تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

این سزای کسانی هست که بجای دموکراسی غربی به رمدمسالاری دینی...فکر میکردند و خواهان اجرای قوانین خدا بودند.....
    اگر یکجای امرکیا همچنین منعی میکردند صد بار داد قال بود تلویزیون که وامصیبتها علما را نیم خواهند بزرگداشت بگیرند و از اسلا م میترسند...
    عبرتها زیادند و عبرت اندوزها کم
    اینها کبه خود رحم نمیکنند هرگز مردم رحم نخواهند کرد...اگر بجای قوانین الهی قوانین غربی بود صد یک مشکلات نبود
    در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
    ایاز برگزاری مراسم بزرگداشت آیتالله طاهری در قم جلوگیری شد

با دخالت ماموران امنیتی شهر قم، مراسم بزرگداشت آیتالله طاهری، امام جمعه پیشین اصفهان، برگزار نشد. پیش از این مراسم خکسپاری وی به تظاهراتی اعتراضی علیه حاکمیت تبدیل شد.
    مقامات امنیتی از برگزاری مراسم بزرگداشت آیتالله طاهری، امام جمعه پیشین شهر اصفهان در شهر قم، جلوگیری کردند.

وبسایت خبری "کلمه" گزارش داد که آیتالله موسوی اردبیلی، یکی از مراجع تقلید قم در پی آن بود که برای امام جمعه پیشین اصفهان در شهر قم مراسم بزرگداشت برگزارد
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• محمدیان
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 89

عدم شرکت در انتخابات یعنی رای دادن به جلیلی و حدادو قالیباف

نظر

• کاظمی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 331

رأي خداداد عزیزی در انتخابات رياست جمهوري مشخص شد

خداداد عزیزی یکی از تماشاگران ویژه بازی ایران مقابل قطر بود. او که معمولا انتقادهای تندی به فدراسیون فوتبال داشته و دارد، برای حمایت از تیم ملی راهی دوحه شد و اتفاقا این حضور با نتیجه خوبی برای فوتبال ایران هم همراه شد. گپ و گفت با خداداد عزیزی دردوحه پس از پایان کار تیم ملی، اگر چه به بهانه تیم ملی و شانس صعودش به جام جهانی مربوط می شود، اما در نهایت به مهمترین اتفاق این روزهای کشور ختم می شود؛ انتخابات ریاست جمهوری و حواشی اش. خداداد خبرهایی از ایران می گیرد و خیلی صریح نام محمد باقر قالیباف را می آورد.

او از بین هشت کاندیدای ریاست جمهوری، دکتر قالیباف را انتخاب کرده و در این باره می گوید: «سابقه آشنایی من با دکتر قالیباف به امروز و دیروز خلاصه نمی شود. سال هاست من ایشان را می شناسم و به شیوه کار و مدیریت اشان آشنا هستم. »

عزیزی ادامه می دهد: «چه زمانی که در مشهد بودم، چه در روزهایی باشگاه پاس بودم، دکتر قالیباف را می دیدم و می دانم که در کارشان بسیار جدی هستند. به همین خاطر مطمئن هستم که از بین هشت کاندیدا، بهترین گزینه برای ریاست جمهوری هستند. من سال ها با سردار یعقوبی که یکی از نزدیکان دکتر قالیباف است، کار کردم و می دانم دکتر و اطرافیانش، چه طرز تفکری دارند. به همین خاطر با اطمینان و بدون اینکه نگرانی داشته باشم، حمایتم را از دکتر قالیباف اعلام می کنم و قطعا در روز 24 خرداد، به ایشان رای می دهم.»

