آخرین نتیجه نظر سنجی رویترز از انتخابات ریاست جمهوری !
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
در اصل توسط django پست شده است View Postبه نظر من اگه به دور دوم بکشه اصولگراها برنده میشن چون رای تعدادشون بیشتره.منظورم کاندیداشون هستش و روی هم جمع میشن.
کسایی که هم نمیخواستن رای بدن و به زور رای دادن دیگه رای نخواهن داد.
پس دعا کنید همین دور اول بازی رو ببریم که نیمه دوم نیمه مربیا سخت میشهوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
کسانی که به جلیلی رای می دهند را میتوان به راحتی شناخت و آنالیز کرد. ولی نمی توان افرادی که قالیباف! را کانیدی مطلوب خود میدانند درک کنم ؟!
درک این افراد از این شخص چیست؟! آیا مردم تهران صرفا به دلیل کارکرد این فرد در شهرداری تهران به او رای خواهند داد ؟!
آیا مواضع ضد غربی او ، اعترافات چماق بدستی او در سرکوب 88 ، قدرت طلبی بی انتهای او ، خوی نظامی گری او ،.... آیا هیچکدام این دلایل و مواضع را نمی بینند؟!!؟! واقعا نمی بینند یا نمی خواهند که ببینند؟!!!!
در اینصورت آیا شهرستانی ها روشنفکر تر از تهرانی ها نیستند ؟!! خلاف این است مرا توجیه کنید !!
باید نگران این موضوع بودمهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
در اصل توسط ساسان پست شده است View Postیاد کنیم
از میر حسن موسوی و کروبی در بند
میشه خیلی خوشحال میشدیم.
یقینا میر حسین و کروبی هم از اینکه مردم به روحانی رای میدن خوشحال خواهند شد.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
کسانی که به جلیلی رای می دهند را میتوان به راحتی شناخت و آنالیز کرد. ولی نمی توان افرادی که قالیباف! را کانیدی مطلوب خود میدانند درک کنم ؟!
درک این افراد از این شخص چیست؟! آیا مردم تهران صرفا به دلیل کارکرد این فرد در شهرداری تهران به او رای خواهند داد ؟!
آیا مواضع ضد غربی او ، اعترافات چماق بدستی او در سرکوب 88 ، قدرت طلبی بی انتهای او ، خوی نظامی گری او ،.... آیا هیچکدام این دلایل و مواضع را نمی بینند؟!!؟! واقعا نمی بینند یا نمی خواهند که ببینند؟!!!!
در اینصورت آیا شهرستانی ها روشنفکر تر از تهرانی ها نیستند ؟!! خلاف این است مرا توجیه کنید !!
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postدوستانی که قبل از انقلاب اوین بودن....میگفتن وقتی میشنویم که تظاهرات مردم داره گسترده تر
میشه خیلی خوشحال میشدیم.
یقینا میر حسین و کروبی هم از اینکه مردم به روحانی رای میدن خوشحال خواهند شد.آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/06/14, 18:22.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر وحید عزیز؛
به نظرم آرای جلیلی رو زیاد حساب کردی. بسیاری از اصولگراهای تهران به ولایتی رای دادند و حتی در محله های جنوب شهر من پرس و جو می کردم اون قدر ها جلیلی رای نداشته
به نظرم باید بر اساس جامعه اماری تحلیل کرد. اگر مشارکت 60 درصدی باشه (حضور 30 میلیونی) قطعا دور دوم کشیده خواهد شد. در واقع آرای برادران ارزشی رو باید مثل هزینه ثابت در بهای تمام شده در نظر گرفت و رای تحریمی ها و روشنفکرها هم میزان تولید!! هرچه بیشتر تحریمی ها به میدان بیان تاثیر اون آرای ارزشی کمتر خواهد شد.
