تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eslami
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 789

    #1651
    در اصل توسط eslami پست شده است View Post
    تو اين هشت نفر اولويت من اينشكليه!!!
    1- قاليباف
    2- حسن روحاني
    3- عارف
    4- رضايي
    5- غرضي
    6- ولايتي
    7- عادل
    8- جليلي

    فكر نكنم راي بدم..............
    ولي اگه ببينم، سمبه متحجرين پر زور!!! دقيقا به نفر عكسش راي ميدم.
    ولي الان اولويت من اينشكليه:
    1- حسن روحاني
    2- و ديگر هيچ!!!

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #1652
      تشكر 200 تن از علما، اساتيد و فضلاي حوزه علميه قم از آيتالله هاشمي رفسنجاني
      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

      200 نفر از علما، اساتيد و فضلاي حوزه علميه قم با امضاء نامهاي خطاب به آيتالله هاشمي رفسنجاني از ايشان به خاطر نام نويسي و آمادگي براي حضور در عرصه رقابتهاي انتخاباتي رياست جمهوري تشكر و به خاطر بازماندن ايشان از حضور در اين صحنه اظهار تأسف كردند.

      روزنامه جمهوری اسلامی، متن این نامه را منتشر کرده که در ادامه می آید:

      بسمالله الرحمن الرحيم

      محضر مستطاب آيتالله هاشمي رفسنجاني دامت بركاته

      سلام عليكم:

      نام نويسي و آمادگي حضرتعالي براي حضور در عرصه انتخابات رياست جمهوري، بارقه اميد به بهبود وضع آسيب ديده جامعه و كشور را دردل اقشار مختلف جامعه دوچندان ساخت، وضعي كه معلول پارهاي از رفتارها و سياستهاي نادرست در سالهاي اخير است.

      حضور شما اميد را دوچندان ساخت كه كسي عهدهدار قوه مجريه خواهد شد كه حضور او نويدبخش كاهش مشكلات و مايه پيشرفت در بخشهاي مختلف است و بازوي پرتواني براي ساير بخشهاي مديريت كشور نيز باشد كه در چشم و دل بسياري از مردم آسيب ديده است. مردمي كه اعتقاد دارند ترميم اين آسيبها تنها با همدلي و همراهي همه مسئولين و از عهده مدير توانمند و دورانديش و جامع نگري چون شما بر ميآيد كه علاوه بر اخلاص در خدمت به مردم و درستي فكر، واقع بيني و اعتدال و جانبداري از حقوق قشريهاي مختلف، تكيه بر بيش از شصت سال تجربه و مبارزه و مديريت در عرصههاي مختلف جنگ و صلح دارد و مورد محبت و توجه ويژه حضرت امام خميني(ره) بوده است و از اين جايگاه است كه جنابعالي در فاصلهاي اندك از نام نويسي، در اذهان بسياري از مردم تبديل به "فلسفه صندوق رأي" شديد.

      باور داريم شخصيت مجاهد و آبديدهاي چون جنابعالي كه آن همه صحنههاي سخت و عرصههاي دشوار مبارزه و جهاد و سازندگي و... را به مدد الهي پشت سر گذاشته و گواهي صلاحيت خود را براي مهمترين مناصب كشور بارها از دست امام خميني و مردم گرفته است، اينك نيز استوار و سرافراز ايستاده و همچون گذشته تنها دل در گرو مصالح كشور و مردم و دلهاي اميدواري دارد كه با دلگرمي به فردايي بهتر براي كشور و امت اسلامي چشم اميد به فضل الهي دارند و نيازمند همدلي و همراه? عالمان فداكار و روحانيان از خود گذشتهاي مانند حضرت عالي ميباشند ما در كنار انبوه همفكران خود در سطوح مختلف روحانيت در سراسر كشور وجود عالمي فداكار و حضور شخصيتي متعهد مانند حضرت عالي را مايه مباهات ميشماريم و از شما بخاطر نامزدي در انتخابات رياست جمهوري كه بواقع زينت آن بوديد سپاسگزاري ميكنيم و تأسف شديد خود را از مانع تراشي در برابر آن ابراز داشته، آن را ناسازگار با مباني و ارزشهاي اسلامي و انديشههاي بنيانگذار جمهوري اسلامي و برخلاف منافع و مصالح جامعه، كشور و انقلاب ميدانيم، ما اندوه برخاسته از اين محروميت بزرگ جامعه و كشور را با اين آيه شريفه تسكين ميدهيم "عسي ان تكرهوا شينا و هو خيرلكم"

      از درگاه خداوند كريم براي شما سربلندي و سلامتي و براي كشور و ملت بزرگ ايران سرافرازي و بهروزي هميشگي و فرداي بهتر را مسئلت داريم. انه قريب مجيب

      والسلام عل?كم و رحمه الله و بركاته

      * يادآوري اين نكته را لازم ميدانيم كه اسامي امضاء كنندگان اين نامه نيز در ذيل آن آمده است و در دفتر روزنامه موجود ميباشد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • MASOUD
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 160

        #1653
        در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
        مدیران تالار بورکس مامور هستن از طرف جنبش سبز و هر کس همراهی نکنه کاربری را مسدود میکنند . هر کس موافق جنبش سبز باشه مجاز هست فحش بده وتهمت بزنه وهر کس مخالفت منه مسدود

        میشه
        چرا به نظر شما هرکس موافق نظرات شما نباشه و یا مثل شما فکر نکنه مامور و مزدور و مواجب بگیر و نوکر بیگانه و ... هست ، این افکار و انگ زنی و تهمه را چند ده سال است که امثال شما به همه میزنید ، بابا غیر از شما کسان دیگری با طرز تفکر دیگری در این مملکت هستند که همه آدم هستند ، ایرانی هستند ، دلشان برای پیشرفت کشورشان ؛ همنو عشان و حتی امثال شما میسوزد ، غیر از امثال خودتان ،بقیه را هم ببینید ، تا اگر روزی که قدرت از دستان امثال شما خارج بشه کسی از شما و حقوق شما بتواند دفاع کند ، همه پلها را پشت سر خودتان خراب نکنید ، این همه بلایی که سر فرهنگ و اقتصاد و معاش و اخلاق و حتی دین وایمان مردم آمده نتیجه تنگ نظری ، منافع طلبی و خود بینی امثال شماس .
        [SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #1654
          استقبال گرم از رضايي در زادگاهش+عكس



          گروه سياسي: محسن رضایی در جمع مردم شهر زادگاهش (مسجدسلیمان) گفت: ای مردم حق شما کجاست؟ هرکس قیافه میگرفت که من در گذشته چه کارهایی انجام دادم و دیگری موضع میگرفت که کاری نکردهای شما ملت ایران را زیر دست و پای خود له نکنید.


          رضايي در جمع همشهريانش با لباس بختياري سخنراني كرد
          محسن رضایی اظهار کرد: من افتخار میکنم فرزند مسجد سلیمان و ایل بختیاری هستم و همان طور که در گذشته افتخارات بزرگ را رقم زدید در شرایط کنونی نیز بر فقر گرانی و عقبماندگی غلبه میکنید. خود را برای پیروزیهای بزرگ در سالهای آینده آماده کنید چرا که من با دست پر و برنامه آمدم و اهل شعار دادن نیستم و به قول بختیاریها مرد است و حرفش.

          کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از سایتها گفته بود رضایی دستهای عشایری بزرگی دارد همین طور است دستان من به بلندای زردکوه بزرگ است. رضایی تصریح کرد: عشایر ایران آنهایی هستند که نزدیک سهند، سبلان، البرز ، دنا و زردکوه زندگی میکنند و عشایر غیرتمند ایران در زمان جنگ صدام و رویاهایش را در این ایران دفن کردند. من با این دستان بزرگ فقر و گرانی را دفن میکنم و شکوفایی اقتصادی ایجاد میکنم. امروز با یک جناح نمیشود کشور را اداره کرد و اما در مناظرات دیروز همه از جناح و خودشان دفاع میکردند. حق مردم ایران کجاست هرکس قیافه میگرفت که من در گذشته چه کارهایی انجام دادم و دیگری موضع میگرفت که کاری نکردهای شما ملت ایران را زیر دست و پای خود له نکنید.
          وی گفت: اگر ایثار دارید برای مردم فداکاری کنید تنها از خودتان و جناحتان دفاع میکنید. امروز روز مردم است منازعات سیاسی و دعوا موجب آزار و اذیت ملت ایران میشود. ملت ایران ولی نعمت این انقلاب و جمهوری اسلامی هستند نه اینکه زینت مجالس دولتمردان باشند. امروز مجلس، قوه قضائیه و دولت باید به مردم پاسخ دهند که فقر و گرانی را چطور برطرف میکنند. رضایی در ادامه با بیان اینکه من در مناظرات خیلی تحمل کردم وگرنه میتوانستم با مشت آهنین روی میز بزنم تصریحکرد: یک دولت فراگیر از همه اقوام ایرانی و متخصصان کشور درست میکنیم تا مشکلات برطرف شود.

          کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: از اینکه مسجد سلیمان در طی ۱۵ سال گذشته دچار محرومیت شدید شده است احساس شرمندگی دارم چراکه مسجد سلیمان همیشه جز اولینها در ایران بوده است. من برای پیروزی آمدهام و اهل شعار دادن نیستم و افتخار میکنم که سرباز بنیانگذار انقلاب بوده و حال در کنار رهبر پیروزیهای بزرگ به وجود میآورم.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #1655
            زیبا کلام در گفتوگو با ایلنا:
            قدرت چانه زنی روحانی بیشتر است


            همه جا گفتهام اگر بخواهم به عنوان اصلاح طلب به آقای روحانی و عارف نمره بدهیم،نمره عارف بیشتر است اما قدرت مانور و چانه زنی روحانی با توجه به اینکه سایر مراکز قدرت بیشتر در اختیار اصولگرایان است بیشتر خواهد بود.

            باز زیباکلام نذر کرد، نذر کرد روحانی و عارف به اجماع برسند و ما را از ترس و واهمه تکرار تجربه تلخ سال ۸۴ نجات دهند. جالب اینجاست که دنیای سیاست ایران امروز انگار بیش از باید و نبایدهای منتج از دو دو تا چهارتاهای منطقی محتاج نذر نیازهای تحلیل گران و سیاسی کاران است.
            شاید با دعای خیر تحلیل گران و کارشناسان سیاسی دریچهای به آنچه که بوده و نبوده یا هست نیست باز شده و اجماعی صورت گیرد. آنچه در ادامه میآید.
            مشروح نظرات این استاد دانشگاه در مورد آرایش سیاسی و ارزیابی مناظره صورت گرفته است:
            ارزیابیشما از آخرین مناظره چگونه است؟
            آخرین دور مناظرات جدیترین، واقعیترین و حقیقیترین دور مناظرات بود. برخلاف دو دوره قبلی که مسائل کلی و بیحاصل مطرح میشد معتقدم که برنامه دیروز تاحدود زیادی به مناظرههای سال ۸۸ شباهت پیدا کرد، جذاب بود و توانست مخاطب را جذب کند و این حالت در شرایطی به وجود آمد که اجازه داده شد مناظره کننده آزادانه در مورد مسائل حقیقی صحبت کند.
            در این مناظره مشخص شد که بحران هستهای و مشکل تحریمها بزرگترین بحران است. بزرگترین خواست مناظره کنندهها حل مشکل تحریمها است و مردم میخواهند این مشکل سامان یابد.
            چه کسی توانست گوی پیروزی در مناظرات را از آن خود کند؟
            پیروز مناظره در دور دوم علی اکبر ولایتی بود. برنده اخلاقی و سیاسی مناظره هم ولایتی بود که نخواست حقیقت و صداقت را قربانی سیاست کند.قهرمان مناظره نیز ولایتی شد چون از حقیقت دفاع کرد.
            ولایتی در بحث هستهای تصور کاذبی که در مورد جلیلی ایجاد شده بود و نشان میداد جلیلی کارش را با موفقیت، شجاعت، درایت و حکیمانه انجام داده شکست. ولایتی نشان داد که اصلا این گونه نبوده و جلیلی موفق عمل نکرده است. اگر روحانی و یا عارف این نقد را به جلیلی وارد میکردند مردم حرف آنها را به پای رقیب سیاسی بودنشان مینوشتند اما این ادعا را کسی مطرح میکند که نامزد اصلی اصولگرایان است.
            همچنین محسن رضایی مدال نقره را در مناظرات دریافت کرد. آقای رضایی نیز مانند آقای ولایتی همین مسائل را گفتند ایشان تاکید کردند که ما از مذاکرات هستهای مزیت عینی ندیدیم و معلوم نیست که ایشان (جلیلی) چه میکنند.
            مناظره آخر چقدر توانست این شائبه که جلیلی کاندیدای مورد نظر نظام است را از بین ببرد؟
            این مناظره نشان داد که شکاف عمیقی بین اصوگرایان وجود دارد. حدادعادل و آقای جلیلی با آقای ولایتی و حتی آقای قالیباف همسو نیستند. متاسفانه پایینترین نمره را آقای قالیباف میگیرد و ایشان درست برعکس آقای ولایتی عمل کردهاند در شرایطی که قهرمان و پیروز مناظره از نظر اخلاقی ولایتی است و بازنده اصلی قالیباف بود که میخواست به مردم بگوید اصلاح طلبان میخواستند حمله گازانبری به دانشجویان بکنند و من به عنوان فرمانده نیروی انتظامی وقت مانع از آنها شدم. قالیباف چقدر فکر میکرد مردم حرفهای او بپذیرند و باور کنند.
            غرضی بازنده بعدی مناظرات بود. غرضی این استدلال را داشت حالا که نمیتواند رئیس جمهور شود با تظاهر به «وااسلاما» و توهین به اصلاح طلبان شاید بتواند جایگاهی در دولت آینده پیدا کند. جلیلی و حداد نیز بازنده مناظره دیشب بودند و نشان دادند تمام هنرشان در حمله به اصلاح طلبان و هاشمی است آنها از مسئولیتی که داشتند در تمام ۸ سال گذشته شانه خالی کردند و آن را به عهده نگرفتند.
            در شرایطی که اصولگرایان بودند که تا اردیبهشت سال ۹۰ از احمدینژاد دفاع کردند و حالا که وضع مملکت به اینجا رسیده است این گونه عمل میکنند معلوم است که آقای حداد باید بگوید مشکلات کشور زیاد نیست اما این سوال مطرح میشود که وقتی تو به عنوان کاندیدا میگویی گرانی را در داخل کشور حل میکنم آیا غیر از این است که گرانی وجود دارد؟
            عارف و روحانی هم برنده مناظرات بودنداما نه به اندازه ولایتی آنچه که عارف و روحانی گفتهاند مورد انتظار بود اما آنچه ولایتی صادقانه گفت دور از انتظار بود و به خاطر صداقتش قهرمان آخرین دور مناظره شد.
            به نظر میرسید بحران هسته و روابط بین الملل اصلیترین محل توجه کاندیداها بود،...
            در مناظره دیشب نشان داده شد که بحث در حوزه هستهای بسیار است و متاسفانه مطبوعات کشور نمیتوانند به راحتی این موضوع را تحلیل کنند. این فاجعه است که مطبوعات در خصوص مهمترین مساله مملکت سکوت کنند.
            کسی جرات نمیکند یک خط در نقد آقای جلیلی و سیاستهای هستهای ایشان بنویسد اگر کسی کوچکترین انتقادی داشته باشد میگویند خط قرمز است. به همین دلیل است که بعد از چهار سال میفهمید که تیم مذاکره کننده هستهای خوب عمل نکرده است یا به دلیل اختلاف احمدینژاد و ولایتی تلاش ارزندهای که در حال شکل گرفتن در خصوص بحث هستهای بوده و حداقلاش این بود که تحریمها را به این صورت جلو نمیبرد به تعویق میافتد.
            مناظره یک سوال اساسی به وجود آورد و نشان داد اگر مطبوعات و صدا و سیما را خصوصا در مسائل هستهای محرم ندانیم و اجازه انعکاس مساله را ندهیم در نهایت این مسائل در مناظرهها انعکاس پیدا میکند.
            به نظر شما گزینه نهایی اصولگرایان بعد از مناظره چه کسی خواهد بود؟ آیا آن شائبه در مورد آقای جلیلی همچنان وجود خواهد داشت؟
            بعید به نظر میرسد آقای جلیلی نامزد مورد نظر رهبری باشد. آنچه که مسلم است و باشناختی که بنده از مقام معظم رهبری دارم بعید است که واقعا ایشان نامزدشان سعید جلیلی باشد. جلیلی نامزد جریانات تندرو، افراطی و رادیکال است برخی نهادهای خاص و افرادی مانند حسین الله کرم از سعید جلیلی حمایت میکنند گروههای معتدل از سعید جلیلی و حتی از حدادعادل هم حمایت نمیکنند چون این دو نفر همه هنرشان حمله به رفسنجانی و اصلاح طلبان بوده و ما چیز دیگری از آنها ندیدهایم.
            شانس و اقبال اعتدالیون در این انتخابات چگونه است؟
            شعار اعتدال و میانه روی نه تنها میان اصلاح طلبان که در بین اصولگرایان از وزن زیادی برخوردار است خیلی از طرفداران انقلاب ممکن است با این شعار به حسن روحانی رای دهند رادیکالیسم افراطیون نه تنها پایگاه اجتماعی در بین اصولگرایان ندارد که حامی نیز نداشته است. رای اصولگرایان بین ۵ تا ۷ میلیون است و از این میزان از آرای اصولگرایان ۱۰ درصد هم به جریانات رادیکال و افراطی اختصاص ندارد. سقف رای جریان رادیکال به یک میلیون هم نمیرسد.
            رای بدنه اصولگرایان به سمت آقای ولایتی است. قالیباف نمیدانم مخاطبین را چه به حساب آورد. آنها چطور باید باور کنند حسن روحانی و خاتمی میخواستند دانشجویان را قلع و قمع کنند ولی قالیباف به عنوان فرمانده نیروی انتظامی در مقابل لباس شخصیها ایستادگی کرد.
            احتمال ائتلاف بین آقای روحانی و عارف چقدر است؟ امروز شایعاتی مطرح شده که آقای عارف به نفع روحانی کناره گیری خواهد کرد؟
            من نذر کردم که بفهمم این دو نفر ائتلاف کردهاند بعضی وقتها انقدر عصبانی میشوم که فکر میکنم اگر ائتلاف نشود حق ما آقای جلیلی است. همه جا گفتهام اگر بخواهم به عنوان اصلاح طلب به آقای روحانی و عارف نمره بدهیم،نمره عارف بیشتر است اما قدرت مانور و چانه زنی روحانی با توجه به اینکه سایر مراکز قدرت بیشتر در اختیار اصولگرایان است بیشتر خواهد بود.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • ramirh
              عضو جدید
              • May 2013
              • 18

