orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
    به نظرتون خریدش خوبه رو این قیمتها ؟
    ولله چی بگم.
    این سهم 13میلیارد تومن زیان انباشته داره به ازای هر سهم 138تومن(گزارش 9 ماهه).
    تحقیق بکنه ببیین چقدر میتونه امسال کمش کنه.
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/31, 08:03.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• omidbefarda
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 104

سلام جناب سجاد .با تبریک سال نو میخواستم نظرتون رو درباره ی هپکو و خاور بدانم . ممنون

نظر

• سکه شانس
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1362

orumbourse عزیر..................
        و دوستان گرامی...............................
        امید ، بهروزی و لبخند زیبا سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد..............................................
        orumbourse گرامی:
        واقعا سهامداری (گروه روی وسرب) با این همه اخبار مثبت(تسعیر ارز به نرخ ازاد//////شناسایی سود در زمانی که قیمت های جهانی بالای 2000$بود////شایعه تعدیل سود 25%/////) .....این روزها خسته کننده شده.....به نظر میرسد بازی این روزهای این گروه بازی قبل از بسته شدن نماد ها می باشد؟........خوشحال خواهیم شد جنابعالی نظر خود را در این ارتباط بیان فرمایید؟با تشکر فراوان..............

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          درود بر شما

در مورد بازار فردا قبل از تاثیرگذاری تعطیلی پیش رو بنظر من این خبر عرضه مجدد هلدینگ فارس میتونه تاثیرگذار باشه. مطمئنا بازار از کنار این خبر بی تفاوت نخواهد گذشت.
          در مورد بازار فردا من نظرم اینکه بازار ممکنه حالت بی تصمیمی داشته باشه و خریدار تردید تو خرید داشته باشه.
          پیش بینی من اینه که بازار حوالی صفر تا دو درصد مثبت میتونه بازگشایی بشه ولی با کاهش خریدارها گرایش به منفی پیدا کنه. و در منفی شاهد جدال خریدارها و فروشنده ها باشیم،البته نه منفی کامل.
          اگر لیدر بازار رو شبندر بدونیم با این الگوی دارآویز امروز ،میتونه تردید را تو معامله گرانی که با تکنیکال کار میکنند ایجاد کنه.
          البته اواخر زمان معاملات امروز من شاهد فشار خرید تو برخی سهم ها بودم ولی فردا ممکنه اون فشار خرید تحت تاثیر خبر واقع بشه.
          اینها پیش بینی من برای فرداست تا ببینیم چی پیش میاد.
          فشار خرید بیشتر از پیش بینی من بود ولی نه در اون حد بالا.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط javad پست شده است View Post
            با درود خدمت اروم

نظرتون در باره فباهنر رو میخواستم بدونم...... آیا فنر جمع شده بورس قصد بازشدن را داره؟؟؟؟؟؟
            درود بر شما

من نظرم روش مثبته ،ضمن اینکه از بابت نرخ تسعیر ارز در سال 91 باید یه تعدیلی تو دوازده ماهه بده.همینکه خودش ور بالای 120تومن نگه داشته خیلی خوبه.
            تا زمانیکه زیر 110تومن نرفته امیدورا به صعود هستم .

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

درود بر شما

من نظرم روش مثبته ،ضمن اینکه از بابت نرخ تسعیر ارز در سال 91 باید یه تعدیلی تو دوازده ماهه بده.همینکه خودش ور بالای 120تومن نگه داشته خیلی خوبه.
              تا زمانیکه زیر 110تومن نرفته امیدورا به صعود هستم .
              با سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی
              مضاف بر اینها با تغییرات مدیریتی کخ صورت گرفته ممکنه پتانسیل سود سازی عجیب و غریب سهم هم ازاد بشه...

به قول سید یاسر شریعت این سهم فقط به یه افزایش سرمایه نیاز داره...;)
              تمام سال من بی تو...

