تاپیک پرسش و پاسخ (مربوط به تاپیک آموزشی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Moradad
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 355

اول اینکه از همه اساتید که در راه اندازی و پیشبرد این کار خیر و بزرگ همت گمارده اند، سپاسگزارم

واما بعد یک سوال که شاید کمی هم تکراری باشد.

-اگر هم چیز در قیمت نهفته و حتی با بررسی گذشته میتوان روند قیمت در آینده را نیز حدس زد ، چه نیازی به تعدیل قیمتها است ؟
    و اینکه این اعمال تعدیل تا چه میزان در تعیین مسیر تغییر ایجاد میکند؟
    با تشکر

نظر

• حسینی
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 137

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
      ممنون آرتمیس عزیز
      من دریافت اطلاعات را زدم پسورد نخواسته صفحه ایی را آورده که نوشته تهیه فایل اکسل و بقیه آیتمها که تاریخ و..... است
      آیا همین صفحه مدنظر شماست
      پوزش می خواهم اگر دخالت می کنم ولی چون دیدم جناب آرتمیس پاسخ ندادند شاید به علت دیروقت بودن و اینکه اکنون پای سیستم نیستند جواب ناهید خانم مثبت است.احتمالا دیگر نیازی ندیده اند که یوزر پسورد را به کار ببرند.با سپاس

نظر

• mohseni1353
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1010

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
        راشین خانم
        (باتشکر دوباره) آیا می تونیم از نرم افزار ره آورد نوین3(شرکت مبنا) هم برای یادگیری استفاده کنیم؟ مراحل کار دقیقا مثل امی بروکر هست؟ اگر اینطور نیست بهترین نرم افزار چیه که تهیه کنیم؟
        ممنون
        من با ره آورد نوين كار كردم شما ورود اطلاعات در اين نرم افزار مانند امي بروكر نداريد اين نرم افزار گزينه اي دارد براي بروزرساني لحظه اي اطلاعات كه به سايت ره اورد نوين وصل شده اطلاعات را از ديتا بيس شركت استخراج كرده و مهم ترين نكته مثبت آن بروز رساني لحظه اي مي باشد در حالي كه در آمي بروكر شما بايد تا ساغت 3.5 يا 4 عصر صبر كرده كه ديتا توسط بورس آماده شود براي استفاده شما البته خيلي از اساتيد اين نرم افزار را به علت اشكالات زياد قبول ندارند

نظر

• farhad61
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 512

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
          من آمی بروکر 4.8 را نصب کردم آیا درست است ؟
          سلام ناهید خانم
          میتونید آمی بروکر 5.3 همراه با کرکش رو از امضاء من دانلود کنید
          فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
          قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• ناهید
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 1419

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
            سلام ناهید خانم
            میتونید آمی بروکر 5.3 همراه با کرکش رو از امضاء من دانلود کنید
            خیلی ممنون جناب فرهاد اساعه این کارو می کنم
            میدونید علاقه به دنیا مجازی بدلیل همین همدلی هاست که شاید در دنیای واقعی اون رو پیدا نکنی
            من سه ساله که در سایتهای بورسی پرسه میزنم ولی هیج سایتی این همدلی رو تدیدم
            خوشحالم از اینکه اینجا هستم
            حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
            خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
            خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

سلام به همگی

ناهید جان دیشب به علت خستگی زیاد درست متوجه سوال شما نشدم و فکر کردم سوالتون در مورد نحوه وارد کردن دیتا به نرم افزار است که عذرخواهی می کنم:">
              برای دریافت دیتا بهترین کار همانیست که آرتمیس عزیز توضیح دادند و ازشون تشکر می کنم

