اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omid_amorous
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 56

    #196
    فردا گروه خودرو صدر نشین بازار خواهد شد.

    نظر

    • reza110
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 78

      #197
      تداوم روند کاهشی تولید خودرو در آمار هشت ماهه
      تندر هم کم آورد


      گروه خودرو – هر چند خودروسازان داخلی توانستهاند این روزها به مدد پیشفروشهایشان کمی تا قسمتی تیراژ روزانه خود را افزایش دهند، اما آمار هشت ماهه امسال نشان میدهد تولید در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هنوز هم عقب است.
      طبق آمار انتشار یافته در سایت انجمن خودروسازان، مجموع تولید انواع خودروهای سواری در هشت ماه امسال 4/41 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته و این نشان میدهد صنعت خودرو کشور نتوانسته به تولید خود سر و سامانی بدهد و هنوز هم با روزهای اوجش فاصله زیادی دارد.
      بر این اساس، سه خودروساز بزرگ کشور در هشت ماه امسال تنها 485 هزار و 82 دستگاه محصول سواری را به تولید رساندهاند که سهم ایران خودرو 234 هزار و 518 دستگاه بوده و سایپا نیز 141 هزار و 238 دستگاه سواری را به تولید رسانده است. پارس خودروییها نیز 109 هزار و 326 دستگاه سواری باقیمانده را تولید کردهاند که در مقایسه با هشت ماه مشابه سال گذشته افتی 9/49 درصدی را به خود میبینند.
      ایران خودرو و سایپا نیز به ترتیب 1/45 و 7/51 درصد افت تولید را در هشت ماه امسال و نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کردهاند.
      در بین خودروهای تولیدی طی هشت ماه امسال، پراید با وجود افت تیراژ نزدیک به نصفی که داشته، با آماری حدودا 196 هزار دستگاهی هنوز هم پرتیراژترین خودرو داخلی به شمار میرود و لقب کمتیراژترین نیز به نیسان تیانا با تیراژی 810 دستگاهی رسیده است.
      در جمع خودروهایی که نام شان در لیست تولیدات هشت ماهه امسال صنعت خودرو کشور آمده، پژو 206، پژو 207 و ماکسیما دیگر به تولید نمیرسند، هرچند ظاهرا قرار است ایران خودرو تولید 206 را با استفاده از توان داخلی از سر بگیرد. همچنین بیشترین کاهش تولید را پژو 207 با افتی 3/81 درصدی به خود اختصاص داده و بیشترین درصد رشد نیز به رانا رسیده است.
      اما کاهش 4/41 درصدی تولید خودروهای سواری کشور نشان میدهد صنعت خودرو همچنان بر مدار ركود میچرخد و خودروسازان نتوانستهاند مشکلات شان را که بزرگترین آنها مسائل مالی است، حل کنند.
      به گفته فعالان صنعت خودرو، مشکلات مالی از ابتدای امسال به شکلی جدی تر از قبل گریبان خودروسازان را گرفته و سبب شده آنها نتوانند طلب قطعهسازان را بپردازند و از همین رو تولید قطعه نیز افت چشمگیری کرده است.
      مسائل و مشکلات مالی البته کم و بیش طی سالهای گذشته نیز وجود داشته و کمتر پیش آمده خودروسازان و قطعه سازان با هم بیحساب باشند، اما گویا امسال دیگر کارد به استخوان رسیده که صنعت خودرو حالا کاهش تولیدی نزدیک به نصف را به خود میبیند.
      شرایط تولید امسال خودروسازان کار را به جایی رساند که قیمت تمام خودروهای داخلی در مقایسه با سال گذشته رشدی خارج از حد تصور را تجربه کرد و در برخی موارد به بیش از 100 درصد رسید. حالا هم اگرچه منحنی قیمتها رو به نزول رفته، اما این موضوع نشاندهنده افزایش تولید نبوده و با کاهش تقاضای خرید (به دلیل ایام محرم)، در ارتباط است. با این شرایط اگر بازار خودرو به رسم معمول خود در ماههای پایانی سال رونقی دوباره بگیرد، باز هم منحنی قیمتها سر به صعود خواهد گذاشت. به هر حال آنچه از شواهد پیداست، صنعت خودرو فعلا نتوانسته در برابر مشکلات خود را جمع و جور کند و حتی محصولی مثل تندر-90 نیز که آماری مثبت در یکی دو سال گذشته داشت، کم آورده و تیراژ پایین آمده است. تولید تندر-90 را ایران خودروییها در هشت ماه امسال افزایش دادهاند اما پارسخودروییها با افت تولید در این محصول روبهرو شدهاند. طبق آمار، در مجموع 53 هزار و 800 دستگاه تندر-90 در هشت ماه امسال به تولید رسیده و این نشان میدهد تیراژ تندر نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود هشت درصد کاهش یافته است.
      به طور جداگانه، پارسخودرو 30 هزار و 203 دستگاه تندر-90 در هشت ماه امسال تولید و 8/23 درصد افت کرده است و ایران خودرو با تیراژی 23 هزار و 597 دستگاهی، رشدی 2/26 درصدی را به خود میبیند.
      فعالان صنعت خودرو معتقدند برای بازگشت تولید به دوران اوج، یا باید کمک مالی به این صنعت ارائه داد یا اینکه قیمت خودرو را آزاد کرد. این در حالی است که دولت نه پولی به خودروسازان میدهد و نه قیمتگذاری را آزاد میکند.
      تداوم افت تولید پژوییها
      به سراغ آمار برویم و ببینیم انواع خودروهای سواری در هشت ماه امسال و نسبت به مدت مشابه سال گذشته چه افت و خیزی در تولید داشتهاند. در این بین، ایران خودروییها باز هم با افت تولید برندهای پژویی خود مواجه شدهاند.
      پژو 206 که تنها 23 هزار و 101 دستگاه در هشت ماه امسال تولید داشته، 9/78 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افت را به خود میبیند. البته ایران خودروییها قصد دارند تا چندی دیگر تولید مدل داخلی 206 را آغاز کنند که اگر این اتفاق رخ بدهد میتوان به پایین آمدن قیمت این خودرو امیدوار بود. به جز 206، پژو 207 هم که قطعاتی شبیه به 206 دارد، نسبت به هشت ماه سال گذشته 3/81 درصد کاهش تولید داشته و ایران خودروییها تا پایان آبان ماه فقط یک هزار و 849 دستگاه از این محصول را به تولید رساندهاند. 207 دیگر در ایران خودرو به تولید نمیرسد و اگر در بازار پيدا شود، قیمتی برابر با 45 میلیون تومان خواهد داشت. کاهش تولید، اما گریبان پژو 405 و پارس را هم چسبیده و سبب شده این دو محصول تقریبا داخلی نیز آمارشان در مقایسه با هشت ماه سال گذشته افت کند. این خودرو در هشت ماه امسال و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 8/35 درصد افت تولید داشته است. پارس هم که در جاده مخصوص تولید نمیشود و سایتهای شهرستانی ایرانخودرو آن را به تولید میرسانند، افتی 1/29 درصدی را نسبت به هشت ماه سال گذشته به خود میبیند. پارس و 405 هم به دلیل افت تیراژی که داشتهاند، افزایش قیمتی شدید را طی سالجاری تجربه کردهاند و آن هم در شرایطی که بیشتر قطعات شان در داخل به تولید میرسد.
      از پژوییها که بگذریم، ایران خودرو در تولید سوزوکی گرندویتارا و سمند نیز کاهش تولید را به خود میبیند. ویتارا در هشت ماه امسال یک هزار و 722 دستگاه تولید داشته و این آمار نشان میدهد شاسی بلند ایران خودرو نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2/46 درصد افت کرده است. ویتارا زمانی 45 میلیون تومان قیمت داشت، اما حالا با توجه به افت تیراژ شدیدی که داشته 90 میلیون تومان باید برای خرید آن پول پرداخت. به جز ویتارا و پژوییها، سمند نیز که علاوه بر جاده مخصوص در سایت مازندران نیز به تولید میرسد، در هشت ماه امسال 7/26 درصد افت تولید داشته است. سمند هم جزو خودروهای با درصد ساخت داخل بالا به حساب میآید، اما مشکلات پیش آمده در تامین قطعات داخلی آن در کنار محدودیتهای موجود برای تامین قطعات خارجیاش، تولید این خودرو را در هشت ماه امسال کاهش داده است.
      اما در حالی که ایران خودرو باید تا پایان امسال حدود 20 هزار رانای پیش فروش شده را تحویل ثبت نام کنندگان بدهد، در هشت ماه امسال فقط سه هزار و 476 دستگاه از این خودرو را به تولید رسانده است. رانا دومین محصول ملی ایران خودرو به شمار میرود طبعا اگر روند تولید آن بر همین منوال هشت ماهه ادامه یابد، تحویل 20 هزار دستگاه رانا به مشتریان مقدور نخواهد بود.
      افت 46 درصدی تولید پراید
      از آبیهای جاده مخصوص بگذریم و سری هم به نارنجیها بزنیم، نارنجیهایی که اتفاقا آنها نیز اوضاع تولید مناسبی ندارند و تولید پرایدشان کاهشی شدید در هشت ماهه امسال داشته است. پراید در بازه زمانی موردنظر حدود 46 درصد کاهش تولید را تجربه کرده، اما با این حال هنوز هم در خط یک تولید صنعت خودرو کشور قرار دارد. افت تیراژ پراید کاری کرد تا قیمت آن از زیر 10 میلیون تومان سال گذشته به 5/14 میلیون تومان طی سالجاری برسد و این خودرو دیگر محصولی ارزان به حساب نیاید، هرچند هنوز هم ارزانترین در بازار داخل به شمار میرود.
      به جز پراید، سایپاییها در تولید تیبا نیز با افت تولید روبهرو شده و در هشت ماه امسال 12 هزار و 736 دستگاه از این خودرو را تولید کردهاند. این آمار نشان میدهد تولید تیبا به عنوان خودرو ملی سایپا حدود 41 درصد در مقایسه با هشت ماه سال گذشته كاهش یافته و همین سبب شده تیبایی که قرار بود ارزان باشد، حالا به مرز 16 میلیون تومان در بازار برسد.
      از سایپا بگذریم و سری هم به پارس خودرو بزنیم. در بین محصولات این شرکت، تنها مگان با رشد تولید مواجه شده و سایر خودروهای تولیدی آن افت را در هشت ماه امسال تجربه کردهاند. مگان که هماکنون یکی از گرانترین خودروهای داخلی بازار به شمار میرود، در هشت ماه امسال تیراژی 10 هزار و 252 دستگاهی داشته و این آمار سبب شده تولید آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4/42 درصد رشد کند. نیسان تیانا هم که قیمت آن فاصله چندانی با قله 120 میلیون تومان ندارد، در هشت ماه امسال تیراژی 810 دستگاهی را از خود به جا گذاشته و نسبت به هشت ماه سال قبل 58 دستگاه افت کرده است. ماکسیما نیز که یکی دو ماهی از حذف آن میگذرد، در هشت ماه امسال 643 دستگاه تولید داشته و این آمار از افت تیراژ 64 درصدی آن حکایت دارد. در آمار تولید هشت ماهه پارس خودرو نامی از نیسان قشقایی نیامده و این خودرو در سالجاری حتی یک دستگاه هم تولید نداشته است.

