تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 123
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 188

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
    یاد کنیم

از میر حسن موسوی و کروبی در بند
    رأی به کاندیدای ائتلافی ادامه راه همین عزیزان است و قطعا کسی آنها را فراموش نکرده
    آخرین ویرایش توسط 123؛ 2013/06/14, 19:14.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5100

در اصل توسط django پست شده است View Post
      اینکه ابیه.بنفش نیست:))
      خب باشه یه پله تیره ترش کردم .... آقا همین رنگ خوبه !؟؟!
      کدش 6600cc میشه! ;)

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• امير سينا
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 483

مام به روحانی رای دادیم...
        اراک ، اونجا ک من رفتم رای بدم ، اجماع نظر روی فرد خاصی نبود ولی نظرها بیشتر روی روحانی بود...

نظر

• ساسان
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 728

نقل قول

نتايج شمارش آرا در صندوق شهر پنانگ مالزی:
          روحاني: ١٩٢ (شیره!!!!)
          قاليباف: ٢٠
          ولايتي: ١٣
          جليلي: ٩
          باطله: ٥
          رضايي: ٤
          غرضي: ١

2.
          نتیجهی نهایی آرا در سنگاپور
          روحانی: ۱۸۹
          رضایی: ۶
          قالیباف: ۳
          ولایتی: ۳
          باطله: ۳
          جلیلی: ۰
          غرضی: ۰
          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• Godfathers
            عضو عادی
            • May 2011
            • 256

شواهد حاکی از برنده شدن با رای قاطع دکتر روحانی هست.

نظر

• 123
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 188

ستاد روحانی: گزارشی از تخلف نداشتیم
              کد خبر: ۱۵۳۰۴۱۲۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۵
              رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی با مثبت و مطلوب ارزیابی کردن روند انتخابات گفت: در جایگاههای انتخاباتی و محلهای در نظر گرفته شده برای اخذ رای گزارشی مبنی بر تخلف نداشته ایم.

محمدرضا نعمت زاده در گفتگو با مهر، اظهار کرد: ستاد انتخاباتی آقای روحانی یک روندی برای انجام نظرسنجی دارد که البته خیلی دقیق نیست اما به نظر می آید که در اغلب استانها و شهرستانها درصد آرایی که به آقای روحانی داده می شود بیشتر از سایر کاندیداها است.

وی با مثبت و مطلوب ارزیابی کردن روند انتخابات ریاست جمهوری افزود: روند انتخابات خوب است و به نظر می آید مردم استقبال خوبی از انتخابات داشته اند اطلاعاتی که به ما می رسد هم گویای همین موضوع است.

رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی تصریح کرد: در عین حال ما منتظر هستیم که وزارت کشور و شورای نگهبان نتایج رسمی انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کنند ولی پیش بینی ما این است که دکتر روحانی وضعیت خوبی دارد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا از ناظرین خود که در پای صندوق های رای حاضر هستند گزارشی در ارتباط با انجام تخلف انتخاباتی دریافت کرده اید یا خیر عنوان کرد: در خود جایگاههای انتخاباتی و محل های در نظر گرفته شده برای اخذ رای گزارشی مبنی بر تخلف نداشته ایم. چند مورد بسیار جزئی بوده که درباره آنها تذکر لازم را داده ایم و مشکلی وجود ندارد.

نعمت زاده ادامه داد: بیشتر تخلفات و مشکل ستاد انتخاباتی آقای روحانی شایعات، دروغ ها و اختلافاتی است که از طریق برخی سایت ها اعلام می شود که ما نیز پاسخ برخی از این موارد را به خبرگزاری ها و رسانه های رسمی اعلام کرده ایم.

رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در پاسخ به این سئوال که اگر اعتراضی نسبت به نتایج انتخابات داشته باشید از چه طریق موضوع را پیگیری خواهید کرد گفت: از طریق قانون و از طریق راهکارهای قانون اگر مشکلی وجود داشته باشد پیگیری می کنیم.
              با مثبت و مطلوب ارزیابی کردن روند انتخابات گفت: در جایگاه‌های انتخاباتی و محل‌های در نظر گرفته شده برای اخذ رای گزارشی مبنی بر تخلف نداشته ایم

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

شنبه بهار بورس است.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

سناریوی حالگیری احتمالی برای فردا
                  میدونی بخواهند حال گیری کنند چیکار میکنند اعلام میکنند که انتخابات به دور دوم کشیده ،منتها به این شکل که قالیباف اول شده و روحانی دوم.
                  پیغامش میتونه این باشه که ما با اینکه تعداد نامزدهای اصولگرام چند نفر بود باز هم نفر اول از آن ما شده و شما با توجه به اجماع روی یک نفر باز هم دوم شدید،یعنی اینکه تو دور دوم هم شانسی ندارید.

