در اصل توسط django پست شده است
View Post
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
برآوردهای اولیه: رقابت اصلی میان روحانی و قالیباف
برآوردهای اولیه تا این لحظه نشان می دهد، روحانی و قالیباف به دور دوم راه پیدا می کنند. هرچند برخی فعالان سیاسی نظیر حجت الاسلام ناطق نوری که خود هم رئیس مجلس و هم وزیر کشور بوده و دسترسی های قوی دارد، پیش بینی کرده اند که انتخابات در دور اول خاتمه می یابد. با این حال باید منتظر اعلام رسمی نتایج ماند
گزارش های رسیده به آینده آنلاین گویای آن است که در بسیاری از مناطق کشور، رقابت اصلی میان حسن روحانی و محمدباقر قالیباف است.
برآوردهای اولیه تا این لحظه نشان می دهد، روحانی و قالیباف به دور دوم راه پیدا می کنند. هرچند برخی فعالان سیاسی نظیر حجت الاسلام ناطق نوری که خود هم رئیس مجلس و هم وزیر کشور بوده و دسترسی های قوی دارد، پیش بینی کرده اند که انتخابات در دور اول خاتمه می یابد. با این حال باید منتظر اعلام رسمی نتایج ماند.
سونامی بنفش طی سه روز گذشته، ستادهای کاندیداهای اصولگرا در شهرستانها را شوکه کرده و نظرسنجی ها هم رای روحانی را تا دیروز به 40 درصد رسانده است که اگر سونامی ادامه یابد، امکان رسیدن آرای وی به 50 درصد نیز هست.
نکته قابل تامل آن است که حسن روحانی در عمده شهرستانها تا عصر روز دوشنبه هفته جاری ستاد فعال نداشت و عملا فعالیتهای تبلیغاتی ستادهای وی از روز سه شنبه و با اعلام حمایت رسمی آیت الله هاشمی و خاتمی از شیخ دیپلمات آغاز شده است.
در این مدت کوتاه، فضای انتخاباتی بسیاری از شهرها 180 درجه تغییر یافته است و حتی برخی کاندیداهای شورای شهر هم برای کسب آرای بیشتر به دنبال بهره برداری از نام حسن روحانی هستند.
به هر حال باید چند ساعتی منتظر ماند و دید نتایج شمارش آرا چه خواهد شد.
نظر
-
جناب رضايي شما هيچ شناختي از قالباف نداري و برغم اينكه ايشان از برنامه هاي خود ميگويد راي داده ايد برنامه رضايي كه جامعه تر است در ضمن ايشان ميتواند هزاران وعده تو خالي هم بدهد كه كار هر كانديدايي است وعده سر خرمن. و لپ كلام ما كه به روحاني راي داده ايم بخاطر خاتمي با كوله باري از تجربه هشت سال رياست جمهوري. با قدرت اقتصادي پنهان اما واقعي رفسنجاني بوده والا روحاني به تنهايي ملاك نبود. ما پيرو خاتمي هستيم . زند باد خاتميدر اصل توسط رضایی پست شده است View Post
با سلام خدمت شما
من از هفته های گذشته در انتخاب بین آقای روحانی و آقای قالیباف شک داشتم ، اما تحقیق کردم ، مناظرات رو به دقت نگاه کردم و در همایش های هر دو نامزد حضور پیدا کردم ، و در نهایت آقای دکتر قالیباف رو به عنوان کاندید اصلح انتخاب کردم
در ضمن پاسخ کامل سوالتون رو می تونید توی این سایت ببینید: www.ghalibaf.ir
خب دوست خوب من اینم قسمتی از دلایل بنده برای انتخاب دکـتـر مـحـمـد باقـر قـالـیـبـافــــ
خوشحال میشم دلایل منطقی شمارو برای انتخاب آقای روحانی بدونم...
نظر
-
من هم بعد از چند رو خود درگیری تصمیم به رای دادن گرفتم.