      نظر

      • reza110
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 78

        #198
        بازار خودرو کشش افزایش قیمت ندارد

        باشگاه خبرنگاران جوان - عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه بازار خودرو ديگر کشش افزايش قيمت ندارد افزود: قيمت تمام شده توليد در اين بخش بايد کاهش يابد.
        علی عليلو در این رابطه گفت: قيمت تمام شده محصول در صنعت خودروسازي کشور ما خيلي بالاست و اين امر مشکلاتي در توليد و کاهش مزيت رقابتي ايجاد ميکند.

        وي ادامه داد: هماکنون قيمت برخي خودروهاي توليدي در کشور، حدود 3 برابر محصولات چيني براي خودروساز تمام ميشود و ادامه اين روند صنعت خودروسازي کشور را با مشکل مواجه ميسازد.
        عليلو اظهار داشت: در اين شرايط خودروسازان تنها به فکر يک راهکار هستند و آن افزايش قيمت نهايي است که ديگر در شرايط کنوني بازار خودرو کشش افزايش قيمت مجدد ندارد. اين عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس تاکيد کرد: مسائل و مشکلات صنعت خودرو که منجر به افزايش قيمت تمام شده محصول ميشود بايد به طور ريشهاي حل شود؛ چرا که اگر اين مشکلات باقي بماند، ظرف چند سال آينده اين صنعت با بحران جدي مواجه خواهد شد.
        وي ادامه داد: طي ماههاي اخير چندين جلسه براي بررسي و ارائه راهکار در کميسيون صنايع و معادن برگزار شده است.
        عليلو افزود: اين صنعت بايد پويايي لازم خود را به دست آورد؛ چرا که نيروي کار زيادي در اين حوزه فعاليت دارند و صنايع مختلفي نيز به اين صنعت وابستهاند.
        اين عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: به همين منظور طرح تحقيق و تفحص از خودروسازان کشور مطرح شد که اين امر به منظور بررسي مشکلات و کمک به رفع چالشهاي روز اين صنعت در مجلس اجرايي ميشود.

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #199
          چرا با آزادسازی قیمتها موافقت نمیشود؟

          گروه خودرو – اینکه مقامات صنعتی کشور پس از درخواستهای مكرر خودروسازان مبنی بر آزادسازی قیمت خودرو، هنوز در مقابل این خواست مقاومت میکنند، موضوعی است که به چگونگی عملکرد دستاندركاران اين صنعت طی حدودا یکسال گذشته برمی گردد.

          از ابتدای سال جاری سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان دوبار با افزایش قیمت خودروهای تولیدی موافقت کرد این درحالی است که در ده سال گذشته شیب قیمتی خودروهای داخلی حرکتی بسیار آرام داشته و در بعضی از سالها نیز حتی متوقف بوده است.