چه حالگیری میشه;)
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5100

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    میدونی بخواهند حال گیری کنند چیکار میکنند اعلام میکنند که انتخابات به دور دوم کشیده ،منتها به این شکل که قالیباف اول شده و روحانی دوم.
                    پیغامش میتونه این باشه که ما با اینکه تعداد نامزدهای اصولگرام چند نفر بود باز هم نفر اول از آن ما شده و شما با توجه به اجماع روی یک نفر باز هم دوم شدید،یعنی اینکه تو دور دوم هم شانسی ندارید.

چه حالگیری میشه;)
                    اتفاقا اون موقع شاید به خیلی ها بر بخوره و قاطع تر با اجماع بیشتر به میدون بیان!
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• DJANGO
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1701

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      خب باشه یه پله تیره ترش کردم .... آقا همین رنگ خوبه !؟؟!
                      کدش 6600cc میشه! ;)

چه جالب اجرا هم شد.
                      حالا واسه ما هم میشه تغییر رنگ بده یا این فقط واسه ستاره دارهاست؟
                      عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• DJANGO
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1701

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

چه حالگیری میشه;)
                        اه اه اره والا چرت میشه.اونموقع دیگه معلوم میشه که دستهایی در کار است/چون امکان نداره واسه اینکه اولا ادم میبینه کسایی که به روحانی رای میدن کم نیستن که بیشترن.ثانیا اونا رایاشون تقسیم شده.البته به قول ما بورسیا ادم از کار حقوقیا سر در نمیاره:D

نظر

• Ali
                          ستاره‌دار(64)
                          • Mar 2011
                          • 2536

در اصل توسط navasan پست شده است View Post
                          سلام
                          منم میخوام بنفش بشه

بنفش نشدم ؟

نظر

• رضایی
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 63

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                            آهان! یکیشونو گیر آوردم!

خب دوست عزیز ما را ( لا اقل من را ) توجیه کنید که چرا رای شما قالیباف؟!
                            چه در او میبینید که ما (من) نمی بینم !؟!
                            با سلام خدمت شما
                            من از هفته های گذشته در انتخاب بین آقای روحانی و آقای قالیباف شک داشتم ، اما تحقیق کردم ، مناظرات رو به دقت نگاه کردم و در همایش های هر دو نامزد حضور پیدا کردم ، و در نهایت آقای دکتر قالیباف رو به عنوان کاندید اصلح انتخاب کردم
                            و اما دلایل من:

شما در همایش ورزشگاه شیرودی دکتر روحانی شرکت کردید؟ ، خب من رفتم و از نزدیک شاهد صحبتهای ایشون بودم ، ایشون برنامه روشنی برای اداره کشور ارایه نمکنن و یکسره دم از آزدای مردم میزنند بدون این که آزادی واقعی را معنا کنند

و اما آقای دکـتـر مـحـمـد باقـر قـالـیـبـافــــ : ایشون کاملا برنامه های که در آینده دارند رو برای مخاطبان خودشون باز میکنند و کاملا توضیح میدهند و همچنین چندین سال هستش که شاهد مدیرت موفق ایشون در همین تهران خودمون بودیم و بنده مقام ریاست جمهوری را برای ایشون شایسته تر میدونم.
                            در ضمن پاسخ کامل سوالتون رو می تونید توی این سایت ببینید: www.ghalibaf.ir
                            خب دوست خوب من اینم قسمتی از دلایل بنده برای انتخاب دکـتـر مـحـمـد باقـر قـالـیـبـافــــ
                            خوشحال میشم دلایل منطقی شمارو برای انتخاب آقای روحانی بدونم...
                            آخرین ویرایش توسط رضایی؛ 2013/06/14, 19:56.
                            من سهام را زمانی میخرم که همه در حال ناامیدی هستند.

نظر

• sourena
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 1080

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                              من دقایقی پیش در تالش استان گیلان رای دادم
                              یک حوزه فرعی داخل کوچه و در این ساعت بعدازظهر طبیعتاً خلوت بود
                              نکته جالب برای من نیمه شفاف بودن صندوق بود که طبیعتاً قبلش نمیتونست توش رایی باشه!
                              برخلاف دوره قبل سرپوش صندوق قرمز بود نه آبی!
                              نفر قبل از من به ولایتی رای داد.ایشون هم رای خوبی داره.خیلی حال می ده جلیلی پنجم شه!
                              فکر میکنم امضای من انشالله تحقق پیدا کنه
                              کنجکاو شدم و دقایقی پیش همان حوزه را بازدید کردم
                              در ساعت 14 که رای دادم 3نفر جلوی من بودند و 10 دقیقه پیش
                              حدود 100 نفر در 2 صف زنانه و مردانه! در انتظار رای دادن
                              آمار مشارکت جداً بالاست و این یعنی مرگ سیاسی اقتدارگرایان تند و رادیکال
                              انشالله فردا خبر خوشی خواهیم شنید

مدیریت محترم لطفاً در صورت امکان رنگ آیدی من نیز بنفش و آیدی من پارسی شود.سورنا.باتشکر
                              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• DJANGO
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1701

بابا ایول ماهم که اره.
                                این رنگی شدیم
                                امیدوارم فردا هم هممون خوش باشیم.این رنگی

نظر

در حال کار...
                                X