              #1656
              گروه سياسي- رسانهها: بر طبق مصوبه وزارت کشور درخصوص تقسیمات کشوری در سال ۸۲ قرار بود منطقه «دهاقان» اصفهان تبدیل به شهرستان شود و به دنبال آن بخشی از شهرستان سمیرم هم به آن ضمیمه میشد. این تصمیم اعتراض اهالی این شهرستان را به دنبال داشت که در نهایت به درگیری آنها با نیروی انتظامی و زخمی و کشتهشدن چند نفر انجامید. سه سال بعد یعنی در زمان دولت نهم هم درگیری دیگری در منطقه سمیرم اصفهان رخ داد. قضیه دوم از این قرار بود که عدهای قاچاقچی با مردم منطقه درگیر شدند. در حادثه دوم که در دولت احمدینژاد رخ داد، هشتنفر کشته شدند. این دو ماجرا پس از یک دهه در مناظره انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری دوباره زنده شد. «سعید جلیلی» در مناظره خود خطاب به «محمدرضا عارف» گفت: «شما خیلی از بحث آزادی و مباحث اینطوری مطرح کردید. در زمانی که مسوولیت داشتید اینها آزادی نبود؟ چرا در زمان دولت شما هر اعتراض اجتماعی که میشد با بدترین وضع بیتدبیری میشد. در سمیرم هشتنفر در ایذه چهار نفر و ... را کشتند. زیر نظر شورای تامین استان است که دست استانداریهاست» در همین رابطه با «سيد محمود حسینی» استاندار وقت اصفهان گفتوگو کردهایم.


              در مناظره دو روز قبل هشت نامزد ریاستجمهوری، آقای جلیلی به رخدادهای سمیرم در دولت اصلاحات اشاره کردند و اینکه در آن حادثه به علت بیتدبیری شورای تامین استان هشتنفر کشته شدند. شما صحبتهای ایشان را تایید میکنید؟
              اصلا صحبتهای ایشان درست نبود و من کاملا ادعاهای مطرحشده را رد میکنم. استانداری و شورای تامین استان هیچ تصمیمی برای برخورد با مردم سمیرم نگرفته بود. نه کتبی و نه شفاهی هیچ دستوری داده نشد. بلکه برعکس، ما هیاتی را برای مذاکره و حل وفصل قضیه به سرپرستی مدیرکل سیاسی امنیتی استانداری به منطقه فرستادیم که با مردم آنجا صحبت و اعلام کنند که مساله تفکیک منتفی شده است. در واقع ما حق را به آنها دادیم و اجازه جداشدن را ندادیم. تمامی مدارک و مستندات هم در استانداری و شورای تامین استان موجود است که نشان میدهد هیچ مصوبهای مبنی بر برخورد با مردم سمیرم وجود نداشت.

