی دارید و چه شخصیت هایی میتونه باهاتون جور بشه حتما حتما حتما حتما پیش یه روانشناس برید و باهاش صحبت کنید و بگید که میخوام ازدواج کنم چکار کنم؟ دنبال چه شخصیتی ، دنبال چه جور خانواده ای، دنبال چه جور دختری و دنبال....... باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. باور کنید خیلی خیلی بهتون کمک میکنه.

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

اینجا کارگاه بورسی هست و من رو ببینید تو این کارگاه بورسی در مورد ازدواج دارم صحبت میکنم
                  /:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.:/

نظر

• rasam
                    ستاره دار(1)
                    • May 2012
                    • 481

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام @};-
                    اولی؟ دومی؟
                    یعنی مثال در مورد دوچرخه درست است؟ در مورد زن اشتباه؟

شما وضعیتت چطور است؟ نظرت چیست؟
                    این چیزا سر دراز دارد استاد به دریا رفته می داند مصیبت های طوفان را
                    ما یه عمر طول می کشه بازم خودمونو نمی شناسیم چه برسه یکی دیگه
                    اینم از قدرت خداست که با یه یه نگاه جذب می شیم و احساس می کنیم سال هاست می شناسیمش و همه جی مون رو به پاش می ریزیم/:.Heart.:/

نظر

• gholamk
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 520

حالا بگذارید یک مطلب بورسی هم بزنم

خب ببینید اینجا هم اندیکاتور قرمز رنگ هشدار خروج داده و هم اندیکاتور سفید رنگ و حجم هم به شدت زیاد شد، پس من طبق روش معاملاتیم فردا اول وقت یعنی بین 9 تا 9:30 از مداران خارج میشم هر چند قبلا از مداران خارج شدم.
                      این همون یکی از شماره هایی بود که میگفتم هر چی داشته باشم و از قبل احیانا نگه داشتم و یادم رفته بفروشم فردا از مداران کلا خارج میشم.

نظر

• rasam
                        ستاره دار(1)
                        • May 2012
                        • 481

استاد اگه هستی الان می شه نظری در کورد غشهداب بدی ؟ ممنون

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                          آقا محمد حسین من متاهل هستم که کاش نبودم
                          من سال 94 عقد کردم و پارسال اول مهر ازدواج کردم.اما االان میبینم اشتباه کردم یعنی طرفم رو اشتباه انتخاب کردم حالا موندم چکار کنم.
                          شما 64 هستی و من 66ایی:.thumbsupsmileyanim
                          یه چیز رو بگم ها؛ باور کنید با هر کسی ازدواج کنید اولاش همش درگیری رو دارید پس لطفا شریک زندگیتون رو جوری انتخاب کنید که بعدها همش آرزو نکیند کاش برمیگشتم به اولین روزی که رفتم خواستگاری و....
                          شما به فکر این هستید که اختلاف سنیتون با بچتون زیاد نشه اما به این فکر کنید که خدای ناکرده طرفتون خوب از آب درنیاد اونوقت مثل من به فکر این هستید که اصلا بچه دار نشید و یه جوری تمومش کنید.
                          پس به عنوان یک برادر کوچکتر البته اگه قابل بدونید( من که برادر ندارم که حداقل تو این مورد(ازدواج)کمکم کنه و راهنماییم کنه) بهتون میگم خواهش میکنم موقع انتخاب شریک زندگی واقعا دقت کنید. حتی یکی بعد از ازدواج بهم پیشنهاد کرد که البته دیگه دیر شده بود که حتما برای شناخت بیشتر خودتون و اینکه چه شخصیتی دارید و چه شخصیت هایی میتونه باهاتون جور بشه حتما حتما حتما حتما پیش یه روانشناس برید و باهاش صحبت کنید و بگید که میخوام ازدواج کنم چکار کنم؟ دنبال چه شخصیتی ، دنبال چه جور خانواده ای، دنبال چه جور دختری و دنبال....... باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. باور کنید خیلی خیلی بهتون کمک میکنه.
                          رضا جان الان خیلی زود است برای شما که این حرف را می زنی... (هنوز یک سال هم نشده) معمولا بعد از 3.5 تا 5 سال همچین احساسی به وجود می آید که البته در بسیاری از موارد برطرف می شود... ان شاء الله در دل شما هم نسبت به همسرتان مهر بیشتری ایجاد شود این مسائل را خود به خود از بین ببرد...
                          =========
                          اما در مورد انتخاب...
                          مشکل من هم همین است رضا جان... دنبال یک نفر می گردم که هم به دلم بنشیند و هم بتوانم در بلند مدت از در کنار او بودن لذت ببرم... /:.wubsmiley.:/ (بورسی شد!! کوتاه مدت، بلند مدت) هم مادر بچه هایم شود هم آبرویم را داشته باشد و هم...
                          بگذار الیوتی اش کنم! :-B:-B:-B/:.coolsmiley02:./
                          دنبال یک نفر هستم که یک پنج موجی خوب با او داشته باشم...
                          ?@_@?
                          * هم زمان آشنایی و لاو ترکاندن و نامزد بازی (موج 1) که از نگر ظاهری به دلم بنشیند...
                          * هم زمان بی پولی و احتمالا بی مسکنی و بچه دار شدن و درگیری ها و تنش های اول زندگی (موج 2) به جای اینکه مقابلم باشد پشت هم باشیم.
                          * هم زمان میان سالی و آرامش و راحتی (موج 3) از در کنار او بودن احساس آرامش و لذت کنم. بتوانم جلوی دو نفر درش بیاورم... بچه هایمان را خوب تربیت کند... درون خانه ام را خوب مدیریت کند... با مهرش کانون خانوادگی مان را گرم نگه دارد...
                          * هم زمانی که کاملا آب ها از آسیاب افتاد و دیگر همه چیز کامل شد (موج 4) مسائل آن زمان را با او نداشته باشم. (تازگی ها زیاد می بینم زنان و مردان میان سال بلکه پیری را که تازه به فکر طلاق افتاده اند... :( بیشرشان زنانی هستند که به خاطر به هم نخوردن زندگی فرزندانشان خودشان را و احساساتشان را تا آن زمان زنده به گور کرده بودند...)
                          * هم زمان پیری... (موج 5)

