سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    سلام بر احسان عزیز
    واقعا" برای من مایه افتخار است که در این تایپیک در کنار شما مطلب می نویسم
    با اون حال که سبدمون تقریبا" باهم یکی نیست و این خیلی خوب بین ما قابل هضم شده است بر خلاف بعضی ها که اگر سهمی رو در سبد نداشته باشنداون سهم و سهامداران اونو به باد مسخره می گیرند

البته من از زمان قدیم یه مقدار سشمال در سبد دارم که سپرده گذاری نشده و حالشم نداشتم برم دنبالش خوب این کار برای من خوش یمن بود فکر کنم در سشمال هم با شما همسنگرم
    بسيار عاليست.
    يادي از سشمال كرديد، ما هم يادي ديگر از سشمال كنيم، سشمال قصد داره، بلوك سغرب (شركت بورسي) و سيمان فيروزكوه (خارج از بورس) رو بفروشد، فكر كنم حدود 150 تومان سود به ازاي هر يك سهم خواهد داشت، فارغ از سود خود شركت.
    سلامت و پرسود باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

در اصل توسط Mjim پست شده است View Post
      آقا احسان عزیز با سلام و ارادت،
      از بین گروه خودرو که سفارش فرمودید بنده 2 ماه هست از 190 با خعتبار هستم بنظرم پرتفوی خوبی داره و پی بر ای بسیار مناسب و شناور پایین از دیگر مزایای این سهم می باشد ولیکن چند وقتی هست که در نگهداری این سهم یک مقدار مردد شدم واقعیت زیاد اهل خرید و فروش و نوسانگیری هم نستم و سهمامداری رو بیشتر می پسندم اگه ممکنه یه بررسی بفرمایید تعویض کنم یا نگهداری ؟ پیشاپیش از شما متشکرم
      درود بر شما،
      خعتبار را زماني پورتفويش را بررسي كردم، زياد نكته خاصي نداشت، هرچند با جو گروه رشد خواهد كرد.
      به نظرم خگستر، خبهمن و قطعات سودده رشد بيشتري نسبت به اين سهم داشته باشند.
      موفق باشيد.

نظر

• mohammad reza66
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 140

سلام استاد احسان عزیز
        حالا که بحث سیمان وسط اومد، نظرتون درمورد سفارس چیه؟ بین گروه سیمان کدوم سهم بیشتر میپسندید؟
        [FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

در اصل توسط mohammad reza66 پست شده است View Post
          سلام استاد احسان عزیز
          حالا که بحث سیمان وسط اومد، نظرتون درمورد سفارس چیه؟ بین گروه سیمان کدوم سهم بیشتر میپسندید؟
          درود بر شما،
          بهترين گزينه هاي سيماني، همين هلدينگهاي سيماني هستند، سيمان فارس خوزستان، سيمان سپاهان، سيمان شرق و سيمان داراب.
          ورود سيمان آبيك و سيدكو هم رشد خوبي براي سيماني ها به ارمغان خواهد آورد.
          سيمان سپاهان روي 200 تومان خيلي سهامدارا رو خسته كرد، ولي الان بالاي 300 تومان صف خريد است، گپ خود را با سشرق پر خواهد كرد.
          موفق باشيد.

نظر

• mohammad reza66
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 140

مرسی استاد@};-@};-@};-@};-@};-
            [FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]

نظر

• Mjim
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 23

آقا احسان نظرتون راجب به شاوان چیه ؟ تقریبا از 4500 یه اصلاح عمیق زده یعنی چیزی حدود 80 % با این خبر معافیت مالیاتی امروز بد جور چشمک میزنه

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

گزارشهاي فعاليت هييت مديره تيپيكو (سرمايه گذاري دارويي تامين) براي سال 92، 91 و 90 امروز بر روي كدال آمد. به روزهاي عرضه نزديك مي شويم، احتمالا قبل از سال 93 شاهد عرضه تيپيكو باشيم. انتظار دارم، مديران ارشد تيپيكو، از مديران شركتهاي زير مجموعه بيشترين شفاف سازي را در ارايه گزارش هاي دوره اي و تعديل هاي نزديك به واقعيت را خواستار شوند، تا تعديل هاي محتاطانه.
                از گروه دارو، فعلا با دفارا هستم. از اينگونه سهام ابتداي سهام سال 91 بسيار بود. سهامي با افزايش سودآوري بالا، پي بر اي پايين، سود انباشته و برنامه براي افزايش سرمايه.
                اما در بازار فعلي كمتر، سهامي مثل سهام دارويي پيدا مي شوند.
                فرض كنيم، دفارا الان 5000 تومان است، مي خواهيم ببينيم، گران است؟
                550 تومان سود انباشته، سودسازي حداقل سود 500 توماني تا انتهاي امسال.
                يعني سهم 5000 توماني كه 1000 تومان سود انباشته دارد، تا كمتر از 3.5 ماه آينده. سهم مي شود، 4000 تومان!
                پيش بيني سود سال بعد نيز حداقل 500 تومان است، با توجه به افزايش نرخ دلار در سال 93 به 2650 تومان، دارويي ها يك افزايش ديگر نيز براي سال آينده خواهند داشت.
                مي شود، سهمي با سود حداقل 500 تومان، قيمت 4000 تومان و برنامه افزايش سرمايه 300% از محل انباشته.

