نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nay
    Banned
    • Aug 2014
    • 641

پاسخ : نبض سیاست

بحران اقتصادی یونان؛ یورو به زیر ۱.۱ دلار رسید

در حالی‌که دولت یونان در ادامه بحران اقتصادی آن کشور و قوت گرفتن احتمال خروج آن از واحد پول اروپایی، تدابیری مانند «کنترل سرمایه» را در پیش گرفته، بهای یورو صبح دوشنبه در بازارهای آسیا به زیر ۱.۱ دلار رسید.

----------------

این شتری است که در خونه ایران خوابیده، اگر توافق نکنند ... کمربندها را سفت تر ببندیم که دوره مفت خوری و نذر و نذورات به سر آمد

اینجاست که معلوم میشه چرا قیمت طلا یهو جذاب میشه، چون همه هجوم میارن طلا بخرن، مبادا دولت دست بکنه تو حساب بانکیشون یا بلوکه کنه... میرن طلا میخرند میذارند تو بالش، لا اقل مالشون زیر سرشونه

فردا پس فردا اگر دست کردن تو حساب های بانکی، تعجب نکنید، چون قبلاً اجازه داده شد تا توی رختخواب ها هم بیایند، خودی هستند دیگه که اجازه داده ایم با پای چپ یا راست ما رو بفرستند خلا. صواب داره ... به خدا
    آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/06/29, 08:06.

نظر

• fanos
      ستاره دار(1)
      • Jul 2013
      • 209

سلام نی گرامی
      حوصله داری وقت میزاری عزیزم اینا ارزش کل کل کردنم ندارند گذشت اون زمانی که عکس مار روی دیوار میکشیدند البته بهشون حق میدم چون مثل کسی که توی باتلاق افتاده باشه برای بیرون امدم دست پای میزنه اما بیشتر توی باتلاقشان فرو میرن اخرشم غرق شدنه
      عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

در اصل توسط fanos پست شده است View Post
        سلام نی گرامی
        حوصله داری وقت میزاری عزیزم اینا ارزش کل کل کردنم ندارند گذشت اون زمانی که عکس مار روی دیوار میکشیدند البته بهشون حق میدم چون مثل کسی که توی باتلاق افتاده باشه برای بیرون امدم دست پای میزنه اما بیشتر توی باتلاقشان فرو میرن اخرشم غرق شدنه
        سلام دوست خوب من

دوژمن رو هیچ وقت دست کم نگیر

حتی یکیش هم زیاده

باید سرشون رو کوبید به سنگ

سکوت در برابر بی حیایی، میشه ماجرای 88

کله ای که بوی قرمه سبزی میده، یا باید از ته تراشید، یا با واجبی شست

دوم پرده بر بی حیایی متن، که خود میدرد پرده بر خویشتن

که شاهد بودی حرف سعدی، راست بود

سعدی قصه هاش از جنس روزه و اگر امثال سعدی نبودند، قصه هایی از جنس شب، زندگی همه امون را تباه کرده بودند
        آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/06/29, 08:23.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          موج تناقضات دولت راستگویان در آمار واردات

تعداد مسئولان دولت یازدهم که آمار واردات ۷۲۰ میلیارد دلاری مورد ادعای مسئولان قوه مجریه را زیر سئوال می‌برد هر لحظه در حال افزایش است

http://nasimonline.ir/detail/Photo/1009012/237
          واردات (میلیارددلار) دردولت احمدی نژاد به روایت راستگویان :

رییس راستگویان : 720

معاون اول راستگویان : 700

رییس گمرک راستگویان : 695

معاون گمرک راستگویان : 425

سخنگوی راستگویان : 418

بانک مرکزی راستگویان : 419

سازمان ملل : 426

یه مدت مدام میگفتن درآمد دولت قبل 700 میلیارد بوده !

و البته بعضی ها هم مشکلشون این بود که درک این 700 میلیارد براشون خیلی سنگین بود !!!

حالا رییس راستگویان میگه 720 میلیارد دلار پول واردات بوده !!!

از اون طرف میگن 80 درصد درآمد دولت بابت پرداخت حقوق کارمندان و هزینه های بخش اداری مصرف میشه !!!

حالا چطور میشه با 700 میلیارد دلار درآمد ادعایی ! 720 میلیارد دلار واردات کرد و حقوق کارمندان و هزینه های بخش دولتی رو هم پرداخت کرد و کلی طرح مثل مسکن مهر و بنگاه زودبازده و انرژی هسته ای و راه سازی و بازسازی خانه های روستایی و .... رو هم انجام داد ؟؟؟

از قدیم میگفتن دروغ که حناق نیست !

نظر

• حسام الدین
            عضو فعال
            • Aug 2014
            • 335

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
            فرمایش کلمه فارسی است (اسم مصدر) و جمع ات، عربی، مثل همون غلط مصطلح پیشنهادات یا دستورات ... که در حقیقت پیشنهاد هایت، پیشنهاد هات بوده و کم کم جا افتاده شده پیشنهادات، عین دستورات، دستورهایتان یا خودمانی ترش دستور هات که رسمی نیست!

نکنه تو سایت فالس نیوز، فرمایشات رهبر فرضانه ات را دنبال میکنی؟ اگر اینطوره، احسنت بر تو ای ولایتمدار بی نظیر!

همون بهتر که ول کنی، چون کله ای که بوی قرمه سبزی بده رو، هر چی بیشتر بجنبونی، بوش بیشتر در میاد، مودب ... با دیکشنری که آدم، ادب یاد نمیگیره.... ادب، آداب دارد! لا اقل یه سرچی میکردی، منبع معتبر تری پیدا میکردی، عرضه این رو هم نداشتی!

