نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
    من همیشه با خودم فکر می کنم که مگه میشه یک عده اینقدر مشکل داشته باشن و خودشون رو هم حتی نتونن کنترل کنن؟!!!
    اینکه به خود آمدید فکر هم میکنید ! =D>ماهیتا کار پسندیده ایست , چون قبلا و به اعتراف خودتان (حدود دو ماه پیش) انسان نادانی هستید !!!
    اما اینکه با وجود فکر کردن باز هم تغییری در منش و نادانیتان ایجاد نمیشود یا احتمالا نیاز به زمانی بیشتری دارد و یا اینکه کلهم شما را با فکر و بی فکر دیگر کاریش نمیشود کرد !
    ...در مورد مموتی و حسن کلید ساز و قبلی ها و بعدی ها بنده طرفدار هیچکدامشان نیستم , اما از نوع ارسالها و گفتمان شما و همکیشانتان و بد دهنی هفت تیر کشهای هیئت های مذهبی (در این ایام که بوی توافق میاید و نوید مرگ افکار دگم و نادانهای خائنی مانند احمدی نژاد و طرفدارانش را میدهد), کاملا مشخص است که سوزش بسیار عمیق است , ...بنده ابتدا گمان کردم دینام کولر سوخته , بعد متوجه شدم بوی سوختگی از محل دیگری است !
    امیدوارم اشخاص نادانی که اتفاقا اعتقادی به تحول و استحاله در این شبهای رمضان اعراب دارند, ابتدا و قبل از آرزوی سلامتی و عاقبت بخیری , تقاضای دانایی و شعور و انسان بودن نمایند, باشد که کارگر بیفتد و فرجی بشود .
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• MAGDAD2015
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 342

[QUOTE=گیلان;622917]اینکه به خود آمدید فکر هم میکنید ! =D>ماهیتا کار پسندیده ایست , چون قبلا و به اعتراف خودتان (حدود دو ماه پیش) انسان نادانی هستید !!!
      اما اینکه با وجود فکر کردن باز هم تغییری در منش و نادانیتان ایجاد نمیشود یا احتمالا نیاز به زمانی بیشتری دارد و یا اینکه کلهم شما را با فکر و بی فکر دیگر کاریش نمیشود کرد !
      ...در مورد مموتی و حسن کلید ساز و قبلی ها و بعدی ها بنده طرفدار هیچکدامشان نیستم , اما از نوع ارسالها و گفتمان شما و همکیشانتان و بد دهنی هفت تیر کشهای هیئت های مذهبی (در این ایام که بوی توافق میاید و نوید مرگ افکار دگم و نادانهای خائنی مانند احمدی نژاد و طرفدارانش را میدهد), کاملا مشخص است که سوزش بسیار عمیق است , ...بنده ابتدا گمان کردم دینام کولر سوخته , بعد متوجه شدم بوی سوختگی از محل دیگری است !
      امیدوارم اشخاص نادانی که اتفاقا اعتقادی به تحول و استحاله در این شبهای رمضان اعراب دارند, ابتدا و قبل از آرزوی سلامتی و عاقبت بخیری , تقاضای دانایی و شعور و انسان بودن نمایند, باشد که کارگر بیفتد و فرجی بشود .

************************************************** ************************************************** ********************************************

خب مادام گلیه هم سر و کلش بالاخره پیدا شده *

گلیه جان یادم آمد شما هم 2ماه پیش فرمودید (سگ هار هستی )و نگارش اینچنین از (سگ هاری )چون تو با دیگران بعید نیست*

و اما بوی سوختی * شما یک نگاهی به نشیمن مبارک بیانداز فکر می کنم از آنجا باشد .

خب گفتی با قبلی و بعدی کاری نداری چرا ؟

چون با اصل مذهب و دین و عزت این ملت نجیب مشکل داری

اما ماه رمضان اعراب ؟

از سگ (هاری) مثل تو چه توقع که بفهمد اسلام برای قوم خاصی نیست .هرچند لامذهب منافقی اون طرف آبی به ماموریتش

فکر می کند تا حقایق *

ولذا پیوستن شما به تیم ناکس کژدم ( نی ) خرمگس مرکه *که بنوعی همان داعش از نوع سکولار است را تبریک گفته امیدوارم با آبی خنک نشیمن گاه

مبارک را جلا دهید*

توضیح به بینندگان عزیز * نامیدن سگ هار * طبق اعتراف مادام گلیه با نام جلی (گیلان) 2 ماه پیش در پستی از ایشان درج گردید

و بنده هیچ دخل و تصرفی بدین نام اعترافی نداشته ام

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

خب مادام گلیه هم سر و کلش بالاخره پیدا شده *

گلیه جان یادم آمد شما هم 2ماه پیش فرمودید (سگ هار هستی )و نگارش اینچنین از (سگ هاری )چون تو با دیگران بعید نیست*

و اما بوی سوختی * شما یک نگاهی به نشیمن مبارک بیانداز فکر می کنم از آنجا باشد .

