کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه حجم ?

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    :کارگاه حجم خوب : 1-(( قشرين * 2947 ))2-(( زاگرس * 2646 ))3-(( غشهداب * 2273 ))4-(( ومعلم * 2006 ))5-(( خفولا * 1784 ))6-(( فرآور * 1449 ))7-(( سنوين * 1263 ))8-(( كاوه * 1256 ))9-(( نوري * 1148 ))
    قشرين به قله‌ی پیشین رسیده و برای رد شدن از آن به نیرو احتیاج دارد. هرچند نیرو اکنون به آن وارد شده و حقیقی و حقوقی هردو عالی دارند می‌خرند، ولی، گمان کنم این نیرو کافی نیست.
    زاگرس عالی بود امروز. (آخرین روز کاری منظورم است.) فوق العاده بود. من در قدرت و سرعت رشدش اطمینان ندارم ولی در اینکه حتما از اینجا برمی‌گردد یک جورهایی اطمینان خاطر دارم. احساس می‌کنم اینجا خرید شود یک خرید بسیار مطمئن خواهد بود. حجم بسیار خوبی هم زده. از دوم همین برج (یعنی ۹۹۰۶۰۲) آغاز حرکت افزایشی‌اش را زده. (هرچند اکنون پایین‌تر است.) چند تا مقاومت بسیار مهم سر راهش هست. باز در این نماد هم نیرو وارد شده ولی نیروی بیشتری نیاز است. ولی احساس می‌کنم در آینده این نیرو را زاگرس داشته باشد. به خصوص با توجه به جو بازاری که احتمالا روی نمادهای بنیادی و بزرگ دولتی ایجاد خواهد شد و از بازار پیشی خواهند گرفت. و نیز با توجه به این که حقوقی فروشنده در آینده‌ی نزدیک ممکن است خریدار شود. (دلیل: نکته‌ی جالب زاگرس این است که انگار کد حقوقی به کد حقیقی بوده! دوباره برگردیم به یک مقدار گذشته می‌بینیم دوباره در همین قیمت ۱۴۰۰۰ ریال حقوقی به کد حقیقی زده!)
    غشهداب یک افت ۲۵ درصدی در نمودار من در همین روزهای اخیر دارد. نمی‌دانم درست است یا نه؟ چون داده‌های سازمان بورس خطا کم نداشته و ندارد. این نماد افتش را کرده و الگوی سر و شانه‌اش را هم تکمیل کرده و در جای بسیار بسیار بسیار بسیار مطمئنی است. با اطمینان می‌توان خرید. تا ۱ تومان (۴۰ درصد بالاتر) هم مشکلی ندارد. تنها باز می‌ماند سرعت و قدرت رشد.
    ومعلم هم روی مقاومت است و تقابل (خرید) حقیقی و (فروش) حقوقی وجود دارد. رد شود کارش آسان می‌شود. نتواند خراب می‌کرده.
    فرآور بسیار عالی است. خیلی خوب خرید می‌شود. فروشنده ندارد. اکنون دارد از یک مقاومت رد می‌شود و ۱۵ - ۲۰ درصد بالاتر هم یک مقاومت بسیار بسیار مهم و قوی دارد. گمان کنم این ۲۰ درصد را برود بالا و بعد یک توقف برای تصمیم‌گیری داشته باشد.
    سنوين جنسش به درد نخور است. درباره‌اش حرف نزنیم بهتر است.
    كاوه
    ناآشکار
    نوری ناآشکار
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

چند نماد دیگر که به جاهای خوب رسیده‌اند و برای بررسی دوم بد نیستند:
      آپ
      پارسان
      کروی (۴ تومانی)
      کالا در صورتی که حجم بخورد.
      سمگا
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

کالا
        افت شديدي کرده و احتمالا کف است
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

