تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sourena
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 1080

اینهم یک نظرسنجی آنلاین دیگه
    کابوسی در حال شکل گیریه برای اقتدارگرایان

در فرارو، به‌روزترین اخبار ایران و جهان، تحلیل‌های عمیق سیاسی، گزارش‌های اقتصادی و اجتماعی و روایت‌های اختصاصی را با نگاهی متفاوت دنبال کنید.
    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5117

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
      اصلاح میشود هرکس موافق جنبش سبز و طرفدار میرحسین موسوی نباشد مسدود میکنند .
      اگرچه من بورکسی نیستم و نمی توانم و نمی خواهم قضاوتی بکنم و اگر اینچنین باشد پسندیده نیست چون سبز ها باید سبز باشند نه سیاه که در تقابل با آنان است اما.... متاسفانه باید بگویم از قدیم گفته اند چیزی که عوض دارد گله ندارد ، وقتی خود واقعی میر حسین و همسرش را 4 سال بدون محاکمه ، بدون مدرک ، بدون حق دفاع ، تحت حکومتی که داعیه حکومت عدل علی را یدک می کشد و سکاندارش خود را مظهر و الگوی جهان اسلام که هیچ ، امیرالمومنین جهان اسلام می داند ، حبس و مسدود کرده اند ، جای تعجبی ندارد سبز پوشان تلافی اسارت و حذفش را در عالم مجازی بر سر حامیان همان حکومت بیاورند ، باشد که طعم تلخ حذف بدون دفاع را بچشند ، شاید به راه راست هدایت شدند ، شاید بیدار شدند ، شاید توانستند بهتر قضاوت کنند.....شاید!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

صداوسیما بازهم بی عدالتی به خرج داد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یکی از بینندگان "انتخاب" با ارسال متنی آورده است:

صداوسیما باری دیگر بی عدالتی به خرج داد.

اخبار سراسری ساعت 21 شبکه ی یک سیما که هر روز اظهارات 8 کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری را پخش می کند، اقدام به پوشش حداکثر 10 ثانیه ای سخنرانی حسن روحانی در ورزشگاه شهید شیرودی داد.

این اقدام اخبار سراسری ساعت 21 در حالی انجام می شود که سخنرانی های سعید جلیلی همواره بیش از همه پوشش داده می شود و البته پیش از سایر کاندیداها مورد پخش قرار می گیرد.

البته این بار برای عادی جلوه دادن موضوع، 1 دقیقه از سخنرانی محمد رضا عارف به روی آنتن رفت.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

روحانی در همایش انتخاباتی:
          آقایانی که در این 8 سال کشور را به این روز انداختید مردم دیگر شما را نمیخواهند/بشتابید به پای صندوق آرا؛ هر یک از شما حداقل قول دهید 10 رای را بسازید/کاری می کنم که دختران ما در خیابان احساس امنیت کنند

از آنهایی نیستم که بخواهم از آبروی رزمندگان و ایثارگران برای انتخابات استفاده کنم/با مشورت هاشمی و خاتمی قدم در این راه گذاشتم/وقیحانه به دولت سازندگی و اصلاحات تهمت می زنند/عدهای هم هنوز فقر داخلی و تحقیر خارجی را افتخار میپندارند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در جمع هواداران خود گفت: کاری میکنیم همه زندانیان آزاد شوند. اگر اعتدال حاکم شود اگر بتوان افراطیگری را به انزوا برد، نیازی نیست که در کشور عدل و اعتدال کسی در زندان باقی بماند.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه باید به افراطیگری پایان دهیم،خاطرنشان ساخت: بیایید به افراطیگری پایان دهیم، بیایید به خودسری پایان دهیم. ما در این کشور اجرای قانون را خواستاریم.میخواهم از طرف شما یک جمله بگوییم اگر قبول داشتید آن را تایید کنید. آقایانی که در این هشت سال کشور را به این روز انداختید مردم دیگر شما را نمیخواهند

حسن روحانی گفت: با مشورت بزرگان کشور یعنی آیتالله هاشمی رفسنجانی و حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی، در این راه قدم گذاشتم، اما امیدم به شما جوانان است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در همایش تدبیر و امید که در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار شد، در جواب احساسات پرشور جوانان حاضر در سالن گفت: احساس شور جوانی میکنم و ای کاش در جمع شما بودم.

وی با بیان اینکه دست تک تک شما غیورمردان را میبوسم، اظهار کرد: سلام بر شما ملت ایران، سلام بر دختران، پسران و سلام بر همه اقوام ایرانی.

وی با بیان اینکه برای من روشن بود از بین بردن وحدت و انسجام به معنای از هم پاشیدن قدرت ملی خواهد بود، ادامه داد: از همگسیختگی چارچوبهای اقتصادی و اجتماعی، تصمیمات فردی، خودشیفتگی و کنار گذاشتن دانایان جامعه و همچنین منزوی کردن سرمایههای ملی و توهین و افترا به بزرگان کشور، نتیجهای جز شرایط امروز را به همراه ندارد و من میدانستم قدم گذاشتن در این راه چقدر سخت و مشکل است.

این کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با اشاره به اینکه عدهای نمیخواهند وضع هشت سال گذشته تغییر کند، خاطرنشان کرد: عدهای میخواهند باز هم راه و مسیر گذشته ادامه یابد و عدهای هم هنوز فقر داخلی و تحقیر خارجی را افتخار میپندارند.

روحانی با تاکید بر اینکه من عزت و غرور ایرانیان را بازخواهم گرداند، گفت: من مجددا قدرت ملی را به این کشور به کمک همت شما جوانان برمیگردانم.

وی با بیان اینکه باید به افراطیگریها و خودسریها پایان دهیم، تصریح کرد: ما خواستار اجرای قانون دراین کشور هستیم.

روحانی با بیان اینکه همه ما به دنبال تغییر و تدبیر و امید هستیم، گفت: هوا بس ناجوانمردانه سرد است و من میخواهم به شما جوانان عزیز بگویم، برنامه من نجات اقتصاد کشور است.

وی با بیان اینکه اقتصاد ما امروز نیاز به نجات دارد، افزود: بیکاری، گرانی، آشفتگی، ناامیدی، نسبت به فردای نامشخص نسل جوان، به کمک شما غیورمردان قابل حل است و من به دنبال بازگشت ثبات و آرامش به کشور هستم که این کار با تدبیر و برنامه و امید امکانپذیر است.

