شنیده ها از این ور ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس تبریز
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 464

سلام دوستان و شب خوش :

از این که دیر به تالار میام باید منو ببخشید نمیدونم از اصلاح الگوی مصرف است یا هدفمندی یارانه ها که باید تو انرژی صرفه جویی کرد ؟.... ولی خوب تو این گیر و دار و رکود و تورم و ... باید رشد شاخص به بالای 19000 واحد را به سهامداران محترم و مسئولین دلسوز و بسیار زحمت کش بورس از قبیل قالیباف و بیدختی و مالمیر و ... و بچه های دارو دسته این ور ( جناب مرحوم کرد زنگنه ) و اون وری ( که تو روزنامه های اقتصادی تحلیلگر شدند ) و ... تبریک گفت واقعا تو این مدت بسیار زحمت کشیدند تا با تغییر فرمول محاسبه شاخص و تغییر گره معاملاتی و قفل سیستم معاملاتی هنگام بازگشایی بازار و صف فروش و منفی منفی و ... ( که در آن حالت اگه توجه کنید گاها" شاخص مثبت است ) جهادی کردند که باید دیگران بیایند از اینها درس بگیرند به هر حال تعریفشون کردیم که دلخور نشوند به هر حال میریم سراغ دوستان و سوالاتشون اول پست بانک ؟ تا کجا میره چرا ول کن نیست این سهم ؟ فقط باید بگم که یکی از دوستان من از دوستی دیگر نقل میکرد میگفت این خدابیامرز کرد زنگنه را تو ساختمون نفت دیدم بعد یه احوالپرسی و این ور و اون ور صحبت رسید به بورس و قضیه این پست بانک که تازه هم عرضه شده بود کرد زنگنه یه اشاره به این سهم کرد و تو یه جمله گفت که اگه من بودم و دست خودم بود نمیذاشتم زیر هزار تومن این
    سهم تو بورس عرضه میشد . البته سهامداران محترم قضیه بیمه دانا کرد زنگنه را هم که میدانند که دقیقه نود چه گلی کاشت ؟ ولی به نظر بورس تبریز با توجه به جمع آوری های اخیر و شایعه تعدیل سود 600 ریالی و افزایش سرمایه 200 درصدی تا اواخر بهمن ماه به نظر میرسد صعود تا حوالی هزار تومن دور از انتظار نباشد . در مورد بیمه پارسیان هم قبلا گفته شده بود گزارش 9 ماهه باز با تعدیل سود همراه خواهد بود تا 510 ریال شایع شده که تعدیل خواهد داشت در مورد غدیر هم شنیده شده که این شرکت میخواهد فولاد آلیاژی یکی از زیر مجموعه هایش را بیاره فرابورس که درصورت تحقق این امر غدیر 4000 ریالی دور از انتظار نخواهد بود در مورد قیمتهای جهانی هم بگم که نفت و فلزات ( روی سرب و مس ) روند مثبت و رو به رشدی خواهند داشت کما این که با ریاست ایران بر اپک احتمال صعود نفت زیاد است ... و اما قضیه سرمایه گذاری پتروشیمی اگه دوستان یادشون بیاد چندی قبل چندین بار معامله بلوکی وپترو برگزار شد که هر بار بنا به دلایلی خریدار جلو نیامد و یا معامله انجام نشد البته دلایلی هم داشت که مهمترین مشکلات آن بدهی های این شرکت و علی الخصوص زیر مجموعه ها بود گروه پتروشیمی ( وپترو ) با تغییر مدیریتی که تو این شرکت انجام شده تا حدودی توانسته قدمهای مثبت و راسخ تو این زمینه بردارد از جمله فروش پتروشیمی فارابی و برخی ساختمانها و ... که در از دست دادن این داراییها جهت تسویه بدهی ها و رفع مشکلات مالی انجام شد که به نوبه خود مثبت است و یا شرکتهای زیر مجموعه مانند گاز لوله که ساختمان و برخی سهامها تو برخی شرکتها ( لوله دو جداره قدر ) را فروختند جهت تسویه بدهی ها با بانک و دیگران که مثبت است و اما حالا به نظر میرسد با وضع مدیریتی موجود و عملکرد های مثبتی که مشاهده میشود کم کم افرادی که از قبل تمایلی به خرید وپترو حتی در قیمت هر سهم 550 ریال را نداشتند تمایل نشان بدهند که یکی از آنها باز قراره مهر اقتصاد یا به قول خودمون سپاه باشه یا یکی از زیرمجموعه ها گزارش 6 ماهه گاز لوله حاوی نکات بسیار مثبتی است که تکمیل کننده آن گزارش 9 ماهه آن میباشد که اینجانب بورس تبریز با تلاشهایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که باید یه خبرهایی تو این شرکت باشد از جمله گازلوله با شرکت در 150 مناقصه گازرسانی به روستاها و شهرستانهای کوچک شرکت در مناقصه آبرسانی 10 استان و بازسازی و نوسازی و .... که حاکی از فعالیت خوب مدیریت جدید این شرکت میباشد که هنوز اخبار آن به بیرون درز نکرده و احتمال میرود در گزارش 9 ماهه شاید انتشار یابد و شاید نیابد حاکی از آینده ایی خوب میدهد که باید سهامداران زخم خورده و خسته گاز لوله منتظر آن باشند البته من خواستم اطلاعات خودم را کما بیش در مورد این گروه بیشتر کنم و با اطمینان تمام به قول دوستم سهم زیر خاکی معرفی کنم ولی چون احساس کردم چون این شرکت به گره معاملاتی افتاده و امروز معامله نشد که احتمال جمع آوری تمام وکمال آن میرود خواستم به دوستان و اساتید و سهامداران جزء یک اشاراتی داشته باشم که اگه یهو دیدید سهم جمع شد ممکنه اخبار همون طور که اشاره شد مثبت باشه که در اینجا از دوستان و اساتید و اشخاصی که به شرکت نزدیکند خواهش میکنم اگه اطلاعاتی داشته باشند ارائه بدهند تا همگی بتوانیم با کمک همدیگر یه کمکی به همدیگر داشته باشیم به هر حال سیگنالها از وپترو و پلوله مثبت است در ضمن شایعاتی در مورد تعطیلی کارخانه و ... منتشر شده که صحیح نمیباشد شرکت فعال است و سه ماهه سوم کلا کارخانه فعال و تولیداتش حتی نسبت به قبل بیشتر هم شده فروش شرکت هم بهبود زیادی پیدا کرده به هر حال ما اینجا گفتیم و منتظر کمک دوستان
    شب خوش و موفق باشید .
    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• بورس تبریز
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 464