              پس نقش نیروی انتظامی در ماجرا چه بود؟

              نیروی انتظامی بدون هماهنگی با شورای تامین و استانداری تصمیم به برخورد گرفت. هیچ مصوبهای در شورای تامین یا استانداری اصفهان وجود ندارد

              یعنی نیروی انتظامی بدون هماهنگی استانداری و دولت اقدام کرده؟

              بله، دستور به نیروی انتظامی از مرکز، یعنی از سوی فرماندهی کل نیرو که آن زمان «سردار قالیباف» بود و معاون ایشان «سردار عبدالهی» که اکنون معاون امنیت وزارت کشور است، صادر شد. آنها اعلام کردند که در چارچوب اختیارات و وظایف خودشان عمل میکنند و اینکه برخورد جزو وظیفه ذاتی ماست.

              فرمانده وقت نیروی انتظامی استان چه کسی بود؟

              «سردار ذوالفقاری» بودند.

              شما آن زمان چه واکنشی نشان دادید؟

              من همان زمان در صدا وسیمای استان حاضر شدم و اظهار تاسف و قضیه را هم شفاف بیان کردم. استانداری در آن زمان نهتنها نقشی در درگیریها نداشت بلکه تبعات آن را هم جمع کرد. در جریان مذاکرات هم، جمعی از مردم سمیرم آمده بودند استانداری با ما صحبت کردند و ما هم خواستههایشان را قبول کردیم. معاون امنیتی استانداری هم به نمایندگان مردم سمیرم اعلام کرد ما اجازه جداشدن این بخش از سمیرم را نمیدهیم در نمازجمعه سمیرم هم این توافق اعلام شد و قضیه از سوی استانداری بهخوبی در حال پیشروی بود.

              آقای جلیلی به کشتهشدن هشتنفر در این رخداد اشاره کرده است. شما این رقم را تایید میکنید؟

              این آمار ایشان هم غلط است. اول اینکه از هر دو طرف یعنی هم نیروی انتظامی و هم درگیرشدگان افرادی زخمی شدند و بعد هم اینکه تعداد کشتهشدگان هشتنفر نبود. سهنفر از مردم و یکنفر از نیروی انتظامی کشته شدند. تعدادی هم زخمی شدند. بعد هم نیروی انتظامی دیه کشتهشدگان را پرداخت. همان زمان، خودم هم برای سرکشی و عیادت از مجروحان حادثه به بیمارستان رفتم. آن چیزی که آقای جلیلی اشاره کرده است مربوط به رخداد سال ۸۵ سمیرم بود.

              یعنی ایشان دو رخداد را باهم مخلوط کرده است؟

              به نظر میرسد آماری که ایشان ارایه کرده مربوط به اتفاقی است که نه در دولت اصلاحات که در دولت آقای احمدینژاد و سال ۸۵ رخ داده بود. به این شکل که عدهای از مردم با تعدادی قاچاقچی و اشرار درگیر شدند که در نتیجه آن هشتنفر کشته شدند.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #1657
                سید محمد خاتمی: ائتلاف روحانی- عارف دل جامعه را شاد می کند



                وی ادامه داد: از میان این دو نفر هر کدام باشند از توان و پشتوانه همدیگر حداکثر استفاده را خواهند کرد. باید از اندیشه ها و نیروهای دیگر هم استفاده کنند. ائتلاف در این عرصه دل جامعه را شاد می کند .


                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سید محمد خاتمی بر ضرروت نگاه فراجناحی اصلاح طلبان در انتخابات شوراها تاکید کرد و بااشاره به نامزدی حسن روحانی و محمدرضا عارف در انتخابات ریاست جمهوری گفت: اینکه به این نتیجه رسیدیم که حتما باید ائتلاف باشد نتیجه خوبی است.

                به گزارش مهر، جمعی از نامزدهای اصلاح طلب انتخابات شورای اسلامی سراسر کشور روز گذشته با سید محمد خاتمی با ابراز تاسف از رد صلاحیت تعدادی از چهره های اصلاح طلب در انتخابات شوراهای سراسر کشور گفت: این که تصور شود لیست خاصی متعلق به کسی است درست نیست.

                وی با تاکید بر پرهیز از نگاه گرایشی و جریانی در انتخاب کاندیداهای شوراها و لزوم توجه به مصالح فراجناحی دراین عرصه تاکید کرد: باید سعی کنیم همه اندیشه ها و چهره هایی که می توانند در خدمت مردم باشند با تنوعی که لازم است در شوراها حضور یابند و خدمت بیشتری به مردم و کشور بکنند.

                خاتمی درباره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه معتقدم تلاشی که شد و به این نتیجه رسیدیم که حتما باید ائتلاف باشد نتیجه خوبی است، گفت: در مناظره هم جناب آقای عارف و جناب آقای روحانی مواضع خوبی داشتند. از جمله سوال شد که آیا از هفت نفر دیگر استفاده می کنید؟ گفته شد که علاوه بر هفت نفر دیگر هر کسی که برنامه داشته باشد ولو رد صلاحیت هم شده است باید از او استفاده کرد.

                وی ادامه داد: از میان این دو نفر هر کدام باشند از توان و پشتوانه همدیگر حداکثر استفاده را خواهند کرد. باید از اندیشه ها و نیروهای دیگر هم استفاده کنند. ائتلاف در این عرصه دل جامعه را شاد می کند .
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #1658
                  حسن روحانی فردا به تبریز می رود

                  رئیس کمیته استقبال از حسن روحانی در استان آذربایجانشرقی گفت: حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز دوشنبه بیستم خردادماه به تبریز سفر میکند.

                  به گزارش فارس، جعفر راستگو صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: روز دوشنبه بیستم خردادماه حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در میان استقبال گرم مردم غیور آذربایجانشرقی ساعت 17 وارد شهر شهیدان محراب و سرداران شهید تبریز قهرمان خواهد شد.

                  وی با دعوت از اقشار مختلف مردم از جمله خانوادههای معظم شهداء، ایثارگران، رزمندگان، روحانیون، دانشگاهیان، فرهنگیان، معلمان، کارمندان، کارگران، بازنشستگان، دانشجویان، جوانان، اصناف و سایر گروهها خواست تا با حضور گرم خود از این یار کاندیدا استقبال کنند.

                  رئیس کمیته استقبال از حسن روحانی در استان آذربایجانشرقی گفت: روحانی ساعت 18 روز دوشنبه 20 خردادماه در سالن شهیدپورشریفی در اجتماع بزرگ مردم غیور استان آذربایجانشرقی سخنرانی خواهد کرد.