روحانی در جواب فریادهای جوانان حاضر در سالن که مساله اشتغال را مطرح میکردند، گفت: راست میگویید؟ اشتغال . این همه بیکار در کشور وجود دارد و 867 هزار فارغالتحصیل دانشگاه امروز بیکارند پس چرا نباید بتوانیم برای جوانان عزیزمان شغل و کار شایسته ایجاد کنیم. در حالی که کشور ما این همه برنامه مادی و معنوی دارد و شاهدیم متاسفانه کشور را به تحریم انداختهاند و افتخار میکنند.

روحانی در ادامه گفت: راست است که این تحریم ظالمانه است. راست است که شورای امنیت به شورای امنیت سازمان ملل شورایی ظالمانه است. مگر ما نمیدانستیم که این شورای ظالمانه در کشور و دنیا تاثیرگذار است و مگر ما نمیدانستیم که چنین شورای ظالمانهای وجود دارد. چرا برای آن برنامهریزی نکردیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در دولت سازندگی و اصلاحات ایراد گرفتیم و تهمت زدیم، اظهار کرد: به جای اینکه از دولت سازندگی و اصلاحات تشکر کنیم که کشور را از جنگ و شورای امنیت نیز دور کردند، به آنها وقیحانه تهمت زدیم. البته من نمیخواهم در زمینه بسیاری از این مسائل امروز سخن بگویم، اما اگر این ملت بزرگ بار مسوولیت را بر دوش من گذاشت، آنگاه برخی موارد را برای مردم توضیح خواهم داد اما به هر ترتیب علیرغم همه مشکلات، ما با کمک مردم، وحدت ملی، انسجام ملی و اجماع مسوولان در کشور تحریم را خواهیم شکست.

روحانی در ادامه خطاب به حاضرین در این همایش گفت: دختران، پسران، ما راهی جز اعتدال نداریم. افراط و تفریط همواره مشکلآفرین است. ما زیر خمیه وحدت و اتحاد و قانون اساسی و وحدت ملی قدرت بزرگ ملی را تشکیل خواهیم داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر بار مسوولیت بر دوش من قرار گرفت، کرامت را به دانشگاه و دانشجو برمیگردانم و همچنین منزلت را هم به زنان برخواهم گرداند.
          وی در ادامه گفت: من کاری خواهم کرد که با کمک پلیس زحمتکش کشور در سراسر خیابانها، امنیت واقعی مستقر شود و دختران ما در خیابان احساس امنیت کنند. من نخواهم گذاشت ماموری بینام و نشان از کسی سوال کند. دختران جامعه ما خود حافظ حجاب و عفاف هستند.

روحانی افزود: همه مسوولان کشور باید احساس کنند که فرمانروای کشور، ملت هست و بس. در این صورت همه مسوولان امانتدار خواهند بود.
          این نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین گفت: 24 خرداد روز سرنوشتسازی است. آیا میخواهید این روز حماسه افراطیون یا حماسه ملت ایران شود؟ پس هر یک از شما حداقل قول دهید 10 رای را بسازید. اگر میخواهید دروغ و تزویر از کشور رخت بربندد و دیگر مسوولی آمار غیردقیق ندهد و اگر میخواهید عزت و شکوه و مجد و عظمت به همه ایرانیان برگردد، و ریال ایرانی به جای اول خود برگردد و همچنین گذرنامه ایرانی به احترام خود بازگردد، پای صندوق آرا بشتابید.
          روحانی با بیان اینکه همه پای صندوق آرا برویم تا اعتدال جای افراط را بگیرد، گفت: اگر همه پای صندوق رای برویم، تدبیر جای خودسری را خواهد گرفت و اخلاق نیز جای تهمت و افترا را.

وی افزود: من از آنهایی نیستم که بخواهم از آبروی رزمندگان و ایثارگران برای انتخابات استفاده کنم. من 8 سال در دفاع مقدس بودم و دست همه ایثارگران را میبوسم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه عدهای میخواهند 24 خرداد صندوق بدون رقابت را در اختیار داشته باشند، خاطرنشان کرد: من در برابر همه خانوادههای بزرگ شهیدان تواضع میکنم، اما نمیخواهم در انتخابات از نام آنها سوءاستفاده کنم.

روحانی ادامه داد: آن روز در میدان جهاد و جنگ وظیفه افتخار بود و امروز هم حضور در حماسه سیاسی برای همه ما افتخار است، ولی باید بگویم من خود را پشت سر ایثارگران پنهان نکرده و پشت سر دین هم پنهان نخواهم شد.

روحانی گفت: من اگر اشتباه کردم، با صراحت در برابر ملت عذرخواهی میکنم. همچنین من از ملت بزرگم درخواست کمک خواهم کرد. من با نام معصومین مدیریت ناتمام خود را توجیه نمیکنم. من میدانم راه نجات، اجرای قانون اساسی است.

وی افزود: من فصل سوم قانون اساسی را که حقوق ملت است را تدوین کرده و به مجلس میدهم تا به صورت قانونی تقدیم ملت شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه در حقوق شهروندی زن و مرد یکسان هستند، عنوان کرد: در حقوق شهروندی، کرد، ترک، عرب و فارس با هم برابرند. نگذاریم روند 8 سال پیش ادامه یابد. از همه نقاط مثبت سالهای گذشته استفاده میکنم. اما باید دولت تدبیر و امید را بسازیم.

وی تاکید کرد: بدانید امروز در شرایطی هستیم که تاریخ آینده را میتوانیم بسازیم، نگذارید کسی شما را ناامید بکند.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه رییس جمهور آینده را آرای شما تعیین خواهد کرد، افزود: من سیاست آشتی و صلح را پیش خواهم گرفت. آشتی با همه احزاب و گروهها و جناحها. شما بدانید یک حزب یا یک جناح در شرایط فعلی نمیتواند همه بار را بر دوش بگیرد. بنابراین نیاز به وحدت، اتحاد و یکپارچگی داریم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما باید با نخبگان دانشگاه آشتی کنیم. همچنین کسانی که از دانشگاه کنار گذاشته شدهاند و یا مدیرانی که به خاطر اظهارنظر از این مکان دور شده و کنار گذاشتهاند را بازگردانیم.

