اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #331
    خرید و فروش حواله خودرو رونق گرفت

    به دنبال برخی هرج و مرج قیمتی در بازار خودرو برخی از پیش خریداران این محصول به دلالی و فروش حوالههای خرید خودرو روی آوردهاند.

    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در چند هفته اخیر به دنبال صعودی شدن قیمتها، خرید و فروش حواله خودروهای پیش فروش شده از سوی برخی خودروسازان رونق گرفته است بهگونهای که پیش خریداران حواله خودروی خود را به صورت نقدی و البته مقداری ارزانتر از نرخ بازار واگذار میکنند.

    یکی از نمایندگیهای فروش خودروسازان در این باره میگوید: برخی از پیش خریداران خودرو در شرایطی که قیمتها به دلیل قطع عرضه از سوی برخی خودروسازان در حال تغییر است ترجیح میدهند تا حواله خودروی خود را با قیمت بالاتری فروخته و در آینده با آغاز عرضه از سوی خودروسازان و کاهش قیمتهای بازار، خودروی مدنظر خود را مجددا خریداری کنند.

    به گفته وی در شرایطی که قیمت نقدی خودروی سایپا 111 به حدود 16 میلیون تومان رسیده است یکی از پیش خریداران حواله خودروی خود را به صورت نقدی و با موعد تحویل 30 روزه با نرخ 14 میلیون تومان واگذار میکند. حواله 30 روزه سایپا 131 SL نیز در شرایطی که قیمت نقدی این خودرو بیش از 14 میلیون تومان است به قیمت 12 میلیون و 500 هزار تومان عرضه میشود.

    یکی دیگر از نمایندگیهای فروش خودروسازان درباره دلایل شکل گرفتن چنین وضعیتی میگوید: کسانی که خودرویی را با قیمت سابق پیش خرید کردهاند با افزایش شدید قیمتها وسوسه میشوند تا حواله خود را فروخته و با سود قابل توجهی از این بازار خارج شوند.

    وی البته هشدار میدهد که اگرچه قیمت خرید حواله خودرو چند میلیون تومانی ارزانتر از قیمت روز این محصولات است اما در شرایطی که خودروسازان با افت شدید تولید مواجه شدهاند هیچ تضمینی برای تحویل خودروها در موعد مقرر وجود ندارد.

    در این میان نکته قابل توجه آن است که به گفته نمایندگیهای فروش، قطع عرضه خودرو از سوی خودروسازان بزرگ همچنان ادامه داشته و موجب تشدید روند صعودی قیمتها و گرم شدن بازار خرید و فروش حواله شده است.

    پیش از این نیز یک عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی نسبت به قطع عرضه خودرو از سوی خودروسازان بزرگ به شدت انتقاد کرده و آن را اقدامی در راستای زمینهسازی برای افزایش قیمتهای رسمی خودرو دانسته بود.

    علی خاکساری از وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان خواسته بود خودروسازان را ملزم به آغاز عرضه و تنظیم بازار این محصول کنند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #332
      آئیننامه جدید پیش فروش خودرو ابلاغ شد

      پرشین خودرو: وزیر صنعت، معدن و تجارت از ابلاغ و اجرای آئین نامه جدید مربوط به شرایط پیش فروش خودرو توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خبر داد و گفت: هدف اصلی این آئیین نامه تامین سرمایه در گردش خودروسازان از طریق پرداخت مشتریان است.
      به گزارش «پرشین خودرو»، مهدی غضنفری درباره جدیدترین ضوابط پیش فروش خودرو توضیح داد: یکی از گلایههای که خودروسازان در چند وقت اخیر مربوط به کمبود منابع مالی بود که سازمان حمایت با تعاملاتی که با خودروسازان داشت در نهایت دو طرف به توافق رسیدند که چگونه پیش فروش خودرو براساس قیمت فعلی و قیمت آینده انجام شود و چند درصد از مشتری بگیرند و به ازای درصدی که میگیرند چقدر سود بدهند.
      وی افزود: این توافق به آیین نامهای تبدیل شد که سازمان حمایت یا خودروسازان میتوانند جزئیات آنرا اعلام کنند.
      غضنفری اظهار داشت: سازمان حمایت سعی کرد در این آئین نامه منافع مصرف کنندگان و مشتریان را مدنظر قرار دهد و مشتریانی که تا آخر طبق قرارداد به تعهدات خود عمل کنند خودروی خود را به موقع تحویل بگیرند و چه مشتریانی که منصرف میشوند و میخواهند وجه خود را باز پس بگیرند.
      وی با اشاره به اینکه هدف از تدوین این آئین نامه تامین سرمایه در گردش خودروسازان از طریق پرداخت مشتری بوده است، اضافه کرد: اجرای این آئین نامه از چندی قبل شروع شده و خودروسازان نیز باید خود را با آئین نامه منطبق کنند.
      وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با تاکید بر اینکه سازمان حمایت هنوز هیچگونه افزایش قیمتی را اعلام نکرده است، افزود: قرار است سازمان حمایت و خودروسازان طبق تصمیم جدیدی که در جلسه دولت گرفته شد قرار شد نحوه قیمت گذاری و فروش را نهایی کنند که هنوز این تصمیم گیری نهایی نشده است.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #333