خب گفتی با قبلی و بعدی کاری نداری چرا ؟

چون با اصل مذهب و دین و عزت این ملت نجیب مشکل داری

اما ماه رمضان اعراب ؟

از سگ (هاری) مثل تو چه توقع که بفهمد اسلام برای قوم خاصی نیست .هرچند لامذهب منافقی اون طرف آبی به ماموریتش

فکر می کند تا حقایق *

ولذا پیوستن شما به تیم ناکس کژدم ( نی ) خرمگس مرکه *که بنوعی همان داعش از نوع سکولار است را تبریک گفته امیدوارم با آبی خنک نشیمن گاه

مبارک را جلا دهید*

توضیح به بینندگان عزیز * نامیدن سگ هار * طبق اعتراف مادام گلیه با نام جلی (گیلان) 2 ماه پیش در پستی از ایشان درج گردید

و بنده هیچ دخل و تصرفی بدین نام اعترافی نداشته ام
        maghdad نازنین ! بنده شما کاسه لیس و کاسه بوس را جزو آدمیزاد به حساب نمی آورم که بخواهم گپ و گفتی با همدیگر بزنیم !
        راست است میگویند ناسزا را که زمین بیندازی , صاحبش برش میدارد !
        ما یک یاددآوری از کیفیت جناب رجبی کردیم (به اعتراف شخص جناب رجبی), شما چه با سرعت خودتان را به بی شعور و نادان چسباندید و در صدد جواب بر آمدید !!! البته نیاز به سراسیمگی شما نداشت اغلب کاربران فروم به شعور شما واقفند,...خود را نخود هر آشی نکنید !
        اما با اکراه از شما تشکر میکنم که باز هم مرا بردید به خاطرات خوش دوران احمدی نژاد !!! واقعا یادش بخیر , ...حیوانیت در حد اعلاء خودش بود , هر کس به اندازه وسع و توان خودش !!
        یادش بخیر جوانها و مسن ها و همه قشر شیعه اغلب از هیئت های عزاداری میآمند در صف بانکها و برو بچ تا صبح با نیروهای انتظامی گل میگفتند و گل میشنفتند !!! تک و توک نیز وانمود میکردند همسرمان است ,( من باور نمیکردم!) در همان ماشین پارک در تاریکی برای خود مشغله ایی میتراشیدند و همدیگر را زحمت میدادند ...بعد ها شنیدم از رئیس مجلس شورای اسلامی که شیعیان ایران در سال 250 هزار سقط جنین غیر قانونی انجام میدهند (تقریبا هر دو دقیقه یک جنین میاندازند در سطل آشغال) , که شما در توضیح و توجیه این عمل انگشت به دهان ماندید !!! در مثل میگویند : مانند خر در گل گیر کردید !!
        صبح هم همان با شروع کار بانک مثل سگ های هار به همدیگر میپریدیم و برای لقمه نانی(تک و توک سکه ایی) که به غفلت نخوریم میجنگیدیم !!! کلاس کار پائین بود و به شیعیان می آمد , اما درآمدش عالی بود !!...یادش بخیر :)

.
        پ . نویس :راستی تشکر کردن از پستهای همدیگر توسط شما دو نفر(به همراه جناب رجبی) نیز خیلی بامزه است ! در مثل میگویند: دیزی برمیگردد درش را پیدا میکند /:.winksmiley02.:/
        آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/09, 01:10.
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• MAGDAD2015
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 342

