نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nay
    Banned
    • Aug 2014
    • 641

    #1351
    پاسخ : نبض سیاست

    ما ایرانی ها، مدام در حال اختراع چرخ هستیم، بدون اینکه بریم یه مطالعه کنیم، آیا قبلاً کسی این کار رو کرده یا نه!

    نتايج شمارش آرای همه‌پرسی در يونان نشان می‌دهد که اکثريت مردم اين کشور، به پذيرش شرايط اروپا برای ارائه کمک‌های جديد مالی، رای منفی داده‌اند.

    اين همه‌پرسی از صبح يکشنبه ۱۴ تير آغاز شد و ساعت شش عصر به وقت آتن به پايان رسيد.

    به گزارش شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» با شمارش ۸۸ درصد آرا، کسانی که به شروط اعتباردهندگان بين المللی رای نه داده‌اند تقریبا ۶۱ درصد هستند و رای آری، تنها ۳۹ درصد آرا را شامل می‌شود.




    گروه گفت‌وگوکننده با دولت يونان پيش از اين هشدار داده بودند که رای «نه» مردم يونان به شروط اعتباردهندگان بين‌المللی، به معنی خروج اين کشور از حوزه پولی يورو خواهد بود.

    دولت يونان از مردم اين کشور خواسته بود تا به همه‌پرسی رای نه بدهند.

    به دنبال مشخص شدن نتیجه همه‌پرسی نیز، الکسيس سيپراس، نخست وزير يونان از مردم کشورش به خاطر رای «نه» به شروط پيشنهادی اعتباردهندگان بين‌المللی تشکر کرده و گفته است که «دموکراسی تهديد نمی‌شود».

    او در عين حال از تمايل يونان برای ادامه مذاکرات خبر داده اما افزوده که «اين بار مسئله بدهی‌ها روی ميز مذاکره خواهد بود

    در حاليکه نخست وزير يونان از مردم کشورش به خاطر «انتخاب شجاعانه» آنها تشکر کرده، معاون صدراعظم و وزير اقتصاد آلمان گفته که دولت يونان، مردم خود را «به درون راهی از نااميدی و رياضتی تلخ» رهنمون کرده است.

    زيگمار گابريل افزوده که «با نه گفتن به قوانين حوزه يورو، دشوار بتوان مذاکره درباره بسته‌ای با ميلياردها ارزش را تصور کرد.»

    اوا کوپاتسز، نخست وزير يونان نيز گفته است که با اين نتايج، اعتقاد دارد که يونان «چاره‌ای جز ترک يورو» ندارد.

    دونالد تاسک، رئیس اتحادیه اروپا نیز از برگزاری جلسه فوق‌العاده شورهای حوزه یورو در روز سه‌شنبه در واکنش به نتیجه همه‌پرسی یونان خبر داده است.

    این خبر پس از آن اعلام شد که فرانسه و آلمان، بزرگترین قدرت‌های اقتصادی حوزه یورو، خواستار برگزاری چنین جلسه‌ای شدند.

    حالا باید دید، ریاضت اقتصادی یونان، گره گشای معیشت و تنگنای اقتصادیشون میشه!

    یا بصیرت مولای ما. که تو این هیر و ویر، گیر داده به بورسیه ها و دم از همدلی و همزبانی میزنه و برای عدم توافق هسته ای، طومار جمع میکنه و لشگر کشی میکنه تو میدان آزادی، تا نشون بده چقدر آزادیم، اون هم با اقتصاد مقاومتی!

    خبر بازنگری در بورسیه های ملغی شده، اصلا خبر خوبی نبود!

    شاید هم یونان سبب خیر گردد برای مردم ما، اگر خدا خواهد!

    نظر

    • Nay
      Banned
      • Aug 2014
      • 641

      #1352
      پاسخ : نبض سیاست

      اومد لب بوم قالیچه تکون داد
      قالی گرد نداشت ، خودشو نشون داد


      ------------------
      تقدیم به دشمن مفلس و
      بیسواد خودم، MAGDAD2015 دوست داشتنی (آخرش هم سر در نیاوردم این آیدی یعنی چی، عجب آیدی سخت و ثقیلیه، به احتمال زیاد این هم مثل دیگر غلط های بسیار املایی و تایپیت، منشا بیسوادی و کاهلی داره)

      -------------------------------------
      القصه

      یکی از بزرگترین سخنوران و دانشمندان معاصر ایران، بدون شک - به زعم من البته - فیلسوف عالیقدر، دکتر حسین الهی قمشه ای است (دامت افاضاته)

      البته ایشان وقتی میان سخنرانی میکنند، فقط حول و حوش موضوع سخنرانی نمی کنند، گاهی این حاشیه به فراخنای زمینه و به کهکشان ها هم یه دالی میکنند

      اول از همه از صداش خیلی خوشم آمد، جمعه شب ها رادیو برنامه داشت، تا این که با اون کله نازنینش، توی کانال چهار آشنا شدم

      سخنانش بد جوری به دلم نشست، پس از اندک زمانی، مثل یوسف اسلام، بنده هم به خیل دوستارانش پیوستم، اما نه از ترس غرق شدن و خدا را وسیله قرار دادن برای نجات، چون کلاً غرق صحبت هاش شده بودم و دنبال نجات هم نرفتم

      القصه، از مرحوم پدرش نقل میکرد که هر شعری، یک ارتباطی با ذات باریتعالی داره و هیچ شعری (حتی اگر مبتذل و پیش‌پاافتاده به‌نظر برسد) نیست که بارقه‌ای از عشق الهی و عرفانی در آن نباشد. تا اینکه اونایی که میخواسته اند مچش رو بگیرند، میگن این که دیگه رد خور نداره، ربطی به خدا نداره، اینو چطور تفسیر میکنی!

      مثلاً این شعر عامیانه
      (اومد لب بوم قالیچه تکون داد / قالی گرد نداشت خودشو نشون داد)چه مضمون عرفانی دارد؟

      ایشان فرمودند ( منظورش مرحوم پدرشون،
      آيت الله ميرزا مهدي الهي قمشه‌اي) : معشوق ازلی (خداوند) کارهائی انجام می‌دهد که ظاهراً مقصود دیگری دارد (مانند آفرینش جهان) ولی منظور اصلی، جلوه‌گری ذات زیبای اوست تا دیگران او را بشناسند، ببینند و از جلوه‌ی جمال او روشنی بگیرند»

      این یک خاطره جالبه از سخنرانی های واقعاً شنیدنی ایشون که من بهشون لقب قصه گوی شیرین بیان میدم (واقعاً دوستش دارم)

      اما خیلی ها هم میگویند، و خداوند، انسان رو به شکل خود آفرید، درست نیست و این دروغی است که اول بار در تورات مشاهده شده!

      درستش اینه

      و انسان، خدا را به شکل خود آفرید


      پیدا کنید، پرتقال فروش را

      نظر

      • Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

        #1353
        پاسخ : نبض سیاست

        به نام عدل و عدالت و انصاف و انسانیت

        ------------------------
        امير مصدق کاتوزيان

        ۱۳۹۴/۰۴/۱۴

        روز شنبه ۱۳ تیر (برابر با ۴ ژوئیه) بازماندگان سپهبد علی‌محمد خادمی مدیرعامل و رئیس هیات مدیره «هواپیمایی ملی ایران»‌(هما) نزدیک ۳۷ سال پس از قتل او برای اولین بار مراسم یادبود او را در ژنو برگزار کردند.