          با این وجود طی سالهای یاد شده کمتر از خودروسازی در مورد آزادسازی قیمت خودرو اظهارنظری شنیده میشد .این در شرايطي است که امسال در مرحله دوم با وجود افزایش18 تا 24 درصدی قیمتها، خودروسازان پیاپی از اجرای قانون و به همراه آن آزادسازی قیمت خودرو دم میزنند.

          هر چند افزایش تورم عمومی، نرخ ارز و همچنین تشدید محدودیتهای بینالمللی هزینه تولید را برای خودروسازان افزایش داده؛ اما برخی از آگاهان به امور تولید معتقدند که عدم بهره وری در شرکتهای یاد شده و همچنین بازار انحصاری خودرو که تنها متعلق به خودروسازان است، چنین روزهایی را برای آنها رقم میزد با این حال هم اکنون خودروسازان در شرایط دشواری به حیات خود ادامه میدهند این در حالی است که آنها معتقدند آزادسازی قیمت خودرو میتواند تا حدودی راه دشوار تولید را آسان کند.

          اما چرا دولتیها به آزادسازی قیمت خودرو تن نمیدهند؟ به اعتقاد برخی از کارشناسان، در صورت آزادسازی قیمت خودرو، هیچ محدوده قیمتی نمیتواند پیمانه توقعات خودروسازان را پر کند به همین دلیل در صورت آزادسازی قیمتها به طور سرسام آوری رشد پیدا میکند تا بلکه بتواند هزینههای خودروسازان را تا حدودی پوشش دهد به همین دلیل دولتیها با آزادسازی قیمتها موافقت نمیکنند.

          در حال حاضر طبق شنیدهها، افزایش سه باره قیمتها روی میز سازمان حمایت قرار دارد اما این سازمان هنوز پاسخ قاطعی به آن نداده است.در همین حال روز گذشته خبرگزاری ایسنا گزارش داد که عضو کمیته قیمتگذاری خودرو از بررسی قیمت چند سواری گران قیمت داخلی از جمله مزدا 3، سوزوکی گراند ویتارا و نیومورانو در سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان خبر داده، این در حالی است که هنوز پاسخ قطعی به آن داده نشده است.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #200
            تولید موتورسیکلت 48 درصد کاهش یافت



            دبیر سندیکای تولیدکنندگان موتورسیکلت ایران از کاهش 80/48 درصدی تولید موتورسیکلت در هشت ماه نخست امسال خبر داد.

            بهمن ضیاء مقدم گفت: در هشت ماه امسال 379 هزار و 372 دستگاه انواع موتورسیکلت تولید شد.



            وی ادامه داد: این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته 740 هزار و 928 دستگاه موتورسیکلت تولید شده بود که بیانگر کاهش 48/80 درصدی تولید انواع موتورسیکلت در کشور است.

            مقدم با بیان اینکه افزایش نرخ ارز و هزینههای تولید از دلایل اصلی کاهش تولید موتورسیکلت در سال جاری است، خاطرنشان کرد: افزایش نرخ ارز هزینههای تولید موتورسیکلت را به شدت افزایش داده است.

            این موضوع بر حجم تقاضا تاثیرگذار بوده و موجب کاهش فروش موتورسیکلت شده است.

            دبیر سندیکای تولیدکنندگان موتورسیکلت ایران تصریح کرد: البته به طور معمول در نیمه دوم سال به دلیل سرمای هوا تقاضا و به تبع آن تولید موتورسیکلت کاهش مییابد.

            در هفت ماهه نخست امسال واردات انواع موتورسیکلت مجموعا 3/1 میلیون دلار بوده است.

            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • reza110
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 78

