اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

    #2896
    پاسخ : اخبار گروه خودرو

    خودروسازان سایت‌های خود را می‌فروشند

    سایت‌های داخلی و خارجی خودروسازان ایران در حالی بیشترشان این روزها با ركود تولید دست و پنجه نرم می‌کنند و به‌نوعی بلاتكلیف‌ هستند که ظاهرا «جاده مخصوصی‌ها» به‌دنبال مشتری برای فروش آنها می‌گردند.
    آن‌طور که خبر می‌رسد، خودروسازان قصد دارند سایت‌های واقع در کشورهایی چون سوریه، بلاروس و سنگال را به همراه برخی سایت‌های داخلی خود، به فروش برسانند و در حال حاضر نیز منتظر چراغ سبز مشتریان احتمالی هستند. یکی از دلایل اصلی روی آوردن خودروسازان به فروش سایت‌ها، ناكارآمدی آنهاست؛ به‌نحوی‌که بیشترشان یا عملا تولیدی ندارند یا با تیراژی بسیار اندک فعالیت می‌کنند. در این بین اگرچه سایت‌های داخلی اوضاع بهتری نسبت به خارجی‌ها دارند، اما در مجموع حال و روز آنها نیز چندان خوشایند نیست؛ به‌نحوی‌که در حال حاضر تنها می‌توان از «ایران خودرو خراسان» و «سایپای کاشان» به‌عنوان نمونه‌هایی نسبتا موفق در سایت داری خودروسازان کشور نام برد. در مورد سایت‌های خارجی نیز خبر می‌رسد که ظاهرا در حال حاضر فقط سایت سوریه تولیدی نسبی دارد و در باقی آنها فعالیت خاص و قابل توجهی انجام نمی‌شود. به اعتقاد کارشناسان، اوضاع فعلی به نوعی از ناكامی پروژه سایت سازی خودروسازان حكایت می‌کند، وگرنه اگر این سایت‌ها سودزا و کارآمد بودند، شركت‌های خودروساز هیچگاه به فكر فروش‌شان نمی‌افتادند. به باور آنها، دلایل ناكامی سایت‌های داخلی و خارجی خودروسازان را باید در این موضوع جست‌وجو کرد که پشتوانه ساخت این سایت‌ها، بیش از آنكه اقتصادی باشد، سیاسی بوده است. به‌عبارت بهتر، سایت‌های موردنظر، بیشتر به دستور دولت و با انگیزه‌های سیاسی احداث شدند و با این حساب طبیعی است که سرنوشت خوبی نصیب آنها نشده و جاده مخصوصی‌ها به فكر فروش‌شان افتاده‌اند. البته کارشناسان تاکید می‌کنند که یکی دیگر از دلایل تمایل خودروسازان به فروش سایت‌های خود، تامین نقدینگی از این راه است، چه آنكه آنها (خودروسازان) طی ماه‌های اخیر نیز بخشی از اموال‌شان را فروخته و به پول تبدیل کرده‌اند.

    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

    نظر

    • نجاT...
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 2639

      #2897
      پاسخ : اخبار گروه خودرو

      در این شرایط جدید فروش، تسهیلات ویژه ای برای مشتریان در نظر گرفته شده و علاوه بر محصولات سایپا 151، تیبا، آریو، پارس تندر و محصولات پلتفرم x100، فروش خودروهای چانگان Cs35 و Eado نیز جاری شده است.
      مدیر بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا از استقبال چشمگیر و کم نظیر مشتریان از جشنواره فروش پاییزی محصولات گروه خودروسازی سایپا خبر داد.

      به گزارش سایپانیوز، حسن فروزانمهر - مدیر بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا با اعلام این خبر افزود: جشنواره فروش پاییزی گروه سایپا، شامل پیش فروش، فروش فوری و فروش فوری اعتباری جهت عرضه هر چه بهتر محصولات گروه سایپا می باشد و این شرایط متفاوت سبب استقبال و ثبت نام گسترده مشتریان شده است.

      وی با اشاره به تنوع شرایط فروش که در این جشنواره ایجاد شده افزود: در این شرایط جدید فروش، تسهیلات ویژه ای برای مشتریان در نظر گرفته شده و علاوه بر محصولات سایپا 151، تیبا، آریو، پارس تندر و محصولات پلتفرم x100، فروش خودروهای چانگان Cs35 و Eado نیز جاری شده است.

      مدیر بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا خاطر نشان کرد: سایت فروش گروه خودروسازی سایپا به نشانی www.saipagroup.ir و نمایندگی های فروش سایپا در سراسر کشور جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر، پذیرای علاقمندان و مشتریان این گروه خودرو سازی است.
      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

      نظر

      • پاپیلو
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 224

        #2898
        پاسخ : اخبار گروه خودرو

        گاه استراتژیک سایپادیزل به نخستین نمایشگاه خودروهای سنگین دیزلی اصفهان

        به گزارش سایپا نیوز، حسین حیدری –مدیر ارتباطات شرکت سایپا دیزل با اعلام این خبر افزود: این شرکتبا تدوین برنامه ای جامع و هدفمند در نخستین نمایشگاه خودروهای سنگین اصفهان، بار دیگر توانمندی و ثمرة تجارب خود را در طول نیم قرن فعالیت این واحد صنعتی به نمایش خواهد گذاشت.

        وی گفت: در این نمایشگاه محصولاتی چون: کاوه (2*4)، البرزT375(4*6) و کامیونت الوند5/6 تندر معرض دید عموم قرار می گیرد.