من اینجا منتظرم تا تو منبع معتبر تری ارائه بدی. زود باش منتظرم؛ وگرنه که ازم یه معذرت خواهی کن و ما رو بخیر و شما رو به... اگرم منبع درستی ارائه کردی که بنده یه فاتحه به روح معلم اول دبستانت میفرستم و خدانگهدار... در ضمن فرزانه درسته نه «فرضانه»!!!
            زود باش

البته در مورد «فرمایشات»، قضیه اختلافی هست. هر دونوع به علت رواج زیاد، کاربرد دارد که منبع هم ارائه دادم.اینم یکی
            دیگه
            اما در مورد احسنت، دیگه شما زحمت بکش و مارو روشن کن. در ضمن مواظب باش دوباره سوتی ندی مجسمه ی نزاکت!!
            آخرین ویرایش توسط حسام الدین؛ 2015/06/29, 10:46.
            من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
              سروش محلاتی در مراسم سالگرد شهید بهشتی در کانون توحید:

قبل از منافقین مقدس نماها شهید بهشتی را تکفیر کردند/ بهشتی برتری اشخاص به ارزش ها را مصیبت می دانست

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران - تهران
              یک استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به انتقادهای شهید بهشتی از روابط مرید و مرادی، گفت: شهید بهشتی خیلی دل خوشی از کلمه روحانی نداشت و می‌فرمود همه باید کمک کنند تا رابطه روحانی و مردم از رابطه ذلت آور، منحرف و منحط مریدی و مرادی به رابطه عالم و متعلم تبدیل شود؛ چرا که ما انقلاب کردیم که این رابطه‌ها را تصحیح کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، حجت‌الاسلام والمسلمین سروش محلاتی در مراسم بزرگداشت آیت الله شهید دکتر بهشتی که به مناسبت هفتم تیر سالروز شهادت او و 72 تن از یاران انقلاب در کانون توحید تهران برگزار شد به ابعاد شخصیتی و اندیشه های این شهید بزرگ پرداخت و اظهار کرد: سالگرد شهدای هفتم تیر و شهید بهشتی از آن جهت حائز اهمیت است که فرصتی پدید می آید تا بار دیگر به افکار و اندیشه های این بزرگوار پرداخته شده و از فراموشی و نسیان آن اهداف و برنامه ها جلوگیری کرد. می خواهیم به آن بزرگوار بگوییم که بعد از گذشت 35 سال همچنان بر آن عهد و پیمان وفاداریم و بر روی آنها استقامت و پایداری خواهیم کرد.

وی افزود: آنچه شهید بهشتی را با دیگران متمایز کرده، مسئله حریت و شجاعت او است.

خلأ حریت شهید بهشتی قابل مشاهده است

سروش محلاتی با بیان اینکه حریت و شجاعت را باید از دو زاویه مورد بررسی قرار داد، افزود:‌ یک جنبه حریت به معنای عام آن است که برای هر انسانی کمال و فضیلت تلقی می‌شود و دیگری حریت به معنای خاص که برای یک عالم دینی، روحانی و مبلغ دین لازم است که می‌توان آن را حریت صنفی و حرفه ای نامید.

وی با اشاره به اهمیت جنبه دوم حریت؛ حریت صنفی در تبلیغ را یکی از ضروری ترین مباحث دانست و افزود: اکنون بیش از هر زمان دیگری خلأ حریت شهید بهشتی را در این صنف مشاهده می کنیم.

در فرهنگ قرآن مساله تبلیغ اساسی ترین وظیفه انبیاست

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیاتی از سوره احزاب اضافه کرد: وظایف و رسالت انبیا در این سوره آمده و شرایط لازم برای آن بیان شده است و نتیجه این رسالت تابع برخورداری از این شرایط است. شاخص های حریت که از این آیه استنباط می شود در زندگی شهید بهشتی به شکل عینی مشاهده می شود.

سروش محلاتی با بیان اینکه در فرهنگ قرآن مساله تبلیغ اساسی ترین وظیفه انبیا محسوب می شود، عنوان کرد: موضوع تبلیغ مساله مهمی است که بر عهده انبیای الهی گذاشته شده است و تنزل و ترقی از تبلیغ مورد قبول خداوند نیست. شیخ الطایفه فرمود که تبلیغ نکردن یعنی حقیقت دین را نرساندن که کتمان دین محسوب می شود. خداوند از انبیا تعهد گرفته است که مبادا حقیقت دین را کتمان کنند. حقیقت دین باید به مردم رسانده شود و هیچ پیامبر و غیرپیامبری حق کتمان این حقیقت را ندارد. در صورت کتمان این حقیقت آیه ای با لحن تند و شدید آنان را مورد خطاب قرار می دهد.

کتمان برخی افعال حلال از روش های علمای اهل کتاب بود

وی با بیان اینکه تجربه کتمان حقایق دین توسط علمای اهل کتاب وجود داشته است، افزود: عده ای از علمای دین وجود داشتند که حقیقت دین را می دانستند و آن را کتمان می کردند. قرآن آنها را با اشد وضع توبیخ می کند. چرا کسی که در جایگاه تبلیغ قرار دارد نباید تبلیغ کند؟ در سوره بقره نیز آمده است: کتمان دین می کردند تا به امور دنیایی برسند. علامه طباطبایی در تفسیر المیزان در مورد این آیه می گوید: برخی علمای اهل کتاب روششان این بود که بخشی از حلال ها را کتمان می کردند و به مردم نمی گفتند چه کارهایی حلال است تا ژست مقدس مآبی خود را حفظ کرده باشند. کتمان حلال ها جزو مشکلاتی بود که وجود داشت. چرا باید مردم را از مباحات محروم کرد و اینقدر حرام تراشی کرد؟! خداوند در پاسخ به آنها می گوید شما شکم های خود را از آتش پر می کنید.

سروش محلاتی با بیان اینکه مبلغ پیام خود را به مردم نمی رساند بلکه پیام خدا را باید به مردم برساند، اضافه کرد: در اینجا شخص مطرح نیست و اگر کسی در جایگاه تبلیغ قرار می گیرد باید پیام خدا یا رسالات الله را به مردم برساند. آنجا که پیامبر اکرم وارد شده و حضرت علی(ع) را معرفی می کند نیز رسالات الله را بجا می آورد. درحقیقت مبلغ، مبلغ رسالات الله است.

وی با تاکید بر اهمیت تبلیغ در دین تصریح کرد: تبلیغ کار خیلی بزرگی است و این توهم است که فکر کنیم کاری عادی است و فکر کنیم تبلیغ فقط استفاده از زبان برای رساندن دین به مردم است.