        صادرات خودروی ایران به عراق متوقف نشده است


        معاون گمرک ایران با اشاره به وجود آمدن مشکلاتی برای صادرات خودروی ایران به عراق گفت: صادرات خودروی ایران به عراق متوقف نشده و همچنان ادامه دارد.

        محمدرضا نادری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره اخبار منتشر شده مبنی بر توقف صادرات خودروی ایران به عراق گفت: آمارهای گمرک حاکی از رشد قابل ملاحظه صادرات خودرو در سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته است و صادرات خودرو به ویژه به عراق همچنان ادامه دارد.

        او با اشاره به اینکه قرار است نشستهایی بین مسوولان ایران و عراق در مورد محدودیتها و مشکلات به وجود آمده در مورد صادرات خودرو برگزار شود، افزود: در مقطعی نیز ما از طریق رسانهها از مشکلات به وجود آمده بر سر راه صادرات خودروی ایران به عراق باخبر شدیم و گفته شد که از ورود برخی برندهای خودروی ایران به این کشور خودداری شده است.

        نادری گفت: هنوز براساس قراردادی که بین صادرکننده خودرو در ایران و طرف مقابل وجود دارد، شاهد توقف صادرات این خودروها نبودهایم و اگر مشکلی از طرف مقابل مطرح باشد آنرا حل میکنیم.

        معاون گمرک تاکید کرد: در حال حاضر روند صادرات خودروی ایران به عراق همچنان ادامه داشته و شاهد توقف صادرات به عراق نبودهایم.

        به گزارش ایسنا وزیر صنعت، معدن و تجارت هم چندی پیش با تائید ایجاد مشکلاتی برای صادرات خودروی ایران به عراق عنوان کرده بود که این مشکل در حال برطرف شدن است.

        چندی پیش برخی رسانهها از توقف صادرات خودروی ایران به عراق از ابتدای سال جاری میلادی خبر داده بودند. براساس ادعای این رسانهها مقامات عراقی به بهانه غیراستاندارد و بیکیفیت بودن خودروهای ساخت ایران جلوی ورود این خودروها را به کشورشان گرفتهاند. با این حال وزارت بازرگانی عراق با انتشار بیانیهای توقف صادرات خودروهای ایرانی را به این کشور تکذیب کرد.

        عراق سهمی 98 درصدی در بازار صادرات خودروهای ساخت ایران دارد، به طوری که در 9 ماهه سال 1391 از مجموع 44 هزار و 682 دستگاه خودروی صادراتی ایران 44 هزار و 82 دستگاه به عراق صادر شد و به این ترتیب سهم عراق از کل خودروهای صادراتی ایران به 98.6 درصد رسید.

        در پی انتشار اخبار مربوط به توقف صادرات خودروهای ایرانی به عراق قیمت خودروهای ایرانی در بازار این کشور افزایش یافته است. این در حالی است که هماکنون بیشترین خودروهایی که در عراق از آن استفاده میشود، خودروهای ساخت ایران است.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • کریم مهدوی
          عضو فعال
          • May 2012
          • 813

          #334
          پراید از مرز 17 میلیون تومان گذشت

          ایلنا:
          خودروی سایپا 111 در بازار آزاد بیش از 17 میلیون تومان به فروش میرسد. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو 11 میلیون و 780 هزار تومان است.
          تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #335
            در اصل توسط سردارسپه پست شده است View Post
            پراید از مرز 17 میلیون تومان گذشت

            ایلنا:
            خودروی سایپا 111 در بازار آزاد بیش از 17 میلیون تومان به فروش میرسد. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو 11 میلیون و 780 هزار تومان است.
            با سلام بهترین کار در حال حاضر دست نگه داشتن می باشد نه در خرید و نه فروش در هر موردی از ماشین گرفته تا ملک چون این قیمتهای از روی واقعیت پیش نمی روند کشور این قدر بی صاحب شده که قیمتها داره هر ساعت بالا می رود با تشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #336
              در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
              با سلام بهترین کار در حال حاضر دست نگه داشتن می باشد نه در خرید و نه فروش در هر موردی از ماشین گرفته تا ملک چون این قیمتهای از روی واقعیت پیش نمی روند کشور این قدر بی صاحب شده که قیمتها داره هر ساعت بالا می رود با تشکر
              اکبری جان
              قبلا عرض کردم....
              اگه ولایتی بیاد وضع بدتر خواهد شد...
              هیچکدام از اینها(ولایتیها) قدرت کنترل کشور رو ندارن.....چون درایت لازم رو ندارن

              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • anji-47
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 455

                #337
                فارس گزارش میدهد
                نامه خودروسازان به سازمان حمایت برای اصلاح شیوه قیمتگذاری خودرو

                خبرگزاری فارس: خودروسازان در نامهای به رئیس سازمان حمایت، اصلاح شیوه قیمتگذاری خودرو و اعمال این اصلاحات در دستورالعمل قیمتگذاری بر مبنای ارز مبادلهای را خواستار شدند.