خداداد عزیزی در ادامه صحبت هایش می گوید: «من همشهری دکتر قالیباف هستم و به ایشان علاقه خاصی دارم. ضمن اینکه با توجه به شیوه مدیریت ایشان و وضعیتی که در حال حاضر داریم، معتقدم حضور ایشان به عنوان رییس جمهور می تواند برای ایران و ایرانی ها مثمر ثمر باشد.»
        [/COLOR]
        تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• نادری
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 519

در اصل توسط m6670m پست شده است View Post
          درود بر احتشام عزیز
          حق با شماست و اما من هم دنیا ندیده نیستیم و خوب میدونم تو چه شرایطی داریم زندگی میکنیم(شرایط شعب ابی طالب)
          اونهایی که دم از سیاست خارجی میزنن مطمئن باشن که دکتر رضایی تو این زمینه اکه بالاتر از اونا نباشه پایینتر هم نیست. ضمنا اگه صحبتای دکتر رضایی رو دنبال کرده باشین ایشون از تعامل با غرب و حل مسائل گفته همونطوری که بعضی کاندیدها بطور کاملا محافظه کارانه اشاره ای داشتن! ضمنا جناب رضایی به عملکرد دولت ا.ن در حوزه سیاست خارجه انتقادات زیادی هم در 88 و هم الان داشته و داره و از طرح برنامه هایی جهت حل مسائل صحبت کرده. ازجمله پیگیری و به نتیجه رسوندن پرونده هسته ای و رابطه با کشورهای عربی از جمله عربستان تحت عنوان ایجاد شورای همکاری خاورمیانه جنوبی. البته نتیجه گیری نهایی بمونه بعد از مناظره سیاسی. ایشالا که بتونیم فارغ از بحث های جناح گرایی یک انتخاب عاقلانه داشته باشم.
          ضمنأ اعتبار تو خالی هم در میان مدت و بلند مدت راه به جایی نمیبره و مثل سراب یک رویا و توهم بی نتیجست;)
          به امید ایرانی آباد و سربلند. یاحق
          تا زمانی که واپسگرایی فکری داشته باشیم مثل قضیه ای که امروز حاکم شده را مثل 1400 سال پیش مثل قضیه شعب ابی طالب بخواهیم تحلیل کنیم بدبخت تر از بدبخت میشویم.الان این وضعیت را خودحاکمان بر ما مردم تحمیل کرده اند و هزینه اش را مردم میپردازندوحاکمان را ملالی نیست مع الوصف با این چیزی که بر ما حاکمان تحمیل کرده اند و فقط عوام فریبی میکنند که معیشت مردم چنین شده و چنان شده ونگرانیم فقط کافی است که دست از قدرت طلبی خود بردارند و انرژی صلح امیز هسته ای را با این شرایط تعلیق کنند تا ظشرایطش فراهم شود.در ضمن 30سال است که مردم را دارند عذاب میدهند برای انرژی هسته ای. اگر بیاییم 1400سال پیش را با الان مقاسه کنیم و اون چیزی را که میبینیم و با تارو پودمان حس میکنیم را با زمان پیامبر مقایسه کنیم و ریشه یابی واقع بینایانه بکنیم میبینیم که اون قضیه شعب ابی طالب را پیامبر بر مسلمانان تحمیل کرده نه کفار بر مسلمانان.پس کلا همه اسلام و شعب ابی طالب و...کشک و دروغ است و واقعیت غیر از حقیقت است
          آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2013/06/07, 12:38.

نظر

• 123
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 188

در اصل توسط کاظمی پست شده است View Post
            رأي خداداد عزیزی در انتخابات رياست جمهوري مشخص شد

خداداد عزیزی یکی از تماشاگران ویژه بازی ایران مقابل قطر بود. او که معمولا انتقادهای تندی به فدراسیون فوتبال داشته و دارد، برای حمایت از تیم ملی راهی دوحه شد و اتفاقا این حضور با نتیجه خوبی برای فوتبال ایران هم همراه شد. گپ و گفت با خداداد عزیزی دردوحه پس از پایان کار تیم ملی، اگر چه به بهانه تیم ملی و شانس صعودش به جام جهانی مربوط می شود، اما در نهایت به مهمترین اتفاق این روزهای کشور ختم می شود؛ انتخابات ریاست جمهوری و حواشی اش. خداداد خبرهایی از ایران می گیرد و خیلی صریح نام محمد باقر قالیباف را می آورد.