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
          maghdad نازنین ! بنده شما کاسه لیس و کاسه بوس را جزو آدمیزاد به حساب نمی آورم که بخواهم گپ و گفتی با همدیگر بزنیم !
          راست است میگویند ناسزا را که زمین بیندازی , صاحبش برش میدارد !
          ما یک یاددآوری از کیفیت جناب رجبی کردیم (به اعتراف شخص جناب رجبی), شما چه با سرعت خودتان را به بی شعور و نادان چسباندید و در صدد جواب بر آمدید !!! البته نیاز به سراسیمگی شما نداشت اغلب کاربران فروم به شعور شما واقفند,...خود را نخود هر آشی نکنید !
          اما با اکراه از شما تشکر میکنم که باز هم مرا بردید به خاطرات خوش دوران احمدی نژاد !!! واقعا یادش بخیر , ...حیوانیت در حد اعلاء خودش بود , هر کس به اندازه وسع و توان خودش !!
          یادش بخیر جوانها و مسن ها و همه قشر شیعه اغلب از هیئت های عزاداری میآمند در صف بانکها و برو بچ تا صبح با نیروهای انتظامی گل میگفتند و گل میشنفتند !!! تک و توک نیز وانمود میکردند همسرمان است ,( من باور نمیکردم!) در همان ماشین پارک در تاریکی برای خود مشغله ایی میتراشیدند و همدیگر را زحمت میدادند ...بعد ها شنیدم از رئیس مجلس شورای اسلامی که شیعیان ایران در سال 250 هزار سقط جنین غیر قانونی انجام میدهند (تقریبا هر دو دقیقه یک جنین میاندازند در سطل آشغال) , که شما در توضیح و توجیه این عمل انگشت به دهان ماندید !!! در مثل میگویند : مانند خر در گل گیر کردید !!
          صبح هم همان با شروع کار بانک مثل سگ های هار به همدیگر میپریدیم و برای لقمه نانی(تک و توک سکه ایی) که به غفلت نخوریم میجنگیدیم !!! کلاس کار پائین بود و به شیعیان می آمد , اما درآمدش عالی بود !!...یادش بخیر :)

.
          پ . نویس :راستی تشکر کردن از پستهای همدیگر توسط شما دو نفر(به همراه جناب رجبی) نیز خیلی بامزه است ! در مثل میگویند: دیزی برمیگردد درش را پیدا میکند /:.winksmiley02.:/

مادام گیله* ای عروس هزار مادام فکر می کنم از خاطرات تلخی که از آن شبها بیاد دارید یکی اینه باشد که* کسی سراغ (سگ هاری) چون تو

نیامد تا مفعولی چون تو را فعلی رساند*

القصه همان موقع که به جناب رجبی تاختی فهمیدیم که سوزش نشیمن گاهت مضاف برآخرین روزهای توافق هسته ای که به ذم تو و دم کژ های آب شنولی

خور* مانند نیم نیوزی عمل نموده* از تشکر های مطروحه هم سوزش *بالا گرفته و از جناب رجبی عزیز درصدد انتقامی *

القصه
          راستی از سوزش نشیمن گاه چه خبر با آبی خنک آنرا جلا دادی*

اما سخنی با برادر عزیزم جناب رجبی *

دوست گرمی توجه فرمودید از چه رو عرض کردم با اختلاف حسن و اکبر و محمود* آرد به آسیاب این ملحدان رذل اندیش نریزد

نمونه سرکار خانم نگار مطلبی از حسن می گوید *بلافاصله کژدم آب شنولی خور (نی )پیدایش می شود و با ذوق می گوید

بزن بزن که داری خوب می زنی *

در جای دیگر برای اینکه خشم گروه مقابل را برانگیزد از حسن تعریف می کند برای چه ؟

خب* بخاطر اینکه برای غاصب (نیستان) (نی ) کژ دم و سگ هار (گیلان) بازی دوسر برد است چرا؟

زیرا* بدین نتیجه می رسند که در مملکت در تمام دوره ها مشکل داشته ایم و در اصل ریشه نظام را هدف گرفته و فکر براندازی دارند*

ولذا امید است این مار های خوش خت و خال را بهتر شناخته و هدف را *لامذهبان و اسکولار های اجنبی و یا خود فروشان داخلی و شیفتگان مکتب

غرب قرار دهیم *افراد ی مانند این 2 پلید و بچه روباه و مامور سرویس جاسوسی استعمار پیر انگلیس یعنی تام کروز قلابی *

و هم پیاله ها و مدافع های ایشان که مثل خرمگس در این سایت جولان می دهند*

نظر

• TAJ2014
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 1027

از همه دوستان این تایپیک خواهش میکنم احترامات و وشخصیت خودمون رو در بحث ونظر حفظ کنیم
            به خدا قسم درست نیست
            بازار مدتهاست روی اعصاب همه تاثیر گذاشته پس دوستان به جای بحث های خسته کننده و منفی
            حداقل سکوت کنیم و ادامه ندیم
            این مباحث مخرب روح وروان خودتون و خوانندگان است بحث و جدل رو کنار بذاریم و مایه ارامش همدیگر باشیم