                به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در نامه خودروسازان به رئیس سازمان حمایت عنوان شده که قیمت مواد اولیه، قطعات CKD و دستمزد کارگران باید بر اساس قیمتهای فعلی و روند آتی محاسبه شود.

                همچنین در این نامه بر لزوم محاسبه قیمت قطعات داخلی خودرو بر اساس قیمت جدید قطعهسازان تأکید و عنوان شده که قیمت تمام شده واقعی ارز (با توجه به عدم تخصیص ارز مبادلهای) و هزینههای تسعیرنرخ ارز (تبدیل ارز به ریال) باید در قیمتگذاری جدید خودروها مد نظر قرار گیرد.

                خودروسازان در این نامه بر لزوم لحاظ شدن هزینه یوزانس و نرخ ارز در سررسید (یک سال آینده) تأکید کرده و خواستار در نظر گرفتن هزینههای حواله کردن ارز و برخی هزینههای تحمیلی دور زدن تحریمها در تعیین قیمتهای جدید خودرو شدهاند.

                به گفته خودروسازان، با توجه به محدودیتهای تحمیلی به تولیدکنندگان، هزینه سربار باید تقسیم بر تیراژ واقعی تولید شود، نه اینکه بر تعداد تولید اسمی براساس ارقام پروانه بهرهبرداری تقسیم شود، چرا که این ارقام صوری هستند.

                محاسبه نرخ جدید خودروها با توجه به هزینههای بانکی و مالی بر اساس ارقام واقعی (طبق اسناد معتبر) از دیگر خواستههای خودروسازان از سازمان حمایت است.

                خودروسازان در این نامه 12 بندی اعلام کردهاند که پاداش یا تخفیفهای گمرکی به ازای صادرات یا جایزه صادراتی و همچنین تخفیفهای گمرکی به ازای استفاده از موتورهای کممصرف و مانند آن نباید از قیمت تمام شده تولید کسر شود.

                در این نامه با اشاره به افزایش هزینههای تخلیه بار در بنادر کشور، بر لزوم توجه به هزینههای مضاعف تخلیه بار در بنادر جنوبی خلیجفارس ناشی از تحریم شرکت کشتیرانی و حمل بار با کشتیهای کوچکتر به داخل کشور تأکید شده است.

                در نامه خودروسازان به سازمان حمایت عنوان شده که برای هر شرکت خودروساز زیان محصول A باید از طریق سود محصول B قابل جبران باشد تا محصول A حذف نشود و فضای رقابتی تنگتر نباشد.

                خودروسازان در این نامه بر لزوم خروج درآمدهای حاصل از کسب و کارهای مکمل از محاسبات مربوط به تعیین قیمت خودرو تأکید کرده و لحاظ شدن قیمتهای جدید خودرو از تاریخ تصویب در مورد تمام خودروهای تحویلی به غیر از خودروهای فروش قطعی را خواستار شدهاند.

                نظر

                • anji-47
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 455

                  #338
                  بزرگترین خودروسازی ایران م میشود (فرابورس)




                  مراحل تجهیز و راهاندازی بزرگترین کارخانه خودروسازی کشور با ظرفیت تولید پنج میلیون دستگاه در حال انجام است.

                  به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این شرکت خودروسازی وظیفه تولید اولین سواری ملی کشور را برعهده خواهد داشت.

                  نکته قابل توجه در این زمینه آن است که ظرفیت تولید این کارخانه به تنهایی بیش از تمام خودروسازان داخلی از جمله ایران خودرو و سایپا خواهد بود.

                  بهرهبرداری از این کارخانه با توجه به ظرفیت تولید بالای آن نقش قابل توجهی در رشد و تنوع تولیدات، افزایش رقابت و بهبود قیمت و کیفیت خودروهای داخلی خواهد داشت.

                  طبق اعلام منابع آگاه، این شرکت خودروسازی فعالیت خود را با تولید اولین سواری ملی کشور آغاز خواهد کرد. در حال حاضر مراحل طراحی ظاهری این خودرو به پایان رسیده و طراحی فضای داخلی و پلتفرم آن در حال انجام است.