داشتم چند نماد را نگاه می‌کردم. چیزهای دیگری که افت زیاد کرده‌اند:
          سفارس - وخارزم - رمپنا - کویر - سپاها - ثمسکن
          از بین اینها شاید رمپنا یک مقدار بد نباشد.
          باقی مشکل حجم دارند و باید منتظر یک حجم خوب باشند.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            محصولات فلزی (کف خوب-برود براي بررسي.)
            خودرو (کف - خوب است تقریبا - ولی خیلی احتیاط دارد. باید از جاهای دیگر تاییدش برسد.)
            قند (کف خوب-برود براي بررسي)
            نیروگاه (دقیق مشخص نیست. روند گرفته گویا. ولی احتمالا به خاطر عرضه اولیه باید باشد. اگر خواستیم نمادهای گروه دقیق‌تر بررسی گردد.) (با مقاومت هم البته فاصله دارد!)
            بانکها
            مالی
            حقیقی حقوقی
            آپ هم افت خوبی کرده. برای بلند مدت بد نیست نگاهش کنیم.
            همچنان گروه‌های دولتی.
            سرمایه‌گذاری‌ها - پتروشیمی‌ها - فلزی‌ها - کانه‌فلزی‌ها
            (پتروشیمی‌ها بیشتر به چشم می‌آیند.)
            در بین همین پتروشیمی‌ها هم چیزهای متوسط و بد هم البته هست. ولی در کل بد نیستند. (اکثریت دارند ولی مطلق نه.)
            ضمن این که داشتم نگاه می‌کردم می‌دیدم چند نماد دارند به مقاومت می‌رسند! :-s حالا اگر وقت شد بیشتر نگاهشان می‌کنم.

دارویی‌ها هم بد نیستند (هر چند خیلی خوب هم نیستند).
            داسوه به کف رسیده و آماده‌ی رشد است.امتیاز ۴۰
            دتولید به کف رسیده و آماده‌ی رشد است. امتیاز 70

ولیز خوب است ولی این را هم توجه داشته باشیم که جنس خود نماد بد است و گاهی روزها ارزش داد و ستدها به ۴ میلیارد ریال هم نمی‌رسد. امتیاز 60

گوهران درگیر مقاومت است ولی گمان کنم از پس‌اش بر بیاید. شاید اگر فردا منفی پنج خورد بد نباشد. اگر هم همین مقاومت ۱۱۱۱۱ ریالی را رد کرد باز دوباره احتمالا خوب می‌شود. امتیاز ۴۰.
            بپاس روند دارد. تنها همین. امتیاز ۳۰.
            وبوعلی ناآشکار

چیزهایی که برای سرخطی زدن با پولی که فعلا با آن کاری نداری خوب است: وسخراج 20٪ - فرابورس 38٪ -

پاكشو روند دارد و بد نيست امتياز 40
            قچار با اينکه افتش را انجام نداده بد نيست - خيز برداشته براي شکست مقاومت - امتياز 60
            ختور به خاطر جنس بد قابل بررسی نیست.
            فرآور درگیر چند مقاومت بسیار شدید ولی پتانسیل رد شدن از آنها را دارد. مانند گوهران - امتیاز 45
            نمرینو به خاطر جنس بد قابل بررسی نیست.
            نطرین کف است - امتیاز ۵۰ (اگر جنسش «تقریبا بد» نبود امتیازش بیشتر می‌شد. حتی ۷۵)
            كگل درگیر مقاومت - البته تقریبا از مقاومت گذشته - امتیاز 45
            كچاد درگیر مقاومت - البته تقریبا از مقاومت گذشته - امتیاز 45