                  راستگو در پایان خاطرنشان کرد: سایر برنامههای حسن روحانی متعاقبا اعلام خواهد شد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

                    #1659

                    از حدیبیه تا تهران؛ اگر در عصر پیامبر(ص) بودند ایشان را هم متهم به سازشکاری می کردند
                    زمانی که قرار بود متن قرارداد صلح حدیبیه را بنویسند،پیامبر به علی(ع) فرمود قرارداد را با "بسم الله الرحمن الرحیم" شروع کند ولی نماینده مشرکان قریش به این امر اعتراض کرد و گفت:"من که رحمان و رحیم نمی شناسم. همان بسمِکَ اللّهم را که همیشه مینوشتی بنویس." پیامبر با این خواسته موافقت کرد و به علی(ع) فرمود:"بنویس بسمک اللهم."این درحالی بود که بعضی از صحابه پیامبر،به شدت با تحقق خواسته نماینده قریش مخالفت کردند و فریادهای اعتراض برکشیدند، ولی پیامبر به سازشناپذیری آنها وقعی ننهاد.
                    عصر ایران ؛ مصطفی اعتزالی - مذاکرات هستهای ، موضوع محوری و مناقشهبرانگیز سومین مناظره نامزدهای ریاست جمهوری بود. در میان هشت کاندیدای موجود، سعید جلیلی و حداد عادل معتقد بودند که مقاومت و سازشناپذیری، بهترین راه در ادامه مذاکرات هستهای ایران و کشورهای 1+5 است. در دیگرسو، حسن روحانی و محمدرضا عارف و علی اکبر ولایتی و محسن رضایی، بر لزوم تعامل و سازش عقلایی با جهان غرب تاکید داشتند تا مردم ایران بیش از این متحمل فشارهای اقتصادی ناشی از تحریمهای خارجی نشوند؛ فشارهایی که بخش قابل توجهی از آنها، به گفته همه شخصیتهای سیاسی کشور، ریشه در سیاست هستهای کنونی دارد.

                    مفهوم سازش در فرهنگ سیاسی ایران، مفهومی با بار معنایی منفی است. سازشکار در ادبیات سیاسی جامعه ایران، از گذشتههای دور تا به امروز، کم و بیش به عنوان یک دشنام سیاسی به کار رفته است.
                    ماروین زونیس در کتاب "روانشناسی نخبگان سیاسی ایران"، به این نکته میپردازد که "سازش" در فرهنگ سیاسی ایرانیان، بار معنایی مثبتی ندارد.
                    زونیس با انتخاب 3000 نفر از افراد مستقر در لایههای گوناگون ساختار قدرت در رژیم شاه، مطالعهای عینی را بر روی نخبگان سیاسی جامعه ایران در دوران پیش از انقلاب انجام داد.

                    او در این مطالعه به نتایج گوناگونی درباره نخبگان و فرهنگ سیاسی جامعه ایران رسید. بار منفی مفهوم سازش در بین نخبگان سیاسی جامعه ایران، یکی از این نتایج بود.

                    اگر به این نکته توجه کنیم که پس از مطالعه زونیس، رژیم شاه با انقلاب سرنگون شد و یکی از دلایل انقلابیون برای سرنگونی رژیم شاه، سازشکاری شاه در برابر جهان غرب بود، میتوانیم حدس بزنیم که پس از انقلاب اسلامی، بار معنایی مفهوم سازش نه تنها کاسته نشده، بلکه تقویت هم شده است.

                    شعارهای مردم و مسئولان انقلابی نیز در همان دهه اول انقلاب، یکی از مبانی تشدید فرهنگ سازشناپذیری در جامعه ایران شد.

                    در این میان برخی کاندیداها مقاومت/سازشناپذیری و اسلام ناب محمدی تاکید زیادی می کنند و مسائل سیاست خارجی را به گونهای تبیین میکنن که گویی سازشپذیری، مصداق انحراف از اسلام ناب محمدی است.

                    اما آیا واقعاً سازشناپذیری و مقاومت تحت هر شرایطی و به هر قیمت ممکن، نشانه تبعیت از سیره رسول الله (ص) و پایبندی به اسلام ناب محمدی است؟

                    ماجرای صلح حدیبیه، به خوبی نشان میدهد که سازشناپذیری مطلق، مطلقاً با سیره سیاسی پیامبر گرامی اسلام تناسب و تطابقی ندارد.

                    پیامبر و یارانش در سال ششم هجری، از مدینه عزم مکه کردند تا به زیارت خانه خدا بروند. مخالفت قریش با ورود مسلیمن به مکه در کنار تقویت تدریجی اسلام تا آن زمان، منجر به انقعاد پیمان صلح حدیبیه شد که بر اساس آن، مسلمانان اجازه یافتند سال آینده برای انجام مراسم حج راهی مکه شوند.

                    عملکرد پیامبر در جریان مذاکرات مربوط به انعقاد این پیمان، مصداق بارز "کوتاهآمدن در برابر دشمن" بود ؛ سازشی که با هوشمندی سیاسی عمیقی همراه بود. پیامبر پیش از حرکت به سوی مکه، به یارانش وعده زیارت خانه خدا داده بود ولی وقتی دید تنها راه عقد قرارداد صلح این است که سال آینده راهی مکه شوند، بر خواست اولیهاش پافشاری نکرد و خواسته قریشیان را پذیرفت و زیارت کعبه را به سال آینده موکول کرد.

                    در حالی که مشرکان با سختگیریهایشان مسلمانان را از مکه بیرون رانده بودند، ولی پیامبر گرامی اسلام در ماجرای حدیبیه، اولاً پذیرفت که تا ده سال آینده، جنگ با مشرکان را کنار بگذارد.
                    ثانیاً پذیرفت که اگر کسی از مکه و از میان قریش گریخت و به مسلمانان پناه آورد، او را به قریش بازگرداند ولی اگر یکی از مسلمانان به سوی قریش گریخت، قریش موظف به بازگرداندن او نیست.
                    ثالثاً پذیرفت که بتپرستان قریش در انجام عبادات مذهبی خود در مدینه، آزاد باشند.

                    علاوه بر اینها، زمانی که قرار بود متن قرارداد صلح حدیبیه را بنویسند، پیامبر به علی (ع) فرمود قرارداد را با "بسم الله الرحمن الرحیم" شروع کند ولی نماینده مشرکان قریش به این امر اعتراض کرد و گفت: " من که رحمان و رحیم نمی شناسم. همان بسمِکَ اللّهم {به نامت ای خدا} را که همیشه مینوشتی بنویس."
                    پیامبر با این خواسته موافقت کرد و به علی (ع) فرمود: "بنویس بسمک اللهم." این در حالی بود که بعضی از صحابه پیامبر، به شدت با تحقق خواسته نماینده قریش مخالفت کردند و فریادهای اعتراض برکشیدند، ولی پیامبر به سازشناپذیری آنها وقعی ننهاد.

                    در ادامه، پیامبر اینگونه به املاکردن متن قرارداد ادامه داد: " این مواد قرارداد بین محمد رسول خدا و سهیل بن عمرو است." اما نماینده قریش باز اعتراض کرد و گفت: "اگر تو را رسول خدا میدانستیم که نه تو را از خانه {خدا} منع میکردیم و نه با تو میجنگیدیم؛ بنویس محمد پسر عبدالله."

                    علی (ع) کلمات "رسول الله" را نوشته بود و وقتی پیامبر گفت آن را خط بزن، علی گفت شرم دارد که نام رسول الله را پاک کند. پس پیامبر از علی خواست آن کلمات را به او نشان دهد و خودش واژه مقدس "رسول الله" را حذف تا معاهده صلح با مشرکان منعقد شود و منافع جامعه اسلامی تامین شود.

                    باری، پیامبر (ص) این همه در برابر دشمنِ مشرک کوتاه آمد تا قرارداد صلح و سازشی منعقد شود که به سود مسلمانان و جامعه اسلامی نوپای مدینه بود.