                  این سواری در سطح قیمتی 10 تا 12 هزار دلار از اواخر سال 1393 عرضه خواهد شد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #339
                    در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                    اکبری جان
                    قبلا عرض کردم....
                    اگه ولایتی بیاد وضع بدتر خواهد شد...
                    هیچکدام از اینها(ولایتیها) قدرت کنترل کشور رو ندارن.....چون درایت لازم رو ندارن
                    با سلام شاید اتاق فکری ایرانی کمی به عمق فاجعه پی برده باشند و هرامکان نظر شخص اول کشور در نزدیکی انتخابات تغییری حاصل گردد و کشور را از تبدیل شدن به کره شمالی نجات دهد ! فقط خدا باید لطفی کند با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #340
                      این روزها نرخ خودرو در بازار مثل قضیه ارز مرجع و ازاد شده
                      206 مدلv8 که نرخ رسمی فکر کنم حدود 22میلیونه در بازار ازاد به حدود 40 میلیون رسیده!!
                      تقریبا 2برابر

                      به نظرم خودروسازها دارن به هدفشون میرسن
                      کاهش تولید و کمبود عرضه که باعث رشد شدید در بازار ازاد میشه
                      که نتیجش موافقت با رسوندن نرخ یا نزدیک کردن نرخ کارخانه به بازار ازاد به بهانه جلوگیری از رانت و دلال بازی
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #341
                        تصميم دولت به كنارهگيري از بازار خودرو


                        دنياي اقتصاد– در حالي كه بازار خودروهاي داخلي در هفتههاي اخير شاهد افزايش چشمگير قيمتها بود، هنوز خبر رسمي از سياست جديد دولت براي قيمتهاي رسمي خودروها منتشر نشده، اما به نظر ميرسد ميتوان از كنار هم قرار دادن چند خبر منتشر شده به اين نتيجه رسيد كه تصميم نهايي دولت براي اين حوزه، خروج از قيمتگذاري دولتي است. با اين مبنا كه چندي پيش براساس مصوبهاي، چارچوب تعيين قيمت خودرو، ارز مبادلهاي اعلام شد و وزير متولي صنعت خودرو نيز اعلام كرد سازمان حمايت نبايد قيمتگذاري كند.


