کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

ليست اشتباهات شما در بيزينس، بله شما!؟
    ==========================

✍️ محمد حسين اديب
    =============

?بوسيله تيم تحقيقاتي اينجانب ٥٠٠ خبر و پست منتشره در فضاي مجازي بوسيله خبر گزاري ها و كانال ها مورد ارزيابي قرار گرفت.

?سئوال تحقيق اين بود كه خبر و پست منتشره تا چه اندازه در صدد ليست كردن اشتباهات دولت است و به چه ميزان ليست اشتباهات فعال اقتصادي در حوزه بيزينس ، سوژه تهيه محتوا بوده است؛

?در ٩٤ درصد مطالب ، اشتباهات دولت فهرست شده بود و در شش درصد ، به اقدامات درست دولت پرداخته شده و حتي يك مورد نيز سوژه تهيه مطلب ، اشتباهات بخش خصوصي در سرمايه گذاري و بيزينس نبوده است؛

?ليست كردن اشتباهات فعال اقتصادي در حوزه بيزينس ، هدف اين كانال است و اين هدفي است كه به آن در فضاي مجازي پرداخته نميشود لذا از خوانندگان در خواست ميشود براي آگاهي از رزومه اشتباهات دولت ، به دهها خبرگزاري و كانال موجود مراجعه كنند ، اين كانال يك نياز پاسخ داده نشده ، يعني ليست اشتباهات بخس خصوصي را محور تهيه محتوا قرار داده است ، توقع خود از اين كانال را هدفمند كنيد؛

?اين كانال به ليست اشتباهات شما در كسب و كار مي پردازد، لذا اولين متهم خود شما هستيد بله شما ؛ اشتباه نكرده ايد

?نود و نه درصد ايرانيان تقصير محور بحث مي كنند ، يعني يك عامل بيروني را پيدا مي كنند و آن عامل بيروني را به عنوان عامل همه مشكلات و شكست هاي خود معرفي مي كنند ، اين عامل بيروني يك جا دولت ، يك جا شريك زندگي ، يك جا شريك كاري ، يك جا پدر، جاي ديگر مادر و .... است

?دكتر هولاكوئي روان شناس يكبار گفته است ؛ انسان هايي كه تقصير محور بحث مي كنند از منظر روان شناختي انسان هاي شكست خورده اند؛ قضاوت در مورد اين سخن در تخصص من نيست.

?اين كانال تقصير محور تحليل نمي كند ، اين كانال بدنبال ارائه چاره كار ، براي موفق تر شدن در حوزه بيزينس است و معتقد است براي موفق شدن ، شما بايد تغيير كنيد

? بزرگترين عامل شكست انسانها، جذابيت گذشته است ، به خصوص گذشته موفقيت آمير انها ، عامل شكست آنجاست كه رمز موفق بودن در بازار تغيير مي كند اما فعال اقتصادي تغيير نمي كند، بزرگترين رقيب شما براي موفقيت ، رقبا نيستند ، گذشته شماست

?به جاي معرفي كردن ديگران به عنوان عامل شكست ، جستجو كنيد در چه حوزه اي بازار تغيير كرده اما شما تغيير نكرده ايد!؟

?رمز موفق بودن در دهه ٨٠ با رمز موفق بودن در شرايط كنوني متفاوت است، ببينيد آيا همچنان با الگو هاي موفقيت دهه قبل به كسب و كار نمي پردازيد؟

? اگر به دنبال پيدا كردن اشتباهات خود در حوزه بيزينس هستيد اين كانال را بدرستي انتخاب كرده ايد. اگر به دنبال پيدا كردن شريك براي عدم موفقيت هاي خود هستيد ، مطالب لازم را در محتواي عرضه شده نمي يابيد.

?هدف كانال نقد بخش خصوصي است و نه نقد دولت ، البته با هدف كسب سود بيشتر فعالين اقتصادي
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

از جمله افرادی که همواره دیگران را مقصر مشکلات خود می داند ملت ایران است . و بجای اینکه تلاش کند تا مشکلات حل شود ، به مرگ گویی و لعن فرستی به دیگران پرداخته است.