حالا من تو همان قدم اول یعنی «ظاهر» مشکل دارم و از کسی خوشم نمی آید... :( چه برسد به اینکه بخواهم بروم در مورد خانواده و فرهنگش و اخلاقش و ... بررسی کنم.
                          اصلا حالم گرفته است... دوست هم ندارم سراغ کسی بروم که به دلم نمی چسبد...
                          از آن طرف مشکل پول و مسکن و خودرو و خرج مراسم ازدواج و ... هم هست... #:-S این حالت بلاتکلیفی در بورس و کار هم که... دیگر می شود نور علی نور. (به عبارت بهتر: قوز بالای قوز!)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

این چیزا سر دراز دارد استاد به دریا رفته می داند مصیبت های طوفان را
                            ما یه عمر طول می کشه بازم خودمونو نمی شناسیم چه برسه یکی دیگه
                            اینم از قدرت خداست که با یه یه نگاه جذب می شیم و احساس می کنیم سال هاست می شناسیمش و همه جی مون رو به پاش می ریزیم/:.Heart.:/
                            دقیقا نقطه نگرتان را نگرفتم.
                            مصیبت طوفان؟
                            یک چیزی است در مایه های «هر که خربزه خورده باید پای لرزش هم بنشیند»؟ :D
                            همین دوستم که گفتم دیشب یک ساعت با هم تلفنی داشتیم صحبت می کردیم یک حرف جالبی زد... می گفت این مشکلاتی که مردم می گویند از روابط زناشویی حکم دلدرد ناشی از غذا خوردن را دارد!
                            خیلی حرف است...
                            از چند زاویه دید:
                            1. اگر کسی زیاد غذا بخورد دل درد می گیرد.
                            2. نمی شود غذا نخورد که آدم دل درد نگیرد!
                            3. اگر درست غذا بخوری دل درد نمی گیری...
                            4. اصل مطلب شیرین است (سیر می شوی) و مسائلی که پیش می آید حکم فرع و ممکن و مجاز و عرض را دارد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                              حالا بگذارید یک مطلب بورسی هم بزنم

خب ببینید اینجا هم اندیکاتور قرمز رنگ هشدار خروج داده و هم اندیکاتور سفید رنگ و حجم هم به شدت زیاد شد، پس من طبق روش معاملاتیم فردا اول وقت یعنی بین 9 تا 9:30 از مداران خارج میشم هر چند قبلا از مداران خارج شدم.
                              این همون یکی از شماره هایی بود که میگفتم هر چی داشته باشم و از قبل احیانا نگه داشتم و یادم رفته بفروشم فردا از مداران کلا خارج میشم.
                              احسنت بر شما.
                              خیلی عالی است اینکه با قاطعیت دارید سامانه ی داد و ستدی تان را بررسی می کنید و به نمایش/آزمایش گذاشته اید.

================

در این مورد بخصوص،
                              در این جور مواقع من پیشنهاد فروش نمی دهم. بلکه پیشنهاد «سهامداری با خیلی احتیاط» را می دهم و اعلام می کنم موج 5 خطرناک است.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

غشهداب
                                =====

استاد اگه هستی الان می شه نظری در کورد غشهداب بدی ؟ ممنون

نامعلوم است.

حقیقتش این اصلا از آن نمودارهایی نیست که من بلد باشم بررسی اش کنم.

این جور کانال های بالا رونده خیلی برای من سخت است...

نمونه اش شرکت ها و سهام کنترل شده و غیر آزاد... مانند برخی دارویی ها یا رانفور... اینها اصلا در مسیر آزاد ِ بازار نمی توانند امواج جنبشی یا اصلاحی تولید کنند که حالا من بیایم رویشان کار کنم... نشانگر هایشان خراب است... یعنی داد می زنند ما داریم خراب کار می کنیم! :D

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X