کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سبد خانمم فاذر ۴٠درصد غمارگ ١۵ درصد پاکسان ١٠ درصد وبصادر ٢٠ درصد دتماد ١٠ درصد بانک اینده هم ۵ درصد نظرت چیست؟ غمارگ رو تو صف خرید اگر باز شد ردش کنم یا نه؟
ممنون
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
سلام بهنام جان
سبد من سینا 190- پست بانک 870 - ونوین 430 - مپنا 712 - وتوسم 225 - به نظر شما کدوم نگه دارم وتا کی و اینکه یه پالایشگاهی میخوام بخرم کدوم بهتره و از بین پتروشیمیها کدومو میپسندی شیراز یا کرمانشا یا خراسان و....یا فلزی یا سیمانی یا غذایی ممنون
خوب شد من دو روز رفتم تا شما هم بتونی 4 تا سهم اینجا تبلیغ کنی
موقعی که برای وسپه تارگت 400 تومنی و سود حداقل 100 تومنی،تعیین کردم،شما کجا بودی ؟
موقعی که پیشنهاد به خرید واتی 405 تومنی از صف فروش داشتم،شما کجا بودی ؟
موقعی که نوشتم شیران تا پایان گزارش 12 ماهه،حداقل 1050 تومن میسازه و تارگت حداقلیش 5000 تومنه،شما کجا بودی ؟
من فولای رو وقتی زیر 300 بود،تحلیل کردم و براش تارگت 600 تومنی دادم
قبل از بسته شدنش هم مرتب گفتم،بخرید و تارگت حداقلی 1000 براش تعیین کردم
وبانک هم یکی از چندین و چند سهمی بوده که در سبد سهام معرفی شده
من خیلی وقته دارم میگم که سهم بانکی بخرید
حالا شما تازه از راه رسیدی و داری به من درس میدی که چی خوبه و چی بده ؟
میخوای تک تک پستها و تحلیلها رو بالا بیارم
کنور
کگل
کروی
ومعادن
حتاید
شاراک
رانفور
صدرا
فاراک
مپنا
وپترو
کهمدا
شمواد
ولصنم
ولغدر
پارسیان
وپارس
اینایی که نام بردم،بهش میگن سهم در مورد همه هم کم و زیاد نوشتم
شما شاید دوست داشته باشی که سهم رو مثل سیب زمینی و پیاز درهم بخری و بریزی توی زنبیل
ولی من سهام خوب رو گلچین میکنم
حرف برای گفتن زیاده
ولی من نه وقتش رو دارم و نه حوصله اش رو
من از بيانات شما استفاده مي كنم ولي اين سهما رو من با مشورت با افرادي مشل شما و تحليل خودم خريدم مثل فولاي 250 توماني يا كگاز 378 توماني هدف بلند مدت 3000 تومن و واتي فك بازار مياره پايين 380 تومن خريدم كه يادمه 150تومن به من معرفي شد تا آخر آذر ماه 1200 ميرسه
ببخشید که میپرسم /.:blushsmiley:./ میشود بطور خلاصه و ردیف شده انواع مجامع و اتفاقاتی که برای یک سهم در طول یک سال پیش میاد و حالت هایی را که قبل و بعد آنها بوجود میاد و تصمیمات بهینهای را که باید در هر حالت گرفت را بنویسید
فکر کنم که بشود این حالات را به صورت یک الگوریتم در آورد و همیشه از آن استفاده کرد
ممنون که وقت میذارید
پ.ن: حیف شد دیر رسیدم
خواهش میکنم
در مورد هر سهمی باید با توجه به شرایط روز اون سهم تصمیم گرفت
همچین موردی شاید عملی باشه،اما کارایی نداره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سبد خانمم فاذر ۴٠درصد غمارگ ١۵ درصد پاکسان ١٠ درصد وبصادر ٢٠ درصد دتماد ١٠ درصد بانک اینده هم ۵ درصد نظرت چیست؟ غمارگ رو تو صف خرید اگر باز شد ردش کنم یا نه؟
ممنون
فاذر که تکلیفش مشخصه و باید نگهش داری
غمارگ و شپاکسا رو بفروش و وپترو بخر
وآیند متوقفه و خب خواهی،نخواهی باید نگهش داشت
دتماد هم صف خرید داره و نباید در فروشش عجله کرد
اما بعد از یه نوسان مثبت،خوبه که دتماد هم به وپترو تبدیل بشه ( با دید حداقل میان مدت)
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سلام به اقا بهنام
نظر تون در مورد والبر وسپه چی هست
درود
روی والبر نظر خاصی ندارم و اگر سهامدارش هستین،بهتره با یک سهم تاپ عوضش کنید
وسپه هم برای بلند مدت سهم خوبیه و همون طور که خیلی وقت پیش نوشتم،تارگت 400 تومنی داره
(کوروش بزرگ)
سلام بهنام جان
