تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sourena
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 1080

    #2251
    پیشبینی من اینه که آرایش آرا بصورت زیره
    1-روحانی 42 تا 52 درصد
    2-قالیباف24 تا 32 درصد
    3-رضایی.ولایتی.جلیلی هرکدام 8 تا 12 درصد
    6-غرضی و باطله 2 درصد

    55درصد احتمال برد قطعی روحانی و 45 درصد فینال روحانی و باقر
    انشالله هرچه هست برای ایران و مردمانش خیر باشه
    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

    نظر

    • هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

      #2252
      در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
      پس در هر صورت ما اسکلیم ...!!!؟؟؟ :)) =))
      =)) قبول نداری همشون تحلیلگر میشن بعده اعلام نتایج:دی انصافا همینه :)) واسا نتایج بیاد تحلیلگرا با همون ارایش پیداشون میشه =))

      در اصل توسط sourena پست شده است View Post
      آیا ما اسگلیم!؟

      ما الان تو هول و ولاییــــم که فردا چی میشه. اما در همین لحظه دوستانی هستند که همه چیز رو میدونـــــند! و اتفاقات شنبه صرفا تاییدی خواهد بود بر نظرات آنها که همیشه بعد اتفاق معلوم میشه!! در ادامه واکنش دوستان رو به شش حالت مختلف میاریم :

      سوال: کی اول شد ؟

      1- جلیلی ! - خب از اولش معلوم بود، اینا نمیذارن کسی دیگه رییس جمهور شه. اسکلایی مث شما بازیچه اینا میشن.

      2- قالیباف !
      - خب از اولش تابلو بود جلیلی رو اوردن که قالی باف انتخاب بشه، شک داشتی !؟ ... واقعا اسکلی.

      3 - رضایی !
      - میدونستم، اینا بهرحال یه سری رو رو میکنن، اما یکی رو میخوان که هم از خودشون باشه، هم سوپاپ اطمینان باشه. خیلی واضح بود از اولش ! اسکلا چرا نفهمیدید از اول ؟

      4 - ولایتی ! - خب تابلو بود، از خود بیت یکی رو انتخاب کردن بقیه هم سرکاری بودن، شمام اسکل بودید رفتید دنبال روحانی.

      5 - روحانی !

      - معلوم بود، اینا گیر کردن تو کار هسته ای، روحانی رو اوردن که نجاتشون بده. شماهام افتادید دنبالش، فقط کمک کردید به اینا که نجات پیدا کنن. اسکلید همه تون.

      6 - غرضی !
      - دفه ی پیش هم یکی انتخاب شد که هیشکی فک نمیکرد، این دفه هم همون کارو کردن، سخت نیست درک این چیزا اسکل جان!
      نفمیدم منظورت چی بود سورنا جان !؟ باور کن قصدم توهینی چیزی نبود ! خواسم بگم اماده ی تحلیلای تحلیلگرای بعد از اعلام نتایج باشین =))
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

      نظر

      • sourena
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 1080

        #2253
        پشت پرده ردصلاحیت رفسنجانی به نقل از خودش

        هاشميرفسنجاني در اين سخنراني گفته است که خبر کانديداتوري را به اصغر حجازي، از اعضاي بيت رهبري گفته بود، اما وي اين خبر را به اطلاع آيتالله خامنهاي نرسانده بود. هاشميرفسنجاني همچنين خبر از آن داده است که حيدر مصلحي دو جلسه با اعضاي شوراي نگهبان براي ردصلاحيت وي برگزار کرده است.