نظر

• ppp
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 40

با سلام می خواستم نظرتون رو را جع به و انصار بدونم من خیلی وقته این سهم کذایی رو دارم

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

با سلام و تبریک سال نو به سجاد عزیز
                  سجاد جان با توجه به بنیادی خوب و مناسب سفارس ... به نظر شما میشه به سفارس اینطور نگاه کرد ؟؟
                  امروز با یکی دوتا از دوستان نصف خرید هامونو انجام دادیم
                  اگر نظر شما هم مثبت باشه بقیه خرید هامونو در سطوح قیمتی بالاتر هم شده انجام بدیم
                  با تشکر

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    با سلام و تبریک سال نو به سجاد عزیز
                    سجاد جان با توجه به بنیادی خوب و مناسب سفارس ... به نظر شما میشه به سفارس اینطور نگاه کرد ؟؟
                    امروز با یکی دوتا از دوستان نصف خرید هامونو انجام دادیم
                    اگر نظر شما هم مثبت باشه بقیه خرید هامونو در سطوح قیمتی بالاتر هم شده انجام بدیم
                    با تشکر

درود بر شما جناب آریو
                    سال نو شما هم مبارک
                    در مورد بنیادی سهم اطلاعات من در حد نرمال هست و تا اونجاییکه من میدونم خودتون به مسایل بنیادی وارد هستید و صاحبنظر.
                    در مورد نمودار شما،برداشت من اینه که منظورتون الگوی مثلث می باشد که بنظر من چنین الگویی در اینجا دیده نمیشه.
                    برای تشکیل الگوی مثلث نیاز به سه تا سقف و سه تا کف داخل اضلاع مثلث با پنج تا موج abcdeکه هرکدوم از این موج ها خودشون از سه تا موج تشکیل شده باشند،شکل میگیره .حالا بحث زمانی به کنار .
                    که چنین چیزی در اینجا مشاهده نمیشه.

من نمودارش رو نگاه کردم دو سه تا افزایش سرمایه داشت تعدیلش کردم.
                    بعد از اون ریزشی که از 160تومن داشت ، مدت سه ماهه که داخل کانال افقی بین 115تا 135تومن گیر کرده در حالیکه میتونست نزول کنه ولی نکرده این نشون میده که یا فروشنده ضعیف بوده یا خریدار قوی بوده.
                    از نظر من این سهم میتونه صعود کنه اندیکاتورهاش هم در وضعیت خوبی هستند ولی سهم نیاز هست که ابتدا از این کانال افقی خارج بشه.
                    که من فکر میکنم اندیکاتورها شکست سقف کانال رو اعلام میکنند تا کف کانال.
                    پس شکست 135تومن میتونه سیگنال خرید ما باشه ولی مشکل تنها 135تومن نیست با نگاهی به نمودار متوجه میشید دریایی از مقاومت در محدوده 135تا 145تومن وجود داره که کار صعود رو خیلی خیلی مشکل میکنه ،شاید اگر روی تابلو بخواد وارد این ناحیه بشه احتمال نوسانات خیلی زیاده. با تعدیل (اگه داره)از این ناحیه رد بشه براش خیلی خوبه .
                    حد ضرر هم همون 115تومن میتونه باشه که اگر احیانا اینجا رو بشکنه که بنظر من احتمالش اندکه ،قیمت زیاد افت نخواهد کرد بلکه زمان رو از سهامدارنش خواهد گرفت.
                    من اینطور فکر میکنم

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/31, 15:42.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                      orumbourse عزیر..................
                      و دوستان گرامی...............................
                      امید ، بهروزی و لبخند زیبا سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد..............................................
                      orumbourse گرامی:
                      واقعا سهامداری (گروه روی وسرب) با این همه اخبار مثبت(تسعیر ارز به نرخ ازاد//////شناسایی سود در زمانی که قیمت های جهانی بالای 2000$بود////شایعه تعدیل سود 25%/////) .....این روزها خسته کننده شده.....به نظر میرسد بازی این روزهای این گروه بازی قبل از بسته شدن نماد ها می باشد؟........خوشحال خواهیم شد جنابعالی نظر خود را در این ارتباط بیان فرمایید؟با تشکر فراوان..............
                      درود بر شما جناب سکه شانس