              #201
              زیان خودروسازان 3500 میلیارد تومانی می شود

              پرشین خودرو: دبیر انجمن خودروسازان ایران تداوم قیمت گذاری خودرو به شیوه فعلی را ظلمی مضاعف به شرکت های بورسی و سهامداران خودروسازان دانست.
              به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، احمد نعمت بخش با تاکید بر اینکه روش فعلی قیمت گذاری خودرو ضرر و زیان هنگفت خودروسازان را در برداشته است، اظهار داشت: با ادامه روند کنونی قیمت گذاری سهامداران به دلیل ضرر هنگفت خودروسازان، سودی دریافت نخواهند کرد که دولت مدیون هزاران سهامدار شرکتهای بورسی خواهد بود.
              وی با بیان اینکه دو خودروساز بزرگ کشور یعنی ایران خودرو و سایپا از ابتدای سال جاری تا کنون 2000 میلیارد تومان زیان دیده اند، ادامه داد: تداوم شرایط کنونی میزان ضرر و زیان این دو شرکت را تا پایان سال به 3500 میلیراد تومان خواهد رساند.
              دبیر انجمن خودروسازان ایران با بیان اینکه خودروسازان باید بتوانند محصولاتشان را با قیمت حاشیه بازار به فروش برسانند، تصریح کرد: در حال حاضر و بر اساس ارز مبادله ای 2500 تومانی قیمت برخی از خودروها به مراتب بالاتر از قیمت فعلی حاشیه بازار آنهاست که این موضوع تنها به نفع دلالان و سودجویان است و هم مردم و هم شرکت های سازننده ضرر می کنند.
              به گفته وی، به عنوان مثال قیمت ال 90 با ارز مبادله ای 30 میلیون تومان تمام می شود در حالی که در بازار 25 تا 26 میلیون است وقیمت مصوب کمیته قیمت گذاری نیز 22 میلیون تومان تعیین شده است. همچنین قیمت خودرو مگان با ارز مبادله ای حدود 67 میلیون می شود در حالی که در بازار 59 میلیون است و قیمت کمیته قیمت گذاری نیز 45 میلیون تومان است.
              دبیر انجمن خودروسازان ایران تاکید کرد: چنانچه ارز مبادله ای به خودروسازان ارایه شده و اجازه فروش خودرو در حاشیه بازار نیز به خودروسازان داده شود تا حدودی از زیان خودروسازان کم شده و جلوی افزایش بی رویه قیمت ها نیز گرفته خواهد شد.
              نعمت بخش افزود: چنانچه ارز مبادله ای به خودروسازان ارائه شده اما اجازه فروش خودرو در حاشیه بازار داده نشود زیان خودروسازان ادامه خواهد داشت.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #202
                بالاخره گرانترین خودرو دنیا وارد ایران شد+تصویر پرشین خودرو: بعد از حرف و حدیثهای بسیار و شایعات گسترده، بالاخره گرانترین خودروی دنیا به صورت موقتی وارد ایران شد.

                به گزارش «پرشین خودرو»، تصاویری از گمرک بندر انزلی منتشر شده که نشان میدهد یک دستگاه بوگاتی خوشرنگ وارد خاک ایران شده است.
                به گزارش بازار خبر، داستان از این قرار است که بوگاتی فوق از طریق کریدور ایران از مبدا به مقصد روسیه ارسال خواهد شد.
                بوگاتی فوق از مدل Veyron است. خودرویی با موتور 8 لیتری 16 سیلندر با آرایش Wشکل. قدرت این محصول 1000 اسببخار است.









                قیمت این مدل بوگاتی یک میلیون و 200 هزار دلار است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • محمد
                  عضو جدید
                  • Oct 2010
                  • 11

                  #203
                  معاون وزیر صنعت به فارس خبر داد

                  [SIZE=4]قیمتگذاری خودرو آزاد شد[/SIZE]

                  خبرگزاری فارس: معاون وزیر صنعت گفت: قیمتگذاری خودرو به تشکلها و انجمنهای مربوط آن سپرده شد.

                  نظر

                  • راهکار جدید
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 139

                    #204
                    خبری تکان دهنده .....خبر ساعت 1.5 به بیرون درز کرده


                    قیمتگذاری خودرو آزاد شد



                    خبرگزاری فارس: معاون وزیر صنعت گفت: قیمتگذاری خودرو به تشکلها و انجمنهای مربوط آن سپرده شد.

                    حسن رادمرد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که آیا خودرو جزو کالاهایی است که در سازمان حمایت قیمتگذاری شود، اظهار داشت: خودرو جزو کالاهای درجه دو محسوب میشود.
                    وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمتگذاری در سازمان حمایت و شورای رقابت منتفی است، افزود: قیمت خودرو توسط تشکلها و انجمنهای مرتبط با آن قیمتگذاری خواهد شد


                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #205
                      در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
                      خبری تکان دهنده .....خبر ساعت 1.5 به بیرون درز کرده


                      قیمتگذاری خودرو آزاد شد



                      خبرگزاری فارس: معاون وزیر صنعت گفت: قیمتگذاری خودرو به تشکلها و انجمنهای مربوط آن سپرده شد.

                      حسن رادمرد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که آیا خودرو جزو کالاهایی است که در سازمان حمایت قیمتگذاری شود، اظهار داشت: خودرو جزو کالاهای درجه دو محسوب میشود.
                      وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمتگذاری در سازمان حمایت و شورای رقابت منتفی است، افزود: قیمت خودرو توسط تشکلها و انجمنهای مرتبط با آن قیمتگذاری خواهد شد


                      http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910925000734
                      یک خبر متضاد این:-? معلوم نیست چه خبره

                      خودروسازان بدون مصوبه شورا افزایش قیمت دهند، مجازارت میشوند


                      خبرگزاری فارس:رئیس شورای رقابت گفت: اگر شرکتهای خودروساز بدون مجوز و مصوبه شورای رقابت اقدام به افزایش قیمت کنند، مجازات خواهند شد.