                    پس از انعقاد قرارداد، عمر بن خطّاب که این همه سازشپذیری و کوتاهآمدن پیامبر در برابر دشمن قریشی را دیده بود، خشمگین به سوی پیامبر آمد و گفت: "مگر تو پیامبر خدا نیستی؟"
                    پیامبر گفت: "بله."
                    عمر گفت: "مگر ما بر حق نیستیم و دشمنان ما بر باطل؟"
                    و باز پیامبر جواب مثبت داد.
                    عمر گفت: "پس چرا برخلاف عزت دینمان چنین ذلیلانه تسلیم میشویم؟"
                    پیامبر گفت: " من رسول خدایم و از او نافرمانی نخواهم کرد و او مرا پیروز خواهد ساخت."
                    اما عمر همچنان پافشاری کرد و گفت: " مگر به ما نگفتی باید به زیارت خانه کعبه برویم و دور آن طواف کنیم؟"
                    پیامبر گفت: "همین طور است، اما آیا گفتم که امسال این کار را خواهیم کرد؟"
                    عمر اعتراف کرد که پیامبر چنین چیزی نگفته بود.
                    سپس عمر که هنوز خشمش فروکش نکرده بود، به سراغ ابوبکر رفت و همان سوالات را از او پرسید و تقریباً همان جوابهای پیامبر را از زبان ابوبکر هم شنید. وقتی که پیامبر، عمر و علی و ابوبکر و عبد الرحمن بن عوف را فراخواند تا نامشان را زیر معاهده درج کنند، عمر در سکوتی که هنوز بوی ناخرسندی از آن میآمد، معاهده را امضا کرد و رفت.

                    آیا این همه سازشپذیری پیامبر گرامی اسلام در برابر دشمن مذاکرهکننده، که حتی موجب شد عمر لب به اعتراض بگشاید و این کوتاهآمدن و تن به سازش دادن را مصداق ذلت بداند، نباید موجب تجدیدنظر ما در بار معنایی مفهوم سازش شود؟ و مهمتر از این، آیا رویه پیامبر در مذاکره منتهی به صلح حدیبیه، نباید درسی برای مذاکرهکنندگان سازشناپذیری باشد که اسلاف سازشپذیر خود را، که برای تامین منافع جامعه اسلامی در برابر دشمن کوتاه آمده و نرمش نشان دادهاند، به خیانتکاری و تن به ذلت دادن متهم نکنند و از "دیپلماسی پیامبر" توشهای برگیرند برای دیپلماسی نظام جمهوری اسلامی در مواجهه با دشمنان سرسختی که تحریمهای وحشیانهشان جامعه اسلامی ایران را دچار فشار و تنگناهای جدی کرده است؟ آیا درک معنای تعامل هوشمندانه - که حدیبیه مصداقی از آن است - اینقدر سخت و شگرف است؟!

                    آیا اگر برخی مدعیان امروزی در عصر رسول الله (ص) می زیستند ، با همین ادبیات امروز ، ساحت قدسی ایشان را به انواع اتهامات نمی آلودند؟!
                    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

                    نظر

                    • ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

                      #1660

                      >>>> در متن زیر، نتیجه ی آزمایشاتی تحت عنوان " محدودیّت و پیامدهای آن " برای برخی موجودات زنده آمده است. به راستی آنچه تا کنون درباره ناتوانی های مان به ما گفته شده چه تاءثیر شگرف و پنهانی بر ما و ذهن ما دارد.
                      >>>>
                      >>>> نتیجه ی آزمایش بر حيوانات به سادگی به ما نشان می دهند که چگونه محدوديّت های ذهنی تحميل شده از جانب محیط، بر ما تاثیر می گذارد. آزمایشات انجام شده بر کَک، فيل و دلفين نمونه های خوبی هستند:
                      >>>>
                      >>>> کک ها حشرات کوچک و جالبي هستند. آنها گاز می گيرند و خيلي خوب می پرند. آن ها به نسبت قدّشان قهرمان پرش ارتفاع هستند .اگر يک کک را در ظرفی قرار دهيم از آن بيرون می پرد. پس از مدّتي روی ظرف را درپوش مي گذاريم تا ببينيم چه اتفاقی رخ مي دهد.
                      >>>> کک می پرد و سرش به درپوش می خورد و پايين می افتد. دوباره می پرد و همان اتفاق مي افتد. اين کار را مدّتی تکرار می کند. سرانجام درپوش را بر می داريم و کک دوباره می پرد ولی فقط تا همان ارتفاع. درپوش برداشته شده و محدوديّت فيزيکي، رفع شده است، ولی کک فکر می کند اين محدوديت همچنان ادامه دارد.
                      >>>>
                      >>>> فيل ها را نیز مي توان با محدوديّت ذهني کنترل کرد .
                      >>>> پاي فيل های سيرک را در مواقعي که نمايش نمي دهند می بندند. بچّه فيل ها را با طناب های بلند و فيل های بزرگ را با طناب های کوتاه. به نظر مي آيد که بايد بر عکس باشد، چرا که فيل های پرقدرت به سادگی می توانند ميخ طناب ها را از زمين بيرون بکشند ولی اين کار را نمي کنند.
                      >>>> علّت اين است که آنها در دوران بچّگی، طناب های بلند را کشيده اند و سعی کرده اند خود را خلاص کنند و سرانجام روزی تسليم شده، دست از اين کار کشيده اند.
                      >>>> از آن پس آن ها تا انتهای طناب می روند و مي ايستند، چرا که اين محدوديّت را پذيرفته اند.
                      >>>>
                      >>>> دکتر ایدن رايل، فيلمی آموزشی در مورد محدوديّت های تحميلي تهيه کرده است. نام اين فيلم" می توانيد بر خود غلبه کنيد " است.
                      >>>>
                      >>>> در اين فيلم، يک دلفين در تانک بزرگي از آب قرار مي گيرد و نوعي ماهی که غذای مورد علاقه ی اوست در تانک ريخته مي شود و دلفين به سرعت آن ها را مي خورد. دوباره که گرسنه مي شود تعدادي ماهي ديگر داخل تانک قرار مي گيرند، ولي اين بار در ظروف شيشه اي. دلفين به سمت آن ها مي آيد ولي هر بار پس از برخورد با محافظ شيشه اي به عقب رانده مي شود. پس از مدّتي دلفين از حمله دست مي کشد و وجود ماهي ها را ناديده مي گيرد.
                      >>>> محافظ شيشه اي برداشته مي شود و ماهي ها در داخل تانک به حرکت در مي آيند.
                      >>>> مي دانيد چه اتفاقي مي افتد؟
                      >>>> دلفين از گرسنگي مي ميرد .غذاي مورد علاقه او در اطرافش فراوان است، ولي محدوديّتي که پذيرفته او را از گرسنگي مي کشد .
                      >>>>
                      >>>> از آنجا که نحوه ی عملکرد مغز جانوران از این نظر بسیار شبیه به هم است می توان از اين آزمايشات دریافت که ما هم محدوديّت هايی را می پذيريم که واقعی نيستند.
                      >>>> به ما می گويند يا ما به خود می گوييم نمي توان فلان کار را انجام داد و اين برای مان تبدیل به واقعيّت می شود. محدوديّت های ذهنی به محدوديّت های واقعی تبديل می شوند و به همان استواری.
                      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

                      نظر

                      • قنات
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 52

                        #1661
                        پیروز واقعی انتخابات 92 تنها هاشمی رفسنجانی بود.