        سپهبد خادمی که از سال ۱۳۴۱ تا سال ۱۳۵۷ برای نزدیک ۱۶ سال در راس هما بود سه ماه قبل از انقلاب بهمن ۱۳۵۷ بر طبق اسنادی که به تازگی در خارج از ایران در فصلنامه ایران نامه منتشر شده در خانه خود در حضور همسرش و دیگر شاهدان حادثه به ضرب گلوله ماموران امنیتی نظام سابق کشته شد.
        رادیو فردا در گزارشی درباره مراسم امروز ژنو در گفت و گو با دو عضو خانواده خادمی به بررسی چرایی و چگونگی قتل سپهبد خائمی پرداخته است.
        مروری بر کارنامه، زندگی و قتل سپهبد خادمی در گفت و گو با مینو و مونا دو دختر او



        سپهبد علی‌محمد خادمی مدیرعامل و رئیس هیات مدیره «هواپیمایی ملی ایران»‌(هما) که به روایت شاهدان عینی نزدیک سه ماه مانده به انقلاب بهمن ۱۳۵۷ در خانه شخصی خود و در حضور همسر در سن ۶۵ سالگی کشته شد.
        چرا اولین یادبود به دعوت خانواده ۳۷ سال پس از حادثه؟
        مینو خادمی خمسی، یکی از دو دختر سپهبد خادمی در ژنو در روز مراسم یادبود در پاسخ به این پرسش گفت:
        «امسال موقعیت این بود که یک عده از فامیل جمع می شدیم و چون ۳۷ سال گذشته از سوء قصدی که به پدرم شد و خاطره شان خیلی زنده است، و یک مقدار از دوستان وهمکاران شان که با ما تماس دارند خیلی دلشان می خواهد که این برنامه را داشته باشیم. خب دوستان شان بعد از ۳۷ سال خیلی ها سن هایشان بالا رفته و همکاران شان. فامیل هم. بچه ها هم دارند بزرگ می شوند. این موقعیت خوبی بود که یادی از پدرمان در ژنو داشته باشیم».
        توی این مدت مراسم یادبودی برای پدرتان برگزار شده بود یا نه؟
        مینو خادمی-خمسی: «راستش در سال ۲۰۰۰ در لوس آنجلس یک گروهی به اسم اکس ایرانیر (کارمندان قدیم ایران ایر) که جمع شدند در خارج از ایران یک قدردانی و بزرگداشت از پدر در لوس آنجلس داشتند. برنامه های دیگری هم داشتند ولی این در سال ۲۰۰۰ را ما فامیلی شرکت کردیم».
        سخنرانان مجلس یادبود در ژنو چه کسانی هستند؟
        مینو خادمی-خمسی: «(بعضی اعضای) فامیل، از شرح حال پدر (خواهند گفت) و آقای دکتر شاپور راسخ (استاد ارشد و بازنشسته رشته جامعه شناسی دانشگاه تهران) که از مدیران سابق سازمان برنامه بودند صحبت راجع به خدمات ایشان خواهند کرد. بعد هم پیغام هایی که از قدیم فرستاده شده برای خانواده، مخصوصا در برنامه لوس آنجلس سال ۲۰۰۰ آن پیامها را خواهیم خواند. از آقای نات همرشت رییس آیاتا، از رییس پان آمریکن، از آقای شواب رییس ورلد کانافروم، رییس سویس ایر. یک مقدار از این پیام ها خوانده خواهد شد».
        مونا خادمی دختر دیگر سپهبد خادمی که برای شرکت در یادبود پدرش از واشنگتن به ژنو آمده یکی دیگر از سخنرانان دیگر مراسم روز شنبه بود. او درباره کارنامه پدرش می گوید:
        «پدر من دو خانواده داشتند. خانواده ایران ایر و خانواده خودشان. خوشی هر دو فامیل برایشان مهم بود. اگر راستش را بخواهید با فامیل ایران ایر خیلی بیشتر از ما وقت می گذاشتند و ما کمتر فرصت می کردیم پدرمان را ببینیم. پدر من از خانواده های هزار فامیل ایران نبودند. پدر من از یک اقلیت مذهبی در ایران می آمدند. پدر من بهایی بودند. ولی علیرغم این مسایل توانستند با زحمت و هوش به درجات مختلف پیش بروند و به مقام بالایی در ایران برسند».
        مونا خادمی دستاوردهای عمر ۶۵ ساله پدرش را اینگونه خلاصه می کند:
        «ایران ایر بعد از شرکت نفت بالاترین شرکت دولتی بود که برای ایران منفعت می آورد. در ضمن ایشان در سال ۱۹۷۰ شدند رییس آیاتا (اینترنشنال ایر ترانسپورت اسوسیشن، موسسه بین المللی حمل و نقل هوایی). اولین رییس یک هواپیمایی آسیایی بود که این مقام را داشت. اولین خلبان ایرانی بودند که لیسانس خلبانی تجارتی از خارج دریافت کردند. سرتیپ شدند و بعد شدند سرلشگر و زمانی که در ایران ایر بودند درجه سپهبدی گرفتند. آن زمان دیگر کارمند اکتیو نیروی هوایی نبودند. ولی به خاطر خدماتی که کرده بودند درجه سپهبدی خارج از خدمت دوران هواپیمایی به ایشان دادند».
        جزییات مربوط به آنچه خانواده از قتل سپهبد خادمی در روزهای قبل از انقلاب می داند چیست؟
        مونا خادمی: «قبل از انقلاب از پدر من خواسته شد که استعفا بدهند که ایشان دادند».
        .


        چه کسی از شان خواسته بود که استعفا بدهند؟
        مونا خادمی: «فکر می کنم دولت شریف امامی بود. حکومت نظامی در ایران شروع شده بود. آن دو ماه هرکس که به ایشان گفت از ایران خارج شوید ایشان گفتند من کاری نکرده ام که خارج شوم و در ایران می مانم تا اوضاع درست شود. روز هفت نوامبر ۱۹۷۸ (شانزده آبان ۱۳۵۷) چند نفر به خانه ما در تهران آمدند. شاید به دلیل دستگیری ایشان بوده. شاید هم قصد کشتن ایشان را داشتند. در خانه ما در جلوی چشم مادر ما و دو گماشته ارتشی که در خانه ما کار می کردند و یک مهمانی که در خانه ما بود، پدر ما را کشتند. دکتر گفته بود تیر از پشت سر خورده و ایشان فوت کردند. بعد از آن در روزنامه ها چاپ شد که تیمسار خادمی خودکشی کرد. تمام روزنامه های ایران این را نوشتند. بعضی روزنامه های خارج گفتند که دولت می گوید تیمسار خادمی خودکشی کردند و خانواده می گوید که نکردند. مادر ما را دستگیر کردند بردند زندان و گفتند تنها شما لازم است یک کاغذ امضا کنید که در آن کاغذ می گفت تیمسار خادمی خودکشی کردند. مادر ما به این دروغ رضایت نداد. ایشان دو ماه در زندان بودند».
        طبق اسناد رسمی نظام سابق که برای اولین بار به طور کامل در بهار امسال در مقاله تحقیقی سیروس علایی در فصلنامه ایران نامه چاپ تورونتو منتشر شد بهیه خادمی همسر سپهبد خادمی در همان روزهای انقلاب دو نفر را که مطابق اسناد امضا شده در برابر شاهدان متعدد مامور کمیته مشترک ضد خرابکاری، نهاد مرتبط با ساواک (سازمان اطلاعات و امنیت کشور) وقت بودند به عنوان ضارب شناسایی کرده بود.
        مونا خادمی: «هفت هشت نفر را ردیف کردند آنجا و می پرسند کدام یکی از اینها بوده. مادر من آن دو نفری که خانه ما آمدند شناسایی می کند. اسم هایشان هم در آن مدارک هست. مادر ما گفتند بعدش آنها را دیدند».
        حادثه مربوط به همان روزهایی است که حکومت سابق در پی اوج گرفتن اعتراض گسترده عمومی ضد سلطنتی، شمار قابل توجهی از بالاترین مقامهای سابق مانند امیرعباس هویدا، نخست وزیر پیشین، ارتشبد نعمت الله نصیری رییس سابق ساواک و داریوش همایون وزیرپیشین اطلاعات و جهانگردی را با وعده محاکمه آنها بازداشت کرد.