رای من آقای روحانی بود البته در بین این کاندیداهاو به دلیل............
به نظرمن اکثر دوستان آرمانهای تقریبأ یکسانی دارند ولی برای رسیدن به این آرمانها راههای مختلفی انتخاب میکنند که هر شخصی به نظر خود راه درست را میرود. امیدوارم روزی برسد که همه مردم یا اکثرآنهاحداقل دارای تحمل شنیدن افکار مختلف وقدرت فکر کردن داشته باشند نه از روی ............
من به همراه ۵نفری که واقعأ قانع کردنشان برای رای دادن کمی سخت بود در اصفهان خ فردوسی ساعت ۷/۳۰رای دادم .حدودأ ۶۰نفری بودند که من فکر نمیکردم این تعداد باشند این محدوده ۶۵٪مذهبی ۳۰٪مذهبی متعصب ۵٪مذهبی نیستند. در زمان حضور دیدم ۱۶نفربه آقای روحانی ۵نفربه آقای ولایتی و۲نفربه آقای قالیباف رای دادن و در هنگام خروج از نظرپوشش وچهره و.... حدس میزنم از حدود ۵۰ الی ۶۰ نفری که در صف هستند حدافل ۲۰نفری به آقای روحانی رای میدادند.این چند مورد توجه من ا به خود جلب کرد اسم آقای عارف در لیست نبودبلعکس گفته تعدادی از دوستان.فقط اسم کاندیداها باید نوشته میشد وکد نبود.سوال کردم و گفتند نماینده ای از کاندیدا نبود وفقط صبح از طرف آقای ولایتی شخصی بوده. کسی را ندیدم به آقای جلیلی رای بدهد.چهره آن دو نفری که به اقای قلیباف رای دادند.رای دهندها به آقای ولایتی مذهبی متعصب بودند که ۳نفرشان خیلی مسن بودند. به نظرم حضور خانمها ۶۰٪به۴۰٪ بود ظاهر افراد مسئول تقریبأعامه پسند بود به غیر ازان دو نفر مأمور دم درب که لباس چریکی پوشید بودند. با سپاس از دوستان.به امید روزهای بهتر در صورت امکان رنگ آیدی اینجانب نیز بنفش شود
نظر
-
فرار بجلو شما رو تبریک میگم=))در اصل توسط گل آقا پست شده است View Postروحانی باید رئیس جمهور شود :
اوضاع فعلی شبیه اوضاع بعد از جنگ است و فطعا در بین اصول گرایان فعلی کسی جرات نمیکند این کشتی طوفان زده را تحویل بگیرد .
صاحبان نظام که اکثریت متولیان اصول گرا هستند بخوبی میدانند که حداقل این کشور تا 4 سال آینده توان ایستادن ندارد .
چه بهتر از این که نام اصلاح طلبان و توان آنان در این 4 سال برای ساختن مجدد کشور شود
4سال باید کار شود تا برسیم به نقطه صفر . البته این هم در شک هستیم که برسد به نقطه صفر یا نه .
مردمی که در انتخابات شرکت کردند از فردای انتخابات همگان طلبکار خواهند بود .
همه منتظر فرج هستند .
روحانی روزهای سختی در پیش رو دارد .
تازه پس از رفتن محمود خان گندها یکی یکی رو میشود و مصیبتها یکی یکی پرده برداری .
شک نکیند که روحانی انتخاب خواهد شد و بهتر بگویم که شده .
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
منو به خاطر این حرکت بنفشی! بن نکنند خوبه !! :D :pدر اصل توسط django پست شده است View Postبه به اقا کیوان عجب کاری دست ناظر سایت دادی=))
آرزو ها و خواسته های من یک چیزه ، پیش بینی یا رخدادهای آینده میتونه آنچه آرزو دارم نشه!!در اصل توسط django پست شده است View Postدرسته ولی به نظرتون واقعا ولایتی رئیس جمهور میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز جلیلی یا قالیباف بگین یه چیز.در ضمن اقا به تنهایی نمیتونن انتخاب کنن.انقدراهم دیگه نه/
چرا؟ چون فعلا ما از نظر قدرت در موضع ضعیف هستیم.