نظر

• Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
              از همه دوستان این تایپیک خواهش میکنم احترامات و وشخصیت خودمون رو در بحث ونظر حفظ کنیم
              به خدا قسم درست نیست
              بازار مدتهاست روی اعصاب همه تاثیر گذاشته پس دوستان به جای بحث های خسته کننده و منفی
              این مباحث مخرب روح وروان خودتون و خوانندگان است بحث و جدل رو کنار بذاریم و مایه ارامش همدیگر باشیم

درود بر شما

اگر احساسات رو به غلط کنترل کنی، قربانی نهایی خودت هستی!

غم یک حس طبیعی است
              اگر فرو بخوری، تبدیل میشه به افسردگی

افسردگی، شما رو از پا در میاره!

خشم یک احساس واقعی و طبیعی است!

اگر کنترلش کنی، تبدیل میشه به عصبانیت!

جنون آنی، ماحصل عصبانتیه! پشیمانی هیچ سودی نداره، وقتی از روی عصبانیت، دست به عمل مجرمانه ای بزنی!

حسرت، یک حس طبیعی است. باعث پیشرفت آدمی میشه!
              اگر من حسرت داشته های شما رو بخورم، میرم دنبالش و از راهش، تا خودم رو به شما برسونم!

اما اگر عرضه نداشته باشم، تنبلی کنم، مجبور میشم کنترلش کنم!

کنترل حسرت، مساوی است با حسادت!

و از روی حسادت، چوب لای چرخ دیگران میگذاریم!
              که یک عمل مخربه!

تمامی موارد فوق، ناشی از جهله

و نی داره از جهالت ها، شکوه میکنه

جهالت هایی که سرکوب شده (توسط قصه هایی از جنس شب)، تبدیل میشه به خیانت

برای همین نباید سکوت کرد

زیرا

همانطور که سکوت هر مسلمان، خیانت است به قرآن

اما نی میگه

سکوت هر انسان (آگاه)، خیانت است به انسانیت

خیانت است به حقوق بشر

کاربر گرامی

شما هم خودت رو کنترل نکن و خشمت (کلامی) رو بریز بیرون تا تبدیل به خشونت (رفتاری) نشه!

Let it go

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

سلام بر فانوس خودم

بر چراغ راه و روشنایی

فانوس جان

اون باری که گفتم چرا تشکر زدی، دلیلش این روزی بود که یادبگیری!

عاقبت گرگ زاده گرگ شود، اگر چه با آدمی بزرگ شود

حالا هم ازت میخوام، هر چی تو دلت داری بریزی بیرون، تا تبدیل به عصبانیت مخرب نشه

دارم روی یک متن آموزنده کار میکنم، تا یاد بگیریم چگونه احساساتمون رو ابراز کنیم

و عشق رو، جای ترس بنشونیم!

ترس هم حاصل نادانی است، اگر چه یک حس فوق العاده قوی و بازدارنده و محافظت کننده در برابر حوادث و رویدادهایی است که جان ما رو تهدید میکنه

اونایی که می ترسند عقایدشون تفتیش بشه، از همین دست هستند!

اونایی هم که عشق رو در پستوی خانه نهان میکنند، همینطور!

اما نباید ترسید، باید ابراز کرد

شاید فرجی بشه

و البته

رسوا شود، هر که در او غش باشد
                آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/07/09, 09:25.

نظر

• Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

Click image for larger version

Name:	ego-traps.jpg
Views:	1
Size:	87.4 KB
ID:	1509758

5 تله من (شخصیت)، که نشانه تکبر است

در یک کلام، خود درست پنداری و دید از بالا، بارزترین سر رنخ گرفتار آمدن در تله منیت است!

بلایی که کلیه امور معنوی سر انسان میاره، تکبر و غروره! (اين هم از عواقب پای منبر نشینی)

هر کسی رو دیدید که این سه خصیصه رو داشت، حتما در تله منیت، اسیره!

1- (حس) رياست
                  2- قضاوت
                  3- تکفیر (همون مرگ بر گویی ها... مرگ بر فلان، مرگ بر ...)

متن تصویر رو سر فرصت ترجمه میکنم برای دوستان و دشمنان

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

اوج توهم و جو دادن !

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      سردارسلیمانی: جهانیان به زودی غافلگیر می شوند

تهران - ایرنا - خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پانوراما الشرق الاوسط نوشت: منابع عربی گزارش دادند قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس وعده داد جهانیان از تحولات چند روز آینده در سوریه شگفت زده خواهند شد.

پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط» اعلام کرد: سردار قاسم سلیمانی از تحولات آینده در سوریه خبر داده و گفت: در چند روز آینده جهانیان از آنچه ما با همکاری فرماندهان نظامی سوریه در حال آماده کردن مقدمات آن هستیم، غافلگیر خواهد شد.

بیشتر از یک ماه از اون چند روز ! گذشته و بعید میدونم کسی غافلگیر شده باشه در مورد اوضاع سوریه ! بدتر شده که بهتر نشده !!

2 هفته قبل هم دکتر ولایتی ! از ایجاد تحول اساسی در روابط ایران و عراق و سوریه گفته بود !!!

نه تحولی رخ داد نه غافلگیری !

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

اوج توهم و جو دادن !
                        شما خودش را ناراحت نکن :)
                        به نظرمن در عالم سیاست هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد !
                        یک زمانی ملت ایران میگفتند: مرگ بر صدام یزید کافر !!! بعد از کلی هزینه انسانی و مادی و روانی (که اخیرا و به اعتراف فرماندهان جنگ رد پایی از خیانت به ملت هم مشاهده میشود , مخصوصا در عملیات کربلای 4), و سرکشیدن جام زهر تا ته ! شعارها از خیابانها پاک شد و در مکاتبات به برادر صدام حسین نگارش میشد !!! و الانه هم که ملت ایران جانشان را برای عراقی ها میدهند !... به این میگویند سیاست !!!
                        روابط دیپلماتیک با امریکا نیز همین رویه را دارد !! قبلا تسخیر سفارت امریکا انقلاب دوم نام گرفت ! الانه دیپلماتها بدون شب بخیر عزیزم همدیگه به رختخواب نمیروند , ...و احتمالا در آینده مراودات بهتر و بیشتر میشود , ....حالا این وسط یکی نفی میکند یکی منتقد است یکی تشویق میکند ,... اینها خوراک رسانه ایی برای عوام و مردم کوچه بازار و بچه هیئت های مذهبی است که سراپا به گوش و به منبر و تلویزیون نگاه میکنند و قدرت تعقل و تفکرشان زایل شده است !...

شریعتی میگوید(نقل به مضمون) : انسانها میجنگند و کشته میشوند با کسانی که اصلا نمیشناسند ! برای کسانی که در بالا همدیگر را میشناسند و با هم آشنایی هایی دارند !...اگر کشته شوند رنج و مصیبتش برای خانواده هایشان است و اگر پیروز شوند , ظفر و شادکامیش برای حاکمانش است !

نظر

• H.samimi
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 2092

شما خودش را ناراحت نکن :)
                          به نظرمن در عالم سیاست هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد !
                          یک زمانی ملت ایران میگفتند: مرگ بر صدام یزید کافر !!! بعد از کلی هزینه انسانی و مادی و روانی (که اخیرا و به اعتراف فرماندهان جنگ رد پایی از خیانت به ملت هم مشاهده میشود , مخصوصا در عملیات کربلای 4), و سرکشیدن جام زهر تا ته ! شعارها از خیابانها پاک شد و در مکاتبات به برادر صدام حسین نگارش میشد !!! و الانه هم که ملت ایران جانشان را برای عراقی ها میدهند !... به این میگویند سیاست !!!
                          روابط دیپلماتیک با امریکا نیز همین رویه را دارد !! قبلا تسخیر سفارت امریکا انقلاب دوم نام گرفت ! الانه دیپلماتها بدون شب بخیر عزیزم همدیگه به رختخواب نمیروند , ...و احتمالا در آینده مراودات بهتر و بیشتر میشود , ....حالا این وسط یکی نفی میکند یکی منتقد است یکی تشویق میکند ,... اینها خوراک رسانه ایی برای عوام و مردم کوچه بازار و بچه هیئت های مذهبی است که سراپا به گوش و به منبر و تلویزیون نگاه میکنند و قدرت تعقل و تفکرشان زایل شده است !...