شهید بهشتی نازلترین و کم اثرترین نوع تبلیغ را تبلیغ با استفاده از زبان و گفتار می دانست

این شاگرد شهید بهشتی به ماهیت تبلیغ از نگاه شهید بهشتی پرداخت و ادامه داد: بزرگترین تفاوت آیت‌الله بهشتی با دیگران این بود که نازلترین و کم اثرترین نوع تبلیغ را تبلیغ با استفاده از زبان و گفتار می دانست و معتقد بود عالم دین باید نمونه عملی از اسلام را در زندگی خود نشان بدهد. نه اینکه صرفاً متمرکز بر تبلیغ زبانی شود.

سروش محلاتی با طرح این پرسش که چرا با وجود این همه تبلیغ در رسانه و وجود شبکه های مختلف و تریبون ها باز هم در این عرصه موفقیت لازم را نداریم؟ گفت: شهید بهشتی می‌گوید ما انتظار بیش از حد از حرف داریم .ایشان همان زمان خودشان نیز این نوع تبلیغ را آفت دین می‌دانستند و می گفتندکه یکی از آفت های زندگی ما رواج بازار دعوت زبانی و قلمی و کسادی بازار دعوت عملی است.

پخش تبلیغ زبانی از شبکه ها ضد تبلیغ است

وی با بیان اینکه تبلیغ زبانی که مردم را در این شبکه و آن شبکه بمباران می‌کند، خود نوعی ضدتبلیغ است، گفت: باید همه رفتارها حالت عملی به خود بگیرد.

این استاد حوزه و دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به دیدگاه و عقاید شهید بهشتی در مورد روحانیت و رابطه آنها با مردم اشاره و تصریح کرد: شهید بهشتی خیلی دل خوشی از کلمه روحانی نداشت و می‌فرمود همه باید کمک کنند تا رابطه روحانی و مردم از رابطه مریدی و مرادی به رابطه عالم و متعلم تبدیل شود؛ چرا که ما انقلاب کردیم که این رابطه‌ها را تصحیح کنیم.

شهید بهشتی معتقد بود: از مصیبت‌های زمان ما این است که اشخاص جانشین ارزش‌ها شوند

محلاتی افزود: آن زمان یعنی در سال 1359 شهید بهشتی اخطار دادند که یکی از مصیبت‌های زمان ما این است که اشخاص کم‌کم جانشین ارزش‌ها می‌شوند و این خطرناک است. انقلاب ما انقلاب ارزشهاست. ایشان بارها تذکر داده بودند که مبادا ما را به جای ارزشها بنشانید. ایشان موقعی نگرانی خود را ابراز می کردند که تنها دو سال از انقلاب گذشته بود.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: شهید بهشتی می‌گفت برخی از عالمان دینی ما بیشتر به طاغوتی‌ها شبیه هستند تا مردم. البته این به دلیل این است که مردم ما خود طاغوت‌پرورند و تا مردم نپذیرند و زیر بار طاغوت نروند، محال است هیچ اتفاقی بیفتد. ما باید مردم را از فرهنگ طاغوت پروری برحذر داریم.

سروش محلاتی با اشاره به ویژگی های شهید بهشتی افزود: ریشه آزادمنشی و حریت شهید بهشتی به گونه‌ای است که هرکسی نمی‌تواند در این وادی قدم بردارد؛ چرا که فیلسوف، عالم و مفسر قرآن زیاد است، اما عالم دینی با این حریت که بتواند اینگونه سخن بگوید بسیار کم است.

عالم دینی با حریت شهید بهشتی کم داریم

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: در حال حاضر عالم کم نداریم، فقیه و مجتهد کم نداریم، اما عالم دین با حریت شهید بهشتی که بتواند چنین سخن بگوید کم داریم. ما رفوزه شده‌ایم. این رفوزه شدن نیز تعبیر شهید مطهری است که معقتد بود 99 درصد رفوزه‌ایم. عالم دین نباید تحت فضاسازی جهال و عوام الناس قرار گیرد.

قبل از منافقین مقدس نماها شهید بهشتی را تکفیر کردند

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: پیش از اینکه منافقین تیرهای خود را به سوی شهید بهشتی شلیک کنند، افراد مقدس نما در همین تهران وی را هدف قرار داده و شهید بهشتی را تکفیر کردند، اما حریت شهید بهشتی سبب شد از همه این اتهامات استقبال کند و اندکی از مواضع حق‌طلبانه خود کوتاه نیایید.

سروش محلاتی تأکید کرد: شهید بهشتی اندکی به دنبال سوءاستفاده از عوام نبود که با استفاده از آنان بخواهد برای خود جاه، مقام و منزلتی ایجاد کند.

سروش محلاتی با بیان خاطره ای منتشر شده از شهید بهشتی اظهار کرد: شهید بهشتی نه خود دست کسی را می بوسید و نه اجازه می داد کسی دست او را ببوسد و به فرزندان خود هم سفارش کرده بود که هرگز دست کسی را نبوسند. اما حالا دست‌بوسی که رواج دارد پابوسی هم به آن اضافه شده است.

این مراسم با نزدیک شدن به اوقات اذان مغرب با سخنان کوتاه علیرضا بهشتی فرزند شهید بهشتی که با تشکر از حاضرین در جلسه همراه بود پایان یافت.

گفتنی است در این مراسم که با استقبال خوبی مواجه شده بود، شخصیت‌های مختلفی از جمله حجت‌الاسلام سید عبدالله فاطمی‌نیا ، حجت‌الاسلام سیدمحمود دعایی، نجفقلی حبیبی، محمدرضا عارف علیرضا محجوب، غلامحسین کرباسچی، فرشاد مؤمنی ، محمد کیانوش‌راد، محمد مطهری، مجتبی مطهری، حجت‌الاسلام نقویان، حجت‌الاسلام رضوی‌یزدی، سید حمید کلانتری، غلامعلی رجایی، محسن هاشمی رفسنجانی، فیض‌الله عرب‌سرخی، علی‌اکبر اولیا و مرتضی الویری نیز حضور داشتند.
              شهید بهشتی:
              هیچ گاه برای گفتگو با ابرقدرت های دشمن، قدمی به جلو نگذاشتم.
              ای آمریکا از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر

روحانی، رییس راستگویان:
              نمی خواهیم تا قیامت با آمریکا قهر باشیم، آمریکا کدخداست، با کدخدا ببندیم راحت تریم !