                        نظر

                        • ساسان
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 728

                          #1662
                          کنارهگیری حداد به نفع سعید جلیلی

                          محمد جواد کریمی قدوسی اظهار کرد: به گفتهی رئیس ستاد انتخاباتی آقای حداد عادل قرار است امشب در این زمینه تصمیمگیری شود و احتمالا آقای حداد به نفع یکی از نامزدهای اصولگرا کنارهگیری میکند و به نظر میرسد او به نفع سعید جلیلی کناره گیری کند.

                          یک نمایندهی اصولگرای مجلس شورای اسلامی گفت که احتمالا غلامعلی حداد عادل امروز به نفع سعید جلیلی از رقابتهای انتخاباتی کنارهگیری خواهد کرد.

                          به گزارش ایسنا، محمد جواد کریمی قدوسی اظهار کرد: به گفتهی رئیس ستاد انتخاباتی آقای حداد عادل قرار است امشب در این زمینه تصمیمگیری شود و احتمالا آقای حداد به نفع یکی از نامزدهای اصولگرا کنارهگیری میکند و به نظر میرسد او به نفع سعید جلیلی کناره گیری کند.

                          وی ادامه داد: در صورتی که این اتفاق بیفتد رقابت عمده بین آقایان قالیباف و جلیلی خواهد بود و در صورت ادامه این شرایط این انتخابات به مرحله دوم کشیده میشود که باز هم این دو نامزد اصولگرا با هم رقابت خواهند کرد.

                          نماینده مردم مشهد در مجلس با بیان اینکه تحلیلها و نظرسنجیها نشانگر تقویت موقعیت جبهه اصولگرایان است، تاکید کرد: اتفاقاتی که در روزهای آینده رخ میدهد هم در این راستا خواهد بود و نگاهها را بیشتر به سمت نامزدهای اصولگرا خصوصا نفر اول و دوم جلب میکند.

                          کریمی قدوسی همچنین گفت که در برنامهها و مناظرههای اخیر مواضع اصولگرایان به صورت شفاف و صادقانه در حوزههای مختلف تبیین شد و آنها توانستند راهکارهای عملی برای برطرف کردن مشکلات کشور بدهد.

                          وی در پایان گفت که مواضع شفاف آقایان حداد عادل و سعید جلیلی در برنامهها و مناظرهها مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
                          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

                          نظر

                          • ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

                            #1663
                            آرامش و نگرانی در دو جبهه
                            6 احتمال و مانع بر سر
                            ائتلاف کاندیداهای دو جبهه





                            موانع موجود بر سر راه ائتلاف در جبهه راست بر سر یک نامزد انتخاباتی کدام است؟ روحانی و عارف چرا ائتلاف نمی کنند؟

                            1- در درجه نخست، جناح راست که بیت رهبری هدایت آن را برعهده دارد از آن بیم دارند که اگر ائتلاف صورت گرفته و نام یک کاندیدا در مرحله انتخابات اعلام شود، میان عارف و روحانی نیز ائتلاف صورت گرفته و مثلا روحانی در برابر کاندیدای بیت رهبری قرار گیرد. در اینصورت راستگرایان معتقدند در یک انتخابات دو قطبی بازنده اند.

                            2- اگر روحانی و عارف ائتلاف کنند و مثلا روحانی در صحنه باقی بماند و راستگرایان به ائتلاف نرسند، از آنجا که رای آنها تقریبا مشخص است، می ترسند این رای میان چند کاندیدای جناح راست تقسیم شود که دراینصورت هم کاندیدای واحد جبهه مقابل، بویژه اگر با حمایت علنی و رسمی هاشمی و خاتمی همراه شود برنده است.

                            3- تمام کوشش راستگرایان فعلا جو سازی و جنگ روانی برای جلوگیری از ائتلاف عارف و روحانی و همچنین جنگ تبلیغاتی علیه هاشمی رفسنجانی است که جلوی ائتلاف آنها و ورود به صحنه هاشمی را بگیرند. فعلا آتش تهیه را علیه هاشمی برای ترساندن وی برای چنین ورودی به کیهان شریعتمداری داده اند.

                            4- اگر ائتلاف عارف و روحانی اعلام شود، راستگرایان با دستور از بالا ائتلاف خواهند کرد و درعین حال خواهند کوشید به تبلیغ "تحریم" و بی اثر بودن رای دادن و مشخص بودن رئیس جمهور از سوی رهبر و ... دامن زده و علیه مردم جنگ روانی را تشدید کنند، با این امید که هیچکدام 50 در صد آرا را بدست نیآورده و انتخابات به دور دوم بکشد.

                            5- اگر ائتلاف میان عارف و روحانی حاصل نشود و راستگرایان هم با دو کاندیدا در صحنه بمانند، دراینصورت تقلب و مهندسی آراء را به گونه ای سازمان خواهند داد که اصلاح طلبان برای مرحله دوم انتخابات بر سر ائتلاف ناکرده در مرحله اول به جان هم افتاده و جبهه خود را تضعیف کنند.

                            6- آخرین مسئله تاخیر در اعلام ائتلاف میان روحانی و عارف است. در این زمینه نیز تنها احتمال جدی که میتوان متصور بود اینست که آنها با آگاهی از تشتت و رقابت در میان 6 کاندیدای راستگرا می خواهد منتظر بمانند تا ابتدا آنها تکلیف خودشان را با خودشان روشن کنند. تجربه ثبت نام هاشمی در آخرین لحظات و موج بزرگی که برای شرکت درانتخابات ایجاد شد، به آنها نشان داد که اگر در آخرین فرصت ها هم اعلام ائنلاف کنند، مردم سریعا با خبر شده و برای رای گیری بسیج می شوند. بنابراین دلیلی برای عجله نیست و باید منتظر حرکت مهره های حریف روی صفحه شطرنج انتخابات بود.
                            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

                            نظر

                            • محمدیان
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 89

                              #1664
                              سرویس: سیاسی ، تاریخ: ۱۹/خرداد/۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳ ، شناسه خبر: ۷۳۰۵۱
                              سخنگوی عارف در گفتوگو با تسنیم:
                              روحانی بهنفع عارف کنارهگیری کند/ عارف امروز به هاشمی درباره عملکرد ستاد رقیب گله کرد