وی با تاکید بر اینکه با آشتی ملی و وحدت ملی، انسجام و قدرت ملی را خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: ما با دنیا نیز آشتی خواهیم کرد. سیاست دولت تدبیر و امید، تعامل سازنده با جهان خواهد بود. همچنین اگر میخواهیم جهان تغییر کند، باید در جهان حضور فعالی داشته باشیم؛ چراکه با کنار نشستن و شعار دادن تغییری ایجاد نخواهد شد.

در پایان این همایش حسن روحانی از جوانان حاضر در سالن خواست با آرامش از محوطه خارج شده و نگذارند بهانهای به دست کسی بدهند.

وی همچنین از نیروی انتظامی که نظم جلسه را به عهده گرفته بود، سپاسگزاری کرد.

رضا رشیدپور که به عنوان مجری برنامه در همایش حضور داشت، قبل از صحبتهای حسن روحانی در پاسخ به شعارهای حاضرین با مضمون عارف – روحانی اتحاد اتحاد گفت: انشاءالله خبرهای خوبی در راه است.

رشیدپور نیز در پایان با اشاره به اینکه جمعیت مشتاق حضور در همایش روحانی تا میدان هفتتیر پشت درهای سالن هستند، تاکید کرد: دیدیم جمعیت چندهزار نفری جوانان با اعتماد نیروی انتظامی چقدر نظم و آرامش را رعایت کردند و پس از آن نیز حاضرین شعار نیروی انتظامی تشکر تشکر را سر دادند.

همچنین از جمله شعارهایی که در این مراسم سرداده شد، دورود بر هاشمی، سلام بر روحانی، اصلاحات ائتلاف ائتلاف و ایرانی یک کلام روحانی والسلام بود.

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

آیت الله یزدی اعلام کرد
            اعلام حمایت رسمی اکثریت قاطع جامعه مدرسین از ولایتی

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از اعلام حمایت رسمی اکثریت اعضای این تشکل از علیاکبر ولایتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، آیتالله محمد یزدی رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور اطلاعیهای از اعلام حمایت اکثریت قاطع اعضای این جامعه از علیاکبر ولایتی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم خبر داد.

در این اطلاعیه که نسخهای از آن در اختیار خبرگزاری فارس قرار گرفته، با اشاره به اظهارنظر و گمانهزنیهای متعدد برخی رسانهها درباره نظر جامعه مدرسین درخصوص انتخابات ریاستجمهوری یازدهم اعلام شده است: بر اساس مصوبه جلسه رسمی روز جمعه دهم خردادماه جاری مقرر شد جلسه فوقالعاده تشکیل شود.

این اطلاعیه میافزاید: این جلسه در روز شنبه 11/3/92 تشکیل شد که پس از بحث و تبادل نظر درباره نامزدهای ریاستجمهوری نظر اکثریت اعضاء به جناب آقای دکتر علیاکبر ولایتی معطوف گردید.

آیتالله یزدی در اطلاعیه خود خاطرنشان کرد که این نظر مورد تأئید کتبی تعداد متنابهی از دیگر اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم قرار گرفته است.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان اطلاعیه خود با دعوت از همه رسانههای گروهی بر رعایت اخلاق رسانهای ابراز امیدواری کرد با تلاش همگان روز 24 خرداد با خلق حماسه سیاسی دیگر شاهد حضور پرشور و آگاهانه ملت شریف ایران پای صندوقهای رأی باشیم.
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• sourena
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 1080

تکیه کلام های 8 نامزد ریاست جمهوری

در مناظرات انتخاباتی سال 88، تکیه بیش از حد یکی از نامزدهای مطرح به یک کلمه، تا آنجا پیش رفت که یکی از همراهان و اعضای ارشد ستاد این نامزد انتخاباتی در خاطرات روزانه خود نوشت که درباره تکیه کلام «چیز» بر ما ایراد می گیرند. او در توضیح نوشت که این نامزد انتخاباتی انسان حرافی نیست و به مجادله لفظی با کسي نمي پردازد، اما عميق و با برنامه است. مردم شريف نيز اتکايشان به جوهره افراد است نه لفظ و لفاظي .

به گزارش مهر، سعید جلیلی می گوید «ظرفیت»، قالیباف از «به هر حال» زیاد استفاده می کند، محسن رضایی در ابتدای هر جمله اش «من» را نگوید کلامش منعقد نمی شود، حداد عادل از «تدبیر» می گوید، غرضی سنش را به رخ نامزدهای دیگر می کشد و روایت تاریخ می کند، گلایه دارد که نامزدها به گذشته برنگردند و برنامه دهند و از قیمت دلار در دوران رضا شاه پهلوی سخن به میان می آورد، عارف از کلمه بحث زیاد استفاده می کند و از دانشجویان ستاره دار می گوید و ولایتی هم مدام پای امیرکبیر، باقرخان و ستارخان را به مناظرات می کشاند.

استفاده بیش از حد سعید جلیلی از کلمه ظرفیت و تهدید در اولین مناظره انتخاباتی که مناظره اقتصادی نامزدها هم بود، خودی نشان داد. چنان شد که یکی از سایت های خبری در مناظره دوم به شمارش میزان استفاده سعید جلیلی از کلمه ظرفیت روی آورد و در پایان مناظره نوشت که جلیلی در این مناظره 52 بار ظرفیت را به زبان آورده است. سعید جلیلی البته در همایش و نشست های تبلیغاتی خودش هم همین کلمه را کم استفاده نمی کند. او البته در همایش ها و نشست های تبلیغاتی خود هم از این کلمه زیاد استفاده می کند، آنجا که در جریان یکی از سفرهای تبلیغاتی اش یکی از مخاطبان از او سوال می کند که تیم برای اداره دولت ندارد او جواب می دهد که مگر در جبهه ها چگونه ظرفیت ایجاد شد؟ سعید جلیلی از کلمه فرصت هم کم استفاده نمی کند. در مناظره فرهنگی که مناظره دوم نامزدها بود، جلیلی بارها از ترکیب تهدید و فرصت استفاده کرد.