(اگر شد: ادامه دارد.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

غگلستا - به کف نسبي رسيده است ولي معلوم نيست رشد خوبي داشته باشد در حال حاضر 20 درصد رشد برايش امکان دارد و البته نه با احتمال بالا - امتياز نهايي 40
              شپاس - در کف قرار دارد- جنس نماد خوب نيست ولي موقعيتش خوب است - حتي امکان رشد 50 درصدي را هم دارد با احتمال متوسط و در کل بد نيست البته حجمش اکنون کم است - در کل امتياز 60
              کگهر - 20-30درصد جاي رشد دارد ولي تندي رشد و احتمال رشد زياد مشخص نيست - امتياز 55
              همراه - در کف قرار گرفته و احتمال رشد20 تا 40 درصدي را دارد ولي سرعت رشد زياد مشخص نيست - امتياز 55
              وساپا - به يک کف رسيده و احتمال رشد 40 درصدي دارد ولي در عين حال احتمال افت 20 درصدي هم کم نيست- ضمن اين که خساپا خودش بهتر است از وساپا و ضمن اين که خودرو بيشتر مورد حمايت بازار است تا خساپا - در کل امتياز 40
              فخوز - رشدی که باید می‌کرد را کرده و درگیر مقاومت است. فعلا ناآشکار تا تکلیفش با مقاومت روشن شود. ضمن این که از بازار بیشتر رشد کرده و در این بازار که سگ می‌زند و گربه می‌رقصد رشدهای بزرگ یک مقدار بعید است (منوط به نمایش بزرگ بازیگر بزرگ است). امتیاز صفر (ولی در دیده بان می‌ماند!)
              وبصادر - روند دارد و عالي دارد پيش مي‌رود ولي ده درصد بالاتر مقاومت دارد و بايد تکليفش را با آن مشخص کند - مي‌توان صبر کرد يا مي‌توان خريد و ديد چه مي‌کند - امتياز 55
              قزوین - به جاي بسيار جالبي رسيده - مي‌تواند يک رشد افسانه‌اي 100 درصدي را هم حتي تجربه کند! - به يک کف نسبي هم رسيده و حجمش هم خوب است - منتها به خاطر حالت اصلاحي‌اي که دارد همه چيز يک مقدار گنگ است و مطمئن نمي‌توان در مورد آن اظهار نگر کرد - امتياز 65
              (کلا از گروه قندی خوشم آمد. قشیر (با افت خوبش) - قزوین امتیاز ۶۵ - قچار امتیاز ۷۰ - قهکمت - قنیشا. یک نگاه بهتر روی این گروه داشته باشم. انگار وضعشان خیلی خوب دارد می‌شود.)
              قهکمت خوب است ولی عالی نیست چرا که یک کم جای افت هم دارد. و نیز این که یک مقاومت هم بالاتر دارد. مثلا روی 20 درصد بالاتر. امتیاز 50
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/09/19, 00:39.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

رتکو عجیب است که این نماد اصلا رشد نداشته. پس مستعد یک رشد بزرگ در میان مدت یا بلند مدت یا حتی کوتاه‌مدت است. (گمان نکنم مشکل بنیادی‌ای داشته باشد.) به شدت گمان کنم برای بلند مدت خوب باشد، یعنی یک نفر این را بخرد و دو سال نگاهش نکند. یک همچنین چیزی. البته به شرط یک بررسی سرسری بنیادی. برای کوتاه‌مدت هم نیازمند جمع شدن صف فروش است که احتمالا آن مشکلی نیست. ولی موضوع این می‌تواند باشد که در گروه قندی جو مثبت به وجود بیاید و بدون این که فروشنده تخلیه شده باشد روند این نماد نیز مثبت شود. به عبارت دیگر وسط کار بزاید. بماند تویش. وا برود. موتورش گرم نشده گاز بدهند و پت پت کند. و موضوع دیگری که با این نماد (این روزها) دارم این است که هفت هشت ده شمع آخر همگی شبیه نمودارهای خراب شده است. فروشنده پیدا کرده در صورتی که فروشنده نداشته و از سوی دیگر خریدار هم ندارد. خریدار درست و حسابی ندارد. یک مقدار خرده خریدار پیدا شده‌اند (دو روز است) ولی قوی نمی‌خرند. من همیشه به رتکو به چشم یک نماد خوب و درست درمان و پشتوانه دار نگاه می‌کردم. ولی این نموداری که من می‌بینم (بدون رشد بزرگ در نمودار دو سال اخیر و با شمع‌های خراب این ده روز آخر) اصلا سر و وضعش به چنین چیزی نمی‌خورد. به هر روی. مهمترین چیزی که این روزها در رتکو باید به چشم بیاید آمدن خریدار است. تا زمانی که قدرت خریدار (در حجم به ویژه و سپس در قیمت) دیده نشده است رتکو زیاد به درد نمی‌خورد و زمانی که حجم آمد باید درباره‌ی آن بیاندیشیم. با همه‌ی این تفاسیر: امتیاز: ۳۵ اگر خریدار بیاید: ۹۰

ویرایش: شاید نیاز داشته باشد یک مقدار دیگر افت کند سپس خریدار بیاید. شاید.