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                من با ره آورد نوين كار كردم شما ورود اطلاعات در اين نرم افزار مانند امي بروكر نداريد اين نرم افزار گزينه اي دارد براي بروزرساني لحظه اي اطلاعات كه به سايت ره اورد نوين وصل شده اطلاعات را از ديتا بيس شركت استخراج كرده و مهم ترين نكته مثبت آن بروز رساني لحظه اي مي باشد در حالي كه در آمي بروكر شما بايد تا ساغت 3.5 يا 4 عصر صبر كرده كه ديتا توسط بورس آماده شود براي استفاده شما البته خيلي از اساتيد اين نرم افزار را به علت اشكالات زياد قبول ندارند
                ممنون دوست عزیز
                من آمی بروکر را ترجیح می دهم .در مورد برخی سهمها با مقایسه دو نمودار متوجه اشکالاتی در نمودار شدم بنابراین ترجیح می دهم به روش هرچند سخت خودم ادامه دهم

نظر

• ناهید
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 1419

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                  سلام به همگی

ناهید جان دیشب به علت خستگی زیاد درست متوجه سوال شما نشدم و فکر کردم سوالتون در مورد نحوه وارد کردن دیتا به نرم افزار است که عذرخواهی می کنم:">
                  برای دریافت دیتا بهترین کار همانیست که آرتمیس عزیز توضیح دادند و ازشون تشکر می کنم
                  ممنون راشین عزیز متوجه خستگی شما شدم
                  آرزوی بهترینها رو براتون دارم
                  سربلند باشید
                  حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                  خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                  خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

در اصل توسط Moradad پست شده است View Post
                    اول اینکه از همه اساتید که در راه اندازی و پیشبرد این کار خیر و بزرگ همت گمارده اند، سپاسگزارم

واما بعد یک سوال که شاید کمی هم تکراری باشد.

-اگر هم چیز در قیمت نهفته و حتی با بررسی گذشته میتوان روند قیمت در آینده را نیز حدس زد ، چه نیازی به تعدیل قیمتها است ؟
                    و اینکه این اعمال تعدیل تا چه میزان در تعیین مسیر تغییر ایجاد میکند؟
                    با تشکر
                    سوال هوشمندانه ایست
                    به خاطر اعتقاد به همین جمله و کامل بودن آن، من با اعمال سود نقدی در نمودار مخالفم، اما افزایش سرمایه تغییر در سرمایه شرکت است و تاثیر آن در نمودار لازم است و ربطی به دخالت در قیمت ندارد.

پیشنهاد می کنم یک شرکت را انتخاب کرده و خود شخصا تاثیر اعمال افزایش سرمایه در نمودار را ملاحظه کنید من هر چقدر هم توضیح بدهم تاثیر این تمرین را نخواهد داشت.اما در مورد چند سهم نمودار بدون اعمال افزایش سرمایه و با اعمال آنرا مقایسه کردم در هر دو مورد به اهداف مشابهی با روش ها و شاید الگوهای مختلفی رسیدم
                    اما در خطوط حمایت و مقاومت معمولا تاثیر نسبتازیادی دارد

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                      سوال هوشمندانه ایست
                      به خاطر اعتقاد به همین جمله و کامل بودن آن، من با اعمال سود نقدی در نمودار مخالفم، اما افزایش سرمایه تغییر در سرمایه شرکت است و تاثیر آن در نمودار لازم است و ربطی به دخالت در قیمت ندارد.

پیشنهاد می کنم یک شرکت را انتخاب کرده و خود شخصا تاثیر اعمال افزایش سرمایه در نمودار را ملاحظه کنید من هر چقدر هم توضیح بدهم تاثیر این تمرین را نخواهد داشت.اما در مورد چند سهم نمودار بدون اعمال افزایش سرمایه و با اعمال آنرا مقایسه کردم در هر دو مورد به اهداف مشابهی با روش ها و شاید الگوهای مختلفی رسیدم
                      اما در خطوط حمایت و مقاومت معمولا تاثیر نسبتازیادی دارد
                      راشین جان
                      1-وقتی میگوییم همه چیز در قیمت و به عبارتی عرضه وتقاضا خلاصه شده است یعنی قیمت از همه چیز جداست. خواه افزایش سرمایه و یا سود نقدی!
                      2-وقتی میگوییم تمام اتفاق های فاندامنتال خود به خود تاثیرش را روی چارت میگذارد که از جمله آن افزایش سرمایه هست که میتواند به دلیل طرح توسعه یا پرداخت بدهی شرکت و... باشد یعنی ما با اعمال یا به عبارت صحیح تر جبران آن داریم این اتفاق مهم فاندی را از چارت فیلتر میکنیم. در مورد سود نقدی هم به همین ترتیب و فرقی نمیکند.
                      پس شاید صحیح تر این جمله به این صورت باشد: همه چیز در قیمت واقعی (بخوانید جبران نشده) نهفته است
                      آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/04/14, 10:34.