دوست عزیزم اگر دیدید جمع شد به نظرم معطل نکنید بخرید

نظر

• بورس تبریز
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 464

گازلوله

دوست عزیزم من من هم از این گازلوله متعجبم ؟آخه این چه برنامهایی است به کارگزارم امروز دستور خرید صد هزار تا از این سهم را دادم گفت نمیتونه معامله بشه و از این جور حرفها ولی وضعیت عملیاتی شرکت واقعا" رو به بهبودی است و فکر میکنم این شرکت با مدیریت جدید که فعلا" نمیگذارند اطلاعاتی ازش به بیرون درز بشه حرفهایی برای گفتن خواهد داشت فقط میترسم کارگزارم اغفال کنه و یهو برسیم ببینیم همه جمع شده ...

نظر

• حبیب
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 252

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
          دوست عزیزم من من هم از این گازلوله متعجبم ؟آخه این چه برنامهایی است به کارگزارم امروز دستور خرید صد هزار تا از این سهم را دادم گفت نمیتونه معامله بشه و از این جور حرفها ولی وضعیت عملیاتی شرکت واقعا" رو به بهبودی است و فکر میکنم این شرکت با مدیریت جدید که فعلا" نمیگذارند اطلاعاتی ازش به بیرون درز بشه حرفهایی برای گفتن خواهد داشت فقط میترسم کارگزارم اغفال کنه و یهو برسیم ببینیم همه جمع شده ...
          دوست عزیز گویا باید قبل 9 دستور خرید را وارد کرد

نظر

• بورس تبریز
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 464

جناب حبیب عزیز من ساعت هشت و چهل دقیقه به کارگزارم گفتم ولی اعلام کردند بذار معامله بشه بعد ما بخریم تا ناظر به ما گیر نده و این جور حرفها ...