        هاشمي درباره نحوه کانديداتوري خود در انتخابات چنين گفته است: "بنده واقعا تصميمي براي حضور نداشتم ولي وقتي با تقاضاهاي جمع کثيري از جوانان و قشرهاي مختلف مردم و علما و مراجع مواجه شدم با يک کلمهاي که در جواب آنان اظهار داشتم که نميگويم نميآيم ولولهاي در محافل افراطيون ايجاد کرد و هجمههاي خود عليه بنده را با توسل به هر شيوهاي تشديد کردند. در نهايت به دليل اينکه نميخواستم مستبد به راي باشم تصميم به حضور در انتخابات گرفتم. او در ادامه افزود من بسيار کم و در حالت تحير کامل استخاره مي کنم اما آن روز تصميم گرفتم استخاره کنم و در کمال ناباوري براي خودم استخاره خوب آمد. البته استخاره جوري بود که معلوم بود کاري که مي خواهم بکنم خوب است اما به نتيجه نمي رسد".

        هاشميرفسنجاني همچنين به تماس خود با بيت رهبر جمهورياسلامي اشاره کرد: "با توجه به اينکه به رهبري گفته بودم در انتخابات شرکت نمي کنم تصميم گرفتم با ايشان صحبت کنم. همان شب با رهبري تماس گرفتم که موفق به صحبت نشدم و روز بعد از صبح چندين بار تماس گرفتم که هر بار به دلايلي صحبت مقدر نشد و در نهايت آخرين بار ساعت 5 بود که تماس گرفتم و با آقاي حجازي صحبت کردم. باز هم نتيجه اي حاصل نشد و در نهايت بعد از تماسي ديگر بار به آقاي حجازي فقط گفتم که ايشان را از خواب بيدار نکنند و برايشان پيغام گذاشتم در نهايت براي ثبت نام راهي وزارت کشور شدم. و حتي آن قدر اين رفتن با عجله بود که گروه چک سپاه نتوانست قبل از ما برسد و بدون هماهنگي و چک عازم وزارت کشور شديم".

        وي درباره علت عدم احراز صلاحيت خود از سوي شوراي نگهبان نيز چنين سخن گفت: "با توجه به شور و نشاطي که در سراسر کشور پس از اعلام حضورم در انتخابات ايجاد شد و از آنجايي که در مسير تاييد صلاحيت بنده نيز بهانه و مشکلي نبود، وزير اطلاعات برخلاف عرف و قانون، شخصا در جلسه بررسي صلاحيتها در شوراي نگهبان حضور يافت که ابتدا مورد اعتراض برخي از اعضاي شوراي نگهبان نيز قرار گرفت و نهايتا به اعضاي شوراي نگهبان گفت که حضور هاشمي در انتخابات ميتواند موجب پيروزي قاطع و با راي بالاي مردم شود که با راه و رسم آنها سازگار نيست و لذا اين شورا را متقاعد کرد که به بهانه شرايط جسمي راي به عدم احراز صلاحيت بنده دهند. وي گفته بود که اگر همين حالا انتخابات برگزار شود، هاشمي با بيش از 70 درصد آرا پيروز خواهد شد و گفته بود که بنابراين ما 3 گزينه داريم: اول اينکه هاشمي بيايد و رئيس جمهور شود که اگر اينطور شود تمام رشته هايي که ما در اين 7-8 سال رشتيم پنبه مي کند. دوم اينکه هاشمي از صندوق بيرون نيايد که اين کار هزينه خودش را دارد و ممکن است با واکنش مردم مسائل امنيتي پيش آيد. سومي اينکه الان شما رد صلاحيت کنيد و کار را تمام کنيد. مي توانيد به ايشان بگوييد انصراف دهد تا هزينه ها به عهده خود ايشان باشد. مردم مي گويند اين چه آمدني بود که چند روز بعد انصراف داد؟! با اينکه مي گويند فشارهايي بوده اما مسئوليت گردن خودشان مي افتد. به من صبح سه شنبه گفتند انصراف بده تا رد صلاحيت پيش نيايد. من گفتم نه. الکي و از روي هوس که شرکت نکردم. مردم اميد بسته اند. من مي خواستم بيايم و توانايي اين را داشتم که حماسه سياسي که رهبري گفتند توسط من اتفاق بيافتد. فردا صبح دو تن از بزرگان نظام به مجمع آمدند تا بنده را به انصراف راضي کنند که هزينه رد صلاحيت کاهش پيدا کند بالاخره من اگر انصراف مي دادم خودم هم بايد در پيشگاه مردم پاسخگو مي شدم بنده عرض کردم اين چه کاري است مردم مي گويند اگر مي خواست استعفا بدهد چرا نامزد شد و نپذيرفتم".