او از بین هشت کاندیدای ریاست جمهوری، دکتر قالیباف را انتخاب کرده و در این باره می گوید: «سابقه آشنایی من با دکتر قالیباف به امروز و دیروز خلاصه نمی شود. سال هاست من ایشان را می شناسم و به شیوه کار و مدیریت اشان آشنا هستم. »

عزیزی ادامه می دهد: «چه زمانی که در مشهد بودم، چه در روزهایی باشگاه پاس بودم، دکتر قالیباف را می دیدم و می دانم که در کارشان بسیار جدی هستند. به همین خاطر مطمئن هستم که از بین هشت کاندیدا، بهترین گزینه برای ریاست جمهوری هستند. من سال ها با سردار یعقوبی که یکی از نزدیکان دکتر قالیباف است، کار کردم و می دانم دکتر و اطرافیانش، چه طرز تفکری دارند. به همین خاطر با اطمینان و بدون اینکه نگرانی داشته باشم، حمایتم را از دکتر قالیباف اعلام می کنم و قطعا در روز 24 خرداد، به ایشان رای می دهم.»

خداداد عزیزی در ادامه صحبت هایش می گوید: «من همشهری دکتر قالیباف هستم و به ایشان علاقه خاصی دارم. ضمن اینکه با توجه به شیوه مدیریت ایشان و وضعیتی که در حال حاضر داریم، معتقدم حضور ایشان به عنوان رییس جمهور می تواند برای ایران و ایرانی ها مثمر ثمر باشد.»
            [/COLOR]
            عزیزی درسته که محبوبه اما قطعا از اقتصاد و سیاست و امور کلان چیز زیادی نمیدونه

نظر

• نادری
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 519

در اصل توسط 123 پست شده است View Post
              کنایه سایت توکلی به جلیلی بخاطر نخواندن نماز اول وقت وسط مناظره

این که کسی مقید به اقامه نماز اول وقت باشد، قطعا پسندیده است، اما این که بخاطر یک امر واجب تر و با اهمیت تر، (مثلا شاید مذاکرات هسته ای) یک مستحب کنار گذاشته شود، ایرادی ندارد.

سایت توکلی بخاطر نخواندن نماز اول وقت وسط مناظره به جلیلی کنایه زد و نوشت:

شب گذشته برنامه مناظره ها تا اذان مغرب به درازا انجامید و اتفاقا شروع اذان همزمان شد با آغاز سخنان سعید جلیلی. جلیلی نیز بحث خود را کامل ارائه داد و نوبت به دیگری رسید.

جلیلی در فیلم تبلغاتی خود تاکید می کند که حین نماز ظهر از مذاکرات 5+1 بیرون آمده است و نماز اول وقت خود را ترک نکرده است. او توضیح می دهد که از قبل به غربی ها گفته بودند که هنگام نماز جلسه را قطع خواهند کرد. برخی انتظار داشتند شب گذشته وی، نه اینکه جلسه را ترک کند اما نسبت به این فریضه مهم به سبک آنچه همواره تاکید داشته است تذکر دهد. البته که این انتظار را خود ایجاد کرده است.

این که کسی مقید به اقامه نماز اول وقت باشد، قطعا پسندیده است، اما این که بخاطر یک امر واجب تر و با اهمیت تر، (مثلا شاید مذاکرات هسته ای) یک مستحب کنار گذاشته شود، ایرادی ندارد.

نکته دیگر آن که مشخص نیست بیان این موضوع که یک امر فردی است و مطرح کردن آن در برنامه مستند تبلیغاتی تلویزیونی تا چه حد در راستای رفتار اسلامی می گنجد.
              به این کار عوام فریبی نمیگویند غرب فریبی میگویند.همه این چیزهایی که اینها میگویند رضایی غیر از رضای خدا را دنبال میکند.همه چیز کشک است همه چیز.

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

خداداد عزیزی از اقتصاد به آن اندازه سر در می اورد که پولهای هنگفتی که از صدقه سر ورزشی بنام فوتبال! بدست آورده را در مکانهای مختلف! سرمایه گذاری کند و از سیاست نیز همان مقدار سر در می آورد که حسین رضا زاده سر در آورد !

"حسین رضازاده در جریان دهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران (۱۳۸۸)، صریحاً از محمود احمدینژاد پشتیبانی کرد و گفته بود که به دلیل علاقهٔ قلبی به احمدینژاد، حاضر است مسئولیت افتخاری ستاد ورزشی او را بر عهده گیرد.رضازاده رئیس جمهور ایران را قدرتمندترین سیاستمدار جهان دانسته و گفته بود: "نه آمریکا، نه اسرائیل و نه هیچ کس دیگر حریف احمدی نژاد نخواهد شد. ۲۲ خرداد پای صندوق های رای فریاد خواهیم زد: احمدی نژاد، یا ابوالفضل." همزمان در سایت فدراسیون تحت امر او، اعضای تیم ملی نوجوانان وزنه برداری افسوس می خوردند که چرا به سن قانونی برای رای نرسیده اند تا نام احمدی نژاد را داخل صندوق ها بیاندازند."
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• نادری
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 519

قالیباف عتیقه مدیر خوبی است چون خلق و خوی استبدادی دارد به درد ملتی که مورد تظلم قرار گرفته اند خوب نیست اگرچه ممکن است وضعیت بهتر شود ولی شاید برای رسیدن به این شرایط باستخوانهای فرتوت ونازک و شکسته شده مردم زیر پوتین استبدادی این شخص ارد شود.چه بسا که بدتر از بدتر شود.من نمیدونم عتیقه دیدگاهش نسبت به سیاست خارجه چی بود؟؟؟اگر بخواهد با قلدری جلوی غرب و امریکا ایستادگی کند همه و همه را بر باد میدهد.شاید بتواند با قلدری ملت را منکوب کند ولی اگر بخواهد جلوی غرب و امریکا بهخه ایستد نظام و همه و همه چیز را بر باد میدهد که اتفاقا بد هم نیست

نظر

• rohollaahh
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 57

نتیجه نظرسنجی «انتخاب» در مورد مناظره عصر چهارشنبه/ حسن روحانی با کسب 53% آرا موفق ترین کاندیدا / رضایی، قالیباف را پشت سر گذاشت
                    من هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)

نظر

• احتشام
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 158

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      خداداد عزیزی از اقتصاد به آن اندازه سر در می اورد که پولهای هنگفتی که از صدقه سر ورزشی بنام فوتبال! بدست آورده را در مکانهای مختلف! سرمایه گذاری کند و از سیاست نیز همان مقدار سر در می آورد که حسین رضا زاده سر در آورد !

"حسین رضازاده در جریان دهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران (۱۳۸۸)، صریحاً از محمود احمدینژاد پشتیبانی کرد و گفته بود که به دلیل علاقهٔ قلبی به احمدینژاد، حاضر است مسئولیت افتخاری ستاد ورزشی او را بر عهده گیرد.رضازاده رئیس جمهور ایران را قدرتمندترین سیاستمدار جهان دانسته و گفته بود: "نه آمریکا، نه اسرائیل و نه هیچ کس دیگر حریف احمدی نژاد نخواهد شد. ۲۲ خرداد پای صندوق های رای فریاد خواهیم زد: احمدی نژاد، یا ابوالفضل." همزمان در سایت فدراسیون تحت امر او، اعضای تیم ملی نوجوانان وزنه برداری افسوس می خوردند که چرا به سن قانونی برای رای نرسیده اند تا نام احمدی نژاد را داخل صندوق ها بیاندازند."
                      اکثر ورزشکاران از نظر بینش سیاسی بسیار بسیار فقیر هستند بعضا بینش اجتماعیشان نیز اینگونه است هر چند که افراد روشنفکر هم به ندرت در بینشان مانند ساعی پیدا می شود . ولی کلی بخوایم نگاه کنیم ورزشکاران هم مانند فرهنگیان( بنده خودم فرهنگی هستم) بینش سیاسی ضعیفی دارند
                      [COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

طالقانی: اهالی ورزش قرابت زیادی با عارف دارند

گروه ورزشي: رییس فدراسیون ورزشهای زورخانهای، شب گذشته با حضور در دفتر محمدرضا عارف، با وی دیدار و گفت و گو کرد.

محمدرضا طالقانی كه از چهرههاي اصيل ورزش ايران به شمار ميآيد، در این دیدار با بیان اینکه در مقطع فعلی باید مردم صدای انسان های شجاع را بشنوند، به اهمیت ورزش اشاره کرد و گفت: اکنون ورزش در دنیا یک اپیدمی شده است و مردم چه بخواهند و چه نخواهند، رو به ورزش می آورند.
                        وی با بیان اینکه در کشور ما بسیار از افراد وزرش دوست هستند، تاکید کرد: مردم تشنه شنیدن سخنان نامزدهای انتخابات در زمینه ورزش هستند.

قهرمان اسبق تيم ملي كشتي ايران با بیان اینکه به هیچ حزب و گروهی وابسته نیستم، به تجلیل از شخصیت محمدرضا عارف پرداخت و گفت: من با بسیاری از شخصیت های کشور مراوداتی دارم اما برای من آقای خاتمی جایگاه دیگری دارد؛ شما در زمان معاون اولی خودتان در دولت آقای خاتمی، عملکرد خوبی از خود به جای گذاشتید و در خاطره مردم مانده است. وی خطاب به عارف گفت: حرف دل مردم ایران شکوفایی وزرش است و از شما خواهش می کنم در برنامه های خودتان به ورزش به صورت ویژه بپردازید. قرابت من و بسیار از ورزش دوستان با جنابعالی زیاد است و افرادی مانند شما برای این کشور ارزشمند هستید.

رييس سابق فدراسيون كشتي با یادآوری شرکت عارف در مراسم گلریزان که چندی پیش توسط فدراسیون ورزش های زورخانه ای برگزار شد، تاکید کرد: حضور من در دفتر جنابعالی هم به خاطر حق شناسی، هم به خاطر قدرشناسی از توجه شما به ورزش به خصوص ورزش های زورخانه ای است و من برای شما آرزوی موفقیت میکنم. محمدرضا عارف نیز در این دیدار، ضمن تجلیل از شخصیت محمدرضا طالقانی گفت: در برنامه انتخاباتی خود، توجه ویژه به مقوله ورزش کردم و مطمئنا از نظرات افرادی مانند جنابعالی استفاده خواهم کرد.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود بر دوستان؛

امروز با خبر شدم که شکر خدا در شهرستان های دور افتاده آرای مردم بین جلیلی و قالیباف شکسته شده. 4 سال قبل همه این شهرستان ها بصورت کاملا یکپارچه و 100 درصدی حامی احمدی نژاد بودند اما امسال همچین یکپارچگی وجود نداره... هرچند متاسفانه باید فکر اینکه روستاها و شهرستان ها به امثال روحانی و عارف رای دهند رو کاملا فراموش کرد.... اینها اکثرا به هر کس که دفاتر بسیج روستایی اعلام کند رای می دهند که خوشبختانه دوگانه شده فعلا موضعشون
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط احتشام پست شده است View Post
                            اکثر ورزشکاران از نظر بینش سیاسی بسیار بسیار فقیر هستند بعضا بینش اجتماعیشان نیز اینگونه است هر چند که افراد روشنفکر هم به ندرت در بینشان مانند ساعی پیدا می شود . ولی کلی بخوایم نگاه کنیم ورزشکاران هم مانند فرهنگیان( بنده خودم فرهنگی هستم) بینش سیاسی ضعیفی دارند
                            جناب احتشام عزیز با نظر شما در مورد فرهنگیان مخالفم اما در خصوص قشر ورزشکار موافقم . چرا ؟!
                            از نظر ریاضی و پارامتر فراوانی در میان اجتماع ورزشکاران متاسفانه و باز هم متاسفانه اکثریت این جامعه دارای سطح تحصیلات بسیار پایین هستند ( این موضوع در مورد فوتبال به حداکثر نهایت خود می رسد چیزی در حدود بیشتر از 98% ) این نه فقط در ایران که در کل جهان یکسان است . چرایی اش را باید بدانید! تبدیل کردن ورزش خصوصا فوتبال به یک ابزار تجارت و کسب سود و ایجاد تبلیغات وسیع به جهت ایجاد عطش شدیدتر در میان هوادارن و ......... هدف از ورود به فوتبال یا ورزشهای مشابه برای رسیدن به آرزوهای بزرگ ، قراردادهای میلیادری و ..... بگذریم هدفم نشانه روی این موضوع نیست .