دکتر الهی قمشه ای:
      ای كاش دعاي مرگ برای دیگر ملتها از دهان ايرانيان بيفتد ، ای کاش جمعه به جمعه برای نیمی از جهان آرزوی مرگ و نیستی نکنیم تا اينقدر مملكتمان دچار مرگ و غم و عزا نشود ، همان انرژي منفي كه بعد هر نماز از حلقوم ایرانیان هیجان زده در مي آید، عاقبت به سر ايرانيان برمي گردد ، كاش بعد هر نماز در مساجد آرزوي بركت و إيمان و يكتا پرستي براي تمام دنيا مي كرديم تا شاید قطره ای از این دریای انرژی مثبت به خودمان بازگردد

این هم متنی از تلگرام

کشور کافران زلزله می شود به این نتیجه می رسند که باید خانه های ضد زلزله بسازند
      کشور مسلمانان به این نتیجه می رسند که خدایی از آسمانها آنها را تنبيه کرده است!
      خشکسالی میشود کافران به این نتیجه می رسند كه آب و هوا تغییر کرده و برای آن باید راه و چاره ای بیابند
      مسلمانان به این نتیجه می رسند كه نماز کم خوانده شده و موی زنان بیرون بوده و خدا از آنان انتقام گرفته است!
      جامعه کافران وقتی وضعیت اقتصادی خراب شود به این نتیجه می رسند که سازماندهی و مدیریت اقتصادی كشور اشکال داشته و صادرات و واردات تنظیم نبوده و باعث رکود اقتصادی شده است
      جامعه مسلمانان به این نتیجه می رسند که خدا آنها را در فقر قرار داده تا ایمان آنها را آزمایش کند!
      جامعه کافران وقتی یک بیماری همه گیر شود، علت بیماری را کشف کرده و برای درمان آن واکسن و آنتی ویروس و دارو اختراع میکنند،
      جامعه مسلمانان تصور میکنند بلای آسمانی نازل شده و دلیل آن کفر گویی بوده است!
      آنها نان شان را می خورند و ما ،
      شلاق جهالت مان را،
      آری ای هموطن
      جهل ،
      نرمترین بالشتی است که انسان میتواند به راحتی سر خود را بر روی آن بگذارد..
      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/11/15, 08:49.
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        درسته.شکربن اونطوریه،وپترو هم اونجوریه.
        مثلا شکربن از نزدیکی 700 تومن در تاریخ 2013/12/16 شروع به افت کرده تا 203 تومن در تاریخ 2015/1/28 یعنی یک سال و یه ماه.
        بعد از اون تاریخ تا تاریخ 2016/2/14 تونسته تا 438 تومن بالا بیاد ولی بعد از اون تاریخ تا الان که میشه21 ماه نه تونسته از کف قبلی 203تومن پایینتر بیاد نه تونسته از سقف 438 تومن بالا بیاد ولی چون روند قبلیش نزولی بود این مفهومش اینکه سهم در اینجا در این مدت کف سازی کرده و نشانه هایی مبنی بر تغییر روند از خود بروز داده که یکی از علامش اخیرا صعود از 301 تومن تا 331 تومن با حجم معاملات قابل توجه و گپ دار بوده.من اعتقادم اینه که شکربن دوباره به روند صعودی ادامه خواهد داد.حالا ده بیست تومن اینور اونور تر اون زیاد مهم نیست.
        تشکر میکنم بابت تحلیل خیلی خوبتون جناب orumbourse عزیز
        آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2017/11/15, 09:43.

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1839

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          ...