نظر

• حبیب
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 252

جناب حبیب عزیز من ساعت هشت و چهل دقیقه به کارگزارم گفتم ولی اعلام کردند بذار معامله بشه بعد ما بخریم تا ناظر به ما گیر نده و این جور حرفها ...
              خوب دیگه مشکل همون جاست باید حتما قبل 9 دستور وارد ماشین بشه . حالا از وپترو چه خبر من شنیدم 78 ریال سود اعلام کرده شما خبر دیگری ندارید ؟؟

نظر

• بورس تبریز
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 464

من شنیدم تو بهمن قراره دوباره معامله عمده اش انجام بشه قیمتش مشخص نیست ولی مهم خریدارش است که اگه سپاه باشه اونوقت خودش با زیر مجموعه هاش تا کجا میرن و چی میشن خدا میدونه ... به قول برخی دوستان فاذر 350 ریالو فاراک 400 ریالی کجا حالا کجا ؟ وپترو 900 و گازلوله 858 ریالی را دریابیم ...

نظر

• حبیب
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 252

دوست عزیز من از خرید سپاه چیزی نشنیده بودم همون بحث سرمایه گذاری ایران و خاموشی بود مگه از گروه سپاه چیزی شما شنیدید یا حدس میزنید ؟

نظر

• بورس تبریز
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 464

سلام دوستان عزیز و شب خوش :
                    قبل از پاسخگویی به سوالات دوستان از مدیریت سایت در مورد یک مشکل کوچک فنی راهنمایی میخواهم من پسورد و یوزر را وارد میکنم سایت ضمن خوش آمدگویی نمیتواند عملیات انتقال را انجام دهد ؟ مشکل از کجاست ؟
                    اولا" دوستانی که از بازار پرسیده بودند باید بگم هفته آینده با توجه به شروع مذاکرات هسته ایی در روز جمعه و اظهارات ضد ونقیض مقامات دو طرف احساس میشود بازار یه استراحتی هم از نظر شاخص و هم منتظر مذاکرات خواهد ماند .
                    دوما" دوستان در مورد جمع آوری گازلوله و خبرهای آن پرسیده بودند که من کماکان دنبال اطلاعات 9 ماهه شرکت هستم همان طور که قبلا" اشاره کردم شرکت از نظر عملیات روند رو به رونقی دارد کارهای مثبتی دارد رویش انجام میشود قبلا" هم گفتم هر کجا دیدید جمع میشود بخرید
                    سوما" دوستان در مورد هدف قیمتی پست بانک پرسیده بودند با این که این سهم را ندارم ولی همون طور که قبلا" اشاره کردم 10000 ریال و بعد آن مساله افزایش سرمایه این بانک است که طبق شنیده های ما 200 درصد فعلا" خواهد بود و سال بعد هم خواهد داشت که در مرحله اول منتظر جوابیه و نظر مجلس هستند به نظر من در صورت تصویب مجلس برای افزایش سرمایه از محل اندوخته و ... احتمالافزایش قیمت تا سطح 12000 ریال و شاید در صورت کشش بازار تا 15000 ریال دور از انتظار نخواهد بود .
                    چهارم درمورد رشد قیمتی بیمه پارسیان همون طور که دوستان به وضوح میدانند بیمه پارسیان یه مقدار زیادی دست این و اون و علی الخصوص کارکنان خودش هست که همگی فروشنده هستند البته تو ارزنده بودن این سهم هیچ شکی نیست قبلا" همین مانور را ما توی بیمه آسیا دیده بودیم مدتها تا قیمت 2000 تا 2200 ریال پرسه زد بعد یهو رفت تا 4800 ریال به نظر شخصه خودم همین سناریو تو این سهم هم اتفاق خواهد افتاد فقط صبر میخواد .
                    پنجم همراه اول را نمادش را بورس متوقف کرد برای ارائه اطلاعات با اهمیت این اطلاعات منجر به تعدیل 5400 ریال است که قراره بده بورس من فکر میکنم حول و حوش 42500 ریال بازگشایی بشود و روند مثبت خواهد بود چون معامله بلوکی جلو دارن و میخواهن بالا بفروشن .
                    ششم وغدیر هم داره فولاد آلیاژی را وارد بورس میکنه از قرار معلوم 1800 ریال قیمت دادن افزایش قیمت غدیر با این نرخ تا 4200 و در صورت عرضه بیش از مبلغ فوق مثلا" 2000 ریال تا 4500 ریال دور از انتظار نخواهدبود .
                    در مورد فاراک و صدرا هم دوستان سوال کرده بودند ظاهرا" طبق شنیده ها و شایعات صدرا تو گزارش 9 ماهه میخواهد 250 ریال سود اعلام کند از طرفی مدیر عامل اعلام کرده اگه سود 16 ریالی امسال محقق بشود کار بزرگی شده اگه امسال سود 250 ریالی اعلام نشود با قطعیت میتوان گفت سود سال دیگر حول 650 تا 900 ریال خواهد بود در مورد فاراک سود امسال باید بالای 20 درصد تعدیل داشته باشد در صورت عدم تعدیل سود سال دیگر حدود 450 ریال دور از انتظار نخواهد بود ( البته تحقیق دوستان را میطلبد )
                    شب خوش