        وي دليل تشريح اين مسايل را نيز چنين بيان کرد: "به رغم اطلاع کافي از موانع ايجاد شده و مباحث انجام شده در محافل مختلف عليه بنده بويژه در شوراي نگهبان، هيچ وقت بخاطر مصالح نظام اسلامي نخواستهام با اختلاف و دعواهاي سياسي وحدت جامعه مخدوش شود ولي برخي واقعيتها بايد در تاريخ ثبت شود".

        در اين ميان عباسعلي کدخدايي، سخنگوي شوراي نگهبان، بدون اينکه اصل حرف هاشميرفسنجاني را رد کند، گفته است: "شوراي نگهبان طبق قانون براي بررسي صلاحيتها مجاز است از دستگاهها و مقامات مختلف درباره سوابق و عملکرد افراد استعلام کند. اين امر طبق روال عادي صورت ميگيرد و اين کار نسبت به بسياري از کانديداها و داوطلبان اتفاق افتاده و مطلب جديدي نيست. ملاک شوراي نگهبان نظر اعضا است که در قالب رأي ارائه ميشود و تعيينکننده است و نظرات کارشناسي در حد کارشناسي است"
        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

        نظر

        • داروساز
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 603

          #2254
          شرکت شمال تهران خیلی کمتر از 4 سال پیش بود تا اونجا که من دیدم تمنا دارم خواهش می کنم رای بدید حتی اگر بارقه ای از امید وجود داشته باشه:(
          آخرین ویرایش توسط داروساز؛ 2013/06/14, 17:33.

          نظر

          • راز نما
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 347

            #2255
            در اصل توسط sourena پست شده است View Post
            پیشبینی من اینه که آرایش آرا بصورت زیره
            1-روحانی 42 تا 52 درصد
            2-قالیباف24 تا 32 درصد
            3-رضایی.ولایتی.جلیلی هرکدام 8 تا 12 درصد
            6-غرضی و باطله 2 درصد

            55درصد احتمال برد قطعی روحانی و 45 درصد فینال روحانی و باقر
            انشالله هرچه هست برای ایران و مردمانش خیر باشه
            فکر نکنم قالیباف نفر اول و دوم بشود . قابل پیش بینی نیست . ما که با هر که در ارتباطیم در محله خودشان یا به روحانی رای داده یا جلیلی ولایتی
            تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #2256
              در اصل توسط sourena پست شده است View Post
              پیشبینی من اینه که آرایش آرا بصورت زیره
              1-روحانی 42 تا 52 درصد
              2-قالیباف24 تا 32 درصد
              3-رضایی.ولایتی.جلیلی هرکدام 8 تا 12 درصد
              6-غرضی و باطله 2 درصد

              55درصد احتمال برد قطعی روحانی و 45 درصد فینال روحانی و باقر
              انشالله هرچه هست برای ایران و مردمانش خیر باشه
              امیدوارم اینطور باشه ولی بعید میدونم
              با ارا قالیباف موافقم ولی فکر نمیکنم جلیلی رایش کمتر از 20درصد باشه
              رضایی و ولایتی هم همچنین فکر نکنم هرکدوم زیر 10درصد باشن
              بنابراین با فرض حتی 25درصد رای قالیباف و 20درصد جلیلی و 20درصد مجموع رضایی+ولایتی+غرضی بازهم 35درصد برای روحانی میمونه
              که فاصله 15 درصدی هست و بنظرم رفتن به دور دوم به احتمال 99درصد قطعیست!
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • هامد
                ستاره دار(7)
                • Aug 2012
                • 2611

                #2257
                در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                پیشبینی من اینه که آرایش آرا بصورت زیره
                1-روحانی 42 تا 52 درصد
                2-قالیباف24 تا 32 درصد
                3-رضایی.ولایتی.جلیلی هرکدام 8 تا 12 درصد
                6-غرضی و باطله 2 درصد