درود بر شما

نمودارهای شما کمی اون مورد هایی که ما میخواستیم رو بشکل آشکار نداشت بنابراین از نمودار انتخابی خودم روی فباهنر استفاده میکنیم.
          از سمت چپ شروع میکنیم.یه الگوی 1-2-3 صعودی میبینیم که کف شماره 2 پس از طی بیست روز نتونسته به کف شماره یک برسه ،اگر به خود طول موج یک نگاه کنیم می بینیم شمع ها از هم با فاصله صعود کرده اند در حالیکه حجم معاملاتشون بیشتر و مشهود بوده ولی موج دوم طی بیست روز با شمع های فشرده تو در تو و در هم پیچیده کم حجم نتونسته در طول زمان خیلی زیاد به کف شماره یک برسه)پس اولین اخطار در مورد قدرت روند رو در اینجا بما داده،کمی اونجا بازی کرده (حتی اینجا هم یه الگوی 1-2-3 صعودی خیلی ریز هم داده که من فراموش کردم روی شکل بزارم) سپس با شمع های از هم فاصله دار حجم دار اومده و از سقف موج یک بالاتر رفته که در اینجا سیگنال قطعی خرید و آغاز روند صعودی رو داده . حتی پولبکی هم به نقطه شماره 3 داشته،دقت هم بکیند حتی اینجا هم حجم نسبت به نزول موج دو بالاتر بوده.بعد دوباره صعود پرحجم داشته و سپس متوقف شده و با گپ صعودی (دایره ابی)بالا باز کرده(گپ صعودی خود نشانه قدرت روند صعودی می باشد،هر چقدر بزرگ تر ،قدرتمندتر)بعد دوباره رفته بالا (دایره قرمز)اونم با حجم قابل توجه(دوباره نمایش قدرت روند صعودی) سپس خواسته اصلاح کنه(دایره قرمز)ولی طی چندین بیست روز نتونسته حتی گپ رو هم پرکنه(دوباره نمایش قدرت روند صعودی) سپس رفته بالا.در قیمت های 490 تومن(که با چندین فلش نشون دادم )چندین روز خواسته بالا بره ولی نتونسته مثل قبل بالا بره(اولین سیگنال تضعیف روند صعودی،کاهش قدرت روند صعودی) بعد از اون سهم دو سه تا منفی فاصله دار ولی کم حجم خورده (سیگنال تضعیف روند صعودی داده حالا کم کم سیگنال شروع روند نزولی میده)سپس یه روز پرحجم در یه شمع منفی میبینید (فلش پایینی) و بعد از این شمع سهم خواسته بالا بره ولی حتی یه روز هم نتونسته بالا بره و دوباره نزول کرده.در اینجا دیگه سیگنال قطعی فروش و آغاز روند نزولی رو در 380 تومن اعلام کرده که تا 100 تومن هم نزول کرده.
          قسمت راست نمودار هم یه چنین حالتی داره.یه 1-2-3 صعودی زده و نشان از آغاز یه روند صعودی داده.دایره سبز شمع های حجم دار با فاصله نشان از قدرت روند صعودی و دوباره یه موج اصلاحی با شمع های پرتعداد که در چندین روز نتونستند به اندازه 4-5 روز شمع صعودی اصلاح کنند که همه اینها نشانه قدرت روند صعودی می باشد.
          با تشکر از مطلب عالی شما
          یک سوال
          من میخام روند کوتاه مدت را از طریق شمعها تشخیص بدم آیا این امکان داره؟
          مثلا برای پیش بینی نیم ساعت بعد نمودار را روی چه تایمی تنظیم کنم؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خوب الحمد لله جستار دارد به هدف اصلی خودش که مشارکت عمومی برای امور آموزشی است نزدیک تر می شود.
            بنده خیلی استقبال می کنم از این روند. و از دوستان تشکر می کنم.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
              با تشکر از مطلب عالی شما
              یک سوال
              من میخام روند کوتاه مدت را از طریق شمعها تشخیص بدم آیا این امکان داره؟
              مثلا برای پیش بینی نیم ساعت بعد نمودار را روی چه تایمی تنظیم کنم؟
              درود
              چرا نمیشه،میشه مشروط بر اینکه از شمع ها شناخت کافی داشته باشید و سیگنال ها و پیغام های اونا رو بشناسید.
              میتونید از تایم 5دقیقه استفاده کنید ولی درصد خطای این تایم خیلی بالاست ولی 10و 15 و 30 برای روند کوتاه مدت خوبند.این شمع ها رو با دو سه تا اندیکاتور متقدم مانند CSI وrsi و استوک کاستیک همراه کنید نتیجه میگیرید.از ao هم استفاده کن.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