نظر

• Admin
                      ادمین سایت
                      • Oct 2010
                      • 208

سلام دوستان عزیز و شب خوش :
                      قبل از پاسخگویی به سوالات دوستان از مدیریت سایت در مورد یک مشکل کوچک فنی راهنمایی میخواهم من پسورد و یوزر را وارد میکنم سایت ضمن خوش آمدگویی نمیتواند عملیات انتقال را انجام دهد ؟ مشکل از کجاست ؟ ...
                      با عرض ادب و احترام
                      جناب بورس تبريز احتمال داره اين مشكل بخاطر browser شما باشه (مشكلي كه براي يكي ديگه از كاربران هم رخ داده بود و با تغيير browser رفع شد)
                      لازم به ذكر ميدونم با تغيير ورِژن نرم افزار سايت كه در برنامه داريم ،اميد داريم بسياري از مشكلات كاربران هم رفع بشه.

نظر

• بورس تبریز
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 464

پاسخ به سوالات

بنام خدا

سلام دوستان عزیز :
                        قبل از اینکه به سوالات شما پاسخ بدهم نکته مهمی تو سایت وزین نما بورس توجه من را جلب کرد که اول با هم این خبر را مرور میکنیم و بعد پاسخ سوالات شما :

28 دی 1389::1:58 pm
                        نمابورس، شرکت ها_ "پلوله" گزارش 9 ماهه را طی یکی دو روز آینده ارائه خواهد کرد. یک منبع آگاه به نمابورس گفت:" این شرکت در گزارش 9 ماهه تعدیلی نخواهد داشت. وی افزود:" گاز لوله برای سال مالی 89 نیز تعدیلی برای ارائه ندارد.
                        این منبع آگاه در خصوص قراردادهای این شرکت گفت:" "پلوله" طبق روال همیشه قرارداد و پروژه دارد و با تمام ظرفیت کار می کند اما این بدان معنی نیست که با این روال بتواند بدهی های بانکی را جبران کند."
                        این منبع آگاه در خصوص تحقق سود هر سهم در 9 ماه گفت:" گاز لوله در حدود 270 تا 280 ریال زیان هر سهم را در گزارش 9 ماهه محقق می کند البته این رقم به طور دقیق محاسبه نشده است."این منبع در خصوص وضعیت عملیاتی این شرکت گفت:" وضعیت عملیاتی شرکت نسبت به گذشته بهتر شده و گاز لوله درصدد است که با همین روند ادامه دهد و بتواند به این شرایط ثبات دهد."
                        وی خاطر نشان کرد:" مشتریان گازلوله نهادهای دولتی هستند و انجام سفارش های آنها روال عادی در این شرکت محسوب می شود و این بدان معنی نیست که انجام هر پروژه و قراردادهای تاثیر خاصی بر eps شرکت و بر صورت های مالی این شرکت داشته باشد