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

آقا احسان نظرتون راجب به شاوان چیه ؟ تقریبا از 4500 یه اصلاح عمیق زده یعنی چیزی حدود 80 % با این خبر معافیت مالیاتی امروز بد جور چشمک میزنه
                  به نظرم همه چيز به فروشنده هاش بستگي دارد. ولي در اين نقطه ها در منفي فروختن، كار درستي نيست.

نظر

• madio
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 390

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

بسيار عاليست.
                    يادي از سشمال كرديد، ما هم يادي ديگر از سشمال كنيم، سشمال قصد داره، بلوك سغرب (شركت بورسي) و سيمان فيروزكوه (خارج از بورس) رو بفروشد، فكر كنم حدود 150 تومان سود به ازاي هر يك سهم خواهد داشت، فارغ از سود خود شركت.
                    سلامت و پرسود باشيد.
                    فروش بلوک سیمانی الارم منفی نیست؟

نظر

• madio
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 390

مالیات ارزش افزوده به سود یا زیان چه ربطی داره؟بعید میدونم تاثیر داشته باشه

نظر

• ارسطو
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 60

سلام بر جناب شفاف سازي و آقااحسان
                        مقداري شرانل دارم به نظرتون با يه سهم ديگه مثل پارسان يا شبندر عوض كنم بهتره يا نگه دارم ؟
                        ممنون ميشم اگه نظرتون رو بگيد

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

در تصوير زير كه از گزارش فعاليت هييت مديره سال 92 گرفته شده است، برنامه افزايش سرمايه شركتهاي زير مجموعه تيپيكو آورده شده است.
                          افزايش سرمايه 167% از محل سود انباشته دفارا مورد تاييد مي باشد.

در اصل توسط madio پست شده است View Post
                          فروش بلوک سیمانی الارم منفی نیست؟
                          نه لزوما، بستگي به نظر سرمايه گذار دارد.

در اصل توسط ارسطو پست شده است View Post
                          سلام بر جناب شفاف سازي و آقااحسان
                          مقداري شرانل دارم به نظرتون با يه سهم ديگه مثل پارسان يا شبندر عوض كنم بهتره يا نگه دارم ؟
                          ممنون ميشم اگه نظرتون رو بگيد

پارسان كه فعلا بسته است. شرانل سهم خوبي است، نگهداريش بهتره. در صورتيكه مي خواهيد تعويض كنيد دفارا و وبيمه رو مورد بررسي قرار بدهيد.
                          موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

سلام و وقت بخير
                            امروز بازار در منفي فرصتهاي خوبي داد.
                            از اين فرصتها در 4-% و سهامي كه مد نظر داشتيد، استفاده كنيد. امروز مجدد در 4-% كامل وبيمه اضافه كردم.
                            از فردا مجددا جاي مثبت و منفي هاي امروز عوض خواهد شد. بهترين و كم استرس ترين راه بازده اي، خريد و صبوري در سهام بنيادي و سهامي كه بازار به ان توجه دارد، مي باشد.
                            روند بازار رو به رشد است، تنها نوسانگيران از اين گروه به آن گروه جابجا مي شوند، و باعث بازدهي براي سهامداران خواهند شد.
                            موفق و پرسود باشيد.

نظر

• دهکده سهام
                              عضو جدید
                              • Aug 2013
                              • 17

سلام جناب احسان عزیز ، ممنون میشم اگه نظرتان را درارتباط با غمارک بفرمایید، و اینکه تا چه زمانی به روند نزولی خود ادامه داد ه و از چه زمانی حرکت صعودی خود را آغاز خواهد کرد؟

نظر

• NICOLE
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 523

جناب احسان ميتونم بدونم سبدتون چيه ؟ ممنون
                                بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

در حال کار...
                                X