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1113

سلام به دوستان عزیز
                        میدونین عزیزان ،این بخث تعدیل یا عدم تعدیل یه بحث خیلی قدیمیه ،هم موافق ها دلایل منطقی دارن هم مخالفا ،اینجا واقعا تصمیم فردیه ،بقول راشین عزیز بهترین کار امتحان کردن رو چارت و پاسخ گرفتنه ولی از جهت اینکه انرژی دوستان رو این بحث که میدونم به این سادگی به نتیجه نمیرسه گرفته نشه ،میتونم ارجاع بدم شما رو به یک تاپیک و کلی پست راجع به این موضوع تو بورکس ،حتما راشین عزیز و بابک بزرگوار و جناب نظری بهتر ازمن آدرس اون تاپیک یادشونه ،ولی یک تاپیک کامل همراه با نظر موافق و مخالف و مثال و ........ اونجا وجود داره و جالب اینه بعد از کل اون تاپیک با اون همه نظر و پست دوستان تکنیکال و فاندامنتال
                        ،باز نتیجه قطعی بدست نیومد و هرکس بر مبنای سلیقه عمل میکنه ........
                        از این جهته که حیفم میاد وقت دوستان برروی این مطلب گرفته بشه ...........
                        موفق باشین

ضمنا الان یادم اومد بابک عزیز هم در اون تاپیک مشارکت فعال داشتند ،از ایشون خواهش میکنم برای دوستانی که فرصت مطاله کامل تاپیک رو ندارند ،خلاصه ای از اون بحث رو بفرمایند تا دوستان هم در جریان قرار بگیرند.....
                        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                          سلام به دوستان عزیز
                          میدونین عزیزان ،این بخث تعدیل یا عدم تعدیل یه بحث خیلی قدیمیه ،هم موافق ها دلایل منطقی دارن هم مخالفا ،اینجا واقعا تصمیم فردیه ،بقول راشین عزیز بهترین کار امتحان کردن رو چارت و پاسخ گرفتنه ولی از جهت اینکه انرژی دوستان رو این بحث که میدونم به این سادگی به نتیجه نمیرسه گرفته نشه ،میتونم ارجاع بدم شما رو به یک تاپیک و کلی پست راجع به این موضوع تو بورکس ،حتما راشین عزیز و بابک بزرگوار و جناب نظری بهتر ازمن آدرس اون تاپیک یادشونه ،ولی یک تاپیک کامل همراه با نظر موافق و مخالف و مثال و ........ اونجا وجود داره و جالب اینه بعد از کل اون تاپیک با اون همه نظر و پست دوستان تکنیکال و فاندامنتال
                          ،باز نتیجه قطعی بدست نیومد و هرکس بر مبنای سلیقه عمل میکنه ........
                          از این جهته که حیفم میاد وقت دوستان برروی این مطلب گرفته بشه ...........
                          موفق باشین

ضمنا الان یادم اومد بابک عزیز هم در اون تاپیک مشارکت فعال داشتند ،از ایشون خواهش میکنم برای دوستانی که فرصت مطاله کامل تاپیک رو ندارند ،خلاصه ای از اون بحث رو بفرمایند تا دوستان هم در جریان قرار بگیرند.....
                          سلام بر همه دوستان و عرض ارادت خدمت فرزاد عزیز

در بورکس دوست بسیار عزیزم سعید خان یزدی که جا داره اینجا از ایشون هم یادی بکنیم این تاپیک رو ایجاد کردن به آدرس زیر

فکر میکنم مرور این تاپیک برای دوستان بد نباشه.