محمد غرضی کلیدواژه های مختلف دارد. مشخص نیست محمد غرضی با این همه اطلاعات تاریخی چرا در یک مقطع وزیر نفت شده و در مقطع دیگر هم وزیر مخابرات کشور. او در سه مناظره اخیر بیش از 15 بار روایت تاریخی نقل کرد. در مناظره اقتصادی گفت که «ما در 100 سال گذشته تولید نداشتیم و اشتغال وقتی سامان پیدا می کند که تولید سامان پیدا کند و اشتغال بعد از اینکه محکم جلوی تورم بایستیم تولید می شود». یا در مناظره فرهنگی اشاره می کند که «سید علی همدانی در زمان حمله تیمور به کشمیر می رود با صومعه مباحثه می کند و تمام شرق خاورمیانه را مسلمان می کند این توسط دولت انجام نشده من بزرگان را می بینم این که توانایی های دولت و مسئولیت های دولت چیست»، در مناظره سیاسی هم نامزدهای دیگر را رها کرد و خطاب به حیدری مجری برنامه گفت که «آقای حیدری سال 1328 هنگامی که سازمان ملل تاسیس شد در مسجد نو اصفهان، مرحوم حاج میرزا رضا شیرازی به منبر رفت و قانون شورای امنیت را با نامه حضرت امیر به مالک مقایسه کرد و گفت ببینید مردم این منشور سازمان ملل است و این هم مکاتبه حضرت امیر».

غرضی البته روی سن خود و 16 سالی که در این کشور وزارت داشته هم کم تاکید نمی کند. او در مناظره سیاسی گفت که در طول این دوره 16 سالهای که ما در دولت بودیم، این کلمه را یاد گرفتیم که سیاست خارجی انعکاس استعداد داخلی است. وی در این مناظره 23 بار از کلمه استعداد داخلی در مناظره سیاسی استفاده کرد.

در پشت صحنه مناظرات هم وقتی از او پرسیده می شود که ایا برای مناظره سیاسی آماده اید تاکید می کند که 72 سال سن دارد و 16 سال در این کشور وزارت داشته است مگر می شود آماده نباشد.

محور قرار دادن محسن رضایی، خود را، در مناظره سوم باعث نیش و کنایه دو تن از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری جمهوری هم شد. آنجا که محسن رضایی از مردم صحبت کرد و از نامزدهای دیگر هم خواست که گذشته را رها کنند و به مردم توجه کنند و این سخن حداد عادل را به گلایه واداشت که آقای رضایی طوری صحبت می کنند که فقط ایشان به فکر مردم هستند. در جایی که حسن روحانی به رضایی گفت که آقای رضایی با لحنی صحبت می کنند که فقط نظرات ایشان درست بوده و اجرا نشده است. محسن رضایی در مناظره سوم در بیش از 30 مورد از ضمیر «من» استفاده کرد.

او هم در مناظره دوم و هم در مناظره سوم، پس از آنکه نقطه نظرات خود را بیان کرد و دیدگاههای دیگران را شنید، پاسخ داد که خوشحالم دیدگاههای من باعث شکل گرفتن این بحث ها شده است. پس از پایان مناظره دوم، وقتی خبرنگاران از تک تک نامزدها درباره اینکه نتیجه مناظرات به نفع چه کسی بود سوال می کرد، جملگی اظهار کردند که مردم باید قضاوت کنند. تنها کسی که جمله متفاوتی را بیان کرد رضایی بود که گفت من هیچ کدام از این دوستان را رقیب خود نمی دانم، رقیب من گرانی است.

محسن رضایی را میتوان تنها نامزدی دانست که از اقوام مختلف ایران در سخنانش یاد می کند.

برای چهرهای دانشگاهی مثل محمدرضا عارف طبیعی است که کلیدواژههای «دانشجو» در صحبتهایش موج بزند. اما «نگاه امنیتی» هم به جملات او زیاد راه پیدا میکند. او رئیس دانشگاه تهران بوده و در تمام مناظراتش از دغدغه دانشجویان صحبت میکند و خاطرات دانشگاهی اش را به رخ می کشد. معمولا کمی هم عصبانیت در لحن عارف دیده می شود که این عصبانیت باعث تپق زدن های مکررش می شود.

مدیریت «خسته و بسته» از کلید واژه های محمدباقر قالیباف است که در مناظرات هم استفاده کرد. اگرچه او بیشتر این اصلاح را در سفرهای استانی اش به کار می برد. در شیراز گفت: آمدهام که به« مدیریت خسته و بسته» پایان دهم و خون جدیدی را در رگهای کشور جریان دهیم. در زنجان گفت که تحقق حماسه سياسي با مردم است تا به اين دور «خسته و بسته مديريت» در كشور پايان دهند. در گفت وگوی ویژه خبری هم گفت که برای ادای دین آمدم برای پایان دادن به همین بحثهاست که «مدیریت یکنواخت خسته و بسته» که در کشور بوده باید تمام شود.

قالیباف البته از تکیه کلام «به هر حال» و «نگاه کنید» هم زیاد استفاده می کند.در مناظره سوم وقتی که درباره اتفاقات سال 82 کوی دانشگاه با حسن روحانی بحث می کرد،پس از هر 4 یا 5 کلمه یک بار «به هر حال» را به کار می برد.

استفاده از واژه تدبیر در سخنان حداد زیاد است. او یک چهره فرهنگی است. مددجویی او از شاعران و امثال و حکم در مناظرات در نوع خود جالب است. کاری که علی اکبر ولایتی هم هر از گاهی انجام می داد و یا نهایتا از روایت های تاریخ معاصر استمداد می کرد. تاکید حسن روحانی به «کلید» و اینکه حقوقدان است و درس حقوق خوانده است در مناظرات و گفت وگوهای خبری اش کمی زیاد است.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

عارف: با رای ندادن این وضعیت 4 سال دیگر تداوم پیدا می کند

عارف با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت ایران را زنان و دختران تشکیل می دهند تأکید کرد: توانمندسازی زنان در کنار مردان باید از دغدغه های اصلی دلسوزان کشور باشد. آنچه مایه تأسف ما است این است که زنان بیش از مردان در فقر و امنیت اقتصادی و اجتماعی قرار دارند. در حالی که افزایش کیفیت زندگی آنها باعث ارتقا و بهبود زندگی خانوادگی است. طبق قانون اساسی دولت موظف است حقوق زنان را در همه جهات تأمین کند و تدابیر لازم را برای تأمین و بهبود زندگی آنها در نظر گیرد.
                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                محمدرضا عارف ؛ نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامهای رادیویی با بیان اینکه قانون هدفمندی یارانه ها باید قدرتمندانه ادامه یابد افزود: ولی نباید با تورم نیم یا بیش از یارانه ها را از مردم بگیریم. قانون هدفمندی یارانهها باید اجرا شود و به سرانجامی نیک برسد.