                      جمشید پژویان در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی فارس،در واکنش به اظهارات حسن رادمرد معاون وزیر صنعت مبنی بر سپرده شدن قیمت گذاری خودرو به تشکلها و انجمنهای مرتبط، واکنش نشان داد و اظهار داشت: این چه معاونی است که خلاف گفته های وزیر را مطرح می کند. وزیر صنعت ،معدن و تجارت طبق قانون و به صراحت اعلام کرده قیمت گذاری محصولات خودرو به عهده شورای رقابت است.

                      وی ادامه داد:حال چگونه می شود که یک معاون خلاف گفته های وزیر و قانون را بیان می کند؟ این موضوع باید از شخص وزیر یا رئیس جمهور محترم پرسیده شود.

                      این مقام مسئول در برابر این سئوال که با این اوصاف آیا شورای رقابت همچنان بر موضع قبلی خود مبنی بر قیمت گذاری محصولات خودرویی پابرجا خواهد بود؟ تاکید کرد: بله. این شورا درخواست هر شرکت خودرو ساز را مورد بررسی قرار خواهد داد. دراین میان اگر برخی شرکت ها بدون مجوز ومصوبه شورای رقابت اقدام به افزایش قیمت کنند مجازات خواهند شد.

                      پژویان تصریح کرد: البته این به معنای آن نیست که با عدم افزایش قیمت ، شرکت های خودروساز ورشکسته شوند اما به هر حال موضوع قیمت گذاری خودرو طبق قانون به شورای رقابت محول شده است.

                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • amir888
                        Banned
                        • May 2012
                        • 132

                        #206
                        در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
                        خبری تکان دهنده .....خبر ساعت 1.5 به بیرون درز کرده


                        قیمتگذاری خودرو آزاد شد



                        خبرگزاری فارس: معاون وزیر صنعت گفت: قیمتگذاری خودرو به تشکلها و انجمنهای مربوط آن سپرده شد.

                        حسن رادمرد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که آیا خودرو جزو کالاهایی است که در سازمان حمایت قیمتگذاری شود، اظهار داشت: خودرو جزو کالاهای درجه دو محسوب میشود.
                        وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمتگذاری در سازمان حمایت و شورای رقابت منتفی است، افزود: قیمت خودرو توسط تشکلها و انجمنهای مرتبط با آن قیمتگذاری خواهد شد


                        http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910925000734

                        بنظر باید منتظر انفجار سههام خودروییها وصف طویل سهام خودرویی باشیم.تبریک به سهامداران صبور گروه خودرو@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #207
                          آیا قیمتگذاری خودرو آزاد شده است؟

                          معاون وزیر صنعت گفت: قیمتگذاری خودرو به تشکلها و انجمنهای مربوط آن سپرده شد.

                          حسن رادمرد در گفتوگو با فارس در پاسخ به این سوال که آیا خودرو جزو کالاهایی است که در سازمان حمایت قیمتگذاری شود، اظهار داشت: خودرو جزو کالاهای درجه دو محسوب میشود.


                          وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمتگذاری در سازمان حمایت و شورای رقابت منتفی است، افزود: قیمت خودرو توسط تشکلها و انجمنهای مرتبط با آن قیمتگذاری خواهد شد.


                          به گزارش فارس پیش از این مهدی غضنفری گفته بود سازمان حمایت باید نقش نظم دهنده به بازار داشته باشد نه اینکه قیمتگذار باشد.


                          همچنین حمید حسینی عضو هیئت رئیسه اتاق تهران به فارس گفته بود سازمان حمایت باید منحل شود.


                          بنابراین گزارش، به نظر می رسد طی بخشنامه ای قیمتگذاری توسط سازمان حمایت محدود شده است و بنابر گفته رادمرد معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت تنها ۲۲ قلم کالای اساسی توسط سازمان حمایت قیمتگذاری می شود.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #208
                            اظهار نظر نماینده اصفهان در خصوص افزایش قیمت خودرو


                            دولت باید در پروسه زمانی چند ساله سبدهای دیگر سوخت (غیر از بنزین) را فراهم کند. به تدریج باید به سمت خودروهای دیزلی برویم که در برنامه خودرو سازان وجود دارد. دستهای پشت پرده و افرادی که از واردات سوخت و کیفیت پایین خودروها سود می برند ممکن است در برابر تغییرات مقاومت کنند اما باید حمایت کرد و نظارت لازم هم اعمال شود.

                            اخیرا مجدا بحث افزایش قیمت خودروهای ساخت داخل مطرح شده است. پس از بالا رفتن نرخ ارز قیمت خودروهای ساخت داخل تا کنون یک بار افزایش قیمت را تجربه کرده و تلاش خودروسازان برای افزایش مجدد با شکست مواجه شد. خودروسازان معتقدند با افزایش قیمت ارز و به دنبال آن افزایش قیمت قطعات و مواد اولیه، عرضه خودرو با قیمت های موجود صرفه اقتصادی ندارد و حتی برخی از احتمال ورشکسته شدن صنعت خودرو در کشور حرف می زنند.