                        تصمیم دولت به کنارهگیری از قیمت خودرو
                        گروه خودرو- فقط محض یادآوری؛ قیمت برخی خودروها در سال گذشته همین موقع؛ تندر 16 میلیون، پژو 206 صندوقدار 23 میلیون، مگان 48 میلیون، پراید 9 میلیون و تیبا 12 میلیون.
                        قیمت خودرو آزاد میشود
                        ماجرا را وزیر «صنعت، معدن و تجارت» آغاز كرد كه گفت: «سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان نباید قیمتگذاری کند.» حدود یک ماه و نیم از این اظهارنظر «مهدی غضنفری» میگذرد و حالا که پای تعیین قیمت خودرو بر اساس نرخ ارز مبادلهای پیش آمده، مشخص میشود دولت و خودروسازان از هفتهها و شاید ماهها قبل برای قیمت خودرو خواب دیدهاند، «خواب آزادسازی.»
                        به اوایل سال برگردیم؛ بحران در صنعت خودرو کم کم در حال نمایان شدن است و «بهار» خبر از سالی نه نکو برای خودروسازان و مشتریان میدهد. کاهش تولید در یکی دو ماه اول را کسی جدی نمیگیرد، اما ماههای بعد که فرا میرسند، بحران جاده مخصوص بیشتر و بیشتر خود را نشان میدهد. قیمتها با وجود آنکه بازار چندان تقاضایی ندارد، بالا میروند و همه انگشت به دهان میمانند که پراید شد 10 میلیون و پژو 206 شد 20 میلیون!
                        صدای خودروسازان و قطعه سازان هم در میآید که پول نداریم و کمر تولید خم شده و عنقریب است که بشکند. وزارت صنعت به سازمان حمایت ماموریتی ویژه میدهد؛ خودروسازان به «جردن» دعوت میشوند تا از میزبان شان که سازمان حمایت باشد، برای افزایش قیمت کسب اجازه کند. بالاخره هم موفق میشوند، چون سفارش «آقای وزیر» پشت سرشان است. قیمت خودرو پس از سالها تثبیت، افزایشی رسمی را تجربه میکند و خودروسازان امیدوار میشوند که از این پس هر وقت هوس کردند، شال و کلاه کرده و از جاده مخصوص راهی جردن شده و مجوز افزایش قیمت بگیرند، اما نه، ظاهرا از این خبرها نیست و سازمان حمایت بنا ندارد مطابق میل آنها رفتار کند. حالا خودروسازان که تیرشان به سنگ خورده، از دری دیگر وارد میشوند و آنقدر از بیپولی میگویند که دولت طی جلسهای در قلب جاده مخصوص دست یاری به سمت خودروسازان دراز میکند و وعدهای بزرگ به آنها میدهد؛ پرداخت وامی دو هزار میلیاردی. با این تصمیم اهالی پاستور، خنده بر لب جاده مخصوصیها مینشیند و با رویای دو هزار میلیارد تومان پول به خواب میروند، به امید آنکه فردا چشمشان را باز کنند و دو هزار میلیارد را در آغوش بگیرند.
                        حالا به نیمههای سال رسیدهایم؛ تولید افتی شدید و کم سابقه را تجربه کرده و چیزی نمانده نصف شود. چند ماه از وعده دو هزار میلیاردی دولت گذشته اما خودروسازان هنوز آه و ناله میکنند و شاکی هستند؛ داستان چیست؟ ورشکست شدهاند؟ نه! فعلا سرپا هستند، اما پولی نگرفتهاند، نه که هیچ پولی، از دو هزار میلیارد خبری نیست و دولت به وعدهاش عمل نکرده. نه اینکه یادش برود و بگوید «نمی دهم» نه، اما هفت خوان رستم برایش در نظر گرفته و خودروسازان توان عبور از آن را ندارند. تولید هم همچنان به سیر نزولیاش ادامه میدهد و قیمتها نیز سر از فلک درآوردهاند و همه با تعجب میپرسند: پراید شد 13 میلیون؟ 206 سی میلیون؟
                        کسی جوابگو نیست؛ خودروسازان اوضاع آشفته بازار را گردن نمیگیرند و گرانیها را به گردن دلالها میاندازند. تعزیرات هم فقط جریمه میکند و سازمان حمایت نیز میگوید ما نظارت میکنیم که خودروسازان قیمتها را افزایش ندهند. این وسط کسی نمیگوید تکلیف مشتریان چیست؟
                        سال از نیمه رد شده و دعوای خودروسازان و سازمان حمایت بر سر قیمت خودرو بالا گرفته؛ خودروسازان آزادی میخواهند، آزادی قیمت، اما سازمان حمایت زیر بار نمیرود و میگوید «من قیمت را تعیین میکنم.» در نهایت وزارت صنعت پادرمیانی کرده و با سیاست نه سیخ بسوزد و نه کباب، ماجرا را موقتا ختم به خیر میکند. خودروسازان باز هم روانه جردن میشوند و پس از کلی چانه زنی با میزبان سخت گیرشان، مجوزی دوباره برای افزایش قیمت میگیرند. بازار اما همچنان ملتهب است و قیمتها بالا ماندهاند و گاه بالاتر نیز میروند. پراید از 13 میلیون هم رد شده و مگان به بالای 50 میلیون رسیده است، 206 هم گیر نمیآید و اگر بیاید، باید 30 میلیون برایش هزینه کرد.
                        اواخر پاییز شده و آمارها از نصف شدن تیراژ توليد حکایت میکنند. حالا دیگر خرید خودرو حکایت خوردن خاویار را دارد و هر کسی را یارای آن نیست. از بازار بوی تند گرانی میآید، بوی پراید 14 میلیونی و تندر 27 میلیونی. جاده مخصوصیها هم که همچنان ناله میکنند و از بیپولی مینالند و از نوسان نرخ ارز. میگویند وقتی قیمت مواد اولیه و ارز سه برابر شده، دولت یا باید قیمت خودرو را آزاد کند یا اینکه قیمتگذاری را بر اساس هزینههای تولید انجام دهد. دولت، اما زیر بار اولی به هیچ وجه نمیرود و دومی را هم تمام و کمال نمیپذیرد و در عین حالی که خودروسازان از بیپولی، آمارها از افت شدید تولید و بازار از رشد قیمتها میگوید، آنها صحبت از رشد تیراژ و کاهش قیمت به میان میآورند. وعده و وعیدها را هم حواله خودروسازان میکنند و میگویند آنها قول افزایش تولید و کاهش قیمت دادهاند، آن هم در حالی که جاده مخصوصیها روح شان از این قول و قرارها خبر ندارد.
                        پشت پرده اما مذاکراتی در حال انجام است؛ مذاکره بر سر قیمت خودرو و اینکه قیمتگذاری دست چه کسی باشد، دولت یا خودروساز؟ خبری از نتایج مذاکرات به بیرون درز نمیکند اما وزیر «صنعت، معدن و تجارت» جسته و گریخته حرفهای تازهای میزند؛ «سازمان حمایت باید از قیمتگذاری کنار برود»، «سازمان حمایت باید سیاستگذار باشد نه قیمتگذار.» اظهارات جدید «آقای وزیر»، جاده مخصوصیها را سر شوق میآورد، چون میپندارند او در لفافه از آزادسازی قیمت خودرو خبر داده است. با این حال سازمان حمایت که اساسا علاقهای عجیب به «تکذیب» دارد، آزادسازی قیمت خودرو را هم تكذيب میکند تا بازار خودرو به هم نریزد، غافل از آنکه بازار نخ ماجرا گرفته و قیمتها هم بالا رفتهاند؛ مگان 60 میلیون و پراید 5/14 میلیون.
                        و اما حکایت این روزها؛ تولید از نصف هم کمتر شده و خرید خودرو دیگر به رویا میماند. خودروسازان هنوز هم شکایت میکنند، از بیپولی، از نرخ ارز، از تحریمهای داخلی و خارجی و از...؛ اتفاق بزرگ اما بالاخره رخ میدهد؛ رییس جمهور وارد میشود تا تصمیم نهایی را برای قیمت خودرو بگیرد. محمود احمدی نژاد دستور میدهد قیمت خودرو بر اساس نرخ ارز مبادلهای انجام شود. به سرعت باد، کارگروهی ویژه شکل میگیرد تا نحوه تعیین قیمت خودروهای داخلی بر اساس نرخ ارز مبادلهای را بررسی و نتیجه آن را به نهاد ریاستجمهوری اعلام کند. به فاصله کوتاهی از اعلام این خبر، بازار به هم میریزد و آن هم چه به هم ریختنی. قیمتها به حدی بالا رفتهاند که بیشتر به جوک میمانند تا واقعیت. برای هیچ کس قابل هضم نیست که پراید 5/15 میلیون باشد و مگان 70 میلیون و تندر 35 میلیون، اما نه جوک است و نه کابوس، واقعیتی است محض. در این اوضاع و احوال، سازمان حمایت سکوت کرده و خودروسازان هم دیگر هیچ نمیگویند و حتی اعتراض هم نمیکنند. چه شده؟ تیراژ که پایین است، قیمتها که بالا و خزانه خودروسازان خالی، پس چرا اعتراضی نیست؟ اینجاست که ذهن به سمت صحبتهای چند وقت پیش وزیر صنعت میرود، «سازمان حمایت نباید قیمتگذاری کند.» ماجرا همین است، قیمت خودرو قرار است آزاد شود و سازمان حمایت از این ماجرای پرحاشیه کنار خواهد رفت. فعالان صنعت خودرو این خبر را تایید میکنند و میگویند منتظر ابلاغ آن هستند و ابلاغیه که برسد، خودشان قیمت را بر اساس نرخ ارز مبادلهای تعیین میکنند و سازمان حمایت فقط نظارت خواهد کرد.
                        بحث آزادسازی پیش ترها نیز مطرح شده، اما این بار دیگر شخص اول پاستور پشت ماجرای آزادسازی قیمت خودرو است و بعید است کسی را یارای مخالفت با آن باشد.
                        واما آخرین خبر؛ امروز هشتم بهمن 91؛ پژو 206 صندوقدار 50 میلیون، تیبا 19 میلیون، تندر 34 میلیون، پراید 5/15 میلیون و مگان 75 میلیون.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #342
                          رشد 15 درصدی سهام شرکتهای خودرویی با قیمتگذاری خودرو با ارز مبادلهای