نظر

• rio
                عضو عادی
                • Mar 2015
                • 175

(( چند داده ی مهم مذاکراتی )) مقدمات ( 10) سلام : سریع و خلاصه : نکته ی مهم برای آنالیز دلایل احتمالی ی سفر چند ساعته اقای ظریف به ایران ؛خود نفس سفر به ایران به تنهایی نیست ! نکته ای که از آن هه جا غفلت شده این است که : 1- این سفر از پیش برنامه ریزی شده بوده و سایر وزراء هم در جریان بوده اند 2- این سفر چند ساعته است این دو نکته کلیدی و بسیار با اهمیت است در تحلیل سفر اقای ظریف ....حالا هر کس می تواند تحلیل کند با عنایت به این دو نکته ی اساسینکات بعدی :3- مصاحبه ی خانم موگرینی یا هر خبری از این دست طی این چند روزه را ؛ حتما اول اصالت یابی کنیم که ببینیم , اصلا از پایه و اساس چنین خبری بوده ؟ کدام خبرگزاری برای اولین بار منتشر کرده ( اعتبار منبع اولیه ) و از همه مهم تر , متن به زبان اصلی را ببینیم تا در ترجمه مصادره به مطلوب نشده باشد ( مثلا به جای سوریه ترجمه نشده باشد روسیه !) من با وقت کمی که داشتم , ترجمه های متفاوتی از این خبر دیدم که نه در فحوی ی کلام و نه در متن , چنان چیزی که در تیتر زده اند را نیافتم ....شما بیشتر بررسی فرمائید ....4- روحانی ساکت است و در مورد مذاکرات چیزی نمی گوید ...چرا کسی به این مسائل دقت نمی کند ؟ اما با این همه حقوقی ی صادرات سیگنال درستی می دهد معمولا !!!به دلیل مشغله کاری نمی توانم در همه فروم ها در محضر دوستان باشم ...اینجا نکات مهم را می نویسم ...گرچه چیز به درد به خوری از من در نمی آید ..لطفا حمل بر تبلیغ نشود ...چنین قصدی ندارم ...سرعت اینترنت پایین است و وقت من هم کم ..ناچارا فط در یکی دو جا می توانم کپی کنم ... fundamentalystha.rozblog(( نظرات شخصی وای بسا اشتباه ))
                [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• rio
                  عضو عادی
                  • Mar 2015
                  • 175

(( تحلیل ؛ عرصه ی تجویز نیست ))

(( دلار بالا بره توافق حتمی است پایین هم بیاد توافق قطعی است? !!!!))

سلام :
                  آخه این چه مدل تحلیل کردن موضوعات است که وقتی داده ها ( ورودی ها ) 180 درجه هم که فرق کند ؛ نتیجه ( خروجی ) در هر دو حالت یکسان است ؟
                  ((ا
                  نگار کن که داخل دستگاه آب میوه گیری چه بادمجان بریزی و چه موز در هر دوحالت شیر موز بیرون بدهد !))

دوست تحلیل گر ما در فرومی فرموده اند :
                  هفته قبل :
                  نرخ دلار ازاد در حال پایین آمدن است نتیجه اینکه : توافق حتمی است
                  این هفته :
                  به نرخ دلار ازاد در حال بالا رفتن است ؛نتیجه اینکه : توافق حتمی است

( به نظر من این که دولت دارد نرخ ارز دولتی را بالا می برد , با عنایت به گزینه ی دوم بالا ؛ درست تر است از گزینه ی اولی )
                  -----------------------------
                  یک نفر هم نیامده به ایشان یادآوری کند و ایرا د بگیرد که اخر این چه جور تحلیل داده هایی است که از هر سرسفید یا سیاهش بگیریم نتیجه یکسان اش همانی می شود که ما دلمان می خواهد ؟
                  (((یعنی چه دلار بالا برود و چه پایین بیاید , توافق حتمی است !!!))
                  این مصداق بارز تئوریزه کردن مطلب بر حسب امیال شخصی خودمان است .
                  تازه این علامت کوچکی است , یک اصل مهم روانشناختی می گوید : افراد بر قبولاندن موضوعاتی به دیگران بیشتر مدام اصرار می ورزند که خودشان در ارتباط با صحت و سقم آن موضوع یا مطلب دچار شک و نردید و دودلی هستند :
                  دلیل علمی هم دارد :
                  خوب اگر من واقعا یقین دارم که توافق می شود یا نمی شود که دیگر این همه اصرا ر هر روزه برای چیست ؟
                  آن هم اینکه چند سال بعضی از ما یک سره گفتند : توافق حتمی است ...توافق حتمی است ...

جانان برادر !
                  توافق که تقریبا شک نداشته باشیم حتمی است ؛ اما موضوع بر سر زمان وقوع توافق بوده و هست وگرنه که دست آخر همه باید بدانند , راهی جز توافق وجود ندارد ....
                  تحلیل گری که به خودش اجازه می دهد سیگنال بخر و بفروش بدهد , باید حداقل این نکته ساده را بداند و رعایت کند که مهم ترین موضوع :تشخیص زمان درست و دقیق ورود(به) و خروج (از) بازار است .
                  بر این اساس وقتی من نوعی 10 بار سیگنال ورود می دهم و 9 بار آن غلط از آب در می آید ؛ خوب معلوم است که بلاخره بار دهم ؛ توافق می شود و تازه طلبکار می ایم و هورا کشان می گویم :
                  (دیدید گفتم ؟من همیشه گفته بودم توافق می شود !...فعلا چند صد تا تشکر پای پست من بزنید تا همه بدانند که کمیت مخاطب چقدر مهم است ....ان هم چند صد نفری که یک نفرشان ایرادات به این بزرگی را نه تنها نمی بینند و نمی گویند که ضرر هم می کنند و می ایند تشکر هم می کنند و می گویند :

خیلی از شما سپاس گزاریم بابت تشخیص اشتباه و سیگنال های ورود نابجا ....

خوب این جماعت که تکلیف شان معلوم است ، !
                  اما ایا من تحلیل گر نباید یک بار با خودم بنشینم و فکر کنم و با خودم بگویم :
                  واقعا این هایی که گرد خودم جمع کرده ام دیگر چه کسانی هستند ؟
                  به قولی :
                  من با کی ها شدم 200 نفر ؟
                  چرا این ها من هرچه بگویم ؛ متشکرند ؟ بگویم شب است می گویند : تشکر . بگویم روز است باز هم می گویند : تشکر ...