                            برخی نیز معتقدند که با توجه به پایین بودن کیفیت خودروهای ساخت داخل نسبت به خودروهای خارجی، نباید شاهد افزایش مجدد
                            قیمت خودرو های داخلی بود و خودروسازان باید تلاش نمایند تا با بالا بردن بهرهوری و نیز کیفیت خودروهای ساخت خود، بتوانند در بازار رقابتی جایگاهی برای خود دست و پا نمایند.

                            به گزارش تابناک، حمیدرضا فولادگر در مورد افزایش قیمت خودروهای ساخت داخل گفت: خودروسازان با وضعیت کنونی که نه دولتی هستند و نه خصوصی، زیر بار نظارت نمی روند. زمانی که می خواهیم به عنوان شرکت دولتی بر آنها نظارت کنیم میگویند خصوصی اند! اگر خودروسازان خصوصی اند پس باید ملزومات خصوصی بودن را نیز دارا باشند.


                            نماینده مردم اصفهان به خبرنگار تابناک تاکید کرد: باید بازار خودرو رقابتی باشد و بر اساس عرضه و تقاضا مدیریت شود و خودروسازان به هر بهانهای انتظار حمایتهای دولتی را نداشته باشند. باید سیاستهای اصل 44 اجرا شود و هر چه زودتر ساختارهای اداری و مالی خودروسازان اصلاح گردد. نباید هستی این شرکتها وابسته به وامهای بانکی باشد که با ایجاد مشکلاتی در سیستم بانکی به دست و پا زدن بیافتند.


                            وی افزود: درست است که تورم در سال جاری بالا بوده و قیمت مواد اولیه افزایش یافته است|، اما افزایش اینگونه قیمت خودرو غیرطبیعی و غیر منطقی است. باید ساختارها عوض شود و با افزایش بهره وری قیمت تمام شده محصولات خود را پایین بیاورند. ضمن اینکه در کیفیت نیز باید با محصولات خارجی رقابت کنند.


                            فولادگر همچنین در مورد کیفیت و میزان آلایندگی خودروهای تولید داخل گفت: بخشی از آلایندگی مربوط به سوخت خودروهاست که مربوط به وزارت نفت و پالایشگاه هاست و مجلس باید بیشتر از اینها بر این بخشها نظارت داشته باشد. بخشی نیز مربوط به قطعات و قوای محرکه خودروها است و بر اساس قانون خودروسازان باید استانداردهای 55 گانه را رعایت کنند.


                            وی با اشاره به بالا بودن هزینه خودروهای بنزینی و اینکه در بسیاری از کشورها از خودروهای دیزلی استفاده می شود، گفت: مجلس این اجازه را به دولت داده است تا در این زمینه اقدام کند و دولت باید در پروسه زمانی چند ساله سبدهای دیگر سوخت (غیر از بنزین) را فراهم کند. به تدریج باید به سمت خودروهای دیزلی برویم که در برنامه خودرو سازان وجود دارد. دستهای پشت پرده و افرادی که از واردات سوخت و کیفیت پایین خودروها سود می برند ممکن است در برابر تغییرات مقاومت کنند، اما باید حمایت کرد و نظارت لازم هم اعمال شود.


                            این نماینده افزود: سازمان استاندارد باید نظارت بیشتری بر خودروسازان داشته باشد. اهرمهایی نیز برای نظارت وجود دارد. اگر بخواهیم واقعا استانداردها را رعایت کنیم برخی از خودرو سازان باید تعطیل شوند، اما از طرفی جایگزینی برای پاسخ به تقاضای بازار وجود ندارد. پس باید شرایطی برقرار کرد تا در خودروسازان در رقابت با یکدیگر رشد کنند. یکی از رهکارها واردات است و راه دیگر اینکه تعرفه واردات تا ابد بالا نباشد و قسمتی نیز با رقابت داخلی و عدم انحصار بر می گردد که با اجرای اصل44 قابل حصول است.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #209
                              برخی به دنبال اخلال در عرضه خودرو هستند


                              حسین گروسی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس :یکی از اشکالات موجود حال حاضر در خودرو سازی کاهش تولید است و در این میان کسانی که به دنبال سود جویی هستند به نوعی سعی در اخلال در عرضه خودرو دارند و خودرو ها را به تعداد زیاد خریداری می کنند و با قیمت بالاتری به فروش می رسانند.

                              عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس می گوید:یکی از راهکارهای مطرح شده به جز بحث های نظارتی که باید اعمال شود،افزایش تولید است که باید کمک کنیم تولید به روال خود بازگردد؛درحال حاضر کار ۲۰۶ برای تولید داخل آغاز شده است و در تولید مابقی خودروها نیز باید صورت گیرد،اگر تولید افزایش نیابد،بازار سیاه مردم را آزار خواهد داد.