و اما نتایجی که اونجا گرفتم به قراره زیره.البته شاید کاملا اشتباه باشه ولی خوب من کاملا بهش اعتقاد دارم!البته در بین دوستان نحوه اعمال من و جناب رحیمی (بورسیست کوچک که به واقع خیلی بزرگ هستند) یکی بود و نجوه اعمال جناب یزدی هم 99% شبیه ما بود و فقط در یک قسمت که عرض خواهم کرد با فرمول ما تفاوت داشت

ما 4 نوع حالت برای یک دیتا داریم که 3 تاشو بررسی میکنیم

1.نمودار خام یعنی نه افزایش سرمایه اعمال شده و نه سود نقدی
                          2.نموداری که تنها افزایش سرماه اعمال شده باشه
                          3.نموداری که هم افزایش سرمایه اعمال شده و هم سود نقدی

البته نحوه افزایش سرمایه هم خودش بر 2 نوعه :

الف)آورده
                          ب)اندوخته

که نحوه اعمالهاشونم متفاوته.حالا چرا باید متفاوت باشه؟؟؟!!!...در ادامه بحث بررسی خواهیم کرد ;)

1 سوالی از دوستان دارم

دوستانی که تنها افزایش سرمایه را اعمال می کنند و اصلا توجهی به آورده یا اندوخته بودنش ندارن چرا اون 100 تومن یا هر مبلغی که از جیب سهامدار برای خرید حق تقدم صرف میشه رو در نظر نمیگیرند؟؟؟!!!!

شخصی 20000 تا سهم داره سهمش میبنده برای افزایش 100%ی از آورده این شخص 100 تومن بابت هر سهم میده یعنی 2 میلیون تومن.چرا این مقدار 100 تومن در نمودار نباید لحاظ بشه؟؟؟در حالیکه اگر سهم افزایش سرمایشو تنها از اندوخته بده اون شخص اون 2 تومن تو جیبش باقی خواهد ماند!:) البته تمامی این مباحث در لینکی که گذاشتم بطور امل بحث شده

من بر این اعتقادم قیمت فردای سهم مقدار بازدهی قیمت امروزو باید نشون بده.ولی این 1 طرف قضیست.

من به نمودار حالت 1 نیز کاملا اعتقاد دارم.نمودار خام هم دیدی دیگر از سهم ارائه میده!!!!

درسته تا الان دیده ما از سهم از یکی به دو تا رسیده واین میتونه کمکمون کنه.شاید مقاومتی که در حالت 1 هست در حالت 2 نباشه اگر هم باشه به یک فرم دیگه ای شاید خودشو نشون بده

کلا من هر 3 حالت رو قبول دارم.ولی اینو مطمئنم برای موج شماری الیوتی تنها حالت 3 کاربرد داره.یعنی کسی با حالت 3 کار کنه میتونه به روشنی و تقریبا با خطای کم موج شماری کنه.شاید کانالی که در حالت 3 دیده میشه در حال 1 نباشه!حالت 1 هم باید و باید همزمان با حالت 3 بررسی بشه ولی من به حالت 2 اعتقاد زیادی ندارم.

بیاییم بیمه البرزو بررسی کنیم

دوستان زحمت موج شماری و کلا تحلیل سهم اعم از رسم کانال فیبو اندرو و .. رو انجام بدن تا روی شکل دوستان توضیحاتی عرض کنم
                          آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/04/14, 16:42.

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1113

بنده هم عرض سلام و ارادت دارم خدمت بابک عزیز
                            بابک جان خیلی ممنونیم از لطفی که کردین ،منتظر ادامه توضیحات دقیقتون بعد از اینکه مسلم عزیز نمودار قرار دادن میمونیم ......

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1113

ضمنا برای اینکه کار به نتیجه برسه من از مسلم عزیز خواهش میکنم در صورت امکان زحمت موج شماری ورسم کانال و .... البرز رو انجام بدن تا همه با هم به ادامه توضیحات استاد پناهی عزیز برسیم ......
                              مسلم عزیز سپاسگزارم

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3067

باسلام
                                باتشكر از زحمات تمامي اساتيد محترم
                                چرا بيمه البرز انتخاب شده است؟!
                                چون ميخواد پرواز كند!
                                آقا بابك كارت خيلي درسته

نظر

در حال کار...