تنها چیزی که امروز خوشحالم میکنه پایان دولت دروغ ا ن هستش که وقتی رییس جمهور ساعت 5 میاد رای میده معلومه که تا این ساعت به کارهایی که تو این 8 سال انجام داده فکر کرده که چطور چهار سال پیش مردم رو خس و خاشاک نامید و الان در سکوت خبری میاد و رای میده اری تو این چهار سال فقط منتظر روزی بودم که دولت ناپاک و دروغ این شخص به پایان برسه و خداوند چنان سرنوشتی برایش رقم بزنه در اوج ننگ و خواری کنار بره به همین جهت امروز به پای صندوق رای رفتم و دکتر حسن روحانی رای دادم تا اشخاصی از جنس ا ن بر این مردم حکومت نکنند
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
در اصل توسط reza s پست شده است View Postتنها چیزی که امروز خوشحالم میکنه پایان دولت دروغ ا ن هستش که وقتی رییس جمهور ساعت 5 میاد رای میده معلومه که تا این ساعت به کارهایی که تو این 8 سال انجام داده فکر کرده که چطور چهار سال پیش مردم رو خس و خاشاک نامید و الان در سکوت خبری میاد و رای میده اری تو این چهار سال فقط منتظر روزی بودم که دولت ناپاک و دروغ این شخص به پایان برسه و خداوند چنان سرنوشتی برایش رقم بزنه در اوج ننگ و خواری کنار بره به همین جهت امروز به پای صندوق رای رفتم و دکتر حسن روحانی رای دادم تا اشخاصی از جنس ا ن بر این مردم حکومت نکنند
راستی بچه ها یه پیشنهاد امضاهاتون رو مثل من کنید خوب نیست؟
نظر
-
حضور مردم در این دور از انتخابات بسیار گسترده است که البته شوراها هم بی تاثیر نیست
به چند شعبه ساعتی پیش سر زدم ازدحام جمعیت قابل توجه بود.
بنظرم اگر تا نیمه شب هم تمدید بشه باز افرادی باشن برای رای دادندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postآقا یکی بگه بینم جریان چیه؟! اکثر کاربران چرا رنگشون بنفشه؟!!! :D
پارتی بازیه؟! :Dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
نعمت زاده: چیزی درباره برگزاری جشن مطرح نکرده ایم
رئیس ستاد انتخاباتی حجتالاسلام روحانی اعلام کرد: ما چیزی درباره برگزاری جشن مطرح نکرده ایم.
آفتاب: محمدرضا نعمتزاده رئیس ستاد انتخاباتی حجتالاسلام حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتوگو با فارس، در مورد برخی شایعات اظهار کرد: ما چیزی درباره برگزاری جشن مطرح نکرده ایم.
رئیس ستاد انتخاباتی حجتالاسلام روحانی خاطرنشان کرد: ما گفتهایم تا آمار رسمی اعلام نشود، کسی جشنی برگزار نکند.
نظر
-
-
در اصل توسط django پست شده است View Postاقا کیوان شما چرا تو نظر سنجی سایت که نهایتا چه کسی رئیس جمهور میشود به ولایتی رای دادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه شما هم اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالبه جناب کهنه سوار هم به ایشون رای دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوال این نبود که به چه کسی رای میدهید؟! سول این بود که نهایتا چه کسی رییس جمهور میشود ؟
که دراینباره هم به طور مفصل بارها توضیح دادم که از نظر من ولایتی منتخب آقاست!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postببخشید من به سوال جواب دادم!
سوال این نبود که به چه کسی رای میدهید؟! سول این بود که نهایتا چه کسی رییس جمهور میشود ؟
که دراینباره هم به طور مفصل بارها توضیح دادم که از نظر من ولایتی منتخب آقاست!
باز جلیلی یا قالیباف بگین یه چیز.در ضمن اقا به تنهایی نمیتونن انتخاب کنن.انقدراهم دیگه نه/
نظر
-
روحانی باید رئیس جمهور شود :
اوضاع فعلی شبیه اوضاع بعد از جنگ است و فطعا در بین اصول گرایان فعلی کسی جرات نمیکند این کشتی طوفان زده را تحویل بگیرد .
صاحبان نظام که اکثریت متولیان اصول گرا هستند بخوبی میدانند که حداقل این کشور تا 4 سال آینده توان ایستادن ندارد .
چه بهتر از این که نام اصلاح طلبان و توان آنان در این 4 سال برای ساختن مجدد کشور شود
4سال باید کار شود تا برسیم به نقطه صفر . البته این هم در شک هستیم که برسد به نقطه صفر یا نه .
مردمی که در انتخابات شرکت کردند از فردای انتخابات همگان طلبکار خواهند بود .
همه منتظر فرج هستند .
روحانی روزهای سختی در پیش رو دارد .
تازه پس از رفتن محمود خان گندها یکی یکی رو میشود و مصیبتها یکی یکی پرده برداری .
شک نکیند که روحانی انتخاب خواهد شد و بهتر بگویم که شده .
نظر
-
نظر