        مونا خادمی: «آن افراد را دستگیر کردند مثل داریوش همایون و هویدا و رییس ساواک. ولی هیچکدام از آنها را جرات کشتن شان را در زمان شاه نداشتند. اتفاق پدر ما در زمان شاه اتفاق افتاد. ما تقریبا مطمئنیم که اقلیت مذهبی بودنشان در ایران یک دلیل مهم بود. برای اینکه مسایل ایران شروع شده بود. سال قبل روحانیون قدرت بیشتری گرفته بودند و به خصوص دوماه قبل از انقلاب کشور شلوغ بود و شاید شاه با افتادن این اتفاق می خواست یک کم جلوی دهن آنها را بگیرد که کشته شدن یک بهایی برای ما مهم نیست. برای اینکه تنها بهایی که آن زمان کشته شد پدر ما بود».
        ولی آقای علایی که در مقاله شان نوشتند ممکن است که برای شاه توجیه کردند که این خودکشی بود.
        مونا خادمی: «آن هم می تواند باشد. این برداشت من است. بر اساس مطالبی که من از تاریخ دانها شنیدم محمد توکلی ترقی مقالاتی که راجع به آن دوران نوشته و برداشت شخصی من است. مال خواهر و برادر من هست. که به خاطر مذهبشان بوده. چون اتفاق زمان شاه افتاده بود اوایل انقلاب خانه ما مصادره نشد. خانه ما تا مدتها بوده. ما هیچکدام ایران نبودیم. اکثر خانه های افراد مهم را مصادره کردند. خانه ما را مصادره نکردند. ولی بعد از چند سال خانه ما مصادره شد. یعنی آن اول می خواستند یک کم با ما همراهی کنند. ولی مثل اینکه بعد منصرف شدند».
        سندی از دادسرای انقلاب در سال ۱۳۶۴ نشان می دهد بالاخره شش سال بعد از درگذشت سپهبد خادمی خانه او به علت وابستگی به نظام سابق و باور به آیین بهایی مصادره شد. اما چهار سال بعد در سند دیگری بازپرس به رییس دادسرا می نویسد چون دادیار عقیده به قتل داشته و دادگاه رای دادیار را تایید کرده چنانچه شاکیان به دادسرای انقلاب رجوع کنند به پرونده قتل رسیدگی خواهد شد.
        مونا خادمی: «من و خواهرم بهایی هستیم و از بعد از انقلاب تا حالا به ایران برنگشتیم. فامیل نزدیکی هم در ایران نداریم. در نتیجه فکر نمی کنم خیلی شانس اینکه ما فامیل بتوانیم دنبال این کار برویم امکان داشته باشد. انشاء الله امیدوارم یک روزی این کار بشود ولی الان ما چنین برنامه ای نداریم و فکر نمی کنم با مسایلی که در کشور هست مساله کشته شدن تیمسار خادمی که یک فرد بهایی بود مساله مهم این دولت و این کشور باشد».
        چطور در این مدت زیاد در این مورد شنیده نشده؟ آیا مادرتان مخالف بودند که مثلا این اطلاعات بیرون داده شود؟ سوابق این جریان که تا حالا رسیده و اینها را طرح کردید و دادید به محققان که چاپ کنند چه بوده؟
        مونا خادمی: «سالهای اول بعد از انقلاب سالهای بسیار سختی بود برای من و فامیلم. مادر من از ایران آمده بودند بعد از ۹ ماه بعد از انقلاب توانستند خارج شوند. خواهرم در اروپا بود و من انگلستان بودم. برادرم آمریکا بود و فامیل با هم نبودیم و از دست دادن پدر و مسایل شخصی خودمان و فامیلی بود. بعد از آن با مادرم چندین بار صحبت کردیم و ایشان همیشه می گفتند آنهایی که باید بدانند که خادمی خودکشی نکرده همه می دانند و می گفتند من برای بقیه اهمیت نمی دهم. همه آنهایی که باید بدانند می دانند خادمی خودکشی نکرده. من مقاله دکتر علایی را برای تعدادی از دوستانم فرستادم. تعداد زیادی گفتند ما هیچوقت فکر نمی کردیم تیمسار خادمی خودکشی کرده. ولی خب برای تاریخ مهم بود که این ثبت شود. البته در این مدت سی و هفت هشت سال هم چندین مقاله تا حالا چاپ شده. با مادرم مصاحبه کرده بودند. مقاله ای در(فصلنامه) «ره آورد»‌ (چاپ لوس آنجلس) هست. مقاله کوتاهی راجع به پدرم در کتاب دکتر عباس میلانی به نام The Eminent Persian خودشان مدارکی دیدند و اشاره کردند به آنها. در ضمن این مدارک را ۳۷ سال نیست که به دست آوردیم. مدارک به نسبت تازه هستند. در نتیجه تا آنجا که توانستیم من سالهاست با چندین مورخ ایرانی صحبت کردم و گفتم که دلم می خواهد این کشته شدن پدر من ثبت شود. گفتند خودتان باید بنویسید. متاسفانه هیچکدام از ما سه خواهر برادر این کار را نکردیم. ولی خوشحالم که دکتر علایی این زحمت را کشیدند و این مقاله را با دقت زیاد و بدون پرحرفی و شاخ برگ دادن به لّب مطلب اشاره کردند. با نشان دادن اطلاعات دقیق».

        علی محمد خادمی در روز هفت آذر ۱۲۹۲ در جهرم متولد شد. دیپلم ریاضی خود را در اصفهان گرفت و پس از احراز مقام اول در مسابقه ورودی دانشکده افسری به این دانشکده پذیرفته شد و پس از پایان تحصیل، خدمت در نیروی هوایی ایران را آغاز کرد. ورود به عرصه حمل و نقل مسافر و پست و دریافت گواهی پرواز با هواپیماهای بازرگانی از بریتانیا، توانایی های دیگر او را نمایان کردند. اما از ۱۳۳۷ تا ۱۳۴۱ چهار سال ریاست ستاد نیروی هوایی ایران را بر عهده داشت. تا اینکه سرانجام از ۱۳۴۱ تا ۱۳۵۷ در راس هما جای گرفت. سپهبد علی محمد خادمی در کنار اینها چهره ایرانی عضو سازمان اقتصادی جهانی World Economic Forum بود.

        نظر

        • ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

          #1354
          پاسخ : نبض سیاست

          غوغای تازه افراطیون علیه مذاکره کنندگان هسته ای

          در روزهایی که مقام معظم رهبری با حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای و دولت شرایط را برای انجام یک توافق خوب فراهم نموده اند و بسیاری از بزرگان نظام با پیروی از رهنمودهای ایشان حمایت خودرا از تیم مذاکره کننده اعلام کرده اند. عده ای پارا از ادب، نزاکت و حتی دلواپسی فراتر گذاشته و با گردنکشی به تهدید و ارعاب تیم مذاکره کننده روی آورده اند. بدیهی است این ادبیات موهن و نامناسب جز بر هم زدن تمرکز مذاکر‌ه‌کنندگان برای یک تصمیم های مناسب،فایده ای در بر نخواهد داشت.

          با جدی‌تر شدن بحث توافق هسته‌ای بین ایران و 5+1 گروههای مختلف رویکردهای متفاوتی را در در پیش گرفته اند. و بازار گمانه زنی ها در باره موضوع توافق و خوب‌و‌بد بودن آن ادامه دارد. در این میان عده ای که تا جندی پیش برای جلوگیری از توافق انواع راهها را آزموده و البته توفیقی نصیبشان نشده بود.این بار راه تهدید ، افترا و ارعاب را در پیش گرفته اند

          به گزارش خبر نگار اعتدال، در تازه ترین تخریب های افراطیون مخالف با توافق هسته ای یکی از سایت های نزدیک به دلواپسان از توافق هسته ای به عنوان فتنه یاد کرده و توافق کننده‌گان را فتنه‌گر خوانده است و اقدام به انتشار گسترده آن از طرق پیامک های توهین آمیز نموده است. گذشته از سوءاستفاده این رسانه از واژه فتنه برای تخریب تیم مذاکره کننده و دست زدن به بازی‌کهنه و نخنمای عده ای برای محکوم کردن رقیب سیاسی، ادبیات بکار گرفته شده از سوی دلواپسان در آستانه توافق هسته ای قابل تامل است.


          افراطیون که این روزها دربرابر حمایت های صریح مسوولان عالی رتبه نظام از تیم مذاکره کننده هسته ای قرار گرفته اند، عرصه را برای تکرار ادعا های گذشته خود نامناسب می بینند و دست به بازی تازه ای زده اند . آنها از مقدمات درست، نتایج غلط و دلخواه خود را گرفته و برای مردم باز گو می کنند . بطوریکه حتی از بیانات صریح مقام معظم رهبری نیز برداشت خاص خود را ارائه می دهند
          .

          از سویی دیگر دلواپسان هسته ای که جایگاه مردمی آنها نیز کاملا مشخص است، مدام برای پیشبر اهداف خود از واژه مردم استفاده می کنند و افکار تند و خشن خود را به مردم نسبت می دهند. در صورتیکه اگر قرار بود آنها به حرف مردم عمل کنند با تندروی های خود راه را برای اعمال 8سال تحریم ظالمانه غرب علیه ایران هموار نمی کردند. تا قطعنامه دان غرب پاره شده و قطعنامه پشت قطعنامه علیه کشورمان صادر شود.

          دلواپسان که بر خلاف جایگاه محدود خود در میان مردم از تریبونهای گسترده ای برای فریادهای گوش خراش بهره می برند. حتی لحظه ای از غوغا سالاری برای قلب واقعیت دست بر نمی دارند. حتی رسانه ملی که باید جایگاهی امن برای بیان واقعیت ها به مردم باشد نیز عرصه تاخت و تاز این عده شده است.

          اما این روزهادلواپسان پا را از غوغا سالاری فراتر گذاشته و به افترا، تهدیدوترعیب روی آورده اند. حمید رسایی از شیوخ دلواپسان، در مطلبی مذاکره کنندگان را تحت شرایطی بی دین، بی غیرت و غیر امین نامیده است و آنها را تهدید کرده است که دست آنها را خواهد شکست. وی در ادامه بصورت تلویحی روحانی را منافق خوانده و اورا تهدید به استیضاح و بر کناری کرده است.