به گزارش انتخاب، عارف که عصر شنبه 18 خردادماه در رادیو ایران درباره برنامههای خود سخن میگفت تأکید کرد: دولت باید برای بیکاری جریمه شود چون اگر جریمه نشود به فکر اشتغال نمی افتد. با تجربه ای که از دولت اصلاحات داریم ایجاد سالانه یک میلیون شغل برای رفع بیکاری شدنی است. اگر از تولید داخلی حمایت شود، شرایط برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم شود و از مزیت های کشور به خوبی بهره بگیریم میتوانیم منزلت اجتماعی و راحتی را به خانواده ها بدهیم.

وی تورم را به عنوان مهمان ناخوانده سفره خانوادهها توصیف کرد و متذکر شد: اگر تورم کم نشود و از بین نرود باعث فروپاشی اجتماع می شود. روی چند قلم خوراکی ماهانه 270 هزار تومان از جیب مردم خارج می شود ولی یارانهای که به آنها پرداخت میشود کمتر از این مبلغ است. قانون هدفمندی یارانه ها باید قدرتمندانه ادامه یابد ولی نباید با تورم نیم یا بیش از یارانه ها را از مردم بگیریم. قانون هدفمندی یارانهها باید اجرا شود و به سرانجامی نیک برسد.

معاون اول رییس جمهور در دولت اصلاحات یادآور شد: بیش از 160 کشور دنیا تورم زیر 10 درصدی دارند ولی مردم ما در سال های اخیر تورم زیر 10 درصد را نچشیده اند. رسیدن به تورم زیر 10 درصد از بدیهیات علم اقتصاد است. در دهه 60 هجری شمسی بیشتر کشورها تورم بالای 20 درصد داشتند ولی در سالهای اخیر اکثر کشورها تورمی کمتر از 10 درصد دارند. به دلیل تورم عرضه کالا با تقاضای کالا تناسب ندارد. اثر کم فروشی یکی دیگر از آثار تورم است. یعنی در کنار افزایش قیمت وزن کالا نیز کم می شود. تورم یک بیماری اقتصادی است و درمان آن نیز کشف شده است. می توان تورم دو رقمی را ریشه کن کرد و تورم را به یک رقم رساند. ما در دوره اصلاحات نشان دادیم که در مهار تورم موفق بودیم و باز هم میتوانیم این کار را انجام دهیم.

عارف از مشکل مسکن به عنوان یکی دیگر از دغدغه های مردم مسکن یاد کرد و گفت: مسکنی که باید محل آرامش خانوادهها باشد این روزها تبدیل به مشکل اصلی خانوار شده است و مشکل اصلی ازدواج و بچهدار شدن مسکن است. با قیمت بالای مسکن و وام پایین داشتن مسکن یک آرزو شده است. سهم هزینه مسکن در سبد هزینه خانوار در کشورهای پیشرفته کمتر است اما در ایران سهم هزینه مسکن در سبد هزینه خانوار بیشتر است.

وی درباره راهکارهای پیشنهای خود جهت حل مشکل مسکن افزود: فروش تدریجی و منظم زمینهای بدون استفاده سازمان ها و بیمارستان های دولتی و مقاوم سازی بافت فرسوده روستایی و شهری از طرحهای مدنظر ما است. در کشورهای پیشرفته 80 تا 90 درصد هزینه مسکن را شرکت ها و بانک ها متقبل می شوند اما در ایران به دلیل نبود ثبات اقتصادی بانک ها و سازمانها حاضر به این همکاری نیستند. برای خرید یک ملک در منطقه مرکزی تهران برای یک زوج جوان حداقل 200 میلیون تومان سرمایه لازم است و تنها 20 میلیون از این هزینه از طریق وام به آنها تعلق می گیرد. تهیه باقی این سرمایه برای زوجی جوان سخت و امکان ناپذیر است. ما طرح افزایش مبلغ وام مسکن و همچنین مشارکت بانک ها و سازمان ها برای خرید مسکن برای مردم را در نظر گرفته ایم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهری از تبدیل مسکن مهر به مسکن ماندگار به عنوان یکی دیگر از طرح های خود برای حل مشکل مسکن خانواده نام برد و گفت: مسکن مهر قرار بود باعث ارزان شدن مسکن شود ولی به دلیل برنامه ریزی نادرست و وارد شدن فشار به بانک مرکزی باعث افزایش قیمت مسکن شد. البته مسکن مهر طرح خوبی است که باید با برنامه ریزی تداوم پیدا کند.

عارف با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت ایران را زنان و دختران تشکیل می دهند تأکید کرد: توانمندسازی زنان در کنار مردان باید از دغدغه های اصلی دلسوزان کشور باشد. آنچه مایه تأسف ما است این است که زنان بیش از مردان در فقر و امنیت اقتصادی و اجتماعی قرار دارند. در حالی که افزایش کیفیت زندگی آنها باعث ارتقا و بهبود زندگی خانوادگی است. طبق قانون اساسی دولت موظف است حقوق زنان را در همه جهات تأمین کند و تدابیر لازم را برای تأمین و بهبود زندگی آنها در نظر گیرد.

وی ادامه داد: بیش از 18 میلیون جمعیت ما را زنان خانه دار تشکیل داده اند اما کمترین حقوق مادی ندارند و تضمینی برای آینده اینها وجود ندارد. بیمه تکریم زنان خانه دار یکی از طرح های لازم است که می تواند باعث افزایش اعتماد به نفس و نشاط و امید زنان خانه دار شود. مصر هستم برای میلیون ها زن شریف ایرانی خانه داری به عنوان یک شغل حساب آید.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ترویج و برنامه ریزی مشاغل خانگی ساده برای درآمدزایی برای زنان خانهدار را یکی دیگر از طرحهای مدنظر خود ذکر کرد و افزود: تحمیل محدودیت های جنسیتی در بازار کار برای زنان مشکل ساز است. نزدیک به نیمی از زنان جوان بیکارند و اولویت پذیرش افراد در مشاغل مختلف به مردان اختصاص دارد. اکثر زنان مورد سوء استفاده های مالی قرار می گیرند.

عارف یادآور شد: سهمیه بندی جنسیتی نیز در سال های اخیر رواج یافته است. بر اساس کدام قانون و فکری می گوییم که زنان برای برخی رشته های دانشگاهی مناسب هستند یا نه. طرح تفکیک جنسیتی هم در دانشگاه ها در نظر گرفته شده است که نه تنها موفق نبوده بلکه مخارج و هزینههای بسیاری داشته است.

