لطفا رنگ ای دی من بنفش شود
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postسناریوی حالگیری احتمالی برای فردا
میدونی بخواهند حال گیری کنند چیکار میکنند اعلام میکنند که انتخابات به دور دوم کشیده ،منتها به این شکل که قالیباف اول شده و روحانی دوم.
پیغامش میتونه این باشه که ما با اینکه تعداد نامزدهای اصولگرام چند نفر بود باز هم نفر اول از آن ما شده و شما با توجه به اجماع روی یک نفر باز هم دوم شدید،یعنی اینکه تو دور دوم هم شانسی ندارید.
چه حالگیری میشه;)
نمیشه در مورد حال گیری قضاوت کرد
باید تعداد آرا رو دید
رای های ولایتی و رضایی میتونه به سمت روحانی بیاد در مرحله دومریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postکنجکاو شدم و دقایقی پیش همان حوزه را بازدید کردم
در ساعت 14 که رای دادم 3نفر جلوی من بودند و 10 دقیقه پیش
حدود 100 نفر در 2 صف زنانه و مردانه! در انتظار رای دادن
آمار مشارکت جداً بالاست و این یعنی مرگ سیاسی اقتدارگرایان تند و رادیکال
انشالله فردا خبر خوشی خواهیم شنید
مدیریت محترم لطفاً در صورت امکان رنگ آیدی من نیز بنفش و آیدی من پارسی شود.سورنا.باتشکر
با احترام به کاربران عزیز و فعال سایت تغییرات مورد نظر شما و سایر دوستان اعمال شد.
نظر
-
-
منم بنفش کنید
فقط روحانی رو عشقهمن هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)
نظر
-
با سلام
بازهم مینویسم همیشه شهرستانها با تهران در انتخاب ریس جمهور در تعارض بودند بجز مورد خاتمی
اینبار تهرانیها غالبا به قالیباف رای می دهند و شهرستانیها به روحانی
قالیباف وروحانی به دور دوم خواهند رفت ودر یک مناطره تلویزیونی دو نفره کلک قالیباف کنده خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط مدیر نظارت پست شده است View Postبا سلام
با احترام به کاربران عزیز و فعال سایت تغییرات مورد نظر شما و سایر دوستان اعمال شد.
سید محمد خاتمی: بیایید کاری کنیم که رأی بنفش ما سرآغاز حضوری سبز باشد...سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
نظر