پاسخ مسابقات باشگاه کارگزاری آگاه
                ======================

960824
                =====

سوال : نسبت پرداخت سود شرکت الف 0.5 و بازده مورد انتظار آن 13% است. در صورتی که در طول یک سال سود هر سهم آن از 1200 به 1320 ريال افزایش یافته باشد، نسبت قیمت بر درآمد آن برابر با چه عددی خواهد شد؟
                من که این جوری حساب کردم که 0.13 را ضربدر 1200 بکنیم که می شود 156 ریال و سپس تقسیم بر 0.5 (یا ضربدر دو) کنیم که می شود 312 ریال و در نهایت 1320 را تقسیم بر این 312 کنیم که می شود 4.23 ولی متاسفانه این مقدار در هیچ کدام از گزینه ها نبود. فلذا گزینه ی 4 یعنی 20 را همین جوری انتخاب کردم. :(

سوال : کدامیک از موارد زیر از ویژگی‌های شاخص هم‌وزن نیست؟
                گزینه 4 یعنی شرکت‌های بزرگتر وزن بیشتری در محاسبه شاخص هم‌وزن دارند.

سوال : در صورتی که بتای سهمی.... باشد، می‌توان گفت تغییرات قیمت این سهام عینا مطابق با حرکت بازار خواهد بود.
                گزینه 4 یعنی برابر با یک
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

آموزشی
                  ======

پیشنهاد گرفتن از یک نشانگر در سقف و کف
                  =========================

برای سنجش سقف و کف یک نشانگر چه راه هایی وجود دارد؟ (برای گرفتن پیشنهاد در سقف و کف نسبی یک نشانگر)
                  1- استفاده از میانگین متحرک و عبور نشانگر از میانگینش (Cross Moving Average)
                  2- شناسایی کف و سقف های پیشین به وسیله ی برنامه ای که خاصیت «آینده بینی» داشته باشد. و سپس عمل میانگین گیری روی سقف ها و کف های پیشین. (برنامه اش یک مقدار پیچیده می شود. البته نه خیلی)
                  3- شناسایی سقف و کف نشانگر در دوره ای خاص (مثلا چند صد روز گذشته)
                  4- خود نشانگر را به صورتی در آوردن که خود به خود بین بازه ای خاص در نوسان باشد و سپس اعمال آن بازه ی خاص (مثلا 70 و 30 برای شاخص قدرت نسبی یا 0 و 100 برای بختامدی)

راهکار تبدیل نشانگر به نشانگری درصدی با سقف و کف از پیش معین شده
                  ============================================

در مورد گزینه ی آخر باید خدمتتان عرض کنم که (روش خوبی هم هست) ابتدا باید از نشانگرمان یک نوسانگر بسازیم. سپس نوسانگر به یک نوسانگر درصدی باید تبدیل شود. این کار را مثلا روی مکدی می توان با تقسیم کردن خروجی به یکی از اجزاء سازنده (مثلا در مکدی تقسیم مکدی بر میانگین بلند مدت) انجام داد. سپس باید این نشانگر درصدی را کاری کرد که در درصد های خاصی نوسان بکند. برای این کار لازم است از یک ضریب استفاده شود. این ضریب نمی تواند منجمد و خشک باشد و باید نرم باشد. پیشنهاد بنده این است که مضربی از دل خود «دوره» در تنظیمات نشانگر (مثلا 12 و 26 در مکدی) استخراج شود و در نشانگر ضرب شود. می توان این کار را با فرمول های ریاضی انجام داد و مضرب دقیق را به دست آورد و یا حتی می توان این کار را با آزمون و خطا هم انجام داد! لذت هم دارد!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

مشق شب
                    ======

یک تابع ROC ساده برای خودتان بنویسید.
                    (خیلی ساده است. اصلا بگذار همین جا الگوریتمش را بنویسم: اگر امروز از n روز پیش بیشتر بود: نشانگر مثبت و در غیر این صورت منفی. هر چقدر قیمت بیشتر، نشانگر مثبت تر. این مقدار را بر حسب قیمت در همان n روز پیش بیان کنید. و به روش ذکر شده در بالا استانداردش کنید و مانند سایر نوسانگرهای معروف برایش سطوحی تعریف کنید.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      مشق شب
                      ======