        مدیر ارتباطات شرکت سایپادیزل با اشاره به جایگاه استراتژیک استان اصفهان در صنعت حمل و نقل کشور یادآور شد: رتبه اول در میزان کالای حمل شده با 218/43 هزار تن انواع کالا، تعداد پایانه های بار و تعداد شرکتهای حمل و نقل کالا در کشور و وجود بیش از 8000 کارخانه تولیدی از جمله صنایع بزرگی همچون ذوب آهن، مجتمع فولاد، چندین کارخانه سیمان، پالایشگاه، پتروشیمی، پلی اکریل و صدها واحد صنعتی تبدیلی در استان اصفهان، نشان از ظرفیت های مناسب و جایگاه ویژة حمل و نقل این استان در کشور دارد.

        حیدری اضافه کرد: در این شرایط، شرکت سایپا دیزل با نگاهی استراتژیک به نخستین نمایشگاه خودروهای سنگین دیزلی که فضایی تخصصی را برای فعالان حوزه حمل و نقل فراهم خواهد آورد،
        به همراه چهار نمایندگی فروش محصولات در استان اصفهان، حضوری فعال خواهد داشت.

        این گزارش می افزاید: نخستین نمایشگاه خودروهای سنگین دیزلی و نیز هفتمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات راهسازی، راهداری معدنی، ریلی و صنایع وابسته اصفهان،از 3 الی 6 مهرماه سال جاری در مساحتی بالغ بر8500 متر مربع فضای سر پوشیده و500 متر مربع فضای باز نمایشگاهی و در سه سالن مجزا برگزارمی شود

        نظر

        • Jamhiri
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 44

          #2899
          پاسخ : اخبار گروه خودرو

          تحليل تكنيكال خودرو در لينك زير
          http://www.bourse624.ir/?p=2070

          نظر

          • جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

            #2900
            پاسخ : اخبار گروه خودرو

            گروه خودرو: سایت‌های داخلی و خارجی خودروسازان ایران در حالی بیشترشان این روزها با رکود تولید دست و پنجه نرم می‌کنند و به‌نوعی بلاتکلیف‌ هستند که ظاهرا «جاده مخصوصی‌ها» به‌دنبال مشتری برای فروش آنها می‌گردند .

            آن‌طور که خبر می‌رسد، خودروسازان قصد دارند سایت‌های واقع در کشورهایی چون سوریه، بلاروس و سنگال را به همراه برخی سایت‌های داخلی خود، به فروش برسانند و در حال حاضر نیز منتظر چراغ سبز مشتریان احتمالی هستند. یکی از دلایل اصلی روی آوردن خودروسازان به فروش سایت‌ها، ناکارآمدی آنهاست؛ به‌نحوی‌که بیشترشان یا عملا تولیدی ندارند یا با تیراژی بسیار اندک فعالیت می‌کنند. در این بین اگرچه سایت‌های داخلی اوضاع بهتری نسبت به خارجی‌ها دارند، اما در مجموع حال و روز آنها نیز چندان خوشایند نیست؛ به‌نحوی‌که در حال حاضر تنها می‌توان از «ایران خودرو خراسان» و «سایپای کاشان» به‌عنوان نمونه‌هایی نسبتا موفق در سایت داری خودروسازان کشور نام برد. در مورد سایت‌های خارجی نیز خبر می‌رسد که ظاهرا در حال حاضر فقط سایت سوریه تولیدی نسبی دارد و در باقی آنها فعالیت خاص و قابل توجهی انجام نمی‌شود. به اعتقاد کارشناسان، اوضاع فعلی به نوعی از ناکامی پروژه سایت سازی خودروسازان حکایت می‌کند، وگرنه اگر این سایت‌ها سودزا و کارآمد بودند، شرکت‌های خودروساز هیچگاه به فکر فروش‌شان نمی‌افتادند. به باور آنها، دلایل ناکامی سایت‌های داخلی و خارجی خودروسازان را باید در این موضوع جست‌وجو کرد که پشتوانه ساخت این سایت‌ها، بیش از آنکه اقتصادی باشد، سیاسی بوده است. به‌عبارت بهتر، سایت‌های موردنظر، بیشتر به دستور دولت و با انگیزه‌های سیاسی احداث شدند و با این حساب طبیعی است که سرنوشت خوبی نصیب آنها نشده و جاده مخصوصی‌ها به فکر فروش‌شان افتاده‌اند. البته کارشناسان تاکید می‌کنند که یکی دیگر از دلایل تمایل خودروسازان به فروش سایت‌های خود، تامین نقدینگی از این راه است، چه آنکه آنها (خودروسازان) طی ماه‌های اخیر نیز بخشی از اموال‌شان را فروخته و به پول تبدیل کرده‌اند.

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

              #2901
              پاسخ : اخبار گروه خودرو

              با ناامیدی سهامداران از مذاکرات هسته‌ای صورت گرفت؛
              خروج سهامداران از صنعت خودرو

              بورس اوراق بهادار تهران در سایه بی نتیجه ماندن مذاکرات هسته‌ای امروز به مدار نزولی خود برگشت و ریزش قیمت‌ها را از سر گرفت.

              به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بازار سهام امروز بعد از یک هفته روند مثبت، دوباره به مدار نزولی برگشت و افت قیمت‌ها را از سر گرفت به طوری که دماسنج بازار سرمایه در معاملات امروز 85 واحد افت کرد و در کانال 71 هزار و 702 واحد قرار گرفت.