-----------------------------
                  حالا هرکی فکر می کند به او توهین شده , صبر کند تا توافق بشود و بعد بیاید به ما فحش بدهد که : دیدی که حق با ما بود و بلاخره توافق شد ؟!

---------------------------
                  می گویند بیماری رفت پیش طبیب امین خود و پرسید : من کی می میرم ؟
                  طبیب حاذق هم گفت :
                  یا شب می میری یا روز !
                  بعد هم بیمار محترم فوت نمودند و همگان از این همه نبوغ و درایت ؛ طبیب انگشت حیرت به دهان گزیدند که :
                  عجب ! واقعا این طبیب حرفش رد خور ندارد ....چه تحلیل گری بشود این طبیب !
                  -----------------------
                  حالا برادر من ؟!
                  این حرف را از دوست ات بشنو و روی آن 10 دقیقه در سال فکر کن :
                  (( تحلیل ؛ عرصه ی تجویز نیست ))
                  یعنی پیچیدن نسخه برای دیگران در عرصه ی تحلیل عقلا ممنوع است ....چرا که

بسته به شرایط متفاوت افراد ؛ نسخه های خاصی برای هر کس باید تجویز و پیچیده شود
                  ( مثلا 10 درصد ضرر شاید برای شما ی نوعی ؛ اصلا به حساب نیاید و با برداشتن یک گوشی تلفن و اردر جبران شود ؛ اما برای دیگری همین 10 درصد ضرر ( با رعایت حد ضرر تازه ) شاید که تاثیری مخرب داشته باشد و به این راحتی ها قابل جبران نباشد ...مثلا یک بازنشسته ای که 30 سال اندوخته ؛ 10 درصد اش می شود ؛ سه سال کار روزی دست کم 8 ساعت !
                  حالا شما بیا به او یاد بده که گوشی ی کدام تلفن را بردارد که یک ضرب ضررش جبران شود ؟
                  سود پیشکش
                  !
                  -----------------------
                  (( منتظر شواهد قابل اتکا باید بود برای حصول نتیجه نهایی توافق یا تمدید ....))

نظرات شخصی و ای بسا اشتباه
                  با مهر و سپاس
                  آخرین ویرایش توسط rio؛ 2015/06/29, 14:23.
                  [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

شهید بهشتی:
                    هیچ گاه برای گفتگو با ابرقدرت های دشمن، قدمی به جلو نگذاشتم.
                    ای آمریکا از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر

روحانی، رییس راستگویان:
                    نمی خواهیم تا قیامت با آمریکا قهر باشیم، آمریکا کدخداست، با کدخدا ببندیم راحت تریم !
                    البته مطابق اسناد منتشره سیا از دهه 40 شمسی تا ماجرای گروگان گیری دهها مورد جلسه خصوصی بین مرحوم بهشتی و جاسوسان سازمان سیا برگزار شده و حتی خیلی از انقلابیون سر این داستان ایشان رو سرزنش می کردند.
                    سیاستمداران شعار زیاد می دهند چون خریدار داره

روحانی هم رفیق فابریک آقای بهشتی بوده و فرقی از نظر مسلکی ندارند ایشان هم روابط بسیار خوبی با انگلیس ها دارن به به

نظر

• Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

در اصل توسط rio پست شده است View Post
                      (( چند داده ی مهم مذاکراتی )) مقدمات ( 10) سلام : سریع و خلاصه : نکته ی مهم برای آنالیز دلایل احتمالی ی سفر چند ساعته اقای ظریف به ایران ؛خود نفس سفر به ایران به تنهایی نیست ! نکته ای که از آن هه جا غفلت شده این است که : 1- این سفر از پیش برنامه ریزی شده بوده و سایر وزراء هم در جریان بوده اند 2- این سفر چند ساعته است این دو نکته کلیدی و بسیار با اهمیت است در تحلیل سفر اقای ظریف ....حالا هر کس می تواند تحلیل کند با عنایت به این دو نکته ی اساسینکات بعدی :3- مصاحبه ی خانم موگرینی یا هر خبری از این دست طی این چند روزه را ؛ حتما اول اصالت یابی کنیم که ببینیم , اصلا از پایه و اساس چنین خبری بوده ؟ کدام خبرگزاری برای اولین بار منتشر کرده ( اعتبار منبع اولیه ) و از همه مهم تر , متن به زبان اصلی را ببینیم تا در ترجمه مصادره به مطلوب نشده باشد ( مثلا به جای سوریه ترجمه نشده باشد روسیه !) من با وقت کمی که داشتم , ترجمه های متفاوتی از این خبر دیدم که نه در فحوی ی کلام و نه در متن , چنان چیزی که در تیتر زده اند را نیافتم ....شما بیشتر بررسی فرمائید ....4- روحانی ساکت است و در مورد مذاکرات چیزی نمی گوید ...چرا کسی به این مسائل دقت نمی کند ؟ اما با این همه حقوقی ی صادرات سیگنال درستی می دهد معمولا !!!به دلیل مشغله کاری نمی توانم در همه فروم ها در محضر دوستان باشم ...اینجا نکات مهم را می نویسم ...گرچه چیز به درد به خوری از من در نمی آید ..لطفا حمل بر تبلیغ نشود ...چنین قصدی ندارم ...سرعت اینترنت پایین است و وقت من هم کم ..ناچارا فط در یکی دو جا می توانم کپی کنم ... fundamentalystha.rozblog(( نظرات شخصی وای بسا اشتباه ))
                      سلام

بنده فکر میکردم که تو فروردین، قضیه مثل سابق کش پیدا میکنه، چون این چند سال همینطور بود ... تا اینکه با دو روز تاخیر، در حقیقت توافق شد!

اینکه چرا دو مرحله ای کردن و غیر قابل تردید، نمی دانم، شاید کار کارشناسی شده بوده تا مو لا درزش نره، بخاطر اینکه خواسته هاشون رو تو همون 24 نوامبر دیکته کرده بودند و آب پاکی رو رو دستشون ریختند که دیگه، اون ممه رو لولو برد!

پس ابتکار عمل دست غربه که توانسته بعد از 10 -12 سال برو و بیا و پیغام پسغام، از این جماعت ایرانی بشدت ملون المزاج، امضا بگیره! دقت کنید، این بار ایران سندی امضا کرد که در حقیقت الزام آور بوده و اون هم در دقیقه 92!

