کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
اتفاقا من هم مثل دوست شما همان سال به توصیه کسی خرید فرآور داشتم و کلی ضرر کردم و همان موقع از بازار کنار کشیدم تا امسال که دوباره برگشتم و به توصیه های استاد بزرگواری مثل شما دوباره شروع به کار کردم .امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید .
بهنام جان الان 2 روزه دارم تو منفی وتوشه جمع میکنم..به نظرم پتانسیل بالایی داشته باشه چه از نظر ارزش خالص دارایی هاش چه از نظر سود سازی..اگه بررسی روش داشتی خوشحال میشم نظرت و راجع بهش بدونم؟
از مطالب مفیدت هم که وقت میذاری و اینجا به اشتراک میذاری سپاسگزارم..
درود بر Aiming عزیز
بابت لطفت سپاسگزارم
و اما وتوشه ...
در مورد رشد این سهم در بلند مدت باهات موافقم و البته این رشد قیمت در کناز افزایش سودآوری خواهد بود
اما موردی که هست،اینه که در این بازار و این شرایط،سهام بهتر از وتوشه در بازار هست
به نظر من اگر کسی رمپنا یا فولای یا خبهمن بخره،در میان مدت و بلند مدت سود بیشتری می بره
من همیشه دنبال بهترین گزینه ها هستم
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
شب شما به خیر
خیر،دوست عزیز
اینکه شما وپترو بخرید حرکت بسیار خوبیه
گروه های خودرویی و بانکداری،از گروه های پیشرو در میان مدت و بلند مدت هستند
اگر بحث تشکیل سبد و تقسیم سرمایه باشه،باید در تمام صنایع پیشرو سرمایه گذاری کرد
ولی این طور نیست که خرید وپترو و نخریدن خبهمن یا وپارس اشتباه باشه
شما اگر ریسک پذیر باسید و دیدگاه بلند مدت داشته باشین،خرید وپترو سود بسیار خوبی نصیبتون خواهد کرد
این نقدینگی رو نصف کنید
نیمی رو خبهمن و نیمی رو دی ( بانک دی ) بخرید
و البته دیدگاهتون باید بلند مدتی باشه
بهنام عزیز ، با سلام
امکان خرید خبهمن فراهم شد اما نیمه دوم نقدینگی را با توجه به صف خرید دی و قیمت پایینی که گذاشتم میسر نشد - در شرایط فعلی سبدم وپترو 40 %، فاذر 30% ، صدرا 20%، خبهمن 10% هست
منتظر باشم تا سهم بانکی متعادل شود بخرم یا اینکه سهم دیگه ای را با توجه به سبدم پیشنهاد می کنید؟
بابت لطف و وقتی که اختصاص می دهید صمیمانه سپاسگزارم
همون طوری که شما و خیلی از دوستان میدونین،ما در مجموع 5 موج داریم
امواج 1 و 3 و 5 که صعودی هستند
همچنین امواج 2 و 4 که نزولی هستند
سهامدار بسیار حرفه ای که به قولی توی بازار استخوان خورد کرده،با شروع موج 1 سوار سهم میشه و تا آخر باهاش میمونه
سهامدار حرفه ای ،تازه با شروع موج 3،وارد سهم میشه
سهامدار بالاتر از آماتور هم،تازه با شروع موج 5 وارد سهم میشه
اما سهامدار آماتور و مبتدی،با شروع خروج سهامداران حرفه ای و بسیار حرفه ای،تازه وارد سهم میشه
بیشتر تحلیلگران به موج 5،میگن موج اغفالگر
دلیل این نامگذاری هم خوشبینی بیش از حدی هستش که در بازار در مورد یک سهم یا صنعت خاص شکل می گیره
در این شرایط،از هر 100 نفری که در بازار هست،حدود 80 تا 90 نفر روی اون سهم یا صنعت خاص نظر بسیار مثبتی دارند و بدون هیچ توجیهی فقط خریدارند
اینجاست که صحبت از تارگتهای نجومی و سودهای آنچنانی میشه
مشابه این مورد رو من در پاییز و زمستان 85 دیدم
یه دوستی داشتم که در اون زمان فرآور 7000 تومنی خرید و خیلی به تارگت 12000 تومنی این سهم اعتقاد داشت
من خیلی بهش اصرار کردم که این کارو نکن بهش گفتم که داری اشتباه میکنی
اما خب ...
این دوست ما حسابی جوگیر شده بود و گوشش به این حرفها بدهکار نبود
تازه به من میگفت که تو چیزی بلد نیستی و از آینده درخشان این سهم خبر نداری
این گذشت و این دوست ما در صف فروش سهم به ناچار موند
سهمش هر روز جلوی چشماش آب میرفت و همچنان صف فروش ادامه داشت
این گذشت تا سهمش رسید به 2800 تومن
بهش اصرار کردم که فرصت فروشه و بفروش
اما باز فایده ای نداشت و با سهم موند
تا اینکه سهم 300% افزایش سرمایه داد و قیمتش رسید به 300 تومن و دوست من فروخت
یعنی 1200 = 4 * 300
یعنی 83% ضرر
من این روند رو از زمانی که فرآور 800 تومن بود تا وقتی رسید به 7000 تومن به طور کامل یادمه
اولش که مفت بود هیچ کسی نمیخرید
بعد که سهم شروع به رشد کرد و توی مجمعش 500 تومن سود داد و با 1000 تومن افزایش قیمت باز شد،تازه یه سری به فکر خرید افتادن
این همون زمانی بود که روی جهانی 900 دلاری،رسید به 4700 دلار
اونوقت دیگه همه دنبال خرید سهم رویی بودن
دیگه کسی نگاه نمیکرد که قیمت چنده
فقط میخریدن
و خب نتیجه این نوع خریدها و رویا پردازیها،چیزی جز یک ضرر سنگین و کمر شکن نیست
روانشناسی باز میگه که وقتی همه دارن سهمی رو میفروشن،تو بخر
و زمانی که همه دارن میخرن،تو بفروش
وقتی همه کارشناس میشن و شروع به دادن تارگتهای نجومی میکنن،دیگه زمان فروشه
وقتی بیش از 80% بازار در مورد سهمی خریدار هست،این باعث رشد هیجانی قیمت میشه
اما این رشد هیجانی تا حدی ادامه داره
وقتی که رشد هیجانی تموم بشه،همون %80 فروشنده میشن و اونوقت دیگه خریداری وجود نخواهد داشت که سهم رو بخره
این مورد باعث هجوم بیشتر در طرف عرضه و افت سنگین سهم در یک زمان چند ماهه میشه
این بار خوشبینی زیادی،جای خودش رو به بدبینی میده
درود بر شما بهنام عزيز
سپاسگذارمم از پست بسيار مفيد و ارزنده اي كه گذاشتي اميدوارم آماتورها خونده باشند و درس گرفته باشند در صورت رضايت شما مي خواستم در تالار بورس به اشتراك بزارم تا ديگران هم استفاده كنند
شاد و بهروز باشيد
نظر