          در دیگر عرصه ها نیز توپخانه ی دلواپسی علیه ظریف و همکارانش روشن است. در فضای شبکه های مجازی ظریف با میرزاآقا خان نوری مقایسه می شود و در سایتها نیز وی را فتنه گر می نامند .

          دلواپسان که در آستانه توافق هسته ای پارا از دلواپسی فراتر گذاشته و را ه گردنکشی را در پیش گرفته اند از هر فرصتی برای سنگ اندازی در راه تیم مذاکره کننده استفاده می کنند. هرچنداستفاده از ادبیات موهن و انتساب القاب ناروا به دولتمردان و مذاکره کنندگان باعث تکدر خاطر اکثریت شهروندان شده است اما دست و پازدن بیش از حد این عده نشان از دستیابی قریب الوقوع تیم مذاکره کننده به توافق هسته ای است.

          نظر

          • ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

            #1355
            پاسخ : نبض سیاست

            موسوی‌لاری در جمع اصلاح‌طلبان یزد:
            شعار ضداصلاحات می‌دهند تا به نان و نوا برسند


            ایلنا: اصلاح‌طلبان یزد در مراسمی که با حضور «محمدرضا تابش» و «عبدالواحد موسوی‌لاری» برگزار شد٬ با امضای نامه‌ای به رئیس شورای‌عالی امنیت ملی، خواستار رفع محدودیت‌های رسانه‌ای رئیس دولت اصلاحات شدند. حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالواحد موسوی‌لاری در این مراسم، مشی اصلاحات را پرهیز از افراط و تفریط دانست و گفت: «اصلاح‌طلبی واژه‌ای چندوجهی است و کسانی که در زیر این چتر قرار می‌گیرند، به یک معنا به پاره‌ای از روش‌ها و منش‌های موجود اعتراض دارند و خواستار اصلاح هستند». وزیر کشور دولت اصلاحات افزود: «اصلاح‌طلبان کسانی هستند که به‌دنبال بهبود هستند نه تخریب؛ افرادی که در زیر چتر قانون اساسی می‌خواهند جامعه خود را اصلاح کنند». او با ارائه برداشت دیگری از اصلاح‌طلبی و اصلاح‌طلبان، آنها را کسانی معرفی کرد که نمی‌خواهند فراتر از قانون اساسی حرکت کنند و قانون اساسی را به‌عنوان میثاق ملی قبول دارند و از کژراهه‌هایی که ما را از قانون اساسی دور می‌کند، استفاده نمی‌کنند. «موسوی‌لاری» اضافه کرد: «اصلاح‌طلبان از روش‌هایی استفاده می‌کنند که افراط‌گرایانه و تفریط‌گرایانه نیست، آنها برای رسیدن به اهداف، متعادل حرکت می‌کنند؛ یعنی در چارچوب قانون و متناسب با شرایط زمان و مکان گام‌ها را استوار برمی‌دارند و افراط و تفریط ندارند». او افزود: «جریان اصلاح‌طلبی و کسی که در جست‌وجوی اصلاح است، نمی‌تواند خودش صالح نباشد، ما باید اصلاح را از خودمان شروع کنیم تا بتوانیم دیگران را نیز به اصلاح دعوت کنیم». این عضو مجمع روحانیون مبارز افزود: «اگر تعریف اصلاحات براساس تعریف کارنامه گذشته باشد، در حوزه اقتصاد، سیاست، فرهنگ، مدیریت، سیاست داخلی و... پیشرفت‌هایی هست که با آن اصلاحات تعریف می‌شود و اگر ناظر به آینده باشد، اصلاح‌طلبان گردش امور را از طریق آرای مردم و صندوق رأی می‌بینند. تمسک به قانون اساسی و جست‌وجوی گردش امور از طریق صندوق رأی چیزی نیست که کسی آن را نپذیرد یا بخواهد با آن مقابله کند». او دستور کار جریان مقابل اصلاحات را رواج اصلاحات‌هراسی دانست و گفت: «جریان مقابل اصلاحات تلاش می‌کند ذهنیت منفی از اصلاحات را به جامعه انتقال دهد». به‌گفته «موسوی‌لاری»، خط کلی جریان مقابل اصلاحات بر آن است که واقعیت‌های اصلاحات را به گونه‌ای دیگر نشان دهد و اصلاحات‌هراسی را رواج دهد. حجت‌الاسلام «موسوی‌لاری» بیان کرد: «عده‌ای که منافعشان اقتضا می‌کند، شعار ضداصلاحات بدهند تا به نان و نوایی برسند و هرچه توضیح دهیم که اصلاح‌طلبان خود را بخشی از نظام می‌دانند و مخالفتی با نظام ندارند، خودشان را به خواب زده و باور هم نخواهند کرد، اما افرادی هستند که با اصلاحات دشمنی ندارند و همان‌طور که وظیفه ماست باید به آنان توضیح دهیم و باید به‌گونه‌ای باشیم تا آنان که اصلاحات‌هراسی را انتخاب کرده‌اند، نتوانند از رفتار ما سوءاستفاده کنند». او افزود: «برخی از مقدسات دینی سوءاستفاده می‌کنند، ۱۷۵ شهید وطن را می‌آورند و عده‌ای با راه‌انداختن علم و کتل پشت سر این شهدا از احساسات مردم سوءاستفاده می‌کنند، گرچه جامعه اینها را به‌عنوان اقلیت می‌شناسد. مخاطب این نوع رفتارها عامه مردم‌اند و جریان‌های سیاسی اعم از اصولگرا و اصلاح‌طلب با این رفتارها آشنا هستند و برخی افراد واقع‌بین هستند. رکن اساسی کار ما این است که در دام افراد و جریان‌هایی که از همه چیز برای رسیدن به اهداف خود سوء استفاده می‌کنند نیفتیم». وزیر کشور دولت اصلاحات افزود: «ما در این کشور و بین مردم زندگی می‌کنیم و در روی زمین با حقیقت سروکار داریم، در جامعه ما متأسفانه در هشت سال دولت گذشته، اتفاقاتی افتاده و رویه‌هایی خلق شده که باید اصلاح شود و اگر اصلاح نکنیم، به ناکجا آباد می‌رسیم». او با بیان اینکه بعد از پیروزی دولت تدبیر و امید ما شاهد انتشار روزنامه و سایت‌هایی هستیم که مانند قارچ سر برآورده‌اند.افزود: «ما در انقلابی هستیم که روزی نظریه‌پردازی مثل شهید بهشتی داشتیم، اما الان ببینید تریبون‌ها در دست چه کسانی است؟ پرصداترین تریبون‌ها در دست مداحان است، زمانی مداحان در جهت بازگویی مراثی و مدایح اهل بیت تلاش می‌کردند، ولی امروز به تنها چیزی که درست به آن پرداخته نمی‌شود، مدایح و مراثی است و معمولا گروه مداحی خدم‌وحشم دارند و کاروانی راه می‌افتند و برنامه‌های‌شان را اجرا می‌کنند». این روحانی عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: «اکنون جریان اصلاح‌طلب می‌خواهد با جریان‌های ناهنجار مقابله کند، دروغ‌گویی یک ناهنجاری است، همه آنان که با الفبای برنامه‌ریزی آشنا هستند، می‌دانند که اگر آمارهای غلط داشته باشیم، برنامه‌ها هم غلط از آب درمی‌آید. جریان اصلاح‌طلب معتقد است روش‌های هشت سال گذشته، کشورمان را با بحران روبه‌رو می‌کند و ما می‌خواهیم در اداره جامعه از دروغ و هرگونه افراط‌وتفریط پرهیز شود و نباید کاری کنیم کسانی که اصلاحات‌هراسی می‌کنند به هدفشان برسند». او تأکید کرد: «اصلاحات، جریان اصیل این انقلاب است که در زیر چتر قانون اساسی و در جهت ارزش‌های نظام حرکت می‌کند، اگر می‌خواهیم به مقصد برسیم باید راهمان را خوب انتخاب کنیم و با همدلی راهمان را ادامه دهیم، ما در تشخیص هدف اشتباه نکردیم، در انتخاب راه اصلاحات هم اشتباه نکردیم، ولی زمانی به مقصد می‌رسیم که همه با هم باشیم».

            نظر

            • ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

              #1356
              پاسخ : نبض سیاست

              روایت پورابراهیمی از تخلف هزارو٨٠٠ میلیارد تومانی در «مس کرمان»
              مدير بازداشتي با وثيقه آزاد شد

              آمنه شیرافکن
              از استادی دانشگاه تا مدیریت در سایپا و شرکت ملی مس کرمان راه درازی نبود، «ن. پ»، مدرس منابع انسانی در دانشگاه به یکباره با روی‌کارآمدن دولت احمدی‌نژاد پله‌های ترقی را یکی در میان بالا رفت و در نهایت سقوط کرد. حالا آن‌طور که «محمدرضا پورابراهیمی»، نماینده کرمان به «شرق» خبر داده او که چندی پیش در زندان به سر می‌بُرد، حالا به قید وثیقه آزاد شده است. اما در همین حال پورابراهیمی از بازداشت جمع دیگری از مدیران سابق شرکت ملی مس خبر داده و اینکه موضوع پرونده در محاکم قضائی در حال پیگیری است.
              سابقه مدیریت «ن. پ» در سایپا هم بی‌حاشیه نبود و با برخی نکات و حاشیه‌ها همراه شد. با بالاگرفتن حاشیه‌های مدیریتی او در سایپا، او از خودروسازی سایپا برکنار شد و به صندلی مدیرعاملی شرکت ملی مس رسید.
              «ن. پ» در آخرین روزهای کاری دولت احمدی‌نژاد در حالی‌که قصد مسافرت به ارمنستان داشت در فرودگاه با حکم ممنوع‌الخروجی مواجه شد. البته نادر قاضی‌پور، رئیس کمیته تفحص از سایپا کمی پیش‌تر در نامه به قوه قضائیه خواستار ممنوع‌الخروجی برخی مدیران سایپا شده بود.
              محسنی‌اژه‌ای نیز در همین زمینه گفته بود: «اگر دستگاه قضائی در این پرونده ورود پیدا نمی‌کرد چه بسا امکان بازگرداندن مبالغ خارج‌شده از کشور فراهم نمی‌شد و این سرمایه‌ها تلف می‌شد». پورابراهیمی در این گفت‌وگو همچنین به نکاتی درباره تفحص از بیمه ایران و بنیاد تعاون ناجا پرداخته است.
              پیگیری پرونده تخلف مس کرمان به کجا رسید، از سرنوشت مدیر مرتبط با این تخلف چه خبر؟
              «ن. پ» به زندان رفت، اما حالا با قید وثیقه آزاد شده است.
              از اطرافیان ایشان کسی بازداشت نشده است؟
              آقایی که تابعیت ایتالیا را داشتند نیز بازداشت شده‌اند. می‌توان گفت نزدیکان ایشان و کسانی که در این اختلاس‌ها با او همکاری می‌کردند، همگی بازداشت شده‌اند.
              شما پیگیر پرونده هستید که بدانید در چه مرحله‌ای است؟
              در این پرونده درخواست تحقیق‌وتفحص داده‌ایم و گزارش زمانی که نهایی شد فهرست تخلفات را ارائه خواهیم کرد. اگر دادگاه نیز درباره موضوع‌هایی که ما روی آن کار کرده‌ایم تحقیقی انجام داده باشد ما بندها را از هم جدا خواهیم کرد؛ اگرنه طبق اصل ١٣٢ موضوع را به دستگاه قضائی خواهیم فرستاد؛ یعنی دستگاه قضا باید با مدیر متخلف برخورد کند.
              به جز «ن. پ» افراد دیگری در این موضوع پیدا کرده‌اید؟ یا اختلاس‌های دیگری در شرکت ملی مس؟
              خیر؛ موضوع همان هزار و ٨٠٠ میلیارد تومان است؛ اما داخل مجموعه مسائل دیگری مبنی بر پیمانکاری و خاک‌برداری و... بوده است که باید در این باره به دقت بررسی شود تا بدانیم دقیقا چه چیزی اتفاق افتاده است. بدون‌شک در این باره مسائلی وجود دارد، اما در این باره هنوز تحقیقی صورت نگرفته است.
              گفتید «ن. پ» با قید وثیقه آزاد شده است، فکر می‌کنید با توجه به سطح تخلف صورت‌گرفته او به زندان باز خواهد گشت؟
              درباره حکم دادگاه نمی‌توانم نظری داشته باشم، اما در هر حال اطلاعاتی درباره ایشان داریم که به دادگاه ارائه خواهیم کرد؛ چون امکان دارد درباره یک‌سری از موضوعات دادگاه اطلاعات خاصی نداشته باشد. در این مواقع اطلاعات کمیسیون‌های تحقیق‌وتفحص بسیار ریزتر و دقیق‌تر از اطلاعات دادگاه است.
              آیا در بندهای جدید مواردی مبنی بر تخلفات دیگر در این پرونده وجود دارد؟
              قطعا در این پرونده موارد و اشکالات فراوانی وجود دارد، اما اینکه احراز شود تخلف ناشی از چیست توسط دستگاه قضا انجام می‌شود. به همین دلیل در این باره پرونده از طریق کمیسیون تحقیق‌و‌تفحص مجلس پیگیری می‌شود، البته هنوز گزارش نهایی نشده است. وقتی گزارش ما نهایی شد باید ببینیم دادگاه چه بندهایی در پرونده قبلی اعمال کرده و اگر آن بندها در دادگاه اعمال شده است ما دیگر بحثی نداریم.
              آیا در مورد پرونده بیمه ایران شما تخلف جدید یا نکات تازه‌ای نیافته‌اید؟
              در این باره هم موضوع همین‌طور است. اگر بندهایی که دادگاه در حال بررسی آن است همین بندهای ما است، ما منتظر رأی دادگاه خواهیم بود.
              تا اینجای کار سرنخ جدیدی از تخلفات بیمه ایران مشاهده نکرده‌اید؟
              ببینید تخلف باید احراز و اثبات شود تا بتوان درباره آن صحبت کرد. وگرنه عدول از قانون و آیین‌نامه مواردی هستند که در باره بیمه ایران رخ داده‌اند که ما در حال پیگیری آن هستیم.
              تخلفات صورت‌گرفته در بنیاد تعاون ناجا را نیز شما پیگیری می‌کنید؟
              اجازه تحقیق‌وتفحص به ما داده نشد.
              در این باره خود نیروی انتظامی خبرهای اعلام کرد.
              بله، من در این باره به دادگاه ویژه مراجعه کردم و کل پرونده‌ای که درباره آن ما وسواس داشتیم در حال بررسی است.
              چرا تحقیق‌وتفحص کنار گذاشته شده، در حالی که گفته می‌شود چند مدیر ارشد در این تخلفات دست داشته‌اند؟
              من در این‌باره به آقای لاریجانی نیز تذکر دادم. ایشان باید اجازه تحقیق‌وتفحص را به ما می‌دادند، با این وجود تحقیق‌وتفحص از بنیاد تعاون ناجا در دستور کار ما قرار دارد. اما چون روال بنیاد ناجا مانند وزارتخانه‌ها یا اداره‌های دولتی نیست و مجوز هیأت‌رئیسه مجلس را لازم دارد از هیأت رئیسه درخواست کرده‌ایم دراین‌باره مجوز لازم را صادر کند.
              اسامی خاصی از مدیران ناجا در این تخلفات در دست دارید؟
              خیر.
              اما به هر حال تحقیق‌وتفحص از بنیاد تعاون ناجا در دستور کار شما قرار دارد؟
              بله، ما درپی آن هستیم که هیأت رئیسه مجلس را قانع کنیم به ما مجوز لازم را بدهد، همین‌طور که می‌دانید موضوع تحقیق‌وتفحص باید به صحن علنی مجلس برود و ببینیم آیا رأی لازم را کسب می‌کند.
              شما چه زمانی از تخلفات صورت‌گرفته بنیاد تعاون ناجا باخبر شدید؟
              من به کرمان رفته بودم که دلیل فعال‌نشدنشان را بدانم. همان موقع مدیر درباره آن توضیحاتی داد. در همین زمینه با وزارت اطلاعات گفت‌وگوهایی داشتیم که در آنجا مشخص شد تخلفات جدی در بنیاد تعاون ناجا صورت گرفته است.

