استاد نظرتون رو در مورد خعتبار میخواستم بدونم؟
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
[COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]
-
در اصل توسط mohsen1344 پست شده است View Postجسارتا پترول برای بلند مدت از ما قبول کنید شاید 260تا270 فرصت ورود داد
بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم
راستش در چند وقت گذشته هر چی نقدینگی داشتم،از صف فروش صدرا خریدم که در تاپیک هم نوشتم
در این بازار ترجیحم اینه که نقدینگی دستم نگه ندارم
اما به هر جهت پترول رو به عنوان سهم تایید شده از جانب شما در نظر خواهم داشت
صف خرید 11 میلیونی امروزش و معاملات پر حجم روزهای گذشته اش نشانه ارزشمند بودن این سهم هست
شاد باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postبهنام جان فولای در منفی خرید شد
به نظر شما حد سود و ضررش چقدره؟
در صورت ادامه یافتن صف فروش،باز هم یک پله بخرین
اما در این سهم تنها صهامداری کنید و به دنبال حد سود یا ضرر نباشین
این سهم در میان مدت و بلند مدت روندش به طور کامل صعودی خواهد بودافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط risk پست شده است View Postسلام
وپارس خرید شد . وپترو که دیگه گیرم نیومد .سبد من ( فاذر 25% وپترو 50% وپارس 25% ) چه طوره استاد
سبد بسیار خوبیه و هیچ جایی برای نگرانی وجود نداره
توصیه من به شما اینه که نگاه میان مدتی و بلند مدتی داشته باشین و اسیر جو هیجانی و نوسانهای بازار نشینافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postسلام و درود
من که با کارگزارم تماس گرفتم بابت خرید پلوله گفت اصلا نمادش معامله نمیشه و فقط از طریق تهران میشه گفتم پس از همین طریق بخر که گفت معاملاتش خاص هست و......
الان چیکار کنم؟ کاگزاری کشاورزی دارم.
ممنون
پلوله در بازار پایه توافقی معامله میشه و خیلی از کارگزارها با این بازار آشنایی ندارند
توی این بازار دامنه نوسان وجود نداره و قیمت معامله بر اساس چانه زنی تعیین میشه تا روی یک قیمت خریدار و فروشنده با هم مچ بشن
در ضمن با گزارش دیروز پلولهفاین سهم در قیمتهای پایین فروشنده نداره و خریدش خیلی سخته
برای همین بود که میگفتم وپترو بخرید
وپترو مالکیت 48 درصدی پلوله رو دارهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط beraket پست شده است View Postدرود بهنام عزیز
به نظر شما در شرایط فعلی خرید پلوله صلاح هست
با تشکر
خرید پلوله تنها با دیدگاه بلند مدت درسته
از نظر من پلوله حداقل به یک سال زمان نیاز دارهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام بهنام جان
در مورد سبدم نظری نداری یه تغییری بدم پیش بینیت چیه میان مدت خوبن یا عوض کنم ونوین 450-شپنا 3500-وتوسم 225-فولاد450-مپنا714 در مورد مپنا خبری نیست
نظر
-
در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Postبا سلام خدمت آقا بهنام گرامي
تو سبدهاي پيشنهاديتون خبري از دارويي ها نيست.
راجع به اين گروه نظرتون چيه؟
این گروه در بلند مدت باز هم رشد خواهند کرد و البته تا همین جا هم رشد زیادی داشته اند
نظر من روی صنایع و سهامی هست که یا رشد نداشته اند و یا کمتر از چیزی که باید رشد داشته اند
همیشه سعی کنید در سهام تاپ و صنایع پیشرو سرمایه گذاری کنیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط حس ششم پست شده است View Postاستاد نظرتون رو در مورد خعتبار میخواستم بدونم؟
در مجموع سهام خودرویی حداقل یک سال سهامداری لازم دارند
و البته نظر من برای خرید،روی خبهمن هستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postبهنام جان به نظر شما با وجود وپترو در سبدم نيازي به خريد پلوله هست؟
ولی خرید پلوله خیلی سخته،چون فروشنده نداره
اگر یه روزی این سهم رو خریدین،یادتون باشه که باید خیلی صبور باشید
پلوله یک سهم بلند مدتی هستشافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر