تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • trade secret
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 75

سلام
    صبح یکبار رفتیم رای بدیم دیدیم شلوغه برگشتیم گفتیم عصر که خلوت هست بریم 3 رفتیم برای رای ، همه جوانان از داخل ماشین هر کی رو می دیدن میخاد بره رای بده فریاد می زدن روحانی. اینجا شیراز جالبه برام که من عمدا ساعت اول صبح و عصر رو انتخاب کردم چون با روحیه شیرازیا سازگاری نداره ولی بازم..................................

نظر

• hamid26967
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 416

سلام از همه دوستان خیلی ممنونم وقتی این نظرات رو می خونم واقعاً به زندگی دارم امیدوار میشم . دوستان و همکارای زیادی دو بره من بودن که اصلاً نمی خواستن رای بدن . این هفته خیلی تلاش کردم تا راضی شون کنم وبهشون بفهمونم که یک رای هم ارزش داره . خلاصه کل فامیل و دوستان رو به پای صندوقها کشیدم و بنفشی شدیم . به امید پیروزی دکتر حسن روحانی
      لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

تکذیب استعفا یکی از اعضای شورای نگهبان

عضو حقوقدان شورای نگهبان درباره احتمال دو مرحله ای شدن انتخابات گفت: هنوز نمی شود پیش بینی کرد آیا دو مرحله ای خواهد شد یا خیر، شورای نگهبان در هر حال خودش را برای مرحله دوم نیز آماده کرده است اما این به این معنا نیست که می توان پیش بینی کرد که انتخاب دو مرحله ای می شود.

به گزارش مهر، حسینعلی امیری عضو حقوقدان شورای نگهبان اظهار داشت: تا این ساعت از انتخابات بر حسب گزارش هایی که از سراسر کشور ارسال شده است کار خیلی خوب و به طور قانونی پیش می رود و مسئله خاصی گزارش نشده است.

وی اظهار داشت: نمایندگان نامزدها نیز در شورای نگهبان حضور دارند و قرار شد وسایل، ارتباطات و ابزار برای آن ها فراهم شود تا هر وقت ابهام و یا سوالی برای آن ها پیش آمد بتوانند با شورای نگهبان ارتباط بگیرند و هیچ منعی برای ارتباط کاندیداها وجود ندارد.

امیری در پاسخ به این سوال که آیا به نظر شما انتخابات دو مرحله ای است گفت: هنوز نمی شود پیش بینی کرد که آیا دو مرحله ای خواهد شد یا خیر. شورای نگهبان در هر حال خودش را برای مرحله دوم نیز آماده کرده است اما این به این معنا نیست که می توان پیش بینی کرد که انتخاب دو مرحله ای می شود.نمی توان پیش بینی کرد که انتخابات ریاست جمهوری دو مرحله ای می شود اما شورای نگهبان برای این امر آمادگی لازم را دارد.

وی در پاسخ به این سوال که در روزهای گذشته شایعه ای مبنی بر استعفای یکی از اعضای شورای نگهبان مطرح شده بود، آیا این موضوع صحت دارد و یا تکذیب می کنید؟، گفت: بنده خبر ندارم و چنین چیزی را نشنیدم و فرایند استعفا اعضا فرایند ویژه ای است تا الان هم اگر چنین موضوعی مطرح شده بنده تکذیب می کنم.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

حضور هنرمندان پای صندوقهای رای

با آغاز انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری، تعدادی از هنرمندان نیز به پای صندوقهای رای رفتند تا رئیسجمهور منتخب خود را برگزینند.

به گزارش مهر، صبح امروز 24 خرداد ماه سال 92، با آغاز رایگیری یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری بسیاری از هنرمندان به پای صندوقهای رای رفتند تا نام رئیسجمهور منتخبشان را روی برگه رای بنویسند.

از جمله هنرمندانی که تا این لحظه به پای صندوقهای رای رفتهاند میتوان به امین حیایی، نیلوفر خوشخلق، صابر ابر، دانیال عبادی، پوران درخشنده، رخشان بنی اعتماد، پگاه آهنگرانی، روناک یونسی، پولاد کیمیایی، بهاره رهنما، محمدرضا درویش، سام درخشانی، فلور نظری، احمد کاوری، محمود پاکنیت، پرویز شیخ طادی، حسن جوهرچی، بابک حمیدیان، جمال شورجه، پروانه معصومی، امیر تاجیک، هوشنگ توکلی، مهدی رحمانی، مهدی شیرزاد، مهدی سلوکی و … اشاره کرد.

همچنین حامد عنقا، فریدون جیرانی، محمد حسین لطیفی، محمدرضا شفیعی، محسن علی اکبری، رضا جودی، شیبان خاقانی، حسن نقاشی، مهدی گلستانه، رامین عباسیزاده، علی کمالینژاد نیز تاکنون پای صندوقهای رای حاضر شدهاند.

زمان رسمی شرکت در انتخابات 18 اعلام شده است ولی مرسوم است که این مهلت تمدید میشود. با نزدیک شدن به ساعات عصرگاهی و کاهش گرمای هوا حضور مردم و به ویژه هنرمندان پررنگتر میشود.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

وزیر کشور: زمان اخذ رای حتما تمدید می شود

وزیر کشور پس از بازدید از روند اخذ رای در مسجد لرزاده، گفت: با توجه به شور و نشاط مردم و خبرهای رسیده از سراسر کشور حتما زمان انتخابات تمدید خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی محمد نجار وزیر کشور پس از آنکه از روند اخذ رای در شعبه مسجد لرزاده بازدید کرد، در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر 60 هزار شعبه در کشور داریم که خبرهای رسیده از سراسر کشور نشان می دهد همه مردم با شور و نشاط در پای صندوق های رای حضور پیدا کرده اند.

وی ادامه داد: انتخابات یک حق است و حق هر کسی این است که در انتخابات حضور داشته باشد و دین خود را به شهدا و امام (ره) ادا کند. مردمسالاری دینی یعنی اینکه همه چیز به دست مردم باشد و این نوع نگرش در کشور ما برقرار است.

وزیر کشور در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آمریکایی ها اعلام کردند انتخابات ایران آزاد نیست، گفت: کشور آمریکا در کنار بزرگی ملت ایران احساس کوچکی می کند. دشمنان با تبلیغات خود سعی دارند مردم ما را مایوس کنند لذا فضای مجازی را به کار گرفتند تا مشکلات کنونی کشور را بزرگ تر از آنچه که هست نشان دهند ولی بزرگی ملت ایران بسیار زیاد است. آنها می خواهند با این کارها و سخنان سیاه نمایی کنند.

محمد نجار در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه ساز و کار انتخابات تاکنون به چه نحوی پیش رفته است، گفت: بنده به عنوان وزیر کشور می گویم که ساز و کار انتخابات بر اساس قانون اساسی و انتخابات پیش می رود و به هیچ وجه خدشه پذیر نیست.

وی ادامه داد: در انتخابات ریاست جمهوری های گذشته شاهد بوده ایم که رئیس جمهور سلایقش متفاوت با رئیس جمهور قبلی بوده و این نشان دهنده سلامت کامل انتخابات است. روند برگزاری انتخابات تاکنون بسیار خوب بوده لذا بنا به تشخیص حتما زمان برگزاری انتخابات تمدید می شود.

نجار در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه نتایج انتخابات چه زمانی اعلام می شود، گفت: باید صبور باشیم، برای ما شفافیت و دقت بالاتر از سرعت است. با توجه به تمهیدات و طراحی هایی که در برگزاری انتخابات داشته ایم امیدواریم نتایج انتخابات را با سرعت بیشتر نسبت به گذشته اعلام کنیم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

مشایی اعتراض نکرد/ احمدی نژاد بعد از ظهر رای میدهد

یکی از نزدیکان رحیم مشایی درباره رد صلاحیت وی و اینکه آیا اعتراضی کرده است گفت: آقای مشایی ادای تکلیف کردند و اعتراضی هم نکردند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس امیری فر از نزدیکان اسفندیار رحیم مشایی مشاور رئیس جمهور، ضمن انداختن رای خود به صندوق رای شعبه حسینیه ارشاد در پاسخ به خبرنگار مهر درباره رد صلاحیت مشایی و اینکه آیا وی اعتراضی کرده است گفت: آقای مشایی ادای تکلیف کردند و اعتراضی هم نکردند.

وی در پاسخ به این سوال که حامیان زنده باد بهار در کابینه بعدی چه جایگاهی دارند گفت: خودتان که گفتید بهار گذشته و تابستان آمده است، البته قطعا کسی که سیاست مدار باشد از یک عضو فعال و نیروی کارآمد استفاده می کند باید همه جا از یک سربار استفاده کرد.

امیری فر درباره نامه مشایی به رهبری گفت: نامه محرمانه است و ما هم خبر نداریم.

وی در این باره که احمدی نژاد و مشایی چه زمانی امروز رای خواهند داد؟ گفت: رای می دهند، انشاالله بعد از ظهر، می دانید که زمان ثبت نام هم همین بعد از ظهر آمدند.

امیری فر گفت: من پیش بینی می کنم با این حضور مردم دور اول کار انتخابات تمام شود.

وی در پاسخ به این سوال که پیش بینی شما از نتیجه آراء چیست؟ گفت: آقای احمدی نژاد که گفتند ما یک رای داریم و آن رای هم مخفی است.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

بعد از عدم تایید صلاحیت رفسنجانی و مهندسی انتخابات بشکل غیر مستقیم دیگه قید رای دادن رو زده بودیم و بیخیال رای شده بودیم .
                با جو چند روز گذشته سایتها و سطح شهر دودل شدم .خیلی با خودم کلنجار رفتم که رای بدم یا نه؟بالاخره خوب یا بد امروز رفتیم رای دادیم ولی اگه نتیجه آخر کار بوی تقلب بده دیگه این آخرین رای من میشه.
                اینم بگم که از نظر من کار ایران دیگه از درست شدن با مدیریت اصلاحطلبها هم گذشته،مسئله خیلی بغرنج تر از این حرفهاست که با اصلاح طلبها درست بشه،فشار بین الملی روی ایران خیلی زیاده ،بزودی هم کل صادرات نفت ایران رو متوقف میکنند و ایران قطره ای نفت نمیتونه صادر کنه رژیم هم قصد کوتاه اومدن سر برنامه هسته ای رو نداره حالا ما هم به روحانی رای دادیم ولی با وجود حل نشدن برنامه هسته ای بزرگتر از روحانی هم نمیتونه کاری بکنه.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

احمدینژاد رای خود را به صندوق انداخت

محمود احمدی نژاد رئیسجمهوری اسلامی ایران ، دقایقی پیش رأی خود را به صندوق شماره 2362 مستقر در مسجد صاحب الزمان واقع در منطقه ابوذر انداخت.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمود احمدی نژاد رئیسجمهوری اسلامی ایران، دقایقی پیش، رأی خود را به صندوق شماره 2362 مستقر در مسجد صاحب الزمان واقع در منطقه ابوذر انداخت.

غلامحسین الهام و محمد رضا رحیمی همراه رئیس جمهور برای انداختن رای خود به صندوق به این مسجد آمدند.

وی پس از شرکت در انتخابات، به سؤالات خبرنگاران پاسخ خواهد داد.

محمود احمدینژاد ریاست جمهوری اسلامی ایران را از سال 1384 تا 1392 بر عهده دارد.

یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا از ساعت هشت صبح امروز آغاز شده و تا ساعت 18 ادامه خواهد داشت.

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

انتخابات تا ساعت 20 تمدید شد

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

(تصاویر) سیدمحمدخاتمی رای داد

فرارو- سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق کشورمان رای خود را با حضور در حسینیه جماران برای انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر به صندوق انداخت. به
                      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

آیا ما اسگلیم!؟

ما الان تو هول و ولاییــــم که فردا چی میشه. اما در همین لحظه دوستانی هستند که همه چیز رو میدونـــــند! و اتفاقات شنبه صرفا تاییدی خواهد بود بر نظرات آنها که همیشه بعد اتفاق معلوم میشه!! در ادامه واکنش دوستان رو به شش حالت مختلف میاریم :

سوال: کی اول شد ؟

1- جلیلی ! - خب از اولش معلوم بود، اینا نمیذارن کسی دیگه رییس جمهور شه. اسکلایی مث شما بازیچه اینا میشن.

2- قالیباف !
                        - خب از اولش تابلو بود جلیلی رو اوردن که قالی باف انتخاب بشه، شک داشتی !؟ ... واقعا اسکلی.

3 - رضایی !
                        - میدونستم، اینا بهرحال یه سری رو رو میکنن، اما یکی رو میخوان که هم از خودشون باشه، هم سوپاپ اطمینان باشه. خیلی واضح بود از اولش ! اسکلا چرا نفهمیدید از اول ؟

4 - ولایتی ! - خب تابلو بود، از خود بیت یکی رو انتخاب کردن بقیه هم سرکاری بودن، شمام اسکل بودید رفتید دنبال روحانی.

5 - روحانی !

- معلوم بود، اینا گیر کردن تو کار هسته ای، روحانی رو اوردن که نجاتشون بده. شماهام افتادید دنبالش، فقط کمک کردید به اینا که نجات پیدا کنن. اسکلید همه تون.

6 - غرضی !
                        - دفه ی پیش هم یکی انتخاب شد که هیشکی فک نمیکرد، این دفه هم همون کارو کردن، سخت نیست درک این چیزا اسکل جان!
                        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• 123
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 188

نظر یکی از کاربران سایت فرارو:
                          من از روستاي ذاكر از توابع زنجان هستم.اينجا همه به دكتر روحاني راي دادند.
                          فرارو- سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق کشورمان رای خود را با حضور در حسینیه جماران برای انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر به صندوق انداخت. به

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

هرچند امیدوارم دکتر روحانی در دور اول رئیس جمهور بشه ولی هرجور حساب میکنم احتمال به دور دوم رفتن تقریبا قطعیست!

فرض کنیم جلیلی یک پنجم ارا رو بدست بیاره (20درصد)و ولایتی و رضایی و غرضی هم مجموعا 20درصد رای رو بدست بیارند.

این میشه 40درصد ارا

از 60درصد باقی مانده قالیباف و روحانی قالیباف در حالت بدبینانه یک چهارم ارا کل رو بدست بیاره(25درصد) میمونه 35درصد برای روحانی

حالا هرچقدر این اعداد بالارو جابجا کنیم بازهم میبینیم که احتمال اینکه در دور اول تکلیف معلوم بشه ضعیفه.

نظر

• majid2010
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 63

در اصل توسط peyman_n1357 پست شده است
                              فرد هتاک به فائزه هاشمی همراه با جلیلی هنگام رای دادن

http://asrkhabar.com/fa/news/20759
                              ادم قیافه اینا رو میبینه یاد خوارج میفته . یه مشت متعصب احمق !

نظر

• DJANGO
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1701

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
                                تا الان سه نفری ک نمیخواستن رای بدن رو کشوندم پای صندوق و هم رنگ خودم کردمشون( بنفش)
                                نظر دو نفر رو هم عوض کردم
                                پس تا الان شش تا رای دادم تا شب هم خدا کریمه
                                من هم کلی اس ام اس فرستادم.به طور مستقیم هم چهار نفر رو به نفعمون اوردم.وچند نفر رو هم به راه راست هدایت کردم.:D
                                من که الان داشتم رای میدادم کسایی که جوون و عاقل هستن به رو حانی پیره مردا به جلیلی و بعضی ها هم به رضائی رای میدادن.البته کسایی که به رضائی رای میدن در واقع به نفع ما کار میکنن.چون رای قالیباف و جلیلی کم میشه.فقط بنفش
                                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X