              به این ترتیب بورس تهران که هفته گذشته به دلیل تغییر فضای مذاکرات هسته‌ای مثبت شده بود، با پایان بی نتیجه مذاکرات هسته‌ای، ناامید شد و به مسیر نزولی خود برگشت. به طوری که پا برجا بودن اختلافات دو طرف و حاصل نشدن نتیجه خاص چشم امید سهامداران تالار شیشه‌ای که به نیویورک دوخته شده بود را ناامید کرد و آنها را همچنان در وضعیت انتظار قرار داد.

              این اتفاقات موجب شد تا در بازار امروز قیمت اکثر شرکتهای مطرح بازار افت کند به طوری که شرکتهای هلدینگ خلیج فارس، بانک پاسارگاد، ایران خودرو، بانک صادرات، توسعه صنایع بهشهر، غدیر، فولاد مبارکه، مپنا و ملی مس بیشترین تاثیر را در افت شاخص بورس گذاشتند.

              بر این اساس صنعت بانکی، خودرویی، فلزات اساسی و سرمایه گذاری ها از صنایع تاثیر گذار در افت شاخص بورس بودند.علاوه بر این در بازار امروز حقیقی‌ها بیشتر فروشنده بودند به طوری که 214 هزار و 137 میلیون سهم خریداری کرده و 282 هزار و 128 میلیون سهم فروختند.

              در بازار امروز خروج سهامداران از صنایع خودرویی و بانکی محسوس بود به طوری که در بازار امروز سهامداران بیشتر از گروه خودرو و ساخت قطعات خارج شدند؛بانکها و موسسات اعتباری و محصولات شیمیایی از دیگر صنایعی بودند که بیشترین خروج سهامدار را به خود اختصاص دادند.

              در بازار امروز شرکتهای دارویی بیشترین تقاضای خرید را به خود اختصاص دادند به طوری که زامیاد، داروسازی امین، داروسازی کوثر و داروسازی زهراوی از بیشترین تقاضای خرید برخوردار شده و صنایع کاغذ سازی کاوه، سیمان مازنداران و صنعتی آما از شرکتهای بودند که با تقاضای فروش مواجه شدند.

              در مجموع در بازار منفی امروز 357 میلیون سهم به ارزش 95 میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه به 322 هزار میلیارد ریال رسید.

              نظر

              • ائلشن
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 993

                #2902
                برای خروج صنعت خودرو از زیان‌دهی تلاش کنید

                وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار توجه جدی نمایندگان مجلس به صنعت خودرو شده و اظهار کرد: امیدواریم نمایندگان مجلس در کنار توجه به بحث قیمت‌گذاری خودرو، اهتمام جدی به حوزه تولید کشور داشته باشند و برای خروج خودروسازی از زیان‌دهی تلاش کنند.

                به گزارش دنیای خودرو به نقل از ایسنا، محمدرضا نعمت‌زاده در همایش تجلیل از کارکنان فرزند شهید شاغل در گروه خودروسازی سایپا، اظهار کرد: طی ۱۰ سال گذشته صنعت خودرو در ایران همواره زیان ده بوده و در صورت هدف‌گذاری برای توسعه، این صنعت باید از زیان‌دهی خارج شود.

                وی ادامه داد: انتظار ما این است که همگان ضرورت حمایت از خودروسازی را بیشتر درک کرده و برای افزایش توانمندی‌های این حوزه در زمینه توسعه و تحقیقات صنعتی همکاری کنند.

                نعمت‌زاده با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلان حوزه علم و فناوری از سوی رهبر انقلاب و هدف‌گذاری اجرای آن‌ها در صنعت خودروسازی کشور، تصریح کرد: برای اجرای این سیاست‌ها، خودروسازی‌ها باید مورد حمایت قرار گیرند و نباید انتظار داشته باشیم این صنعت با زیان دهی مستمر و درازمدت بتواند توسعه هم پیدا کند.

                وی در ادامه با اشاره به اهمیت تحقیق و طراحی در صنعت خودروسازی افزود: گروه خودروسازی سایپا در حال حاضر در این زمینه پیشتاز بوده و مرکز تحقیقات و نوآوری این مجموعه از تحرک قابل قبولی در این حوزه برخوردار است؛ ضمن این‌که باید شرکت‌های خودروساز برای همکاری با طرف‌های خارجی و مشارکت در اجرای برنامه‌های مشترک با شرکت‌های مطرح بین‌المللی تلاش کنند.

                نعمت‌زاده با اشاره به تلاش خودروسازان برای تولید محصولات خود با استاندارد یورو ۴، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این زمینه نتایج قابل قبولی حاصل شده و در حالی‌که هنوز سوخت یورو ۴ به طور کامل در سراسر کشور وجود ندارد، تمامی خودروهای تولیدی شرکت‌های داخلی با این استاندارد تولید و عرضه می‌شوند.

                وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به برگزاری مستمر جلسات شورای سیاست‌گذاری صنعت خودرو، افزود: از آن جایی که اهمیت صنعت خودروسازی را نمی‌توان نادیده گرفت، تلاش کرده‌ایم با برگزاری این جلسات زمینه هماهنگی بیشتر را برای حمایت از این صنعت فراهم کنیم.

                وی اعتلای صنعت خودرو را یکی از راهکارهای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: تولید روزافزون خودرو و توجه به صادرات در این بخش یکی از مهمترین راهبردهای وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خواهد بود.