                55درصد احتمال برد قطعی روحانی و 45 درصد فینال روحانی و باقر
                انشالله هرچه هست برای ایران و مردمانش خیر باشه
                بازم میگم زیادی خوش بینانس البته هرکی یه دیدی داره ها شاید من با توجه به اطرافیانم میگم خوش بینانس..
                یه چیزی میگم پیش قضاوت نکنید تورو خدا :-s ولی فامیلامون هرکیو میشناختم به قالیباف رای دادن به جز شوهر خاهرم که به روحانی داد و من که عارف بودم بعد رضایی رای دادم
                دوستامم حدود 60% قالیباف بودن 40% عارف که همه عارفا روحانی شدن به جز یکی مث خودم که رضایی شد ...
                تو حوزه ایم که رفتم (تهران - مرکز) اون تعدادی که دیدم، 70 قالیباف 30 روحانی بودن ...
                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #2258
                  نامخانوادگی قبلی حدادعادل+ عکس


                  شناسنامه غلامعلي حداد عادل كه توسط عكاسان در حوزه رايگيري عكسبرداري شد نشان ميدهد فاميل سابق او «مشهدمحمدعليحداد» بوده است.

                  پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • sourena
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 1080

                    #2259
                    در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                    =)) قبول نداری همشون تحلیلگر میشن بعده اعلام نتایج:دی انصافا همینه :)) واسا نتایج بیاد تحلیلگرا با همون ارایش پیداشون میشه =))



                    نفمیدم منظورت چی بود سورنا جان !؟ باور کن قصدم توهینی چیزی نبود ! خواسم بگم اماده ی تحلیلای تحلیلگرای بعد از اعلام نتایج باشین =))
                    دوست خوب،منظور خاصی نبود.مطلب طنز و باحالی بود که مصداق هم پیدا میکنه تو بورکس دیدم و کپی کردم
                    البته بعد متوجه شدم تکراریه و قبلاً دوست دیگری هم آورده که جا داره بخاطر تکرار عذرخواهی کنم


                    در اصل توسط راز نما پست شده است View Post
                    فکر نکنم قالیباف نفر اول و دوم بشود . قابل پیش بینی نیست . ما که با هر که در ارتباطیم در محله خودشان یا به روحانی رای داده یا جلیلی ولایتی
                    قالیباف هرچند طی هفته گذشته ریزشی بوده ولی بدون شک نفر دومه.منهم آرزو میکنم طرفداران مشتاق و فهیم دکترروحانی امروز کار را تمام کنند
                    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

                    نظر

                    • DJANGO
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1701

                      #2260
                      در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      بعد از عدم تایید صلاحیت رفسنجانی و مهندسی انتخابات بشکل غیر مستقیم دیگه قید رای دادن رو زده بودیم و بیخیال رای شده بودیم .
                      با جو چند روز گذشته سایتها و سطح شهر دودل شدم .خیلی با خودم کلنجار رفتم که رای بدم یا نه؟بالاخره خوب یا بد امروز رفتیم رای دادیم ولی اگه نتیجه آخر کار بوی تقلب بده دیگه این آخرین رای من میشه.
                      اینم بگم که از نظر من کار ایران دیگه از درست شدن با مدیریت اصلاحطلبها هم گذشته،مسئله خیلی بغرنج تر از این حرفهاست که با اصلاح طلبها درست بشه،فشار بین الملی روی ایران خیلی زیاده ،بزودی هم کل صادرات نفت ایران رو متوقف میکنند و ایران قطره ای نفت نمیتونه صادر کنه رژیم هم قصد کوتاه اومدن سر برنامه هسته ای رو نداره حالا ما هم به روحانی رای دادیم ولی با وجود حل نشدن برنامه هسته ای بزرگتر از روحانی هم نمیتونه کاری بکنه.
                      دوست عزیز واقعا خیلی درسته حرفتون و من هم مثل شما اول نمیخواستم رای بدم ولی بعد به نفع روحانی رای دادم.و همینطور این تصمیرو با خودم گرفته بودم که اگه بوی تقلب بیاد اخرین رای من خواهد بود.اخرین
                      عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