                              خبرگزاری تسنیم: سخنگوی ستاد انتخاباتی عارف با اشاره به دیدار امروز عارف با آیتالله هاشمی اظهار داشت: امیدواریم روحانی بهنفع عارف کنارهگیری کند.
                              نسخه قابل چاپ
                              حسن رسولی سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، از دیدار امروز عارف با آیتالله هاشمی رفسنجانی خبر داد و در خصوص مباحث مطرح شده در این دیدار گفت: عارف در ابتدای این دیدار از وضعیت موجود به هاشمی گزارشی داد و نسبت به رفتارهای برخی از ستادهای رقیب گلایه کرد.
                              وی در ادامه افزود: آقای هاشمی نیز اظهار امیدواری کرد در زمان باقیمانده فعالیتهای انتخاباتی، شاهد این بداخلاقیها نباشیم.
                              سخنگوی ستاد انتخاباتی عارف همچنین اظهار داشت: دیدار امروز بین عارف و هاشمی رفسنجانی دونفره بوده ربطی به روحانی نداشت.
                              رسولی در پاسخ به این سؤال که آیا در این دیدار مباحثی پیرامون اجماع شکل گرفت، به بیان این جمله اکتفا کرد: "در جریان نیستم".
                              وی درخصوص اینکه آیا عارف دیداری با خاتمی نیز خواهد داشت یا خیر، گفت: خیر، عارف در ادامه سفرهای استانی خود به یزد و اصفهان رفته و در روزهای آینده نیز در تهران نیست که بخواهد با خاتمی دیداری داشته باشد.
                              سخنگوی ستاد انتخاباتی عارف درباره اخبار منتشر شده مبنی بر معرفی کاندیدای اجماعی اصلاحطلبان طی امروز یا فردا تأکید کرد: این شایعات در ادامه بحثهای قبلی است و امیدواریم روحانی بهنفع عارف کنارهگیری کند تا یک رئیسجمهور دانشگاهی، مورد اعتماد داخل و خارج داشته باشیم.
                              به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا عارف نیز صبح امروز طی سخنانی گفته بود: برخی اخبار درباره کنارهگیریام بهنفع حسن روحانی را تکذیب میکنم و این حرفها را شایعه میدانم.
                              انتهای پیام/*

                              نظر

                              • ساسان
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 728

                                #1665
                                ...پاسخ استاندار وقت اصفهان به ادعاي جليلي:
                                برخورد «ناجا» در «سميرم» دستور قاليباف بود
                                مهسا جزيني: بر طبق مصوبه وزارت کشور درخصوص تقسيمات کشوري در سال 82 قرار بود منطقه «دهاقان» اصفهان تبديل به شهرستان شود و به دنبال آن بخشي از شهرستان سميرم هم به آن ضميمه ميشد. اين تصميم اعتراض اهالي اين شهرستان را به دنبال داشت که در نهايت به درگيري آنها با نيروي انتظامي و زخمي و کشتهشدن چند نفر انجاميد. سه سال بعد يعني در زمان دولت نهم هم درگيري ديگري در منطقه سميرم اصفهان رخ داد. قضيه دوم از اين قرار بود که عدهاي قاچاقچي با مردم منطقه درگير شدند. در حادثه دوم که در دولت احمدينژاد رخ داد، هشتنفر کشته شدند. اين دو ماجرا پس از يک دهه در مناظره انتخاباتي نامزدهاي انتخابات رياستجمهوري دوباره زنده شد. «سعيد جليلي» در مناظره خود خطاب به «محمدرضا عارف» گفت: «شما خيلي از بحث آزادي و مباحث اينطوري مطرح کرديد. در زماني که مسووليت داشتيد اينها آزادي نبود؟ چرا در زمان دولت شما هر اعتراض اجتماعي که ميشد با بدترين وضع بيتدبيري ميشد. در سميرم هشتنفر در ايذه چهار نفر و ... را کشتند. زير نظر شوراي تامين استان است که دست استانداريهاست» در همين رابطه با «سيد محمود حسيني» استاندار وقت اصفهان گفتوگو کردهايم.
                                در مناظره دو روز قبل هشت نامزد رياستجمهوري، آقاي جليلي به رخدادهاي سميرم در دولت اصلاحات اشاره کردند و اينکه در آن حادثه به علت بيتدبيري شوراي تامين استان هشتنفر کشته شدند. شما صحبتهاي ايشان را تاييد ميکنيد؟
                                اصلا صحبتهاي ايشان درست نبود و من کاملا ادعاهاي مطرحشده را رد ميکنم. استانداري و شوراي تامين استان هيچ تصميمي براي برخورد با مردم سميرم نگرفته بود. نه کتبي و نه شفاهي هيچ دستوري داده نشد. بلکه برعکس، ما هياتي را براي مذاکره و حل وفصل قضيه به سرپرستي مديرکل سياسي امنيتي استانداري به منطقه فرستاديم که با مردم آنجا صحبت و اعلام کنند که مساله تفکيک منتفي شده است. در واقع ما حق را به آنها داديم و اجازه جداشدن را نداديم. تمامي مدارک و مستندات هم در استانداري و شوراي تامين استان موجود است که نشان ميدهد هيچ مصوبهاي مبني بر برخورد با مردم سميرم وجود نداشت.
                                پس نقش نيروي انتظامي در ماجرا چه بود؟
                                نيروي انتظامي بدون هماهنگي با شوراي تامين و استانداري تصميم به برخورد گرفت. هيچ مصوبهاي در شوراي تامين يا استانداري اصفهان وجود ندارد
                                يعني نيروي انتظامي بدون هماهنگي استانداري و دولت اقدام کرده؟
                                بله، دستور به نيروي انتظامي از مرکز، يعني از سوي فرماندهي کل نيرو که آن زمان «سردار قاليباف» بود و معاون ايشان «سردار عبدالهي» که اکنون معاون امنيت وزارت کشور است، صادر شد. آنها اعلام کردند که در چارچوب اختيارات و وظايف خودشان عمل ميکنند و اينکه برخورد جزو وظيفه ذاتي ماست.
                                فرمانده وقت نيروي انتظامي استان چه کسي بود؟
                                «سردار ذوالفقاري» بودند.
                                شما آن زمان چه واکنشي نشان داديد؟
                                من همان زمان در صدا وسيماي استان حاضر شدم و اظهار تاسف و قضيه را هم شفاف بيان کردم. استانداري در آن زمان نهتنها نقشي در درگيريها نداشت بلکه تبعات آن را هم جمع کرد. در جريان مذاکرات هم، جمعي از مردم سميرم آمده بودند استانداري با ما صحبت کردند و ما هم خواستههايشان را قبول کرديم. معاون امنيتي استانداري هم به نمايندگان مردم سميرم اعلام کرد ما اجازه جداشدن اين بخش از سميرم را نميدهيم در نمازجمعه سميرم هم اين توافق اعلام شد و قضيه از سوي استانداري بهخوبي در حال پيشروي بود.
                                آقاي جليلي به کشتهشدن هشتنفر در اين رخداد اشاره کرده است. شما اين رقم را تاييد ميکنيد؟
                                اين آمار ايشان هم غلط است. اول اينکه از هر دو طرف يعني هم نيروي انتظامي و هم درگيرشدگان افرادي زخمي شدند و بعد هم اينکه تعداد کشتهشدگان هشتنفر نبود. سهنفر از مردم و يکنفر از نيروي انتظامي کشته شدند. تعدادي هم زخمي شدند. بعد هم نيروي انتظامي ديه کشتهشدگان را پرداخت. همان زمان، خودم هم براي سرکشي و عيادت از مجروحان حادثه به بيمارستان رفتم. آن چيزي که آقاي جليلي اشاره کرده است مربوط به رخداد سال 85 سميرم بود.
                                يعني ايشان دو رخداد را باهم مخلوط کرده است؟
                                به نظر ميرسد آماري که ايشان ارايه کرده مربوط به اتفاقي است که نه در دولت اصلاحات که در دولت آقاي احمدينژاد و سال 85 رخ داده بود. به اين شکل که عدهاي از مردم با تعدادي قاچاقچي و اشرار درگير شدند که در نتيجه آن هشتنفر کشته شدند. .................................................. .............................
                                تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

                                نظر

                                در حال کار...
                                X