پس بنده به این کار دارم که ، چه کسی برش بیشتری داره و ابتکار عمل دستشه و قادره نظراتش رو تحمیل کنه! قبولوندن پروتکل الحاقی، تو همین زمره محسوب میشه!

الان هم ماکزیمم 8 روز تلرانس پذیرش شرایط غرب رو گذاشته اند و هر گونه فاصله افتادن به بیش از این مقدار، ریسک شکست توافق را دو چندان میکنه

هم اینکه خودشون ضایع میشن که اشتباه محاسباتی در محاسبه زمان مورد نیاز برای تکمیل اسناد داشته اند
                      هم اینکه از ابهت و قاطعیت به خاطر چندباره تغییر دادن این ضرب الاجل ها، خواهند افتاد و به قولی، کسی ازشون حساب نخواهد برد، چون نظراتشون امکان تعدیل و تغییر داره که برای یک ابر قدرت، ضعف مهلک محسوب میشه!

پس

غرب قطعاً کوتاه نخواهد آمد و این مسئله رو خود ایران از همه بهتر میدونه و دلیل محکمش هم قبول شرایط غرب در لوزان

میمونه ایران و همون نکاتی که شما فرمودید

سکوت روحانی، سفر ظریف، غیبت هاشمی، و همین نوسانات پر دامنه دلار

همونطور که خدمتتون گفتم، پرونده هسته ای ایران از نظر غرب کاملا حل شده است و ایران باید بگه چشم، پس الان اختلافات و منافع درون جناحی است که سنگ راه توافق شده و این روزها باید انتظار اتفاقات عجیب غریبی باشیم تا این ضرب الاجل از دست نره که برای ایران بسیار نامطلوبه!

اتفاقاتی نظیر یک ترور، یک سکته، یک حادثه، یک جابجایی کلیدی، یک عقب نشینی تاکتیکی در حد جام زهر 2

چیزی که من متصورم، تکلیف پرونده تو تیر ماه مشخص میشه. یا چشم یا خشم

اگر سخنرانی آقای خامنه ای رو تو 4 شنبه و تو مناسبت 7 تیر ملاک قرار بدیم، قطعاً توافق شکست خواهد خورد، به همون دلیلی که غربی ها از مواضعشون کوتاه نمیاند

اما اگر در پس پرده بازی های پنهانی باشد (که قطعاً هست)، غم مخور که باز میشود این در روزی و ایران میشود گلستان، غم مخور

موفق باشید

نظر

• Nay
                        Banned
                        • Aug 2014
                        • 641

«پرواز فوق‌العاده محمدجواد ظريف به تهران» در آستانه ضرب الاجل دهم تيرماه

روزنامه ايران نوشته است: «محمدجواد ظريف شب گذشته از وين راهی تهران شد تا با مقامات عالی رتبه رايزنی کند، و پس از ۲۴ ساعت به ميز مذاکره باز خواهد گشت.»

روزنامه قانون نيز گمانه های مختلف کارشناسان ايرانی درباره «رفت و برگشت محمدجواد ظريف» را مورد توجه قرار داده و در گمانه نخست از «طرح احتمالی پيشنهادهای تازه» کشورهای ۱+۵ را دليل بازگشت وزير خارجه ايران عنوان کرده است.

به نوشته اين روزنامه گمانه دوم به «بحث جاسوسی و خطر لو رفتن مفاد گفت و گوها» مربوط است و گمانه سوم اين است که «به احتمال زياد پيش‌نويس نهايی توافق کامل و جامع آماده شده است» و محمدجواد ظريف برای «کسب اجازه» از رهبر يا مشورت با شورای عالی امنيت ملی به تهران و «تائيد نهايی» به تهران بازگشته است.

روزنامه اعتماد در تيتر يک شماره دوشنبه خود از «سه تاريخ سرنوشت‌ساز در توافق نهايی» خبر داده و نوشته است: «سند نهايی دارای سه زمان خواهد بود روزتوافق، روز عمليات و روز اجرا.»

-----------------------------------------------------------
                        انشالله با تعیبرات و تدبیرات دیپلماتیک، چنان جام زهر را لایه لایه کنند که از تلخیش کاسته بشه و سر در نیارند که چی شد!

نظر

• Nay
                          Banned
                          • Aug 2014
                          • 641

تقدیم به فقها و وقحا

---------------------------

دوسوم ایران، بیابان شد

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از نابودی ذخایر آب

«در ۴۷ سال اخیر مخازن آب زیرزمینی کشور با کسری مخزن بیش از ۱۱۰ میلیارد متر مکعبی مواجه شده‌اند که حدود ۹۵ میلیارد متر مکعب آن مربوط به ۲۰ سال اخیر است.»

مرکز پژوهش‌های مجلس با ارائه تحلیلی از وضعیت منابع آب کشور با عنوان «بررسی تحولات قوانین بخش آب و تأثیر آن بر منابع زیرزمینی»، اعلام کرد: «تعداد دشت‌های ممنوعه از ۱۵ دشت در سال ۴۷ به ۳۱۹ دشت در سال ۹۳ افزایش یافته است؛ این آمار، افزایشی ۲۱ برابری را در دشت‌های ممنوعه ایران نشان می‌دهد.»
                          بر اساس این گزارش، وضعیت اقلیمی و منابع آب کشور حکایت از محدودیت جدی منابع آبی دارد، به ترتیبی که بیش از دوسوم کشور جزء مناطق خشک، نیمه‌خشک و بیابانی است که عمده مراکز و قطب‌های جمعیتی از جمله کلان‌شهرهای کشور که منابع تامین آب آنها متکی بر منابع زیرزمینی است را در بر می گیرد و کمتر از یک‌سوم کشور در سایر اقلیم‌های با وضعیت آب و هوایی مرطوب و نیمه‌مرطوب قرار گرفته است.
                          به گزارش روزنامه «جهان اقتصاد»، بر اساس تحلیل مرکز پژوهش‌های مجلس، در حال حاضر منابع آب زیرزمینی کشور به دلیل برداشت بیش از حد ناشی از ازدیاد چاه‌های غیرمجاز و اضافه برداشت‌های چاه‌های مجاز، همراه با وقوع خشکسالی‌های متوالی سالیان اخیر به وضعیت بحرانی رسیده است.
                          تشدید افت سطح آب و کسری مخزن در آبخوان‌ها، ممنوعیت بیش از نیمی از دشت‌های کشور را به دنبال داشته و روند رو به تزاید بهره‌برداری‌های بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی و با راندمان‌های بسیار پائین‌تر از متوسط نرخ جهانی، چه در انتقال و مصرف در مزرعه و چه در تولید ماده خشک، به ویژه در ۱۰ سال اخیر که حکایت از خسران دارد، موجب شده تا روند افت منابع آب زیرزمینی شدت بیشتری به خود گیرد، به طوری که در ۴۷ سال اخیر مخازن آب زیرزمینی کشور با کسری مخزن بیش از ۱۱۰ میلیارد متر مکعبی مواجه شده‌اند که حدود ۹۵ میلیارد متر مکعب آن مربوط به ۲۰ سال اخیر است.

نکته حائز اهمیت دیگر، نقش مهم منابع آب زیرزمینی در تامین نیاز آب شرب آحاد جامعه است که ۶۳ درصد آن از طریق آب‌های زیرزمینی تامین شده و آب‌های سطحی سهم ۳۷ درصدی را به خود اختصاص می‌دهد. البته در بخش تامین آب شرب روستایی سهم آب‌های زیرزمینی بالغ بر ۸۰ درصد است.
                          هم‌اکنون در کشور کسری مخزن و افت شدید سطح آب، باعث کمبود آب و عدم قطعیت در تامین آب کلان‌شهرهای کشور از جمله تهران و حتی تامین آب بیش از ۶ هزار روستای کشور با تانکر شده است.
                          در حال حاضر، نرخ متوسط فرونشست در دشت تهران بین ۳۰ تا ۳۶ سانتیمتر در سال در مناطق مختلف است که بسیار بیشتر از سایر نقاط جهان است. همچنین تغییرات کیفی آب زیرزمینی در اثر کاهش حجم مخزن، ایجاد فروچاله‌ها و شکاف‌های بزرگ در دشت‌ها و تهدید حیات شهرها و روستاها در اثر تخلیه آبخوان‌ها، از دیگر واقعیت های کشور است.

---------------------
                          ---------------------

روغن سیری یه عباسی، قند سیری 2 عباسی .... مومن پاک و راست راسی، حموم میرفت 10 عباسی

آدم مفلس رو چو من، وا میداره به رقاصی

حالا آب نداریم، اونمون رو با چی پاک کنیم؟ با سنگ سه گوش؟

پس این سالها داشتیم معنویاتمون رو متعالی میکردیم !!!!!!!!!!!

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

کلانتری: کاری که ما با آب‌های زیرزمینی می‌کنیم یعنی نسل‌کشی

عیسی کلانتری: «ما امانت‌دار بسیار بدی برای این تمدن ۷۰۰۰ ساله بودیم»

عیسی کلانتری: «از زمان ساسانیان و هخامنشیان تا حدود ۳۵ سال پیش، برداشت اضافه از منابع آبی کشور نداشتیم، اما در این ۳۵ سال فقط ۱۲۰ میلیارد مکعب آب‌های شیرین فسیلی صدها هزار ساله که حدود ۷۵ درصد آب‌های شیرین زیر زمینی بود را مصرف کردیم»

عیسی کلانتری، وزیر کشاورزی دولت‌های اول و دوم هاشمی رفسنجانی و دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه، در برنامه‌ای که به مناسبت روز جهانی تالاب‌ها در کنار تالاب بین‌المللی گاوخونی برگزار شد، با اشاره به شرایط نگران‌کننده آبی کشور، معتقد است: «به زودی همه جای ایران مثل گاوخونی خشک خواهد شد. حتی امروز هم دیر شده است»؛ وی بر این اساس، می‌گوید که «برای کل کشور احساس خطر می‌کنم».

وزير اسبق كشاورزی ادامه داد: «... در استاندارد جهانی هر کشوری که ۲۰ درصد از آب‌های تجدیدپذیرش را هر سال استفاده کند هیچ خطری از نظر منابع آب متوجه‌اش نیست. اگر ۲۰ تا ۴۰ درصد استفاده شود به شرطی که برنامه‌ریزی نباشد، در خطر هستند، اما به شرط مدیریت می‌توانند در درازمدت منابع آب را تامین کنند. اما اگر بالای ۴۰ درصد استفاده کنند وارد بحران شده‌اند. دو کشور در دنیا بالای ۴۰ درصد استفاده می‌کنند، اولی مصر است با ۴۶ درصد و ایران با ۸۵ درصد. این یعنی به زودی همه جای ایران مثل گاوخونی خشک خواهد شد. حتی امروز هم دیر شده است».

كلانتري همچنين در اين زمينه با اشاره به اينكه ممكن است استفاده از آب‌های تجديدپذير از ۸۵ درصد نيز بيشتر باشد افزود: «کارشناسان و دانشگاهیان مستقل معتقدند آب‌های تجدیدپذیر حدود ۹۹ میلیارد متر مکعب است اما وزارت نیرو معتقد است ۱۲۰ میلیارد متر مکعب آب تجدیدپذیر داریم. اگر حرف دانشگاهیان و کارشناسان مستقل را ملاک قرار دهیم یعنی سالانه ۹۶ درصد از منابع آب تجدیدپذیرمان را استفاده می‌کنیم.»

كلانتری با اظهار تاسف از وضع موجود مديريت آب بيان كرد: «اگر سیاست‌های‌مان را عوض نکنیم این کشور را همراه نسل خودمان نابود مي‌كنيم. کاری که ما با آب‌های زیرزمینی می‌کنیم یعنی دزدی از نسل بعد، یعنی نسل‌کشی. نه تنها آب شیرین را تمام می‌کنیم، بلكه همه کشور را بیابان می‌کنیم.»

---------------------------------------

بَه! جناب کلانتری، سرداران جان برکف قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا و مهاب قدس، آب شیرین سد گتوند رو تبدیل کرده اند به بزرگترین مخزن نمک جهان...
                            اینــــــــه هوش و استعداد و اعتماد به نفس ایرانی متخصص و تحصیلکرده و متعهد مد نظر رهبر فرضانه! فقط چون مدیریت جهادی میکنند، قدری کارشون پـــِرت داشته! اما عوضش رکورد زده اند.