                          یک کارشناس سرمایهگذاری مشکلات پیش روی صنعت خودرو را تشریح کرد و ضمن ارائه پیشنهادهایی برای شرکتهای خودرو سازی گفت: با ابلاغ قیمتگذاری خودرو بر اساس ارز مبادلهای، قیمت سهام این شرکتها در بورس 10 تا 15 درصد رشد میکند.



                          نیما آزادی - کارشناس سرمایهگذاری شرکت مشاوره سرمایه گذاری آوای آگاه - در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، وضعیت فعلی صنعت خودرو در بورس را مورد توجه قرار داد و گفت:در حال حاضر صنعت خودرو سه مشکل اساسی دارد و تا زمانی که مشکلات آن برطرف نشود و سامانیهای آن ادامه پیدا کند، وضع وخیم تر میشود.


                          وی توضیح داد:مشکل اول این صنعت سوء مدیریت است که باعث میشود بهای خودرو افزایش یابد به این ترتیب تا زمانی که سوء مدیریت برطرف نشود مشکل افزایش نرخ بین سازمان حمایت و دولت وجود دارد.


                          وی ادامه داد:مشکل دوم این صنعت بهای تمام شده کالا است که با بالا رفتن دلار افزایش پیدا کرده است در حالی که کاری از دست خودروسازان بر نمیآید و آنها نمیتوانند تولید خود را بهینه کنند.