بنده هم با قسمت قرمز شده پست شما کاملا موافقم گروه روی تو پوشش دوازده ماهه سال 91 از بابت افزایش پارسال قیمت های جهانی و نرخ تسعیر ارز تعدیل مثبت دارند.این خیلی خوبه
                      من خودم هم از گروه روی دارم(فاسمین) ولی قویترین محرک صعود این گروه همان قیمت های جهانی میباشد که فعلا اصلاحی شده.
                      برگشت قیمت های جهانی روی میتونه توجه ها رو به گروه روی معطوف کنه،این برای من خیلی مهمتر از تعدیل 12 ماهه هست.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط omidbefarda پست شده است View Post
                        سلام جناب سجاد .با تبریک سال نو میخواستم نظرتون رو درباره ی هپکو و خاور بدانم . ممنون
                        درود بر شما
                        سال نو شما هم مبارک

برای خاور محدوده 69 تا 72تومن محدوده حمایتی مهمی بود که با شکست اون فشار فروش بیشتری از طرف بازار بهش وارد شد،وقتی اون شکست من تا 55تومن پیش بینی کردم که میتونه بیاد که تا 59تومن هم اومده.
                        من وضعیت گروه خودرو رو اینطور میبینم که فشار فروش بالایی دیده نمیشه ولی خریداران قویی هم برای تغییر روند وجود نداره.
                        البته حجم معاملات قابل توجه هست وبنظر میاد سهم جمع میشه ولی این خریداران فعلا تمایلی برای بالا کشیدن قیمتندارند.
                        برای خارج شدن از این وضعیت لازمه اخبار خوب و مثبتی چه از گزارشات شرکت و چه اخبار تاثیر گذار بر صنعت خودرو بیاد (کاهش دلار ).
                        باید عرض کنم که سهم مثل سابق نزول نمیکنه و از شدت نزول کاسته شده ،تکنیکالش هم مثل سابق نزولی نیست کمی بهتره ولی سیگنال قطعی رشد نمیده.
                        الان ما یه کف 59تومنی داریم که بشکنه همون 55تومن رو خواهد دید.فکر نمیکنم زیر اون بخواد بره.
                        فعلا در هر سه تایم زیر باند پایینی قرار داره که برای شروع بهتره در تایم روزانه وارد باند بالایی بشه که با شکست 64تومن و تثبیت بالای اون واردش میشه و میتونه یه سیگنال خوب برای تغییر روند نزولی به روند خنثی در باند بالایی بده که برای شروع خوبه.در این گروه خگستر خیلی زودتر از بقیه حرکتش رو شروع کرده باید دید خبری پیدا میشه که گروه خودرو را هم به دنبال خگستر بیفته.
                        برای خاور محدوده 69تا 72تومن الان تبدیل به مقاومت مهم شده که شکست اون خیلی زور خواهد برد .
                        دیتای هپکو رو ندارم.

در اصل توسط ppp پست شده است View Post
                        با سلام می خواستم نظرتون رو را جع به و انصار بدونم من خیلی وقته این سهم کذایی رو دارم
                        درود بر شما

فکر نمیکنم برای خیلی وقت نگه داشتن سهمی ،سهم از گروه بانکی خوب باشه ،بالاخره انتظار تغییرات سود خیره کننده از گروه بانکی مثل سایر سهام مرتبط با صادرات نمیشه داشت ،پس صعود هاش هم نمیتونه خیلی بلند قیمت باشه.
                        وانصار الان دارای روند صعودی هست ولی اندیکاتورهاش در مرحله اشباع خرید قرار دارند محدوده260تا 265تومن خیلی محدوده مقاومتی قویی هست.

نظر

• کچیب
                          عضو جدید
                          • Nov 2012
                          • 5

سلام و عرض تبریک عید خدمت آقا سجاد عزیز@};-
                          اگه میشه یه تحلیلی از کبافق داشته باشید
                          آخه قبلا هم در سایت همسایه یه تحلیل جامع از این سهم گذاشته بودید
                          اگه میشه شرایط الان این سهمو بررسی کنید
                          سپاس
                          آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2013/04/01, 10:32.

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3072

درود بر شما جناب سکه شانس

بنده هم با قسمت قرمز شده پست شما کاملا موافقم گروه روی تو پوشش دوازده ماهه سال 91 از بابت افزایش پارسال قیمت های جهانی و نرخ تسعیر ارز تعدیل مثبت دارند.این خیلی خوبه
                            من خودم هم از گروه روی دارم(فاسمین) ولی قویترین محرک صعود این گروه همان قیمت های جهانی میباشد که فعلا اصلاحی شده.
                            برگشت قیمت های جهانی روی میتونه توجه ها رو به گروه روی معطوف کنه،این برای من خیلی مهمتر از تعدیل 12 ماهه هست.

باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر

با تشکر از تمامی زحماتتون ....................................

آقا سجاد در صورت امکان یه تحلیلی از روند روی جهانی ارائه فرمایید ..................سپاس

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط کچیب پست شده است View Post
                              سلام و عرض تبریک عید خدمت آقا سجاد عزیز@};-
                              اگه میشه یه تحلیلی از کبافق داشته باشید
                              آخه قبلا هم در سایت همسایه یه تحلیل جامع از این سهم گذاشته بودید
                              اگه میشه شرایط الان این سهمو بررسی کنید
                              سپاس
                              درود بر شما

در مورد اون تحلیل من یه معذرت خواهی به دوستان بدهکارم، فکر کنم که کمی عجله کردم،البته خدای نکرده هیچ عمدی در کار نبود و صرفا یه پیش بینی بود البته من پیش بینی کردم که از قیمت 1558تومن برگرده که برنگشت و تا 1220تومن هم اومد پایین بعد دوباره اومد رو قیمت 1540تومن.
                              اما وضعیت فعلی کبافق با این تغییرات بنیادی که داده و سود رو بدلیل عدم فروش محصولات (بدلیل هزینه بالای حمل ونقل و عدم تامین کشتی )منتقلبه امسال کرده و اعلام کرده اون موجودی رو فصل اول امسال فروش خواهد کرد و قرار گرفتن قیمت فعلی جهانی روی زیر گزارشات پیش بینی شرکت بنظر میاد اینها عواملی هستند که ممکنه خریداران قویی رو وارد میدان نکنه و از پتانسیل صعود کاسته بشه.
                              الان تنها محرک بنیادی سهم افزایش سرمایه 120درصدی برای امسال می باشد که شرکت اعلام کرده مدارک لازم جهت اخذ مجوز به سازمان بورس ارسال گردیده ،غیر اون محرک قویی فعلا برای بالا بردن سهم وجود نداره.
                              من کمی تو تکنیکالش ضعف خریدار دیدم و احتمال اینکه 1220تومن رو بشکنه وجود داره.
                              من یه واگرایی مخفی منفی تو تکنیکالش مشاهده میکنم که امیدورام عمل نکنه ،وگرنه زیر 1000هم خواهد اومد. در کل نظرم اینه که اگر 1220تومن رو شکست کمی از حجم تو سبد رو کاهش بدین و تو قیمت های پایینتر جایگزین کنید.
                              صعود هم با شکست 1870تومن میتونه باشه که تو کوتاه مدت خیلی براش سخته.

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                              باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر

با تشکر از تمامی زحماتتون ....................................

آقا سجاد در صورت امکان یه تحلیلی از روند روی جهانی ارائه فرمایید ..................سپاس
                              درود بر شما جناب طیب

الان قیمت های جهانی روی در نمودارهای کیتکو در محدوده 0.84 قرار داره که خیلی نزدیک به حمایت مهم 0.80قرار داره این 0.80قبلا حمایت های خوبی از اصلاح روی داشته و بنظر میاد ذهنیت بازار از این محدوده مثبت باشه.
                              منتظر واکنش به این محدوده هستم.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

وغدیر

پیش بینی سود جدید وغدیر 1001ریال اعلام شده در حالیکه پیش بینی قبلی وغدیر 1007ریال بود که یه اختلاف 6ریالی رو نشون میده ولی نکته قابل توجه در گزارش پیش بینی جدید سود با سرمایه جدید که با افزایش 33درصدی از طریق سود انباشته ،افزایش یافته اعلام شده که با کنار هم قرارادن اینها ، متوجه افزایش سود به ازای هر سهم به اندازه 105ریال با سرمایه جدید میشیم یعنی وغدیر در گزارش جدید تعدیل مثبت 10درصدی داده.

وغدیر در پرتفوی بورسی خود مالک 85درصدی پارسان و 33درصدی فولاژ و 54درصدی موتوژن و 13درصدی وساخت و 10درصدی وبشهر و 9درصدی خبهمن می باشد

نظر

در حال کار...
                                X