وی تأکید کرد: با طرح تفکیک جنسیتی مخالفم و معتقدم پسران و دختران ما به جد بر رفتار خود آگاهند. زنان امروز به حقوق خود بیش از دیروز آگاهند و از این رو به بهانه های واهی و کلیشه ای نمی توان آن ها را در حاشیه فعالیت های سیاسی و اقتصادی و علمی نگه داشت. زنان در همه کشورها به عنوان سرمایه های انسانی بی همتا دیده می شوند. اشتغال زنان ، حمایت از زنان کارگر و کشاورز و حمایت از زنان آسیب پذیر از دیگر طرحهای ماست. اراده کرده ایم زنان در دولت آینده سهم بیشتری داشته باشند.

این نامزد ریاست جمهوری در بخش پایانی سخنان خود به معرفی و جایگاه اجتماعی خود و خانوادهاش پرداخت و گفت: من محمدرضا عارف هستم، یک اصلاح طلب، عضو فرهنگستان علوم و عضو دانشگاه صنعتی شریف ، در دانشگاه استنفورد آمریکا دکترا گرفته ام. همسرم پزشک است و یزدی تبار هستم، دیگران می گویند من منظم هستم و اگر حرفی بزنم روی آن می ایستم. سه پسر دارم، سه عروس و یک نوه.

عارف تصریح کرد: برخی از مردم درباره مسائل سال 88 و رد صلاحیت ها ناراحتند و من به این مردم حق می دهم و باید کسی پاسخگوی آنها باشد. اما رأی ندادن به نشانه اعتراض درست نیست. رای ندادن مهر تایید زدن بر وضعیتی است که از آن دلخوریم و اینگونه 4 سال دیگر تداوم پیدا می کند. تأکید می کنم که اصلاح طلبی تداوم دهنده انقلاب اسلامی ایران است و باید در عرصه سیاسی کشور حضور داشته باشد.

نظر

• mobin
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 590

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

وقتي همايش۵۰ هزار نفري ۵۰ نفر نشان داده شد!

رسانه ملي امشب در بيطرفي انتخاباتي كولاك كرد!

گروه سياسي: بخش خبري شبكههاي سيما امشب در پخش برنامةهاي انتخاباتي كانديداها، تبعيض را به حد اعلاي خود رساند تا ثابت كنند اين راه كج (رفتار تبعيضآميز بين كانديداها) را همچنان و در استمراري ۱۵ساله (از انتخابات دوم خرداد۱۳۷۶ تاكنون) همچنان و با قوت ادامه ميدهد و به هيچ كس هم پاسخگو نيست.

عكس زير نشان دهنده ميزان استقبال مردم از همايش آقاي روحاني در مراسم عصر امروز دارد كه در بخش هاي خبري امشب سيما جمعيت اصلا نمايش داده نشد و به بيننده اينگونه القا ميكرد كه حدود پنجاه نفر براي سخنراني او گرد آمدهاند!

به گزارش بهارنيوز، امشب نيز همچون شبهاي گذشته در حاليكه فيلم سفر جليلي به اصفهان را در چند دقيقه پوشش داد و با دوربينهاي متعدد فيلمبرداري و در زوايا و با ترفندهاي خاص سعي در القاي زياد بودن هواداران او داشت، از همايش حسن روحاني در ورزشگاه شيرودي فقط چند ثانيه آن هم از زاويه بسته پخش شد! پوشش تبعيضآميز رسانه به اصطلاح ملي، در باره همايش روحاني در برنامه امشب كاملا تابلو بود و در حاليكه به اعتقاد همه خبرنگاران حاضر در ورزشگاه شيرودي، اين همايش پرجمعيتترين برنانه تبليغاتي در اين دوره انتخابات و در مقايسه همه ميتينگهاي انتخاباتي همه كانديداها، ارزيابي شد، فيلم پخش شده از بخشهاي خبر رسانهملي! جمعيت ۵۰ هزار نفري داخل و خارج سالن را حدود ۵۰ نفر نشان داد و هيچ بخش از سخنان مهم او را هم پخش نكرد!!
                    در عين حال قرار است كارگردان فيلم انتخاباتي آقاي روحاني، بخش عمدهاي از مراسم امروز را در مستند دوم روحاني فيلمبرداري كنند تا مسئولان بيطرف صدا و سيما را از خجالت درآورند!

گفتني اينكه همايش بزرگ «تدبير و اميد» در حالی از ساعت هفده با حضور بالغ بر ۵۰ هزار نفر (۱۵هزار نفر به صورت فشرده روي سكوها و بقيه در وسط و بيرون سالن) از حاميان دكتر حسن روحانی برگزار شد و حاضران، يكصدا ائتلاف دو نامزد هوادار تغيير را خواستار شده و شعار «عارف، روحانی، ائتلاف، ائتلاف» سر دادند. روحاني در اين مراسم گفت: آقایانی که در این ۸ سال کشور را به این روز انداختید مردم دیگر شما را نمیخواهند.

دكتر روحاني خطاب به مردم نيز گفت: بشتابید به پای صندوق آرا؛ هر یک از شما حداقل قول دهید ۱۰ رای را بسازید. وي اضافه كرد: کاری می کنم که دختران ما در خیابان احساس امنیت کنند. از آنهایی نیستم که بخواهم از آبروی رزمندگان و ایثارگران برای انتخابات استفاده کنم. با مشورت هاشمی و خاتمی قدم در این راه گذاشتم. وقیحانه به دولت سازندگی و اصلاحات تهمت می زنند. عدهای هم هنوز فقر داخلی و تحقیر خارجی را افتخار میپندارند.

نظر

• sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

این کثافتکاریهای دارودسته ضرغامی عین چیزیه که 4 سال پیش برای مهندس موسوی نازنین انجام دادند
                      امیدوارم تودهنی امسال قدرتمندانه تر و کوبنده تر باشه بر این خائنین به ایران

نظر

• mobin
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 590

همه استدلالهاي مخالفان شرکت در انتخابات را خواندم، به زعم قبول هم خواندم که مبادا در تصميم براي راي دادن گرفتار عادت شده باشم. عادتي که قبح عمل را از برابر چشم دور کند. اما در عالم واقع هيچ استدلال تازهاي که آدمي را از رفتن به سوي صندوق راي بازدارد نخواندم جز همان که سيوچند سال است تکرار ميشود: شرکت در انتخابات مشروعيت دادن به نظام است. انگار شناخت عالم از مشروعيت يک نظام منوط به شرکت در صد مشخصي [مثلا بالاتر از هفتاد درصد واجدين شرايط] در انتخابات است. در حالي که همه ميدانيم که همه نظامهاي مستقر که در سازمان ملل نماينده و راي دارند از نظر حقوق بين الملل مشروعاند، حتي اگر مانند شيخنشينهاي همسايه ايران هيچ انتخاباتي نداشته باشند، يا مانند کشورهاي کمونيستي سابق دموکراسي را سراغ نگرفته باشند. دنيا نفت کشور را ميخرد و به همين نظام رسيد ميدهد، اسکناسهاي در دست مردم با امضاي اينان است و با امضاي قضات همين نظام افراد زنداني و اعدام ميشوند. تصميمهاي مسئولان همين نظام بر زندگي ميليونها مردم اثرگذار است. پس من قانع نشدهام که شرکت کردن و يا نکردن من در انتخابات به مشروعيت نظام ميافزايد يا از آن ميکاهد. انتخابات در هيچ نظامي به چنين نتيجهاي نميرسد. رژيم پادشاهي وقتي ساقط شد نزديک بيست سالي بود که هيچ انتخابات واقعي نداشت. همه جهان ميدانستند، احزابش هم قلابي بودند و فقط به دستور شاه عمل ميکردند و مقاماتش هم به دستور شاه منصوب ميشدند در حالي که در قانون اساسي مشروطه چنين عملي مجاز نبود، اما سفيران همان نظام [به اسم سفير شاهنشاه آريامهر] در همه دنيا بودند و اتفاقا خيلي هم بانفوذ و محترم بودند. سه سال قبل از سقوط همان احزاب قلابي هم، به دستور شاه جمع شدند. اما کس نميتواند گفت آن رژيم مشروع نبود. بود و تصميمهايش هم به هزينه مردم صورت گرفت، اگر اسلحه خريد يا سد ساخت و راه کشيد و... اينک نيز همين است. به گمانم گسترش اين نگاه که شرکت نکردن کساني در انتخابات موجب کاهش مشروعيت نظام ميشود، به شوخي از سر عادت ميماند. به ويژه ضعف اين استدلال وقتي روشن ميشود که بدانيم به هر حال در ايران، مطابق تجربه و سابقه، بيش از نيمي از واجدين شرايط در انتخابات، به هر دليل، شرکت ميکنند.

با اين ملاحظه مصمم شدم که باز هم در انتخابات رياست جمهوري شرکت کنم. و اگر براي کسي مهم باشد که بداند چرا چنين تصميمي دارم، جواب مشخص و معلوم است اما به يکي از زوايايش اشاره ميکنم.

شرکت ميکنم تا به طور مشخص به اندازه خود مانع از ادامه بلائي شوم که در هشت سال گذشته بر سر نشر، فرهنگ، هنر و آموزش کشور آمده. در سياهترين دوران سانسور چه قبل و چه بعد از انقلاب، حتي در دوره اول دولت احمدينژاد که عضوي از هيات موتلفه اسلامي و سردبير سابق کيهان وزير ارشاد بود آنچه در زمان آقاي حسيني رخ داد، اتفاق نيفتاده بود. حالا همين وزير، با کمال غرور و افتخار بابت بستن خانه سينما، بابت برقراري سياهترين سانسورها بر تئاتر و سينما و کتاب و نشريات، و براي ضعف آشکار مديريت و حاکم کردن عدهاي فاسد و بيخبر، بر زندگي اهل فضل، رفته و ايستاده کنار آقاي جليلي و حمايت خود را از وي اعلام داشته است. درست هم برگزيده چرا که آقاي جليلي هم در تبليغات انتخاباتي خود به صراحت از لزوم ديکته کردن فرهنگ [يعني شرايطي مشکلتر از امروز براي اهل هنر و فضل] گفته است. من بايد با راي خود، به سهم خود و به اندازه خود، مانع از آن شوم که آقاي جليلي رييس جمهور شود.

توضيح اينکه در سيوچند سال اخير، دو روحاني به وزارت ارشاد منصوب شدند يکي از جناح اصولگرا که آقاي معاديخواه باشد و ديگر محمد خاتمي، در دوران کوتاه آقاي معاديخواه و در پنج سال وزارت آقاي خاتمي به نسبت آرامترين زمانها براي اهل فرهنگ و اطلاع بود. از جهت مديريت و گماشتن افراد فرهنگي بر مجموعهاي که اين همه گسترش دارد و تاثير ميگذارد دو وزير بهترين بودند محمد خاتمي و علي لاريجاني [باز يکي از اين جناح و آن يکي از جناح ديگر]. سياهترين دوران فرهنگ کشور در دوران جمهوري اسلامي متعلق به سهونيم سال وزارت آقاي ميرسليم از جناح راست بود و چهارسال اخير سياهتر از آنکه آقاي حسيني به وزارت رسيد. اولي همان کرد که هيات موتلفه ميگفتند و در اعلاميه معروف نوابصفوي آمده بود اما اين دومي در حالي دوران چنين سياهي را ايجاد کرد که دولت و رييسش [دستکم نشان ميدهند] که آزاد انديشتر هستند. به هرحال کسي مانند مهدي کلهر مشاور رسانهاي احمدينژاد بود و کسي مانند رحيممشائي متنفذترين عضو دولتش.

و در اهميت اين دليلي که برشمردم يک نکته بگويم. کساني که بودهاند خوب ميدانند که وقتي آقاي هاشمي از اسب دولت پياده شد، کسي در کشور به اندازه وي در ديد مردم منفي نبود. افکارعمومي بدترين نسبتها را به وي ميدادند و هر فسادي را به ايشان و خانوادهاش باور شده بود، هر بدکاري در هر جا صورت ميگرفت قبلا به نام وي نوشته بود. با همه کمکي که رييس جمهور سازندگي به هموار شدن برگزاري يک انتخابات سالم و در نتيجه شکل گرفتن حماسه دوم خرداد کرد، در سال 76 در ديد افکارعمومي هيچ شخصيتي راي منفي به اندازه آقاي هاشمي نداشت. روزنامههاي آزاد شده فقط مقاله عاليجناب سرخپوش نداشتند که. تازه روزنامهها انعکاس همه آن چيزي نبود که در تاکسي و اتوبوس گفته ميشد. سهل است هر کاري عليه دولت اصلاحات صورت گرفت افکارعمومي به حساب آقاي هاشمي نوشت. انعکاس روشنش هم انتخابات بيخدشه مجلس ششم که کسي مانند هاشمي را به جائي رساند که با کمک آقاي جنتي به عنوان نمايندهاي همتراز حداد عادل به فهرست اضافه شود که خود دانست و اين کوچکي را نپذيرفت و انصراف داد.