یک تابع ROC ساده برای خودتان بنویسید.
                      (خیلی ساده است. اصلا بگذار همین جا الگوریتمش را بنویسم: اگر امروز از n روز پیش بیشتر بود: نشانگر مثبت و در غیر این صورت منفی. هر چقدر قیمت بیشتر، نشانگر مثبت تر. این مقدار را بر حسب قیمت در همان n روز پیش بیان کنید. و به روش ذکر شده در بالا استانداردش کنید و مانند سایر نوسانگرهای معروف برایش سطوحی تعریف کنید.)
                      جناب رودل یکی از دلایلی که بنده ترجیح می دهم نشانگرها را خودم بنویسم همین است. برخی مواقع می بینی آن چیزی که خودت می نویسی نتیجه اش با آن چیزی که به صورت پیش فرض در آمی بروکر وجود دارد متفاوت است!!! (البته من متاتریدر و دیگران را نگاه نیانداخته ام) حالا دلیلش واضح نیست ولی دو سناریو وجود دارد: 1- اینها آمده اند توابع را بهینه کرده اند. و 2- یک کاسه ای زیر نیم کاسه است...)

================

علاوه بر این، این مسئله هم هست که هنگامی که آدم خودش شروع می کند به نوشتن تجربیاتی حین کار برای آدم پیدا می شود که در هیچ جای دیگری نمی توان آنها را یافت!!! یک جور مانند مشق می ماند... انگار یک استادی تمام مهارت خودش را در اثری نهفته که شما با تقلید از او و پا جای پای او گذاشتن با او و نحوه ی کارش آشنا می شوی... این وسط خیلی چیزها گیر آدم می آید... (نمی دانم دوستان آن تابع زیگزاگ را برای خودشان نوشتند یا نه... خیلی مفید بود... واقعا مفید بود...)

================

مورد دیگر اینکه تا وقتی که شما اصول و زیرساخت ها را در دست نداشته باشید نمی توان گفت مالک چیزی هستید!

و به تبع این مورد، مورد دیگری است که اگر شما ایده ی فوق العاده ای داشته باشید (که مثلا سالی بتواند همین جوری 100 درصد سود بسازد! یعنی ده برابر سود بانکی ایران) به خاطر اینکه مالک آن نیستید احتمالا آن را از دست نیز خواهید داد...

================

پی نوشت:
                      یک بنده خدایی آمده بود تلویزیون می گفت ما هم دوست داریم از ایران در پروژه سرن شرکت کنیم... مجری ازش پرسید چه سودی دارد برایتان؟ حرف قشنگی می زد... می گفت این وسط انتقال ناخودآگاه فناوری ای صورت می گیرد که از نتایج خود پروژه ارزشمند تر است! (هم در سطح مدیریت پروژه و تطبیق پیدا کردن با استانداردهای بین المللی و هم فناوری های جزئی.. مثلا وقتی جوشکاری فلان قسمت به ایران سپرده می شود باید این جوشکاری در ابعاد بسیار ریزی تمیز از آب در بیاید... مثلا در جایی نباید میکرومتری برآمدگی وجود داشته باشد...)
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/15, 22:16.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یادآوری
                        =====

امیرالمومنین علی/:.Heart.:/(ع):
                        مَنِ اشْتَـغَلَ بِغَيْرِالْمُهِمِّ ضَيَّعَ الأَهـَمَّ.
                        هر كس به كار غير مهم بپردازد، كار مهم تر را تباه ساخته است!
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

آموزشی
                          ======

برنامه نویسی/اختراع
                          ============

نحوه استفاده از میانگین متحرک بدون ایجاد تاخیر
                          ===========================

چند وقت پیش یک مسئله ای مطرح شد و یک چیزی می خواستم بگویم که یادم رفت... الان عرض می کنم...
                          همیشه هنگامی که از میانگین متحرک استفاده می کنیم دلیل بر ایجاد تاخیر در سامانه های داد و ستدی ابداعی ما نیست!
                          فرض بفرمایید در مورد مکدی.. اگر ما میانگین گیری اول را (یعنی 12 در 12-26 را) به میزان 0 روز تغییر دهیم. (یعنی استفاده از خود آرایه ی قیمت به جای استفاده از آرایه ی میانگین 12 روزه ی آن) در این حالت تاخیر برابر صفر می شود! یعنی اگر ما قیمت را نسبت به میانگین متحرک بسنجیم. دوره این میانگین هم فرق نمی کند. چه 26 چه 260 چه 2600 روز... مشاهده می کنیم که با زیاد کردن این عدد قله ها و دره ها در امتداد خط افقی شکلمان (که محور زمان باشد) شروع به حرکت نمی کنند!
                          به عبارت دیگر تاخیر در یک مکدی ناشی از پارامتر اول آن نیست. ناشی از پارامتر دوم آن است که باعث نرم سازی و تاخیر می شود.