                نعمت‌زاده در ادامه گفت: ایران اسلامی سالهای بسیار دشواری را پشت سر گذاشته اما توانسته با آبرومندی خود را سربلند نگه دارد و امروز نیز این امانت به ما واگذار شده که باید برای حفظ آن تلاش کنیم.

                وزیر صنعت، معدن و تجارت در خاتمه با اشاره به مسائل بین‌المللی کشور اظهار کرد: امیدواریم مشکلات مربوط به تحریم هرچه سریعتر برطرف شود تا شاهد همکاری بیشتر با شرکت‌های بین‌المللی باشیم.

                نظر

                • مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

                  #2903
                  پاسخ : اخبار گروه خودرو

                  در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                  شركت گروه مالي ملت-سهام عام-
                  خریدار زامیاد

                  سمند
                  خریدار مستمر خاور
                  همچنان این روند ادمه داره!!!

                  مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                  نظر

                  • hamed2014
                    عضو عادی
                    • May 2014
                    • 123

                    #2904
                    پاسخ : اخبار گروه خودرو


                    در جمع خبرنگاران



                    ظریف: زمان کوتاهی باقی مانده/ حل مسائل باقی‌مانده چندان دشوار نیست


                    وزیر امور خارجه کشورمان گفت: زمان کوتاهی باقی مانده است، اما حل مسائل باقی‌مانده چندان دشوار نیست. همه ‌چیز هم می‌تواند بسیار دور و هم بسیار نزدیک باشد.





                    به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران دیروز مذاکرات هسته‌ای را «جدی، فشرده و بسیار صریح» توصیف کرده و گفته است که طرفین در فرصت دو ماهه باقی‌مانده تلاش می‌کنند تا بر اختلافات غلبه کنند.
                    وی در این مورد گفت: «زمان کوتاهی باقی مانده است، اما حل مسائل باقی‌مانده چندان دشوار نیست. همه‌چیز هم می‌تواند بسیار دور و هم بسیار نزدیک باشد، بستگی به این دارد که چطور به آن نگاه کنید و چه زمان بخواهید به این مسائل بپردازید. هنوز اختلاف وجود دارد. هنوز مقداری اختلاف بر سر تمامی مسائل وجود دارد.»
                    هفتمین دور از مذاکرات هسته‌ای ایران و پنج عضو دائم شورای امنیت به علاوه آلمان روز جمعه در حالی بدون اعلام نتیجه در شهر نیویورک به پایان رسید که طرفین تنها تا سوم آذر (24 نوامبر) برای رسیدن به راهکار جامع زمان دارند.هنوز تاریخ برگزاری دور بعدی مذاکرات را مشخص نکرده‌اند،‌ اما گفته می‌شود گفت‌وگوها احتمالا در ماه اکتبر و در یکی از شهرهای اروپایی ادامه پیدا می‌کند.انتهای پیام/ق
                    -

                    نظر

                    • لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

                      #2905
                      پاسخ : اخبار گروه خودرو

                      بورس 24

                      پاسخ به شایعه اعلام سود ۴۶ تومانی توسط ایران خودرو---در شرایطی که تیراژ ایران خودرو روندی رو به رشد را طی می کند، مدیرعامل این شرکت می گوید تیراژ را طی سال جاری در حد همان 600 هزار دستگاه برنامه ریزی شده نگه خواهد داشت. هاشم یکه زارع در گفت و گو با خبرنگار بورس 24 همچنین در واکنش به اینکه گفته می شود این شرکت قصد تقسیم سود 40 تا 46 تومانی را دارد، این موضوع را نه رد می کند و نه تکذیب. وی همچنین در مورد فروش اموال ایران خودرو نیز تاکید می کند که تاکنون یک هزار و 300 میلیارد تومان از اموالش را فروخته و قصد فروش سایت های تولیدی اش را نیز دارد. یکه زارع تاکید کرد در ششماهه ۳۰۰ هزار دستگاه توسط ایران خودرو به فروش رفته است!"
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #2906
                        پاسخ : اخبار گروه خودرو

                        پرشین تحلیل


                        در مورد تعرفه




                        صحبت هایی از امکان افزایش تعرفه خودرو به منظور حمایت از صنعت خودروی داخلی شنیده می شود
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #2907
                          پاسخ : اخبار گروه خودرو


                          عضو شورای سیاست‌گذاری خودرو در گفت‌وگو با فارس تشریح کرد
                          جزئیات طرح ساماندهی واردات خودرو/ اختصاص ۵۰ درصد تعرفه واردات به‌ صنعت خودرو/ واردات خودرو توسط خودروسازان

                          عضو شورای سیاست‌گذاری خودرو از تدوین طرح ساماندهی واردات خودرو و تشکیل کارگروهی در این مورد در وزارت صنعت خبر داد و گفت: اختصاص ۵۰ درصد عوارض واردات خودرو به صنعت خودرو و واردات خودرو توسط خودروسازان در این طرح پیش‌بینی شده است.
                          خبرگزاری فارس: جزئیات طرح ساماندهی واردات خودرو/ اختصاص ۵۰ درصد تعرفه واردات به‌ صنعت خودرو/ واردات خودرو توسط خودروسازان

                          آرش محبی‌نژاد در گفت‌ و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با تشریح جزئیات طرح ساماندهی واردات خودرو، اظهار داشت: این طرح به وزارت صنعت ارائه شده و کارگروهی برای بررسی و تصویب نهایی آن تشکیل شده است.