                      نظر

                      • majid190cm
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 202

                        #2261
                        مشارکت 70 درصدی مردم استان تهران در انتخابات/ تاکنون مشکل کمبود تعرفه نداشته ایم

                        رئیس ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه تاکنون مشکل کمبود تعرفه نداشتهایم، گفت: با توجه به استقبال گسترده مردم به طور تقریبی میتوان گفت مردم استان تهران تاکنون مشارکت 70 درصدی در انتخابات داشتند.
                        به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، "صفرعلی براتلو" رئیس ستاد انتخابات استان تهران با حضور در استانداری تهران گفت: طبق بازدیدهایی که تاکنون از شهرستان رباط کریم، بهارستان، اسلامشهر و شمیرانات صورت گرفته حماسه مورد نظر رهبری در حال شکلگیری است.

                        وی افزود: در 34 سال گذشته در ساعات ابتدایی چنین ازدحامی برای حضور در پای صندوقهای رای دیده نشده است و قطعا از این ساعت به بعد استقبال بیشتر خواهد شد.

                        براتلو گفت: پیشبینی ما این است که حضور قابل توجه و دشمنشکنی از سوی مردم صورت خواهد گرفت و در این امر نقش صدا و سیما و رسانهها ارزنده است.

                        رئیس ستاد انتخابات استان تهران بیان داشت: قطعا حضور مردم پای صندوقهای رای مصونیتبخش و موجب ایجاد امنیت بوده و در استقلال ما تاثیرگذار خواهد بود.

                        وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به حضور پرشور مردم به طور تقریبی میتوان گفت که مردم استان تهران تاکنون مشارکت 70 درصدی در انتخابات داشته اند.

                        براتلو ادامه داد: طبق آمار تا ساعت 15:30 امروز 2.5میلیون تعرفه برای انتخابات ریاست جمهوری توزیع شده است که تاکنون نیز مشکل کمبود تعرفه در هیچ شعبه ای نداشتیم.
                        شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند

                        نظر

                        • راز نما
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 347

                          #2262
                          داره جالب میشه فکر کنم نتیجه هشت سال پیش دوباره تکرار بشه.
                          تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

                          نظر

                          • شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

                            #2263
                            به نظرم به دور دوم كشيده ميشه روحاني و قاليباف
                            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

                            نظر

                            • راز نما
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 347

                              #2264
                              به نظرتون روحانی قالیباف دور دوم بروند کی برنده میشه!
                              تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #2265
                                در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                                بازم میگم زیادی خوش بینانس البته هرکی یه دیدی داره ها شاید من با توجه به اطرافیانم میگم خوش بینانس..
                                یه چیزی میگم پیش قضاوت نکنید تورو خدا :-s ولی فامیلامون هرکیو میشناختم به قالیباف رای دادن به جز شوهر خاهرم که به روحانی داد و من که عارف بودم بعد رضایی رای دادم
                                دوستامم حدود 60% قالیباف بودن 40% عارف که همه عارفا روحانی شدن به جز یکی مث خودم که رضایی شد ...
                                تو حوزه ایم که رفتم (تهران - مرکز) اون تعدادی که دیدم، 70 قالیباف 30 روحانی بودن ...
                                من هم با شما موافقم
                                با اینکه حدود 60درصد دوستانم به روحانی رای میدند و 40درصد هم به رضایی و قالیباف و ولایتی
                                اما افراد زیادی رو هم میشناسم که قرار است به جلیلی رای دهند و به کسی دیگر اصلا فکر هم نمیکنند.

                                البته جوانان اکثرا رایشان روحانیست که در تبلیغات میدانی هم مشخص بود اما باید کل کشور و اقشار مختلف را در نظر داشت.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X