                          آزادی به مشکل سوم اشاره کرد و افزود:از سوی دیگر صنعت خودروسازی با مشکل مالی روبرو است به طوری که در حالی حاضر حدود 150 شرکت قطعه سازی عملا ورشکسته شدند و شرکتهای خودروسازی بزرگ پولی ندارند که پرداخت کنند که این امر سیکل معیوبی را به وجود می آورد.

                          بهبود صنعت خودرو با برطرف شدن 2 مشکل


                          این کارشناس سرمایهگذاری با بیان اینکه امسال تولید خودرو 50 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است،اظهار کرد: در صورتی که دو مشکل صنعت خودرو در کوتاه مدت برطرف شود این صنعت تا حدودی میتواند بهبود یابد.


                          وی توضیح داد:در صورتی که دولت تسهیلاتی با نرخ بهره پایین به خودروسازان بدهد می تواند تا حدودی به بهبود مشکلات این صنعت کمک کند از سوی دیگر اگر قیمت خودرو براساس ارز مبادلهای تعیین شود می تواند تا حدودی مشکلات این صنعت را برطرف کند.


                          خودروسازان دارایی مازاد خود را بفروشند


                          آزادی با بیان اینکه بازار بورس منتظر وقوع این دو رخداد در صنعت خودرو است، پیشنهاداتی به خودروسازان ارائه داد و گفت:خودروسازان می توانند دارایی مازاد خود را که بلااستفاده است به وجه نقد تبدیل کنند به طوری که مدیران ایران خودرو و سایپا می توانند دارایی مازاد خود را به پول نقد تبدیل کرده و نیازی به دریافت تسهیلات 25 درصدی دولت نداشته باشند.


                          وی با ذکر مثالی ادامه داد: در حال حاضر ارزش بازار پارس خودرو به 118 میلیارد تومان رسیده است در حالی که فقط یک قطعه زمین این شرکت 500 میلیارد تومان میارزد لذا بهتر است شرکتهای خودرو سازی دارایی مازاد خود را به فروش برسانند.


                          این فعال بازار سرمایه عنوان کرد: متاسفانه یا خوشبختانه صنعت خودرو جزو صنایعی است که نیروی کار فراوانی دارد به طوری که حدود پنج میلیون نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم با این صنعت در ارتباط اند و اگر دولت از این صنعت حمایت نکند در آیندهای نزدیک می توانیم حدود پنج میلیون بیکار داشته باشیم.


                          آزادی با اشاره به اینکه صنعت خودرو مزیت اشتغالی دارد، تصریح کرد: در حال حاضر قیمت شرکتهای خودرویی در بورس برای سرمایهگذاران ارزشمند است ولی چون این شرکتها به سمت زیاندهی پیش رفتند لذا میلی به خرید توسط سهامداران دیده نمیشود زیرا بازار ترجیح میدهد منتظر بماند تا اخبار خوبی از این صنعت منتشر شده و تسهیلات به این صنعت تعلق گیرد.



                          یک کارشناس سرمایهگذاری با بیان اینکه ایران خودرو هزار میلیارد تومان بدهی بانکی دارد خاطرنشان کرد: با این وضعیت هر چه به سمت جلو حرکت کنیم وضعیت این صنعت بدتر میشود.

                          مدیریت صنعت خودرو معیوب است


                          آزادی اظهار کرد: صنعت خودرو به صورت اسمی خصوصی شده است ولی درعمل تحت مدیریت دولت است و تا زمانی که مدیران آن دولتی باشد ساختار آن اصلاح نمیشود زیرا شرکتهای خصوصی به سمت کاهش هزینههای مالی میروند به این ترتیب می توان گفت که مدیریت صنعت خودرو معیوب است و این صنعت توسط مدیریت خوبی اداره نمیشود.


                          به گفته این فعال بازار سرمایه، در صورتی که تسهیلات به این صنعت پرداخت شود و سرعت گردش پول در آن افزایش یابد، قیمت سهام شرکتهای خودرویی به بالای قیمت اسمی میرسد و اگر این شرکتها زیانده نباشند وضعیت آنها در بورس بهبود مییابد.



                          افزایش 10 تا 15 درصدی سهم با قیمت گذاری با ارز مبادله ای


                          وی به تاثیر قیمت گذاری خودرو براساس ارز مبادلهای اشاره کرد و گفت: با ابلاغ قیمت گذاری خودرو براساس ارز مبادلهای، قیمت سهام شرکتهای خودرویی 10 تا 15 درصد افزایش مییابد.


                          وی درادامه گفت: شرکتهای خودرویی باید در اواخر بهمن ماه پیش بینی سود سال 92 خود را ارائه دهند این درحالی است که اعتماد بازار به اینکه شرکتهای خودرویی فروشنده هستند و اجرای طرح
                          پیش فروش در 22 بهمن ،میتواند تا حدودی صنعت خودرو را متحول کند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #343
                            دستور غضنفری برای واگذاری قیمتگذاری خودرو به سازمان حمایت/ از شورای رقابت سلب مسئولیت شد

                            خبرگزاری تسنیم : عضو انجمن قطعه سازان از دستور غضنفری وزیر صنعت برای واگذاری مسئولیت قیمت گذاری خودرو به سازمان حمایت خبر داد و گفت: دستور داده شد که شورای رقابت در بحث قیمت گذاری خودرو ورود نکند.