حرف شما هم درسته ...آقا به تنهایی نمیتونه خصوصا الان (تو چند صفحه قبل هم گفتم ) که شنیده ها حاکی از جنگ قدرت در داخل بیت بین سید علی و مجتبی داره بر سر منتخبهاشون یعنی ولایتی و جلیلی! قالیباف هم از اونور یک دردسر بزرگ شده برای حاکمیت .
رهبر 2 روز پیش به طور غیر منتظره ای لحن خود را تغییر داد در حالیکه چند روز پیش او صراحتا گفته بود آرا مردم رای به نظام محسوب میشه!
این شاید به این دلیل باشه که او خطر حذف یا محدود شدن قدرتش را از طرف سپاه با هدایت مجتبی خیلی جدی دید و ترجیح داد از عبارتی استفاده کند که باعث شود مردم را به میدان آورده رای حریف کاهش پیدا کند ، حالا یا از این حربه برای تضعیف رای کاندید مجتبی استفاده میکند و از این سیاهی لشکر به نفع خود سود میبرد یا اینبار برای بقای خود هم که شده به رای مردم تمکین خواهد کرد!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
حسن روحانی با کسب 82.5 درصد آرا در مالزی اول شد
مالزی: با پایان یافتن شمارش آرا انتخابات ریاست جمهوری در مالزی، آقای حسن روحانی با کسب 82.5 درصد آرا، رتبه اول را بدست آورد.به گزارش پایک نیوز، تعداد کل آرا در شش صندوق تعیین شده برای رای گیری حدود 4 هزار نفر بوده است. بر اساس آمار غیر رسمی آقای حسن روحانی رتبه اول را بدست آورد و بعد از آن آقای محمد باقر قالیباف با 5.5 درصد و علی اکبر ولایتی با 3.4 درصد به ترتیب دوم و سوم شدند. آقایان رضایی، جلیلی و غرضی نیز در جایگاه های بعدی هستند. نتایج دقیق آرا به زودی اعلام خواهد شد.
نظر
-
از نظر روانشناسی سیاسی....
فرار به جلو از بیماریهایی است که افراد تحصیلکرده و یا بعضا صاحبان قدرت که شم سیاسی ندارن
در زمان بروز اشتباهات فاحش به اون آویزان میشن....
30 میلیون هموطن رو طرف نفهم تلقی میکنه برای اینکه خودش رو از مهلکه عدم درک صحیح از
مردمش رهایی بده!!!
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
تاثیر فرد برگزیده به عنوان رئیس جمهور بر روی بورس
به نظرم شرایط این دوره با سال 88 خیلی فرق میکنه چون دیگه هیچ کدام از نامزد ها حتی جلیلی دیگه بدتر و بی تجربه تر از ا.ن نخواهد بود که بخواد کشور رو به مثابه یک موش آزمایشگاهی با آزمون و خطا جلو ببره که میشه اینی که هر روز یه قانون جدید میاد اصلا هیچکی نمیتونه برنامه ریزی کنه برای کارش چه برسه به سرمایه گذار که سرمایش متاثر از هر قانون میتونه قرار بگیره ..
به هر حال آرزوی بهترین ها و پیروزی رو برای کشور عزیزم و زندگی راحت برای هموطنانم دارم.وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
الان برادر یکی از دوستان کرمانی خبر داد در روستای کوچک کهنوج 260 رای از تعداد کل 400 رای این روستا روحانی بوده است......
خبر اتمام شمارش آرای روستاهای جنوبی کرمان هم روی سایت ها رفته...........
اینم از روستاهای کوچکی که آن ها را بی سیاست می خواندند..........
اگه بشه چی میشه..............
نظر

نظر