پی‌نوشت: داستان این رتکو زیاد شد در یک نوشته‌ی جدا نوشتمش.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/09/19, 00:51.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سپ این هم مانند شپاس و رتکو جای تعجب دارد. میزان رشد سال‌های ۹۹ و ۹۸ و ۹۷ به ترتیب ۴۳ و ۷۵ و ۱۵۰ درصد بوده! که خیلی کم است. نسبت به جاهای مختلف بازار که آدم نگاه می‌کند. اصلا درک نمی‌کنم چرا بازار سراغ این نماد نیامده؟ فروشنده ندارد ولی خریدار هم ندارد. در حالی که افت زیادی هم کرده. (حیف است به خدا این نمادها. اگر خریدار بنیادی و بلند مدت بودم حتما یک پله از همه‌ی اینها می‌خریدم. از اینهایی که مشکل بنیادی ندارند و سال‌های ۹۹ و ۹۸ و ۹۷ رشد خاصی نداشته‌اند. این سپ اکنون 35 تا 50 درصد جای رشد دارد. رشد اولیه! اهداف بعدی ۱۵۰ و بالای آن است. البته به صورت ناآشکار (هم از دید زمانی و هم از دید اینکه ابتدا ممکن است دوباره به سقوط ادامه دهد و بعد رشد کند) و به صورت امواج اصلاحی (!) (که بازی در آوردن‌های این مدتش هم به خاطر همین چیزها بوده. در کل امتیاز 40
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

حفاری دقیقا مشابه رتکو و سپ و شپاس. امکان افت هم دارد. امتیاز 40
                    فاراک این هم شبیه بقیه (نمی‌دانم نیمه‌شبی من این‌گونه شده‌ام و همه را یک شکل می‌بینم یا این که اینها به تور ما خورده‌اند؟) امتیاز 40 احتمال اين که ده بيست درصد برود بالا و بعد دوباره يک افت 50 درصدي داشته باشد هم هست!
                    ساروم روند (کوتاه‌مدت) گرفته و تا زمانی که بالای حمایت 2 تومانی قرار گرفته وضعش خوب است و هدفش 40 درصد رشد است. ناگفته نماند این هم دقیقا شبیه حفاری و فاراک و دیگران امکان دارد مثلا ده درصد برود بالا و بعد یک ریزش سنگین داشته باشد. امتیازش 65
                    سفارس
                    40
                    سباقر
                    بسته
                    خکرمان
                    در حال تخلیه فروشندگان. احتمالا وضعش خوب بشود. در جایگاه بسیار خوبی قرار گرفته. همین قیمت دقیقا می‌تواند به عنوان آستانه زیان تلقی گردد. و تا زمانی که بالای این رقم (یعنی 7227 ریال) است وضعش بسیار مطمئن است. البته دقیقا این دو شمع آخر (که مهم است) مانند دیگر جاهای بازار یک مقدار دارای گیجی و آشفتگی (بخوانید حالت تهوع!) است. امتیاز 70 (تا زمانی که بالای همین قیمت است).
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فارس مانند نمادهای دولتی این روزها: درگیر مقاومت. فردا پس‌فردا برایش مهم است. - امتیاز 50
                      مفاخر: درگیر مقاومت: اخراج از دیده‌بان. ( امتیاز 0 )
                      وپاسار - امتیاز 50
                      نوری - امتیاز 50 - مانند فارس درگیر مقاومت
                      زاگرس - امتیاز 70 - فروشنده ندارد - تا زمانی که همین‌جور فروشنده ندارد وضعش عالی است.
                      آپ - امتیاز 40
                      پارسان - امتیاز 60 -حدود 25 درصد (20 تا 35 درصد) جای رشد دارد. - البته، بگذار ببینم، در این نماد هم بازی وجود دارد. یکی به نعل یکی به میخ دارند قیمت را کنترل می‌کنند. پس امتیازش را می‌کنیم 50.
                      کروی - در موقعیت کوتاه‌مدت بسیار خوبی قرار گرفته. همین‌جا می‌شود آستانه زیان. یعنی 4 تومان. تا کف شکسته شده‌ی پیشین هم 25 درصد جای رشد دارد. همین هم می‌شود هدف قیمتی. امتیاز (با توجه به آستانه زیان) 65
                      ذوب
                      - این را هم حقوقی توی سرش زده و احتمال این که رویش بازی در بیاورد هست. ده درصد بالاتر هم مقاومت دارد. - یک نفر می‌تواند با توجه به همین خطر کند. ولی به شخصه خطر کردن را دوست ندارم. پس این نماد را کلا فعلا کاری ندارم. مانند بسیاری نمادهای دیگر این نیز می‌تواند به عنوان پایه‌ (آغاز) شکل‌گیری یک روند افزایشی بلند مدت (نیز) تلقی گردد. در کل به شرط مراقبه (اینکه بازی سرش در نیاید و از بالاترین قیمتی که از امرور به بعد می‌بیند هشت درصد افت نکند) امتیازش 63 هدف قیمتی هم ده درصد به علاوه‌ی سی و دو درصد که جمعا می‌شود ۵۰ درصد
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