همین جور فرض بفرمایید که ما دو تا میانگین متحرک را که دارای دوره ی یکسان باشند را با هم بسنجیم. مانند میانگین روزهای مثبت در 20 روز اخیر به میانگین روزهای منفی در همین دوره.

در حالت اول اصلا میانگین متحرک مبنای اصلی نیست و مبنای مقایسه ی دوم است. و در حالت دوم هم هر چند به عنوان مبنا آمده ولی به نحوی خارج شده. مثل اینکه ما بگوییم 3x+4y=3x+12 (که در اینجا 3x مجهولی است که وارد شده ولی بی اثر است)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

جناب محمد حسین هیچ کاسه ای زیر نیم کاسه نیست!

دنیای امروز دنیای هم فکری است . همه چیز را همگان دانند.
                            شما قطعا می تونید وقت بگذارید همه این اندیکاتورها رو بنویسید به هیچ وجه کار سختی نیست دیگه
                            فرمول هاشون هم در حد آمار و احتمال مقطع لیسانس هست هیچ کدوم از فرایندهای تصادفی پیچیده هم استفاده نمی کنند.

در مواجهه با اختلاف اول باید به خودمون شک کنیم چون اندیکاتورهایی که به صورت کلاسیک
                            درست شدند توسط میلیون ها نفر قابل دسترسی و نقد هست و مطمئن باشید شما اولین نفری نیستید
                            که جزئیات اونها رو بررسی کردند. خصوصا که این فرمولها توسط کسایی که مطالعه زیادی رو نمودارها داشتند بدست اومده و توانایی
                            آنالیز ریاضی داده ها رو داشتند و گرنه پیاده سازی اونها در نرم افزار ساده ترین کار ممکن هست.
                            جز توابع احتمال شرطی که نیاز به انتگرال گیری دارند و پیاده سازی شون سخت تره بقیه ریاضی های آماری تقریبا بسیرا ساده هستند.
                            اندیکاتورهای زیادی در اینترنت پیدا میشند که بعضی هاشون شاهکارند من خودم سعی می کنم از اونها استفاده کنم و گرنه باید ماه ها وقت گذاشت

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                              جناب محمد حسین هیچ کاسه ای زیر نیم کاسه نیست!

دنیای امروز دنیای هم فکری است . همه چیز را همگان دانند.
                              شما قطعا می تونید وقت بگذارید همه این اندیکاتورها رو بنویسید به هیچ وجه کار سختی نیست دیگه
                              فرمول هاشون هم در حد آمار و احتمال مقطع لیسانس هست هیچ کدوم از فرایندهای تصادفی پیچیده هم استفاده نمی کنند.

در مواجهه با اختلاف اول باید به خودمون شک کنیم چون اندیکاتورهایی که به صورت کلاسیک
                              درست شدند توسط میلیون ها نفر قابل دسترسی و نقد هست و مطمئن باشید شما اولین نفری نیستید
                              که جزئیات اونها رو بررسی کردند. خصوصا که این فرمولها توسط کسایی که مطالعه زیادی رو نمودارها داشتند بدست اومده و توانایی
                              آنالیز ریاضی داده ها رو داشتند و گرنه پیاده سازی اونها در نرم افزار ساده ترین کار ممکن هست.
                              جز توابع احتمال شرطی که نیاز به انتگرال گیری دارند و پیاده سازی شون سخت تره بقیه ریاضی های آماری تقریبا بسیرا ساده هستند.
                              اندیکاتورهای زیادی در اینترنت پیدا میشند که بعضی هاشون شاهکارند من خودم سعی می کنم از اونها استفاده کنم و گرنه باید ماه ها وقت گذاشت
                              سلام
                              بلی...
                              از این جهت که شما می فرمایید ممکن است کاسه ای زیر نیم کاسه نباشد ولی از جهت دیگر ممکن است...
                              البته اسمش را هم نمی شود گذاشت کاسه زیر نیم کاسه... ولی به هر حال...
                              اصلا بگذارید این گونه شرح دهم:
                              فرض بفرمایید شما یک شرکت دارویی دارید و دارویی اختراع می کنید که می تواند سالانه سود هنگفتی برای شما به ارمغان بیاورد. مثلا سالی 1000 میلیارد ریال.
                              حالا آیا شما حاضر هستید فرمول این اختراعتان را به رایگان یا به قیمتی کم یا اصلا به قیمتی زیاد بفروشید؟ مثلا 1000 میلیارد ریال.
                              من شما را نمی دانم. ولی مطمئنم اگر خودم به یک فرمولی برسم که بتواند سالی 10 هزار درصد که سهل است، بتواند سالی 100 درصد سود بی زحمت به من بدهد آن را به 1000 میلیارد ریال نمی فروشم! و نه رایگان در اختیار کسی قرار می دهم و نه روش رسیدن به آن را به کسی می دهم.
                              اینجا مسئله ی Open Source و License و از این جور حرف ها منتفی است!