اما در مورد قشر فرهنگیان! خیر به هیچ عنوان موافق نیستم. این قشر بخواهد یا نخواهد در وسط علم قرار گرفته خود نقش تعیلم را بر عهده دارد چگونه این قشر زحمتکش را که با درامد ناچیز و غیر قابل مقایسه در کل دنیا که وظیفه اش نشر و گسترش علم است را با به ظاهر ورزشکاری که شاید دیپلم هم نداشته باشد ولی در ثروتی غیر قابل تصور غرق است مقایسه کنیم ؟!
                            آمار فراوانی در جامعه فرهنگی شعوری سیاسی و اجتماعی بالاتر از حد متوسط یا معمولی را نشان میدهد. مقایسه این دو به هیچ عنوان کار صحیحی نیست ، خصوصا که خود شما از قشر فرهیخته فرهنگی هستید .
                            جهان نیازمند به یک انقلاب و دگرگونی دارد ، پول و ثروت و به طبع آن قدرت در دستان لمپنها می چرخد در حالیکه متفکرین و دانش آموزندگان بی بهره از این سفره اند. مشکلات جهان بدین روست....جهان را شایسته سالاران اداره نمی کنند ، عقلا اداره نمی کنند ، دانشمندان اداره نمی کنند ، صرفا صاحبان پول و قدرتی اداره میکنند که به تنها چیزی که فکر میکنند گسترش هر چه بیشتر پول و قدرتشان است!!!
                            جهان ، تشنه یک انقلاب و دگرگونی فکری جهانیست.
                            آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/06/07, 14:02.
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              درود بر دوستان؛

امروز با خبر شدم که شکر خدا در شهرستان های دور افتاده آرای مردم بین جلیلی و قالیباف شکسته شده. 4 سال قبل همه این شهرستان ها بصورت کاملا یکپارچه و 100 درصدی حامی احمدی نژاد بودند اما امسال همچین یکپارچگی وجود نداره... هرچند متاسفانه باید فکر اینکه روستاها و شهرستان ها به امثال روحانی و عارف رای دهند رو کاملا فراموش کرد.... اینها اکثرا به هر کس که دفاتر بسیج روستایی اعلام کند رای می دهند که خوشبختانه دوگانه شده فعلا موضعشون
                              با سلام
                              با شما موافقم
                              در سال 88 هم بنده اعتقاد به تخلف داشتم(دادن سود سهام عدالت و سیب زمینی و حمایت های افراد مختلف و....)ولی تقلب در ارا خیر حتی اگر تعداد ارا هم دستکاری شده بود بازهم مطمئن بودم احمدینژاد بیشترین رای را خواهد داشت و چه بسا الان هم رای گیری بشه هرچند بسیار ارایش ریزش کرده ولی باز رای بالایی دارد.

متاسفانه عده ای با بیان اینکه رای ما تاثیر ندارد و شمارش نمیشود عملا دارند کمک به رئیس جمهور شدن جلیلی میکنند که این البته هم خواست حاکمیت و هم دشمن هست.

حاکمیت دوست دارد اونهایی که این نوع تفکر را دارند در انتخابات شرکت نکنند چون اکثرییت اینها رایشان به روحانی و یا عارف است و از طرفی دشمن هم دوست دارد جلیلی رئیس جمهور شود تا وضعیت هرروز بدتر شود.