              نظر

              • ahmoeini
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2562

                #1357
                پاسخ : نبض سیاست

                محبوبه غضنفرپور:*
                مدیریت مردانه استان مانع حضور زنان
                برنامه‌های اصلاح‌طلبان استان‌ها برای افزایش سهم سیاسی زنان به‌ویژه در انتخابات آتی مجلس چیست؟ این هفته سراغ محبوبه غضنفرپور، نماینده مجمع زنان اصلاح‌طلب استان اصفهان، رفته‌ایم. اما گویا وضعیت در استان اصفهان چندان امیدوار‌کننده نیست. غضنفرپور با شناختی که نسبت به اصفهان دارد، خیلی نسبت به این تحول خوشبین نیست.
                شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان اصفهان چند نماینده خانم دارد؟
                دو نفر. من و خانم معظمی از مجمع زنان اصلاح‌طلب.
                و در شورای راهبردی که اخیرا تشکیل شده است، چند نفر خانم عضو هستند؟
                متأسفانه هیچ خانمی آنجا رأی نیاورد. ساختار شورای راهبردی براساس رأی‌گیری است و چند خانم هم نامزد شده بودند. به‌هرحال، نگاه مردانه همچنان مسلط است و تغییر زیادی هم نکرده برای همین هیچ‌کدام رأی نیاوردند.
                با توجه به نزدیک‌بودن انتخابات مجلس و تلاش برای افزایش مشارکت سیاسی زنان نیاز بود تلاش بیشتری شده با صحبت و لابی، امکان حضور زنان فراهم شود. در برخی استان‌ها این تلاش‌ها صورت گرفته است. چرا در استان اصفهان این تلاش صورت نگرفته است.
                به‌نظر نمی‌آید صرفا حضور یک یا دو زن در شورای راهبردی در راستای افزایش تعداد نامزدهای زن، چندان اثر‌گذار باشد. این‌قدر واقع‌بینی در میان مردان عضو شورای راهبردی هست که اگر خانم توانمندی به آنها معرفی شود، در کنار مردان توانمند به‌عنوان گزینه نهایی در فهرست انتخاباتی معرفی شود. من تصور می‌کنم نگاه مسلط در شورای راهبردی، شایسته‌سالاری، فارغ از جنسیت است. به اعتقاد من مشکل اصلی به موانع قبلی بازمی‌گردد اینکه به زنان توانمند اجازه حضور داده نشده است.
                با وجود این موانع، برنامه شما به‌عنوان یک زن فعال اصلاح‌طلب، برای حرکت در مسیر رسیدن به سهمیه ٣٠‌ درصدی زنان در مجلس آینده چیست؟
                برای معرفی زنان توانمند برای نامزدشدن در مجلس، باید پیش از آن، زنان توانسته باشند توانمندی‌های خود را به منصه ظهور رسانده باشند. اما تا وقتی این فرصت به زنان داده نشده، شما به من بگویید ما چطور باید آن را نشان دهیم. هرچه هم زنان توانمند در حوزه‌های مختلف داشته باشیم، وقتی از آنها در عرصه‌های مدیریتی استفاده نکنند و اجازه حضور به آنها داده نشود، زنان چطور باید این توانمندی را ثابت کنند؟ در استان اصفهان به جز یک مدیرکل بانوان - که اگر می‌شد احتمالا به جای او هم یک مرد می‌گذاشتند - ما اصلا هیچ مدیر زنی نداریم. استان اصفهان در این زمینه واقعا دچار مشکل است و نگاه ویژه می‌طلبد. علاوه بر اینکه زنان هم بیکار ننشستند. در حد خودشان در همه عرصه‌های سخت گذشته پا‌به‌پای مردان فعال بوده‌اند، اما از همین تعداد هم اسم و نامی نیست.
                فارغ از همه اینها، در عرصه‌های خصوصی و دانشگاهی قطعا زنان توانمندی قابل شناسایی‌اند.
                اگر نگاه به مجلس آینده، نگاه تخصصی باشد و بحث سیاسی کنار برود می‌توان دنبال زنان توانمند در حوزه‌های خصوصی منهای سمن‌ها رفت. چون رفتار دولت گذشته به حدی این حوزه را تحت‌الشعاع قرار داده است که تقریبا امکان احیای این حوزه بسیار حداقلی شده است. به نظرم تنها حوزه باقی‌مانده، حوزه اقتصادی است که من خیلی اطلاعی از این حوزه ندارم.
                یعنی شما هیچ برنامه و دورنمایی ندارید که در فهرست نهایی اصلاح‌طلبان استان می‌خواهید چند نامزد زن معرفی کنید؟ در برخی استان‌ها از الان برنامه مشخصی برای شناسایی و افزایش تعداد زنان دارند.
                قطعا داریم. نشست‌های خودمان هست. به‌ویژه که پیشنهاد شده شاخه اصفهان مجمع زنان مسلمان نواندیش هم راه بیفتد ولی خب همه این برنامه‌ها نمی‌تواند بازخورد بیرونی چندانی پیدا کند چون مشکل به نگاه مردان استان ما بازمی‌گردد که همیشه با خساست و تنگ‌نظری به توانمندی زنان نگاه می‌کنند. در این استان می‌شود زنانی را پیدا کرد که به قول خودشان خیلی خطوط‌قرمزها را رد نکرده و پذیرفته باشند. اما مسئله این است که این خواسته اصلا وجود ندارد. اگر بود می‌گشتند و پیدا می‌کردند.
                نگاهتان خیلی بدبینانه نیست؟
                نه، واقع‌بینانه است. اگر خوشبین باشیم، اما در واقعیت به این موانع برخورد کنیم، توی ذوقمان زده می‌شود. پس بهتر است واقع‌بین باشیم.
                * عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات اصفهان

                نظر

                • daylaq
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 292

                  #1358
                  پاسخ : نبض سیاست

                  چی میشه ما هم مثل مردم اکثر ممالک دنیا بدون این همه استرس فقط به زندگی روزمره خودمون بپردازیم. مردم عادی رو چه به مسایل سیاسی!!!!!!!!!
                  من باید برم دنبال زندگی و رفاه و تفریح خودم نه اینکه ببینم وزیر امور خارجه زیمبابوه چی گفت! باور کنین مسئولان کشورهای دیگر رو که ما میشناسیم مردم خودشون نمیشناسن اونقدر که به علوم سیاسی پرداختیم.
                  ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

                  نظر

                  • ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

                    #1359
                    پاسخ : نبض سیاست

                    محمدرضا عارف بر اجماع اصلاح‌طلبان تأکید کرد
                    ادامه مسیر خرداد ٩٢ در اسفند ٩٤


