دوستان عزیز ببخشید که دیر به دیر به سوالات شما پاسخ میدهم واقعیت امر این که شخصا" دنبال مدرک فوق و دکترا خودم هستم و سخت دنبال درس و مطالعه البته این سایت به عنوان خانه خودم همیشه مطالب دوستان را دنبال میکنم به هر حال از شما و جناب جمالی عزیز به شخصه قدردانی مینمایم بازار هم که نیاز به تحلیل و گفتن نداره خود بنده رو چند تا سهم با ضرر بیرون آمدم ( با توجه به اوضاع بورس ) یه مقدار کوچک قبلا تو قندی ها نوسان کوچک گرفتیم و سریع خارج شدیم به نظر گروه قندی بیش از حد بالا رفته مواظب باشید که در دام نیفتید امروز دوستان کارگزاری در مورد آینده خوب شمواد و گزارش اون صحبت میکردند که توجه دوستان را جلب مبکنم که تحقیق کنند اگه بازار اجازه بده سهم خوبی خواهد بود جناب مبر 48 خوشحالم که همکاران سیستم گزارش خوبی داده نمیدونم تو این بازار چطور باز میشه به هر حال جمهوری اسلامی در طول حیات خود به نقطه ایی حساس رسیده که دشواره بگوییم فردا چه اتفاقی تو مملکت میتونه بیفته تمام گزینه ها اون طور که میبینم رو میزه سوریه هم که رفتنی شد همه تو بورس یا نقد کردند یا با سهم هستند و یک کوله بار ضرر یا تبدیل به طلا یا دلار کردند این یک واقعیت است من خودم با این که میدونستم همکاران گزارش خوبی داره ولی خسته شدم و 10550 فروختم از طرفی استرس بازار هم نگداشت اکنون یه مقدار پولم در اختیار کارگزاری است خودشان صندوق گذاشتند هم میخرند هم میفروشند به خاطر مشغله ام کاری ندارم یه مقدار پول هم دست خودم است ببینم چکار میکنم فعلا اطلاعات از درون شرکتها چندان موثر نیست چون جو بازار خیلی خرابه و اون طور که کارگزارم میگفت فردا محرم و صفر و بعد اون تا انتخابات اسفند وضع همینه بنابراین تحلیل و ... نمیتونه کارساز باشه خود کارگزارم گاها خرید و فروش میکنه که من وکالتا تام اخیار دادم ولی ضرر جزو لاینکف بوده است . شب خوش
شنیده ها از این ور ...
Collapse
X
-
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
-
امروز حرکات شمواد را تحت نظر داریم اگر امروز را رد کند امید به 1400 ریال وجود دارددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
دوست عزیز شمواد هم مثل شپمچا میتونه پدیده باشه بازار باید آروم باشهدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
دوست عزیزم آتا جان به نظرم بازار دچار یک شوک روانی شده که دلیل دارد دلیلش همین تحریمها و کشمکشهای سیاسی و ... میباشد که هر روز سخت تر میشود تحریمها هر روز گسترده تر و فشارها هر روز بیشتر متاسفانه در داخل کشور هر کس برای خود یه دارو دسته ایی دارد که هر کس دارد برای خود برنامه ریزی میکند عنان از کف رفته اتفاقات بعد از انتخابات 88 هم تاثیر بسیار نامطلوبی داشته که امروز نتیجه آن را میبینیم متاسفانه آن زمان کسی نبود که وحدت آفرینی کند و همه را دوباره دور هم جمع کند بزن و ببند و تسویه حسابهای شخصی و اختلافات خانوادگی درون حکومتی کار را الان به جایی رسانده که افرادی که حتی 5 سال پیش نام و نشانی نداشتند الان در رسانه گروهی و این ور و اون ور دارند برای ملت خط و مشی تعیین میکنند لازمه رشد اقتصادی یک کشور ثبات سیاسی آن چه از لحاظ داخلی و چه خارجی آن است حالا ببینید کدام یک را ما داریم که دلمان به آن خوش باشد ؟من تا انتخابات اسفند مجلس اوضاغ همین را میبینم راستش یادم رفت خبری که الان به من گفته شد مرحله دوم هدفمندی تو همین اواخر آذر با افزایش فاز دوم نرخهای گاز برق و ... شروع میشود بعد عید نوروز انتخابات کشور آمریکا سوژه خواهد شد حالا اینو داشته باشید تا اون وقت من خودم تو این بازار تماشاگر هستم چون به نظر من حکومت در طول عمر خودش تا این حد از همه لحاظ بحرانی نبوده هشت سال جنگ تحمیلی هم برایمان مهم و بحرانی بود ولی ما آن زمان امام خمینی ( رضوان الله تعالی علیه ) و یک ملت متحد پشت سر ایشان را داشتیم که با عطوفت و درایتی که ایشان داشتند تمامی توطئه ها را و مشکلات را خنثی کردند ولی نگاه کنید ببینید الان کدامیک را داریم ؟در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