                              حسین گروسی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به پایگاه خبری تحلیلی اعتدال ،گفت:یکی از اشکالات موجود حال حاضر در خودرو سازی کاهش تولید است و در این میان کسانی که به دنبال سود جویی هستند به نوعی سعی در اخلال در عرضه خودرو دارند و خودرو ها را به تعداد زیاد خریداری می کنند و با قیمت بالاتری به فروش می رسانند.


                              عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی گفت: بین خودرو سازان و اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس و وزیر صنعت جلسلاتی گذاشته شده ؛ یکی از راه کارهای مطرح شده به جز بحث های نظارتی که باید اعمال شود ، افزایش تولید است که باید کمک کنیم تولید به روال خود بازگردد ؛ در حال حاضر کار 206 برای تولید داخل آغاز شده است و در تولید ما بقی خودرو ها نیز باید صورت گیرد ، اگر تولید افزایش نیابد ، بازار سیاه مردم را آزار خواهد داد.


                              نماینده مردم ملارد،شهرقدس و شهریار درمجلس شورای اسلامی گفت:باید قیمت معقولی برای افزایش خودرو اعمال شود و بازار سیاه کنترل شود وگرنه مردم و خودروسازان هر دو متضرر می شوند.


                              وی افزود: تفاوت قیمت خودرو در کارخانه و بازار سیاه باعث خواهد شد خیلی از افراد پول و سرمایه خود را به سمت بازار خودرو ببرند و باعث شود کسانی که واقعا به خودرو نیاز دارند توان دسترسی و تهیه آن را از دست بدهند و با قیمت بالاتری بخرند .


                              گروسی در خاتمه گفت:شاید افزایش قیمت تا حدودی معقول باشد اما اگر قیمت زیادتر از حد معقول افزایش یابد ، انگیزه واردات بیشتر می شود و اگربحث تجارت جهانی پیش بیاید ، دیگر استقبالی از خودرو های داخلی نمی شود.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #210
                                ابهام در آزادسازی قیمت خودرو



                                در حالی که اخیرا اعلام شده بود که قیمتگذاری خودرو به شورای رقابت واگذار شده و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در این زمینه فقط نقش نظارتی خواهد داشت، امروز دوباره در برخی خبرها به نقل از سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شد که قیمت گذاری خودرو آزاد شده و این مسوولیت به تشکلها و انجمنهای خودرویی سپرده شده است.

                                در این باره حسن رادمرد، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتوگوبا خبرنگار ایسنا تاکید کرد که اعلام آزادسازی قیمت خودرو به عهده این معاونت نیست و متولی پاسخگویی به این موضوع سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان است.
                                دبیر انجمن خودروسازان ایران نیز درباره احتمال آزادسازی قیمت خودرو اظهار کرد: تاکنون ابلاغی در این باره به ما وخودروسازان صورت نگرفته است.
                                احمد نعمتبخش افزود: اگرچه شایعاتی در این باره منتشر شده اما تاکنون این موضوع به طور رسمی تایید و ابلاغ نشده است.
                                وی با بیان اینکه اگر آزادسازی قیمت خودرو صورت گیرد خودروسازان بازار این محصول را به خوبی مدیریت خواهند کرد خاطرنشان کرد: در آن صورت طبق روش 15 سال گذشته قیمت ها براساس نرخ تمام شده تولید و متناسب با حاشیه بازار تعیین خواهد شد. به گونهای که نه تولیدکننده ونه مصرف کننده، هیچ کدام متضرر نشوند.
                                وی ادامه داد: در آن صورت دلالان و واسطهها از بازار خودرو خارج شده و قیمتها نیز در سطح معقول و بر حسب عرضه و تقاضا تعیین خواهد شد.
                                دبیر انجمن خودروسازان ایران تصریح کرد: با آزادسازی قیمت خودرو، خودروسازان تلاش خواهند کرد با افزایش تولید و ارز بازار این محصول را تنظیم کرده و قیمتها را در حد معقولی تعیین کنند.
                                پیش از این رییس شورای رقابت به ایسنا گفته بود که هر خودروسازی که بخواهد قیمتها را افزایش دهد باید درخواست خود را به شورای رقابت اعلام کند.
                                جمشید پژویان افزود: همان طور که قبلا هم اعلام کردیم بازار خودرو متمرکز بوده و از انحصار بالایی برخوردار است و آن چیزی که در جلسه آخر شورای رقابت مصوب شد این است که افزایش قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد.
                                وی افزود: هر خودروسازی که بخواهد قیمتها را افزایش دهد باید درخواست خود را به شورای رقابت اعلام کند تا مورد بررسی قرار گیرد.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X