پس:
                              اگر میلیون ها نفر دارند روی مسائلی کار می کنند که همه از آن اطلاع دارند و همه هم انسان های متخصصی هستند... بدانید همه ول معطلند... همه حکم دانشجوهای رشته ی داروسازی را دارند که تحقیقاتشان نسبت به آن کسی که یک داروی درست حسابی اختراع کرده بی ارزش است!

من یک جورهایی مطمئنم...
                              ببینید... شما فرض بفرمایید مدیر یک بانک هستید... اگر به شما بگویند توسط ترکیب کردن هزارتا نشانگر با هم راحت می توانید سود 30 درصدی (به صورت مداوم و تضمین شده) بگیرید، آیا در آن صورت باز می روید به مردم وام بدهید؟؟؟ (مگر آدم خل شده؟) نه. هرگز.
                              نشانگرهایی که همگی هم باز (Open source) و رایگان هستند و روش های پیشنهادگیری شان هم از قضا رایگان است و میلیون ها نفر هم به آنها تسلط دارند!!!
                              پس من یک جورهایی مطمئنم که از ترکیب هزارتا نشانگر مطرح هم نمی توان سود بالای 30 درصدی (به صورت مطمئن و تضمین شده) در آورد.
                              من مطمئنم که این وسط یک پنهان کاری ای وجود دارد و یک کاسه ای زیر نیم کاسه هست. کاسه زیر نیم کاسه نه از این بابت که 2+2 در فرمول ها بشود 3 یا 5. نه. از این بابت که پاسخ هایی که به این مسائل داده شده نقاط کلیدی شان حذف شده و در نهایت پاسخ ها درست نیست. یا کامل نیست.

از دوستان اگر کسی هست که فرمولی بلد است که بتواند بالای 30 درصد سود متوسط سالانه بدهد به من ارائه کند تا من آزمایشش کنم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

پاسخ مسابقات باشگاه آگاه
                                ===============

1396/8/27

======

سوال : بیشترین ارزش بازار در گروه استخراج کانه های فلزی متعلق به کدام شرکت است؟

گزینه 2 یعنی صنعتی و معدنی گل گهر

سوال : شرکت های بورسی که به دلیل مظنون شدن به استفاده از اطلاعات نهانی یا دستکاری قیمت توسط برخی از افراد در معاملات اوراق بهادار متوقف می شوند، بعد از گذشت چند روز، مجدد بازگشایی می شوند؟
                                گزینه 3 یعنی حداکثر ۷۲ ساعت متوقف می‌ماند

سوال : پرتفویی از سه دارایی الف، ب و ج تشکیل شده است. مقدار سرمایه گذاری در دارایی به ترتیب 300، 400 و 500 میلیون ريال است و بازده مورد انتظار هر دارایی به ترتیب 30%، 50% و 70% است. بازده مورد انتظار این پرتفو چند درصد است؟
                                گزینه 4 یعنی 53 درصد.

================
                                حل آخری:

300
                                0.3
                                90
                                400 0.5 200
                                500 0.7 350

1200
                                640 0.533333
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/11/18, 10:58.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X