سجاد جان.. دلر بازم جای اصلاح داره یا آستین بالا بزنم و وارد بشم؟
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط omid f پست شده است View Postجناب سجاد چرا عصبی میشید!منظورم اینه که همش قفله نمیشه خرید.:D"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postوالبر هم تونست خودش رو از منفی بیاره به مثبت.خوبه بذار ببینیم شنبه چطور معامله میشه ؟انتظار فشار تقاضا دارم براش"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاین وسپه امروز نتونست انتظارات منو برآورده کنه ولی خدا رو چه دیدید شاید با صف خرید روز شنبه باز کنه.من بهش امیدوارم.
تا ببینیم خدا چی میخواد؟
.
.
.
.
.
دوستان همگی خسته نباشند.امروز هم پرحرفی کردیم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
صف خرید ولغدر رو مقاومت عرضه کردند ولی من فکر میکنم میتونه این مقاومت رو بشکنه حالا امروز هم نشه با یکی دو روز نوسان یا اصلاح مختصر میتونه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سوالات رو بذارید برای پس از معاملات.
تایپک حالت سوال جواب نباشه.کمی مشارکت کنید.
منم خدای بورس نیستم که جواب تمامی سوالات رو بدونم.با مشارکت تمایم خواننده ها ،میشه همه سود کنند."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postصف خرید ولغدر رو مقاومت عرضه کردند ولی من فکر میکنم میتونه این مقاومت رو بشکنه حالا امروز هم نشه با یکی دو روز نوسان یا اصلاح مختصر میتونه.
حتی تو اون لیست که من دیروز دادم ولغدر با وملت هم بود"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
امروز رو بترانس عرضه زیاده روی مقاومت هم هست ببینیم آخر کار الگوی شمعیش چی میگه؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
واتی دوباره براش فشار خرید اومد."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحالا باز متهم میشم که سهم قفل شده رو گفتیم ولی خدا شاهده موقعه ای که من پست رو مینوشتم سه تا فروشنده با عرضه بهتر 1140ریال فروشنده داشت ولی خیلی زود برداشتند .
حتی تو اون لیست که من دیروز دادم ولغدر با وملت هم بود
این همه سهم معرفی میکنی جان برادر پول از کجا بیاریم
امروز ته حسابم یکم پول بود وسپه خریدم باشد رستگار شویم
ممنون از زحماتت
نظر
-
نظر