                    ایسنا: رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه هزینه‌دادن، یک پیش‌فرض برای گفتمان اصلاحات است گفت: «در گذشته برخی هزینه‌های غیرمنطقی بر اصلاحات تحمیل شد؛ ولی نمی‌توانیم به بهانه‌های مختلف عدم حضور خود در صحنه‌های مختلف را توجیه کنیم». محمدرضا عارف در جمع مردم شهرستان‌های رباط‌کریم و بهارستان، ماه رمضان را ماه خودسازی و معنویت، ماه تألیف قلوب و کنار‌گذاشتن کدورت‌ها و اختلاف‌ها دانست و افزود: «خوب است در ایام ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر در مسیر اخلاق‌گرایی بیشتر تلاش کنیم و در این روزهای حساسی که برای کشورمان در جریان است، برای کشور و برای عاقبت‌بخیری و توفیق آینده‌سازان کشورمان و برای توفیق دولت و سرداران دیپلماسی دعا کنیم». عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری سال ٩٢ یادآور شد: «در روز ٢٤ خرداد ٩٢ مردم با حضورشان حماسه ماندگاری را خلق کردند و سرمایه اجتماعی ارزشمندی را ایجاد کردند که نتایج آن امروز در مذاکرات هسته‌ای به وضوح به نمایش گذاشته شده است. حضور مردم در انتخابات ٩٢ کشورهای غربی را به اجبار پشت میز مذاکره نشانده است و همچنین به پشتوانه این حضور حماسی و سرمایه اجتماعی، فرزندان این ملت و سرداران صحنه دیپلماسی در پی احقاق حقوق مردم هستند. قدرت‌های بزرگ و کشورهای غربی مجاب شده‌اند به درخواست‌های مشروع و قانونی ما تمکین کنند».
                    پیروزی تفکر اصلاحات در انتخابات ٩٢
                    عارف در ادامه با تأکید بر نقش اساسی جریان اصلاحات در سال ٩٢ گفت: «جریان اصلاحات نقش مهمی در ٢٤ خرداد ٩٢ داشت و اگر فضای سیاسی کشور را در سال‌های ٩٠ و ٩١ به یاد بیاوریم و همچنین حماسه‌ای که در ٢٤ خرداد خلق شد می‌توان به‌راحتی نقش مهم اصلاحات را در خلق این حماسه دید». عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه همواره جریان اصلاح‌طلبی نشان داده که منافع ملی را به منفعت خود و منافع کوتاه‌مدت ترجیح می‌دهد، گفت: «امروز باید جبهه اصلاحات با همه توان حامی دولت برآمده از ٢٤ خرداد باشد چراکه می‌دانیم دولت تدبیر و امید با چه مشکلاتی در زمینه‌های مختلف روبه‌رو بوده و همچنین با بسیاری از مطالبات بحق مردم مواجه است». او با بیان اینکه ما امروز بیش از هر زمان به حمایت از دولت اعتقاد داریم افزود: «جریان اصلاح‌طلبی امروز باید نسبت به آینده کشور و جامعه، احساس مسئولیت مضاعف کند. باید با تلاش مستمر، مسیری را که در خرداد ٩٢ آغاز شد به سمت توسعه و پیشرفت کشور هدایت کنیم. البته به‌طور طبیعی این مسیر از اسفند ٩٤ می‌گذرد». عارف تأکید کرد: «پیروزی تفکر اصلاحات در سال ٩٢ نقطه شروع مسیری است که از اسفند ٩٤ می‌گذرد. برای استمرار این مسیر در برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری مردم و رسیدن به نتیجه‌ای که بتواند مسیر ٢٤ خرداد ٩٤ را ادامه دهد، تلاش می‌کنیم». او در ادامه با اشاره به اینکه تفکر اصلاحات ریشه در انقلاب دارد، ادامه داد: «گفتمان اصلاح‌طلبان برآمده از گفتمان انقلاب است و اصلاح‌طلبان به‌عنوان یک جریان سیاسی فعال، مؤثر و تأثیرگذار حق دارند و باید در همه صحنه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور حضور داشته باشند. یکی از مهم‌ترین رویدادهای کشور انتخابات اسفند ٩٤ است که باید با مشارکت جدی و با راهبردهای شفاف مسیر حرکت کشور را به سمت تعالی و پیشرفت هدایت کنیم و کمک کنیم دولت تدبیر و امید برنامه‌هایش را به مرحله اجرا برساند».
                    الگوی رفتار انتخاباتی ٩٢، راهبرد اصلاحات
                    عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رویکردهای مشخصی در برنامه‌هایمان در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: «یکی از مهم‌ترین رویکرد و راهبردهاي اصلاحات کسب اکثریت مجلس است و برای دستیابی به این راهبرد اصلی هیچ راهی جز اجماع برای جبهه اصلاحات وجود ندارد. باید در سراسر کشور اصلاح‌طلبان یک فهرست داشته باشند زیرا نمی‌خواهیم برخی از تجربه‌های گذشته را که با گفتمان اصلاحات سازگاری ندارد، تکرار کنیم». وی با اشاره به اینکه شعار اصلاحات دستیابی به اجماع کامل است، ادامه داد: «باید وحدت را دنبال کنیم البته تکثر در جبهه اصلاحات، گردهمایی‌ها و حزب‌های مختلف، سرمایه‌های معنوی این جبهه هستند البته اگر به‌درستی استفاده شود و این تکثر زمانی ارزشمند است که در نهایت به وحدت منجر شود. گروه‌ها باید در این برهه حساس، مبنای حرکت را مشترکات بگذارند و قطعا مشترکات اصلاح‌طلبان بیش از ٨٠‌ درصد است و نباید به‌خاطر ٢٠‌ درصد مابقی قربانی داد». عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه امروز در پی وحدت هستیم زیرا فردا دیر است و ممکن است اسفند ٩٤ اتفاقی بیفتد که موجب پشیمانی ما در سال‌های بعد شود، گفت: «الزاماتی برای رسیدن به وحدت وجود دارد که اولین الزام تأمین الگوی رفتار انتخاباتی ٩٢ است». رئیس بنیاد امید ایرانیان در ادامه، الزامات رسیدن به وحدت را حرکت مبتنی بر اخلاق، عقلانیت و خرد جمعی، حرکت در چارچوب قانون و تشویق همه دست‌اندرکاران انتخابات برای حرکت در چارچوب قانون، حرکت برنامه‌ای و دادن وعده‌هایی در شأن مردم و مجلس دانست. وی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین کار مجلس آینده حرکت در چارچوب برنامه ششم توسعه است، ادامه داد: «ما فرصتی برای وزن‌کشی نداریم و انتظار داریم افراد وزن‌کشی را کنار بگذارند و پیروزی تفکر اصلاحات را در دستور کارشان قرار دهند». عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با بیان اینکه حضور جوانان و بانوان در عرصه‌های مختلف یکی دیگر از شعارهای اصلاحات است، خاطرنشان کرد: «شرایط درحال‌حاضر به‌گونه‌ای است که باید تعصب جبهه‌ای داشت و باید تشکیلات را دنبال کرد و باید اخلاق و خرد جمعی را مبنای حرکت قرار داد».
                    در جبهه اصلاحات فرد اصالت ندارد
                    عارف همچنین در جلسه هم‌اندیشی اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان شهرستان‌های رباط‌کریم و بهارستان با اشاره به وضعیت کشور در سال‌های گذشته و برخوردهایی که با اصلاح‌طلبان انجام شد، خاطرنشان کرد: «در جو امنیتی‌ای که در سال‌های گذشته ایجاد شده بود و هزینه‌های غیرمنطقی که بر اصلاح‌طلبان وارد شد، عافیت‌طلبی حکم می‌کرد جریان اصلاحات دیگر خود را درگیر مسائلی همچون انتخابات نکند. حتی برای اصلاح‌طلبان به‌خاطر وضعیتی که پیش آمده بود، عدم حضور قابل‌توجیه بود به‌همین‌دلیل شخصا با گروه‌های مختلف اعم از جوانان و نسل‌اولی‌ها جلسات متعددی داشتم و تأکید کردم باید برای تغییر در درون نظام و با ابزارهای قانونی تلاش کنیم که خوشبختانه با هم‌گرایی ایجاد‌شده حماسه ٢٤ خرداد ٩٢ خلق شد». عارف با اشاره به وضعیت دولت تدبیر و امید، بدهی‌های برجامانده از دولت گذشته را حیرت‌انگیز دانست و گفت: «دولت فعلی باید بدهی‌های پروژه‌های دولت گذشته که فقط پز کلنگ‌زنی و افتتاح آن را به نمایش می‌گذاشت پرداخت کند». وی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای و با قدردانی از حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از تیم مذاکره‌کننده، خاطرنشان کرد: «اگر اندک‌انصافی برخی منتقدان و رقبای دولت داشتند، باید از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای قدردانی می‌کردند چون همگان می‌دانند رویارویی با قدرت‌های بزرگ جهانی آن‌هم در موضوعی مانند مسائل پیچیده هسته‌ای کاری بس دشوار و طاقت‌فرساست». رئیس بنیاد امید ایرانیان در پایان با اشاره به انتخابات مجلس با بیان اینکه اصلاح‌طلبان با برنامه راهبردی در انتخابات حاضر خواهند شد، گفت: «در جبهه اصلاحات فرد اصالت ندارد و حرکت بر مدار خرد جمعی موردتوجه است، همان‌گونه‌که در انتخابات خرداد ٩٢ شخصا وظیفه خود را براساس خرد جمعی انجام دادم».

                    نظر

                    • ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

                      #1360
                      پاسخ : نبض سیاست

                      در اصل توسط daylaq پست شده است View Post
                      چی میشه ما هم مثل مردم اکثر ممالک دنیا بدون این همه استرس فقط به زندگی روزمره خودمون بپردازیم. مردم عادی رو چه به مسایل سیاسی!!!!!!!!!
                      من باید برم دنبال زندگی و رفاه و تفریح خودم نه اینکه ببینم وزیر امور خارجه زیمبابوه چی گفت! باور کنین مسئولان کشورهای دیگر رو که ما میشناسیم مردم خودشون نمیشناسن اونقدر که به علوم سیاسی پرداختیم.
                      از زمانی که ایران رو برای پولشوئی پولهای ناصواب دنیا کاندید کردن آرامش رو از ایران و ایرانی گرفتند

                      نظر

                      • Nay
                        Banned
                        • Aug 2014
                        • 641

                        #1361
                        پاسخ : نبض سیاست

                        در اصل توسط daylaq پست شده است View Post
                        چی میشه ما هم مثل مردم اکثر ممالک دنیا بدون این همه استرس فقط به زندگی روزمره خودمون بپردازیم. مردم عادی رو چه به مسایل سیاسی!!!!!!!!!
                        من باید برم دنبال زندگی و رفاه و تفریح خودم نه اینکه ببینم وزیر امور خارجه زیمبابوه چی گفت! باور کنین مسئولان کشورهای دیگر رو که ما میشناسیم مردم خودشون نمیشناسن اونقدر که به علوم سیاسی پرداختیم.
                        زندگی خوب زحمت داره، تلاش میخواد و برخی مواقع باید خون داد، از خود گذشت

                        ممالک مترقی این راه رو رفتند، تلاش کردند، خون دادند و از خود گذشتگی کردند، الان هم دارند از خونبهای آزادیشون، پاسداری میکنند

                        اما ما، بخاطر اینکه تنبل بودیم، اهل خواب و تفریح و آماده خوری، فریب خوردیم عین پینوکیو، افتادیم تو شهر تنبلا، بعد دیدیم ای دل غافل، گوشهامون مخملی شده!