البته چون من قبلا" روی شرکت گازلوله خودم مطالبی نوشته بودم و ذکر شده بود که مدیرعامل جدید این شرکت کارهای مهمی را روی شرکت انجام میدهد و همچنین ازدوستان خواهشکرده بودم با توجه به تحولات مهمیکه در ین شرکت صورت گرفته و دوستان قدیمی دیگر در این شرکت حضور ندارد و افراد تازه وارد سر کار هستند بنابراین دسترسی به اطلاعات این شرکت سخت شده کمااین که امور سهام اصلا تلفن جواب نمیدهد ولی اطلاعاتی که از کارخانه این شرکت به گوش میرسد حدود 8 ماه است که مرتبا" درفعالیت خوب تولیدی هستند البته سایت وزین نما بورس از یک منبع آگاهی که خودشان ذکر کردند اطلاعاتی بدین مضمون انتشار دادند نکاتی است که من باید اینجا به اطلاع برسانم اولا" بدهیها ی بانکی اون جور که من اطلاع دارم تا حدود 80 درصد تسویه شده همراه با جرایم و قرار نیست و شرکت برای تسویه بقیه بدهی میتواند برخی سهامهای زیر مجموعه را دوباره واگذار کند که فعلا" چشم به رشد عملیاتی سودش دارد که از اون محل بتواند این کار را انجام دهد دوما" اگر گازلوله در گزارش 9 ماهه 270 ریال زیان محقق کند ( که طبق شنیده های من 220 ریال میباشد )
                        اون وقت تا پایان سال در بدبینانه ترین حالت 350 ریال زیان خواهد بود که با توجه به زیان فعلی که اعلام کرده 445 زیان دوباره 30 درصد تعدیل + خواهد داشت و درکل سال اگر محاسبه کنیم زیان 775 ریال تبدیل به زیان 350 ریال یعنی 120 درصد تعدیل + داشته و اگر انشالله این روند سال دیگر ادامه دار باشد و شرکت بدهی ها را صفر و عملیاتی را بهبود ببخشد این تعدیل درسال دیگر دو برابر خواهد شد و انشالله گاز لوله را باید در جرگه شرکتهای سود ده دید ازدیدگاه قرارداد و ... قبلاگ گفته شده که شرکت در جندین قرارداد و پروژه استانی در زمه فاضلاب - گاز رسانی - آب رسانی - شرکت کرده که امید است درگزارش 9 ماهه به اطلاع برسد
                        لازم به ذکراست دوستان هدف از نوشتن این مطالب نه تشویق به خرید میباشد نه طرفداری ا ز شرکت و نه این که قصد کار چاق کنی دارم هدف فقط اطلاع رسانی باشد گرچه خودم این سهم را دارم و برای سال دیگر نکه داشتم ولی وظیفه خودم دانستم تا اونجایی که اطلاعاتم اجازه میداد خواستم با شمادر میان بگذارم و امیدوارم این سهم بتواند سهامداران خسته خود را همانند فاذرو فاراک خوشحال کند
                        درمورد بیمه پارسیان تعدیل 510 ریالی چهارشنبه ظاهرا"به بورس اعلام خواهد شد
                        دوستی در مورد تکنو تار پرسیده بود که باید بگم خریدهای خوبی تو این سهم ظاهر شده و مساله فروش زمینهای این شرکت مساله بغرنجی نیست مهر اقتصاد اگه بخواهد این سهم را دو روزه 2300 ریال میکنه و زمینها و املاک را خودش برمیدارد من افق این سهم را همون طور که شما ایمیل زدید روشن میبینم
                        دوست دیگر در مورد خودروییها و خرید انها پرسیده بودند که باید بگم من فکر نمیکنم ایران خودرو یا زامیاد تو این قیمت صلاح به خرید باشد من خودم گسترش ایران خودرو خریده بودم در نرخ 1700 و 1450 ریال و حدود 7 ماه سهم را نگه داشته بودم که همین امروز رو قیمت 2020 فروختم رفت نظر خرید فعلا روی خودروییها ندارم.
                        شب خوش و موفق باشید