سئوال: آيا تصور ميکنيد که آقاي هاشمي را عملکرد اقتصادي دولتش يا عملکرد وزارت اطلاعاتش [با وزارت فلاحيان و قائم مقامي سعيد امامي، با قتل شاپور بختيار، دکتر قاسملو، سعيدي سيرجاني، ترور رستوران ميکونوس، تلاش براي قتل 21 روشنفکر و روزنامهنگار و انداختن اتوبوس به دره در سفر ارمنستان، فشارهاي باورنکردني به روشنفکران و...] در نظر افکارعمومي، به اين روز انداخت.

پاسخ منفي است. به زمان خود به دليل نبود روزنامهاي که بنويسد، نبودن اينترنت، محدود بودن فعاليت راديوهاي خارجي و امکانپذير نبودن رسيدن تصاوير تلويزيوني به کشور، خبر همه اينها به مردم نرسيد. اما مردم از طريق اعتراضهاي اهل هنر و نامههاي افشاگر که دستبهدست ميشد، و آنچه به چشم ميديدند از وضعيت فجيع کتاب و فيلم و تئاتر باخبر شدند. تا گفته باشم که هيچ به ايدئولوژي و جناحها، در اين روايت، توجهي ندارم اشاره بايد کنم، علي لاريجاني در يازده ماهي که بعد از آقاي خاتمي به وزارت ارشاد رسيد نظمي در کار نهاد و چون از حمايت بالاتر هم برخوردار بود که آقاي خاتمي نبود، محکم دربرابر لباس شخصيهائي که به دفتر نشريات و سينماها حمله ميبردند ايستاد، چنان محکم ايستاد که لباس شخصيهاي ساکن کيهان، با همه حمايت سعيد امامي و حسين شريعتمداري از آنها، وقتي در آغاز وزارت لاريجاني به دفتر مجله فيلم حمله بردند لاريجاني چنان محکم ايستاد که خانم ثقفي و زرشناس [سردستههاي حمله به نشريات و سينماها] ديگر جرات حمله به دفتر مجله نيافتند. اما همان لباس شخصيها در زمان ميرسليم وارد وزارت خانه شدند و يک معلول ذهني که در عمرش - خود به من گفت - يک رمان نخوانده بود، شد رياست بازبيني کشوري که مدعي انقلاب فرهنگي هم بود.

بنابراين نظرم اين است که علت اصلي سقوط محبوبيت هاشمي و دولت سازندگي در افکارعمومي بيشتر از همه وزارت ارشاد و آقاي ميرسليم بود و حتي ترکش آن به آقاي ناطقنوري هم خورد. اگر يادتان رفته است به آرشيوها رجوع کنيد و ببنيد وقتي که اکثر اهل قلم و فرهنگ در آستانه انتخابات رياست جمهوري هفتم، حمايت يکدست خود را از محمد خاتمي اعلام داشتند، همه صاحبنامان عرصه فرهنگ بود. آن وقت آقاي ميرسليم در نامهاي سرگشاده به اهل هنر نوشت سياست بلد نيستيد در اين صحنهها ورود ميکنيد و در نتيجه رييس جمهور بعدي حمايتتان نخواهد کرد و ضرر ميکنيد. [نقل به مضمون اما به همين شلختگي و بيفکري و خودرائي بود گفتگو وزير ارشاد به اهل فرهنگ]. اين نامه معنايش اين بود که نميدانيد و آقاي ناطق منتخب نظام است و بدبخت ميشويد و تاثير اين نامه را در سياسي کردن کساني که هرگز وارد اين عرصه نشده بودند دستکم نگيريد و تاثير اهل فرهنگ را بر افکارعمومي.

حالا همان حکايت است و آقاي حسيني رفته و پشت سر جناب جليلي ايستاده. وظيفه من است که همان کنم که در دوم خرداد اکثر مردم کردند. همين يک دليلم بس.

مسعود بهنود

نظر

• felfel
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 378

باارادت خدمت تمام کاربران این پست اینجا باشه بوقتش میارم بالا ......دکتر ولایتی امروز...1392/3/19
                          دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• سنایی
                            عضو فعال
                            • Oct 2025
                            • 364

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            جمعیت حاضر رو چطور ارزیابی میکنید،مراسم پرشکوه بود یا کم فروغ؟
                            من شماره موبایلمو داده بودم به سایت
                            دیروز ساعت 3 زنگ زد
                            خیلی منظم بود من فکرمیکنم دوم خردادی دیگر در راه است
                            جامعه مدرسین ازولایتی حمایت کرده سپاه از جلیلی=>تفرفه اصولگرایان=>پیروزیِ اصلاح طلبان

نظر

• اسد-ص
                              ستاره دار(5)
                              • Feb 2011
                              • 698

در اصل توسط mobin پست شده است View Post

وقتی دلیل نداری به تخریب پناه میبری ساختن بلد نیستی پس تخریب میکنی تا عقده هایت را خالی کنی .

فعلا معلوم نیست به چه کسی رای خواهم داد .

نظر

• alizare1982
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 590

پيامبر بزرگ اسلام (ص) ميفرمايد:
                                دروغ و سخن چيني آخرين تلاش انسان عاجز و نادان است.

ما از مسلماني فقط اسمش رو يدك ميكشيم! و گرنه حال و روزمون اين نبود! اگر مسلمان باشيم، اونم واقعيش نه، فقط يكم از مسلماني حاليمون بشه، حال و روز ما اين نخواهد بود!
                                جايي ديگه پيامبر ميفرمايد : ورود شرك در انسان از راه رفتن مورچه ايي كه در دل شب تاريك بر روي سنگي صاف، نامحسوس تر است.
                                پس واي به حال ما! چون تكبر و خود برتربيني اولين قدم براي مشرك شدن است!!!
                                دوستان دين و دنياتون رو بخاطر چندتا احمق كه ادعاهاي زيادي ميكنن ولي مطمئنا مرد عمل نيستن خراب نكنين!
                                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

در حال کار...
                                X