                            ساسان قربانی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، با بیان اینکه برخلاف توافقات به عمل آمده دستور العمل جدید قیمتگذاری خودرو براساس ارز مبادلهای هنوز به خودروسازان ابلاغ نشده است، اظهار داشت:کمیته قیمتگذاری خودرو نیز به همین دلیل جلسهای برای قیمت گذاری جدید خودروها تشکیل نداده است.

                            وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشترین سود بازار خرید و فروش خودرو به جیب دلالان میرود، افزود: باید شرایط را به سمتی پیش ببریم که مصرف کننده با در نظر گرفتن شرایط خود اقدام به خرید خودروی مورد نیاز نماید.

                            عضو انجمن قطعه سازان ضمن تأکید بر اینکه باید بازار خودرو را به سمت رقابتی شدن هدایت کنیم، تصریح کرد: از زمانی که خبر قیمتگذاری خودرو با ارز مبادلهای منتشر شده تاکنون خودروسازان جلسات متعددی را با مسئولان مربوطه برگزار نمودهاند به نحوی که با بیان تمام نظرات و پیشنهادات خود در انتظار ابلاغ دستور العمل جدید هستند.

                            وی با اشاره به اینکه البته باید تأمین مواد اولیه تولید خودرو نیز با ارز مبادلهای مورد توجه مسئولان قرار گیرد، اضافه کرد: با درنظرگرفتن این موارد می توانیم تولید را به روال عادی بازگردانیم.

                            قربانی در خصوص اختلاف نظر مرجع قیمتگذاری خودرو میان سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان و شورای رقابت نیز گفت : به دستور شخص وزیر صنعت ،معدن و تجارت بحث قیمتگذاری خودرو پس از ابلاغ آن بر عهده سازمان حمایت از مصرف کنندگان بوده و شورای رقابت نباید به این موضوع ورود پیدا کند.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #344
                              ایران خودرو

                              سمند LX دوگانه سوز
                              250.000.000

                              تندر 90 E1
                              310.000.000

                              پژو 206 صندوق دار v8
                              400.000.000

                              پژو 405 slx
                              245.000.000

                              پژو 207i اتوماتیک
                              510.000.000

                              پژو 206 تیپ 2

                              372.000.000

                              پژو 206 تیپ 6
                              450.000.000

                              تندر 90 E2
                              350.000.000

                              پژو 206 صندوق دار v9
                              500.000.000

                              سمند lx
                              236.000.000

                              وانت بار بنزین سوز
                              102.000.000

                              پژو 405
                              240.000.000

                              وانت بار دوگانه سوز
                              104.500.000

                              پژو 405 دوگانه سوز
                              244.000.000

                              رانا دنده ای
                              333.000.000

                              سمند معمولی
                              215.000.000

                              پژو 207i
                              400.000.000

                              پژو پارس سال
                              330.000.000

                              بهمن
                              کاپرا تک کابین
                              420.000.000

                              مزدا 3 جدید تیپ 3
                              1.030.000.00

                              مزدا 2
                              620.000.000

                              کاپرا دو کابین
                              650.000.000

                              پارس خودرو
                              نیسان تیانا
                              1.215.000.00

                              تندر 90 E1
                              312.000.000

                              نیسان قشقایی
                              1.120.000.00

                              نیسان ماکسیما
                              1.040.000.00

                              تندر 90 E2
                              350.000.000

                              رنو مگان E2 2000
                              750.000.000

                              نیسان مورانو
                              2.000.000.00

                              جیلران موتور
                              جیلی EC7
                              625.000.000

                              سایپا
                              پراید sx 132
                              175.000.000

                              پراید 111 sx
                              178.000.000

                              تیبا sx
                              185.000.000
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

                                #345
                                خاک بر سر .... چه جامعه خوبی داریم . هر چقدر گرانی بیشتر میشود ملت همیشه در صحنه صدایشان در نمیاید. ان وقت در اروپا کالایی 2 درصد گران میشود احزاب سریع برای تظاهرات و راهپیمایی اعتراضی خود به خیابانها میریزند. قبلا با 17.5 میل پرشیا میشد بخری حالا با همان پول شاید بتوانی پراید بخری چه زیباست . پیشرفت به این میگند. وااااااااااااااااااااای برمن که در ایران زندگی میکنم واااااااااااااااااااای

                                نظر

                                در حال کار...
                                X