                          وی ادامه داد: در این طرح، ممنوعیت یا محدودیت واردات خودرو هدف نیست بلکه محور بحث‌ها، مدیریت واردات است به طوری که به صنعت داخلی ضربه‌ای وارد نشود و علاوه بر این، از واردات قطعات بی‌کیفیت نیز جلوگیری شود.

                          وی تقویت تولید داخل به منظور حفظ توان رقابت با تولیدات کشورهای دیگر را از جمله محورهای طرح ساماندهی واردات خودرو عنوان کرد و گفت: با تحریم صنعت خودرو، برخی کارخانه‌های خودروساز جهانی، ایران را تحریم کردند و از صادرات مواد اولیه خود به خودروسازان و قطعه‌سازان ایرانی خودداری کردند. در عین حال، واردات خودرو ساخته شده توسط این شرکت‌ها به ایران افزایش یافت.

                          محبی‌نژاد با اشاره به اینکه برخی کشورهای واسطه مانند امارات در واردات خودرو به ایران سود بالایی را کسب کردند، افزود: مبدأ واردات 75 درصد از خودروهای وارداتی به ایران، امارات بوده است و طی دو سال اخیر واردات خودور به کشور از نظر تعداد، دو برابر شده که البته تولید داخل نیز در این مدت به نصف کاهش یافته بود.

                          * محدودیت واردات خودرو از کشورهای تحریم‌کننده ایران

                          عضو شورای سیاستگذاری خودرو تأکید کرد: در طرح ساماندهی واردات، ساز و کاری پیش‌بینی شده که واردات خودرو از شرکت‌ها و کشورهایی که صنعت خودرو ایران را تحریم کرده‌اند، انجام نشود و یا با عوارض خیلی بالا صورت گیرد.

                          وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که پرسید که آیا این اقدام برخلاف اصل رقابت‌پذیری نیست؟ گفت: ما طرفدار ممنوعیت و یا مخفی کردن واردات خودرو و انحصاری کردن واردات قطعات نیستیم، ولی این مسئله نباید به تولید داخل ضربه بزند. ممنوعیت واردات کار غلطی است، ولی حمایت از تولید داخل به منظور حفظ توان رقابت و توسعه صنعت خودروی کشور باید همگام با بحرا‌ن‌ها انجام شود.

                          وی ادامه داد: سیاست‌های وزارت صنعت باید هر سه ماه یکبار بازنگری شود و سازمانی پاسخگو در برابر تحولات بین‌المللی داشته باشیم.

                          وی ادامه داد: لغو تحریم صنعت خودرو ایران یک ماه دیگر تمام می‌شود و باید دید آیا این فرصت شش ماهه مجدداً تمدید می‌شود یا خیر.

                          به گفته محبی‌نژاد، طی شش ماهه اول امسال سه برابر مشابه سال قبل واردات خودرو صورت گرفته و در کنار این مسئله، بهره‌های بانکی نیز برای تولیدکنندگان از 21 درصد به 26 درصد افزایش یافته و جریمه تأخیر بازپرداخت تسهیلات نیز به صورت پلکانی افزایش داشته که این مسائل به ضرر صنعت خودرو کشور است.

                          * اختصاص 50 درصد تعرفه واردات خودرو به صنعت خودرو داخل

                          وی ادامه داد: در طرح ساماندهی واردات خودرو، اصلاح قوانین واردات قطعات و خودرو مد نظر است که در این راستا پیشنهاد شده 50 درصدتعرفه دریافتی بابت واردات خودرو در صندوقی برای حمایت از تولید داخل واریز شود و از این محل، تسهیلات کم بهره به صنعت خودرو اعطا شود.


                          وی تغییر مبنای محاسبه تعرفه واردات خودرو از ارز آزاد به مبادله‌ای،‌ جلوگیری از قاچاق قطعات خودرو و جلوگیری از فرار تعرفه‌ای در واردات قطعات را از دیگر محورهای طرح ساماندهی واردات خودرو عنوان کرد.

                          دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی کشور ادامه داد: یکی دیگر از موارد ذکر شده در طرح ساماندهی واردات خودرو، ارتقاء کمی و کیفی خودروهای تولید داخل، تشکیل صندوق حمایت از صنعت خودرو، اختصاص وام خرید خودرو به مشتریان حداقل به میزان 15 میلیون تومان و همچنین تقویت مکانیزم لیزینگ است.

                          * ضعف مدیریتی در صنعت خودرو

                          وی با اشاره به وجود ضعف مدیریتی در صنعت خودروسازی در سطوح کلان و خرد، گفت: کیفیت محصولات تولید داخل در کنار کمیت تولیدات باید طوری ارتقاء یابد که مردم نیازی به خرید خودروی خارجی نداشته باشند. در این راستا در طرح ساماندهی واردات خودرو، مکلف نمودن خودروساز داخلی به ارتقاء کیفیت و ایمنی و خدمات پس از فروش، سیاست‌گذاری صحیح برای مشارکت خودروسازان داخلی و خارجی و همچنین برنامه‌ریزی برای ایجاد تنوع در تولیدات داخل مد نظر قرار گرفته است.

                          * پیشنهاد واردات خودرو توسط خودروسازان

                          محبی نژاد تأکید کرد: در این طرح، موضوع واردات خودور توسط خودروسازان نیز مطرح شده به طوری که اگر قرار است خودرویی در داخل با عمق ساخت داخل 40 درصدی تولید شود، امکان واردات آن توسط خودروساز نیز وجود داشته باشد.