اگر مشارکت به 35 میلیون برسه از اون 5 تای اضافی نسبت به 30 میلیون احتمال زیاد حدود 4 میلیونش روحانی خواهد بود و احتمال پیروزی در دور اول کمی پررنگ میشه. میزان مشارکت فرای 35 میلیونی احتمال پیروزی روحانی رو بسیار افزایش خواهد داد
همینطوره که شما میفرمایید
دقیق تر که بخواهیم به پدیده ای بنام جلیلی نگاه کنیم
لولویی بود که حاکمیت به صحنه آورد و با پروپاگاند اینطور القا شد که نظر بیت با ایشونه!
من فکر میکنم حاکمیت بعد از تجربه تلخ احمدی نژاد علاقه ای به چهره های ناشناخته
وبه اصطلاح هندوانه های دربسته نداره
مطمئناً از جانب نیروهای معتدلی مثل روحانی یا ولایتی خطری نظام را تهدید نمیکنه
اینان وفاداری خود را ثابت کرده و بقای نظام را تضمین میکنند
اما نقش جلیلی ،جرقه های اولیه اتحاد حول روحانی را وجود آدم رادیکال و ترسناکی
مثل جلیلی ایجاد کرد.همان انتخاب میان بد و بدترین!
بدون جلیلی این حماسه شکل نمیگرفت.
و در میان مذهبیها و معتقدین متعصب نظام نیز بیشک ولایتی با این سابقه طولانی
ونسبتاً موفق چهره شناخته شده تر و مقبولتریه خصوصاً در روستاهاآخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/06/14, 18:38.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postاتفاقا اینجوری فکر نکن....کسایی هم مثل من هستن که رای ندادن و منتظرن ببینن نتایج صوریه یا واقعی و اگه به دور دوم کشیده بشه اونوقت میان تا به نامزد مورد قبولشون رای بدن تا جناح رقیب رای نیاره
دور دوم به حضورتون نیاز هست واسه غلبه به اصولگراها ولی نمی تونید رای بدین.
نظر
-
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postمیدونی کیواان مشکلت چیه تو این جمله واره ها؟ اینه خیلی ایده ال داری به قضیه نیگا میکنی، همه که مث من و تو وخ ندارن بشینن ببینن کی چی میگه و نظام فکریش به چه سمتیه، هزارتا گرفتاری دارن همش دنبال بدبختیاشون وخته سر خاروندن هم ندارن تو این وضه مملکت :( خیلی از کسایی که میشناختم مناظره هارو ندیدن، اکثرشون رو همون حساب که عملکرد موفقی تو این 8ساله تهران داشته بش رای دادن، بعد مشکله دیگه ایم هس اینه تو این مباحث همه تفسیر به رای میکنن هرکی یکیو قبول داره بعد طرف وسطه حرفاش خرابکاریم بکنه میگن دیدی چیکا کرد و اونجوری که دوس دارن برداشت میکنن تمامشون از طرفدارای روحانی بگیر تا جلیلی وگرنه انصافا بعد از همون مناظره اول جلیلی حتی یک رای هم نباید میداشت!
کروبی! :)) همین آقا رو فقط کم داشتیم! اسمه امثال اینو ناطق به گوشم میخوره از اسلام و نظام و همه چی بیزار میشم :-s
کنجکاو شدم بدونم شما که کروبی و ناطق چنینتان میکنند! با مصباح و پناهیان ویزدی و حدادیان و ... چه حالی بهتون دست می ده!؟سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
من كه صبح زود ساعت 8 به اتفاق خانواده رفتيم به آقاي روحاني راي داديم
و ادامه دار
آخرين نفر هم يكي از برادرام بود كه نمي خواست راي بده بالاخره راضي شد الان رفت راي داد
كل اطرافيان ما به روحاني راي دادن
صبح هم براي دو نفر من نوشتم يكيشون كارگر محترم شهرداري بود كه مي گفت شهردار و بنويس كه نوشتم
يكي هم گفت روحاني
كلا صبح دو نفر به قالبياف راي دادن بقيه به روحاني كه ديگه ما برگشتيم چون مادرم حال نشستن و نداره
جنوب تهرانwww.mahak-charity.org
نظر
نظر