نظر

• محمود شریعت
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 1358

سلام بر استاد گرامي
                          تپكو را چطور ميبينيد؟
                          . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                          [/RIGHT]
                          [/B][/SIZE]

نظر

• بورس تبریز
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 464

گزارش تعدیلها

سلام و شب خوش :

دوست عزیزی در مورد این که سوال کردید چه کسی گازلوله را جمع کرد باید بگم هیچ اطلاعی از اون ندارم در مورد این سهم قبلا" شفاف سازی شده بود و انتظار جمع آوری میرفت نمیدونم سهم تا کجا بالا میره و یا فردا میریزه و یا نه ؟ ولی باید بگم آینده روشن در انتظارش است ظاهرا" اون کسی که صف را جمع کرد از پیش بینی سال 90 این شرکت مطلع شده که گفته میشود ( 110 - ) خواهد بود ولی به نظر من باید تا پایان سال صبر کرد من فکر میکنم ( 50 - ) در مرحله اول اعلام کنند و شاید سود ؟
                            دوست دیگری در مورد تکنو تار و مساله زمینها پرسیده بودند و این که تو ضرر هستند باید بگم من هم گزارش تکنو را خواندم عملیاتی خوب بود به نظرم نیاز به اعلام تعدیل منفی نبود شاید فیلم بازی کردند در مورد زمینها هم خود مهر به زیر مجموعه ها خواهد داد من خرید تو این قیمتها را صلاح میدانم تکنو هر لحظه ممکنه واسه ببنده واسه گزارش فروش زمینها که برایش حیاتی است و برنامه افزایش سرمایه که قراره بعد از فروش زمینها و اعلام سود اجرا بشود تکنو خیلی مرموز کار میکنه و به نظرم سود نهفته ایی در پشتش است
                            بیمه پارسیان لطفا" به پستهای قبلی سر بزنید نوشته شده
                            در مورد بازار فردا من شک دارم مذاکرات هسته ایی بی نتیجه مانده باید واکنش کشورهای غربی را دید اگه تحریمهایی در کار باشد و بانک مرکزی و هواپیمایی و ... تحریم شود باید منتظر صعود بی حساب نرخ دلار باشیم ( البته نظر شخصی است )
                            دوست دیگر در مورد سبحان دارو پرسیدند که تعدیل دارد قیمتهای فوق مناسب برای خرید هستند تعدیل 20 درصد اعلام شده و تا 20000 ریال جا برای صعود دارد .
                            محمود خان در مورد هپکو هیچ اطلاعی و نظری ندارم .
                            شب همگی خوش

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

خبرهاي موثق از جلسه مجمع فوق العاده بانك پارسيان حكايت از اين دارد كه فروش سهام پارسيان ايران خودرو به سرمايه گذاري سايپا قطعي شده است.
                              بنابراين از اين به بعد سرمايه گذاري سايپا را علاوه بر هولدينگ خودرويي و سرمايه گذاري بايد سهام گروه بانكي در نظر گرفت.

نظر

• بورس تبریز
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 464

سود سال 90 تکنو

دوست عزیز در مورد تکنو تار اطلاعاتی خواسته بودید طبق شنیده ها سود سال 90 تکنو تار 250 ریال عملیاتی و در صورت فروش زمینهایش سودش بالای 1800ریال خواهد بود که با توجه به این که به محل جدید منتقل میشود حدود 500 ریال احتمالا" سود بابت خرید و فروش زمینها شناسایی خواهد کرد افزایش سرمایه 100 درصدی هم در برنامه دارد .
                                همون گونه که دوستان اعلام میدارند که قیمت 800 ریالی برای گازلوله برای سال آینده یک جوک بیشتر نیست من هم میگویم قیمت 1400 ریال برای تکنو همین طور خواهد بود در ضمن 9 ماهه 104 ریال ضرر پوشش داده در حالی که پیش بینی ضرر امسال را 65 ریال اعلام کردند به نظر من با ادامه فروش خوب این شرکت اصولا امسال باید به سوددهی خوب برسد انشالله .

نظر

در حال کار...
                                X