خدا ازت نگذره احمدی نژاد .............. زمان خاتمی افطار ساعت 5 بود...:d
جک بگیم ... بخندیم
Collapse
X
-
-
اینم خودش جکیه:
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
تو دیسکو دختره اومده میگه اهل رقصی ؟؟ پـَــــــــ نَ پَـــــــــ اهل کاشانم روزگارم بد نیست ، تکه نانی دارم.to continue, please follow me on my page
نظر
-
رفتم به همسایه مون می گم تخم مرغ داری؟
می گه می خوای غذا درست کنی؟
پَـــ نَ پَـــ می خوام بخوابم روشون تا جوجه بشن بفهمم مادر بودن چه حسی داره
to continue, please follow me on my page
نظر
-
سر کلاس دستمو بلند کردم استاد میگه سوال داری ؟
پَــ نَ پَـــ " های هیتلر
to continue, please follow me on my page
نظر
-
دامادهایی که بخاطرناتوانی درتهیه یک تن پودرپیاز یا15کیلوبال مگس زندانی اند:d:d
اجتماعی - تعداد زندانیان مهریه پارسال دوهزار نفر بود که این رقم در امسال تاکنون به سه هزار و ۱۱۷ نفر رسید .
معاون ستاد دیه کشور گفت در گفت و گو باایرناگفت: با توجه به اینکه از حیث قانونی نمی توان اقدامی برای جلوگیری از افزایش شمار زندانیان مهریه انجام داد پس باید با انجام کارهای فرهنگی از افزایش زندانیان جلوگیری کرد. وی گفت:بیشتر زندانیان مهریه به دلیل مهریه های نامعقول نظیر مهریه به میزان سن زوجه یا مهریه های که زمینه عقلانی ندارد چون یک تن پودر پیاز، ۱۵ کیلو بال مگس،۲۰ آهوی وحشی و دندان مرد و...در زندان تحمل حبس می کنند. معاون مدیر عامل ستاد دیه کشور اضافه کرد: این گونه مهریه های نامعقول و غیرعقلانی که بر خلاف فرهنگ اسلامی بوده موجب افزایش تعداد زندانیان بدهکار مهریه شده است.to continue, please follow me on my page
نظر
-
بنده خدا چاقو خورده داره ازش خون میره در حد بنز ... بردیمش اورژانس...
پرستاره میگه اوردین بستریش کنین؟
پَ نه پَ اوردیم خون بده بریمحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
پدربزرگم فوت کرده تو قبرستونیم ... دوستم زنگ زده میگه کجایی؟
میگم بهشت زهرا
میگه واسه چی ؟
میگم واسه پدر بزرگم.
میگه اِ ؟ فوت کرده ؟!
پَ نه پَ تمرینی اومدیم مانُور بدیم اگه یوَخت اتفاقی افتاد هول نشیم ...حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
نظر
-
میگم دیشب یه پشه اومده بود تو اتاقم ...
میگه کشتیش؟!
پَ نه پَ اومدم بِزنم، نتونستم ، خونِ من تو رگهاش جریان داشت! یهو گفت بابا ... !! بعدشم نشَستیم دوتایی تا صبح گریه کردیم گوشه اتاق!حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
نظر
-
میگم « سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز ... مرده آن است که نامش به نکویی نبرند » رفیقم میپرسه شعر سعدیه؟!
پَ نه پَ کار جدید ساسی مانکه ... پروژه جدیدش نصیحتِ شاعرایِ بزرگهحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
نظر
-
مامانم برای خودش چایی ریخته بود داشت میومد بشینه ... گفتم برای منم میریزی؟
گفت چایی؟
پَ نه پَ دیدم قر تو کمرت فراوونه نمیدونی کجا بریزی گفتم همینجاحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postممنونم مسلم جان
ایراد از مرورگر کامپیوترم بود
هیچی اپرا نمیشه
سلطان مرورگرهاست....
عکسمون کمی فقط ترسناکه
خودمم نگاش میکنم میترسم .....
:-s[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postدامادهایی که بخاطرناتوانی درتهیه یک تن پودرپیاز یا15کیلوبال مگس زندانی اند:d:d
اجتماعی - تعداد زندانیان مهریه پارسال دوهزار نفر بود که این رقم در امسال تاکنون به سه هزار و ۱۱۷ نفر رسید .
معاون ستاد دیه کشور گفت در گفت و گو باایرناگفت: با توجه به اینکه از حیث قانونی نمی توان اقدامی برای جلوگیری از افزایش شمار زندانیان مهریه انجام داد پس باید با انجام کارهای فرهنگی از افزایش زندانیان جلوگیری کرد. وی گفت:بیشتر زندانیان مهریه به دلیل مهریه های نامعقول نظیر مهریه به میزان سن زوجه یا مهریه های که زمینه عقلانی ندارد چون یک تن پودر پیاز، ۱۵ کیلو بال مگس،۲۰ آهوی وحشی و دندان مرد و...در زندان تحمل حبس می کنند. معاون مدیر عامل ستاد دیه کشور اضافه کرد: این گونه مهریه های نامعقول و غیرعقلانی که بر خلاف فرهنگ اسلامی بوده موجب افزایش تعداد زندانیان بدهکار مهریه شده است.هشدار ستاد دیه درباره مهریه بال مگس و پودر پیاز..:d
هشدار ستاد دیه درباره مهریه بال مگس و پودر پیاز!
روزنامه کیهان نوشت: ستاد دیه نسبت به رواج برخی مهریه های غیرعقلانی در کشور از قبیل بال مگس و پودر پیاز هشدار داد.
ساری معاون مدیرعامل ستاد دیه کشور با بیان اینکه از لحاظ قانونی نمی توان برای جلوگیری از افزایش شمار زندانیان مهریه اقدامی کرد افزود: تعداد زندانیان مهریه پارسال 2 هزار نفر بود و حال آنکه این تعداد امسال تاکنون به 3 هزار و 117 نفر رسیده است.
وی تاکید کرد: بیشتر زندانیان مهریه به علت مهریه های نامعقول نظیر مهریه به میزان سن زوجه یا مهریه های که زمینه عقلانی ندارد، مانند یک تن پودر پیاز، 15 کیلو بال مگس، 20 آهوی وحشی و دندان مرد در زندان تحمل حبس می کنند.
ساری با اشاره به شمار بالای دامادهای زندانی گفت: تعداد کسانی که به دلیل ناتوانی در پرداخت مهریه در زندان های کشور محبوس هستند 55 درصد افزایش یافته است.to continue, please follow me on my page
نظر
-
آقا يکي به ما هم ميگه قضيه اين پَ نه پَ چيه ؟؟؟؟
اين صفحه آخر رو مرور مي کردم ديدم داخل همه جوک ها هستش =))
نظر
نظر