جمع‌بندی-امتیازها:
                        پتروشیمی (زاگرس70-شخارک60)
                        نهاد (کالا55 و فرابورس60)
                        قندی (قچار60-قنیشا55-قهکمت55-قزوین65)
                        وبصادر55
                        دتولید65
                        ساروم65
                        خکرمان70

کروی65
                        در پیت (کحافظ70-نطرین60-شپاس60)

متاسفانه این امتیازها جمع تمام چند حالتی است که در ذهن داشتم. هم کوتاه‌مدت و هم میان‌مدت و بدتر این که: هم امتیاز رشدها و هم امتیاز عدم افت‌ها و هم امتیاز احتمال‌ها. بازار اکنون جوری نیست که بشود به آن اطمینان کرد. به خصوص با این کارهایی که می‌بینیم دولت دارد روی تابلو می‌کند. (دو روز می‌خرد دو روز می‌فروشد! و نوسان‌گیری می‌کند. عملا. از مردم.) پس باید خرید همراه با مراقبت روزانه انجام داد. بارزترین شاخصه‌اش: آستانه زیان روی جایی که می‌خواهیم خرید کنیم. تقریبا
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

وخارزم - چیز خاصی ندارد - معمولی و خوب است و کف. مانند بسیاری از نمادهای دیگر این دوره زمانه - یک مقدار خریدار پشتش آمده. ولی نه زیاد - مانند بسیاری از نمادهای دیگر ۵۰ درصد افت داشته - در کل معمولی است.
                          ومعادن - بنیادی است - هم کوتاه‌مدت و هم میان‌مدت جنس موجش جنبشی نیست و اصلاحی است - بین دو قیمت ۱٫۲ و ۲ تومان فعلا در حال حرکت است و تا زمانی که از این محدوده بیرون نیامده جنس حرکتش همان اصلاحی تخمین زده می‌شود - حقوقی بالای ۱٫۵ تومان خریدار است - اگر یک رشد خوب داشته باشد و بتواند ۲ تومان را رد کند امید یک رشد خوب از آن می‌رود (که آنجا نیازمند بررسی دوباره است). این هم در کل معمولی است فعلا.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mehdyand2amir
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 313

سلام
                            امکان دارد یک نیم نگاه مجدد به خصدرا بیدازید

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
                              سلام
                              امکان دارد یک نیم نگاه مجدد به خصدرا بیدازید
                              سلام.
                              ببخشید. هیچ نگری در مورد خصدرا ندارم.
                              معمولی است و مانند همه‌ی نمادهای دیگر دارد می‌رسد به حمایت (تقریبا رسیده - ۶۲۰۰ ریال و ۶۷۰۰ و ۵۵۰۰ ریال حمایت‌هایش هستند) و یک برگشت احتمالا دارد ولی احتمالا بی رمق و معمولی. شبیه دیگر جاهای بازار.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

افت‌های تقریبا زیاد برای بررسی (به دید فردا بیشتر): مادیرا - فاراک - وبهمن (نمودار نیمه در پیت) -

ویرایش ساعت ۲۱:
                                کرمان (حجم مشکوک)
                                +
                                اینها را می‌خواهیم منفی پنج فردا بررسی کنیم. وبهمن که زیاد جالب نیست. فاراک فردا منفی پنج حتما هست و مشکلی ندارد و باید بازی‌اش بیشتر نگاه شود ولی مادیرا با توجه به این که خیلی خوب جمع شد احتمالا فردا منفی پنج را نبیند
                                +
                                و این که بازار اکنون روند نگرفته و احتمالا نمی‌گیرد. دید باید بسیار محدود باشد.

ویرایش روز بعد ساعت ۹:
                                مادیرا به منفی پنج رسید.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/10/05, 09:15.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X