سبد من سینا 190- پست بانک 870 - ونوین 430 - مپنا 712 - وتوسم 225 - به نظر شما کدوم نگه دارم وتا کی و اینکه یه پالایشگاهی میخوام بخرم کدوم بهتره و از بین پتروشیمیها کدومو میپسندی شیراز یا کرمانشا یا خراسان و....یا فلزی یا سیمانی یا غذایی ممنون
درود
سهام بانکی خوب هستند،اما داشتن 3 سهم بانکی به صورت همزمان خوب نیست
مپنا یه سهم بلند مدتی هستش و باید باهاش سهامداری کرد
وتوسم هم بلند مدتیه،اما من اگه باشم،با وپترو عوضش میکنم
با خرید سهام پالایشگاهی به هیچ عنوان موافق نیستم
از بین سهام پتروشیمی هم شیران و شپدیس گزینه های خوبی هستند
(کوروش بزرگ)
باز هم دوستان در مورد این سهم و آینده اش پرسش دارند
البته بنده در یک پست در مورد این سهم مفصل نوشتم
ولی مشکلی نیست و باز هم چند خطی خواهم نوشت
دوستان اگرخاطرشون باشه،همیشه تاکید داشتم که با دید حداقل میان مدت خریدار باشید و البته بارها و بارها روی این سهم پیشنهاد به خرید دادم
از زمانی که این سهم کمتر از 200 تومن بود،پیشنهاد به خرید دادم تا همین چهارشنبه گذشته و قیمتهای بالای 800 تومن
بازم میگم که از نظر من،فاذر 200 تومنی با فاذر 800 تومنی تفاوت نداره
قرار هم نیست روی این سهم یک شبه به سود برسیم
اول به صفحه نخست این تاپیک مراجعه کنید،پستهای بنده رو در مورد فاذرو فاراک و مپنا،خواهید دید
یه چیزی حدود 11 ماه گذشته و قیمتها به طور کامل گویاست
توجه کنید که نتیجه صبر داشتن چی بوده
از اون موقع تا حالا تنها پتانسیلی که در این سهم آزاد شده،همین افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی هست و یه تعدیل در گزارش 12 ماهه 91
پس سایر پتانسیلها چی میشه ؟
آیا سود 40 تومنی امسال،یک ریال اضافه شده ؟
آیا قراردادهای جدید،در محاسبه سود لحاظ شده ؟
آیا سود تسعیر ارز شناسایی شده ؟
آیا فاذر بعد ار افزایش سرمایه با فاذر امروز،در یک سطح قرار دارند ؟
آیا روند صعودی سهام تجهیزاتی به پایان رسیده ؟
و ....
باز هم تکرار میکنم که انتظار یک رشد شارپ بعد از مجمع و یک گزارش 6 ماهه خیلی خوب دارم
در ضمن ما فاذرح نداریم،چون افزایش سرمایه رایگان هست
در مجموع یه چیزی حدود 2 ماه زمان می بره تا سهم حاصل از افزایش سرمایه،قابل معامله بشه
بعد از بازگشایی سهم به خاطر افزایش سرمایه افت میکنه که خب چیز عجیبی نست
خب حالا اگه 400 تومن هم بگیریم،میشه به جای یه سهم فاذر 800 تومنی،دو سهم فاذر 400 تومنی خرید ( پس قدرت خریدار بیشتر میشه)
تا زمان ثبت شدن افزایش سرمایه هم فشار فروشی وجود نداره
تنها موردی که هست،همین سهامی هست که بعد از مدتی قابل معامله میشه
البته اون جور هم نیست که با قابل معامله شدن سهام حاصل از افزایش سرمایه،فاذر خریدار نداشته باشه و سهم روی دست ما بمونه
نهایش یه روند نزولی موقت و یه افت سنگین هست
بازم میگم که نهایتش اینه ...
اینکه افت چقدر باشه و چقدر روند نزولی طول بکشه،به خیلی چیزها بستگی داره و از حالا نمیشه گفت که چی میشه
اما شما همون نهایتش رو بگیرید
چی میشه ؟
سود امسال اضافه نمیشه ؟
قرارداد جدید بسته نمیشه ؟
رتبه شرکت ارتقا پیدا نمیکنه ؟
قدرت چانه زنی شرکت با بانکها و کارفرما بیشتر نمیشه ؟
پس این سهم در میان مدت و بلند مدت هیچ گونه نگرانی نداره
پارسال این موقع 170 تومن بود و حالا 838 تومن هست
حالا اگر سود 58 ریالی امسال رو بهش اضافه کنیم و چند تومنی هم تخفیف بدیم،میشه 850
یعنی سهم یک ساله 5 برابر شده
زیاده ؟
من میگم نه و حالا حالاها جا برای رشد داره
مگه این سهم از شبندر چی کم داره ؟
تازه شبندر خیلی بزرگتر و سنگین تر از این سهم هست
سهام پالایشگاهی به هیچ عنوان اهمیت و جایگاه سهام تجهیزاتی رو ندارند
شبندر 110 تومنی تیر ماه 91، رسید به 1540 تومن و 14 برابر شد
نظر