پاسخ : فلسفه سیاسی
در مورد تفاوت شغل در مشاغل عیر نظامی با مشاغل نظامی یک نکته مهم هم من اضافه کنم
اتفاقا چندین سال پیش در موردش دقت کردم که همین سبب شد سال 1399 که تازه 39 سالم شده بود و اخرین حکم من کارشناس خرید یکی از فولاد سازی های بزرگ کشور بوده از شغلم کلا استعفاء بدهم
خود شرکتها هم از وقتی پول ملی بی ارزش شده است
حقوق خوبی به پرسنل شون نمی تواند بدهند
همین روحیه نظامی را این بار در درون خود شرکتها به وجود اوردند!!!
چطوز ؟
دیدیند حقوق مدیریت و رئیسی به حدی بالا نیست که دیگه افراد انگیزه داشته باشند پست بگیرند
( یعنی پست بالا مسئولیت بالاتری هم به فرد منتقل می کند که استرس اور است و در مقابل پول بیشتر اما اگر پول بیشتر به استرس بیشتر نیارزد ان وقت فرد پست را قبول نمی کند )
بعد امدند یک فکری را کردند
چه فکری ؟
روحیه افتخار و احترام را برای پست بالا در درون همون شرکتهای تولیدی بردند بالا
تا حسادت و رقابت بین پرسنل افزایش پیدا کند و برای پست بالاتر که استرس ان به حقوق ان نمی ارزد جانشینی پیدا کرده باشند و از این طریق شخص با مسئولیت بالاتر را ارضا کرده باشند که اگر حقوق زیاد نیست احترام دارم
حتی همین حالت هم به دانشگاه رسید
استادان حق تدریس که دانشگاه ازاد حقوق کمی به انها می داد اما در عوض جایگاه اجتماعی خوب هم به انها می داد که یک جوری سرشان کلاه بگذارد
حالا بماند که الان اساتید حق تدریس هیچ کدامشون را ندارند نه حقوق و نه حتی احترام و افتخار
خلاصه اینکه ان تکنیک نظامی
یعنی جانشینی افتخار به جای پول
الان به نهادهای اقتصادی که کارکرد اصلی شون پول است هم رسیده
دلیل اصلی ان به فقر رفتن کشور است
در مورد تفاوت شغل در مشاغل عیر نظامی با مشاغل نظامی یک نکته مهم هم من اضافه کنم
اتفاقا چندین سال پیش در موردش دقت کردم که همین سبب شد سال 1399 که تازه 39 سالم شده بود و اخرین حکم من کارشناس خرید یکی از فولاد سازی های بزرگ کشور بوده از شغلم کلا استعفاء بدهم
خود شرکتها هم از وقتی پول ملی بی ارزش شده است
حقوق خوبی به پرسنل شون نمی تواند بدهند
همین روحیه نظامی را این بار در درون خود شرکتها به وجود اوردند!!!
چطوز ؟
دیدیند حقوق مدیریت و رئیسی به حدی بالا نیست که دیگه افراد انگیزه داشته باشند پست بگیرند
( یعنی پست بالا مسئولیت بالاتری هم به فرد منتقل می کند که استرس اور است و در مقابل پول بیشتر اما اگر پول بیشتر به استرس بیشتر نیارزد ان وقت فرد پست را قبول نمی کند )
بعد امدند یک فکری را کردند
چه فکری ؟
روحیه افتخار و احترام را برای پست بالا در درون همون شرکتهای تولیدی بردند بالا
تا حسادت و رقابت بین پرسنل افزایش پیدا کند و برای پست بالاتر که استرس ان به حقوق ان نمی ارزد جانشینی پیدا کرده باشند و از این طریق شخص با مسئولیت بالاتر را ارضا کرده باشند که اگر حقوق زیاد نیست احترام دارم
حتی همین حالت هم به دانشگاه رسید
استادان حق تدریس که دانشگاه ازاد حقوق کمی به انها می داد اما در عوض جایگاه اجتماعی خوب هم به انها می داد که یک جوری سرشان کلاه بگذارد
حالا بماند که الان اساتید حق تدریس هیچ کدامشون را ندارند نه حقوق و نه حتی احترام و افتخار
خلاصه اینکه ان تکنیک نظامی
یعنی جانشینی افتخار به جای پول
الان به نهادهای اقتصادی که کارکرد اصلی شون پول است هم رسیده
دلیل اصلی ان به فقر رفتن کشور است
نظر