شریعتی میگوید(نقل به مضمون) : انسانها میجنگند و کشته میشوند با کسانی که اصلا نمیشناسند ! برای کسانی که در بالا همدیگر را میشناسند و با هم آشنایی هایی دارند !...اگر کشته شوند رنج و مصیبتش برای خانواده هایشان است و اگر پیروز شوند , ظفر و شادکامیش برای حاکمانش است !
                          یادمه اون اوایل که هنوز صدام زنده بود و ملت ایران میرفتند کربلا خاله بیچاره ما هم از طرف بنیاد شهید که پسر 18 ساله اش در جنگ شهید شد نیز رفت کربلا و اگه یادتون باشه زایرین یه ناهار هم دعوت کاخ ریاست جمهوریه عراق بودن بازم به غیرت خاله ما نرفته بود ناهار بخوره و همونجا به رییس کاروان کلی بد و بیراه گفته بود که صدام پسره منو کشته حالامن برم ناهار این مرتیکه رو بخورم جالبه که هنوز هم در اوج بیچارگی و تنگدستی حاضر نیست بره حقوقی بابت پسر شهیدش از بنیاد شهید بگیره حیف حیف

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                            یادمه اون اوایل که هنوز صدام زنده بود و ملت ایران میرفتند کربلا خاله بیچاره ما هم از طرف بنیاد شهید که پسر 18 ساله اش در جنگ شهید شد نیز رفت کربلا و اگه یادتون باشه زایرین یه ناهار هم دعوت کاخ ریاست جمهوریه عراق بودن بازم به غیرت خاله ما نرفته بود ناهار بخوره و همونجا به رییس کاروان کلی بد و بیراه گفته بود که صدام پسره منو کشته حالامن برم ناهار این مرتیکه رو بخورم جالبه که هنوز هم در اوج بیچارگی و تنگدستی حاضر نیست بره حقوقی بابت پسر شهیدش از بنیاد شهید بگیره حیف حیف
                            دردناک است ,
                            در آن شور و هیجان مردم که احساسات غالب ماجرا بود , شعور و عقلانیت حاکمان به کمترین میزان خود رسیده بود ! برخی از روی سهل انگاری و برخی به عمد باعث لطمات زیادی به نیروی های ایرانی شد که خاطرات جنگ فرماندهان گوشه هایی را بازگو میکند که مشت نمونه خروار است !
                            .
                            حالا چرا خاله شما نمیرود حقوق پسرش را بگیرد !
                            بنیاد شهید با منابعی که دارد و از دادن مالیات هم طفره میرود یکی از قوی ترین دلال های حوزه اقتصاد است !...به نظر من حقوق پسرش را بگیرد و هر طورکه صلاح میداند به خیر روح پسرش خرج کند .

نظر

• H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

دردناک است ,
                              در آن شور و هیجان مردم که احساسات غالب ماجرا بود , شعور و عقلانیت حاکمان به کمترین میزان خود رسیده بود ! برخی از روی سهل انگاری و برخی به عمد باعث لطمات زیادی به نیروی های ایرانی شد که خاطرات جنگ فرماندهان گوشه هایی را بازگو میکند که مشت نمونه خروار است !
                              .
                              حالا چرا خاله شما نمیرود حقوق پسرش را بگیرد !
                              بنیاد شهید با منابعی که دارد و از دادن مالیات هم طفره میرود یکی از قوی ترین دلال های حوزه اقتصاد است !...به نظر من حقوق پسرش را بگیرد و هر طورکه صلاح میداند به خیر روح پسرش خرج کند .
                              نمیدونم
                              اون هم به نوعی استثمار افکار خودشه
                              میگه من پول خون پسرمو بگیرم؟
                              خونش پایمال میشه
                              مادره دیگه و پیر و حرفش یک کلامه

نظر

• MAGDAD2015
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 342

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                                به خدا قسم درست نیست

با سلام دوست گرامی

صحیح میفرماید ولی متاسفانه مدعی و هم پیاله هایش این تایپیک کو کردن محل توهین به اعتقادات مردم *

با اسم روشنفکری و دلواپسی اخلاق و رفتار اجتماعی *هیچ حرمتی را نگاه نداشته و هرکی هم هر چقدر با احترام اعتراضی

بدیشان داشته باشه *لیدرشان به بدترین القاب اون رو بدرقه و پس از گرفتن جواب در خور گفتار *نوچه ها سر می رسن و شروع می کنند

از اون دفاع کردن *

ولذا مخلص کلام یک نگاه به جوابیه ایشان نسبت به گفتار شما

کاربر گرامی

شما هم خودت رو کنترل نکن و خشمت (کلامی) رو بریز بیرون تا تبدیل به خشونت (رفتاری) نشه!

امیدوارم نوع نگرش این مدعی در تعامل با اندیشه و اعتقادات دیگران دستان آمده باشد

خدا نگه دار

نظر

در حال کار...
                                X