                          وی افزود: طرح ساماندهی واردات خودرو توسط کارگروهی در وزارت صنعت در حال بررسی است تا نظر واردکنندگان، تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان، انجمن‌های مرتبط و مسئولان وزارت صنعت در آن لحاظ شود.

                          محبی‌نژاد افزود: در حال حاضر در مورد قوانین حمایتی از صنعت خودرو داخل اتفاق نظر وجود دارد، ولی در مورد چگونگی مکلف کردن صنعت خودرو به ارتقاء کیفیت و ایمنی اختلاف نظرهایی وجود دارد که در حال بررسی است.

                          وی در پایان با اشاره به تصویب سند استراتژی صنعت خودور در شورای سیاست‌گذاری صنعت خودرو در یک ماه گذشته، گفت: این پیش‌نویس هنوز ابلاغ نشده است که منتظریم تا هر چه زودتر این اتفاق عملی شود.

                          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....prDVBVbr.dpuf
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

                            #2908
                            پاسخ : اخبار گروه خودرو

                            خودرویی‌ها زیر ذره‌بین : رالی سیاست و رونق در بورس

                            21:45 - یکشنبه 1393/07/06 | توسط: قاسم پور زارعی | نظر بدهید
                            خودروسازان به عنوان یکی از صنایع بزرگ در کشور نقش عمده‌ای در فرآیند تولید و توسعه در اقتصاد کشور را برعهده دارند. وجود چند شرکت بزرگ و زیرمجموعه‌های آن در کنار سایر شرکت‌ها در ابعاد کوچک‌تر فضایی را شکل داده‌اند که این صنعت علاوه بر اینکه یکی از یکه‌تازان باشد از سویی دیگر به دلیل وجود نداشتن رقیب‌های خارجی سمت و سوی تولید در این صنعت تقریبا یک‌سویه است. در همین حال صنعت خودرو با داشتن سهم 22 درصدی در صنعت کشور جایگاه قابل اعتنایی را در حیطه تاثیرگذاری بر پارامترهای کلان برعهده دارد. این در حالی است که وابستگی 60 رشته صنعتی به صنعت خودرو به روشنی از آن حکایت می‌کند که این گروه حیطه فعالیت بزرگ و قابل اعتنایی را در دایره تولید نهایی و خدمات را در بین سایر صنایع بازی می‌کند که هر تاثیر مثبت و منفی در این ابعاد می‌تواند بحران‌های کوچک و بزرگی را به وجود آورد. سهم صنعت خودرو از تولید ناخالص ملی کشور براساس آمارها بین 9 تا 12 درصد متغیر است و بعد از صنعت نفت و گاز دومین صنعت بزرگ و فعال کشور محسوب می‌شود. ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین تولید‌کننده خودرو در منطقه خاورمیانه به شمار می‌رود و در رده‌بندی جهانی بین کشورهای تولید‌کننده خودرو مقام سیزدهم را داراست. همچنین از لحاظ رشد کمی و سریع تولید بعد از کشورهایی چون چین، تایوان، رومانی و هند نیز مقام پنجم را در جهان از آن خود کرده و میزان تولید سالانه کشور 1/6 میلیون خودرو در سال است. 94 درصد کل تولید داخلی خودرو را دو شرکت ایران‌خودرو و سایپا تامین می‌کنند. سهم سایر تولیدکنندگان خودرو از بازار شش درصد است که شامل شرکت‌هایی چون گروه بهمن‌خودرو، رخش‌خودرو، کیش‌خودرو، شهاب‌خودرو، تراکتورسازی و... است. 40 درصد مالکیت دو شرکت ایران‌خودرو و سایپا در اختیار دولت است. در واقع صنعت خودرو در ایران مظهر و نماد صنعت دولتی است. هر چند به خاطر قیمت‌های صعودی کار به دخالت رییس‌جمهور و مجلس هم کشیده شد اما رشد 20 درصدی در چند ماه و کاهش کمتر از پنج درصدی نتوانسته است اوضاع را برای این صنعت مناسب کند. افزون‌بر این فشار تحریم‌های اعمال شده از سوی آمریکا و غرب که باعث شده است تا کمپانی‌های بزرگ رغبتی برای حضور در بازار ایران را نداشته باشند بر همه این مشکلات افزوده شده است. این در حالی بود که خودروسازان داخلی که وابستگی زیادی به شرکای غربی خود داشتند ظرف سال‌های ۹۱ و ۹۲ در حدود ۵۵ درصد از میزان تولید خود کاهش دادند که باعث شد از حیث میزان تولید در بین خودروسازان دیگر ملل جهان در رتبه ۱۸ قرار گیرند. با تحولات و گشایش‌های صورت‌گرفته در زمینه سیاسی و ورود شرکت‌های خارجی، اخبار مناسبی در مورد افزایش تیراژ تولید به گوش می‌رسد به نحوی که بنا بر آماری که سایت انجمن خودروسازان به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت منتشر کرده سه خودروساز بزرگ کشور در فروردین‌ماه و اردیبهشت‌ماه ۱۰۷ هزار و ۶۷ خودرو تولید کردند که در مقایسه با دو ماهه سال ۹۲ بیش از ۹۶ درصد رشد در میزان تولید نشان می‌دهد. شرکت سایپا در دو ماهه نخست افزایش ۴۴ درصدی و ایران‌خودرو افزایش ۳۱۰ درصدی در حجم تولید نسبت به سال ۹۲ را محقق کرده‌اند.
                            فشار تحریم‌ها
