کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بامداد امروز یک فروند هواپیما در اطراف شهرستان بوشهر به دلائل نامعلومی سقوط کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس گمانهزنیها در مورد علت سقوط این هواپیما ادامه دارد و هنوز مکان دقیق سقوط و سرنوشت خلبان نیز مشخص نیست.
در حالی که اقدامات نیروهای امدادی برای پیدا شدن لاشه و خلبان و کمک خلبان ادامه دارد برخی منابع در بوشهر از پیدا شدن لاشه هواپیما خبر داده بودند که یک مقام آگاه محلی یافتن محل دقیق حادثه و خلبان تا این لحظه را تائید نکرد.
نیروهای امدادی همچنان در جستجوی لاشه هواپیما هستند و گفته میشود این هواپیما در اطراف دهستان کره بند یا جزیره شیف بوشهر سقوط کرده است.
تکمیلی:
استاندار بوشهر گفت: هواپیمای اف 14 ساعت 4.30 بامداد امروز سه دقیقه پس از پرواز در اطراف بوشهر سقوط کرده است.
محمدحسین جهانبخش دقایقی پیش در گفت و گو با خبرنگار فارس در بوشهر با تائید خبر سقوط هواپیمای اف 14 اظهار داشت: پس از سقوط هواپیما نیروهای امدادی در تلاش برای یافتن خلبان و کمک خلبان هستند و هنوز از سرنوشت آنان خبری در دست نیست.
وی افزود: پس از تکمیل اطلاعات در مورد این خبر، اطلاعات تکمیلی اعلام میشود.
لازم به ذکر است بنا به گفته یکی از مسئولان بوشهر تلاشها برای یافت خلبان و کمک خلبان این هواپیما ادامه دارد.
گفته میشود این هواپیما در اطراف یکی از روستاهای شهرستان بوشهر سقوط کرده است.
کاپیتان بنظرت ممکنه این هواپیما رو زده باشن؟(از ناوهای تو خلیج فارس)
به عنوان یه هشدار یا یه همچین چیزی
علامه جان
به نظر من احتمالا 99 % سقوط بر اثر نقص فنی بوده
جنگنده هم مال پایگاه شکاری بوشهر بوده ...
ظاهرا هر 2 خلبان به شهادت رسیده اند
خیلی ناراحت شدم
هر ماه خبر یک سقوط جنگنده داره میاد ....
همه اینها هم بر اثر پایان عمر سازه و بدنه هست ...
متاسفم که مفت مفت داریم خلبانان این جنگنده ها را از دست میدهیم .....
الان من هر چی بگم که نیروی هوایی ما به چه روزی افتاده ابنجا پی ام پشت پی ام
برام میاد که فلانی چرا داری نیروی هوایی را تضعیف میکنی ...؟؟!!
مگه به حرف من و شما اتفاقی قراره بیافته برای نیرو هوایی !!!!!!
امیدوارم خلبانان سقوط امروز ایجکت کرده باشن و خبر بالا صحیح نباشد ... :-w
اینم یه بحثه که شما گفتین کاپیتان
راستی چرا ایجیکت نکردن خلبانا؟
اصولا چه موقعی این اتفاق میفته
یعنی انقدر اتفاق سریع افتاده؟
پرتاپ صندلی خلبان در 2 حالت دستی و اتوماتیک میتونه باشه
حالت دستی مربوط به وقتی هست که خود خلبان احساس خطر 100 % کنه و
مجبور بشه جنگنده خودش را رها کنه و اتوماتیک هم مربوط به زمانی هست که ممکنه خلبان بیهوش باشه
البته ظاهرا این گزینه دومی روی بیشتر جنگنده های قدیمی ما موجود نیست ... فکر کنم نسل 4 به بعد داشته
باشه این مورد را .... متاسفانه در چند مورد سقوط خلبانان ما بعلت فرسودگی موشک صندلی عمل نکرده و خلبان
موفق به خروج از جنگنده نشده و دیگه کار از کار گذشته است ....