                        آخه مگه میشه، آب و برق مجانی بشه! و باور کردیم

                        و حالا رهایی از شهر تنبلا، کار حضرت فیله، مگه میتونی اونی که الان سوارته رو به این سادگی ها، پایین بکشی؟

                        فرشته مهربون باید نجاتت بده

                        یا سیاست باید داشته باشی

                        یا همچنان کولی بدی



                        خوب دقت کنی، می بینی که قومِ قمی هم، نعلین و عمامه کردند، تلاش کردند و شوراندند، باعث ریخته شدن خون شدند و خون دادند و زندان شدند، و این جلال و جبروت، یک شبه بدست نیامده! آزاد شدند، حالا دارند از آزادیشون، پاسداری میکنند! با هر چی بتوانند! چون هدف، وسیله را توجیه میکند!

                        شما هم بسم الله

                        یا کاری بکن

                        یا بنشین در انتظار فرج آقا، برات بذارن تو سینی، دو دستی تقدیمت کنند

                        اما بهت قول شرف میدم، آقا امام زمان تا سال 2123 میلادی نمیاد

                        پس بیخودی به دلت صابون نزن

                        شاید هم عمر نوح داشتن، این جور مواقع خوب باشه



                        این حداقل کمکی بود که میتوانستم به شما بکنم، یک خبر رانتی از عالم غیب که امام زمان تا سال 2123 ظاهر نخواهد شد (یعنی قرار بود سال 2000 بیاد، اما توافق نشد، قضیه کــــــــــــش آمد و مذاکرات مدام هی به تعویق افتاد و تمدید شد، الان هم ضرب الاجل بعدی شده سال 2123 و مکانش هم یا جابلسا یا قابلسا.... به خدا)

                        قابل شما رو هم نداشت

                        آخ ببخشید، فراموش کردم، میشه 3000 میلیارد صلوات به نیت بصیرت بی انتهای آقا که الان به حمایت مظلومان بورسیه تحصیلی پرداخته

                        نیت هم مهمه که باید پاک باشه

                        (نی)
                        آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/07/06, 09:31. دلیل: اضافه کردن متن، آخ ببخشید ...

                        نظر

                        • negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

                          #1362
                          پاسخ : نبض سیاست

                          در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          سرلشکر فیروزآبادی:
                          شهادت می‌دهم امروز دولت جز خیر مردم، انقلاب و کشور را نمی‌خواهد

                          رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بنده به عنوان یک بسیجی خاک پای ایران شهادت می‌دهم امروز دولت جز خیر مردم، انقلاب و کشور را نمی‌خواهد و همه بایستی یکپارچه پشتیبان آن باشیم.

                          به نقل از دفتر ویژه رئیس ستادکل نیروهای مسلح، سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه نخستین جلسه انجمن علمی راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی اظهار داشت: ایران در شبهای مبارک قدر برای موفقیت مذاکره‌کنندگان هسته‌ای کشورمان دعا می‌کند.

                          وی افزود: دولت دکتر روحانی دولتی مجاهد و ایثارگر است و مذاکره‌کنندگان هسته‌ای امروز همچون رزمندگان اسلام در شب‌های عملیات نیاز به دعای ملت ایران اسلامی دارند.

                          فیروزآبادی در ادامه تأکید کرد: بنده به عنوان یک بسیجی خاک پای ایران شهادت می‌دهم که امروز دولت جز خیر مردم، انقلاب و کشور را نمی‌خواهد و همه بایستی یکپارچه پشتیبان آن باشیم.

                          مشروح سخنان سرلشکر فیروزآبادی در اجلاسیه انجمن علمی-راهبردی دانشگاه رفاه ملی بعداً منتشر می‌شود.

                          http://nocutpress.ir/2830/%D8%B4%D9%...%D8%8C-%D8%A7/
                          در اصل توسط mba پست شده است View Post
                          به روباه گفتند شاهدت کو ؟ گفت : دمم ...
                          وقتی یک سرهنگ برای یک مدعی حقوقدانی شهادت می دهد !

                          نظر

                          • Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

                            #1363
                            پاسخ : نبض سیاست

                            در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            وقتی یک سرهنگ برای یک مدعی حقوقدانی شهادت می دهد !
                            قُربة ً الی الآقا

                            ---------------

                            بزن بزن، که داری خوب میزنی

                            نظر

                            • ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

                              #1364
                              پاسخ : نبض سیاست

                              توفیقی در گفت‌وگو با ایلنا:
                              فشار مخالفان به دولت، تداوم رقابت‌های انتخاباتی سال ۹۲ است


                              وزیر علوم دولت اصلاحات تصریح کرد: فشارهایی که به دولت روحانی وارد می‌شود٬ در واقع تداوم رقابت‌های انتخاباتی سال ۹۲ است.

                              جعفر توفیقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص انحصارطلبی برخی نمایندگان و تهدید مستمر وزرا به استیضاح٬ عنوان کرد: معتقدم این فشارها ریشه در انتخابات سال ۹۲ و سیاست‌های دولت یازدهم دارد. به هر حال روحانی منتقد بخشی از سیاست‌های دولت نهم و دهم بود و با سیاست‌های جدیدی که ارائه کرد٬ از مردم رای گرفت و بنا داشت با همین سیاست‌ها هم به مطالبات آنها و به ویژه دانشگاهیان پاسخ دهد.

                              وی افزود: در همین راستا دانشگاهیان و فعالان حوزه آموزش عالی کشور در انتخابات سال 92 از حضور روحانی استقبال کردند و امیدوار هستند بتوانند شاهد تحولاتی در کشور٬ یا حداقل حوزه مربوط به خودشان باشند. از سوی دیگر، طیف مقابل و مخالف نیز کسانی هستند که خواهان ابقای سیاست‌های دولت دهم در حوزه آموزش عالی بودند.

                              توفیقی گفت: نباید فراموش کرد که دانشگاهیان همواره در تحولات اجتماعی و سیاسی پیشتاز بودند. کسانی که در حوزه آموزش عالی به دولت روحانی فشار می‌آورند، در واقع افرادی هستند که در انتخابات سال ۹۲ به هدف خود نرسیدند و کاندیدای مورد نظرشان مورد انتخاب مردم قرار نگرفته است. برای همین به نظر من فشارهایی که نسبت به دولت روحانی وارد می‌شود٬ در واقع تداوم رقابت‌های انتخاباتی سال ۹۲ است.

                              وزیر علوم دولت اصلاحات با بیان اینکه برخی دانشگاه‌ها را ابزار سیاسی خودشان تلقی می‌کنند، گفت: این در حالی است که دانشگاه‌ها محیط‌هایی کاملا غیرسیاسی است و عده‌ای با فشارهایی که به حوزه آموزش عالی کشور می‌آورند٬ در اصل به دنبال منافع سیاسی خودشان هستند.

                              توفیقی درباره ترکیب مجلس آینده خاطرنشان کرد: نقش اصلاح‌طلبان در مجلس آینده بستگی به برنامه‌ریزی که در چندماه آینده انجام می‌دهند، خواهد داشت. اگر اصلاح‌طلبان بتوانند وحدت و یکپارچگی خود را حفظ کنند، شانس بالایی برای موفقیت در مجلس دهم خواهند داشت.

                              نظر

                              • B A R A N
                                عضو فعال
                                • Mar 2015
                                • 677

                                #1365
                                پاسخ : نبض سیاست

                                در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                                نگار خانم

                                همین فرمون خوبه!

                                آهان

                                بزن بزن، که داری خوب میزنی!

                                باید کوس رسوایی هر چی خائنه زد، البته در هم، سوا کردنی نباشه، احمدی جونت هم یادت نره!

                                دشمنِ دشمن من، اگر چه دوستِ من نیست، اما کار منو خیلی راحت تر میکنه!

                                پس شایسه تشکر و قدر دانی است

                                خدا قوت پهلوانه

                                خوش باشی
                                جناب نی درود

                                متاسفانه قبل 57 این دیدگاه ، مختص بعضی گروههای چپ بود.دیدیم که چه نتیجه ای داد.
                                و حالا هم ،همگی داریم آثار و تبعاتش را با پوست و گوشتمون حس میکنیم.و تاوان گناه نکرده.....


                                .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X