                            اما باید به این نکته مهم هم توجه کرد که پس از خروج شرکای غربی خودروسازان، خودروسازها خود را در انبوهی از مشکلات دیدند. با این حال طی ماه‌های اخیر نشست‌ها و هم‌اندیشی‌های بسیار پرسروصدای خودروسازان و قطعه‌سازان برگزار شده اما هیچ‌کدام گره از مشکلات صنعت خودرو کشور باز نکرد. حال که هر روز خبر بازگشت شرکای غربی خودروسازان به بازار سرشار از سود ایران را می‌شنویم باید دید آیا خودروسازان مجددا سیکل اشتباه وابستگی به خودروسازان خارجی را تکرار می‌کنند یا تصمیم به استفاده از دانش آنها و ایجاد خودروهای تماما وطنی می‌کنند تا به‌جای ارزبر بودن تولید خودرو شاهد ارزآوری تولید و صادرات در این صنعت باشیم؛ تصمیماتی که با توجه به عدم خصوصی‌سازی شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا و تغییر سهامداران عمده آنها از دولتی به شبه‌دولتی تصمیمات سختی به نظر می‌رسد. خودروسازان همواره خطر حضور خودروهای به صرفه و به روزتر خارجی‌ها در بازار داخلی را حس می‌کنند؛ خطری که به لطف دیوار بلند تعرفه‌های واردات چندان خودروسازان را به زحمت نمی‌اندازد و باید دید آیا این وضعیت برای خودروسازان ادامه پیدا می‌کند یا صنعت ۴۷ ساله کشورمان فصل جدیدی از دوره رشد خود را می‌پیماید. در همین حال در سویی دیگر تهیه مواداولیه و قطعات که همیشه یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های خودروسازان بوده است هم یکی دیگر از تاثیرات منفی تحریم‌ها بوده که باعث شده است تا بهای نهایی این صنعت را به بالاترین رقم ممکن خود برساند. به هر حال صنعت خودرو در ایران همانند سایر صنایع که تحت‌تاثیر تحریم‌ها نگاه خود را از بازارهای اصلی و باکیفیت به بازارهای فرعی و بی‌کیفیت و اغلب چین کشانده است در حال حاضر کیفیت محصول نهایی خود را فدای کمیت کرده است.
                            ادامه تنگناها
                            از دریچه‌ای دیگر مشکلات مدیریتی و نداشتن ساختار مناسب مالی در اکثر شرکت‌های بزرگ این صنعت هم بر مشکلات فعلی افزوده است به‌گونه‌ای که صورت‌های مالی اکثر شرکت‌های این صنایع بیشتر از آن که سود عملیاتی یا سرمایه‌های با کیفیت و بادوام را نشان دهند بیشتر سود‌های حداقلی و اکثر تحت تاثیر پروژه‌های آینده را در پیش چشم مخاطبان خود قرار داده‌اند. اگرچه با روی کارآمدن دولت یازدهم و کاهش نرخ ارز امید به کاهش قیمت‌ها و کمتر شدن التهاب در بازارهای اصلی بیشتر شد اما اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها که به گفته مسوولان که از اردیبهشت‌ماه سال‌جاری آغاز شده است می‌تواند زمینه‌ساز افزایش دوباره قیمت‌ها و گران شدن هزینه تولید باشد. در این میان صنعت خودرو که در چند سال گذشته تحت تاثیر افزایش واردات خودروهای خارجی و بالارفتن هزینه تولید در سایه حذف یارانه حامل‌های انرژی بوده روزهای مبهمی را در سال آینده پیش‌رو خواهد داشت. به اعتقاد کارشناسان، اجرایی شدن مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه‌ها که همراه با افزایش دوباره قیمت حامل‌های انرژی خواهد بود صنعت خودروسازی را ناگزیر به گران کردن قیمت تمام‌شده محصولات می‌کند. براساس یک سناریو که روی میز دولت است قیمت حامل‌های انرژی در مرحله دوم به صورت جهشی و شدید افزایش خواهد یافت که این صنعت کشور را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد.از سویی دیگر صنعت خودرو که روز به روز در رقابت با محصولات خارجی کم‌توان‌تر می‌شود ظرفیت افزایش دوباره قیمت‌ها را نخواهد داشت. در دو سال گذشته کاهش تعرفه‌ها موجب افزایش واردات خودروهای خارجی شده است که این به کم‌رونق شدن بازار خودروهای داخلی منجر شده است. در این شرایط کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که در صورت افزایش هزینه‌های تولید قیمت خودروهای داخلی افزایش چندانی نخواهد یافت. با این حال به نظر می‌رسد که صنعت خودرو ایران در سال‌جاری همچنان در تنگنا باقی بماند.
                            وضعیت معاملات
                            اما شرایط در تالار شیشه‌ای برای صنعت خودرو را می‌توان یک وضعیت نسبتا متعادل با چشم‌انداز تقریبا روشن تفسیر کرد. چراکه این صنعت در حالی که بیش از 90 هزار میلیارد ریال از ارزش بازار سهام را به خود اختصاص داده است توانسته است با داشتن 31 شرکت در گروه خودرویی‌های بازار سهام چشم‌های زیادی از سهامداران را به سوی خود خیره کند. تقریبا در اکثر روزهایی که شاخص کل معاملات در سرازیری قرار داشت این صنعت توانست جلوی ریزش شدید این بازار را بگیرد و حتی در روزهای سبز بازار نیز جز یکه‌تازان بازار بودند اما این گروه از روزهای درخشان خود در سال‌های قبل فاصله زیادتری گرفته است و شاید اگر نبود افزایش قیمت نهایی این محصول اندک سهامداران تکنیکی و بنیادی فعلی نیز در این گروه حضور نداشتند. مشروط بودن گزارش‌های حسابرسی شرکت‌های این گروه نیز از بحران‌های زیاد این صنعت در بازار سهام خبر می‌دهد که تبعات منفی زیادی را برای آنها به وجود آورد و تا مدت‌ها سهامداران این گروه را در نگرانی‌های زیادی فرو برد و باعث شد تا بر قیمت سهم این گروه نیز تاثیرات منفی داشته باشد. در ابعاد کلان‌تر نیز کاهش سهم این صنعت در سال اخیر نیز تاثیر مستقیم منفی زیادی را در بازار سهام داشته است و تا روشن نشدن تحولات سیاسی و اقتصادی در داخل و خارج نمی‌توان به تعیین و تکلیف این وضعیت با نگاه مثبت نگریست. در نهایت در حالی که هنوز شرکت‌های خودرویی اطلاعات جدید خود را در مورد تاثیر افزایش قیمت و افزایش تولید بر پیش‌بینی سود به بازار سرمایه ارایه نکرده‌اند اما پیش‌بینی می‌شود که با افزایش میزان تولید و نیز قیمت محصولات در کنار رفع تحریم‌های بین‌المللی و حضور شرکت‌های خارجی، این صنعت از وضعیت خوبی در میان سایر صنایع بورسی برخوردار شده و سهامداران خود را تا پایان سال منتفع کند و از لحاظ میزان بازدهی جزو پنج صنعت برتر بازار سرمایه باشد اما همه این پیش‌بینی‌‌ها مشروط است و تا روشن نشدن تکلیف تحولات کلان نمی‌توان با قطعیت درباره شرایط خودرویی‌ها و ارزش سهام آنها در آینده قضاوت کرد.