ما رکورد زدیم

ما رکورد زدیم

تبدیل منبع آب شیرین به آب نمک

(یاد محله برو و بیا افتادم، جایی که فرزند کیمیاگر، طلا رو مس کرد)

خدا بهشون قوت بده

که معنویات ما رو متعالی کردند و شور و شوق آفریدند

البته بعد از اینکه آب و برق و اتوبوس و مسکن رایگان .....

نظر

• Nay
                              Banned
                              • Aug 2014
                              • 641

فدریکا موگرینی، وزرای امور خارجه فرانسه، انگلستان، آلمان و معاونین وزرای امور خارجه چین و روسیه روز دوشنبه در وین ظاهر شده و راهی اتاق نسبتا کوچک و بشدت محافظت شده از شنودهای مذاکرات اتمی شدند.

آنها درباره شرط بازرسی از مراکز نظامی ایران با یکدیگر اختلاف نظرها و دیدگاه هائی دارند که در نشست مشترک خود آن را بررسی کردند.

چین و روسیه با این بازرسی ها مخالفند، زیرا بر این باورند که این خواسته چوب لای چرخ تفاهم نهائی اتمی با ایران و لغو تحریم ها است.
                              در میان بقیه اعضای 1+5 فرانسه تندترین مواضع را دارد و آلمان وانگلیس نگاهی معتدل تا آن حد که بتوان مذاکرات را به سرانجام رساند.

باید دید از این تنوع نظر چه تفاهمی بدست می آید که گره گشای ادامه مذاکرات شود.

در این میان امریکا نیز چندان همراهی با فرانسه ندارد.

----------------------------

شاید هم به مرگ بازدید از مراکز نظامی گرفته اند تا به تب بازدید از تاسیسات هسته ای راضی کنند

it's the final countdown

نظر

• B A R A N
                                عضو فعال
                                • Mar 2015
                                • 677

در اصل توسط Nay پست شده است View Post

همونطور که خدمتتون گفتم، پرونده هسته ای ایران از نظر غرب کاملا حل شده است و ایران باید بگه چشم، پس الان اختلافات و منافع درون جناحی است که سنگ راه توافق شده و این روزها باید انتظار اتفاقات عجیب غریبی باشیم تا این ضرب الاجل از دست نره که برای ایران بسیار نامطلوبه!
                                در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                                وزیر دفاع آمریکا: نیاز به روسیه برای توافق با ایران

دوشنبه 1 تیر 1394

وزیر دفاع آمریکا با اشاره به نقش مهم روسیه در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ گفت:‌ متحدان ناتو برای دستیابی به توافق با ایران به مسکو نیاز دارند.

============================================
                                وزیر دفاع آلمان : با مسکو درباره پرونده ایران منافع مشترک داریم

دوشنبه 1 تیر 1394

منافع سیاسی مشترک زیادی (با مسکو) داریم، از جمله برنامه هسته‌ای ایران یا مقابله با داعش.»

اظهارات وزیر دفاع آلمان در حالی مطرح شد که اتحادیه اروپا امروز، دوشنبه، تحریم‌ها علیه روسیه را تا ۶ ماه دیگر تمدید کرد.

.
                                در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

ارسال جمع بندی نهایی کری و مونیز به کاخ سفید/دستور دقیقه۹۰ اوباما

دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴

بر این اساس، جان کری و ارنست مونیز وزرای امور خارجه و انرژی ایالات متحده آمریکا جمع بندی نهایی خود از مذاکرات هسته ای و نقاط اختلافی را به کاخ سفید منتقل کرده و در انتظار دستور و فرمان نهایی باراک اوباما هستند. در جریان مذاکرات وین ۸ هم که در آذرماه سال گذشته در وین برگزار شد، باراک اوباما بر خلاف انتظار جان کری، به صورت ناگهانی و در دقایق پایانی دستور تمدید هفت ماهه مذاکرات را صادر کرد. این بار نیز ممکن است تصمیم نهایی اوباما با تصمیم جان کری در یک امتداد مطلق قرار نداشته باشد. البته در مذاکرات سال گذشته وین، سعود الفیصل وزیر امور خارجه سابق عربستان سعودی با حضور خود در وین و دیدار با کری، پیام های خاصی را به کاخ سفید درخصوص تغییر استراتژی قیمت گذاری نفت مخابره کرد که در نهایت منجر به تغییر مواضع اوباما شد.

.................................................. ........
                                تماس تلفنی پوتین با اوباما پس از مدتها

تیر 05 1394

کاخ سفید آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه پس از مدتها ،پنجشنبه 25 ژوئن تلفنی با باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده تماس گرفت و با او درباره مذاکرات اتمی با ایران و درگیری اواکراین، اوضاع خطرناک در سوریه و ضرورت مقابله با گروه دولت اسلامی موسوم به داعش گفت و گو کرد.

در روزهای گذشته ایالات متحده آمریکا از استقرار تسلیحات نظامی سنگین در مرکز و شرق اروپا برای اولین بار خبر داد.
                                رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر بر لزوم پایبندی روسیه به تمام تعهداتش طبق توافقات مینسک تاکید کرد که شامل خروج تمام نیروها و تجهیزات روسیه از خاک اوکراین می‌شود.

=====================================
                                اگر بپذیریم که سعود الفیصل ، حقیقتا مهره ایی تاثیرگزار در توافق پارسال بوده
                                پس باید پذیرفت که امسال ،پوتین آن وزنه ی موثره خواهد بود.

فعلا روسیه از دادن S300 به ایران کوتاه آمده ،یک علتش این بود که اسرائیل چند روز بعد تهدید کرد که به اکراین سلاح های پیشرفته ای میده
                                حالا هم آمریکا داره باز با همین کارت بازی میکنه و در ظاهر میخواد تسلیحات نظامی سنگین در اطراف روسیه مستقر کنه.
                                این خبر آنقدر تاثیر گزار بوده که سریعا باعث واکنش پوتین و تماس مستقیمش با اوباما شده.

حالا باید دید بین این بده بستان های این دو ابر قدرت ،نهایتا کدام کشور قربانی خواهد شد .اکراین یا ایران که به احتمال زیاد گزینه ی مورد نظر اکراین خواهد بود.

.

نظر

در حال کار...
                                X