امیدوارم در یک هفته باقی مانده اتحاد شکل بگیرد و با دست خودمان کاری نکنیم که جلیلی را رئیس جمهور کنیم. البته در رای مناطق محروم و روستایی نقش بسیار قابل توجهی در انتخابات دارد و در سال 88 هم اکثرا چون رای تهران و روشنفکران رو میدیدند تصور تقلب بود وگرنه مناطق روستایی و محروم با قاطعیت رای به احمدینژاد داده بودند ضمن اینکه در شهر ها شاید نصف مردم هم رای ندهند ولی در روستاها تقریبا همه رای میدهند و اون نصفی که در شهر ها رای نمیدهند اگر شرکت کنند اکثرا رایشان روحانی یا عارف است که متاسفانه با جوی که الان شکل گرفته و گفته میشه رایمان شمرده نمیشود ممکن است با کاهش شرکت اینگونه افراد در انتخابات عملا شاهد روی کار امدن جلیلی باشیم....
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                با سلام
                                با شما موافقم
                                در سال 88 هم بنده اعتقاد به تخلف داشتم(دادن سود سهام عدالت و سیب زمینی و حمایت های افراد مختلف و....)ولی تقلب در ارا خیر حتی اگر تعداد ارا هم دستکاری شده بود بازهم مطمئن بودم احمدینژاد بیشترین رای را خواهد داشت و چه بسا الان هم رای گیری بشه هرچند بسیار ارایش ریزش کرده ولی باز رای بالایی دارد.

متاسفانه عده ای با بیان اینکه رای ما تاثیر ندارد و شمارش نمیشود عملا دارند کمک به رئیس جمهور شدن جلیلی میکنند که این البته هم خواست حاکمیت و هم دشمن هست.

حاکمیت دوست دارد اونهایی که این نوع تفکر را دارند در انتخابات شرکت نکنند چون اکثرییت اینها رایشان به روحانی و یا عارف است و از طرفی دشمن هم دوست دارد جلیلی رئیس جمهور شود تا وضعیت هرروز بدتر شود.

امیدوارم در یک هفته باقی مانده اتحاد شکل بگیرد و با دست خودمان کاری نکنیم که جلیلی را رئیس جمهور کنیم. البته در رای مناطق محروم و روستایی نقش بسیار قابل توجهی در انتخابات دارد و در سال 88 هم اکثرا چون رای تهران و روشنفکران رو میدیدند تصور تقلب بود وگرنه مناطق روستایی و محروم با قاطعیت رای به احمدینژاد داده بودند ضمن اینکه در شهر ها شاید نصف مردم هم رای ندهند ولی در روستاها تقریبا همه رای میدهند و اون نصفی که در شهر ها رای نمیدهند اگر شرکت کنند اکثرا رایشان روحانی یا عارف است که متاسفانه با جوی که الان شکل گرفته و گفته میشه رایمان شمرده نمیشود ممکن است با کاهش شرکت اینگونه افراد در انتخابات عملا شاهد روی کار امدن جلیلی باشیم....
                                درود بر وحید عزیز؛

من به این عزیزان سرخورده که دیگه نمی خوان رای دهند این استدلال رو می کنم:
                                شما یا معتقد به تقلب هستید یا عدم تقلب. دو حالت بیشتر نداره که!

اگه معتقد به تقلب هستید که چه رای بدهید و چه ندهید اونها تعداد مورد نظر خودشون رو اعلام خواهند کرد پس رای ندادن شما اینجا چه تاثیری در میزان مشروعیت حکومت داره؟!
                                اگر هم معتقد به تقلب نیستید که پس رای ندادن شما یعنی 1 رای مثبت به نفع جلیلی و احتمالا یک گام دیگر به سوی اضمهلال زندگی خودمون!

من هر چه فکر می کنم نمی تونم رای ندادن رو به رای دادن ترجیح بدهم! اگر عارف و روحانی به اجماع برسند که قطعا بو اون نفر رای خواهم داد تا اون نفر به مرحله دوم راه پیدا کنه. اگر هم جلیلی و قالیباف هم مرحله دوم بروند باز هم رای خواهم داد به آقای قالیباف

فکر که می کنم به این که گروه های تندرو با چه سرعتی مملکت رو دارند به سمت نابودی می برند واقعا نمی تونم بی خیال بنشینم و نگاه کنم رای ندهم و مثلا 4 سال دیگه بیام با تبختر و تمسخر بگم ببینید این جلیلی حقتونه که رای دادید! من که رای ندادم و خیالم راحته!!
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X