کاپیتان من در تاپیک اخبار هم گفتم دنبال شما هم گشتم من هم احساس میکنم سیستم ایجکت به دلیل فرسودگی یا احتمالا بیهوشی خلبانان عمل نکرده اما نکته اینه که ایا این سیسنم به این مهمی نباید قبل از پرواز چک بشه؟؟؟؟
کاپیتان من در تاپیک اخبار هم گفتم دنبال شما هم گشتم من هم احساس میکنم سیستم ایجکت به دلیل فرسودگی یا احتمالا بیهوشی خلبانان عمل نکرده اما نکته اینه که ایا این سیسنم به این مهمی نباید قبل از پرواز چک بشه؟؟؟؟
سلام
متاسفانه سکوت کامل خبری هست
و اخبار ضد و نقیضی گفته شد و تا الان کسی نمیدونه دقیقا چی شده ....
البته نباید هم منو شما بدونیم چی شده ....
ببینید این همه هواپیمای مسافربری سقوط کرد و کلی مسافر کشته شد مگر علت
را توضیح دادند که الان بیایند برای سقوط یک جنگنده راهبردی و مهم توضیح بدهند ...
کلا نیروی هوایی کاملا ایزوله شده در این جند سال و هیچ خبری را تا خودشان نخواهند
به بیرون درز نخواهد کرد .... البته بسیار خوبه از لحاظ امنیتی
روح جان کلا الان بازار شایعات داغ هست
البته این رو هم اضافه کنم که خلبانان ایرانی فوق العاده هستند و ممکنه بدلیل اهمیت هواپیما
تا لحظه آخر خلبان سعی در کنترل جنگنده را داشته و حاضر به ایجکت نشده
البته اینکه هواپیما در حالت اسکرامبل بوده اونهم ساعت 4 صبح کمی مشکوکه
خبری موثق اگر گرفتم اعلام میکنم .
به نکته جالب چقدر خلبانان خوب جنگنده ها اسم هاشون عباس بوده!!!نکته دوم هم این که واقعا خلبانانی که الان با f-14 میپرن حکم سرمایه ملی رو دارند و به قول کاپیتان چقدر مفت دو تاشون رو تو این حادثه از دست دادیم فقط امیدوارم خلبانهای باقی مونده f-14 هم مثل نخبه های کشورمون یکی یکی از بین نرن!!
کاپیتان این تاپیک دیگه جاش هست مرد و مردونه راست حسینی البته با در نظر گرفتن اخرین محصولات و تولیدات هر دو کشور روسیه و امریکا روی هم رفته جنگنده های کدوم کشور رو بیشتر قبول داری کاپیتان با در نظر گرفتن اخرین تولیدات جنگنده هاشون رو میگم اعم از رهگیر و غیر رهگیر ,کدوم؟؟این جا ما بین بچه ها یه خورده تفاوت نظر داریم!!
کاپیتان یه سوال دیگه هم بپرسم البته شما سوال قبلی رو بدون در نظر گرفتن به این سوال جواب بده ایا بنظر شما mig-31 bm قوی ترین جنگنده رهگیر دنیاست؟؟یا شما f-15 استرایک ایگل رو ترجیح میدی؟!
سلام
حالت اسکرامبل چیه دیگه کاپیتان.. قرار شد تخصصی نفرمایید دیگه
راستی اگر راجع به ایجیکت کردن خاطراتی از کسی هست یا حتی مکانیزم ایجیکت کردن خیلی خوشحال میشم بدونم اگر امکان داشته باشه
متاسفم که مفت مفت داریم خلبانان این جنگنده ها را از دست میدهیم .....
الان من هر چی بگم که نیروی هوایی ما به چه روزی افتاده ابنجا پی ام پشت پی ام
برام میاد که فلانی چرا داری نیروی هوایی را تضعیف میکنی ...؟؟!!
مگه به حرف من و شما اتفاقی قراره بیافته برای نیرو هوایی !!!!!!
امیدوارم خلبانان سقوط امروز ایجکت کرده باشن و خبر بالا صحیح نباشد ... :-w
درود
جناب کاپیتان فرمایش شما کاملا درسته
نیروی هوایی از زمانی که اون هواپیمای جت استاری که توش مردانی چون شهید ستاری (فرمانده وقت نیروی هوایی) شهید اردستانی (معاونت عملیات وقت نیروی هوایی) و شهید یاسینی بود و فکر کنم سال 74 بود که افتاد و همگی شهید شدند از اون روز نیروی هوایی رو به سقوط رفت
نظر