دلم خانه ی مهر یار است و بس/ از ان می نگنجد در او کین کس
مشاعره
جمع کردن
X
-
سحر حکایت بلبل با صبا کرد / که عشق روی گل با ما چه ها کرددر اصل توسط rojan پست شده است مشاهده پستدلم خانه ی مهر یار است و بس/ از ان می نگنجد در او کین کسافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
تو از خاکم نخواهی برگرفتن / به جای اشک اگر گوهر ببارمدر اصل توسط rojan پست شده است مشاهده پستدر تو حیرانم و اوصاف معانی که تراست / و اندر ان کس که بصر دار د و حیران تو نیستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
بیرون جهیم سر خوش و از بزم عارفان / غارت کنیم باده و شاهد به در کشیمدر اصل توسط rojan پست شده است مشاهده پستمرغ خوشخوان که دم از پردهی عشاق زند/گو نوا از من شب خیز بیاموز امشبافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن / منم که دیده نیالوده ام به بد دیدندر اصل توسط rojan پست شده است مشاهده پستمن بی می ناب زيستن نـتـوانم
بی باده کشید بار تن نـتـوانم
من بنده آن دمم که ســاقی گـوید
يک جام دگر بگیر و من نتوانمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
زاد راه حرم وصل نداریم مگر / به گدایی ز در میکده زادی طلبیمدر اصل توسط rojan پست شده است مشاهده پستنی محنت عشق دیده هرگز/ نی جور بتان کشیده هرگزافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
تا همه خلوتیان جام صبوحی گیرند / چنگ صبحی به در پیر مناجات بریمدر اصل توسط rojan پست شده است مشاهده پستمی خور که به زیر گل بسی خواهی خفت
بی مونس و بی رفيق و بی همدم و جفت
زنهار به کس مگو تو اين راز نهفت
هر لاله که پژمرد نخواهد بشکفتافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
اشک آلوده ما گرچه روانست ولی / به رسالت سوی او پاک نهادی طلبیمدر اصل توسط rojan پست شده است مشاهده پستمی زیر دست خود نکند هوشمند را / پروای سیل نیست زمین بلند راافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر

نظر