                            دسته بندی : تحلیل ها

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #2909
                              پاسخ : اخبار گروه خودرو

                              خودروسازان اروپایی‌ در "برزخ" حضور در ایران

                              شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۸

                              سوم آذر 1393 (24 نوامبر 2014) روزی است که سرنوشت حضور خودروسازان اروپایی در بازار بزرگ ایران تعیین خواهد شد، بازاری که این شرکت‌ها آرزوی حضور در آن‌را دارند.

                              به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ویژگی‌هایی چون بالا بودن تقاضا، بالا بودن نسبی قدرت خرید مصرف‌کنندگان و همچنین قدیمی بودن برخی خودروهای پرتیراژ در حال تولید، بازار خودروی ایران را به بازاری جذاب و رویایی برای خودروسازان بزرگ جهان به ویژه خودروسازان اروپایی، تبدیل کرده است.

                              با این وجود به دلیل تحریم‌های یک جانبه بر ضد صنعت خودروی ایران، خودروسازان اروپایی در چند سال اخیر نتوانسته‌اند وارد بازار خودروی ایران شوند و هم‌اکنون نیز با دل نگرانی مذاکرات ایران با گروه 1+5 را دنبال می‌کنند تا راه برای حضور آنها هموار شود.

                              جذابیت بازار ایران برای خودروسازان اروپایی در حدی است که برخی از این شرکت‌ها در مذاکراتی که در یک سال اخیر با خودروسازان داخلی داشته‌اند تمایل خود را برای سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی خطوط تولید خودرو در کشور اعلام کرده‌اند.

                              این شرکت‌ها همچنین مذاکراتی نیز با دولت‌های متبوع خود داشته و تلاش می‌کنند با یادآوری منافع کلان اقتصادی حاصل از حضور در بازار ایران، مجوز حضور در بازار خودروی ایران را از دولت‌های خود دریافت کنند.

                              این وضعیت در حالی است که تحت تاثیر بحران اقتصاد جهانی در سال 2008 و به دلیل کاهش تولید و فروش در بازارهای اروپایی در سال‌های اخیر، این شرکت‌ها نیاز مبرمی به ایجاد بازارهای جدید برای تولید و فروش خودروهای خود دارند.

                              ادامه برزخ خودروسازان اروپایی برای حضور در ایران در حالی است که در یکی دو سال اخیر اخباری در رسانه‌های خارجی مبنی بر تمایل شرکت‌های آمریکایی از جمله جنرال موتورز برای حضور در ایران منتشر شده و در مواردی اروپایی‌ها، آمریکایی‌ها را متهم کرده‌اند که پس از جلوگیری از حضور شرکت‌های اروپایی در ایران، به دنبال جایگزینی شرکت‌های آمریکایی در این بازار هستند.

                              انتهای پیام
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • علی علیزاده
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1159

                                #2910
                                پاسخ : اخبار گروه خودرو

                                خودرو........
                                خیلی زیبا مثلث شکونده و اماده یه صعود خوب تا 297 هس.....نزولی برای خودرو متصور نیسم فعلا....خودرو فرصت خرید میدونم با حد ضررتثبیت زیر 250 و تی پی 297
                                یا غنی....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X