*-* صندلی داغ ویژه جناب holy*-*

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
    16- بزرگترین شکاری که کردین بر حسب پیپ ؟برحسب دلار؟

17- کدام کتاب بیشتر روی شما تاثیر گذاشت؟

18- چند تن از تریدرهای حرفه ای جهان را می شناسید؟نام چند نفرشون رو بفرمائید؟

19- سبک کدام تریدر را بیشتر می پسندید؟

20- آیا برای یادگیری تو کلاسهای فارکس هم شرکت کردین؟

21- آیا سیگنال هم میفروشید؟ یا رایگان در اختیار دیگران قرار می دهید؟

22- روند نزولی و روند صعودی از دید شما چگونه تعریف میشود؟ یعنی برای تشخیص روند بازار از چگونه اقدام می کنید؟

اجازه میخوام از بابت بد آموزی که میتونه ایجاد کنه این پاسخ رو جواب ندم .

کتاب تریدینگ کی آس دکتر ویلیامز

جناب رابرت ماینر ،جناب پریچر (پرکتر نام اصلی ایشون هست که متاسفانه در ایران بد تلفظ میشه) ، جناب دکتر ویلیامز ، جناب جف کندی ،جناب وین گرمن ،جناب راب بوکر جناب اسکات کارنی ،خانم کارولین برودن ، جناب دریک هابز و .......

بزرگترین تریدر الیوت جناب رابرت ماینر هستند که در مسابقات سالانه ترید هم دوبار مقام اول رو کسب کردند اما بزرگترین تحلیلگر الیوت جهان جناب پریچر هستند که واقعا بی همتا هستند در تحلیل الیوت

نه آمن عزیزتاکنون در هیچ کلاسی سعادت نداشتم شرکت کنم .

خیر اهل فروش سیگنال نیستم ،بله زیاد پیش اومده سیگنال رایگان تقدیم دوستان کنم .

من روند را بر مبنای کفهای بالاتر و سقفهای بالاتر در صعودی و برعکس در نزولی در نظر میگیرم و یا در شرایط خاص از کراس مووینگ نمایی 30 و 60 استفاده میکنم و همچنین الیگیتور

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

• سایت بورسی از نگاه شما؟

• مدیرسایت بورسی از نگاه شما؟

نظر شما درباره دیگر مدیران..

1- جناب ادمین محترم (علیرضا خان جمالی )؟

2- سرکار خانم ناهید جان؟

3- جناب کاپیتان نمو عزیز؟

4- و آمن جان ؟
      to continue, please follow me on my page

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط آمن پست شده است View Post

• سایت بورسی از نگاه شما؟

• مدیرسایت بورسی از نگاه شما؟

نظر شما درباره دیگر مدیران..

1- جناب ادمین محترم (علیرضا خان جمالی )؟

2- سرکار خانم ناهید جان؟

3- جناب کاپیتان نمو عزیز؟

4- و آمن جان ؟

سایت بورس از دید من ،من آرامش برای دوستان ، چه تکنیکالیست و چه فاندامنتالیست و چه سایر عزیزان

جناب جمالی : انسان واقعا شریف و بلندنظری هستند ،من به دلایلی تمایل به فروم نویسی نداشتم و حقیقتش ندارم و اگر محاسن ایشون نبود سعادت حضور در جمع دوستان رو از دست میدادم ،صرفا بزرگواری های این انسان شریفه که عاملی شده که میتونم از این که در خدمت عزیزانم هستم لذت ببرم .

ناهید عزیز : در یک کلام فرشته سایت بورسی ،هرچه بخوام بیشتر ناهید عزیز رو وصف کنم میبینم در همون کلام اول جمع هست ،حضور ایشون افتخاری برای تمام مدیران هست .

کاپیتان عزیز : مرد بزرگ و زحمت کش و کم ادعا دوستیشون برای من افتخاره و یک روانشناس ترید جمعی

آمن عزیز : شخصیت خاص سایت بورسی ،بسیار فعال و زحمتکش که بیش از 50٪ بار سایت رو بر عهده داره و جدا تلاشش ستودنیست و انسان فرهیحته و والا

و در اخر اجازه میخوام از دوست بسیار عزیز که نه برادرم دکتر مهربان عزیز هم نامی به میان بیارم که واقعا برام عزیز هتستند و پیمان برادری ما خیلی وقته بسته شده و همیشه حامی بنده بوده و هست و آرزوم دیدار این عزیزه .......
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

خدمت دوستان بگم برنامه بخش دوم مصاحبه با دکتر holy عزیز نیز به خیر و خوشی به پایان رسید..البته مصاحبه نزدیک به 6 ساعت به طول انجامید ....#:-S#:-S

از همه دوستان عزیز که تا این وقت شب من و مهمان عزیز برنامه صندلی داغ را همراهی کردند نهایت تشکر رو دارم ...@};-@};-

ممنونم دکتر holy عزیز که وقت گرانبهاتون رو در اختیار من و بچه های سایت بورسی گذاشتین و صادقانه به پرسش ها پاسخ گفتین....:-)/\:-):-)/\:-):-)/\:-):-)/\:-):-)/\:-)

به افتخار خودتون و دکتر holy عزیز...=D>=D>=D>=D>
          to continue, please follow me on my page

نظر

در حال کار...
          X