به طور كلي من فكر ميكنم تو اين مدت كه بورس خراب بوده و دلار رو به بالا در حق اين شركت رو به جهش ظلم شده شمواد براي سال ديگرش ميتواند تا 480 ريال سود داشته باشد و تا 2500 ريال افزايش قيمت يعني 150 درصد افزايش قيمت با مطالعه دقيق گزارشات شركت ميتوان به آن پي برد خريد هاي خريد اين سهم بعد از ساعات معاملات ميتواند حكايت از خريد كلي اين سهم و صف خريد و احتمالا بستن براي يك تعديل ديگر مينمايد تعديلي كه از تفاوت نرخ ارز اعلامي شركت و نرخ فعلي ارز ميباشد .در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
متاسفانه حمایتگر خوبی نداره از پلی اکریل بیش از این انتظار نباید داشت ولی باز تاکید میکنم وضعیت شرکت کلا داره بهبود کامل پیدا میکنه و یه جهش خوبی تو سودش داره این چند روز آینده دوستان احساس میشود با آرام شدن نسبی اوضاع سیاسی رشدی در قیمت سهامها داشته باشیم که فرصت خوبی برای نوسان گیری و برای برخی خروج را رقم خواهد زددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postبله شمواد فقط برای نوسان گیری خوبه و سهمی با دید بلند مدت نیست و هرگز قیمت های 200-250 را نخواهد دیدامام علي :
دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postبله شمواد فقط برای نوسان گیری خوبه و سهمی با دید بلند مدت نیست و هرگز قیمت های 200-250 را نخواهد دید
به نظر من تا سال دیگه اون قبمت ها رو هم ببینه فقط چون سهم زیان انباشته داره ( برای هر سهم 43 تومن) تو این قیمت معامله میشه زیان انباشته رو جبران کنه میره بالای 200و 250 ;) البته با همین سود و اگر تعدیل منفی نده ;)
و اهداف بالاتری در بلند مدت خواهد داشت ولی فعلا تا 130-140 بیشتر نمیشه روش حساب کرد.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن این مظلب رو الان دیدم . برا چی نمیتونه تا اون محدوده رشد کنه؟؟؟؟
به نظر من تا سال دیگه اون قبمت ها رو هم ببینه فقط چون سهم زیان انباشته داره ( برای هر سهم 43 تومن) تو این قیمت معامله میشه زیان انباشته رو جبران کنه میره بالای 200و 250 ;) البته با همین سود و اگر تعدیل منفی نده ;)
و اهداف بالاتری در بلند مدت خواهد داشت ولی فعلا تا 130-140 بیشتر نمیشه روش حساب کرد.تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
دوست عزیزم قیمتهای جهانی فعلا دچار ربزش شده اگه فردا هم فلزات و طلا باز هم سقوط کنه به نظر من هفته دیگه روی تجهیزاتی ها و علی الخصوص بانکیها نظر مثبت دارم الان داشتم رو سایت کدال باتک انصار را میخوندم 73 درصد تو شش ماه پوشش داده و یا پوشش خوب سینا و احتمالا گردشگری در ضمن پست بانک منتظر یک خبر است که جرقه صعود به 7000 ریال را صعود کند و از طرفی قراره روز دوشنبه یا سه شنبه در مورد افزایش نرخ سود بانکیها شورا تصمیم بگیره که خودش مهمه شب خوشدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postدوست عزیزم قیمتهای جهانی فعلا دچار ربزش شده اگه فردا هم فلزات و طلا باز هم سقوط کنه به نظر من هفته دیگه روی تجهیزاتی ها و علی الخصوص بانکیها نظر مثبت دارم الان داشتم رو سایت کدال باتک انصار را میخوندم 73 درصد تو شش ماه پوشش داده و یا پوشش خوب سینا و احتمالا گردشگری در ضمن پست بانک منتظر یک خبر است که جرقه صعود به 7000 ریال را صعود کند و از طرفی قراره روز دوشنبه یا سه شنبه در مورد افزایش نرخ سود بانکیها شورا تصمیم بگیره که خودش مهمه شب خوش
شما هنوز باوپست هستيد؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
دوست عزیزم حامد خان سلام و شب خوش حامد جان من پست بانکها را تو 6800 ریال فروخته ام البته معاملات این دورور را همین یک ساعت پیش با دوستم چک میکردیم دیروز 1100000سهم امروز هم حول 1500000سهم معامله شده است فروشندگان اغلب کدهای مردم و یکی دو تا کد عمده بود ولی خریداران که اغلب اشخاص بودند تو نیراژ 200000سهمی و 150000سهمی وارد شدند رنج ها به قصد خرید تعداد سهمی بود قیمت مهم نبود امید است فردا بتوانیم ما هم وارد شویم اخبار خوب و مثبتی باید در آینده منتظرش باشیم که دوباره پست بانک 10000ریالی را لمس کنیمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
نظر